עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. עברתי על הFAQ הכנסתי את הפקודות בCMD, אבל בפקודה הראשונה אני צריך להכניס אזשהו ערך והשנייה פשוט לא מפרמטת את הכונן. תמונה מה עושים? , תודה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by mystikal,

שלום לכולם יש לי לוח אלבטרון עם מעבד amd שקניתי לפני כשנתיים בזמנו אמרו לי שהלוח תומך גם בsata וגם בide כרגע מחובר אצלי דיסק אחד שלwd 120 . האם אני יכול להוסיף עוד דיסק של 250 בחיבור sata 2? ואם כן איך אני מגדיר לו את הג'אמפרים והאם יש עוד דברים שצריך לשקול .

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  3. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by RJ1,

חשבתי לקנות מארז ZM-HE350 U3E עם כונן Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ. מה דעתכם? ולמה בסטיק של הפורום ממליצים רק על Samsung?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by omerha,

אני מעוניין לקנות כונן נוסף SATA איזה הכי כדאי היום לקנות ??

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by דובי770,

שלום וברכה. אני בונה מחשב, השימוש שלו יהיה בעיקר כרטיס הPRI שישב עליו. אני צריך כונן קטן של כ60 GB רק בשביל מערכת ההפעלה (Ubuntu). איזה כונן הכי אמין בשוק הביתי והוא לא יקר במיוחד ואיזה כונן יש לשוק היותר מקצועי וכמה הוא יעלה? המחשב הולך לעבוד 24/6 וכנ"ל הכונן.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by SwiftCat,

מישהו אולי מכיר את הדגם שהם שלחו לי?? לא הצלחתי למצוא אותו באתר של WD... האם יש הבדל גדול בין-5000ABYS ל- 5001ABYS?? בבקשה, אם מישהו מכיר שיכתוב... זה ממש מרגיז שהם מרשים לעצמם לזלזל ככה בלקוחות שלהם דווקא מהביקורות של רוב המשתמשים פה הם נראו חנות טובה... מסתבר שלא...

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  8. אני יודע זאת שאלה קצת מטומטמת, אבל בבקשה לא לקטול אותי... תראו - יש לי במחשב הישן הרדיסק 30 GB של WD עם 5400 RPM. אני שוקל לקנות עוד הרדיסק של 20GB אבל הפעם של 7200 RPM. השאלה שלי היא, האם כאשר אני ישים את מערכת ההפעלה על ההרדיסק המהיר יותר, האם זה ישפר את ביצועי ומהירות המחשב בכלליות? כי אחרי הכל, סביבת העבודה היא ווינדוס, והוא נמצא על ההרדיסק המהיר, אז הכל אמור לעבוד יותר מהר לא?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  9. מישהו שמע על זה? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2009 בשעה 12:21:00תודה. מצאתי ב-tomshardware. משאיר פה לידיעה:http://www.tomshardware.com/reviews/short-stroking-hdd,2157.html

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  10. Started by t d,

לשלום קניתי לפני חצי שעה הארד דיסק: western digital 80G 7500 RPM 8MB Buffer עכשיו אני רוצה לחבר אותו כ slave ולעשות בו מחיצות ולהתקין את הווינדוס xp ואז להפוך אותו למאסטר... אבל הרגע חיברתי אותן, את שני הכבלים שצריך, ושמתי את הג'מפר על slave וזה כאילו לא קולט שחיברתי אותו! אני נכנס למשל לmy computer ורואים רק את הארד דסיק c מה אני יכול לעשות? אני מת כבר להתקין אותו!

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  11. Started by tr3x,

כולי שמח הפעלתי את המחשב והתחלתי להתקין ווינדווס,בחלק של בחירת ההארדיסק שעליו יותקן הווינדווס בחרתי בהארדיסק הקטן של ה-320GB. הוא לא נתן לי וטען שישנם כבר קבצי ווינדווס על ההארדיסק הגדול של ה 640GB. אז הבלגתי. הלכתי להארדיסק הגדול,לחצתי C ליצירת מחיצה והגדרתי מחיצה חדשה בגודל 100 ג'יגה לווינדווס. טוב התקנתי והכל יפה. עכשיו אני הולך למחשב שלי ורק ההארדיסק של המאה ג'יגה קיים. לא 500 של ה 640 הנותרים ולא ה-320 נמצאים. בדקתי ב DEVICE MANAGER ושניהם נמצאים. ניסיתי לעשות דיסאייבל ואינייבל,אנאינסטול להארדיסקים אבל כלום. מה לעשות? לאן נעלמו ההארדיסקים שלי? תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=me0tomywnei3.jpg המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ | Arctic Cooling FREEZER 7 PRO |…

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by tikot,

שלום, האם מומלץ להתקין מ"ה על הכוננים הירוקים של ווסטרן דיגיטל (1 TARA) או שלא משנה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  13. היי, מישהו במקרה יודע היכן אני יכול לקנות באזור חיפה את המדיות של ורבטים שנראות כמו ויניל ישן? (אני פשוט צריך את זה כבר ביום ראשון, אחרת הייתי רוכש דרך האינטרנט) בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by ההוגה,

שלום לכולם, אני מחפש כונן Blu-Ray למחשב על מנת לנגן סרטי בלו ריי מקוריים (אין לי צורך בצורב בלו ריי). רציתי לקנות את הכונן BDR0412SA של Aopen שהוא הכי זול, אבל הוא לא במלאי אצל הספק ולא הצלחתי למצוא חנות שיש לה מלאי שלו. ראיתי שיש גם של סוני ו-LG באיזור ה-550 ש"ח, אבל אני מנסה למצוא משהו באיזור המחיר של ה-Aopen (שהוא 350 ש"ח). האם כדאי להזמין אותו מאיביי? אולי אתם מכירים חנות שיש לה את הכונן במלאי? ואם לא, איזה כונן חליפי מומלץ? (אם לא תהיה ברירה, אגדיל את התקציב - אני פשוט לא רואה סיבה לשלם כל כך הרבה על כונן קורא). מה דעתכם על הכונן הזה של liteon: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9371

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  15. יש לי דיסק קשיח נייד של WD מסוג passport 500GB משום מה הוא אומר שנגמר המקום אפילו שיש עוד 400 פנוי. ניסיתי לעשות restart ולהחליף את הכניסת USB למישהו יש רעיון? תודה

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  16. רציתי לשאול אם צריך להכניס תדיסקט של הסאטא ולהתקין תסאטה כל פעם מחדש אחרי שמפרמטים? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by yosi b,

של חבר שלי. היה במעטפת לחיצוני של lacie, ובגלל בעיות במגעים חבר שלו ש'מבין' (כמה נזקים הם עושים...) פתח את הארד דיסק (את הכונן עצמו) וכעת הוא לא עובד. לפי מה שה'מבין' הזה אומר הוא רק פתח וסגר כמעט מייד. כשמחברים אותו הוא משמיע רעשים עדינים של שפשוף צורם במשך כמה פעמים ומפסיק. לפי התחושה ביד הוא לא מסתובב. האם יש מה לעשות עם זה. יצויין כי התוכן לא כל כך חשוב כמו הדיסק עצמו. אשמח לתשובתכם

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by yaron86,

כמו שכתוב בנושא אני מחפש דיסק קשיח פנימי לאחסון תמונות עדיפות לנפח גדול כי כונן D שלי עומד להגמר, נשאר עוד 38 גיגה... אז אני כבר עכשיו רוצה להגדיל ראש ולקנות דיסק קשיח שיהיה נטו לתמונות שאני מצלם המלצות יתקבלו בברכה תודה, ירון

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by EagleX2,

היי, אני מעוניין לקנות HD SATA חדש - 250GB עד 450 שקל. חשבתי ללכת על Maxtor Diamondback21, אבל יש לו רק 8MB והבנתי ש16MB עדיף. אשמח לעזרה, תודה.

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by gameplan,

מצב קצת מסובך בשבילי אשמח אם תעזרו יש לי הארד דיסק כרגע של 120 ג'יגה שמספק אותי בהחלט,אני הולך לקנות מחשב חדש ואינני רוצה לקנות הארד דיסק(חיסכון של מינימום 200 שקל זה תמיד טוב) הקטע הוא שהדיסק הקשיח הזה (120) הוא בחיבור ide ואני מנסה להבין איך לחבר על הלוח שלי החדש גם אותו וגם את הצורב הישן שלי (גם הוא ide) יש איזה דרך לחבר את ההארד דיסק אולי לusb דרך איזה מתאם או משהו?,חשוב לציין שאני רוצה שהוא יהיה ראשי והשהווינדוס יותקן עליו האם זה יוריד מהמהירות שלו? יפגום בביצועים או משהו? אשמח ללינקים והסברים מה לקנות תודה רבה לכם. זה המפרט שאני הולך לקנות: 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - ¤580.00 ¤580.00 1 I820 מעבד Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB - ¤5…

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by רוני1,

אני מנסה לצרוב סרט שהכנתי בעזרת התוכנה נרו . במאפינים כתוב שגודלו הוא ( 702MB (736,276,480 bytes שאני מנסה לצרוב נרו כותב לי שאין מספיק מקום פנוי על הדיסק אלא אם - unless the cd is finalized after burning ואז הוא שואל אם אני רוצה לעשות את או לא. אני אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי מה זה הדבר הזה ואם כדי להסכים או לא?? דבר שני למה כתוב במאפינים פעם אחת שהסרט תופס 702 ופעם אחת 736 כמו שהצגתי הנ"ל. ממנה נובע ההבדל?? דרך אגב זה נרו 6 אולטרה אדישן . תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by bugosdckh,

האם זה מסובך להוסיף דיסק SATA למחשב? האם זה מצריך אתחול מסוים בboot?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by Id0,

עשיתי חיפוש ומצאתי כל מיני תשובות ואני לא יודע מה נכון ומה לא.. כל זה בגלל שאני מחפש צורב DVD במחיר טוב עד 400 ש"ח עוד שאלה היא שבאתר הזה: http://www.sw.nec.co.jp/products/optical/en/ND-3540A/index.html לא מוזכרת המהירות של צריבת DVD-ROM אז הוא לא תומך בזה? יש בכלל צורך בפורמט הזה וללכת על הLG עוד 70 שקלים? ושוב השימוש בו הוא שימוש ביתי כמו צריבת סרטים, משחקים וכו'

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  24. ישלי דיסק 40 גיגה חדש איך אני מחלק אותו ל2 יש לי תוכנת פי קיו מאגיק אבל איך אני עובד איתה? ז"T צריך הסבר צעד צעד ממש מרגע שאני מעלה את התוכנה תודההההההההההה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  25. אחרי ניסיון ממש טוב עם עוגה של 50 דיסקים כאלה במהירות 48X אני מחפש להשיג עוד. מצאתי במקום אחד עוגה של 50 דיסקים ב-70-80 שקל ובמקום שני עוגה של 100 דיסקים במחיר מופרז של 200 שקל. השאלה שלי אם יש דרך לזהות את החברה שייצרה את הדיסקים בלי לפתוח את העוגה? יש אולי איזה כיתוב מיוחד על העטיפה? או אם מישהו מכיר מקום בחיפה שמוכר דיסקים של כאלה (ולא שום דבר אחר) במחיר סביר?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.