עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אחרי שחיברתי אותו לחשמל וחיברתי בכבל USB למחשב זה העלה לי בצד להתקין חומרה חדשה התקנתי והכל היה סבבה וזה מראה שההתקן עובד טוב בלי סימני שאלה עליו או סימני קריאה במנהל ההתקנים.. אבל זה לא מראה לי אותו במשחב שלי בתור כונן כשהוא מחובר.. אז איך לעזעזאל אני אמור לשים על הכונן הזה דברים אם אני לא מוצא אותו בשומקום.. אז מה אפשר לעשות..?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by Ancient1,

יש לי רק ספריה Video_TS ו NERO - אני בוחר DVD-VIDEO השאלה היא האם מספיק שאני גורר לספריה בשם זה בצד שמאל בNERO ? ומה עם AUDIO_TS ?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  3. שלום לכם =] להלן השאלות: 1. האם ניתן לחבר דיסק קשיח SATA 2 ללוח אם שתומך SATA 1? וההיפך? 2. יש לי דיסק של WD. באתר החברה ניתן להוריד כלי (Diagnostic tool), שאותו ניתן להריץ בBOOT וניתן לבצע כל מני פעולות ובדיקות דיסק. אחת מהאופציות היא Earse disk (מחיקה מלאה של כל הדיסק כאילו שיצא מהמפעל). אני מעוניין לבצע את הפעולה הזאת על הדיסק שלי, ולהתחיל מחדש. השאלה שלי אם הפרמוט הזה הורס את הדיסק? האם זה Low Level Format? הידוע כפירמוט הרסני.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  4. יש מישהו שיודע מאיפה אפשר לקנות כרטיס שמכיל X8 פורטים עם חיבור PCI-E לפחות X4 כי ראיתי שיש גם X8 עם Battery Backup Module ? ומכיל את כל הפי'צרים של חיבור SCSI עם תוספת מהירות. וגם שיהיה לו לפחות 128MB CACHE ואם יש אז גם 256MB ושיתמוך כמובן בויסטה 64ביט. וכל בקר מכיל זיכרונות ECC שלא יהיו שגיאות. אני מנסה למצוא בארץ אבל יש המון סוגים חנויות ומחירים שונים, לא הצלחתי להתמקד על אחד שהוא יענה על הדרישות בצורה מלאה. אין לי בעייה להשקיע סכום כסף העיקר להעיף את הבקר "המזוייף" שנמצא על הלוח אם.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  5. שמתי לב שעל רוב דגמי המדיות לדיוידי היום מופיע בקטן סימן ה RW, למרות שהדגם עצמו לא תומך בזה. למישהו יש מושג למה הם רושמים את זה?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  6. זהו כונן של 736gb ומשום מה אני לא מבין למה הוא כמעט מלא ?לאחר בדיקה שלי על כל קובץ הגעתי לסך של 70gb נכנסתי להגדרות מתקדמות של תצוגה ובחרתי בלי קבצים מוסתרים יש למישהו כאן בבקשה פתרון ?או רעיון? בתודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  7. אני צריך לקנות שתי דיסקאונקי ואני לא יודע איזה או אם זה בכלל משנה החברה או לא אז אני פשוט יגיד את הצרכים שלי לראשון אני צריך שהוא יהיה 16+ ויהיה אפשרות להצפנה והכי חשובב אמין כי אני שם עליו קבצים חשובים בשבילי מאוד (ברור שיש גיבוי אבל עדיין...) לשני אני צריך שהוא יהיה 32GB שנועד להעביר תוכנות סרטים... שימושים רגילים לשתיהם ביחד 200 שקל אם צריך יותר אני רק תגידו פשוט אין הערכה לכמה זה אמור לעלות

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  8. איזה צורב DVD הכי מומלץ לקנות תודה

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Western Digital Elements 1TB Desktop External Hard Driveאו Western Digital My Book Essential 1TB USB 2.0 External Hard Drive WDBAAF0010HBK בהנחה שאני יכול לקבל אותם באותו מחיר (כ-75 דולר)

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  10. זה המחשב: Core2 Duo E6400 Asus P5B G.SKill 1GB x 2 800Mhz (ZX series) ATI X1800XT 512Mb WD 160GB SATA-II Sunbeam Transformer Black ENERMAX Liberty 400W אני צריך איזה דיסקט כדי שאפשר יהיה להתקין וינדוס? הבנתי שצריך איזה דיסקט.. בשביל שהדיסק קשיח יזוהה...

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by ori24,

ביומיים האחרונים התחלתי לקבל הודעת שגיאה מהווינדוס 7 לגבי זה שיש שגיאה בדיסק הקשיח ועליי לגבות מיד את כל הנתונים. שאני מאתחל את המחשב אז קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: SEC Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status Bad, Backup, and Replace ואז רק אחרי לחיצה על F1 ההוינדוס עולה. אני חייב לציין שאני לא מרגיש שום שינוי בפעילות של המחשב,הכל רגיל. מה עושים בשגיאה כזו? הדיסק קשיח הוא מסוג SEGATE 3500410AS SATA 2,יש לי אותו כבר עוד מעט 3 שנים והוא עדיין באחריות. תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  12. דבר ראשון אם אני כבר קונה כונן, אני כנראה אקח אחד מאלה: hitachi sata 80gb - 8mb hitachi pata (ide) 120gb seagate sata 80gb - 8mb seagate pata (ide) 120gb אולי מקסטור או סמסונג, הם קצת יקרים מול היטאצי וסיגייט אז זה קצת מרתיע אותי (נכנסים לתקציב אבל סתם לפרנציפ למה שאני אשלם יותר ?) בכל מקרה אני לא יכול לדעת דגם מדוייק לפני הקניה, מישהו יכול לאשר לי חד משמעית שמוצר מסויים יש או אין בוודאות סנסור? ועד כמה מדוייקים הסנסורים של ההרדיסקים, או שהם גם זייפנים כמו של הלוחות אם? תודה.

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  13. שלום רב ! אני מחפש לקנות דיסק און קי, כרגע החיפושים שלי נעצרו על Super Talent בנפח 4GB בגלל המחיר הנמוך שלו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4136 הבעיה היא שחוץ מהמחיר של הפריט אני לא יודע עליו כלום לכן אני מבקש לשמוע את חוות הדעת שלכם בקשר למכשיר במיוחד לגבי הביצועים, גודל, משקל ועיצוב. תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by ToricBlade,

שלום, אני מתכנן לקנות דיסק קשיח של WD, מסדרת Blue, בנפח 3TB או 4TB שישמש בעיקר לאחסון ארוך טווח של קבצים גדולים (סרטים, מדיה וכדומה) https://www.wdc.com/products/internal-storage/wd-blue-pc-desktop-hard-drive.html ברשותי לוח אם של Gigabyte מדגם GA-P55-UD3L rev2.0 https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-P55-UD3L-rev-20#ov השאלה האם אוכל להשתמש בדיסק הקשיח הזה על הלוח אם שיש לי. (אני מריץ וינדווס 7), 1) הלוח תומך ב SATA2 והדיסק הקשיח הוא SATA 3 ,האם יש תאימות אחורה? להבנתי כן, אבל אני רוצה לוודא לפני הקנייה. 2) באתר של אייבורי כתוב שהדיסק דורש צ'יפסט H61 לפחות. זה נשמע לי קצת משונה, כי לכאורה הממשק SATA אמור להיות אוניברסלי ולא לענ…

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  15. שלומות , ב-15 השנים האחרונות השתמשתי בכוננים המכניים ה-"ירוקים" של WD לצורך כונני גיבוי / משנה . הגיע הזמן לרענן את מערך הכוננים (אולי בתפיסת מבצע טוב ב-BLACK FRIDAY ) , ואני מחפש מה לקנות. מסקירה ראשונית אני מבין שמה שמשתלם היום מבחינת כסף-מול-תועלת זה כונני 6-8 טרה . מה שאני לא מבין זה מה בדיוק הולך בשוק ? חברת WD הוציא כוננים במגוון "צבעים" , כשחלק מהם מיועדים לשרתים ומצלמות אבטחה . לצערי, חוץ מאיזה כונן מסכן של 3 טרה , אני בקושי רואה כוננים ירוקים באמזון ... -- אמזון אשר מפוצץ בכוננים מכניים בכל הגדלים של חברת "סיגייט" (שאני לא ממש חסיד שלה) . אז מה קורה בשוק הכוננים המכניים ? האם הירוק של WD נמחק או שיש פשוט מחסור ? יש חלופה טובה לירוק מבחינת עמידות…

16. שלום קניתי מאייבורי מחשב חדש שיש לו (שנטען שיש לו )250 GB ובהתקנה של WINDOS ליפני הפירמוט הוא מראה שיש במחיצה רק 131 GB בדקתי ומצויין על הדיסק גם 250 GB וגם בביוס כתוב 250 מדוע בהתקנה של וינדוס הוא מראה שיש רק 131???!!! אולי יש משהו בביוס שצריך לשנות שיראה את כל הכונן?? אולי עבדו עלי?(בביוס כתוב 250 אז זה לא נראה האופציה) תודה על התשובות מראש

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by eo178,

שלום יש ברשותי 2 כוננים בטכנולוגית SATA בביוס שלי יש שני סוגים של הגדרת דיסק קשיח האחד הוא RAID והשני AHCI השימוש במחשב הוא לאודיו בלבד אין לי בעיה עם ההתקנה של מע' ההפעלה רק רציתי לדעת מה ההבדל בינהם ומי יותר טוב? לפני שאני בוחר באחת האופציות intel 82801fr sata raid controller for windows intel 82801fr sata ahci controller for windows

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by at,

הסתכלתי באתר של ח.י (יבואן של LG) על צרובי DVD, והשוואתי בין ה- GSA-H10A : http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=7&subcatid=23&prodid=124&keySearch= לבין ה-GSA-H20L : http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=7&subcatid=23&prodid=123&keySearch= יכול להיות שה- GSA-H10A יותר טוב (פרט LigntScribe שנשאיר אותו בצד)? תסתכלו על מהירות כתיבה של DVD-R DL בראשון זה 2X,4X,6X ובשני רק 4X גם למשל קריאה - CD-ROM של X48 לעומת X40. בקיצור מה קורה פה, למה דגם שאמר להיות יותר טוב בעל תכונות פחות טובות? (הכל בגלל שהכניסו LigntScribe ?) אם אתם מוצאים עוד הבדלים חשובים הסבו את תשומת ליבי! חוץ מזה היה פה שרשור על שדרוג של H10A ל H10N http…

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by eladm230,

יש לי לוח אם ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX ואני נתקל בבעיות מוזרות עם ה disk on key שלי לפעמים כשאני מכניס אותו ומנסה להיכנס אליו אז הוא מופיע ב"מחשב שלי" אבל כשאני לוחץ עליו ומנסה להיכנס אז המחשב לא נותן לי וכותב שהוא לא מזהה שום כונן שמחובר אולם אם אני מאתחל את המחשב אני יכול להיכנס ל dok אבל לאחר כמה זמן שהמחשב דלוק הבעיה חוזרת אודה לכם מאד אם תעזרו לי... בנוסף רציתי לדעת איך אני בודק איזה usb בדיוק יש לי?כלומר של איזו חברה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  20. שלום לכולם! קניתי לאחרונה מצלמה חדשה , עובדת נהדר והכל... הבעיה היא שכשאני מחבר אותה למחשב הוא מזהה אותה כמצלמה ולא ככונן נשלף. מה שמציק זה שככה אני צריך להשתמש בתוכנה של המצלמה על מנת להעביר תמונות וזה מאוד לא נוח. ניתן להגדיר את המצלמה ככונן חיצוני נשלף? אם כן - איך? יש לציין שכבר היו לי מצלמות שהיו מזוהות ככונן נשלף. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by gadib,

למרות שהמחשב מזהה אותו והוא נוסף כחומרה חדשה מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  22. Started by weinman,

אני מחפש דיסק קשיח חיצוני - מארז+דיסק. (לא קנייה בנפרד) נפח: 80 מגה. מהירות: לא קריטי רצוי ללא ספק כוח מלבד ה USB נועד להיטלטל לא מעט כולל על אופנוע. רצוי מהסוג שמאפשר להוציא את הדיסק במקרה הצורך ולשים אחר.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by ItachiSan,

שלום, אני צריך המלצה לכונן בנפח 500GB למערכת הפעלה והתקנות. המליצו לי פה לפני כמה זמן לקחת את הכונן הזה- Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB אבל החלטתי שבסוף אני קונה את המחשב שלי מ RSM ואין אותו שם. איזה כונן כדאי לי לקחת במקום? Hitachi 500GB 7200RPM 16MB Sata2 , יחידות 1 ¤276 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=800 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ¤294 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1098 SeaGate 500GB 7200RPM 32MB Sata2, יחידות 1 ¤333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ¤295 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, …

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by Gilo2005,

צהריים טובים, האם יכול להיות מצב ש HD נייד יהרס מקרבה לממיר של YES? האם כדאי להרחיקם או אין ממה לחשוש?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.