אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שכל הכוננים ניידים עובדים על מערכות קבצים של FAT ,, רציתי לדעת אם כדאי בכלל להעביר אותם ל NTFS....לפעמים אני רוצה להעביר קבצים גדולים מ 4GB אבל אי אפשר...רציתי לדעת אם אני יעביר את הכונן ל NTFS זה יהרוס משו????
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב שני הארדיסקים של SEAGATE אחד של 40 ג'יגה ואחד של 80 ג'יגה. הדגמים שלהם : ST340016A ו ST380021A אתמול המחשב שלי התחיל לעשות רעשים ממש ממש חזקים אחרי שנגעתי בו קצת עם הרגל (המחשב נמצא על הרצפה ונתתי לו בטעות מכה.. לא איזה משהו חזק) פעמיים הוא הרעיש אחרי שנגעתי בו עם הרגל .. כיביתי את המחשב, הדלקתי, והרעש נעלם. הרעש שהוא עושה ממש ממש חזק, והוא רצוף.. כלומר מרעיש כל הזמן עד בלי הפסקה עד שסוגרים את המחשב.. כשמפעילים מחדש הרעש נעלם.. לפני כ 10 דקות הרעש הזה התחיל שוב מעצמו בלי שנגעתי במחשב, כיביתי את המחשב, הדלקתי, ושוב אין רעש... פתחתי את המחשב כשהיה הרעש והוא לא בא לצערי מאף מאוורר אלא כנראה מההארד דיסק.... עד כמה שהצלחתי להבחין (שני ההארד דיסקים דיי קרובים) …
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי MP3 עם קיבולת איחסון של 60 G שהפכתי אותו לכונן נייד הקשתי את הפקודה convert f: /fs:ntfs ואחרי זה הוא שואל אותי :enter current volume label for drive f מה אני אמור להקיש .. או איפה אני מוצא את הVOLUME LABEL ?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי מיקרו אסדי של סנדיסק מאליאקספרס, ואני חושד שהוא מזויף. אמנם הקיבולת והמהירות תקינים, כך שאם זה מזויף - מדובר בזיוף ברמה, ולא זבל סיני ירוד [אולי זבל סיני איכותי...], ובוודאי לא מזויף מבחינת הקיבולת שלו. זה נבדק בתוכנת H2testw. האם מישהו יכול לדעת על פי הצורה החיצונית שלו האם הוא מזויף? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אישית כבר לא מבין מה הולך פה... מדובר כבר בכונן קשיח רביעי שהולך לי בשלוש שנים ! לדעתי מדובר במשהו די מוזר, לא ? חשבתי אולי הספק אשם, החלפתי אותו, החלפתי מארז, החלפתי לוח אם/מעבד/זכרון הכל... הכוננים אומנם מאז ומעולם היו ברמת פעילות גבוהה, ביטורנט והכל, אבל אני לא היחיד, אבל משום מה רק אני צריך להחליף 4 כוננים בשלוש שנים.... יש למישהו רעיון אולי מה יכול לגרום לתופעה הזו ?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי דיסק שנדפק ב 1% אחרי שהתחלתי את הצריבה האם יש איזו דרך להמשיך ולצרוב בו או שאין ? אולי תוכנה שמאפשרת ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קודם כל אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון לשאול, אם לא אני אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפורום המתאים. חזרתי מתאילנד ויש ברשותי דיסק DVD של קפיצת באנג'י שלי... אני רוצה לעשות העתק ממנו אבל שאני בוחר בCOPY CD בNERO הוא רושם כיאלו הדיסק ריק או שיש בעיה איתו... איך אני יכול ליצור עותק ממנו?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 מיוצרים ב india איך הם לצריבות dvd r ובכלל?? תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שקלתי לעשות מערך RAID1 כי חשבתי שחוץ מהשכפול שהוא עושה בין הדיסקים, הוא גם מהיר יותר. הבנתי שלא. למה בעצם לא? אני הרי חשבתי שאם יש שני כוננים זהים (שהם משמשים ככונן 1 בעצם) המהירות גודלת כי זה קורא וכותב לשניהם בו זמנית.. מישהו יודע להסביר קצת?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
האם הראשון מהיר יותר מהשני...{ממה שאני הבנתי אין הבדל אבל למען הסר ספק...} תודה http://dealextreme.winwin.co.il/p/high-speed-sata-3-0-sata-iii-hard-disk-drive-hdd-data-cable---blue--50cm--118079 http://dealextreme.winwin.co.il/p/sata-data-cable--100cm--51341 האם יש הבדלים בין הכבלים למינהם והאם לאורך יש השפעה על המהירות או שלא? תודה
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
פעם היה לי 2 דיסקים מסוג IDE , חיברתי אותם עם כבל IDE אחד מפוצל , אחד היה SLAVE ואחד MASTER עכשיו הזמנתי עוד דיסק מסוג SATA2 אני רוצה שהוא יהיה MASTER ומחובר לאחד הדיסקים הישנים. בדרך כלל מחברים 2 דיסקים עם כבל אחד עם רוצים שאחד יהיה מאסטר, או שלא חייבים וזה עניין רק של נוחות? האם אני יצטרך לחבר את הדיסקים בצורה שונה? או שהכל נעשה ללא שינוי, מעבירים את הג'מפר למצב נכון וזהו?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, רכשתי SSD ואז גיליתי שבמארז (TT) יש מקום רק לכוננים של 3.5. איך אפשר לחבר את ה-SSD? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע 2 כונני WD חיצוניים בעלי נפח של 2T כ"א, ועוד שניים של 250g כ"א. הם מכילים בעיקר סדרות, סרטים ומשחקי ספורט שאספתי במהלך השנים ואני מאוד רוצה להיות רגוע בקשר לגיבוי. אני מעוניין לקנות כונן חיצוני איכותי בעל נפח של 4T ולהשתמש בו ככונן האחסון העיקרי ולהפוך את השאר לכונני גיבוי שלו. צריך את המלצתכם בנוגע לסוג הכונן והחברה, עד היום קניתי רק wd בחיבור USB2 ורציתי לשמוע את דעתכם... האמינות חשובה לי יותר מהכל. מחיר/מהירות/נוחות/גודל/רעש/צורה - כולם בעדיפות שניה אחרי השקט הנפשי וזמן החיים של המוצר. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המדיות שלהם? זה לצורב רגיל CD-R 700MB 52X הם בצבע כסוף כזה ולא כתוב עליהם הרבה... האם הם איכותיים או סתם? אתם יכולים לבאס אותי זה לא אכפת לי כי השגתי בחינם! תודה.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה שבועות המחשב שלי עבר פירמוט ומעבר לא מוצלח במיוחד ללינוקס שגרר אחריו פירמוט נוסף לאחר התקנת הלינוקס.. את הוינדווס התקנתי על Partition של 10 ג'יגה והשארתי את שאר ה-70 ג'יגה מחולקים בנפרד. מאז הפירמוט וההתקנה של הוינדווס מזוהה רק המחיצה של ה-10 ג'יגה, כלומר "נעלמו" 70 ג'יגה. השתמשתי בתוכנה "VirtualLab5" כדי לשחזר את הקבצים שהיו לי ב-70 ג'יגה ואכן התוכנה מראה לי את הקבצים אך לא "מחזירה" את ההארד דיסק למחשב שלי. ולכן אין לי לאן לשחזר את הקבצים. מה ניתן לעשות? אני כמעט בטוח שפירמוט יפתור את הבעיה אבל יש לי המון קבצים חשובים ב-70 ג'יגה ולכן אני מחפש פיתרון אחר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב ביתי מבוסס I3 עם WIN7 ו SAMSUNG F3 מה הגדרת צריכת החשמל לכיבוי הכונן הקשיח שהיתם ממליצים ? האם לאפשר כיבוי הקשיח ? ואם כן לאחר כמה זמן ? * בעבר לא היתי מאפשר כיבוי - אחרי שהבנתי ששלב הכיבוי וההתעוררות של הקשיח גורמים לקיצור משמעותי (שחיקה) באורך חייו . - אני זוכר מאמר (ולא זוכר מאיפה..) שכתבו שכיבוי והדלקה שווים מבחינת שחיקה לכ8שעות הפעלה.. - האם זה רלוונטי גם כיום ? אשמח לקבל דעה מקצועית בעניין...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הגיע אלי DOK 32GB ולאכזבתי הוא מעביר קבצים במהירות של 2-3 מגה בייט בשניה מן הסתם זה גורם לאיבוד הייעוד שלו כיוון שתכננתי למלא אותה בקבצים גדולים ואין לי כוח לחכות כלכך הרבה זמן האם יש דרך כלשהי לגרום לנתונים לעבור מהר יותר? כל דבר שיכול לעזור ינוסה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ב-150 דולר שווה לקנות? אני בטיוואן כרגע והמחירים פה הם יותר נמוכים מהארץ כמובן אבל האם שווה לקנות עכשיו או לחכות? דיסק של 25 גיגה עולה פה 9 שקל... מה אתם אומרים שווה להשקיע?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי DOK 8GB שכשאני מחבר אותו הוא מופיע בשני חלקים: האחד, ככונן CD בנפח של 3GB, שאת הקבצים שם אינני יכול למחוק. והשני, כDOK רגיל בנפח של 5 GB לשימושי האישי. שאלתי היא האם ואיך אני יכול לבטל את הקטע הזה של החלק שהוא כמו CD ושכל הDOK יהיה כמו DOK רגיל. ניסיתי להיכנס ל Administrative Tools->computer management->Storage->Disk management ולפרמט שם את החלק שמופיע כCD, אבל אין את האפשרות הזו. אשמח לקבל עזרה, תודה צירפתי תמונה שמסומן בה באדום שני החלקים שהם למעשה הDOK שלי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בהתקנה של הWINXP הוא לא מזהה, לא בביוס, לא בדרייברים בסביבת הווידוס. דברים שעשיתי(ולא עזרו) התקנתי דרייברים של RAID לדיסקט, והוא העתיק אותם(עם הF6 וכולי), אבל שוב מערכת ההפעלה לא מזהה אותם. שיחקתי עם הביוס, ש-יעבוד ב IDE וגם NON RAID, או RAID עם SATA, או NON RAID עם SATA. הורדתי מהאינטרנט דרייברים "מעודכנים"..קראתי שיש איתו בעיה ובד"כ מתקינים על SATA 1 ולא על SATA II, אז העברתי את החיבור לSATA1, גם לא עזר. מה עוד? התקע כוח מחובר... לא מבין איפה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זיכרון שליווה אותי בטיול בדרום אמריקה... לקראת סופו קיבלנו איזה וירוס או משהו, והוא העלים את התמונות... היה אפשר לראות לראות את התמונות במצלמה אך כשהיינו מחברים את הכרטיס למחשב לא היה ניתן לראותם. זה היה מראה כרטיס ריק אך במאפיינים היה מראה שחצי מהכרטיס אינו פנוי... הלכנו למישהו שהמליצו לנו ללכת אליו לבדיקה של הכרטיס, והוא התחיל לשחזר לנו את התמונות. בסוף התהליך ראו את התמונות בתיקיה אך לא יכולנו לפתוח אותם... חלק מהתמונות לא רואים בכלל ובחלק רואים רק חלקים מהתמונה. מישהו יודע מה עושים ואיך פותרים את העניין הזה? או איזה מקום שיכול לשחזר את התמונות ולנקות את הכרטיס? התמונות האלה ממש חשובות! אני ממש אודה למי שיצליח לעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי דיסק קשיח דגם HD103SJ של סמסונג. 1 טרה כמובן. אני רוצה בימים הקרובים להוסיף עוד אחד עקב מכירה של דיסק קשיח חיצוני ודרישה של נפח איחסון נוסף. רציתי לדעת האם הוא עדיין המוביל כאן במבחינת המלצות או שיש כבר דיסק קשיח טוב יותר שעדיף לי לקנות? חשוב לציין שאני מאוד מרוצה מהHD103SJ, מהיר מאוד ושקט, פשוט טוב. ודרך אגב: יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון במעמד הוספה של עוד דיסק קשיח כזה או אחר למחשב? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי דיסק חיצוני WD Paspport. האם אפשר לעבוד איתו גם רגיל בלי התוכנה שמאפשרת גיבוי אוטומאטי? המחשב הישן שלי ThinkPad X20 מסרב להתקין את התוכנה ולכן הוא לא פועל. הצילו!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים יותר על Samsung G2 או Fujicom שכולל חיבור USB ו ESATA ? (שניהם בגודל של 500GB ). תודה.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שתיהם של SEAGATE ST31000528AS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5022 ST31000333AS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 קראתי בסטיקי שאתם ממליצים על 333 אבל לא כתוב כלום על 528 שלפי מה שהבנתי הוא יותר חדש גריסא 12 ולא 11 שתיהם באותו מחיר ואגב אם יש משהוא מחברה אחרת באותו מחיר יהיה נחמד גם
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-