אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
האם זו הרחבת ההיצע שתאזן את הביקוש ותאפשר למחירים בשוק לחזור למגמת ירידה? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כונן חיצוני של סמסונג G3 STATION בנפח 932gb (אם לדייק) יש לי שטח דיסק פנוי של 13% בערך 129gb האם זה בסדר ? הדיסק משמש בעיקר לצפיה דרך הסטרימר תודה
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הדרישות הם כדלקמן : 1. שיתמוך בכמה שיותר פורמטים. 2. צבע שחור. 3. ממשק SATA. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר קריאה מעמיקה בנושא { ותודה רבה לכל אלו אשר השקיעו בהסברים } אני מעוניין לקנות HD חיצוני שישמש לגיבוי תמונות וסרטים בלבד כרגע יש לי כ- 1T של קבצים כפי שהבנתי הHD החיצונים מגיעים ככונן לכל דבר שאשר נמצא בתוך מארז כך שבמידה ויגמר לי המקום אוכל להחליף את הכונן בכונן חדש וליצור HD חיצוני חדש אני כרגע מתעניין בHD של 1T פשוט ה 2T מעוד יקרים כך שעדיין אין הצדקה לקנות אותם האם אפשר לקבל המלצה על HD חיצוני של 1 { אפשר אפילו 1.5 } T עם חיבור USB 2 { שוב זה לא HD שיזוז הרבה } בתודה מראש על העזרה עריכה : האם תחנת עגינה ל HD בחיבור USB 2 לא יותר מתאימה ומומלצת ? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16551 פשוט לקנות כונן ולחבר אותו כל פעם מחדש למחשב
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש סיכוי שאני ויתקין ווינדוס על HD במחשב א' ואח"כ יעביר תHD למחשב ב' וזה יעבוד ?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 250 GB ואני רוצה לדעת כמה נפח הביטחון שלו ואים זה נורמלי שנשאר לי רק 230 GB ??? וכמה אחוזים בדרך כלל לוקח הדיסק קשיח לביטחון
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי כונן חיצוני של חברת iomega בנפח של טרה בייט. עשיתי לו פירמוט כמו שצריך על מנת שיפעל על הmacbook שלי אבל ברצוני שלפחות פעם אחת יתחבר לפיסי שלי על מנת שאני יעביר את כל המידע שלי לכונן החיצוני. מה לעשות הלכתי לאיבוד
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני מתלבט האם כדאי לי לקנות SATA 8MB ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה וזאת על מנת לשפר את ביצועי המחשב שלי. אפשר להגיד שכרגע צוואר הבקבוק במחשב שלי הוא הדיסק הקשיח (60GB ללא SATA ועם CACHE רגיל!) וחוץ מזה יש לי מחשב די טוב: Pentium 4 3.0Ghz HT 512MB DDR 400 FX5200 128MB Seagate 60GB IDE Normal Cache השאלה שלי היא האם הוספת הדיסק החדש והתקנת מערכת ההפעלה עליו תשפר את ביצועי המחשב במידה ניכרת. האם אתם יכולים להפנות אותי לסיקורים בהם בוצעה השוואה בין ביצועי מחשב עם SATA 8MB וללא? ועוד שאלה: אם אני קונה דיסק קשיח נוסף אני כנראה יקנה HITACHI בגלל שאותם אני יכול להביא ממש בזול. יש התנגדויות?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב dvd של סוני בן כשלוש לאחר ניסיון לאחר מלחמה להסיר את נרו 9 ולחזור ל8 (נרו 9 סירב להימחק) הצלחתי לחזור ל8 וכעת דיסקי dvd של verbatim שעבדו לפני כמה שבעות וכמעט אף אחד לא נכשל פתאום נכשלים אחד אחרי השני, גם דיסקים רב פעמים הוא פתאום צורב אבל בסוף שהוא אמור להוציא את הדיסק הוא נתקע... דיסקים של 700 מאותו חברה גם עושים בעיות בצריבה ניסתי לצרוב דיסק הרגע הצליח אבל אחרי כחמש דקות ניסתי לצרוב עוד דיסק ולא הלך וכעת הכנסתי עוד דיסק ושיניתי את המהירות הצריבה ליותר גבוה וכעת זה צרוב. האם הבעיה בדיסקים או שמשהו בצורב הולך? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח 16GB, אשמח לקבל המלצות. ה- DOK חייב להיות עם פקק, כלומר, לא כזה שהקונקטור שלו נשלף בהזזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
למה(אם בכלל)יש בעיה לייצר זיכרון חוצץ של יותר מ 16מגה תודה.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי קובץ ששוקל 7GB ו-2 דיסקים ששוקלים 4.7GB אז איך אני צורב אותם? לוקח הרבה זמן לחלק אותם בוינראר...
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן של 1TB של WD במחשב כרגע, אני רוצה לרכוש כונן נוסף (HD154UI) על מנת לשפר את נפח האחסון. אני מתכנן לפרמט את המחשב. השאלה שלי היא כזאת: אם אני מחבר את הכונן הקשיח (HD154UI) לפני הפרמוט ומעביר אליו את הקבצים שאני רוצה לשמור, האם לאחר הפרמוט (אני מתקין את המערכת על ה -WD) כשאני אחבר את הכונן השני (HD154UI) הקבצים יישמרו ואני אוכל להשתמש בהם על המחשב המפורמט?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום (טוב אתמול >.>) צרבתי את דיסק ה-DL הראשון שלי (המחיר! ), וקיבלתי את זה בבדיקת האיכות: הטקסט שקיבלתי היה: אני יודע שאני אמור להתעלם מספייקים, אבל הקוץ הזה הרבה יותר גדול מכל מה שראיתי אי פעם... האם הדיסק יפעל כהלכה, או שעלי לזרוק אותו ולצרוב על עוד דיסק DL (יקר מפז) שוב?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה כונן קשיח הכי שקט SEAGATE או WESTERN DIGITAL אני מתכוון לבנות אתו מחשב לקולנוע ביתי חשוב שיהיה בעל התקן SATA 2. תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי. לפי זאפ הצעת המחיר הטובה ביותר שייכת לנועה, עם 140 שקל ל10 מדיות. השאלה היא אם מישהו מכיר חנות זולה עוד יותר?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן של 1 טרה שנראה לי הולך למות בקרוב. אני רוצה לקנות אחד במקום, עם 1 או 2 טרה. השימוש העיקרי - איחסון של סרטים סדרות ומוזיקה, עליהם אני ניגש או מהמחשב עצמו או מהטלויזיה החכמה (דרך הרשת). חשבתי ללכת לכיוון הseagate baracuda. קראתי כמה כתבות לגבי טכנולוגייץ ה-srm. אבל לא הצלחתי להבין אם srm מספיק טוב לצרכים שלי או לא. יודעים להמליץ לי אם הדגם הזה טוב לי, או אולי יש דגמים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי את המחשב החדש. הלוח הוא gigabyte GA-7VAX שתומך ,על הנייר לפחות, ב UltraATA 133. התקנתי את הדרייברים של VIA שנקראים: VIA Bus master PCI IDE Utility. ניתן לקבל בתוכנה את ההגדרות הנוכחיות של הדיסקים ולשנות אותם. בקצור על ה IDE0 עם הכבל IDE שהגיע עם הלוח ותומך עד ultra ATA133 (הכבל והלוח) מחוברים: Westran Digital 80 GB, 8MB buffer 7200 ultra ATA 100 - ראשי. IBM Deckstar 45GB 7200 ultra ATA 100 - משני. התוכנה מדווחת שהראשי עובד על Ultra DMA mode 4 ATA66 ושהמשני עובד על Multiword DMA mode 2 יש אפשרות לעדכן את זה וניסיתי לבחור: Ultra DMA mode 5 ATA100 המחשב מבקש restart אבל אחר כך התוכנה לא מראה שיש שום שינוי בהגדרות של הדיסקים. למה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייח מסוג Hp compaq 8200 elite ultra slim desktop מחברה שמסרה מחשבים ישנים שלה. לפני המסירה, הם הסירו את ההארד דיסק בגלל סודיות של הזיכרון שהיה שם. ז"א המחשב כרגע ללא הארד דיסק. השאלה שלי האם אני חייב להתקין הארד דיסק פנימי, או שניתן להשתמש בחיצוני שאחבר באופן קבוע באמצעות כבל. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
מחקתי כמה תמונות שאני ממש חייב בחזרה האם יש תוכנה כלשהי שיכולה להחזיר את התמונות? מחקתי אותם מלפני הרבה זמן ואני חייב להחזיר את הקבצים הנ"ל.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי h.d x2 שנפגעו כנראה חשמלי 'הביוס לא מכיר בהם מחשב Z790 חלונות 11 ספק כח MPG Series Power Supply 750 W אני שומע את המנוע שלHDD עובד ולכן מעריך כי מה שנפגע זה PCB, ולכן קניתי בחברה בחו"ל את PCB של הדיסקים לפי מספר הסידורי של הכרטיס של הדיסק לבצע את החלפת הביוס מלוח הישן לחדש . לעניות דעתי הצילינדרים לא נפגעו ככה שהנתונים נשארו על הדיסקים תמונות משפחתים בעשרות שנים עם 8TB הספק לא נפגע כמו שאר הרכיבים כנראה יש הבדל בסוגי בכבל SATA חשמלי ומה שמאים לספק אחר לא מתאים לספק אחר? מחפש את חוכמת ההמונים לשלול בעייה בצילנדרים אולי זז מהמקום וצריך לפתוח את החלק המכני בחדר נקי? או ש...... …
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי צורב DVD שיכול לקרוא (וכנראה) גם לכתוב על דיסקי DVD דו-צדדיים. קניתי חבילה של 10 דיסקי DVD ריקים של החברה Verbatim, כתוב 4.7GB, וגם כתוב 8x. ראיתי בחבילות אחרות 4x, הכוונה למהירות? גם כשאני מסתכל על הדיסקים, מהצג שבו כתוב את שם החברה וכו', זה מחזיר אור כאילו הדיסק הוא דו-צדדי. אז זה דו צדדי או לא?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז ככה הייתה לימשהו פה בעיה כמו שאצלי אם הצורב .. ומישהו נתן לו שם תשובה לבעיה אז עכשיו בתשובה שלו היה רשום : תנסה להחליף כבלים או באס IDE . ואני שואל עכשיו מזה הכבל הזה ??? ועד עכשיו מאותו זמן שביקשתי עזרה ועזרו לי כלום לא הסתדר לי אם הצורב אוףףףףףףף אני פשוט בבעסה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS Caviar Blue Hard Drive - 500GB, 7200rpm , הדיסק שימש אותי בנאמנות כדיסק ראשי של מערכת ההפעלה במשך 3.5 שנים ללא שום בעיות מיוחדות, עכשיו שמתי לב שהוא התחיל לעבוד נורא איטי , פשוט התחלתי להרגיש שהמערכת ההפעלה התחילה לחשוב יותר מדי , ונורת הHDD במארז דלקה קבועה לאיטית קרובות וזה היה מקפיא לי את המחשב , זה סימן שאני צריך לבצע איתחול של המחשב... הבנתי כי מדובר בבעיה בכונן, פירמטטתי את הכונן עשיתי לו בדיקה בעזרת MHDD והייתי מופתע שאין שום בעיה של סקטורים פגומים כמו שחשבתי, ניסיתי להתקין על הדיסק וינודס 7 שוב, לפי זיכרוני אמור לקחת סביב 30-40 דקות , ההתקנה התבצע תוך כ שעתיים... כמו כן ניסיתי להחליף כבל SATA, ולהחליף את הפורט ב…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי SSD, אני צריך לעשות defragment מדי פעם גם לו? או שאין צורך.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-