אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני בונה מפרט למחשב שאני הולך לקנות בחודש הקרוב, בסביבות ה8000 ש"ח שמתי לב פתאום שההרד דיסקים שבמפרט שהרכבתי הם SATA ולא SATA II כמה זה קריטי באמת? מה ההבדלי מהירות? ראיתי שSATA II הם יקרים בצורה משמעותית, שווה לי להשקיע בזה בכלל? הדגם המדובר הוא WD2500ks לעומת הYS ואני הולך לקנות עוד הרד דיסק של 160 ג'יגה בשביל הווינדוז. וכמה משמעותי הנושא של הבאפר? כנראה שההרד דיסק הקטן בשביל המערכת הפעלה יהיה עם 8 מגה וההרד דיסק לעבודות גרפיקה יהיה עם 16 מגה. תודה מראש עמית
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
נתקלתי בזה בנרו אני לא בדיוק יודע מה זה. האם זה פורמט של DVD על דיסק רגיל? *אני לא יודע איפה לשים את הנושא הזה, מנהלים, אם אפשר להעביר לאיפה שצריך*
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
Sandisk Cruzer Micro Skin A Data C801 קניתי ב100 שקל זכרון של KINGMAX 4GB (קטן כזה, מלבן לבן מפלסטיק עם מגעים), ומהירות הכתיבה שלו היא 3MB לשניה, שזה נראה לי דיי איטי, לא? אני רק רוצה לדעת אם הזכרונות שציינתי למעלה יותר מהירים, כי עדיין אפשר להחליף.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רציתי לדעת מה ההבדל בין Sata ל- ATA והאם יש הבדלים משמעותיים אני בעיקרון קונה 120G התכוונתי לקנות: WD 120GB 7200RPM 8MB ועכשיו ראיתי שיש גם SATA שעולה יותר אפשר בבקשה לדעת מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי איימיל במנועה מחשבים עם המבצע הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6889 דיסק קון קי של kingston ב50 שקל (חצי ג'יגה) זה מבצע אדירר
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הארדיסק עליו אוכל לגבות את המחשב שלי. רציתי שתמליצו לי מה כדאי. כונן קשיח כזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=472017 WDXMS800TEוWestern Digital נראה לי מתאים, אך האם מומלץ משהו אחר? בנוסף, מה זה החיבור USB 2.0, במה זה שונה מ- USB רגיל? אשמח לתשובות.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הוצאתי את ה HD מהמחשב הנייד,יש לו חיבור IDE ,איך אני מגבה ממנו את הDATA ? יש אפשרות להכניס אותו למחשב DESKTOP ? או שזה לא יתאים. הלוח אם של הנייד שלי מת אז ככה שממנו אי אפשר
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD ושמתי לב שבכמה מהם רשום ה DVD+R ו-DVD-R ואין לי מושג מה זה אומר ותנו לי הצעה לצורב טוב כי אני לא הכי בקיע בנושא הצורבים?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע קיים הארד דיסק כזה מסוג סאטה 2 שאפשר לג'מפר אותו לסאטה 1 ולעבוד כסאטה 1 ! מישהו מכיר את הדגם ? ואיפה ניתן להשיגו ?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ה GREEN עולה 430ש"ח ואילו הBLACK עולה 480 ש"ח.. אני מתלבט, אני פשוט לא יודע מי יותר "חזק". האם עדיף 64 MB כאשר ידוע ש הGREEN פחות "מהירים" על פני BLACK חייה עם 32 MB...?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה ההבדל בין הדגם הזה : PBRW481648 לבין הדגם הזה : PCRW481648 ? לי יש את הדגם הראשון ושום תוכנת צריבה לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה ? הוא קורא דיסקים אבל לא צורב.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל עשיתי חיפוש בנעוצים ולא מצאתי תשובה. יש לי לוח אם אינטל Q965 קניתי הארד דיסק Samsung Spinpoint F3 500GB וחיברתי אותו בכבל SATA לאחת היציאות בלוח אם, והווינדוס 7 לא מזהה את ההארד דיסק. ניסיתי להחליף כבלי SATA עם ההארד דיסק הנוכחי שיש לי במחשב וזה לא עוזר - עדיין אין זיהוי. ניסיתי גם להחליף בין 2 ההארד דיסקים את הכבלי MOLEX, שמתחברים לספק כוח - עדיין הוינדוס 7 לא מזהה. מישהו יודע מה הבעייה? אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 חיברתי את הפלאפון שלי למחשב המחשב זיהה את ההתקן אבל לא ניפתחה לי תיקיה של הפלאפון ואני לא יכול לגשת אליו מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לקנות דיסק חדש , אין לי כסף סתם לשפוך ולכן חשוב לי לקנות הארד דיסק גדול אבל זול ושיהיה אמין , חשבתי על ה 500 גיגה של WD WD5000AAKS , ראיתי שיש גם דיסקים עם באפר של 32MB אבל זה מעלה את המחיר מאוד , עד כמה זה קריטי ? (לי חשוב נפח יותר ממהירות ). האם יש דיסקים עדיפים במחיר דומה ?? (כ 280 ש"ח )
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מישהו יודע אם SSD לנייד זה אותו דבר כמו למחשב נייח?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי הרד דיסק של היטאצ'י(80 GB)והמחשב לא מזהה אותו. ניסיתי להחליף את ההרד דיסק הקיים בהרד דיסק החדש ועדיין המחשב לא מזהה אותו. האם בטוח שההרד דיסק פגום או שיש עוד משהו לעשות. אולי יש משהו שצריך לעשות כדי להפעיל את ההרד דיסק של היטאצ'י?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי שמעתי שיש עכשיו איזה טכנולוגיה שאם מחברים שני כוננים קשיחים אז מקבלים מהירות כמעט כפולה מישהו יודע על זה משו?! שירחיב בבקשה מסקרן אותי הנושא הזה! גם כמה זה יעלה אם יש כזה דבר בכלל?!
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
יש לי HD של wd 2500ks הורדתי את התוכנה HD TUNE ושם אינ רוא ה ב ID (BE) unknown atribute statua faild מזה אומר "הנכשל" הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שיכפלתי סרט דרך DVDSHRINK והורדתי כל מיני דברים כמו התוספות וזה אל באת האונד השארתי כמו שהוא... לא נגעתי בו.... בטוח! האיכות תמונה כמו המקור אבל הסאונד ממש ממש חלש וגם לא 5.1.... למה זה? תדוה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום במחשב לוח 865 GME גי'גה בייט הרדיסק 80 SATA לאחר שעובד זמן מסויים יכול להיות 5 דקות וגם 20 דקות ואז המחשב ניתקע חייב במצב זה ללחוץ על כפתור restart כדי לנסות להפעילו ואז בזיהוי אוטומטי שהביוס עולה הוא פתאום לא מזהה את ההרדיסק אז אני נכנס לביוס ,ואז בזיהוי כוננים אני עובר אחד אחד ולוחץ לזהוי הוא לא מזהה את ההרדיסק ,עד שאני מעביר את הכבל מ SATA-0 ל SATA-1 אז הוא מזהה ועובד בסדר ואז שוב קורה התקלה ולפעמים הוא רושם בעליית הביוס DEASK ERORR ,פירמטתי אותו כבר 3 פעמים וזה לא עוזר, האם יכול להיות התקלה בהרדיסק או בזיהוי בלוח אם יש לציין שתקלת הזיהוי קורת רק אחרי שהוא ניתקע וזה אחרי שהמחשב עובד בין 5 דקות ל20 דקות ואז ההדלקה וכו' בדקתי את הכבלים שלו הם תקינים בה…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שלום. אוקיי, אז עשיתי קצת גוגל, וקצת Youtube, ואני חושב שהבנתי מה קורה כאשר עושים RAID, אבל ממש אין לי מושג מהן הדרישות, ואיך עושים את זה בפועל. אז.... האם אני יכול to RAID את המחשב שלי (או להוסיף לו, או להתקין לו? - יהיה המינוח אשר יהיה)? מה נדרש? רכיבים ספציפיים? [חיפשתי כאן בפורום ב sticky, אבל לא מצאתי]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש בפורום, אך לא מצאתי תשובה חד משמשעית... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שצצה בזמן האחרון, באמצע שימוש במחשב הוא נתקע פתאום לכמה שניות ועולה מסך כחול שמריץ מספרים מהר עד 100 והמחשב נדלק מחדש. האם זה בעיה בהארד דיסק או זכרון? המחשב בן 4, זה המפרט שלו: Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB Gigabyte P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 1GB Kingston ValueX4 Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) Gigabyte 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-