עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, רציתי לשאול האם חיבור SSD על הלוח אם שלי יכול לגרום לירידה בביצועי הכרטיס/י מסך + ביצועי ה - SSD עצמו. קראתי שיכול להיות מצב בו אם אני מחבר את ה - SSD ל SATA 3, של marvel, החריץ הראשי X16, ירד ל - X8. האם זה הגיוני/יתכן/ברור שיקרה? הלוח אם הוא p55A UD4. תודה

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  2. נתקלתי בעבר בסקירה של מוצר, שמטרתו הוא להכיל מס' של HDD לפי בחירה, לפי הקרבת מפרצי 5.25" הוא תמך בHOT SWAP, הוא הגיע כבודד, 2 מפרצי 5.25 = 3 HDD, 3 מפרצי 5.25 = 4HDD מישהו יודע על מה אני מדבר? והאם ניתן להשיג את המוצר בארץ?

3. Started by RJ1,

חשבתי לקנות מארז ZM-HE350 U3E עם כונן Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ. מה דעתכם? ולמה בסטיק של הפורום ממליצים רק על Samsung?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by dror_gh,

שלום. ההארד דיסק שלי של סיגייט קרס לו ועכשיו אני צריך עבורו מחליף אני רוצה הארד דיסק פנימי של 2TB ההארד דיסק ישמש לאחסון של מדיה ואני גם אעשה לו מחיצה של כ50GB שישמש להרצת הוינדוס התקציב הוא 500 ש"ח. אם יש צורך אפשר להרחיב קצת ל600. אבל מאוד הייתי מעדיף דווקא לרדת כמה שיותר תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  5. Started by gueta_o,

תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by avr132,

שלום לכולם ביקשתי בעבר עזרה וביקשתם תמונה אז העלתי תמונה פשוט ננעל הדיון הקודם אז ככה נשרף לי צי'פ בפאנל האחורי של הארדיסק והשאלה הייתה אם אביא את אותו הארדיסק בדיוק ואחליף את הפנאל האים זה יעבוד ?? למרות שאני מאמין שאין סזיבה שלא

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by ER_BOGO,

צורב: NEC ND-2500A האם אפשר לשדרג את הצורב הזה,כך שיצרוב 9 גיגה במקום 4.7?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by asta,

שלום לכולם אני יודע שהנושא הזה כבר ניטחן בעבר בפורומים אבל הבעיה עם מדיות באיכות ביניונית שמשווקות על ידי חברות אריזה כמו silverline שהאיכות אינה אחידה והיא משתנה במהירות בהתאם לסידרות ייצור שונות , כך שמה שנאמר לפני מספר חודשים לא בהכרח תקף להיום . לכן הייתי מאוד רוצה לישמוע מהניסיון שלכם במידה ויצא לכם לצרוב על המדיות האלו בתקופה האחרונה מיפני שעדיין יש לי אפשרות להחזיר ולקבל את הכסף חזרה כול זמן שלא צרבתי על אף אחת מהן. הקיצר קניתי מארז cake של 25 מדיות של silver line dvd-r x4 professional צבע המארז כחול ,media id - ritec g04 שמתי לב לדבר מוזר - במבט מהצד רואים מין בועות אוויר זעירות בדופן ,כאילו שההידוק לא בוצע על כול היקף הדופן אלא רק בנקודות מסויימות -תופעה כזאת…

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  9. שלום לכם, יש לי לוח של גיגהבייט, צ'יפסט P35. כידוע, הם מוסיפים, מלבד 6 חיבורי הסטא שמגיעים עם הגשר הדרומי, עוד שני חבורים סגולים. אחד הכוננים הקשיחים שלי מחובר לשם, והוא מופיע לי ב'הוצאת חומרה באופן בטוח'. מישהו יודע למה זה כך? תודה.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by or323,

שלום אשמח לקבל קצת מידע על הכונן, חיפשתי באינטרנט אבל אין יותר מידי אינפורמציה עליו בארץ, רציתי לדעת איך המהיריות שלו? האמינות ?אבל הכי חשוב זה נושא השקט כי יש לי כונן של hitachi והוא מרעיש בצורה מטורפת לכן אני מתלבט אם לקנות אותו או כונן אחר כי בינתיים הוא הכי זול תודה מראש

11. לדוגמה אם יש כונן חיצוני של 500GB ואני רוצה לחלק את זה לשני חלקים שכל אחד יכול להכיל 250GB-זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by shayw,

האם ערכה כזו תעקוף את הספק השרוף ותספק חשמל ע"מ שאוכל לגבות את המידע ולממש את האחריות?-

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  13. היי חבריה כותרת תודה

14. אז ככה- דיסק-און-קי 4GB (או 8 אם נכנס בתקציב משהו נורמאלי, ואני מאמין שלא) מהיר, אמין, עד 250 ש"ח. דיסק קשיח 500GB SATA, לצרכי שמירת DATA, יהיה בתוך מגרה (קופסא ניידת). עד 600 ש"ח. אם כבר, אז גם המלצה למגירה, SATA, עם חיבורי USB וESATA, נגיד עד 250. תודה, בז'נגלו.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by idan399,

רציתי לשאול לגבי הדיסק קשיח דגם: SIMPLESAVE PORTABLE 500GB של HP http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE8762695 האם הוא טוב והקצב העברה של קבצים מהירה אצלו? ויש גם את הדגם SAMSUNG G2 Portable שהוא עולה החל מ299 ש"ח http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKHXMU050DC ורציתי לדעת למה יש הבדל כזה אם יש את אותו הגודל של הנפח 500GB גם בHP וגם בSAMSUNG? מכיון שהHP עולה החל מ179

16. Started by bratwa_tut,

שלום יש ברשותי מחשב עם לוח עם MSI P55-GD55 היה לי את ה HD הזה: 500G http://jpg.co.il/view/51798e48a7963.jpg וחבר הביא לי אחר ושמתי את זה: 1TB http://jpg.co.il/view/51798e48b45df.jpg עכשיו אני בא להתקין עליו WINDOWS אבל ההתקנה לא זהיתה שיש לי HD אבל בבויוס רשום שהוא מצא את ה HD של HITACHI והוא מצא שהוא 1 GB הביוס מעודכן בגירסה הכי אחרונה של הלוח עם ? כשאני מעלה את המחשב יש לי משהו חדש שעף פעם לא היה לי זה רושם לי ככה: http://jpg.co.il/view/51798e4895b7e.jpg מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אולי צריך להוריד דרייבר של ה HD? לא יודע תודה..

17. שלום, אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בנפח 1TB לצורכי אחסון של סרטים, מוזיקה ונתונים אחרים. יכול להיות שבשלב כלשהו אקצה Partition מההארד דיסק לצורך שימוש של מערכת ההפעלה. חשבתי לקנות את הדגם הבא: Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 עולה 495 ש"ח בפנדה מחשבים. יש לכם רעיון טוב יותר? המלצות? תודה!

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  18. יש לי צורב PIONEER, שקניתי אותו לפני כ 5 שנים. דגם DVR-A07 ה"אגדי". בזמנו הוא עלה לי 1500 שקל. אני צורב המון DVD, שאני אומר המון זה יכול להיות 15-20 ליום. תעשו חישוב ב 5 שנים- תראו... הצורב התחיל לעשות בעיות: פעם צורב ופעם לא, את השגיאה שאני מקבל אני מחפש ברשת ומוצא כל מיני בעיות (אני מוציא את הדיסק,כמה פעמים, ואז זה כן צורב). חיברתי בנתיים צורב אחר פשוט, זמני. קראתי את הסיקור. אני צריך צורב PATA, שיהיה א-מ-י-ן , וסוס עבודה , ושלא יתעייף אחרי 300 דיסקים בחודש. פחות מעניין אותי כל השטויות של OVER, ופיצרים נוספים. אמינות, מהירות, ועבודה תכלס. * יש לי נטייה ל"פיוניר", בגלל העבר הטוב איתם. קראתי שגם LG טובים. כרגע אני עובד עם דיסקים של VEBRATIM לבנים להדפסה,קניתי כמויות בארג…

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by drumtroll85,

מישהו מכיר? אשמח לחוות דעת על הכונן הזה (בעיות, המלצות...)

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  20. יש לי כונן של 500GB של סייגט כבר כמעט חצי שנה ועובד פיקס בלי בעיות, לפני מספר ימים פרמטתי אותו אבל להתקין עליו מערכת הפעלה לא הצלחתי כי המחשב התחיל לזהות אותו כדיסק של 8MB בלבד, יש לציין שבביוס הדיסק לא ניראה, רק בווינדוס. אני ניסיתי לשחק עם הכבלים SATA והחיבורים של החשמל אבל שום דבר לא עזר, יש לכם רעיונות?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  21. אחרי שחיברתי אותו לחשמל וחיברתי בכבל USB למחשב זה העלה לי בצד להתקין חומרה חדשה התקנתי והכל היה סבבה וזה מראה שההתקן עובד טוב בלי סימני שאלה עליו או סימני קריאה במנהל ההתקנים.. אבל זה לא מראה לי אותו במשחב שלי בתור כונן כשהוא מחובר.. אז איך לעזעזאל אני אמור לשים על הכונן הזה דברים אם אני לא מוצא אותו בשומקום.. אז מה אפשר לעשות..?

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by Tal555,

יש לי צורב NEC 3550A , צורב בסדר, לא כל כך מרוצה ממנו רק בגלל בעיה מטומטמת... הוא לא קורא דיסקים שהוא בעצמו צורב ודיסקים DVD אחרים... אבל לצרוב טוב הוא כן יכול כי הם ניתנים לקליטה על ידי נגנים אחרים, בכל אופן אמרתי נשדרג קושחה לקושחה לא רשמית... מה שעשיתי בעצם זה ביטלתי את האחריות? כי איך הם ידעו אם שידרגתי קושחה? אני יכול לעשוץ RESTORE לקושחה רשמית שלהם, לא? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  23. שמתי לב שעל רוב דגמי המדיות לדיוידי היום מופיע בקטן סימן ה RW, למרות שהדגם עצמו לא תומך בזה. למישהו יש מושג למה הם רושמים את זה?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by מר מקלדת,

יש לי: MSI 645E Combo (MS-6737E) וגם: 648 MSI Max-V האם הם תומכים lba-48? כלומר האם הם תומכים בדיסיקים קשיחים מעל 137GB? אתרים: http://asia.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=538&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= http://asia.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=555&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= האם הלוחות האלו תומכים בצורב DVD?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  25. קיבלתי את הסרט הרשת 2.0 ניסיתי DVD SHRINK, CLONEDVD2 , DVDFab Decrypter ,1Click Dvd Copy 4.1, DVD43 מה יכול עוד לעזור

• 8 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים