אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
Hitachi Deskstar 7K1000.D 3.5" 1TB 32MB SATA3 או Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום! לאט לאט כל המידע שיש לי על המחשב, מצטבר למימדים מפלצתיים. כרגע יש לי כ-4 ג'יגה של חומר בכוננים קשיחים במחשב, 2 ג'יגה בסטרימר ועוד כמעט ג'יגה בכונן נייד. לאור מעבר דירה בקרוב החלטתי לצמצם ולהעביר את כל החומר למחשב אחד שיחובר לרשת וישמש לאגירת כל המידע. קראתי לא מעט הודעות שהיו רלוונטיות בפורום, ואשמח לעזרה גם בחומרה וגם בתוכנה... הדרישות שלי מהמערכת הן - 1. לפחות 10 ג'יגה אחסון, עם אפשרות להתרחב לכ-14 ג'יגה. הכוננים לא צריכים להיות יתירים אחד לשני, למעט זוג כוננים שיכילו חומר של העבודה וצריכים להיות מגובים (וכאן אני לא בטוח אם להשתמש ב RAID תוכנתי או חומרתי, או כל פתרון אחר). 2. הגודל לא מאוד רלוונטי, שכן המחשב ישב באיזה פינה, אבל צריך להיות יחסית שקט, ובעל צריכת …
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים אחד של WD 640GB Black שנקנה לפני 3 שנים, ועוד אחד ישן מאוד של 80GB משנת 2003. אין לי חומר כל כך חשוב על ה 80GB. על השני יש קצת חומר חשוב. ב HD Tune הוא נותן לי את התוצאות הבאות, מצ"ב תמונה. יש לי עוד 2 הארדיסקים של טרה ו SSD שהם בסדר ואין שום הודעת שגיאה. על מה הבעיות האלה מעידות?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
הכונן נקנה בסביבות 2000-2001, ולפי HD TUNE עובד(ללא בעיות) כבר 46776 שעות כלומר כמעט 5 וחצי שנים. עד כמה זה חריג?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
השאלה היא, האם זה משתלם ליקנות שתי רפטורים של 36GB ולשים אותם במערך RAID? כי הבנתי שהם לא מוצלחים כמו ה74GB או ה150... אני רוצה אולי לעשות את זה במחשב שאני יקנה עוד חודש וחצי חודשיים בערך... השאלה שלי אם זה מישתלם.... למישהו פה כבר יש ניסיון עם זה? תודה מראש עריכה: המלצה אחרת תתקבל בברכה(DaimondMax או Seagate NCQ.... תגידו לי אתם)
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 4 כונני SAS 15.4 15000rpm 36גיגה כל אחד. הם מחוברים על בקר של אדפטק 3405 כל הארבעה מחוברים יחד ברייד 0. סך ה 140 גיגה מחולק פנימית ל 80 ויסטה 64ביט 30 ל XP PRO ו30 לדיסק פנוי לפעילויות scratch בבדיקת HD tune מהירות המינימום עומדת על 223MB/sec והמקסימות על 240mb/sec עכשיו כל העיניין נראה לי איטי ביחס לקונפיגורציה. גם לכם? אם כן אז איך אני מאתר ופותר את הבעייה? דרך אגב, האם צריך/מותר לבצע דיפרגמנטציה לכוננים במערך רייד?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה נתקלתי בבעיה כזו: יש לי צורב DVD חדש מלפני כחודש וחצי של סמסונג מדגם - SH-S182F כל דיסק שאני מכניס אליו הוא לא קורא ומתקבלת הודעה הכנס דיסק לכונן.מאידך הוא צורב ללא כל בעיה וזה נבדק כבר מספר פעמים.צרבתי סרטים ושירים למשל ולאחר מכן בדקתי אז בצורב עצמו שוב אחרי הצריבה ניתנה ההודעה שהכנס דיסק כלומר הוא לא מסוגל לקרוא את שצרב זה עתה אבל בכל כונן אחר הדיסק נקרא ללא כל בעיה איפה הבעיה פה?איך הוא צורב ומצד שני לא מסוגל לקרוא שום דיסק? אשמח לעזרתכם תודה
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי את הצורב במעולה הזה...אתמול באתי לפתוח אותו ולשים דיסק בכונן כדי לצרוב אבל הוא לא נפתח. ניסיתי הכל לנתק לחבר לזהות מחדש אבל הוא בשלו! מת מת מת ... זה די עצוב שצורב בן חודש מת ...ואני יודע מה כל שונאי אל ג'י יגידו אבל תאמינו או לא יש לי עוד צורבים וכוננים של אל ג'י והם מעולם לא עשו בעיות! בכל מקרה זה די מבאס כל הסיפור הזה ... לעוד מישהו יש/היתה בעיה עם הכונן המדובר?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי הדיסק קשיח דגם: SIMPLESAVE PORTABLE 500GB של HP http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE8762695 האם הוא טוב והקצב העברה של קבצים מהירה אצלו? ויש גם את הדגם SAMSUNG G2 Portable שהוא עולה החל מ299 ש"ח http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKHXMU050DC ורציתי לדעת למה יש הבדל כזה אם יש את אותו הגודל של הנפח 500GB גם בHP וגם בSAMSUNG? מכיון שהHP עולה החל מ179
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
הנה קישור בפנדה עם ביקורות טובות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=18045&PHPSESSID=c5535510 אם יש אותו למישהוא והוא יכול לומר כמה מילים זה יהיה נחמד תודה
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי צורב PIONEER, שקניתי אותו לפני כ 5 שנים. דגם DVR-A07 ה"אגדי". בזמנו הוא עלה לי 1500 שקל. אני צורב המון DVD, שאני אומר המון זה יכול להיות 15-20 ליום. תעשו חישוב ב 5 שנים- תראו... הצורב התחיל לעשות בעיות: פעם צורב ופעם לא, את השגיאה שאני מקבל אני מחפש ברשת ומוצא כל מיני בעיות (אני מוציא את הדיסק,כמה פעמים, ואז זה כן צורב). חיברתי בנתיים צורב אחר פשוט, זמני. קראתי את הסיקור. אני צריך צורב PATA, שיהיה א-מ-י-ן , וסוס עבודה , ושלא יתעייף אחרי 300 דיסקים בחודש. פחות מעניין אותי כל השטויות של OVER, ופיצרים נוספים. אמינות, מהירות, ועבודה תכלס. * יש לי נטייה ל"פיוניר", בגלל העבר הטוב איתם. קראתי שגם LG טובים. כרגע אני עובד עם דיסקים של VEBRATIM לבנים להדפסה,קניתי כמויות בארג…
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח של SATA שקיבולו 80GB. כשניסיתי להשתמש בדיסק הקשיח הזה המחשב לא קרא אותו. אני מחבר אותו היטב וכלום. לאחר מכן ניסיתי לחבר אותו במחשב של אחי והוא עובד ואף התקנתי עליו windows xp. עכשיו מה יכול להיות הבעיה של הכונן קשיח הזה? תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
יש לי שתי צורבים NEC 3500 יש סוג מסוים של דיסקים ( זבל ) שהנק צורב ממש טיפה ורושם EROR BURN עם הצורב השני שזה בדיוק אותו צורב זה לא קורה הוא צורב עם הדיסקים מעולה ללא שום בעיה ובשאר הדיסקים אין בעיה בכלל האם יכולים להחליף לי את הצורב הוא נקנה ב לוגיק
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היום קניתי מאופיס דיפו חבילה של 25 דיסקים של DVD+R במהירות 8X ורציתי לדעת אם הם טובים כי בחיים לא שמעתי על החברה הזאתי ורשום מתחת ל Verbatim שמודגש בגדול רשום DataLifePlus זה בסדר? ודרך אגב קניתי אותם במחיר של 94 ש"ח תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק USB חיצוני של WD בגודל 320GB והמחשב שלי לא מצליח לזהות אותו. חיברתי אותו אצל החבר ועוד לכמה מחשבים שונים ושם הוא עובד. כאשר אני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה שיש חיבור חדש ומתחיל לחפש driver, למרות שהחיבור אינו דורש שום driver. ניסיתי את כל הכניסות USB של המחשב ועדיין אותה תוצאה. האם משהו נתקל בבעיה דומה? מה לעשות? תודה מראש רומן
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ויש בו כונן של LG והיו כמה אנשים שאמרו לי שיש בכוננים האלה הרבה בעיות אז רציתי לדעת אם יש מישהו שיש לו נסיון עם הכוננים שלהם ואם הם באמת עושים בעיות? תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מהחיפושים ראיתי שהרבה מדברים על הסאמסונג, אבל ראיתיש אין להם 1.5TB. איפה הנקודה המתוקה של נפח מול מחיר ואיזה דיסק באמת מומלץ מבחינת שקט ואמינות.
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
BenQ has released a free firmware upgrade for its DW1600A Double Layer DVD burner. The 1600A -> 1620A flash (scroll to the bottom of the page) enables DVD-R writing and makes the drive capable of 16X±R and 4X±RW writing. הנה זה קרה באופן אמיתי ורשמי אולי זה יוביל לעוד חברות לעשות כזה דבר אגב מישהו בעל כונן כזה? מקור: www.doom9.net
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האם יש הבדל אמינות בין סיטייט לווסטרן דיגיטל? תודה ערן
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
גם לענקית הקוריאנית יש שבבי NAND תלת מימדיים עם 64 שכבות, וצפיפות אחסון שטרם פגשנו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
:yelclap: ביקורת חדשה עם גירסת הפירמוור האחרונה של BENQ ה B7P9 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11657 תנו את מחיאות הכפיים שלכם לצורב המדהים הזה של BENQ צורב ב CAV X16 איכות צריבה מצויינת גם ב DVD+R וגם ב DVD-R תמיכה פנטסטית מצד BENQ יכולת לצרוב על דיסקים X8 במהירות X12 או X16 מה שנקרא OVERSPEEDING מה יש עוד לבקש בצורב DVD ? עידכון : ניתן לרכישה ב זיגזג התותחים ! ! ! :yelclap: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=2577
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הי, בדביק מומלץ דיסק של SAMSUNG מדגם HD502HJ. אני לא מצליח למצוא אותו ובמקומו יש דגמים דומים עם סיומת שונה - HI, LJ, IJ . איזה דגם שקיים היום מומלץ? מה בכלל ההבדלים? תודה
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
הבנתי מקריאה בפורום ובמקומות אחרים של- HDD הנ"ל היו בעיות קושחה, ולא ברור לי אם זה עדין אקטואלי. מאחר שה HDD הנ"ל מתומחר כרגע באופן מאוד אגרסיבי ביחס למתחרים, אשמח לקבל חו"ד עדכנית לגביו הן מבחינת אמינות והן מבחינת רמת רעש בפעולה ובסרק. נ.ב. לצורך העניין יש לי כרגע WD5000AAKS שמבחינתי מאוד שקט בכל מצב, כך שאשמח לשמוע כיצד הסיגייט משתווה אליו מבחינת רמת רעש.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות דיוידי וצורב למחשב (לא DVD-RW) הומלץ לי על LITEON אבל בזמן האחרון אני רואה יותר מדי בעיות איתם אז איזה אחרים מומלצים (עדיף שיהיה גם בצבע שחור)
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-