אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
היי חברים. אני מעוניין להפוך את המערכת קבצים שלי מFAT32 ל-NTSF. אני משתמש בתוכנת פרטישיין מג'יק 7. האם תיתכן בעיה לעשות זאת בלי שיעלם לי מידע. לפני פעולת ההעברה התוכנה כתבה לי הודעה בקשר לשמות הקבצים. האם יתכן שתהיה לי בעיה עם העברית? ממה להיזהר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קיבלתי את הסרט הרשת 2.0 ניסיתי DVD SHRINK, CLONEDVD2 , DVDFab Decrypter ,1Click Dvd Copy 4.1, DVD43 מה יכול עוד לעזור
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום. הכונן האחד הוא G.Skill Phoenix PRO 60GB http://www.gskill.com/products.php?index=286 ההצהרה של היצרן היא 275/285 MBPs השני הוא Crucial RealSSD C300 64GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148357&cm_re=crucial_realssd_c300_64gb-_-20-148-357-_-Product כונן זה הוא SATA III איך יודעים? [שניהם מוצעים לי באותו המחיר] תודה!
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות חבילת דיסקים dual layer . אמרו לי שהחברה הטובה ביותר היא וורבטים אבל הם יקרים מאוד (יוצא 14 ש"ח לדיסק בודד). אני צריך משהו יותר זול. מה הטוב ביותר מבין השאר: ? Teac, Silver line תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום! לאט לאט כל המידע שיש לי על המחשב, מצטבר למימדים מפלצתיים. כרגע יש לי כ-4 ג'יגה של חומר בכוננים קשיחים במחשב, 2 ג'יגה בסטרימר ועוד כמעט ג'יגה בכונן נייד. לאור מעבר דירה בקרוב החלטתי לצמצם ולהעביר את כל החומר למחשב אחד שיחובר לרשת וישמש לאגירת כל המידע. קראתי לא מעט הודעות שהיו רלוונטיות בפורום, ואשמח לעזרה גם בחומרה וגם בתוכנה... הדרישות שלי מהמערכת הן - 1. לפחות 10 ג'יגה אחסון, עם אפשרות להתרחב לכ-14 ג'יגה. הכוננים לא צריכים להיות יתירים אחד לשני, למעט זוג כוננים שיכילו חומר של העבודה וצריכים להיות מגובים (וכאן אני לא בטוח אם להשתמש ב RAID תוכנתי או חומרתי, או כל פתרון אחר). 2. הגודל לא מאוד רלוונטי, שכן המחשב ישב באיזה פינה, אבל צריך להיות יחסית שקט, ובעל צריכת …
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מעוניין בקנית הארד דיסק ובפני ניצבות 2 אופציות: 1.WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 שעולה 690 שקל(בחנות שאני רוצה) והוא זמין במלאי. 2.Maxtor 120GB-8MB-7200RPM ATA133 שעולה 744 שקל(בחנות שאני רוצה) והוא אינו זמין במלאי. כיום יש לי הארד דיסק של מאקסטור ואני מרוצה מאוד ממנו, משום מה אני נמנע מלקנות ווסטרן דיגיטל, אך במקרה הזה הווסטרן יותר זול והוא גם זמין במלאי. מיותר לציין שאני צריך את הארד דיסק בהקדם האפשרי. תודה למי שיעזור לי להחליט ולבחור בחירה נכונה, או לכוון אותי לחנות אחרת, או כל דבר אחר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אלו: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=23&pid=136 לאלו: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=23&pid=285 אותה חנות אותם 50 דיסקים, למה ההבדל במחיר? והאם זה אותם דיסקים של אופיס דיפו שאני רואה פה? http://www.officedepot.co.il/(gn2ky2ahlh0yys55mfda14rd)/catalogSku.aspx?id=700534 ??? גם הבנתי שיש קווי יצור ממדינות שונות, מיפן הודו ועוד, זה משנה איזה אני קונה? ואיך אני אדע בדיוק איזה אני קונה??? תודה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום! אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל אני ינסה בכל זאת, לפני כמה זמן החלטתי לגבות את סרטי הדיוידי שלי... הרבה המליצו לי על תכנת DVD SHRINK אז השגתי אותה, הכנסתי דיסק של הסרט SNATCH וכשניסיתי לפתוח בעזרת התכנה, קפצה הודעה: change drive region - drive region has not been set! DVD SHRINK cannot open this disk, unless you set the region of your dvd drive. אבל הוא כותה לי שאני יכול לשנות רק 5 פעמים ונותן לי לבחור region 2 או 4... מה לעשות? בנוסף, האם בעזרת תכה זו אי יכול לעשות גיבוי לDVD ולבחור מה לגבות ומה לא? למשל את הסרט עם כתוביות בעברית כן, אבל בלי דיבוב של הבמאי לגבי הסצינות... ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש בעיה אם מחברים HD למחשב לאחר שהוא כבר עלה?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מישהו שמע על זה? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2009 בשעה 12:21:00תודה. מצאתי ב-tomshardware. משאיר פה לידיעה:http://www.tomshardware.com/reviews/short-stroking-hdd,2157.html
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם[glow=red,2,300][/glow] אני קונה מחשב חדס ורציתי לדעת איזה דיסק קשיח לקנות אין לי ממש הגבלה בתקציב אבל אני רוצה 250g בבקששששששה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הפכתי סרט DIVX לפורמט DVD ואני לא מצליח לצרוב אותו בנרו. בנירו אני פותח קומפילציה של MINIDVD, מעתיק את כל הקבצים ל VIDEO TS. שום דבר לAUDIO TS. ולוחץ על BURN. ואז אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהדיסק הדרוש לצרוב עליו הוא דיסק רגיל, לכן דיסק הדי וי די שהכנסתי "לא מתאים" לצריבה למרות שזה כמובן לא הגיוני כי גודל הסרט לצריבה שוקל 3.5 ג'יגה ולא יכול להיכנס לדיסק רגיל. התוכנה מזהה את כונן הדי וי די שלי שהוא NEC2500A. ובכל מה שלא קשור לצריבה הוא עובד נורמלי. מה הבעיה ? מה לעשות ? האם לנסות לצרוב עם תוכנת צריבה אחרת, ואם כן אז על איזו אתם ממליצים ? תודה, מקרב כל צוות ההנהלה והעובדים !
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
yesh evdel be beziom ben Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AACS le Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS ??? ma e evdel? ve im kvar ani poteh dion - az eize HD tov le biziom ve le games ? execpt raptors wd the best?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אחרי בדיקות רבות התברר לי שהדיסק קשיח שלי הוא צוואר בקבוק לרינדורים וקידודים החלטתי לעשות מערך RAID יש לי כונן של SSD Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' שנעשה בו שימוש למערכת ההפעלה יש לי עוד כונן HDD Hitachi - DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III שנעשה בו שימוש לפרויקטים וחומרים עכשיו קניתי עוד שנים כמוהו יש לי לוח אם של אסוס מסוג P9X79 רציתי לדעת מה האפשרויות שלי בנוגע למערך 0 האם אפשר להשאיר את הSSD או שהמערך כולל את כל הדיסקים שבשימוש האם יש לי אפשרות לעשות מערך של שלושה דיסקים ואיך לשמור את הנתונים על הדיסק הקיים ובעיקרון רציתי להשאיר את הSSD למערכת ההפעלה ואת שלושת הדיסקים למערך ועוד שאלה כיצד אני מגדיר את זה בביוס כי לא כל כך הבנתי את זה מהח…
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לאחרונה מצלמה חדשה , עובדת נהדר והכל... הבעיה היא שכשאני מחבר אותה למחשב הוא מזהה אותה כמצלמה ולא ככונן נשלף. מה שמציק זה שככה אני צריך להשתמש בתוכנה של המצלמה על מנת להעביר תמונות וזה מאוד לא נוח. ניתן להגדיר את המצלמה ככונן חיצוני נשלף? אם כן - איך? יש לציין שכבר היו לי מצלמות שהיו מזוהות ככונן נשלף. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
תקציב - עד 500 ש"ח. לא חשוב לי שיתמוך בusb3 , חשוב לי שיתמוך בחיבור esata. מטרה עקרית לצורך גיבוי , אך אולי אשתמש בו לצרכים אחרים לכן חשוב שיהיה מהיר בכל זאת.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היום קניתי מאופיס דיפו חבילה של 25 דיסקים של DVD+R במהירות 8X ורציתי לדעת אם הם טובים כי בחיים לא שמעתי על החברה הזאתי ורשום מתחת ל Verbatim שמודגש בגדול רשום DataLifePlus זה בסדר? ודרך אגב קניתי אותם במחיר של 94 ש"ח תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש צורב חיצוני, אולם ההחלטה תלויה בעצם בשאלה שהצגתי בכותרת ההודעה. כלומר, עד כמה שידוע לי, כאשר צורב פנימי נמצא בפעולה, רצוי לסגור את כל היישומים האחרים, ובעצם לא לגעת בכלל במחשב (כולל גלישה), וזאת בכדי לא לפגוע באיכות הסרט שצורבים. אולם, אם הכלל הזה נכון גם לגבי צורב חיצוני, הרי שאמצעי זה יהיה חסר תועלת עבורי. האם ישנם בכלל יתרונות כלשהם לצורב חיצוני, בהשוואה לפנימי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הייתי די משוכנע שאני מחפש DIAMONDMAX 10 16MB 300G . קראתי באיזה מגזין שהם הכי טובים. אחרי שקראתי פה ושם הבנתי שעדיף לקחת את ה MAXLINEIII התואם. אותם SPECS אבל יותר אחריות (נכון? לא נכון?). עכשיו אחרי שקראתי את הביקרת הקבוצתית + ביקורת SAMSUNG בTOMS מהסטיקי ועוד ביקורת קבוצתית ב STORAGEREVIEW - אני ממש כבר לא יודע. ה 3200JB של WD נראה ממש טוב - וגם הT7K250 SATAII של היטאצ'י. כמו כן לא הבנתי את תוצאות הביקורת של ה SPINPOINT ב TOMS. הכותרת "SAMSUNG LEADS THE PACK" אבל זה לא לגמרי נראה ככה מהתוצאות. בקיצור אני צריך תרגום ולא בגלל אנגלית (שפת אם). סדר החשיבות שלי מציב את ביצועי היחידה והיציבות שלה לאורך זמן לפני נגיד...כמות הרעש או החום. לא תהיה על הדיסק מערכת הפעלה…
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומצאתי כל מיני תשובות ואני לא יודע מה נכון ומה לא.. כל זה בגלל שאני מחפש צורב DVD במחיר טוב עד 400 ש"ח עוד שאלה היא שבאתר הזה: http://www.sw.nec.co.jp/products/optical/en/ND-3540A/index.html לא מוזכרת המהירות של צריבת DVD-ROM אז הוא לא תומך בזה? יש בכלל צורך בפורמט הזה וללכת על הLG עוד 70 שקלים? ושוב השימוש בו הוא שימוש ביתי כמו צריבת סרטים, משחקים וכו'
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ראיתי בהארד דיסקים המומלצים בסטוק אבל אני לא יודע מ מהם יתאים ללוח אם שלי!!! GIGABYTE GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2599 תודה לעונים!!!
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כאמור בביוס הוא לא מופיע ולכן לא ניתן להעלות את המחשב איתו, אבל בחלונות הוא נגיש (אבל משום מה הצריבה איטית גם כן), מה יכול להיות הבעיה? (הוא מגומפר כמארסטר אבל הוא לבד)
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום ח'ברה מה שלומכם? אז ככה, "נפלו" לידיי 2 HD'S SCSI שעושים להם 15K RPM עקב הידע הדל שלי בדיסקים שאינם מיועדים לשוק הביתי אין לי מושג האם יש אפשרות לחבר אותם למחשב הביתי או שהדבר אינו אפשרי. אם הדבר אפשרי אצטרך הסבר לדרך ולבקר\מתאם\כבל שאני צריך לקנות ולחבר, אם הדבר אינו אפשרי... :'( תודה לעוזרים. נ.ב אגב, אם הנתון רלוונטי נפחם הוא 146.68GB כ"א.
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מכיוון שישנם הרבה דגמים מהרבה חברות, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הטרה הכי משתלם ואמין שקיים בשוק, ישמש לגיבוי בעיקר. חשוב לציין ששקט לא פקטור כאן, גם הארדיסקים לא שקטים יחסית יתקבלו בברכה(כל עוד הם עונים על הדרישות) כרגע שמתי עין על הSAMSUNG F3 : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 עריכה : לא משנה הסאמסונג כבר אצלי.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אשמח אם תמליצו לי על דגם אמין - לא מחפש ביצועים וגם רעש לא מפריע במיוחד (בגבולות הסביר כמובן...). בכונן הנ"ל אני מתכוון לאחסן קבצים כגיבוי לשאר המחשבים בבית. אני אשמח אם את הדגם המומלץ אפשר יהיה להשיג באייבורי או ב קיי.אס.פי (הם הכי קרובים אלי) תודה מראש חיים
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-