עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by almogas,

שלום לכולם שמעו יש לאבא שלי יש 3 מחשבים בעבודה שעובדים עם איזה תוכנה ורק תקבצים שלה צריך לגבות עכשייש לי שאלה יש לו עוד מחשב בעבודה שהוא סתם לא טוב ש לו כרטיס רשת אבלרציתי לדעת אם אפ]ש לחבר אותו לשלושת המחשבים ושהוא יגבה מכולם או אפילו רק מאחד שיגבה? לכולם יש כרטיסי רשת..ויש גם כבלים והכל..

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by rrnrj,

שלום לכולם, מחפש כונן חיצוני, בנפח 500G, חיבור USB 2. הכונן מיועד לגיבוי מסמכים ונתונים חשובים לצורכי עבודה. מחפש חנות אמינה ויציבה שנותנת אחריות מירבית. אשמח לקבל המלצות למוצרים אמינים ואיכותיים. מחיר מקסימאלי באיזור ה600 ש"ח. תודה רבה רועי

3. מחפש קורא כרטיסי זיכרון (CF ו SM ) לחיבור ONBOARD על לוח אם של גיגבייט GA-7VRX מיועד לשילוב בתוך הסלוט של אחד הכוננים הפנויים. מצאתי את ה Media XP/Pro Card Reader USB 2.0 של ABIT - האם מישהו מכיר? קישור: http://www.abit-usa.com/products/multimedia/mediaxp/ כל המלצה למשהו דומה תתקבל בברכה גם אם לא נמכר בישראל.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by yuval1101,

שלום, אני צריך המלצה לצורב DVD Dual Layer בתקציב של סביבות ה-150 ש"ח אך אם יש צורך, אני מוכן להוסיף עד 200 ש"ח. מחפש צורב שיהיה איכותי, הדרישות שלי מסודרות ככה לפי חשיבות: 1. הכי חשוב שיהיה שקט. 2. שיהיה מהיר בזמן קריאה ועבודה. 3. שימוש עיקרי לצריבת סרטי DVDR. כמובן עדיף שלא יתחמם יתר על המידה ויהיה אמין ולא יפסיק לעבוד תוך שנה.. תודה מראש, יובל

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  5. אני זקוק לצורב DVD אמין, צורב שיצרוב כל מדייה במהירות המוצהרת שלה ללא בעיות/נפילות בזמן הצריבה. כרגע יש לי שני צורבים, הראשון הוא אסוס DRW-2014L1T והשני הוא תוצרת LG מדגם HD-DT-ST GH22NS50 כאשר רכשתי חבילת מדיות של "סילבר ליין" במהירות 16 (וגם מספר פעמים בעבר) קרתה לי תקלה מוזרה עם ה LG וקיבלתי הודעה של "Power calibration error" אך כאשר אני מנסה לצרוב את המדיה באסוס אז אני מצליח כך שאני מניח כי הבעייה אינה במדיה. כאשר רכשתי את האסוס לפני כשנה הוא עבד היטב ומהר אבל לאחר מספר חודשים הוא נהפך להיות מאוד איטי, לצרוב את המדיה באסוס במהירות של 16 לכאורה לוקחת לו 55 דקות (!) . כאשר רכשתי את הצורב לא הייתה בעייה זו ולאחר שהיא הופיעה אז כיבוי והדלקה מחדש פתרו את הבעייה אבל היום (…

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  6. Started by Turbine,

מה זה לעזאזל?? בצורה מסוימת של חיבור אני יכול לשפר את הביצועים? מה זה אומר??? תודה

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by eitan10,

שלום לכולם. לפני שבועיים נמסר המחשב למעבדת ksp . בעייה בדיסק הקשיח. הבנתי שהדיסק (היטאצ'י) מקולקל ויש להחליפו. שאלתי : הטכנאי לא הצליח לתקן. יש לי עליו עדיין אחריות. האם אקבל חדש או מחודש. ואם כן לכמה זמן האחריות ? הדיסק שהתקלקל 3 שנים אחריות ועברו רק שנתיים.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by moranl,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח למחשב הנייח שלי על מנת לאחסן סרטי HD בערך 10 ג'יגה כל סרט אני צופה בהם בטלויזיה חכמה דרך PLEX עד עכשיו אני משתמש בכונן רשת ( ללא חיבור קווי MY BOOK) אבל משום מה יש לי כל הזמן קטיעות בשידור הרציף ( אחת לחצי שעה ) ולכן אני מעביר כל פעם סרט לכונן קשיח במחשב וצופה דרך ספריה בכונן קשיח שהוא לא כונן רשת. חשבתי לקנות כונן כונן פנימי של WD בגודל של 2-3 טרה. אני מעוניין בכונן איכותי שיהיה גם מהיר וגם אמין (צריכת חשמל לא חשובה לי לדוגמא) איזה כונן מומלץ? מה סדרי הגודל של מחיר לכונן כזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by easyuri,

מאז ומתמיד אני יודע שעדיף לא לאחות את הדיסק יותר מדי פעמים. התקנתי את DISKEEPER וראיתי שהברירת מחדל שלה היא אחות את המחשב בערך פעם ביום. האם התוכנה יודעת משהו שאני לא יודע? מהי התדירות הכי טובה לאיחוי?

10. Started by poyzon,

WDC WD400EB-00CPFO תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by iyehuda,

External IDE Hard Drive Case 2.5 פעם קניתי כזה ב 20 ש"ח היום ב KSP רוצים 33 ש"ח יש מקום יותר זול ?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by isotoper,

שלום יש לי מחשב P4 2.4 לוח אם Gigabyte 8PE667P (צ'יפסט INEL 845) , עם חיבורי IDE בלבד. היום קניתי כונן קשיח WD בגודל 250GB ואני לא מצליח בשום אופן לפרמט אותו. אמרו לי שזה יכול להיות כי המחשב לא חדש וההארד דיסק גדול עליו. האם זה נכון ? האם יש דרך להתחכם ובכל זאת להצליח ? למשל לפרמט אותו אצל מישהו עם מחשב חדיש יותר ואז לשים אותו אצלי. תודה !

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  13. זה בסדר שבזמן הצריבה המהירות כל הזמן משתנה והבפר לא יציב? פשוט אני זוכר שבצורב הישן שלי המהירות היית קבוע והבפר כמעת ולא היה קופץ.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

אם למישהו יש פרטים \ נתונים על התקן, קישורים לאתרים, תוכנות, יצרניות ציוד, לוחות אם \ CHIPSETS. או בקיצור כל דבר על SATA. אני אשמח לקבל או בפרטי או במייל או בתגובה בט'רד.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  15. אז ככה לפני כשנה קניתי HD נייד של WD גודל 2.5" 5400 RPM הם מאוד מוקרים הנפח הוא 160 GB האר דיסק נפל לי ונהרס פניתי לחנות ואמרתי שהוא הפסיק לעבוד פתאום לאחר שבוע הביאו לי HD חדש של חברה אחרת כבר אין 160 GB אז הביאו לי 250 GB אותו גודל כונן אותו מהירות 5400 רק דבר אחד במקום חברת WD קיבלתי חברה בשם Seagate להתעקש על WD?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by iveco,

למה שאני משנה מהגדרות > נתונים להרצה > 0*00 אז הכונן SSD מראה ביצועים טובים ושזה על ברירת מחדל התוצאות גרועות ?

17. Started by Modan2,

עבדתי במחשב שלפתע ההארד דיסק נכבה ונדלק אחרי הריסט partion אחד שלי ה FAT נמחק בו איך אני יכול לגשת למידע ? תודה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by Or ei,

הדיסקים האלה נראים די נחמדים וגם רשום עליהם לא מעט כמה שהם טובים אבל למישהו יש ניסיון איתם אם הם באמת טובים ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1562

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  19. Started by puyol,

הטמפ' בHDD שלי עומדת על 44 זה תקין?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by זאק,

קניתי מחשב ויש הארד דיסק ssd עם מערכת ההפעלה. ויש עוד הארד דיסק למידע של טרה. ההארד דיסק של טרה מוצג בתור. system reserved. מה זה אומר? האם זה יכול לעשות בעיות בהתקנה של דברים מסויימים. איך משנים את זה?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  21. Started by integral,

נראה סבבה, עם מערכת קרור ממש נחמדה. http://www.cdfreaks.com/article/193/1

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  22. או בקיצור, האם שני דיסקים של WD יעבדו "טוב יותר" מאשר דיסק של WD ודיסק של seagate? שאלה נוספת, כרגע יש לי 2 דיסקים של 250GB של WD אני רוצה להוסיף דיסק של 1T של seagate (ראיתי בסטיקי שה-ST31000528AS מומלץ). האם אני אוכל להוסיף אותו כדיסק שלישי או שאצטרך להחליף אחד מהשניים שיש לי? תודה..

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by bilbo,

הזמנתי כונן DVD של LG. LITE ON אין במלאי. האם יהיו בכלל הבדלים ששוה לי לחכות ל LITE ON או להתעקש ולהחליף ל BenQ?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  24. ואיזה יתרונות יש לאחד מהם (אני מניח שלSATA כי הוא קצת יותר יקר)

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by MAChaifa,

היום קניתי DOK חדש של סאן-דיסק 8 GB, לפני זה היה לי DOK שקיבלתי מנטוויזין של 1 GB, והיה לי עליו דברים, עכשיו העברתי את הדברים לDOK החדש, ואני רוצה לפרמט את הישן, איך אפשר לעשות את זה? [ניסיתי למחוק, יש שמה תיקיה שבגלל שפירמטתי את המחשב אז אי אפשר למחוק אותו (כי היא הייתה קשורה למחשב)].

• 3 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.