אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אתר אכסון קבצים מהיר שמאפשר לאכסן קבצים בנפח גדול (כמה מאות מגה בייטים, לפחות) בחינם. אני צריך להעלות לשרת את האתר שלי (דפי HTML, תמונות וקבצים מכווצים), ולתת קישורים לקבצים שלי באתר, להורדה בפרוטוקול HTTP.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בתצורת TOWER: Raidmax Scorpio 668 Sunbeam Transformer Gaming ובתצורת MID-TOWER: Sunbeam Samurai Gaming Raidmax Scorpio 868 Black Midi Tower מה טוב יותר בכל קטגוריה? התמונה שבלוגי' למארז 668 לא מעודכנת.. היא של 868... אופס טעות שלי בפורום.. תעבירו בבקשה תודה לכל העונה אשמח לקבל עוד הצעות למארזים במחירים מלוג'יק
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כאמור בביוס הוא לא מופיע ולכן לא ניתן להעלות את המחשב איתו, אבל בחלונות הוא נגיש (אבל משום מה הצריבה איטית גם כן), מה יכול להיות הבעיה? (הוא מגומפר כמארסטר אבל הוא לבד)
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. דיסק קשיח 2TB לקבצים.. יש את ה- SAMSUNG F4) HD204UI) המומלץ בפורום ב- 455 ש"ח. וראיתי את ה- WD-GREEN) WD20EARS) ב- 445 ש"ח. לא יודע אם גם ה- WD ב-5400RPM אבל ישלו באפר של 64MB שאולי זה משנה בנפחים כאלה.. ההפרש במחיר כמובן לא משנה.. 2. מה עם בעיית התאימות באמת? תהיה לי בעיה כלשהיא ב- Win7X64 על לוח P67? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי..ראיתי שTMS התחילו למכור את הקשיח הזה http://tms.co.il/product/5436 אני מכיר הרבה סדרות של WD...כמו AAKS,KS,AJJS ....אבל מה זה AACS ? האם יש לו אותן בעיות כמו ה500GB AAKS ? ומה מציין הLOW POWER ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
החידושים DL X8 פלוס ומינוס תמיכה מלאה ב DVDRAM X5 http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=13854
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני יודע שיש מלא דיונים על זה ומדריכים באינטרנט אבל משום מה זה לא מסתדר לי עם שום מדריך. משהו חסר שאני לא שם לב אליו. מדובר על המחשב חדש וארד-דיסק חדש של סיג'יט 3TB, ואני בסך הכל רוצה מחיצה אחת של 3TB לאכסון דברים (המערכת יושבת על SSD) כרגע אני נמצא במצב שבו אני מצליח ליצר רק מחיצה של 2TB ושאר ה 700 ומשהו מגה נראים ב disk managemnt אך לא ניתן לעשות איתם כלום. עכשיו ראיתי במדריכים שצריך לשנות את טבלת הקבצים ל GPT אבל האופציות האלה פשוט חסרות לי, ראיתי בתמונה מאחד המדריכים את האופציה הזאת אבל אצלי היא פשוט לא מופיעה. לפי מה שבדקתי הביוס כנראה מעודכן, אז אני לא יודע כבר איפה לחפש את הבעיה? למישהו יש רעיון? תודה
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
איך מעברים מדיסק קשיח חיבור IDEE נתונים למחשב SATA , כלומר אם אני מחבר את הדיסק הישן (עם המידע ) למחשב החדש אני יצטרך לפרמט אותו בשביל שיעבוד . אז איך אני מעביר מידע ? תודה יש חיבור IDEE בלוח
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
האם כדי לקנות דיסק כזה? האם המהירות הכן גבוהה בהרבה ומרגישים זאת גם למשתמשים ביתיים (משחקים וכדו..)?
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ההרד דיסק שלי הפך מ40 ג' ל15 ג' לאחר חיברו מחדש למחשב בתור SLAVE הכונן השני הוא גם 15(שככה זה אמור להיות) ........ אחר כך ניתקתי את ה 15 מאסטר השארתי את ה 40 אבל הוא מראה עדין 15 ........זה מראה את זה בביוס .....ויש לי קצת מושג...... מישהו מכיר בעיה כזאת??.......ואיך לפתור אותה?
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב שירי mp3 ל Audio CD בנרו או בכל תוכנת צריבה אחרת, זה אומר לי: The file below is not a format supported for burning העניין שעד עכשיו תמיד צרבתי שירי MP3 לדיסק אודיו, פשוט הקיבולת של הדיסק הייתה רק 19 שירים בערך. עכשיו אני לא יכול לצרוב בכלל. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום קניתי מאייבורי מחשב חדש שיש לו (שנטען שיש לו )250 GB ובהתקנה של WINDOS ליפני הפירמוט הוא מראה שיש במחיצה רק 131 GB בדקתי ומצויין על הדיסק גם 250 GB וגם בביוס כתוב 250 מדוע בהתקנה של וינדוס הוא מראה שיש רק 131???!!! אולי יש משהו בביוס שצריך לשנות שיראה את כל הכונן?? אולי עבדו עלי?(בביוס כתוב 250 אז זה לא נראה האופציה) תודה על התשובות מראש
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לשלום קניתי לפני חצי שעה הארד דיסק: western digital 80G 7500 RPM 8MB Buffer עכשיו אני רוצה לחבר אותו כ slave ולעשות בו מחיצות ולהתקין את הווינדוס xp ואז להפוך אותו למאסטר... אבל הרגע חיברתי אותן, את שני הכבלים שצריך, ושמתי את הג'מפר על slave וזה כאילו לא קולט שחיברתי אותו! אני נכנס למשל לmy computer ורואים רק את הארד דסיק c מה אני יכול לעשות? אני מת כבר להתקין אותו!
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
1. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6771&perur=2&t=14&c=213 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2325&CatCode=405 בהנחה ששתיהם באותו המחיר 350 ש"ח תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הלוח שלי עתיק ואני צריך צורב IDE חדש, אני צריך שיהיה אפשר לצרוב עליו במהירויות נמוכות של 2X בשביל הPS2 שלי, שמעתי שמהירויות יותר מידי גבוהות מזיקות לאיכות המדיה ובכך גורמות נזק לעינית המכשיר. וגם יש לי שאלה קטנה, שמתי לב שגם על המדיות עצמן כתובות מהירויות, לדוגמא מדיה של TEAC DVD-R 18X מה זה אומר? או על מדיות יותר ישנות שקניתי לפני הרבה זמן של PHILIPS 1-8X. לגבי תקציב, לא חושב שצריך לציין, שמתי לב שכל הצורבים נעים סביב המחיר של 150 שקל וזה מקובל עליי.
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ובכן, צורב ה-CD שלי הלך לעולמו אחרי שנה וחודש מקנייתו וחרישה אינסופית עליו. כמובן שאני לא אקנה שוב צורב CD כי זה יהיה בזבוז טוטאלי ולכן החלטתי לקנות צורב DVD אמין וטוב. עכשיו יש לי כמה דרישות מהצורב: 1. שיהיה אמין. (לא יתקלקל אחרי איזה חודשיים אלא לתקופה ממושכת, חברה ידועה עדיף). 2. צריבה איכותית. (שהדיסקים יצאו ויקלטו בצורה טובה מאוד ללא בעיות). 3. קל לשימוש ולשדרוג FIRMWARE. 4. קנייה מ-KSP בלבד. האם ה-NEC 3540 מספיק עונה על דרישותי או שעליי לקנות משהו איכותי יותר? האם ההבדל הכספי בין ה-NEC לצורב כמו הפיוניר שוים את ההשקעה? ושאלה נוספת: מה דורש התקנת צורב חדש? האם זה רק לחבר ולהנות או שמדובר בעוד התקנות ועיניינים...
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, אפשר בבקשה המלצה ל DOK אמין בנפח 16G? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש ברשותי קבצים בפורמט NRG שאותם אני רוצה לצרוב (גיבוי).... יש לי צורב דיוידי חדש אם זה קשור... איך צורבים קובץ כזה בפורמט NRG .. יש לי נרו הגרסא האחרונה לדעתי.... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הי, לפני כ3 חודשים קניתי בארה"ב (דרך Newegg) כונן 1.5T בשביל מדיה לHTPC. אתמול הוא התחיל לעשות תקתוקים. אני משער שזה אומר שהוא גוסס, והתחלתי להעביר את הסרטים לכוננים אחרים. מישהו יודע אם יש דרך לממש אחריות דרך היבואן ? במידה ולא, מהי הפרוצדורה בארה"ב ? בנוסף, יש דרך לתקן את התקתוקים ? אני אציין שלא חשבתי שיש בעיה שאת הכונן אני ארכיב לבד על המחשב (סה"כ חיבור של כבל SATA וחיבור חשמל). הדיסק עבד יפה בחודשיים האחרונים מאז שחובר. יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון בהתקנה ? תודה לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הכונן דיסקטים שלי לא מאפשר לי להכניס את הדיסקטים בקלות... אני חייב ללחוץ על הכפתור שמוציא את הדיקטים כדי שהדיסקט יכנס... לבסוף לאחר שהכנסתי אותו עם היד על הכפתור אני מנסה לראות מה יש בדיסקט וכל דיסקט הוא בהתחלה אומר לי שהוא לא מפורמט ואז שאני מפרמט אותו הוא אומר לי גם שגיאה.."the disc is writen protected" או משהו כזה... בקיצור הוצאתי את הדיסקט(קשה גםם להותיא אותו אתה חייב ללחוץ כל הזמן בכפתור ולהוציא אותו עם איזה מוט כי הוא לא ממש יוצא...) ושיניתי את הצופצ'יק הזה ששומר את המידע בדיסקט... ועדין אותו מצב...וככה הוא עושה לי עם כל הדיסקטים... הכונן דיסקטים נדפק..?
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי HDD של WD טרה וחצי שעשה בעיות הרבה זמן ועכשיו עלה רמה מעתיק לאט עושה בעיות ב SMART מה עושים ? איך ממשים אחריות איך אני מעביר את החומר ממנו ? האם אפשר לבקש HDD נוסף להעביר את החומר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
יהיה לי 480 ג'יגה במחשב שמופיע לי ככונן אחד (אבל זה בעצם שני כוננים) האם אני יכול להקציב מחיצה של 40 ג'יגה נגיד מתוך כל המקום הזה, בשביל התקנת ויסטה, להתקין, לראות איך זה ואז להחזיר את המחיצה של ה-40 ג'יגה חזרה למקומה (כמובן אחרי שאני מפרמט את המחיצה השנייה)? כאילו להחזיר אותה ל-440 ג'יגה שנשארו? או לעשות ההפך, (אם אני ארצה להישאר בויסטה) ול"הביא" את 440 הג'יגה הנותרים לתוך כונן אחד... האם זה אפשרי, מה צריך בשביל זה והכל. תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הכותרת אולי לא ברורה,אני מתכוון שאני רוצה לדעת איך מקליטים דברים על דיסקים רגילים ואיך על DVD.למה לDVD יש יותר זיכרון?ולמה יש דיסקים שהם יותר איכותיים ולמה פחות,מה ההבדל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם הרדיסק IDE ואני רוצה לקנות עוד הרדיסק SATA יש חיבור של SATA בלוח השאלה אם זה אפשרי ששניהם יעבדו ביחד או שתיהיה בעיה???
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי SSD והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה(XP). קראתי ושמעתי שבניגוד להארדיסק רגיל, לSSD יש יכולת מוגבלת לכתוב מידע מחדש. שלוש שאלות: 1) האם מדובר בשינויים אלקטרוניים פיזיים, שגם פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס לא תעזור? 2) האם מדובר בירידה מוגבלת בביצועים, אן שההתדרדרות כל כך משמעותית, בסופו של דבר הדיסק יהפוך לעיות "בעייתי"? 3) האם חלוקה לPARTITIONS רלוונטית לפתרון הבעיה? כלומר, אם אני אבודד את מערכת ההפעלה והקבצים הקבועים שלי משאר הקבצים על ידי חלוקת הדיסק- האם תהיה לזה השפעה?
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-