אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
עד לפני כמה זמן, הצורב שלי עבד מצויין. לא עשה בעיות עם שום דבר. לאחרונה, כאשר הדיסק כמעט נגמר להצרב בNero, וכתוב "Lead in and lead out", העסק פשוט .. נתקע! אני אפילו לא יכול לפתוח את הצורב עם הכפתור שלו .. אבל, שמתי לב - שכאשר אני צורב בשיטת Disc at once, הכל הולך חלק ובלי הבעיה הזאתי. העניין הוא, שבNero, אני יכול לצרוב רק ISO , BIN, זאת אומרת - Images בשיטת DAO. כשאני רוצה לצרוב Data Cd, אין לי אפשרות לבחור בין שתי השיטות, וברירת המחדל היא Track at once, שעושה לי בעיות. אז איך אני פותר את הבעיה , או לחילופין, מצליח לצרוב גם Data CD's בעזרת Disc at once? האם בתוכנת צריבה אחרת יתמזל מזלי ואני אוכל לבחור את השיטה שעובדת לי יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://ace.uci.edu/index.php/wiki/mediainfo/All_DVDs_are_not_created_equal/ אחלה כתבה.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מתכוון לדיסקים 4.7 לצריבה של TEAC כי אני רוצה לקנות יש לי מישהו שמביא בזול אבל השאלה אם הם אכותיים ולא עושים בעיות מישהו התנסה איתם ?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב, קניתי מחשב. הלוח אם תומך SATA, אבל המחיר של ההארדיסק עולה בהרבה. האם זה באמת שווה את המחיר? האם המהירות היא עד כדי כך מהפכנית ששווה לי להשקיע עוד 150 שקלים בחיבור SATA ולא IDE רגיל? אותו דבר לגבי ה 8 MB באפר. ביחד עם ה SATA זה יוצא לי איזה 300 שקל תוספת להארדיסק. עד כמה המהירות טובה יותר מהארדיסק רגיל? אני יודע שזה חדש יותא וטוב יותר אבל זה מייקר לי את המחשב בהרבה. אשמח לקבל תגובות. תודה... גיא.
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, אני מחפש משהו זול, יש לי הארד דיסק 3.5 שאני רוצה לחבר , משהו בסגנון הזה : http://www.ebay.com/itm/New-ORICO-USB-3-0-External-2-5-3-5-SATA-Hard-Drive-Enclosure-SSD-HDD-Disk-Case-/112008434351?hash=item1a143912af:g:vyUAAOSwagdXRt62 יש לכם המלצות??? תודה,
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
BenQ has released a free firmware upgrade for its DW1600A Double Layer DVD burner. The 1600A -> 1620A flash (scroll to the bottom of the page) enables DVD-R writing and makes the drive capable of 16X±R and 4X±RW writing. הנה זה קרה באופן אמיתי ורשמי אולי זה יוביל לעוד חברות לעשות כזה דבר אגב מישהו בעל כונן כזה? מקור: www.doom9.net
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן מת לי כונן חיצוני של 500 ג'יגה, ורכשתי לפטופ חדש. שני הדברים האלה גרמו לי להתעניין מאוד בנושא של סנכרון-קבצים וגיבוי נתונים. ואז גיליתי שיש מבחר מאוד גדול של שירותים מקוונים שמציעים פתרונות כאלה בתשלום (וקיימות אפילו מספר תוכניות חינמיות) מישהו כאן משתמש בשירותים מקוונים כאלה? חבר שלי המליץ על: http://www.sugarsync.com באמת ניסיתי אותם והם מאוד נחמדים (ניסיתי גם את DROPBOX אבל לא אהבתי את זה שיש רק תיקיה אחת מסונכרנת ואי אפשר לבחור עוד). אבל זה גרם לי להבין שני דברים: 1. למטרות סינכרון לא צריך המון שטח אחסון. בדרך כלל אנחנו נרצה לסנכרן רק מסמכים או מוסיקה או דברים שלא שוקלים הרבה, ולא נרצה לסנכרן קבצי ענק. 2. זה לא פתרון מספיק טוב לגיבוי - היות וקל מדי לאבד …
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שניהם של SANDISK שניהם 8 גיגה נראה לי ששניהם במהירות קריאה דומה.. תג המחיר שונה משמעותית, האם שווה את פער המחיר? Cruzer Micro U3 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=SANDISK-8GB&Cat2Cat1ID=56&Cat2ID=134&aff=Zap〈=HE Cruzer Contour U3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=18045
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום :// יש לי דיסק קשיח של Seagate ברקודה....500GB. מהסדרה הדפוקה. עכשיו גלשתי לי בגוגל. פתאום המחשב קרס. ו...אני לא מצליח להפעיל את הדיסק קשיח, בביוס הוא מזהה (הוא רושם UNKNOWN HARD DRIVE) וניסיתי מלא דברים אבל מלא. ניסיתי גל להחליף את הלוח שיש עליו, הירוק הזה. ושום דבר. הדיסק קשיח מקבל מתח אבל לא מוציא מידע. אני חייב את עזרתכם זה דבר שמאוד מאוד מאוד חשוב לי , יש שם מליון דברים שאני צריך. אלה יעזרו ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408839.0
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעצה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. וגם לא נרו 6 ו CD CLONE בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח, הדיסק משמיע מין צרחה צורמת כזאתעושה חור בראש,זה חלש אבל משגע לא נראה לי הכי תקין שבעולם מישהו מכיר, קרה למישהו משהוא דומה?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני צריך להחליף בקר לכונן קשיח מסוג WD1200BB-00GUAO http://cdn1.iofferphoto.com/img3/item/147/576/833/pcb-for-western-digital-wd1200jb-00gva0-wd1200jb-00gvao-b5cc4.JPG הזמנתי כונן קשיח כזה מאיביי במטרה לפרק את הבקר ולהרכיבו בכונן הישן ,בו נשרף הבקר (אני צריך את המידע שיש בו) אבל כבר עברו יותר משלושה חודשים והוא לא הגיע ובדואר חלק אומרים שלא קיים מספר המשלוח,חלק אומרים לי תקוע במכס וחלק אומרים לי שזה הוחזר לשולח...קיצר התייאשתי כבר מזה ונוסף הלכו 170 שקל... השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות כונן קשיח אחר פשוט בארץ ולנסות להרכיב את הבקר שלו...אם כן איזה דגמים? תודה לעוזרים/עוזרות
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן דיסקים של ASUS חדש ( http://ksp.co.il/?select=.37..1039..1358.&list=1&sort=2&glist=0&uin=20709&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ) והוא נראה לי ממש איטי בהעתקת וידאו הוא מעתיק על 1.8 מגה..איך לבדוק יותר ואיפה הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הציעו לי כונן שלהם, דגם v630.. ..מישהו מכיר? איך הם ביחס למהירות קריאה כתיבה, ועמידות ביחס לסמסונג אינטל וסאנדיסק? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
מהי טכנולוגיית S.M.A.R.T. ? המשמעות של ראשי התיבות S.M.A.R.T. היא Self-Monitoring, Analysis, and Reporting Technology. כבר מזה ניתן להבין במה מדובר - טכנולוגית ניטור, ניתוח ודיווח. טכנולוגיה זו נמצאת בכל הכוננים הקשיחים המודרניים והיא נועדה לזהות ולדווח על מדדים לאמינות הכונן הקשיח במטרה לצפות מראש כשלים, מעין "מערכת אזהרה מוקדמת". מה שהיא עושה פשוט מאוד, היא קולטת אינפורמציה בכל מיני שלבים, מנתחת אותה כפי שהיא הוגדרה לעשות ומדווחת לנו המשתמשים את הממצאים. הבקר המובנה שבכונן הקשיח קולט ממספר חיישנים את ההתנהגות של הכונן (כל חיישן מתעד אינפורמציה שונה), ובעזרתם הוא מחליט האם ישנה בעיה או שלא, ובעזרת תוכנה מתאימה ניתן לגלות את הממצאים הללו. העיקרון שמאחורי SMART ובעצם הרעיו…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
הי, אני צריך עזרה בכול מה שקשור לאיך הארד דיסק בנוי .... כגון הברגים המהודקים, מהי שיטת החיבור של הארד דיסק, עיקרון פעולה של המנוע, חומרים ממנו עשוי, איך מסלקים לחות, מקורות הרעש וכיצד מקטינים את הרעש, חשיבות ציריות אחידה של ההארד דיסק וכיצד מבטיחים אותה ועוד ועוד.... כול מי שמוכן לתרום מהידע שלו בכול מה שהוא יודע על ההארד דיסק שיכתוב באשכול זה . גם לינק לאתר באנגלית או בעברית שעוסק בהארד דיסק יעזור בהחלט!!! (כבר ציינתי שאין לי מושג קלוש בכול מה שנוגע להארדיסק).
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח למחשב הנייח שלי על מנת לאחסן סרטי HD בערך 10 ג'יגה כל סרט אני צופה בהם בטלויזיה חכמה דרך PLEX עד עכשיו אני משתמש בכונן רשת ( ללא חיבור קווי MY BOOK) אבל משום מה יש לי כל הזמן קטיעות בשידור הרציף ( אחת לחצי שעה ) ולכן אני מעביר כל פעם סרט לכונן קשיח במחשב וצופה דרך ספריה בכונן קשיח שהוא לא כונן רשת. חשבתי לקנות כונן כונן פנימי של WD בגודל של 2-3 טרה. אני מעוניין בכונן איכותי שיהיה גם מהיר וגם אמין (צריכת חשמל לא חשובה לי לדוגמא) איזה כונן מומלץ? מה סדרי הגודל של מחיר לכונן כזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש פתרון אחסון חיצוני בנפחים גדולים (יותר משני טרה). האם יש מארזים חיצוניים המכילים מספר דיסקים ומתחברים למחשב ב-firewire או usb ומתנהגים כדיסק בודד? תודה
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
שלום , יש לי מחשב בן 8 חודשים ואני רוצה להוסיף לו זכרון וכונן קשיח . יש לי לוח ASUS P4SGX-MX וכונן קשיח 60 GB וזכרון 256MB 333MHz בסטיק אחד . רציתי לדעת איזה סוג כונן אני יכול להוסיף בעדיפות ל160GB או יותר וזכרון 512MB בסטיק אחד . השאלה היא כמה מקומות פנויים לחיבורים יש לי בלוח אם לכל חלק .... תודה על העזרה electrikspider
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
עריכה: יש גם את הSamsung D3 4TB ב109.99$ (פעם בכמה ימים יורד ל99.99$) בNewegg לגבי החיצוני - אולי עדיף לרכוש קופסה ולהרכיב לבד ? תודה
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
זה בסדר שבזמן הצריבה המהירות כל הזמן משתנה והבפר לא יציב? פשוט אני זוכר שבצורב הישן שלי המהירות היית קבוע והבפר כמעת ולא היה קופץ.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם לכתוב הודעה זו כאן או בפורום תקלות חומרה אבל החומרה עובדת אז החלטתי לכתוב כאן. יש לי RAID 1 של דיסקים קשיחים של סיגייט דגם ST31000528AS (גודל 1TB). אינני יודע אצל מי הבעיה מאחר והם RAID1 אבל אתאר את הבעיה כמה שניתן. יש לי 3 מחיצות על הדיסק קשיח. אחת מהן, נקרא לה D, יש תקלה מוזרה מאוד. לעיתים משחקים לא עובדים ונותנים שגיאה מוזרה. חיפשתי בזמנו את השגיאה וזה מאוד מוזר. הפתרון היה להריץ CHKDSK על אותה מחיצה, D, עם F, כלומר תיקון. זה תמיד מצא בעיה בתמונת המחיצה (משהו בסגנון), תיקן ורק אז יכולתי לשחק במשחקים או לעשות פעולות שונות במחיצה. כל שאר המחיצות תקינות לחלוטין - אין להן את הבעיה הזו, רק למחיצה D יש. זה קורה לעיתים רחוקות אך עדיין קורה :s05: אז…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה שהדיסקים שלי "נטחנים" כהוגן בזמן ששום דבר מיוחד לא רץ, אני זקוק לתוכנה כגון ה Filemon שתציג לי איזו אפליקאציות מעמיסות את הדיסקים ובכמה הם מעמיסות אותם (באחוזים למשל או כמות נתונים לשנייה). תוכנת ה Filemon מאוד לא נוחה לעבודה ואינה מציגה את הנתונים בהתאם. הייתי מעדיף חלון בו יוצגו האפליקאציות הניגשות לדיסק ומספר או תצוגה גרפית המראה כמה האפליקאציה צורכת משאבי דיסק.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד HD למחשב כרגע יש לי WD 120GB SATA אני מחפש עוד אחד באפיק SATA כמובן. מחיר : 350 -450 ש"ח. גדול : כמה שיותר יותר טוב. עדיפות חברה : WD תודה
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-