אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אולי זה לא המקום , אבל בכול זאת. היום בבוקר לאחר שהמחשב לא התעורר לי ממצב שינה , הפעלתי אותו מחדש ולאחר מספר דקות קיבלתי הודעה כי SYSTEM 32 NOT FOUND ! ומסרב כמובן להמשיך להעלות את המחשב. מקווה מאוד שהדיסק הקשיח לא הלך (WD בן חודשיים). האים יש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח (במצב התחלתי כדיסק BOOT) . ? מן הסתם אתקין מחדש את מערכת ההפעלה (חלונות) האים גם כאן יש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח ? האים ל WD יש תוכנה ייעודית לבדיקת תקינות הדיסק הקשיח ? תודה מראש לעונים נכונה , דרור.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום,המטרה שלי היא להרחיב את כונן C על כל הדיסק אבל מכיוון שיש 2 Partition שהם לצורך שחזור אז אני לא מצליח להרחיב את C.גם אי אפשר למחוק את 2 המחיצות האלה(ניסיתי בכל דרך אפשרית) . בקיצור מישהו יודע איך בכל זאת ניתן להרחיב את C על כל הדיסק? מצורפת תמונה: http://img842.imageshack.us/img842/1552/i4f2.png
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי כונן WD 160GB ומהירות הכתיבה הייתה כ12MB לשנייה לאחרונה המהירות ירדה ל 3.2MB לשנייה עשיתי איחוי אבל זה לא עזר. (הרצתי את HDDLIFE והHEALTH 91% והPERFORMANCE 100%) זה גרר להורדת הצריבה בDVD ל 1X מה מאט לי את הכונן?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים יותר על Samsung G2 או Fujicom שכולל חיבור USB ו ESATA ? (שניהם בגודל של 500GB ). תודה.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
1. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6771&perur=2&t=14&c=213 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2325&CatCode=405 בהנחה ששתיהם באותו המחיר 350 ש"ח תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוסף גדול מאוד של סרטים שהייתי מעוניין לאחסן ולשמור אותם בצורה הטובה ביותר ככה שגם בעוד כמה שנים אני יוכל להנות מהם. קיימות מבחינתי 2 אפשרויות: לצרוב לדיסקים (CD,DVD) על מהירויות נמוכות ולאחסן בתיקיות או כמו כן קיימת האפשרות להשקיע סכום כסף נכבד ולקנות הארד דיסק נייד ואיכותי. מה אתם ממליצים לי?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי שני כוננים חיצוניים. האם גם אותם צריך לאחות מדי פעם, ואם כן, אז האם ניתן להשתמש בתוכנת מאחה הדיסק של ויסטה, או שיש צורך בתוכנה אחרת? הערה: מקווה שהפניתי את השאלה לפורום המתאים, כי אולי זה גם שייך לפורום של מערכת ההפעלה או תוכנות ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כמובן שאין לי כסף ל VERBATIM. אני משתמש במדיות הכחולות של TDK 55 שקל ל 25 דיסקים. באותם המחירים יש Silverline וכל מיני אבל TDK יותר איכותי מכל אלה לא? לפני כמה חודשים ראיתי מדיות DVD שונות של TDK אך הם עולים בסביבות ה 70-80 שקל ל 25 דיסקים למה המחיר כל כך זול למדיות הכחולות? האם הם באמת TDK אורגינל? אני משתמש בהם כבר הרבה זמן ובינתיים אין שום בעיה ותמיד זה מצליח לצרוב עליהם
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 5.5 עם דיסק קשיח 40GB, ואני מתכוון לקנות מחשב חדש, כשהטכנולוגיה בחדש היא SATA2 אני לא יודע מה הטכנולוגיה שבה הדיסק הקשיח הישן עובד (כנראה SATA) אבל האם אפשר לחבר אותו למחשב החדש כך שהוא יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום... את הקבצים שחשובים לי אני שומר על שני כוננים חיצוניים: כונן א' למעשה מאחסן את כל המידע, וכונן ב' הוא גיבוי מדויק של כונן א'. כונן 0 זה הכונן שאני משתמש בו במערכת ההפעלה יומיום, עליו נאגר כל המידע החשוב. כלומר, המידע מועבר מכונן 0 לכונן א', ומשם מועתק מכונן א' לכונן ב'. תהליך הגיבוי מסורבל ביותר - כונן א' נמצא במגירה חיצונית, והחיבור לשקע חשמלי וחיבור USB איטי מעצבנים. כונן ב' הוא בכלל "ערום" (bare, ללא שום תוספות), וכדי לחבר אותו צריך לכבות המחשב ולבחר כמו כונן פנימי רגיל. רציתי לדעת אם מגירת 3.5" שמורכבת במחשב ומאפשרת החלפה מהירה (HotSwap) בין כוננים קשיחים תתאים לי? אין לי בעיה להוציא את כונן א' מהמגירה החיצונית. מגירה פנימית כזו נשמעת לי מאוד נוחה. הכוונה למשהו …
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
השאלה למעלה ועוד שאלה מה ההבדל בין פלוס למינוס R
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ראיתי במקרה כתבה על זה ונדלקתי. זה מאוד נוח ומסתבר שלא עולה כ"כ הרבה. האם זה מחליף לגמרי את המחשב הביתי? הדרישות שלי צנועות להחריד - גלישה ופה ושם הורדות, מעט מאוד אופיס (וורד -אני משתמש בגוגל, ומצגות לצערי אי אפשר לצפות בגוגל אז אני משתמש באופיס, אבל זה ממש מעט ולא ממש נחוץ ולכן מוכן לוותר). אז האם אפשר יהיה לגלוש ולהעביר את כל תיקיות הקבצים שלי לסטיק קטן???
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים 500GB SATA II WD 7200 אני רוצה לחבר את שניהם ללפטופ שלי בתור דיסק חיצוני, אבל אני לא רוצה שיהיו לו 2 חיבורים. חשבתי על האופציה של לקנות קופסאת NASS, אבל לא מצאתי אחת זולה יותר מ 300$, ומחיר הזה אני כבר יכול לקנות טרה וחצי. אשמח לרעיונות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום החלפתי לוח ומעבד והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ללא בעיות. בהתחלה היא הייתה מותקנת על כונן nmve של corsair mp510, הוספתי כונן נוסף של wd sn770 ואז אחרי ההחלפה של הלוח התקנתי עליו את מערכת ההפעלה מחדש. מפה לשם, רציתי לפרמט את הכונן הישן ולא הצלחתי, כי יש עליו מערכת הפעלה. כשאני מנסה עכשיו למחוק את הכונן או להתקין מחדש או לא משנה מה, שאני מעלה את ההתקנה של הווינדוס מדיסק און קי, הוא פתאום לא מזהה את הכונני m.2. בביוס רואים את שניהם, אבל אני יכול לבחור לעשות בוט רק מהכונן הישן, כשאני כן עושה בוט אני יכול לבחור את שתי מערכות ההפעלה כדי להתחיל לעבוד וזה עובד בלי בעיה. איך אני יכול שהכוננים יוצגו שוב בהתקנה של ווידונס ואיך אני יכול לפרמט כונן עם מערכת…
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז ככה יש לי דיסק און קי של Sandisk עכשיו אני משתמש בו עושה מה שעושה ואז עושה לו הוצאה בטוחה כמו שצריך לא מופיע לי שום התקן בחיבורי ה USB אבל הDOK עצמו לא נכבה כלומר האור בו ממשיך להיות דולק ואם זה ככה זה אומר שהוא עדיין מקבל מתח מסויים ולא טוב לנתק אותו ככה. מה עושים? תודה רן
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב שני כוננים אחד של 40 ואחד של 160 ATA 100 ה 160 משמש לאיחסון וה 40 מחולק לשתי מחיצות של 20 אחד לוינדוס ואחת למוסיקה על מחיצת המוסיקה של התקנת וינדוס ישנה ואני מעוניין לפרמט את כל המחיצה איך אני עושה את זה דרך הוינדוס ? כי כשאני עושה FORMAT הוא כאילו עושה את התהליך ובסוף אומר שלא הצליח להשלים את הפורמט ואכן כלום לא נימחק
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
BenQ has released a free firmware upgrade for its DW1600A Double Layer DVD burner. The 1600A -> 1620A flash (scroll to the bottom of the page) enables DVD-R writing and makes the drive capable of 16X±R and 4X±RW writing. הנה זה קרה באופן אמיתי ורשמי אולי זה יוביל לעוד חברות לעשות כזה דבר אגב מישהו בעל כונן כזה? מקור: www.doom9.net
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
Western Digital Elements 1TB Desktop External Hard Driveאו Western Digital My Book Essential 1TB USB 2.0 External Hard Drive WDBAAF0010HBK בהנחה שאני יכול לקבל אותם באותו מחיר (כ-75 דולר)
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות קשיח חדש בנפח גדול לאחסון והקלטת קבצי וידאו 1080p uncompressed (dxtory/camtasia studio) חשבתי על ה- ST3000DM001. האם הוא מתאים למשימה או שיש כוננים קשיחים אחרים בנפח דומה המשתלמים יותר? עוד דבר שעלה עם זה, יש לי בלוח אם חיבור SATA 3 אחד שכרגע יושב עליו ST1000DM003 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה שווה להשקיע בקונטרולר SATA 3 נוסף בשביל הכונן החדש או שאפשר להסתפק ב- SATA 2? אשמח להמלצות אם צריך אחד. תמיד גם אפשר להעביר את הכונן של מערכת ההפעלה ל- SATA2, אבל כמה ההבדל יהיה משמעותי? מפרט מלא בצד, לוח האם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4149#sp תודה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חבר'ה, תעזרו לי... קראתי את ההודעות בפורום, קראתי את המומלצים, וגם נכנסתי לזאפ- ועכשיו אני הכי מבולבל! יש ב-ZAP כמה עשרות צורבי DVD של LG עם ביקורות מצויינות עליהם... אבל מה מהם באמת טוב? ומה זה כל ההבדלים בין שמות הדגמים?! בכל אופן, אני מחפש צורב DVD טוב (ממשק PATA) עד 200 ש"ח. אני לא צורב הרבה (וכנראה גם לא יהיה לי שימוש נרחב ב-DVD), אבל אני לא רוצה משהו להתאכזב ממנו! בטח שלא במהירות הקריאה. אז יש את זה: http://a.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=371539 או את זה: http://a.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=418116 ויש גם את מה שאתם המלצתם, ה-42N אם אני לא טועה, בלי ביקורות כלל, ועם תג מחיר של קצת פחות מ-160 ש"ח. אז מה?? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אוקי אם אני מבין נכון RAID 0 אמור להכפיל את ביצועי הכונן הכשיח אני תוהה עד כמה זה ישפר את ביצועי המחשב שלי? כאשר מה שאני עושה זה בעקר תכנות(כבד למדי) ואינטרנט. משחקים פעם ב.
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מארז ZM-HE350 U3E עם כונן Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ. מה דעתכם? ולמה בסטיק של הפורום ממליצים רק על Samsung?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לרכוש את הST31000528AS של SEAGATE ב400 ש"ח או לחכות לSPINPOINT F3 ? האם ישנם הבדלי ביצועים גדולים בין השניים, ומתי לעזאזל כבר יגיע הF3 ?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הכונן החיצוני שלי לא עובד באופן תקין. הוא לא נפל או משהו כזה בכלל... רציתי להדליק אותו ואז זה השמיע רעש של סיבובים ו"תיקים" כאלה שחוזרים על עצמם. נקנה לפני 5 שנים כך שאין אחריות כבר לדעתי. מישהו מזהה את הבעיה? המלצה למקום טוב לתיקון? נ.ב. יש לי שם חומר חשוב אז לקנות כונן חיצוני אחר לא בא בחשבון. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-