אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי תלוש על סך 600 לבאג, וחשבתי לקנות שם את הכונן הזה. מה דעתכם עליו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חיצוני של Westeran digital בנפח של 250 ג'יגה. יש למישהו הערות ו/או הארות וגם לכוננים אלטרנטיבים ? הכונן העתידי מתחבר רק ב-usb 2.0. האם עלי לרכוש כונן עם חיבור firewire ? איך אדע שנתוני המחשב שלי יכולי לממש את הפוטנציאל של הממשק המהיר ? רב תודות, ערן
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני נוהג להוריד הרבה מהאינטרנט יש לי דיסק של 500 GB סתום בידע שאני צריך לגבות אני מחפש אופציה זולה עם אופק לעתיד- ז"א משהו שיחזיק מעמד (המחשב ישן חיבור IDE) אני מתבלט בן דיסק חיצוני בגודל 500-2000 או לחלופין ללכת על כונן של בלו ריי (אם כי לא ברור לי מה גודל הדיסקים שם - כמה הם יכולים להכיל - אני יודע שמדיה עולה כ- 60 ש"ח) מה ההמלצה שלכם ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר עושים Cloning לכונן אחד מכונן שני, הרי שלמעשה העתקנו את חלונות לכונן החדש. זה לא העתקה פיראטית?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי HD של WD 80GB והחלפתי בינו לבין ה-Hג שהיה קיים לי בנייד 60GB שמתי לב שנורית שמציינת מתי ה-HD פועל , דולקת כל הזמן אבל אין אינדיקציה שהמחשב עובד כל הזמן. פשוט הנורית דולקת. וזה קורה רק עם ה-HD החדש. יש למישהו רעיון למה זה קורה ?? הנייד הוא HP NX6125 וה-HD הוא WD800VE תודה .
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב עם הצורב 20A1S וקיבלתי את גרסת ה"P", האם יש הבדלים רציניים ביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הכונן ממש שקט לא שומעים. עשיתי לא בחינה והיה 95 90 ועכשיו 90 90. בכלל מה דעתכם האם זה מספק לכונן חדש. או שזה מחודש Almost every EIDE or SATA hard disk includes S.M.A.R.T. data. That information is collected by the drive itself and contains data that the manufacturer considered relevant to check reliability. The data is made up of several attributes that have a current value, a worst one, a threshold, some raw data, and some flags. Basically, when any attribute's current value is below its threshold, the hard disk is considered unreliable and likely to fail. By using several techniques, this report tries to give a wider range of info, basing its analysis on advanced compar…
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ש לי מחשב בן 3 שנים , ויש לו דיסק ATA 100, וגם הבקר שלו הוא של 100 ?. האם יש איזו מגבלה להחליף את הדיסק בדיסק של maxtor שעובד ב133 ? או שפשוט הדיסק החדש יעביר נתונים במהירות 100 ולא יהיו בעיות?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי ISO שתופסים מלא נפח בכונן. הייתי שמח לצרוב אותם אבל בשביל זה צריך דיסקים בגודל 8.5 ג'יגה. אז אולי עדיף כבר לקנות כונן חיצוני בגודל של איזה 500 ג'יגה ולשים בו את הכל?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה: למעט בגודל, מה פשר ההבדלים בין שני הדגמים, ומה טיב השוני בביצועים עקב הבדלים אלו (שוב - למעט הגודל כמובן)? Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Western Digital 200GB SATA II 8MB 7200RPM WD2000JS תודה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לילה טוב, התחדשתי בדיסק קשיח חדש, ברצוני לדעת מה הפעולות הראשונות שאני אמור לבצע מרגע חיבורו למחשב. האם צריך לפרמט אותו קודם לכן? אם כן אז איך? הווינדוס שיותקן הוא ווינדוס 7, האם צריך לפרמט דרך הדיסק של החלונות? עוד שאלה, אני רוצה לחלק את הדיסק קשיח ל-3 כוננים, מאוד אודה לקבל הסבר על כך. תודה רבה וסליחה על הבורות.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הדרך היחידה שאני מכיר לעבודה עם כרטיסי זיכרון היא להכניסם לקורא כרטיסים ולחברו לUSB, כאילו כל שימוש הוא ארעי \ מזדמן. אני רוצה לדעת אם החברות כבר מייצרות כוננים לכרטיסי זיכרון כדי לאפשר עבודה נוחה באופן קבוע?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מארז לקשיח חיצוני 2.5", חשוב שתהיה תמיכה ל-USB3, ושירגיש איכותי, מחו"ל גם בא בחשבון. בחנויות פה בארץ, משום מה אין כמעט מבחר, וגם מה שנראה בסדר - אין במלאי...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, כמו כן מדובר בכונן קשיח חיצוני SEAGATE XTREME בחיבור ESATA.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD RW של FORTIS ובינתיים הכל היה טוב איתו, בשתי הצריבות האחרונות(של סרטים), אז את ה-20 דקות בערך האחרונות של מה שצרבתי זה היה נתקע בדיוידי. יכול להיות שהדיסק נהרס כבר אחרי 10 מחיקות?לכמה זמן דיסק RW צריך להחזיק בד"כ(כמה מחיקות)?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אאולי שאלה שטותית..... יש לי במחשב שני כוננים קשיחים: 1. מסוג SATAII 2. כונן IDE ישן בנוסף יש לי צורב DVD . הכונן IDE והצורב מחוברים בערוץ נפרד. האם אני צריך לג'אמפר את הכונן IDE כMASTER למרות שהוא כונן יחיד על הכבל (הערוץ)? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לעבור עוד השבוע למערך RAID 0 + כונן גיבוי. אני מאד רוצה להישאר עם המערכת הפעלה הנוכחית, יש לי קובץ IMAGE שלה שמוכן מדי שבוע למקרה חירום (דרך תוכנת ACRONIS TRUE IMAGE)+דיסק הפעלה מהBOOT כמה שאלות :- 1.חובה לבוא עם 2 הכוננים (הזהים) מופרמטים? או שאפשר שעם הזמן הבקר יפזר את המידע מכונן בודד על שני הכוננים? 2.(אם התשובה ל1 היא שחובה לפרמט) אז האם מיד לאחר שהוגדר המערך המידע מנותב על ידי הבקר "כאילו" ישנו רק כונן קשיח אחד? או יותר פשוט,האם כשאטען את הIMAGE של מערכת ההפעלה מהבוט המידע יפוזר על ידי הבקר באופן שיבחר? וכך אחסוך התקנה מחודשת? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי SSD חדש זה הדגם: Corsair 60GB Sata3 Force3 GT כמובן אני מתכנן לפרמט עכשיו את המחשב לגמרי ולהתקין את הווינדוס על ה SSD. השאלות שלי הם כאלה: 1. מה צריך לעשות בכדי לשפר את הביצועים ואיך? 2.איך בודקים ביצועים? 3.הבנתי שיש דרך לשלב את ה SSD בייחד עם ההארדיסק הרגיל איך עושים את זה?יש לי סמסונג F3 1TB ועוד שניים של WD כל אחד 250GB בסופו של דבר השאלה שלי העיקרית היא איך אני גורם לכל ההארדיסקים האלו לעבוד הכי טוב בשיתוף פעולה? תודה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק 250GB שמחולק לשני מחיצות\כוננים, אחת לWINDOWS XP ואחת לVISTA אתמול כיביתי ברוב טמטומי את המחשב בזמן DISK CHECK של המחיצה עם ה XP ומאז אני לא יכול לגשת לכונן או לXP, אני יכול להעלות את ה VISTA. ניסתי אפילו לפרמט את המחיצה שיש עליה את ה XP אבל לא ניתן לעשות זאת. מה עלי לעשות?, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות צורב dvd... התקציב זה 200-250 ש"ח... אפשר טיפה לחרוג... אשמח להמלצה ואם אפשר גם את שם החנות שהוא נמצא או לינק... תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הי אני צריך את העזרה שלכם, יש לי שני HD SCSI של חברת segate ולפי מה שאני רואה רשום עליהם Ultra320. ניסיתי לברר ואני מבין שיש להם חיבור של 80pin ולא של 68pin (שקיימים בדגמים ישנים יותר). אני רוצה לקנות בקר pci scsi שיתאים , אבל אני מתקשר לאתר אחד שאומר שהוא תומך ב-ultra320 . מצאתי שני סוגי כרטיסים: 1. adaptec 29160N 2. adaptec 2940 אבל הראשון תומך ב Ultra160 ואילו השני בעל חיבור 68pin. מישהו יכול לעזור לי במציאת דגם מתאים ?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה אני צריך לשנות בביוס כדי ש-HD יעבוד אופטימלי ? (בלוח אם P4P-800) תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב על המחשב שלי (חדש) icore5 3570k לוח אם gigabyte z77 מערכת win 8 מותקן ssd samsung830 128g + hard disk WD caviar blue לאחר התקנת מערכת הגדרת ACHI ושאר כיוונונים ע"י מדריך שקראתי כאן עשיתי בדיקות בנצ'מרק על הSSD שלי (תמונה בקובץ המצורף) האם הם תקינות? זה המקסימום ניתן להוציא? תודה לעוזרים וליועצים וכמו כן שאלה שנייה: בתמונה השנייה בניהול דיסקים רואים כי יש מחיצה ששייכת לקבצי מערכת ואז מחיצת C: ואז "מחיצת תרדמת" בערך 5% מהכונן שהוא שטח לא מוגדר, מה זה ומדוע? תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום תפסתי שכבר שנתיים לא קניתי דיסק - אני מתחיל להחליד... ;D הגיע הזמן להחליף את ה- 80GB הישן והמקרטע שלי ב- 200GB חדש ונוצץ, SATA, לא יזיק 3Gbps (לא נתמך ע"י הבקר הקיים, אבל אני מתכנן החלפת לוח אם בעוד כמה חודשים). התכונות שאני מחפש, בסדר יורד: אמינות ביצועים שקט חום מחיר מריפרוף קצר ה- Samsung SpinPoint P120 200GB (דגם SP2004C) נראה מעניין - שקט, קריר, ביצועים סבירים, מחיר סביר, פחות או יותר כל תכונה מתקדמת של SATA II. מה שחסר לי הם פרטים על האמינות שלהם, אין לי ניסיון קודם עם כוננים של סמסונג ואפילו את משך האחריות שלהם לא מצאתי, וכמובן חנות בה אפשר לרכוש אותו. עד עכשיו ראיתי דיסקים כאלו רק באתר של COMP-IL ואני מעדיף שיהיו לי עוד אפשרויות. לחליפין, יש לכם המלצות לדיסק…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות הרד דיסק נייד חיצוני בגודל 2.5 אינץ ובנפח של טרה עם חיבור USB3 (הלוח אם שלי תומך) לצורך גיבוי והצגה של סרטי MKV ובלוריי מלא דרך המזרים מדיה שברשותי. מצאתי 3 אופציות אפשריות ורציתי לדעת מה הכי מומלץ, אמין וטוב: 1. WDBACX0010BBK: http://www.amazon.com/Western-Digital-Passport-Essential-WDBACX0010BBK-NESN/dp/B0041OSQ9S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1293270019&sr=8-1 עולה כ- 430 ש"ח בארה"ב (יש לי אפשרות להביא דרך חבר שמגיע לארץ) ובארץ עולה כ- 650 ש"ח. האם כדאי להביא מחו"ל? 2. Iomega eGo: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9888&perur=2&t=14&c=488 עולה 550 ש"ח (בחו"ל 460 ש"ח) 3. Lacie Rikiki: http://www.lacie.com/us/products/product.htm?…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-