עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by DarkX,

שלום חבר'ה... יש לי הארד דיסק 80גיג'ה. מתוכם - 17 - Primary Partition ו-60 - Extended Partitions שמכיל: 3 - 20gb per volume כלומר: כונן C - 17 גיג'ה כונן D,E,F - כל אחד 20 גיג'ה. יוצא יש לי 3 גיג'ה לא מנוצלים בכלל ! איך אני יכול להוסיף אותם ל-Extended Partition כדי שאני יוכל להוסיף אותם לVolume E כלומר שיהיה בו 23 גיג'ה בלי לפרמט! תודה

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by nesber,

האם קיים היום הארדיסק 10K RPM שבוודאות פועל בצורה שקטה וללא וויברציות משמעותיות? בלי לחשוב הייתי קונה הארדיסק כזה, גם אם המחיר יחסית לקיבולת הוא מאד גבוה, אם הייתי יודע שהוא פועל בשקט כמעט כמו 7200. יש דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by Zupapa,

ביררתי על זה קצת ברשת והביקורות טובות מאוד - במיוחד ב-DVD-RECORDABLE.ORG מדיה שמיוצרת ע"י פוג'י בפורמט מינוס לצריבה במהירות 8. אשמח לשמוע אנשים שיש להם ניסיון עם המדיה קוד הזה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  4. ^ כותרת

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by full_clip,

היי יש לי מדיה שהיא בתקן -R ואני רוצה ליצור עותק על דיסק שהוא R+ כשאני מנסה לצרוב עם נרו הוא מבקש ממני להכניס דיסק שהוא R- ולא מוכן לצרוב על ה+ (nero9) יש הצעות כיצד ניתן לבצע זאת ?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by shimaz,

שלום קניתי מחשב חדש שבו יש כונן שמחובר בSATA מין כזה כבל כתום וגם עוד כבל שמורכב מחמש כבלים קטנים צבעוניים מצטער אני לא יודע איזה כבל זה אבל לא קשה להבין זה כבל די נפוץ במחשב כל כונן מחובר איתו גם דיסקטים וגם דיסקים... עכשיו נשאר לי כונן קשיח מהמחשב הקודם שבו יש מידע ו40 גיגה שלא היה מפריע לי לצרף אותם למחשב החדש... הבייה היחידה היא שהכונן מהמחשב הקודם הוא IDE (כבל שטוח אפור כמו שטיח) ואני לא מצליח למצוא שום חיבור של IDE על הלוח אם. (על הלוח אם יש שתי חיבורי IDE אחד לכונן סידי והשני אני לא זוכר נראה לי לדיסקטים אבל שתיהם תפוסים) מה אתם ממליצים לעשות? יש איזו שהיא דרך לחבר את הכונן הישן למחשב החדש? כי זה מאוד חשוב לי. תודה!

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by rboot,

ברשותי מחשב בן 5.5 עם דיסק קשיח 40GB, ואני מתכוון לקנות מחשב חדש, כשהטכנולוגיה בחדש היא SATA2 אני לא יודע מה הטכנולוגיה שבה הדיסק הקשיח הישן עובד (כנראה SATA) אבל האם אפשר לחבר אותו למחשב החדש כך שהוא יעבוד?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  8. ^ המפורט לעיל- תקין? תודה ושבת שלום!!

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by First Squad,

אני רוצה להוסיף עוד HD למחשב כרגע יש לי WD 120GB SATA אני מחפש עוד אחד באפיק SATA כמובן. מחיר : 350 -450 ש"ח. גדול : כמה שיותר יותר טוב. עדיפות חברה : WD תודה

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  10. החברה היפנית ממשיכה להרחיב את תת המותג שלה עם כונן ה-TL100, שמציע את הבסיס המינימלי בשוק המודרני, במחיר שנמוך בהתאם לכתבה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by Dante_9,

חיפוש שגרתי ב- ZAP עבור DVD-R של SILVERLINE מסדרת ה- G04 העלה מספר תוצאות. אחרי שבדקתי והשוואתי החלטתי ללכת על החנות הבאה שיושבת בתל-אביב: *זונזר* לא רציתי להזמין באינטרנט וגם ככה הייתי מתוכנן לנסוע לתל אביב אז הגעתי אליו עד לחנות אז נסעתי. הגעתי לחנות ומה הוא אומר לי?! "שמע אני לא יודע על מה אתה מדבר!, אין לי את המדיות האלו ואף פעם לא היו לי." "אז למה זה מפורסם באתר שלך?" "לא אל תתייחס לזה זה רק כדי שאנשים יבואו, אתה יודע איך זה... אם אתה רוצה יש לי בו מדיות של חברה פרינקו אתה מכיר?! זה מדיות יותר טובות אפילו מהסילברליין!" בקיצור הבנתם את הרעיון! ראו הוזהרתם! בסוף נתתי קפיצה ל- מ.י מערכות וקניתי את ה- RITEK EXCELLENT G04

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by flash70,

לאחרונה קניתי צורב DVD של Plextor (דגם 708A) ועכשיו אני מחפש מקומות לקניית מדיות DVD (+ או -) שיהיו באיכות טובה ובמחיר סביר. העדיפות למדיות מיצרנים מוכרים כמו Maxell, Verbatim, TDK, RICOH וכו'. אני פונה לצורבי ה DVD המנוסים שבפורום - מאיפה אתם קונים מדיות ? מצאתי חנויות אינטרנט בחו"ל שמוכרות מדיות DVD מצויינות במחירים מאוד אטרקטיביים, אבל הן לא שולחות לארץ. מישהו מכיר חנויות בחו"ל שישלחו לכאן ? כל אינפורציה שיש לכם בנושא תעזור...

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לדעת אם יש הבדל משמעותי בדיסקים קשיחים בין Samsung לבין Western Digital. האם Samsung באמת יותר טובים מאשר Western Digital? ואני יסביר את ההתלבטות שיש לי בעיניין: האם כדאי ללכת על: Western Digital WD1600JS - בנפח 160GB - במחיר של כ-300 שקל. או Samsung HD160JJ - גם בנפח 160GB - במחיר של כ-330 שקל. או Western Digital WD2500KS - בנפח 250GB - במחיר של כ-390 שקל. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  14. שלום רב, אני שוקל לרכוש צורב חיצוני, אולם ההחלטה תלויה בעצם בשאלה שהצגתי בכותרת ההודעה. כלומר, עד כמה שידוע לי, כאשר צורב פנימי נמצא בפעולה, רצוי לסגור את כל היישומים האחרים, ובעצם לא לגעת בכלל במחשב (כולל גלישה), וזאת בכדי לא לפגוע באיכות הסרט שצורבים. אולם, אם הכלל הזה נכון גם לגבי צורב חיצוני, הרי שאמצעי זה יהיה חסר תועלת עבורי. האם ישנם בכלל יתרונות כלשהם לצורב חיצוני, בהשוואה לפנימי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by BONO,

אני רוצה לקנות עכשיו כונן סידירום שיקרא לי את הדיסקים טוב שיקרא אותם חלק (הצורב שלי בקושי קורא כבר) ושיעשה את הכל מהר בלי תקיעות עכשיו רציתי לדעת אם DVD גם טוב ויקרא בלי בעיה ומהר או שעדיף לקנות CD? אם כן של איזה חברה?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by yonir,

קניתי עכשיו מחשב חדש עם הארד דיסק 250GB. (יגיע רק עוד שבוע אבל אני כבר עושה הכנות.. :>) איזה Partitions כדאי לעשות? דבר ראשון, בשביל שימוש ב-Windows XP, עדיף מערכת קבצים NTFS נכון? דבר שני, אני אעשה מחיצה אחת של נגיד 30GB בשביל windows ושאר התוכנות כדי שיהיה אפשר לפרמט אותה בלבד במקרה הצורך. יש סיבה לחלק את ה-220GB הנותרים ליותר ממחיצה אחת?

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by yesman,

צריך לפרמט את המחשב וצריך כונן לגיבוי אשמח להמלצות עבור כונן קשיח חיצוני החל מ 500GB עד 300 ש"ח חיבור USB ללא צורף בחיבור חשמל נוסף רצוי גודל קטן (2.5) מה עד שכחתי?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by shimi 1,

שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח חיצוני שיש לו גם חיבורי USB וגם יכולת אלחוטית, המטרה היא: להזרים מדיה מהמחשב לכונן בזמן שהכונן יחובר לממיר (DREAMBOX) דרך הכבל USB. סוג של סטרימינג אם נקרא לזה, אשמח לשמוע הצעות על כוננים כאשר הנפח הוא לא קריטי, העיקר שיהיה אמין, תודה רבה לעוזרים, שימי.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  19. ברשותי צורב של PIONEER 104 - ששירת אותי נאמנה מספר שנים. אני עוסק הרבה ביצירת סרטי DVD. לאחרונה שמתי לב - שככל שאני מוסיף עוד רכיבים על קו ה 12 VOLT - הצורב מסרב להגיב לסוגי מדיה שונים - אשר היה מגיב אליהם בעבר. אני משתמש ב PSU של ANTEC 550 TP - ומאז ומתמיד קו ה - 12 VOLT היה מעט נמוך (אך יציב על 11.80) - בקריאה ב MBM. הקש ששבר את גב הצורב היה הוספת כרטיס מסך 6800 ULTRA - יש קריאה של מדיות מידע אבל לא סרטים ולא מדיות עם AUTORUN עליהם. :-\ כנראה הגיע הזמן לשדרג את הצורב. אני מעוניין בביטסטינג - לצורך צריבה על מדיות + שיקראו בנגן ה DVD הבייתי. אוברספידינג ו DVD RAM פחות מעניינים אותי. לאחר קריאת תרדים שונים בפורום עדיין לא הבנתי לאיזה צורב יש תמיכה הכי רבה בביטסטינג…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by elad_jacoby,

שלום. לפני כמה ימים הייתה לי בעיה עם המחשב ולקחתי לתיקון. היום התקשרו אליי ואמרו לי שהבעיה היא בדיסק הקשיח(מה שדי הגיוני לפי אי עליית הווינדוס), אמרו לי שיש בעיות בדיסק הקשיח שלי : WD80GB, ושניתן להעביר לדיסק קשיח חדש שאקנה את המידע של הדיסק הקשיח הישן לחדש, ואחרי ההעברה לא יצטרכו להתקין ווינדוס ז"א שמערכת ההפעלה תועבר ודיסק קשיח אחרי ועדיין תעבוד. האם הגיוני? האם עובדים עליי? אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by Danix60,

שלום :// יש לי דיסק קשיח של Seagate ברקודה....500GB. מהסדרה הדפוקה. עכשיו גלשתי לי בגוגל. פתאום המחשב קרס. ו...אני לא מצליח להפעיל את הדיסק קשיח, בביוס הוא מזהה (הוא רושם UNKNOWN HARD DRIVE) וניסיתי מלא דברים אבל מלא. ניסיתי גל להחליף את הלוח שיש עליו, הירוק הזה. ושום דבר. הדיסק קשיח מקבל מתח אבל לא מוציא מידע. אני חייב את עזרתכם זה דבר שמאוד מאוד מאוד חשוב לי , יש שם מליון דברים שאני צריך. אלה יעזרו ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408839.0

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by orgabay87,

אני יודע שהרבה מחברי הפורום קנו את הM4 ומרוצים ממנו. אני רוצה לדעת בצורה אובייקטיבית מי משניהם טוב יותר ובעל ביצועים גבוהים יותר. לפי Tom's Hardware הvertex3 מדורג 3 בטבלת הביצועים. http://www.tomshardware.com/reviews/buy-ssd-recommendation,3255-6.html תודה

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by Green,

שלום רציתי לדעת למה שאני צורב דיוידי בנרו הוא אומר לי שיש רק 4.5GB (וזה גם מה שהוא צורב) ועל הדיסק רשום 4.7GB אז למה הוא לא נותן לי לצרוב 4.7GB של מידע ורק 4.5GB? תודה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  24. גם אם יש חברות יותר טובות אני אשמח לשמוע אבל אני חייב לדעת קודם אם היא נחשבת למצויינת בלי קשר לחברות אחרות

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by erashel,

אני רוצה לקנות HD של 1TB ראיתי כמה דגמים שאני לא ממש יודע מה ההבדלים ביניהם והם גם זולים לעומת דגמים אחרים, למה זה? http://skypc.co.il/pl_product~ST31000528AS~7~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~ST31000524AS~7~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~HD105SI~7~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~HD103SJ~7~0.htm

• 1 תגובה
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים