אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בן דוד ששמר ספר שהוא כתב בדיסקט יש מהישנים 5.25" ... יש למישהוא מושג איך . האם יש שירות לחילוץ המידע מהדיסקט הזה? תודה,שי
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של מחשב נייד שהתקלקל הוא מתקתק ולא נותן למחשב לעלות . יש לי עליו מלא תמונות שממש חשובות. השאלה זה אם יש מעבדה שיכולה לחלץ את המידע מתוך הדיסק המתקתק?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום, היה ברשותי מארז חיצוני+הארד-דיסק 250ג"ב. המארז התקלקל והפסיק לעבוד אבל ההארד דיסק עודנו תקין.. למיטב הבנתי ההארד דיסק עבד תחת איזושהי מערכת הפעלה לינוקסית בעודו היה במארז. יש לציין כי היה זה מארז בעל חיבור רשת והוא היה מחובר למטרות גיבוי לרשת הביתית. כרגע כשמחברים את ההארד-דיסק למחשב בצורה רגילה (IDE פנימי) הוא פועל, כלומר מסתובב, אבל לא מזוהה ע"י המחשב בכלל. לא בווינדוס ולא בביוס. חבר שניסה לחבר אותו למחשב שפועל תחת לינוקס טען שהצליח לראות אותו ואף חלק מן הקבצים שעליו. אני צריך את המידע שהיה עליו!!! זהו מידע בעל ערך רב! איך מחלצים את המידע. איך גורמים למחשב לזהות את ההארד-דיסק? יש לציין שאין לי שום רקע או ניסיון במערכות לינוקס! אני אודה מאוד לאדם שיוכל לעזור לי לח…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי סרטי משפחה שהוקלטו כ DVD, וברצוני להעבירם למחשב, הכיצד? =] תודה!
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כשיש לי כמה תיקיות RAR מחולקות ואחרי חילוץ שלהן אני מקבל קובץ ISO, כשאני מחלץ אותו אוטומטית (מבלי לבחור יעד שמירה) הוא פשוט מחלץ אותו למקום לא ידוע על הכונן שלי ופשוט תופס לי הרבה מקום של קבצים שאני לא צריך הרי אחרי ההתקנה של המשחק הקבצים האלה חסרי משמעות ותופסים לי מקום סתם היה לי 82 ג'יגה פנוי ואחרי שהתקנתי את המשחק ירד לי ל-74 וזה משחק שבקושי שוקל 4 ג'יגה (יש לציין שההורדה הגיעה למחיצה אחרת, אני מדבר רק על החילוץ עצמו) אז איפה זה נשמר ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו? ונראה לי שאת הפוסט הקודם פרסמתי במקום הלא נכון...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהוא הצליח להתמודד בהצלחה עם מצב כזה ,אנא הגידו עם איזה תוכנה השתמשתם. ניסיתי מיספר תוכנות שמצאתי ב-google ,אולם אף אחת מהן לא עמדה במשימה ואני די נואש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למה לוקח כל כך הרבה זמן לחלץ קובץ במשקל של קרוב ל7 ג'יגה בידיוק?? (45 דק' ויותר) מדובר על הארדיסק חיצוני 1TB מסדרת FREE AGENT(של SEAGATE) יש לי מעבד פנטיום 4, 3 ג'יגה הרץ, עם אוברקלוק ל3.6 2 ג'יגה ראם (אני יודע שהמעבד הוא הגורם המכריע כאן בעיקר , לא?) פתחתי את הנושא כאן כי אני חושב שהוא הכי מתאים, אבל אם יש צורך אז לעביר יש לציין שזה 35 חלקי ראר כל אחד בגודל 200 מגה שהכל מצטבר לקובץ השלם בסוף.. אבל עדיין אני לא מבין למה לוקח כל כך הרבה זמן לחילוץ הזה.. תודה
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן יש לי ipod classic 80gb. גיביתי עליו תמונות (לא דרך האיטיונס) והוא שבק חיים. כל פעם שאני מעלה אותו אני מקבל איקס אדום מוקף בעיגול. ניסיתי להכניס אותו למצב דיסק לפי ההוראות באתר של אפל אבל זה לא עבד. מישהו מכיר דרך לחלץ את התמונות מהנגן (המחשב לא מזהה אותו כשהוא מחובר...). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני של WD ויש לי כמה שאלות. כשאני מחבר אותו למחשב אני רואה כונן של 930GB, (למה לעזאזל הם אף פעם לא מדייקים?! איפה עוד 70GB?!) ועוד כונן של 442MB שלמעשה לחיצה עליו מפעילה לי תוכנה בשם smartware. החלון שנפתח מציע לי להתקין back up files או set up drive. מה זו התוכנה הזאת ולמה אני צריך אותה? דבר שני, לא כדאי לפצל את הכונן הענק הזה לכמה כוננים? מטעמי בטיחות? שאם ידפק כונן אז לא הכול ידפק..... אפשר לעשות את זה עם computer management של הווינדוס, לאחר שכבר מלאתי 5% מהכונן? (כלומר- לפצל את הכונן כשיש בתוכו דברים)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... איך אני יכול לחלק הארד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוס ??? תודהה
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את המחשב החדש שלי שבו גם דיסק קשיח חדש של 80 GB אך הוא אינו מחולק לכמה כוננים, כל ה-80 נמצא ב-C, ואני רוצה לחלק את זה לפחות לעוד 2. אם מישהו יוכל להסביר לי איפה עושים את זה ואיך עושים את זה זה יהיה נהדר תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! מחר אני מקבל את ההארד החדש WD 80GB 8Mb Buffer ההארד שיש לי עכשיו הוא Maxtor 40 GB 2Mb Buffer אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש על ההארד החדש מכיוון שאמרו לי שיהיה שיפור דיי משמעותי בגלל שהבאפר יותר גדול! אני מתלבט כמה מחיצו לעשות...כמה להקדיש לווינדוס...כמה לכל דבר אחר! והכי חשוב איך...! Fdisk או PartitionMagic Pro 7.0 מה יותר כדאי?! איפה יהיו פחות בעיות? וחוץ מזה תזכירו לי בבקשה איך עושים Fdisk כי כבר המון זמן לא עשיתי! נ.ב המערכת מבוססת XP! בתודה Anas-Nanas
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
שלום לכם ! אני בטוח שכבר שאלו את השאלה שאני רוצה לשאול פה את חבריי הפורום כבר הרבה פעמים אבל לא מצאתי מה שאני מחפש ב "חיפוש". קניתי כונן קשיח של מקסטור בגודל 160 גיגה ... עכשיו אני רוצה לחלק אותו לשניים כלומר לשני כוננים C+D... בגדלים שונים . מה הדרך הקלה ביותר לעשות זאת ? דרך אגב זה SATA. תודה מראש .
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי מחר אני יקבל את הכונן הקשיח החדש שלי(seagate 7200.10 320gb)וזה בנוסף ל-120 שיש לי. ויש לי כמה שאלות.... ל-120 שלי יש 2 מחיצות c ו d,ועכשיו שאני יקבל את הברקודה 320 אני אצטרך לעשות מחיצות כמובן. אז השאלות הן: האם עדיף לעשות מחיצה שמיועדת רק למשחקים שככה יהיו ביצועים יותר טובים? האם זה בסדר לחלק כונן קשיח ל-4 מחיצות ....זה טוב....זה רע? מבחינת ביצועים?(ועוד בנוסף למחיצות בכונן של ה-120) הדיסק הקשיח שיש לי עכשיו הוא 120gb sata1 wd האם זה רעיון טוב להעביר את כונן c לברקודה מטעם שהכונן הרבה יותר טוב וככה יהיה ביצועים יותר טובים למערכת עצמה.....אם אני לא טועה קוראים לזה resize (קראתי FAQ) ועוד שאלה שבטח תגרום לכמה לצחוק.....אבל חופשי האם זה קשה לבצע את כל אלה...צר…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם דיסק קשיח 120 גיגה עליו החילוק הוא: d: 6 גיגה c: כל השאר ... רציתי להתקין מערכת הפעלה נוספת על אותו הדיסק הבעיה שאני לא יכול להתקין ווינדווס 7 על כונן d כי יש בו רק 6 גיגה... האם ניתן לקחת חלק מכונן c (ולהשאירו פעיל כולל מערכת הפעלה עובדת) שלא בשימוש (יש בו 40 גיגה פנויים)? אם הדבר אפשרי, כיצד?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
היי יש לי מחיצה ובה שמור מידע. במחציה זו יש נפח לא מנוצל שהייתי רוצה להפוך למחיצה נוספת. רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני עושה את זה והאם אפשר לעשות זאת מבלי לפגוע במידע?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום. יש לי הארד דיסק 500GB ואני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה. השאלה שלי כמה להקצות לכל מחיצה . לפני חודש בערך ניסיתי לעשות את זה ועשיתי שלוש מחיצות. 25,25 וכל השאר למחיצת אחסון וקבצים. שמתי לב שברגע שאני מחלץ קבצים במחיצה הגדולה זה נותן לי התראה ואומר שהתהליך לא יכול להמשיך כי במחיצה של המערכת נגמר המקום. אודה לעזרתם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
חילקתי את הכונן ל2 C ו D ב C יש את הווינדוס והשני לא מופיע במחשב שלי אך אני מפרמט אותו?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני בלבטים ברכישה של כוננים ואני מדבר על 3 לפחות עכשיו..ברור לי שלאכסון 5900 עדיף אבל מה אם אני ארצה להתקין תוכנות ?? הרי הזמן גישה של ה 7200 הרבה יותר מהיר. אז פה השאלה : עד כמה מתחממים 3 כוננים של 7200 מול 3 כוננים של 5900 או 5400 לדוגמא במחשב שגם ככה יחסית חם.בהתחשב שהם ישבו ליד 2 רפטורים.
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ומחפש ואני לא מוצא, אולי אין דבר כזה דיסק קשיח שמתחבר לטלוייזיה. מה אני רוצה לעשות? אני רוצה להוריד לדיסק קשיח סרטים ואחרי זה אני רוצה לראות אותם בטלוייזיה יש כזה דבר?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איזה תקן יבוא אחרי הSATA? או משהו יותר מהיר מSATA2?
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כשכונן האיחסון C שלי התמלא עד אפס מקום העברתי קבצים לכונן D, אך כאשר אני מחפשת קובץ על ידי החיפוש של שורת סרגל הכלים הוא אינו מוצא אותם ואני צריכה ליכנס לכונן D ולחפש את מה שאני צריכה. האם יש לכך פיתרון? וכן האם ישנם עוד פונקציות שלא פועלות על הקבצים שהעברתי לכונן D ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ארד דיסק חדש, 160-250GB עם זיכרון של 16M לא מצאתי אחד שהוא IDE ומצאתי 160GB של WD עם זיכרון 16M אבל הוא SATA האם אפשרי לחבר דיסק של SATA אולי דרך איזה בקר או משהו.. האם זה משתלם בכלל(עלות של הבקר) האם זה לא יהיה אפילו פחות מהיר מATA בגלל שזה לא מותאם ... המלצות בכיף! תודה אנשים!!!
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף כונן גיבוי חיצוני (הישן של 320 ג"ב וכבר מלא) ל-1TB. ברוח התקופה - אני מתכנן לקנות כבר כזה עם חיבור USB 3.0 (לוח האם שלי תומך!) לאור העובדה שבבאג אפשר להשיג את ה- WD My Book 3 ב-1000 ש"ח ואני לא רוצה להוציא יותר מ-500-600 אבקש המלצתכם לפתרון אחר. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-