עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by kalda01,

לפני כחודש התקנתי במחשב שולחני דיסק SSD בנפח 120GB שמתי לב שבEVENT VIEWER של WIN7 יש המון שגיאות מהסוג שמודבק בהמשך. בעבודה השוטפת אין איזכור לבעייה כלשהיא. מה המשמעות של שגיאות כאלה ? [table][tr][td]System[/td][/tr][/table] [table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-Provider[/t][/t] [table][tr][td][ Name][/t][/t]Disk[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-EventID[/t][/t]51 [table][tr][td][ Qualifiers][/t][/t]32772[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Level[/t][/t]3[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Task[/t][/t]0[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Keywords[/t][/t]0x80000000000000[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-TimeCreated[/t][/t] [table][tr][td][ SystemTime][/t][/t…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by erezb84,

שלום, אפשר בבקשה המלצה ל DOK אמין בנפח 16G? המון תודה!

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by tr3x,

כולי שמח הפעלתי את המחשב והתחלתי להתקין ווינדווס,בחלק של בחירת ההארדיסק שעליו יותקן הווינדווס בחרתי בהארדיסק הקטן של ה-320GB. הוא לא נתן לי וטען שישנם כבר קבצי ווינדווס על ההארדיסק הגדול של ה 640GB. אז הבלגתי. הלכתי להארדיסק הגדול,לחצתי C ליצירת מחיצה והגדרתי מחיצה חדשה בגודל 100 ג'יגה לווינדווס. טוב התקנתי והכל יפה. עכשיו אני הולך למחשב שלי ורק ההארדיסק של המאה ג'יגה קיים. לא 500 של ה 640 הנותרים ולא ה-320 נמצאים. בדקתי ב DEVICE MANAGER ושניהם נמצאים. ניסיתי לעשות דיסאייבל ואינייבל,אנאינסטול להארדיסקים אבל כלום. מה לעשות? לאן נעלמו ההארדיסקים שלי? תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=me0tomywnei3.jpg המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ | Arctic Cooling FREEZER 7 PRO |…

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  4. שלום רב, ברשותי שני כוננים חיצוניים. האם גם אותם צריך לאחות מדי פעם, ואם כן, אז האם ניתן להשתמש בתוכנת מאחה הדיסק של ויסטה, או שיש צורך בתוכנה אחרת? הערה: מקווה שהפניתי את השאלה לפורום המתאים, כי אולי זה גם שייך לפורום של מערכת ההפעלה או תוכנות ??? תודה

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  5. אתמול קניתי HD וחיברו לי אותו בחברה(אייבורי). עכשיו, שהפעלתי את המחשב(ויסטה) הוא פשוט לא מופיע. שמתי לב שהוא מופיע בBIOS ובמנהל ההתקנים ורשום שהוא עובד טוב. מה אני יכול לעשות? מפרט: ASUS P5KPL-CM HD502ij 500gb תודה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by mp91,

הכונן דיסקטים שלי לא מאפשר לי להכניס את הדיסקטים בקלות... אני חייב ללחוץ על הכפתור שמוציא את הדיקטים כדי שהדיסקט יכנס... לבסוף לאחר שהכנסתי אותו עם היד על הכפתור אני מנסה לראות מה יש בדיסקט וכל דיסקט הוא בהתחלה אומר לי שהוא לא מפורמט ואז שאני מפרמט אותו הוא אומר לי גם שגיאה.."the disc is writen protected" או משהו כזה... בקיצור הוצאתי את הדיסקט(קשה גםם להותיא אותו אתה חייב ללחוץ כל הזמן בכפתור ולהוציא אותו עם איזה מוט כי הוא לא ממש יוצא...) ושיניתי את הצופצ'יק הזה ששומר את המידע בדיסקט... ועדין אותו מצב...וככה הוא עושה לי עם כל הדיסקטים... הכונן דיסקטים נדפק..?

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  7. פתחתי את המארז והוספתי שני מאווררים. הכל עבד טוב, טמפ' לוח האם ירדה ב-2 מעלות אבל שמתי לב למשהו מוזר: בתוכנה everest home edition אפשר לראות את הטמפ' של לוח האם והמעבד, אבל אחרי שהוספתי את שני המאווררים נוספה לי טמפ' נוספת והיא של כונן הקשיח. אז רציתי לדעת למה דווקא עכשיו נוספה הקטגוריה הזאת? בגלל שהתקנתי את המאווררים? ואם טמפ' של 33 לכונן הקשיח טובה?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  8. היי חבריה כותרת תודה

9. Started by kovar,

שלום הרצתי מבחן לכונן M4 שלי התוצאות האלה תקינות?

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  10. כאשר אני צורב DVD המחשב נהיה ממש איטי ואיפלו אי אפשר להשתמש בו למשהו כמו 10 דקות מרוב שהוא איטי. וכמו שציינתי DMA פועל! מה ניתן לעשות ? צורב : LITEON 20A1P עריכה : שאני מנסה לבטל את ה DMA המחשב חצי קופא: אפשר להזיז את העכבר אבל שום דבר לא עובד :\

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by winner,

אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בחיבור USB לצורך גיבוי האם יש למישהו נסיון? מה עדיף - לקנות מארז ודיסק בנפרד או "מכשיר" מוכן - לדוגמה של מקסטור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_783&products_id=5960 (ההבדל במחיר לאותו נפח דיסק הוא 200-300 ש"ח והכונן של מקסטור כולל גם תוכנת גיבוי)

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by benzitai,

רציתי לקבל איזה חוות דעת על הארד דיסק נייד מדגם WDG1U5000EוWestern Digital שווה לקנות? לא שווה? תודה

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  13. ורציתי לדעת למה לא רשום פיוניר בצד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1041&products_id=5718 כאן רשום הדגם שלי זה Pioneer DVR 107D זה דגם אחר מיזה שיש בפנדה רציתי לדעת אם הדגם שיש לי הוא יותר טוב?? תודה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by shlomibandit,

אני רוצה להוסיף למחשב הארדיסק 500 ג'יגה .. מפרט בצד..תקציב עד 500 שקל.. עדיין לא החלטתי אם חיצוני או פנימי.. חיצוני הרבה פחות מביא ביצועים מפנימי או שזה לא משמעותי? איך הדגמים האלה של חיצוני? ‏500GB USB 2.0, My Book Essential Edition 2.0‎ של wd ‏500GB FreeAgent Desktop USB 2.0‎ של seagate או פנימי? רציתי את זה אבל אני לא חושב שיש להם אותו במלאי בירושלים.. ST3500630AS seagate אז אולי אני ילך על זה.. WD5000AAKS איך הוא? רק מ ksp בבקשה

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by dino,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על הארד דיסק בנפח של 40GB. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Western Digital Elements 1TB Desktop External Hard Driveאו Western Digital My Book Essential 1TB USB 2.0 External Hard Drive WDBAAF0010HBK בהנחה שאני יכול לקבל אותם באותו מחיר (כ-75 דולר)

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  17. ברשותי צורב של PIONEER 104 - ששירת אותי נאמנה מספר שנים. אני עוסק הרבה ביצירת סרטי DVD. לאחרונה שמתי לב - שככל שאני מוסיף עוד רכיבים על קו ה 12 VOLT - הצורב מסרב להגיב לסוגי מדיה שונים - אשר היה מגיב אליהם בעבר. אני משתמש ב PSU של ANTEC 550 TP - ומאז ומתמיד קו ה - 12 VOLT היה מעט נמוך (אך יציב על 11.80) - בקריאה ב MBM. הקש ששבר את גב הצורב היה הוספת כרטיס מסך 6800 ULTRA - יש קריאה של מדיות מידע אבל לא סרטים ולא מדיות עם AUTORUN עליהם. :-\ כנראה הגיע הזמן לשדרג את הצורב. אני מעוניין בביטסטינג - לצורך צריבה על מדיות + שיקראו בנגן ה DVD הבייתי. אוברספידינג ו DVD RAM פחות מעניינים אותי. לאחר קריאת תרדים שונים בפורום עדיין לא הבנתי לאיזה צורב יש תמיכה הכי רבה בביטסטינג…

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  18. קינגסטון חושפת את הכוננים החיצוניים שלה, בעיצוב מעניין ועם קריצה לחובבי הגיימינג במחשבים וגם בקונסולות לכתבה

19. Started by bomba6,

חבר'ה, תעזרו לי... קראתי את ההודעות בפורום, קראתי את המומלצים, וגם נכנסתי לזאפ- ועכשיו אני הכי מבולבל! יש ב-ZAP כמה עשרות צורבי DVD של LG עם ביקורות מצויינות עליהם... אבל מה מהם באמת טוב? ומה זה כל ההבדלים בין שמות הדגמים?! בכל אופן, אני מחפש צורב DVD טוב (ממשק PATA) עד 200 ש"ח. אני לא צורב הרבה (וכנראה גם לא יהיה לי שימוש נרחב ב-DVD), אבל אני לא רוצה משהו להתאכזב ממנו! בטח שלא במהירות הקריאה. אז יש את זה: http://a.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=371539 או את זה: http://a.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=418116 ויש גם את מה שאתם המלצתם, ה-42N אם אני לא טועה, בלי ביקורות כלל, ועם תג מחיר של קצת פחות מ-160 ש"ח. אז מה?? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  20. שלום רב ! אני מחפש לקנות דיסק און קי, כרגע החיפושים שלי נעצרו על Super Talent בנפח 4GB בגלל המחיר הנמוך שלו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4136 הבעיה היא שחוץ מהמחיר של הפריט אני לא יודע עליו כלום לכן אני מבקש לשמוע את חוות הדעת שלכם בקשר למכשיר במיוחד לגבי הביצועים, גודל, משקל ועיצוב. תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by kanety,

שלום. [צונזר] תודה.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  22. יש לי כונן חיצוני של סמסונג G3 STATION בנפח 932gb (אם לדייק) יש לי שטח דיסק פנוי של 13% בערך 129gb האם זה בסדר ? הדיסק משמש בעיקר לצפיה דרך הסטרימר תודה

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  23. שלום, בזמנו קניתי WD8MB 80GB מחנות טק פשוטה וקרובה לבית שלי. החנות נסגרה, והאחריות עדיין בתוקף (3 שנים). ה-HD הראשון שקניתי עשה בעיות ומת לאחר חודש, הוא הוחלף ללא בעיות במקום. באותו הזמן שמתי לב שהחדש יותר מרעיש...ועם הזמן הרעשים רק גברו עד כדי רעשי תקתוק בעת מאמץ..ממש שומעים את הראש זז. הייתי בטוח שזה רעש טבעי, כמו כן שאני עובד עם ה-HD כך מעל שנה וחצי כבר. ורק לא מזמן השתקתי את הרעש של המחשב, עשיתי לעצמי סוג של פרויקט כזה - כדי שאני יוכל לישון בשקט. עכשיו הרעש של ה-HD מאוד חזק, ומעבר לכל פתרונות ההשתקה ל-HD (שהם נושא אחר) אני רוצה להפעיל אחריות ולהחליף את ה-HD כי במחשב של אחי אין את הרעשים האלה....בדקתי טוב טוב. אך החנות נסגרה, מה עושים? למי פונים? לכל יבואן של WD? להגיד…

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  24. Started by dante123,

על מי מהם אפשר לנהל קבצים יותר גדולים (יותר מ4 ג'יגה כמדומני)? תודה. עריכה:אגב,אם אני מתקין ווינדוס לא כדאי להתקין על C (קבצי מערכת) את NTFS ועל D (בעל הקבצים הגדולים,נראה לי) FAT?אפשר בכלל לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  25. שלום, לפני כשבוע קניתי את הכונן הקשיח הנ"ל ושמתי עליו קבצים של סרטים ותמונות.לאחר מכן כדי לצפות בהם בטלויזיה שלי חיברתי אותם לדיוידי בעל חיבור USB והכל עבד חלק והייתי מאוד מרוצה. השבוע באתי לעשות זאת שוב אך משום מה הדיוידי לא נכנס כלל לקבצים,ניסיתי גם עם טלויזיה שיש לה חיבור USB של האייר ושם אומנם אני מצליח להפעיל את הסרטים אך הם עובדים בתקיעות כל איזה חצי דקה,מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב דגם הדיוידיujicom CDP001 תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים