אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
נניח ורכשתי מארז שאמור לשכב והחלטתי שבא לי להעמיד אותו על הצד - האם הדבר יפגע בהפעלת הכונן האופטי ? מניסויי שערכתי עם כונן LG מזדמן לא היתה שום בעיה - שמתי לב שהיו 4 מגרעות במגש עליו מונח ה-CD/DVD - ככל הנראה עבור אלה שיחליטו לעבוד על הצד אבל אינני בטוח שזאת הסיבה. בפועל הדיסק תפקד רגיל. אולי זה דגם מיוחד ? לא מדמיין עוד מערכת שעלולה להפגע באיזשהו אופן, תקנו אותי אם אני טועה..... חן חן
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני אסביר. יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 200GB, השני של 320GB. הם מחולקים כך: כונן 1: C: 20GB/200 D: 180/200 כונן 2: H: 320/320 האם אני יכול לקחת את ה320 ג'יגה של כונן H ולהוסיף אותם לכונן D שהם יהיו כונן אחד? אם זה חשוב: כונן 200GB - של WD 7200RPM, כונן 320 של HITACHI 7200RPM. תודה.
-
- 11 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב ואני לא יודע איזה כונן קשיח לקנות... תמליצו לי בבקשה אמרו לי w.d טובים עכשיו הבעיה שאני רוצה שהrpm תהיה גבוהה משהוו כמו 10000 אבל זה יקר מאוד יהיה הבדל בין 10000 ל7500??
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב והנה מה שהוא כותב, זוה הפעם הראושנה שאני צורב על ורבוטים. אני צריך להגדיר משהו לפני? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים חדשים ומשום שכל הSilver Line שלי נדפקו אחרי יומיים רציתי לקנות דיסקים איכותיים כמה שאפשר. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2610&c=73411 המבצע נשמע לי מאוד משתלם, מישהו מכיר מבצע טוב יותר? בכל אופן, ממה שהבנתי וורבטים מיוצרים בכמה מקומות ולכל מקום האיכות שלו, רציתי לדעת איפה לדעתכם מיוצרים הדיסקים ואם יש איזושהיא אפשרות לדעת, ובמידה ולא מהי ארץ היצור הטובה ביותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לפני רכישת מחשב חדש ויש לי שאלה. כולנו מכירים את הסידרה של WD ה-AAKS השאלה שלי היא איך ה-HD של WD לעומת לדוגמא כונן כזה: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS עובד בממשק NCQ ויש לו 32MB, מה שמוזר הוא שקראתי שקצה ההעברה שלו הוא "רק" 100 MBPS לעומת 300 בכוננים של WD. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמה ספריות מוזיקה גדולות במחשב מסגנונות שונים, אחת של 50 ג'יגה עוד ספרייה 20 ועוד אחת של 30. אני רוצה לגבות אותם על DVD's ותהיתי אם יש תוכנה שיכולה "להכין" מהספריות הגדולות קטעים שיחפפן במדויק לנפח של ה-DVD או משהו כזה. התגנבו לאוזני שמועות שב-MediaMonkey יש אפשרות כזאת אך למרות שאני עובד איתה זמן רב לא מצאתי אפשרות כזאת. אשמח לקבל הארות והצעות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי לאחרונה דיסק קשיח בגודל 360 GB. כרגע התקנתי windows ועשיתי פרומט למחשב. הגדרתי שיהיו 2 מחיצות - אחת של 30 גיגה והשני של השאר... כרגע זה מה שמופיע לי במחשב: כיצד לתקן את הבעיה?? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
Western Digital WD3200KS או Wester Digital WD3200AAKS איזה מהם יותר טוב? הAAKS עולה 3 ש"ח יותר(נו באמת) אבל מה ההבדל ביניהם? וWestern Digital היא חברה מומלצת להארד דיסקים?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש לי בנייד 40 ג'יגה.. עכשיו נמאס לי שאין לי מקום ואני צריך למחוק על הזמן דברים בשביל דברים אחרים.. אני מעוניין לקנות הארד דיסק.. ואני מתלבט אין חיצוני או הארד דיסק רגיל לנייד 2.5 אינץ' .. מה אתם ממליצים.. ויש לי שאלה בקשר לחיצוני, הוא מתץחבר דרך USB? הוא מהיר כמו הארדיסק פנימי רגיל? אפשר המלצה על אחד המוצרים מאתר כלשהו? תודה מראש לעוזרים( לא ידעתי איפה לרשום אז מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון מקווה שלא תנעלו ישר כמו רובוטים )
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מחפש הראד דיסק קטן ומהיר עם גודל של עד 500 ג'יגה (אין לי צורך ביותר) ומה שהכי חשוב זה שהוא יתחבר לי בחיבור SATA, (יש לי מארז ANTEC SONATA ויש בו חיבור כזה מלפנים) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
תחסכו את החוות דעת שלכם על החנויות- יש סמסונג 203 ב99 ש"ח בKSP / ב95 ש"ח באייבורי. אגב, יש במלאי בסניף KSP ר"ג, קניתי אחד ואז חבר ביקש שאקנה לו גם
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש HDD של seagate או western digital 500 גיגה חיצוני אך ורק בחיבור firewire זתומרת מחפש המלצות מה יותר טוב מקסימום להשקעה 600-650 שקל (לWD יש דברים יקרים) אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי את הלוח GA-K8NF-9 של החברה GIGABYTE הלף לי הארדיסק ואנ י רוצה לקנות חדש את הדגם הבא: WD3200AAKS של western digital השאלה שלי אם הוא יתאים ללוח שלי
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי בנייד 40 ג'יגה.. עכשיו נמאס לי שאין לי מקום ואני צריך למחוק על הזמן דברים בשביל דברים אחרים.. אני מעוניין לקנות הארד דיסק.. ואני מתלבט אין חיצוני או הארד דיסק רגיל לנייד 2.5 אינץ' .. מה אתם ממליצים.. ויש לי שאלה בקשר לחיצוני, הוא מתץחבר דרך USB? הוא מהיר כמו הארדיסק פנימי רגיל? אפשר המלצה על אחד המוצרים מאתר כלשהו? תודה מראש לעוזרים( לא ידעתי איפה לרשום אז מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון מקווה שלא תנעלו ישר כמו רובוטים :-\)
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לצרוב אימג' והנרו רוצה ממני פתאום DVD-R, מה פתאום הוא רוצה את זה? עד עכשיו צרבתי אימג'ים בלי בעיה על DVD+R יש אפשרות לעשות משהו בנוגע לזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז היה לי כונן חיצוני אבל הוא נידפק, מישום מה המחשב החליט לא לזהות אותו יותר... אז החלטתי לקנות אחד חדש.. אני מחפש כונן קשיח חיצוני למטרת גיבוי קבצים בנפח של (250-320GB) מאד חשוב לי שהוא יהיה עמיד ולא ידפק יום אחד גם... תודה!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי דיסקים DVD+RW של ורבטים מתוצרת טאיוואן. אבל אין לי מושג איך מפרמטים את הדיסקים האלה. יש לי ויסטה וNERO החדש (נדמה לי 8) . איך לעזאזל עושים את זה?!
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני בתקציב של עד 350 ש"ח בחיבור USB2 דיסק קשיח 120GB יספיק לי. ומה ההבדל בין שני סוגי ההארדיסקים האלו של WD בלי שום קשר לגודל. http://zap.co.il/model.asp?model_id=598377 http://zap.co.il/model.asp?model_id=587168
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
SEAGATE ST3320620AS 320GB SATA 2 7200 16MB Cache Barracuda 7200.10 תגידו לי בבקשה זה דיסק טוב? האם באמת נותנים 5 שנים אחריות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
Western Digital My Book Essential Edition 2.0 320GB WDH1U3200 380 ש"ח Westren Digital 120GB Passport II EXT 2.5 USB 2.0 WDXMS1200TE Black 381 ש"ח *מה ההבדלים בין שני הכוננים האלו? (שניהם מסדרות שונות) *למה הראשון מיועד ולמה השני? *על מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה לי מחשב חדש ומארגן את הישן כמדיה סנטר בסלון מה המהירות שכדאי לHD למדיה סנטר? 7200? 5200? יש את כל הקטע הזה שהכונן צריך להיות שקט וכ'ו.. זה קריטי? אשמח לקבל עצות ממי שהרכיב לו כבר מדיה סנטר.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
1] כל השדרוגים והטכנולוגיות החדשות הינם במעבדים זכרונות כ.מסך וכו' לעומת זאת בדיסק קשיח אין כמעט [חוץ מקאש וכדו'] והוא צוואר הבקבוק שסוחב אליו ומוריד את מהירות הביצועים אליו למטה השאלה שלי, למה כל שקל פנוי שיש מקובל להשקיע אותו ברכיבי החומרה הראשונים, ולא בדיסק קשיח של 10,000 RPM אם לדוגמא יש לי מעבד של 2.4 למה להשקיע ב 2.6 שזה הרבה פחות אחוזים מאשר ההבדל בין 7200 ל 10000 RPM וכן למה במפרטים למחשבים יקרים אני לא מוצא איזכור לHDD שכזה, האם אינו משפר ביצועים? לכאורה זה אמור להשפיע ב28% !!! האם אני צודק??? 2] למעשה אפשר לשאול גם האם יש אופציה לקנות מעבד זול יותר ולהפציץ עם רכיב אחר זול יותר לדוגמא זכרון שיפצה או אף יגביר את עוצמת המערכת
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי יש לי דיסק עם תוכנה שאני צריך, הבעיה היא שהדיסק הנ"ל הוא לא בוטאבייל , איך אני מעביר אותו למחשב ואחרי זה צורב אותו מחדש כבוטאייבל, התוכנה היא נרו תודה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לדעת קצת כל כונן blu ray: מה זה הכונן הזה למעשה? מה השימוש בו? ועם יש מאמר בנושא הזה אני אשמש!! בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-