עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לשדרג (להוסיף) ל SSD SATA3 120/128G אני לא יודע אם יש פה את המפרט שלי אז אני יכתוב אותו דבר ראשון. לוח אם : GA-P55M-UD4 זיכרון : 4 ג'יגה פשוט DDR3. כרטיס מסך : 460GTX ES 1 ג'יגה. ספק כוח : קוגר 700W. איחסון : 3 הרדיסקים בנפחים 200 500 1000. הבנתי שכדי לחבר (להנות מ) SSD SATA3 צריך מתאם. מה היהתם ממליצים לי מה מהיר יותר ומה כדאי לי לעשות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by kartik,

שלום, אני קצת חדש בתחום אז בבקשה עזרו לי... קניתי מחשב ללא מערכת הפעלה כיוון שדיי פשוט להתקין חלונות על IDE אבל לא ציפיתי לכזה סיבוך על SATA אם מישהו יכול להסביר לי מה הולך ואיך... איך המחשב מזהה אותו ומה צריך לעשות עד להעלאת ההתקנה של הWUNDOWS. תודה.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  3. יש לי דיסקים קשיחים ישנים מלפני שנתיים עד עשר שנים. אני רוצה לאחסן אותם בדיסק קשיח חיצוני נייד שיש לי, מבלי לחבר את הקשיחים הישנים למחשב. נניח שאקנה מKSP או מכל רשת מקצועית אחרת, איך נקרא הקונקטור שיאפשר לי העתקה כזאת? ידוע לי שיש כזה קונקטור ושמחירו כ -50 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by shon,

האם נגן ה ipod מסוגל לתפקד ככונן קשיח לכל דבר ולשאת קבצים שהוא לא בהכרח מנגן? תודה רבה חבררה סליחה התבלבלתי בפורום, יש מצב שאתם מעבירים אותי לפורום אחסון? תודה

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  5. Started by Variety,

טוב, קניתי מחשב. הלוח אם תומך SATA, אבל המחיר של ההארדיסק עולה בהרבה. האם זה באמת שווה את המחיר? האם המהירות היא עד כדי כך מהפכנית ששווה לי להשקיע עוד 150 שקלים בחיבור SATA ולא IDE רגיל? אותו דבר לגבי ה 8 MB באפר. ביחד עם ה SATA זה יוצא לי איזה 300 שקל תוספת להארדיסק. עד כמה המהירות טובה יותר מהארדיסק רגיל? אני יודע שזה חדש יותא וטוב יותר אבל זה מייקר לי את המחשב בהרבה. אשמח לקבל תגובות. תודה... גיא.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by adam99,

שלום! יש לי הארד דיסק אחד שמחולק ל3 מחיצות. 1. NTFS בגודל 12GB בערך שעליה מותקן הווינדוס. 2. FAT32 בגודל 30GB בערך. 3. FAT32 בגודל 30GB בערך. הכונן 1 התמלא עד הסוף ואין כבר מקום, אני רוצה להעביר מהכוננים האחרים קצת מקום לכונן הראשי. האם זה אפשרי? נ.ב בלי פרמוט או משהו שיפגע בקבצים. תודה!

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by integral,

נראה סבבה, עם מערכת קרור ממש נחמדה. http://www.cdfreaks.com/article/193/1

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by michaelsko,

שלום. אני רוצה לקנות כונן DVD רגיל למחשב (לא צורב). יש בחנות KSP (משם אני מעדיף לקנות בשל קרבה גיאוגרפית) כונן של Toshiba ויש כונן של Lite-On. שניהם במהירות 16x48. איזה מהם טוב יותר (אם בכלל)? תודה.

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by integral,

מי שיעדכן את הנירו ל 6.3.1.20 יגלה שיש מעכשיו תמיכה רשמית בביסטינג.

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  10. שניהם של SANDISK שניהם 8 גיגה נראה לי ששניהם במהירות קריאה דומה.. תג המחיר שונה משמעותית, האם שווה את פער המחיר? Cruzer Micro U3 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=SANDISK-8GB&Cat2Cat1ID=56&Cat2ID=134&aff=Zap〈=HE Cruzer Contour U3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=18045

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by Tzach_n,

שלום לכולם, שאלה לי, ב Windows 7 בזמנו כשהייתי ניגש לתקייה שמכילה המון קבצים מעל 50GB נגיד, הכונן היה מתעורר והיו לוקחות 2-3 שניות לפני שהתיקייה הייתה מוצגת, מה שאומר המערכת ההפעלה הייתה מכבה את הכונן ומעירה אותו כשמתבקשת גישה לדיסק. למרות זאת -8 למרות ששיניתי את הגדרת Turn off hard disk after ל-1 דקות, לא נראה שהכונן ממש נכנס למצב השעייה וניתן לגשת אליו במהירות. חבר שלי עם אותו כונן עשה ניסוי, השאיר את המחשב דלוק כל הלילה ובבוקר ניגש לכונן ואמר שהוא בבירור שמע אותו נכנס לפעולה ומתחיל להסתובב שוב. השאלה שלי היא האם לכוננים האלה יש מערכת השעייה פנימית שמחליטה מתי להפסיק לסובב את הדיסק? או שבכלל הדיסק תמיד אמור להסתובב ו-8 פשוט הרבה יותר יעיל מ-7 ומצליח להעיר אותו מהר יותר.…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by Turbine,

מה זה לעזאזל?? בצורה מסוימת של חיבור אני יכול לשפר את הביצועים? מה זה אומר??? תודה

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  13. יש לי את ה LITEON , רוצה לקנות את ה 106 - רוצה לחבר את שניהם ביחד - לא הולך לוותר על ה LITEON - צפויות בעיות ?

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by DannyBoy1904,

כשאני מסתכל בתמונות על 2 הכרטיסים MMC ו- SD הם נראים לי אותו הדבר... מה ההבדל בינהם?.. :s05:

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  15. שלום, לפני כשבוע קניתי את הכונן הקשיח הנ"ל ושמתי עליו קבצים של סרטים ותמונות.לאחר מכן כדי לצפות בהם בטלויזיה שלי חיברתי אותם לדיוידי בעל חיבור USB והכל עבד חלק והייתי מאוד מרוצה. השבוע באתי לעשות זאת שוב אך משום מה הדיוידי לא נכנס כלל לקבצים,ניסיתי גם עם טלויזיה שיש לה חיבור USB של האייר ושם אומנם אני מצליח להפעיל את הסרטים אך הם עובדים בתקיעות כל איזה חצי דקה,מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב דגם הדיוידיujicom CDP001 תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by Mike_Shinoda,

שלום, תככנתי היום לרכוש Samsung EVO 250GB ואז הציעו לי את הכוננים הללו בהנחה: Crucial SSD 120GB M500 SATA 3 OPAL 2.0 ב-292 ש"ח Plextor SSD 128GB M5 Series MLC 2.5" SATA 3 ב-378 ש"ח האם המחירים הללו משתלמים בשביל להתפשר על הקיבולת והמהירות? או שהחסכון לא כזה משמעותי?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by ofelshadow,

כמעט כל הארד דיסק שהיה לי עד היום "חלה" במחלה הנוראית שנקראת BAD CLUSTERS. רציתי רק לדעת האם זה טיבעי שלהארד דיסק בן חצי שנה-שנה יהיו BAD CLUSTERS? והאם יש דרך, תוכנה, משהו כדי ל"תקן" אותם? לפחות חלקם? אני משתמש באל פסק ומכבה אותו בצורה מסודרת תמיד.. תודה על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  18. היי שוב, אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 160GB בנוסף ל-80 שיש לי. על לוח האם M863G שלי, יש שני סלוטים של IDE, אחד תפוס ע"H הארד דיסק והשני ע"י צורב. אמרו לי שאפשר לצרף על הכבל של אחד מהם עוד DEVICE. זה אכן אפשרי? ואם לא - האם יש דרך אחרת להוסיף עוד הארד דיסק? תודות.

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  19. אז זהו, הדיסק קשיח מתחיל לעשות תקתוקים של קריאה. יש משהו לעשות בנידון או שהוא עומד למות בקרוב? ואם זהו סופו, אני רוצה לקנות דיסק של 500 ג'יגה. מומלץ לקחת אחד של 500 או 2 של 320 נגיד? או אפילו פחות? ומה מומלץ? תודה, איתי

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  20. עריכה: יש גם את הSamsung D3 4TB ב109.99$ (פעם בכמה ימים יורד ל99.99$) בNewegg לגבי החיצוני - אולי עדיף לרכוש קופסה ולהרכיב לבד ? תודה

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by Dante_9,

חיפוש שגרתי ב- ZAP עבור DVD-R של SILVERLINE מסדרת ה- G04 העלה מספר תוצאות. אחרי שבדקתי והשוואתי החלטתי ללכת על החנות הבאה שיושבת בתל-אביב: *זונזר* לא רציתי להזמין באינטרנט וגם ככה הייתי מתוכנן לנסוע לתל אביב אז הגעתי אליו עד לחנות אז נסעתי. הגעתי לחנות ומה הוא אומר לי?! "שמע אני לא יודע על מה אתה מדבר!, אין לי את המדיות האלו ואף פעם לא היו לי." "אז למה זה מפורסם באתר שלך?" "לא אל תתייחס לזה זה רק כדי שאנשים יבואו, אתה יודע איך זה... אם אתה רוצה יש לי בו מדיות של חברה פרינקו אתה מכיר?! זה מדיות יותר טובות אפילו מהסילברליין!" בקיצור הבנתם את הרעיון! ראו הוזהרתם! בסוף נתתי קפיצה ל- מ.י מערכות וקניתי את ה- RITEK EXCELLENT G04

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by ZlaGer300,

שלום לאחרונה פירמטתי את המחשב וצצה בעיה (שאולי הייתה ישנה ואולי לא אבל עכשיו שמתי אליה לב) יש לי צורב (Lite-On DVDRW SOHW-1653S) במשך תקופה של שנתיים והוא צרב בסדר גמור ועכשיו הוא לא מזהה DVD (ובטח שלא צורב אותם) אבל הקטע המוזר זה שהוא צורב ומזהה דיסקים רגילים (cd-r/cd-rw) ללא כל בעיה... חרשתי באינטרנט ומיליון אנשים עם בעיות דומות אבל לא מצאתי את אותה הבעיה בדיוק...(או שכן בלי הפתרון) יש ברשותי מערכת הפעלה windows xp Home edition version 2002 service pack 2 אני ניסיתי לצרוב עם nero 6.... גם הווינדוס וגם הנרו מקוריים היישר מהחנות...(+5 שנים אצלי) תודה על כל עזרה בנושא!

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by asvg,

שלום יש לי בעיה באחד הדיסקים הקשיחים במחשב [יש לי 3 ] הבעיה היא כך : אחד הדיסקים פשוט נעלם כלומר שפותחים את המחשב שלי הוא לא נמצא וגם לא באשף ניהול הדיסקים של ווינדוס עד לפני יום אחרי רסטרט למחשב היינו רואים אותו , והיום הגיע למצב שבכלל המחשב אף פעם לא מזהה אותו ובנוסף כשהוא מחובר ללוח אם המחשב לא עולה עד שניתקתי אותו מלוח האם אז המחשב עלה , ניסיתי להחליף כבל SATA נתונים חדש , שיניתי את חיבורי ה-SATA לדיסק ביציאות אחרות בלוח האם , החלפתי כבל חשמל שנכנס לדיסק בכבל אחר מהספק ולא עזר כלום . כעבור יום חיברתי שוב את הדיסק הבעייתי למחשב ,הוא זוהה בביוס , המחשב עלה , שפותחים את המחשב שלי רואים אותו אבל שניסיתי להעתיק אליו קבצים הוא נתן הודעת שגיאה צילמתי אותה אבל חבל שאי אפשר לה…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by pergola,

מעדיף לקנות כונן 3TB, אבל מאחר וראיתי שבפורום ממליצים שהרבה יותר משתלם לקנות את כונני ה2TB, אם אכן עדיין כך המצב אעדיף באמת את ה2TB. בעיקרון, בבעלותי כונן נוסף 1TB של WD, Sata 2 איני זוכר את "צבע" הכונן. לכן איני יודע אם עדיף שהכונן הנוכחי יהיה הכונן המרכזי, והכונן החדש יהיה איחסון, או שאולי בגלל הSata 2 יהיה עדיף לעשות הפוך, ולהפוך את החדש למרכזי. בגדול, ראיתי שמה שממליצים הואseagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 האם אכן זה הכונן המומלץ לי? האם להפוך אותו לכונן המרכזי, או להשתמש בו ככונן איחסון לכונן הWD שרשמתי לעיל.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by ferrari,

לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך, נראה לי הכי קשור לכאן, סלחו נא לי אם אני טועה. יש לי הרד דיסק 80GB של MAXTOR עם 8MB CHACHE והוא מחולק ל 4 מחיצות NTFS. מהיום שקניתי אותו, מזה בסביבות ה6 חודשים, לא עשיתי לו DEFRAG, וכל זה כאשר אני מעתיק קבצים ומוחק באופן יומיומי כמעט, החלטתי לעשות DEFRAG, ולא הייתי בטוח באיזה תוכנה להשתמש.. אז אני מבקש המלצה לתוכנה טובה, אמינה ומהירה לעשיית DEFRAG על מערכת הקבצים שלי (NTFS) כי ממה שהבנתי, התוכנה במובנית בWINDOWS XP שלי היא דיי בסיסית ולוקח לה המווון זמן לעשות את עבודה. תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים