עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by guy_intel,

כונן C: חשבתי על 60GB לויסטה. כונן D: חשבתי על 220GB למשחקים ותוכנות. כונן E: חשבתי על 220GB להורדות. מכיוון שמה שחשוב זה איחוי הדיסק, נראה לי שהכי כדאי להפריד בין כל הקבצים שמורידים לבין השאר כי בדיסק E (הורדות) יהיה לי הכי הרבה בעיות איחוי, כך שעדיף להפריד אותו משאר המערכת. מה דעתכם על החלוקה ?

2. Started by kobi_sion,

התחדשתי בדיסק חדש פנימי של 4TB לכמה דיסקים הכי כדאי לפצל אותו ? יש איזה עקרון אצבע ? קובי

3. Started by mescalin,

האם אפשר לחלק את הכונן החיצוני ולהשתמש בחלקו כמקום איחסון ובחלקו לגיבוי עם התוכנות המצורפות?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  4. Started by ekmo,

שלום לכולם, אני לא לגמרי בטוח שזה המקום הנכון לשאול, אם אני טועה אז אני מתנצל מראש ומבקש להעביר למקום הנכון. בקרוב אני אקבל מחשב חדש עם דיסק קשיח בגודל 1TB ויש לי התלבטות גדולה איך לחלק אותו. אני יודע שיש כל מיני אסכולות לנושא וכל מיני דעות ואני מעוניין לשמוע את כולן. אני דוגל יותר בגישה של חלוקת הכונן למחיצה של מערכת ההפעלה ומחיצה לכל היתר, אך אני לא ממש בטוח כמה מקום דרוש למערכת ההפעלה עצמה עכשיו ובעתיד (מתוך הנחה שהעסק שם יתנפח קצת) כאשר מדובר בווינדוז 7 64bit. תגובות ענייניות יתקבלו בברכה. תודה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by shay360,

שלום לכולם! מישהו מכיר איזה מאמר לחלוקה נכונה של הדיסק הקשיח? אני מתכוון על חלוקה למחיצות למשל כמה להגדיר למערכת ההפעלה ולאיזה מחיצות כדאי להפריד? למשל סרטים לבד ומוזיקה לבד? או דברים כאלה.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by getzion,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים התקנתי וויסתה ובהתקנה חילקתי את הדיסק לשתיים החלק הראשון כולל את מערכת ההפעלה, כשמערכת ההפעלה עלתה החלק השני לא הופיע בשום מקוםהוא פשוט נעלם. מערכת ההפעלה היא וויסתה הום פרימיום 32 ביט אם זה לא הפורום אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לפורם הנכון תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  7. Started by avieini,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חיצוני מסוג wd passport essntial 160GB (הוא מתחבר בחיבור usb 2 בלבד אם זה משנה..) בכל מקרה שאלתי היא .. מאחר והכונן מגיע עם מערכת מסוג fat32 שאינה מאפשרת קבצים למעלה מגודל 4 ג'יגה האם ישנה אפשרות לחלק למחיצות את הדיסק הקשיח נניח 80 GB על מערכת fat32 ואת ה80 GB האחרים על ntfs האם זה אפשרי ואם כן כיצד? תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by esharone,

שלום לכולם יש לי דיסק קשיח בגודל של 80GB איך כדאי לי לחלק אותו? לכמה מחיצות? מה הכי כדאי מבחינת זה שהוא יהיה מסודר ומבחינת הביצועים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sheff2k1,

אני עומד לפרמט את ההארדיסק וברצוני להשאיר עליו ג'יגות רבות של סרטים. יש לי אותם מגובים על דיסקים של DVD, אבל יקח לי אחר כך שנה להעתיק את הכל בחזרה לדיסק הקשיח. חשבתי לחלק את הדיסק שלי עכשיו לשני partiotions , כדי שאפרמט רק את C, ובפרטישן השני יאוכסנו כל הסרטים. הבעיה היא שהדיסק שלי כמעט מלא ואני לא מצליח לעשות את החלוקה עם partition magic. למישהו יש רעיון איך אני יכול לחלק את ההארדיסק לשני חלקים, כאשר כבר אין בו כמעט מקום? אולי אני בכלל יכול להתקין ווינדוס על פרטישן לא ריק?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by Enn0L,

שלום, כרגע אני עם דיסק של 320GB מהסדרה הכחולה של WD, בקרוב אני אקנה אחד של 640 מאותה סדרה. אני מעוניין לבצע פורמט ולהתקין WIN 7. איך לחלק את הכול בין שני הדיסקים? עדיף את הקטן למערכת הפעלה או את הגדול? והאם כדאי בכלל גם לחלק לעוד מחיצות או שמספיק שיש שני דיסקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by saar3,

שלום!! רציתי לדעת איך אני מחלק את הכונן אר דיסק לאחר שחליקתי אותו פעם אחת לפי החלוקה הבאה: כונן E 120 אני רוצה להקטין אותו לחמישים ושלוש. כונן d 120 אני רוצה להפוך אותו למאתיים. וכונן c 56.6 אני רוצה להפוך אותו לארבעים ושלוש. יש לי תכונן: WDC WD3200AAKS-22SBAO הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי איך אני יכול לשנות את נפח הכונן(אם זה בכלל אפשרי),וגם הייתי רוצה לדעת אם אחרי שאני ישנה כל מה שיש לי בכונן ימחק?!וגם אם יש דרך שאני ינצל את כול נפח האר דיסק? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. Started by zaroor,

באיזה דרך כדאי לחלק את ההרדיסק למחיצה נוספת , זה חדש של מחשב נייד שהותקן בו כבר וינדוס 7 פרמיום ,האם יש אפשרות כזאת דרך הוינדוס באיתחול או צריך להעזר בתוכנה חיצונית והאם היא תתמוך ב וינדוס 7

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by hararim,

קיבלתי מחשב חדש ובהתקנת הווינדוס חילקתי את הכונן הקשיח ל-2. עכשיו בווינדוס לא מופיעה המחיצה השניה כלומר במקום 2 כוננים אחד שך 100GB והשני של 150GB , מופיע רק כונן אחד של 100. יש רעיונות מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן חברה, אז קניתי מחשב חדש- עם כונן קשיח אחד, SEAGATE 500GB SATA3. אחבר גם כונן שני, ישן בתור גיבוי ופח זבל למדיה, SATA1. השימוש העיקרי שלי הוא עריכת אודיו ווידאו עם התוכנות של ADOBE. איך אני צריך לחלק את המחיצות על הכונן החדש? מן הסתם מחיצה אחת ל WINDOWS, 64BIT, אבל השאלה היא אם על אותה מחיצה, אני שם גם את התוכנות עצמן. כמובן שבנוסף אני אצטרך מחיצה שלישית- כזו לפרויקטים ודגימות. אז איך מומלץ לי לסדר את הכל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by david86,

רציתי לישאול כמה יוצא בחלוקה של 50 ג'יגה במספרים ובאפסים וגם 300 ג'יגה וגם 75 ג'יגה

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by cobmetal,

שבת שלום לכולם שלום יש לי כרגע שני מחיצות שכל אחת 500 GB , המערכת הפעלה מותקנת במחיצה שונה על כונן SSD , ברצוני להעביר ממחיצה אחת לשניה נפח מסויים, לדוגמא , באחת שיהיו 250 ג"ב ובשניה 750 ג"ב אך ברצוני לעשות זאת ללא פירמוט , האם ניתן לבצע זאת ואם כן באיזה תוכנה ואיך ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  17. יש לי מחשב בן חצי שנה ולצורך התקנת מערכת הפעלה חדשה, שתותקן בנוסף לזו הקיימת, אני מעוניין ליצור מחיצה חדשה בכונן. האם קיימים כלים שיסייעו לי לעשות זאת בבטחה מבלי לפגוע במידע שעל הכונן הקשיח?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  18. Started by b11y,

שלום! קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איך לחלק את המחיצות על הכונן של 320 GB תוכלו לעזור לי?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by mordehay8886,

שלום, אשמח לקבל המלצה כיצד לחלק את המחיצות בשעת הפירמוט. כמה כוננים לעשות? וכמה GB להגדיר לכל אחד אם יש לי נפח של 480GB? תודה.

20. Started by matan13,

שלום לכולם, פירמטתי את ה-DOK שלי ושפתחתי את המאפיינים שלו קיבלתי שיש עדיין 65MB משומשים. מה זה ? למה הם משתמשים ?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. חלק מסרטי ה-DVD שאני צורב במהירות גבוהה עושים לי בעיות באוטו, כלומר בחלק מהסרטים שאני צורב על X8 רואים את הסרט רץ מהר כאילו שהוא בהרצה או משהו ושומעים סאונד מקוטע. סוג הדיסקים DVD-R של סילבר ליין.. יש דרך לסדר את זה? יש דרך לסדר דיסקים כאלה שכבר נצרבו? תודה, אור.

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  22. לכולנו נהרסים/גוססים הרדיסקים מדי פעם, וברגע שהם מתקלקלים אין לנו מה לעשות איתם יותר. אז במקום להשליך לערמת הפסולת הגודלת, אפשר לפרסם פה את הדגם והקושחה, ואולי לעזור לחבר פורום בתיקון הרדיסק פגום, ויותר חשוב מזה בשיחזור מידע שעלול להיות קריטי. נא לפרסם פה רק מי שמוכן לשלוח בדואר (דמי משלוח על המקבל), וה-PCB תקין ללא נזק חיצוני. בתקווה שזה יתרום לכולנו לעת צרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by AlphaX,

היי, לפני כמה ימים היו לי קפיצות מתח בבית, והלכו לי הספק, והאחד מהHD שלי. את הספק החלפתי, אבל הצלחתי להפעיל את המחשב רק אחרי שהוצאתי את הHD הבעייתי. נתתי למישהו לבדוק את הHD שלי והוא אמר שחלק כלשהו בו ( נדמה לי שהוא התכוון ללוח האלקטרוני בתחתית ההארד דיסק) מקצר את הHD בהתחלה היתה תוכנית לבקש בחנות שקניתי ממנה שיקמבנו לי את הרכיב הזה מHD מדגם זהה, אבל מסתבר שהם כבר לא מוכרים כזה... אני לא רוצה להתחיל לחפש HD חדש מהדגם הזה רק בשביל לפרק אותו... האם יש סיכוי שיהיה אפשר לקנות איפשהו רכיבים במקרה כזה? הדגם הוא seagate barracuda st3808110as האמת שאני דיי סקפטי... ואני שואל פה כתקווה אחרונה לפני שאני מחליף את הHD במסגרת האחריות, ומאבד את כל המידע שהיה לי בו. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Axel Foley,

באופן כללי, מבלי להכנס ליצרנים ספציפיים, אילו חלקים אני צריך על מנת להרכיב NAS בבית?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by guy94,

אני פותח פה ת'רד כמו שנפתח בטכנו... תרשמו כאן את החנויות (טלפונים,כתובות, אתר אינטרנט) של החנויות בהם אתם קונים את הדיסקים.. ככה נמצא את המקומות הכי זולים.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים