עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Zeev86,

היי. לפני מספר שבועות קניתי כונן DVD של Samsung SH-S223. צרבתי פעמיים דיסק Double Layer עם תוכנה IMGburn, הגדרתי את מהירות הצריבה ל2-2.4 אבל הצריבה מתבצעת במהירות המקסימלית (והדיסק לא נקרא במכשיר שלו הדיסק מיועד) עם הצורב הישן שיש לי, NEC ND-3540A, מהירות הצריבה נשארה תמיד למה שבחרתי. האם זאת בעיה בכונן הDVD של Samsung, או בעיה בתוכנת הצריבה?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  2. Started by dino,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על הארד דיסק בנפח של 40GB. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by zazaza,

אני מחפש לקנות הרדיסק ב 500 - 700 שקל, יש לכם המלצות? ומה זה ה-8 CACHE הזה למה זה טוב? אגב יש לי כבר 2 הרדיסקים כך שאני יצטרך למקור 1, יש לכם המלצות גם איפה אני יכול לפרסם את זה?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by BarVaZ,

אז כמו שזה נשמע. לי יש ספק כח שעובד בלי מחשב. אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לIDE של הmother board ואת החשמל (מלוקס) לספק כח שלא במחשב! אני יודע שזה אפשרי מבחינה פיזית! אבל אני רוצה לדעת עם זה יכול להיות מסוכן לחומרה באיזה שהיא צורה. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by shloosh,

i can buy here the latest internal dvd-rw from lacie 16x16 for 130$ or the external d2 for 200$ the problem is that the software and the drivers arein japanses and there is problems with the english xp. is there any why the download all the softwares and drivers IN ENGLISH? i can also buy the latest pioneer for 110$. thx for the help. plz write IN ENGLISH cause i cant see hebrew!!!!!!

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by integral,

החידושים DL X8 פלוס ומינוס תמיכה מלאה ב DVDRAM X5 http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=13854

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  7. מישהו יכול לעזור בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=555814.0 תודה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by ebrami,

שלום לכולם לחבר שלי היתה איזה בעיה עם הווינדוס, כשהווינדוס היה בשלבי טעינה, הוא היה מקפיץ איזה מסך כחול ומיד עושה ריסטרט. החבר לקח את המחשב לתיקון, אמרו לו שנדפק ההארד דיסק והוא קנה הארד דיסק חדש. לקחתי ממנו את ההארד דיסק, חיברתי למחשב כSLAVE אחרי ההארד דיסק הראשי שלי, וכשהווינדוס כמעט עלה הוא עשה רעשים מוזרים מההארד דיסק של החבר ולא עלה. ניסיתי ואריציות שונות כדי להעלות את ההארד דיסק של החבר עם ההארד דיסק שלי וכלום לא הצליח, אבל הצלחתי להיכנס אליו דרך הדוס, לראות את הקבצים וכו', אבל כשניסיתי לפרמט אותו, ב99 אחוז הוא כתב שיש שגיאה וגם כשעשיתי לו SCANDISK, הוא נתקע בשלב מסוים ואח"כ כתב שיש להארד דיסק בעיה ושאי אפשר להמשיך את הSCANDISK. השאלה שלי היא אם אפשר עוד איכשהו לה…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by Holy,

יש לי לאחרונה מחשב חדש עם צורב Asus DRW-1814BLT. עד היום צרבתי רק CD-R ו-DVD-RW והיום כשבאתי לצרוב בפעם הראשונה DVD+R המחשב פשוט מזהה לזהות את הדיסק, הוא טוען שאין דיסק בכונן. מדובר בסידקים איכותיים של Verbatim. בנוסף הצורב לא עושה בעיות בקראיה של כל סוגי המדיות (כולל DVD+R) האם לדעתכם מדובר בבעיית חומרה או שיש משהו שווה לנסות (חוץ מלשים אותו על מחשב אחר כי זה קצת מסובך) תודה נ.ב לא יודע אם יש איזשהו קשר אבל הוא מחובר עם מתאם חשמל ממולקס לחשמל SATA

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  10. הוא היחיד במחשב .... אם אני עוצר את הפעולה שלו איך הוינדוס ימשיך לעבוד משהו מוזר פה תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  11. שלום, בזמנו קניתי WD8MB 80GB מחנות טק פשוטה וקרובה לבית שלי. החנות נסגרה, והאחריות עדיין בתוקף (3 שנים). ה-HD הראשון שקניתי עשה בעיות ומת לאחר חודש, הוא הוחלף ללא בעיות במקום. באותו הזמן שמתי לב שהחדש יותר מרעיש...ועם הזמן הרעשים רק גברו עד כדי רעשי תקתוק בעת מאמץ..ממש שומעים את הראש זז. הייתי בטוח שזה רעש טבעי, כמו כן שאני עובד עם ה-HD כך מעל שנה וחצי כבר. ורק לא מזמן השתקתי את הרעש של המחשב, עשיתי לעצמי סוג של פרויקט כזה - כדי שאני יוכל לישון בשקט. עכשיו הרעש של ה-HD מאוד חזק, ומעבר לכל פתרונות ההשתקה ל-HD (שהם נושא אחר) אני רוצה להפעיל אחריות ולהחליף את ה-HD כי במחשב של אחי אין את הרעשים האלה....בדקתי טוב טוב. אך החנות נסגרה, מה עושים? למי פונים? לכל יבואן של WD? להגיד…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה הכונן החיצוני שלי לא עובד באופן תקין. הוא לא נפל או משהו כזה בכלל... רציתי להדליק אותו ואז זה השמיע רעש של סיבובים ו"תיקים" כאלה שחוזרים על עצמם. נקנה לפני 5 שנים כך שאין אחריות כבר לדעתי. מישהו מזהה את הבעיה? המלצה למקום טוב לתיקון? נ.ב. יש לי שם חומר חשוב אז לקנות כונן חיצוני אחר לא בא בחשבון. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  13. יש לי כיום דיסק קשיח 160GB, אני מעוניין להוסיף נפח - דיסק 640GB. אני רואה שתי אפשרויות- 1. להוסיף את ה-640 ולהישאר עם שני דיסקים - 160 ו-640. 2. להעיף את ה-160 ולהישאר רק עם ה-640. השאלה היא מה ההבדל בין האפשרויות הנ"ל בקשר ל- רעש , צריכת חשמל , יעילות ? אם דיסק אחד רועש, אז שניים ירעשו כמו טרקטור, ואני מוכן להתפשר על 160GB.

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  14. שלום,אני זקוק לעזרה... אני צריך לצרוב מדיה בנפח של 800MB,ולשם זה גם אני מחזיק אצלי דיסקים בגודל 900MB... הבעיה היא שברגע שאני מנסה לצרוב בNERO BURN זה אומר לי שאין מספיק מקום על הדיסק בשביל לצרוב... גם כשאני מאפשר OVERBURN [ואני כן יכול לעשות OVERBURN...צורב חדש של ASUS].... גם אם אני מגדיר לנרו שנפח הדיסק הוא 100 דקות זה עדיין מתעקש שאין מקום לצריבה על הדיסק...ומוציא אותו לפני תחילת הצריבה דבר מוזר נוסף הוא העובדה שאם אני מכניס את אחד מהדיסקים הללו [של ה900MB] אל אחד הכוננים במחשב,הוא מזהה את הדיסק כדיסק בעל נפח של 702MB ולא 900MB... חשוב לציין:כבר השתמשתי בדיסקים האלה בעבר לצורך צריבה של מדיות גדולות מ700MB ללא בעיות...והמחשב זיהה בעבר את הדיסקים האלו כדיסקים של 900MB..…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by Dante_9,

חיפוש שגרתי ב- ZAP עבור DVD-R של SILVERLINE מסדרת ה- G04 העלה מספר תוצאות. אחרי שבדקתי והשוואתי החלטתי ללכת על החנות הבאה שיושבת בתל-אביב: *זונזר* לא רציתי להזמין באינטרנט וגם ככה הייתי מתוכנן לנסוע לתל אביב אז הגעתי אליו עד לחנות אז נסעתי. הגעתי לחנות ומה הוא אומר לי?! "שמע אני לא יודע על מה אתה מדבר!, אין לי את המדיות האלו ואף פעם לא היו לי." "אז למה זה מפורסם באתר שלך?" "לא אל תתייחס לזה זה רק כדי שאנשים יבואו, אתה יודע איך זה... אם אתה רוצה יש לי בו מדיות של חברה פרינקו אתה מכיר?! זה מדיות יותר טובות אפילו מהסילברליין!" בקיצור הבנתם את הרעיון! ראו הוזהרתם! בסוף נתתי קפיצה ל- מ.י מערכות וקניתי את ה- RITEK EXCELLENT G04

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בנפח 1TB לצורכי אחסון של סרטים, מוזיקה ונתונים אחרים. יכול להיות שבשלב כלשהו אקצה Partition מההארד דיסק לצורך שימוש של מערכת ההפעלה. חשבתי לקנות את הדגם הבא: Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 עולה 495 ש"ח בפנדה מחשבים. יש לכם רעיון טוב יותר? המלצות? תודה!

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by EagleXDR,

היי, קניתי הארד דיסק נוסף (סך הכל 4), שאמור להיות בקופסא חיצונית. החלטתי, כיוון שזה קריטי כרגע, לחבר אותו בצורה פנימית בינתיים, בנוסף ל3 הקיימים. עד עכשיו היה רווח מכובד בין כל כונן וכונן (רווח של.. קצת פחות מהארד דיסק הייתי אומר?). עכשיו, כשאני בא להוסיף עוד אחד, אני נאלץ להצמיד את הכוננים הקיימים, במצב שמגיע לרווח של פחות מסנטימטר... לפי המבנה של המארז, יש מקום לחמישה כוננים, אך בצופף. בפועל, זה מדאיג אותי. האם יש מקום לדאגה, או שאין סכנה לקרבה ביניהם? תודה, נעם.

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by חובב,

ברשותי מחשב נייד ישן עם חיבור IDE (היה לו הארד דיסק 120 GIGA שהתקלקל) וחשבתי על פיתרון עם מתאם http://dx.com/p/sd-to-2-5-ide-adapter-card-227040 או דומה לזה עם כרטיס SD 32-16 משום שלקנות הארדיסק חדש יעלה הרבה כסף. המערכת המותקנת תיהיה כנראה XP. מחשב זה מיועד לשימוש מינימלי של OFFICE ואינטרנט. המחשב הוא HP ZT3000 : מעבד 1.6 512 RAM MB כרטיס מסך RADEON 9200 האם אפשרי להתקין מערכת הפעלה בתצורה זו? האם זה יפעל במהירות סבירה (בלי קשר למפרט המחשב)? ראיתי באמזון 40 GIGA IDE ב16$ (כרגע הבעיה זה להביא את זה לארץ אבל נמצא פיתרון) האם זה עדיף?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by hardgore1,

מי מהם לוקח ב120GB? הם עולים שלושתם 220 בksp עכשיו ב black friday. השימוש יהיה לווינדוס ותוכנות - כונן C קריאה חשוב לי שיהיה כמה שיותר מהר, כתיבה לא חשוב לי. תודה

20. עריכה: תודה על הייעוץ, החלטתי ללכת על כ1TB למדיה ועוד 160GB למערכת הפעלה. מישהו יכול להמליץ לי על צמד (קראתי על הסמסונג המומלץ ל1TB ואיני מעוניין להסתבך עם סיגייט) האם רצוי ששני הכוננים יהיו של אותו יצרן? תקציב עד 1000~ ש"ח לשני הכוננים. תודה שלום, אני עומל על הכנת מפרט מחשב חדש. שמעתי שמומלץ להתקין את מערכת ההפעלה על כונן קטן נפרד ואת שאר המידע לאכסן על דיסק נוסף ( אני מעוניין ב-1TB) (שימושים - אכסון מוליטימדיה בעיקר) האם מיותר? מה היתרונות? מה לגבי 2 כוננים קטנים למ. הפעלה בRAID 0? (ומה זה בכלל ...) תודה

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by montigo,

שלום לכולם ;D ברשותי זוג Seagate Barracuda 7200.7 160GB... את שתיהם אני מחבר ב-RAID0 המובנה של לוח האם שלי. אני עוסק בהלחנה, ועל הדיסק הזה (RAID0) יהיו כל הסמפלים שלי, דהינו הרבה קבצי WAV קטנים, וכמו כן קבצי DATA ממש גדולים (כמה ג'יגות). 1. לכמה כדאי לקבוע את ה-RAID Stripe Size? בברירת מחדל הוא 64K 2. לכמה כדאי לקבוע את ה-NTFS Cluster Size? בברירת המחדל הוא 4K 3. האם יש חשיבות לכך ש-2 הנתונים הנ"ל יהיו זהים?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by shaykosss,

אני צריך להחליף בקר לכונן קשיח מסוג WD1200BB-00GUAO http://cdn1.iofferphoto.com/img3/item/147/576/833/pcb-for-western-digital-wd1200jb-00gva0-wd1200jb-00gvao-b5cc4.JPG הזמנתי כונן קשיח כזה מאיביי במטרה לפרק את הבקר ולהרכיבו בכונן הישן ,בו נשרף הבקר (אני צריך את המידע שיש בו) אבל כבר עברו יותר משלושה חודשים והוא לא הגיע ובדואר חלק אומרים שלא קיים מספר המשלוח,חלק אומרים לי תקוע במכס וחלק אומרים לי שזה הוחזר לשולח...קיצר התייאשתי כבר מזה ונוסף הלכו 170 שקל... השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות כונן קשיח אחר פשוט בארץ ולנסות להרכיב את הבקר שלו...אם כן איזה דגמים? תודה לעוזרים/עוזרות

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  23. נגמרו לי הדיסקים הרקים, אני בדרך כלל קונה מאופיס דיפו 5 Verbatim שעולים לי 126 שקל עכשיו מצאתי 10 ב 140 שקל. אני רוצה להיות בטוח שהדיסקים באמת טובים כמו אלו שמגיעים בנפרד, ולא איזה יצור שונה, או איכות פחות טובה מישהו יודע הנה קישור http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8884

24. איך מעברים מדיסק קשיח חיבור IDEE נתונים למחשב SATA , כלומר אם אני מחבר את הדיסק הישן (עם המידע ) למחשב החדש אני יצטרך לפרמט אותו בשביל שיעבוד . אז איך אני מעביר מידע ? תודה יש חיבור IDEE בלוח

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  25. תראו... יש לי עכשיו WD 250G 16M במחשב עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד (כן לא מספיק לי חחח אני איש מוזיקה וממומלץ לעבוד אם 2 דיסקים קשיחים) עכשיו עלה לי רעיון אם כבר אני קונה עוד הרד דיסק למה לא שיהיה נייד\חיצוני??? אבל כמה דברים חשובים בעניין: 1. העמידות של הרד דיסק חיצונית כמו בפנימי? 2.מהירות שליחת\קבלת המידע היא טובה כמו ברגיל? כלומר שיפעל כאילו הוא פנימי זה מאוד חשוב 3.הביצועים פה חשובים יותר מן החיצוניות של ההרדדיסק כי זה מיועד לעבודות אדיו כבדות שצורכות עיבוד מהיר והעברה מהירה גם כן... 4.אם קונים הרד דיסק ויוצא שכדאי ולא מזיק לקנות חיצוני אז קנות נייד אמיתי כמו אלודוגמה) או שהרד דיסק רגיל כמו במחשב שאני קונה ומכניס לקופסה חיצונית כמו זה למשל: מקווה שהבנתם …

• 4 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.