עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Danny_Malis,

אני צריך המלצה לצורב DVD בטווח של 350 ש"ח. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  2. כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים של כמה ג'יגות לדיסק און קי זה כותב "120 דקות לסיום" האם זה קשור למעבד ? לדיסק און קי ? לזיכרון? איך אפשר אם בכלל לשפר את קצב ?

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. אז ככה ,תמיד שאני מפרמט אני משתמש בדיסקט שצריך להכניס אותו לפני הפרמוט וללחוץ F6 ואז לבחור קבצים כאלה..בקיצור אין לי את הדיסקט הזה עכשיו ואני צריך את הקבצים האלה... מישהו פה גם משתמש באותו דרך כמו שלי?ויש לו את הדיסקט ? ועכשיו נגיד אם אני מנסה לפרמט אז זה אומר שהקובץ txtsetup.oem לא נמצא אולי אני רק צריך את הקובץ הזה וניסיתי לחפש אותו ולא מצאתי מי שיכול שיעזור לי בבקשה תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by Omer_2007,

אני רוצה לשדרג את ההארד דיסק במחשב נייד הבעיה היא שהוא IDE המחרים של ההארדים האלה יותר יקרים בהרבה מSATA וגם אולי אני אצטרך אחר כך את התמיכה בSATA האם יש ממיר כלשהו למחשבים ניידים מSATA לIDE?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  5. Started by mosfos50,

קניתי LG bluray bd370 עובד נפלא. אך אני נתקל בבעייה של צריבת סרטים על דיסק dual layer הסרט נתקע אחרי זמן מסויים. יכול להיות שעה או יותר. מדובר לגבי data או סרט dvd מעל 4,37 ג'יגה שאני צורב על מדיה dual layer . ניסיתי כמה סוגי מדיה וכמה סוגי קבצי data (mkv( וכן סרטי dvd שונים. התקשרתי לתמיכה בארץ אך אין להם מושג. הם מחזיקים אותה חוברת שאני מחזיק. אגב, עשיתי כבר פעמיים reset למכשיר אך ללא הואיל. וכן צרבתי עם 2 תוכנות : nero וגם ניסיתי shampoo מה אפשר לעשות? האם יש פתרון? האם קשור למדיה? לתוכנת צריבה? עפ"י ספר העזר של המכשיר הוא אמור לקרוא דיסר צרוב של . Dual layer אודה על תשובה . משה

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  6. אני חושב לקנות לאצמי צורב דיוידי Samsung Super-WriteMaster SH-S223 מה אתם אומרים על הדגם ואיך הוא בכללי..?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  7. Started by shibby15,

מה יכולה להיות הסיבה? הוא איטי פי שתיים ממש. כשהיה חדש היה מעביר קובץ של MB350 במשהו כמו 40-30 שניות ועכשיו מעל דקה.... הDOK של A-DATA בגודל 4 גיגה יש עצות? תוכנות או דברים אחרים לעשות?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by Bengo5,

רוצה לקנות הארדיסק חיצוני עם כמות הזיכרון והאיכות הכי גבוהות שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by GZA3,

SATA-RAID SiI 3112 SATALink זה הכרטיס שיש לי והוא עודה לי בעיות. הוא מסכים לקרא רק הרד דיסק אחד ומהשני הוא מתעלם. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה ? אולי יש בעיה שהוא עושה RAID אוטומטית? אם כן אשמח לדעת איך אני מבטל את זה..

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  10. זכרונות DDR4 עדכניים, יפים וזריזים מבית המותג הנודע Crucial בירכו את פנינו בדוכן הרשמי של חברת מיקרון בתערוכת CES 2020 - ולצידם גם כונן ה-SSD החיצוני הראשון שלה לכתבה

11. רכשתי כבל USB ל IDE/SATA שמגיע גם עם ספק (שנאי) שמתחבר ל HD. אני מעוניין לעבוד עם HD חיצונית למחשב (ובעתיד עם צורב DVD) 1. האם ניתן לעשות חיבור וניתוק חם? (כלומר לחבר/לנתק תוך כדי עבודה על מחשב פועל בלי לכבות אותו לשם כך) 2. האם ישנה עדיפות לחיבור וניתוק קר (כשמחשב כבוי) על פני חם? (או אולי זה בכלל מזיק לנתק אותו לאחר הכיבוי) 3. מה סדר הפעולות שצריך לעשות בחיבור (קודם חשמל ואח"כ USB או להיפך) ? 4. מה סדר הפעולת שצריך לעשות בניתוק ? 5. האם כשHD מחובר רק לחשמל ורץ (שומעים שהוא עובד) המחט זזה? כלומר ניתוק יגרום לנזק כמו בהפסקת חשמל או כיבוי כפוי של מחשב? 6. הדברים שונים בעת עבודה עם HD מבוסס חיבור SATA? תודה לעונים, טל

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  12. המלצה לכונן נייד 2.5 (חיצוני) לגיבוי 1TB מKSP או אייבורי

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד T61 מעבד T7300 2GB זכרון . ויסטה עסקים . הכונן הקשיח הוא פה למטה הוא 60 גיגה 7200 RPM הבדיקה נעשתה כאשר אין מאמץ למחשב + כבל חשמל מחובר כל ההגדרות של צריכת החשמל הם למקסימום ביצועים אשמח לכל עיצה כי נראה לי זה בגלל בעית תוכנה\מערכת הפעלה . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by iyehuda,

הצורב הוא סמסונג דגם H552 אותו דבר היה לי עם טושיבה http://www.videohelp.com/dvdwriters.php?DVDnameid=684&Search=Search&list=2#comments

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם ! רציתי לדעת מה ההבדלים בין פיוניר דגם 109 לפיוניר דגם 110 ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. חברת Team Group מחליטה להתפרע ולהקדים את כל שאר השחקניות בעולם האחסון עם כונן SSD חדש בנפח ענקי - עם מחיר גבוה יותר מזה של מחשב מוביל בשלמותו לכתבה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  17. Started by roeesnir,

קניתי SSD - 60GB. שמתי לב שאחרי התקנת WIN7 וADOBE CS5 - לא נשאר מקום בכונן !!! בדקתי קצת, ומסתבר שיש קובץ hiberfil.sys שתפס 15GB !!! וה-PF תפס לי 17GB !!! (יש לי 16GB RAM) טוב, אז איך מבטלים את ה-Hiberfil.sys? מפעילים CMD כמנהל (חשוב מאוד) וכותבים powercfg -h off. זה מעיף את הhiberfil. את ה-PF מקטיניפם לכמה שרוצים (הקטנתי ל-5GB) והופ! השתחרר לי המון מקום.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by SwiftCat,

עדיף של WD מתלבט בין 2X320GB ל-2X500GB תודה

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by headg,

איך Hitachi/IBM 2000GB HDS723020BLA642 ? האם Hitachi/IBM אמינים? האם למרות החסרונות של הירוקים הקשיח הזה עדיף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ההארד דיסק הוא מתוצרת WD ונפחו 30 ג"ב. כבר כמה זמן ה- windows פעל לאט מאוד (קורה אחת לכמה חודשים, 98, אין לי אפשרות לעבוד עם 2000 באופן שוטף, בגלל מודם בלי דרייברים שעובדים). לפני שפרמטתי (את המחיצה הראשית, הקבצים שרציתי לשמור היו במחיצה שניה), לקחתי את הדיסק לחבר וגיביתי את כל המידע פעם נוספת. לפני כן ה-windows 98 הפסיק לעלות, ואחרי שהחזרתי את ההארד דיסק, גם ה-2000 שהיה מותקן במקביל סירב לעלות והציג הודעה אומרה בערך כך: "Unknown hard eror, contact your dealer". פרמטתי את המחיצה הראשית, התקנתי windows ועוד כמה תוכנות, אך כאשר ניסיתי להתקין winfax, התוכנה נתקעה בשלב ההתקנה, ולאחר כמה זמן הופיע מסך כחול שאמר משהו על שגיאה בכתיבה להארד דיסק. לכן, הרצתי סריקה יסודית, וגיליתי …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by AnTiSh0ck,

אז יש לי סרט DVDR והקבצים הם לא ISO אלה הקבצים הרגילים שיש בסרט DVDR רגיל כמו VTS_01_0.VOB VTS_02_0.VOB ... אז איך אני צורב אותם ( בנרו ) שכשאני יכניס את הסרט לDVD אני יראה את התפריט של הסרט ולא את הקבצים ?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  22. Started by ElEmEnt,

אני יודע להפוך fat32 לntfs אבל לא ההפך

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by CyberBot,

מופיע לי במפרט של סטרימר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. במחשב עם לוח אם התומך סאטא 2, אם ארכיב דיסק סאטא 2 כדיסק הבוט, וסאטא 1 כדיסק אחסון, האם הדבר יוריד ממהירות הגישה לסאטא 2 ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. Started by yanivsk,

אני נישבה לכם שהוא היה 20GB כן לא טעיתי 20 GB בDISKONKEY קטנטן, 2ס"מ אורך 6מ"מ עובי ו1ס"מ רוחב בצבע כסוף עם המילה SONY עליו ובקטן 20GB. מישהוא שמע על זה משהוא כי אני לתומי חשבתי שהDISKONKEY הכי גדול היום הוא של 8GB. :s05:

• 28 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.