אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
- 

שלום, התבקשתי לאחרונה להכין עבור מישהו מפרט למטרת עריכה גרפית (מודולים ארכיטקטורניים וכו'). שמתי לב שבהמלצות רבות למפרט שכזה מופיע שימוש במערך RAID. רציתי לדעת מהי הסיבה לכך? האם יש יתרון כלשהו לשימוש ב-RAID בעת עבודה בתוכנות גרפיות? תודה, - 

- 0 תגובות
- 595 צפיות

- 

- 

כל ההארדיסקים הישנים של WD שפגשתי(10-20 GB) מייצרים רעש מעצבן מאד. אני מתכוון לקנות דיסק של 80 , האם זה אמור לחזור על עצמו אם אקנה WD? - 

- 1 תגובה
- 584 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, ביצעתי קצת חיפוש בפורום לגבי צורבי DL וקראתי את הפוסט על המלצות הצורבים אבל אני אשמח לשמוע נסיונות כושלים ובעיות שאנשים נתקלו בהם עם הצורבים שלהם בניסיון לצרוב DVD DL. יש לי LG GH22NP20 שקניתי מIVORY וצרבתי איתו בערך 10 מדיות של MEMOREX ולאחרונה עברתי לTEAC, הבעיה שהצורב סירב לצרוב לי את הדיסקים ולאחר שהחלפתי את הצורב לאחד חדש (ניצול של אחריות) הוא צרב דיסק אחד וסירב לצרוב עוד. אז לפני שאני מעיף את הצורב הזה רציתי לקבל קצת המלצות מניסיון אישי עדיף.. אני שוקל לעבור לצורב של samsung כי היה לי צורב DVD רגיל שלהם והאמת אני הייתי די מבסוט ממנו. האם מישהו הוא הבעלים הגאה של Samsung SH-S223F? שאלה אחרונה, האם העובדה שהצורב מתחבר בחיבור SATA הוא משפיע על אמינות העברת … - 

- 3 תגובות
- 725 צפיות

- 

- 

מה ההבדל בין כונן Bulk לכונן Retail? מה יותר טוב? - 

- 2 תגובות
- 941 צפיות

- 

- 

מאז שעדכנתי לווינדוס 7 צץ לו במחשב שלי כונן Q ללא אמא וללא אבא. זאת לא מחיצה שבאמת קיימת על המחשב, גודלה 0 ביט, ולא ניתן להכנס או לשנות בה כלום. תחת ניהול דיסקים בכלי ניהול היא אפילו לא מופיעה, וכנ"ל מחוץ לווינדוס. איך נפטרים מהדבר הזה?! - 

- 2 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

חברים אני צריך בבקשה עזרה ....האם מישהו יודע שמע או מכיר תוכנה שתרחיב לי את המחיצה שעליה מותקנת הויסטה מבלי לפגועה במערכת ההפעלה...האם מג'יק פארטישן מסוגל לזה? כי ממה שאני זוכר לא....תודה לכל העוזרים... - 

- 4 תגובות
- 781 צפיות

- 

- 

לפני שפרמטתי את המחשב הכנתי גיבוי בכמה DVDים. את הדיסק של התמונות לא סגרתי כדי להמשיך ולהוסיף עליו. אם אני זוכר נכון צרבתי עליו פעם אחת נוספת. הצורב הוא LG H22, תוכנת הצריבה בזמנו הייתה נרו 6. כרגע אני לא מצליח לראות שום קובץ בדיסק, הצורב שצרב את הדיסק מזהה דיסק ריק עם 1GB פנוי, צורב אחר בנייד שלי לא מצליח לזהות בכלל את הדיסק. משום מה רק הDVD בסלון מצליח להראות את התמונות! איך אני יכול להגיע לתמונות שבדיסק דרך המחשב?? - 

- 1 תגובה
- 546 צפיות

- 

- 

איך הבדיקת מהירות שעשיתי לכונן SSD שלי: הביצועים טובים או נמוכים? ד.א זה כונן של samsung evo 840 250g - 

- 7 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

פחות מחודש שהכונן הזה אצלי במחשב....seagate 500gb והוא הפסיק לעבוד. הביוס לא מזהה אותו ושהוצאתי אותו מהמארז אני שומע משהו משוחרר בפנים לממש אחריות זה הסיכוי היחיד שלי...האם כדאי לי לדרוש להחליף לדיסק של WD לדוגמא ? - 

- 5 תגובות
- 863 צפיות

- 

- 

מי שמתכנן על הצורב DVD נק,אז כבר עדיף שייקח את ה 3520 במקום 3500 (מהירויות צריבה יותר גבוהות),תריצו חיפוש בזאפ ותמצאו (שנתיים אחריות). - 

- 11 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, אני מעונין לרכוש צורב dvd והתקציב שלי הוא עד 300 שקל. אני מעונין לקנות רק ksp אכשיו השאלה איזה צורב הכי טוב שם? או שבכלל עדיף לקנות ממקום אחר כי יש מיבחר יותר טוב? תודה - 

- 14 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

כשאני מכניס דיסק DVD-R (צרוב) לכונן הDVD שלי הוא ככה מנסה לקרוא אותו משהו למשך שניה ומוציא אותו מיד. אני מכניס אותו והוא עוד פעם מוציא... כשהכנסתי דיסק CD-R (גם צרוב) הוא הצליח לקרוא אותו כרגיל... לא נסיתי דיסק DVD מקורי כי אין לי. ממה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שזה מאבק (למרות שהוא כן הצליח לקרוא דיסק רגיל) או מה? תודה. (הכונן שאצלי הוא LG 16x48) - 

- 0 תגובות
- 719 צפיות

- 

- 

האם מספיק ליצור על דיסק ספריות : VIDEO_TS AUDIO_TS להכניס לשם קבצים תקינים ולצרוב בתור נתונים רגיל או שצריך להגדיר במיוחד צריבת דיוידי והצורב עושה משהו בצורה שונה ? ושאלה נוספת יש לי צורב DVD שבזמן האחרון החליט שלא בא לו לסיים את הצריבה ואחרי 100% של הצריבה לא סוגר את השסיין ונתקע .. צורב מתפגר או שעוד אפשר להציל אותו איכשהוא ??? ? - 

- 1 תגובה
- 650 צפיות

- 

- 

מה שכתבתי בכותרת.. האם אפשר להעביר את כל הדברים שלי מהמחשב הישן ולמחשב החדש סתם עם כבל USB? כי אין לי כוח לצריבות כל זה כי במחשב הישן זה צורב CD ולא DVD - 

- 18 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

אם למישהו יש פרטים \ נתונים על התקן, קישורים לאתרים, תוכנות, יצרניות ציוד, לוחות אם \ CHIPSETS. או בקיצור כל דבר על SATA. אני אשמח לקבל או בפרטי או במייל או בתגובה בט'רד. - 

- 0 תגובות
- 884 צפיות

- 

- 

חשוב לי כונן מהיר ואמין, אני מוכן להשקיע בשביל כונן טוב - 

- 12 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

יש לי בעייה שכל פעם שאני צורב דיסק שירים לאוטו אז הרדיו דיסק לא מזהה את ה cd text נסיתי לצרוב גם בנרו וגם ב esay cd cdreator 7 וסמנתי בתוכנה לצרוב אם cd text אז אני לא יודע מה הבעייה בדיסקים האחרונים שצרבתי הוא לא מזהה אבל מצאתי דיסק שצרבתי מזמן שהמערכת כן מזהה. יש לי גם צורב דיסקים של LG וגם צורב DVD של סמסונג ונסיתי בשניהם . האם יכול להיות שזה לא עובד בגלל שהדיסקים שאני משתמש בהם הם פשוטים וזולים? מבקש עצות בנושא... - 

- 3 תגובות
- 895 צפיות

- 

- 

ל- BackBlaze, חברת גיבוי בענן, יש המון דיסקים וכמעט כולם מדגמים שולחניים. לפני שנה הם פרסמו את סטטיסטיקת נפילות הדיסקים לשנת 2013 ועכשיו הם מפרסמים את סטטיסטיקת הנפילות לשנת 2014. קריאה מהנה. - 

- 29 תגובות
- 4.1k צפיות

- 

- 

הרצתי חיפוש בפורום כדי להחליט איזה הארדיסק 320GB 16MB SATA2 עדיף הWD או הSEAGATE ומרוב דעות אני כבר לא מבין. :s05: האם יש פה מישהו שעובד איתם ויכול להמליץ על אחד או להזהיר מבעיות? חשוב לי בעיקר שיהיה שקט. - 

- 3 תגובות
- 680 צפיות

- 

- 

פעם חיברתי בצורה כזאת...והארד הסאטא נמחק... תודה! - 

- 7 תגובות
- 817 צפיות

- 

- 

אהלן חבר'ה, לפני מספר חודשים פרסמתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/546475-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-SSD-%D7%97%D7%93%D7%A9-%28250-%D7%92%D7%99%D7%92%D7%94%29-%D7%95HDD-%D7%97%D7%93%D7%A9-%282-TB%29#.VPmdUeFD1-w לצערי בעקבות עניינים לא צפויים לא קניתי את הSSD והHDD.. אבל עכשיו אני רוצה לקנות. המפרט: מעבד: i7 920 לוח אם: ga-ex58-ud4p וכן 6 גיגה RAM (הi7 הזה הוא triple channel...) קיבלתי את ההמלצות הבאות: 1. ssd crucial ct256MX100SSD 2.hdd - seagate st2000dm001 רציתי לשאול אם ההמלצות האלו עדיין רלוונטיות או שיש משהו אחר שכדאי? אשמח גם המלצה של חברת HDD אחרת (שאינה SEAGATE), הבנתי שהסדרות האחרונות שלהם קצת בעייתיות… - 

- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום יש לי USB 8GB ,הוא נדפק לגמרי , שאני מכניס אותו למחשב הוא עובד אבל אי אפשר להעביר אליו דברים הוא מבקש ממני לאתחל אותו ואני מנסה ,וכל הזמן הוא אומר לי "לWindows אין אפשרות להשלים את האתחול" ניסיתי גם בSafe Mod וגם במחשבים אחרים. הוא נדפק או שאפשר לסדר אותו ? והדגם הוא kingstone - 

- 3 תגובות
- 839 צפיות

- 

- 

שלום יש לי שני כוננים במחשב C I D עכשיו אני משתמש רק ב C כי הוא הכי נוח לי וכרגע עומד להיגמר לי המקום בו וב D נשאר לי הרבה מקום כי אני לא מתשמש בו עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לשלב בין השניים שהמקום לא יתחלק בשניי כוננים אלא שנגיד כונן C יכלול את כול המקום האם אפשר לשלב בניהם? תודה לעוזרים. - 

- 1 תגובה
- 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. אני מעוניין באחד משניהם, המחיר זהה (200$ באמזון) ל2TB. http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=33 ניתן לראות את שני הדגמים (לא השמאלי). איזה משניהם עדיף לעריכת וידיאו דרך FireWire 800 (על מק). תודה רבה. - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום רב, לפני כשבוע רכשתי ערכה לחיבור דיסק קשיח ישן שהיה לי ובו תמונות ומסמכים חשובים. חיברתי את הדיסק לערכה ואת הכבל למחשב אבל אין זיהוי של החומרה. ניסיתי לחבר למחשב הנייח שלי אבל הוא נכבה מיד לאחר חיבור כבל הUSB. אני עובד עם מערכת הפעלה WIN7 ULTIMATE תמונות של הערכה - אולי חיברתי לא נכון... http://imageshack.us/photo/my-images/607/img0473kp.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/856/img0474cb.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/534/img0475ds.jpg/ - 

- 13 תגובות
- 2.5k צפיות

-