עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by easyuri,

מאז ומתמיד אני יודע שעדיף לא לאחות את הדיסק יותר מדי פעמים. התקנתי את DISKEEPER וראיתי שהברירת מחדל שלה היא אחות את המחשב בערך פעם ביום. האם התוכנה יודעת משהו שאני לא יודע? מהי התדירות הכי טובה לאיחוי?

2. Started by OmerS,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בקרוב דיסק קשיח חיצוני שיורכב באופן עצמאי מדיסק קשיח ומארז חיצוני (לא מהדיסקים החיצוניים המוכנים). השאלה שלי היא האם יש יתרון כלשהו לדיסק קשיח מסוג זה בתצורה של SATA לעומת PATA? כמו שאני מבין אף דיסק קשיח לא יכול לנצל עדיין את מהירות ההעברה הגבוהה של חיבור ה- SATA ולכן אין ממש הבדל. לעומת זאת אני יודע ש- SATA תומך יותר בשיטה של PLUG&PLAY לעומת PATA (למרות שכל מארזי ה- PATA החיצוניים טוענים שניתן להשתמש בהם כ- PLUG&PLAY). תודה מראש! * עריכה: עניין נוסף - אם אני קונה כונן SATA אז רוב המארזים באים עם חיבור SATA ו- USB לעומת כונן IDE שהמארזים שלו באים רק עם חיבור USB. במצב שכזה האם לחיבור הכונן למחשב ב- SATA יש יתרון לעומת USB? או במילי…

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  3. אז ככה אני מחפש דרך לנעול את הusb ככה שלא היה אפשר לעשות בו שימוש בלי סיסמה השימוש שאני מחפש הוא שלא היה אפשר להוציא מידע מהמחשב ללא אישור (בכול מיני מכשירים שמתחברים לusb ) בתודה לכול מי שעוזר

4. Started by krispelj,

התקנתי את AS SSD על מנת לבצע בנצ'מרק לכונן שלי והתגלתה לי בעיה, מסתבר שהאליימנט שלי לא תקין. תכלס אני לא יודע מה זה אומר... מקריאה קצרה באינטרנט גיליתי שיש אפשרות לתקן את זה ע"י התקנה חדשה ונקיה של ווינדוס, אבל לא כל ךכ בא לי לעשות את זה. יש למישהו הצעה אחרת? המון תודה!

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  5. יהיה לי 480 ג'יגה במחשב שמופיע לי ככונן אחד (אבל זה בעצם שני כוננים) האם אני יכול להקציב מחיצה של 40 ג'יגה נגיד מתוך כל המקום הזה, בשביל התקנת ויסטה, להתקין, לראות איך זה ואז להחזיר את המחיצה של ה-40 ג'יגה חזרה למקומה (כמובן אחרי שאני מפרמט את המחיצה השנייה)? כאילו להחזיר אותה ל-440 ג'יגה שנשארו? או לעשות ההפך, (אם אני ארצה להישאר בויסטה) ול"הביא" את 440 הג'יגה הנותרים לתוך כונן אחד... האם זה אפשרי, מה צריך בשביל זה והכל. תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  6. הדיסק הוא 1T של סמסונג HD103UJ. בחיפוש בגוגל אני מגיע לתוכנה של סיגייט (seatools) האם זה יתאים לדיסק של סמסונג ?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  7. Started by ice2k,

שלום קניתי מדית DVD-RW 4X של פיליפס במחיר של 8 שקל ליחידה (בקופסה) , רציתי לקבל דעות עליה עם מישהו מכיר , היצרן הוא CMC והקוד הוא CMCW03. כבר הרבה זמן לא עקבתי אחרי הנושא ובעבר אני זוכר את CMC כאחת החברות הגרועות. משום מה נראה לי שראיתי שבתחום מדיות הDVD יש לCMC הרבה יותר כבוד , אך אני זוכר במעורפל ויכול להיות מאוד שאני טועה. המחיר די מפחיד למרות שאפשר להשיג רייטק בכזה מחיר. באותה החנות היו גם ורבטים + כפול 4 אך במחיר 15 ליחידה זה פי 2 אולי אקנה אחת לגיבויים חשובים אך עדיין רציתי לדעת איך הפיליפס המדוברים (או יותר נכון המדיה קוד) כי המחיר זול והקנייה זמינה לי.

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/corsair-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a8%d7%97%d7%91-%d7%a2%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%95%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-usb-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93/

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by yonir,

קניתי עכשיו מחשב חדש עם הארד דיסק 250GB. (יגיע רק עוד שבוע אבל אני כבר עושה הכנות.. :>) איזה Partitions כדאי לעשות? דבר ראשון, בשביל שימוש ב-Windows XP, עדיף מערכת קבצים NTFS נכון? דבר שני, אני אעשה מחיצה אחת של נגיד 30GB בשביל windows ושאר התוכנות כדי שיהיה אפשר לפרמט אותה בלבד במקרה הצורך. יש סיבה לחלק את ה-220GB הנותרים ליותר ממחיצה אחת?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  10. טוב אז אחרי הרבה דם יזע ודמעות עם החנות skypc והיחס הנוראי והטיפול הגועלי שלהם בלקוחות (אני ממש לא ממליץ לאף אחד לקנות מהחנות הזו יותר) סוף סוף קיבלתי את ההארד דיסק אחרי שהראשון שהם שלחו לי היה תקול.... אז הוא הגיע חיברתי הכל טוב ויפה המחשב עולה מצויין מזהה אותו בביוס והווינדוס מזהה אותו ואומר שהותקן בהצלחה אבל אני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" אני זוכר שהייתה לי בעיה כזאת עם כוננים אופטיים אבל אני לא זוכר איך מסדרים את זה... יש למישהו רעיון? עשיתי uninstall וזיהוי מחדש של הרכיב ועדין לא מופיע במחשב שלי מערכת הפעלה xp pro דיסק קשיח 320aaks לוח אם 965p s 3 תודה על העזרה... יכול להיות שזה קשור לזה שיש לי כבר 2 הארדיסקים שמחולקים ל 5 כוננים? אני רוצה שה 320 יהיה בכונן אחד...

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by NOVA,

ספציפית הדגם של ה 40/12/48. לא ידעתי בכלל שיש כזה צורב לפנסוניק.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by yair71,

יש לי תוכנת נורטון גוסט 9 גרסה הכי מעודכנת התוכנה היא בוט מהתקליטור אך יש לה בעיה היא לא מזהה את הדיוידי שלי ולכן כל הגיבויים לא עולים בתוכנה אין פונקציה לעשות בוט מתקליטור שיכיל את המידע החשוב כדי לעשות בוט . האם יש למשהו פיתרון איך אני גורם להכין לי דיסקט העלה וזיהוי כונן הדיוידי ושגם יהיהקובץ הגוסט האחרון שתואם לשלי. תודה לכל המיקצוענים

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by genia,

/

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  14. היי, אני קונה מחשב חדש אבל לא הרד דיסק חדש. אני לא קונה עכשיו כונן חדש בגלל מה שהולך בתילאנד...אני רוצה להשתמש בכונן מהמחשב הנוכחי שלי. זה אפשרי ? איך אני יודע אם הוא יתאים למחשב ? אני צריך עזרה בקטע הזה כדי לדעת שהמחשב יעבוד עם הכונן...מה אני צריך לבדוק ?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by sashakrik,

שלום, מי לדעתכם מהיר יותר מבין שני הקשיחים בהיבטים שונים ? samsung HD103SJ seagate ST2000DM001 תודה !

16. Started by club_501,

יש לי סרט בגודל 704 מגה איך אני יכול לצרוב מעל 703 מגה?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by shimon956,

מה זה Large 8MB data buffer ומה ההבדל בנו לבין שתי מגה זה קשור לצורב אנה עיזרו לי

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by קוורטי,

שלום! היום נקרעה לי הגומייה בdvd/r והוא לא נכנס. עכשיו אני צריך לקנות חדש. אני צריך המלצה לכונן חדש במחיר זול ושיהיה חיצוני (חשוב). השימושים שלי הם כלליים ולא ספציפיים. האם סביר שעוד מעט כבר לא ימכרו דברים לdvd וכדאי לי לקנות בלו ריי? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by deannahum,

אהלן יש לי צורב של Nec (צורב די וי די) ולאחרונה יש לי בעיה קטנה. הצורב מצליח לצרוב דברים בסדר... זתמארת מבצע צריבות מכל סוג בלי בעיה אבל משום מה הצורב לא קורא 80 אחוז מהדברים שאני מכניס אליו... נגיד צרבתי משחק עכשיו, הצריבה הצליחה (ועובדת במחשבים אחרים) אבל כשאני מכניס את הדיסק אחר כך, הוא לא קורא אותו ! עיזרו לי בבקשה ! תודה

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by לביא2112,

משהו בערך יודע מתי טירוף עליית מחירי הכוננים קשיחים יפסק ? ויש הבדל בין הכוננים הבאים ? חוץ מכמות זיכרון http://www.shirion-computers.com/pl_product~SAMSUNG-HD502HJ~8~55.htm http://www.shirion-computers.com/pl_product~SAMSUNG-HD753LJ~8~55.htm http://www.1pc.co.il/samsungspinpointf3500gb16mbsata-p-10834.html http://tms.co.il/product/7584 .

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  21. יש לי כיום דיסק קשיח 160GB, אני מעוניין להוסיף נפח - דיסק 640GB. אני רואה שתי אפשרויות- 1. להוסיף את ה-640 ולהישאר עם שני דיסקים - 160 ו-640. 2. להעיף את ה-160 ולהישאר רק עם ה-640. השאלה היא מה ההבדל בין האפשרויות הנ"ל בקשר ל- רעש , צריכת חשמל , יעילות ? אם דיסק אחד רועש, אז שניים ירעשו כמו טרקטור, ואני מוכן להתפשר על 160GB.

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  22. יש לי כונן קשיח חיצוני של WD MY BOOK Pro Edition 750GB שנקנה בארה"ב השנה. כשאני מחבר אותו למחשב ולוחץ על מאפיינים זה מראה לי שיש בו כ- 300GB בשימוש. אבל כשאני נכנס לתקייה היא רייקה. חוץ מזה הנורית הכחולה שבחזית לא מפסיקה לדלוק ואני לא מצליח לכבות אותו. יש לי בו חיים שלמים (ולא רק שלי)- תמונות, סרטונים, מסמכים ועוד מידע שאני מנוע מלפרט כאן... מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  23. י שלי צורב DVD סמסונג דגם H552B עם קושחה מעודכנת TS08 ורציתי לדעת איך אני יודע אם הצריבה תעשה ב book type של dvd-rom אני לא בטוח בכלל שהצורב הזה יכול לעשות את זה ואם למישהו יש פרטים בנושא אני אשמח לשמוע אני מצרף את כתובת העידכונים לצורב ותמונה של ה disc info (מקווה שזה יעזור במשהו) http://www.samsungodd.com/eng/LiveUpdate/FWDownload/FWDownload.asp?product_code=&language_code=&SearchMode=TOTALSEARCH&SearchWord=ts-h552b&image1.x=47&image1.y=10 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by CraXeD,

שלום , יש לי פרק של סדרה שאורכו כ-50 מתוך 13 שעד עכשיו יצאו . גודל 1980x1080 X264 1080p ושוקל 2.4 GB הורדתי אותו וסיים להוריד , חילצתי מהרארים וזה פורמט MKV כלומר פורמט HD. ובכן אני רואה אותו במחשב באיכת יחסית גרועה ל-1080p ניסיתי לצרוב בנרו ב-Burn DVD Video Disc אבלל הוא לא נותן לי הוא רק אומר שזה לא יכול להוסיף ל-Video_TS כלומר אין אפשרות. עכשיו אני מנסה לקודד אותו ל-WMV באותו גודל ואותו קצב פריימים אבל זה בטח ישקול 7 ומשהו GB. איך אני יכול לצרוב אותו בMKV ושיקרא לי אותו ב-DVD. דרך אגב DVD של סוני שקורא כאלה סוגים וטלויזיה גם של סוני 1080P שמחוברת HDMI ניסיתי לצרוב אותו DATA אבל שם הוא לא קורא לי אותו ב-DVD.. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  25. כלומר אם אני מתקין עוד הארד דיסק ונגיד מגדיר אותו SLAVE אם הקודם הוא Master ז"א שהחלונות XP שיש לי מזהה אוטומתית או שצריך להגיד משהו ב-BIOS??

• 2 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים