אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וצהריים טובים. יש לי HD ישן שעובד WD800 עם 80GB ואני רוצה להפוך אותו לחיצוני. אחד השאלות היא איכות המארז החיצוני חשובה? (או פשוט לקנות משהו פשוט מKSP?) מה יהיה ההבדל בין איכות המארזים? ואם איכות המארז חשובה אשמח לקבל המלצה למארז לא יקר שיעשה את העבודה. תודה רבה, עומר
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא זה http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2599#ov ואני מחפש הארד דיסק 500GB שיתאים לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה עדיף לדעתכם (מבחינת מחיר, שימוש וגמישות): לקנות הארד דיסק וקופסא בנפרד ולהרכיב לבד או לקנות כבר באנדל מובנה (בהנחה שאני לא צריך את התוכנות - אלא רק דיסק חיצוני לצורך שמירת מידע וניוד שלו)? ד"א, בהקשר הזה אני רוצה לספר על חבר שפתר את הבעיה בצורה מקורית: הוא קנה כבל USB2IDE ומסתובב עם דיסקים פנימיים בלי קופסא בכלל.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כונן 2.5 אינץ של ווסטרן דיגיטל עם חיבור SATA ובמחשב הנייח יש לי כמה חיבורי ESATA, אם אני משיג כבל מתאים ומחבר בין הכונן למחשב, האם אצטרך להזין את הכונן גם עם חשמל או שהחיבור של ESATA הוא בדיוק כמו USB ? אגב מאחור יש שני חיבורים האחד ארוך SATA POWER והשני הוא SERIAL DATA, איזה כבל אני צריך כדי להעביר את החומרים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חברה אני ממש נמצא לפני הקנייה. קראתי הרבה תגובות טובות על ה SAMSUNG HD501LJ ופחות תגובות בכללי על ה-ST3500320AS. אני בעיקרון רוצה כונן ללא "פשלות", אמין ושקט. (המהירות היא עניין של שנייה פלוס שניה מינוס, לא?) אני מתלבט בין 2 כוננים אלו בגלל 2 דברים 5 שנות אחריות לעומת 3 שנות אחריות. ו32MB באפר לעומת 16MB. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הרד דיסק אשר מפוצל לשני חלקים C,D. רציתי לדעת כיצד אני יכול לשנות את גודל הפיצולים? כלומר שהייה לי יותר מקום באחד מאשר השני. 2 הפיצולים כמעט מלאים לגמרי.. אולי יש 4-5 גיגה פנוי... האם יש פתרון פשוט? ממתין לתשובה
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הסמסונג 840 פרו ורציתי לדעת אם יש תוכנות או כלי בדיקה שבהם אני יכול לראות את הנתונים של הSSD? כי אני רוצה לבדוק שהכל פועל כמו שצריך לפעול משום שציפיתי שהוא יהיה הרבה יותר מהיר ממה שהוא. אז אני קצת חושד שהוא תקול. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאכסן כיום את כל החומר הביתי ע"ג כונן אטרנט My Book Live 1T המקושר למחשבים בנחושת ג'יגה דרך ראוטר TP-LINK 4300, שגם מספק לי את הגישה לאינטרנט (אינטרנט ב WAN וכל שאר המכשירים ב LAN המורחב עם מתג HP קטן). סידור מאד פרקטי, כאשר גם מכשירים אחרים "ניגשים" לחומר בקלות, TV סמסונג, סטרימר, מכשירי סלולאר דרך WiFi וכו'. כמו כן אני משתף מדפסת ברדר 3040CN בחיבור האטרנט שלה והכל ממש נוח כפי שתארתי. בכונן הרשת כל החומר של המשפחה, אשר מתעדכן ומשתנה כל הזמן (תמונות, סרטים מסמכים וכו'). כיום גיבוי אני עושה מעת לעת על ידי העתקה של ה-1T לכונן חיצוני, אך לא ON LINE, מה שמזמין "מרפי" לאבדן חומר... : האם נכון לעבור ל WD 4TB (2 x 2TB) My Book Live Duo drive כנותן אותם שירותים בכונן אח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב אני עומד לפני רכישה של כוננים ואני רוצה דעה על שניים הנה הדגם הראשון של WD http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3826 השני הוא הסמסונג אחד טרה F1 ה"רגיל" מה עדיף??? מי יותר אמין ?? אחרי שיטוט קצר בנועה מצאתי את זה למרות שאני בטוח שיש שגיאת כתיב.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5409 אקו גרין 7200 (למרות שהוא 5400 ) אבל באתר של סמסונג לא מציינים איזה מהירות הדגם של נועה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. אחרי 4 וחצי שנים עם צורב של LG ששירת אותי יפה מאוד (לפחות 2000 צריבות), קניתי צורב לייטסקרייב של ASUS, דגם DRW2014L1T. לא מעט צריבות נדפקות לי איתו, בהתחלה הייתי צורב על 8, ועכשיו על 4, העיקר שהדיסק יצא כמו שצריך (קורה גם עם 4.7 וגם עם הדואל). הצורב הוא צורב SATA וכבל הספק שלו מבודד (לא מחובר לכבל שום דבר אחר חוץ ממנו, קראתי שזו יכולה להיות הבעיה). במנהל ההתקנים, בדקתי שהוא מופיע תחת DMA ולא PIO. נקודה אחרונה ואולי פה הבעיה: אני צורב על סילברליין. עם הצורב הקודם אני יכול לספור על יד אחת את המקרים שנדפק דיסק. למשתמשי ASUS, עם אילו מדיות אתם צורבים בד"כ? מנסיונכם, קרה לכם הרבה שהייתה תקלה פיזית בכונן שדרשה החלפה? אשמח לשמוע רעיונות למה יכולה להיות הבעיה.
-
- 53 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד עם דיסק קשיח של 320 גי'גה במחיצה C יש בערך 280 ג'יגה ומחיצה D שבע גיגה שזה גיבוי מותקן על הנייד מערכת ויסטה הום פרמיום אני מנסה לפצל את מחיצה C עם ניהול הדיסקים המובנה במערכת והוא נותן לי לפצל רק חצי מהקיבולת אני רוצה לפצל ש מחיצה C תיהיה 30 ג'יגה E 150 ו F כל השאר הוא רושם ש ה PAGE FILE או SNAPSHOT נמצא בשימוש אז לא תיהיה אפשרות לנצל את כל הקיבולת אז ניטרלתי את PAGE FILE ו שיחזור המערכת ועדיין אין לי אפשרות לשחק עם כל שטח המחיצה אני לא רוצה להתקין תוכנה צד שלישי כמו פארגונה ,פרטישן מג'יק או ארקוניס איך אני מנטרל SNAPSHOT ב ויסטה תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ\לעזור לי בשיקולים ובחירה? הבנתי שיש בעייה עם קנייה של samsung830 בגלל שצריך להרכיב spacer מתאים. יש שיקולים נוספים שכדאי שאקח בחשבון?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
זה בסדר שבזמן הצריבה המהירות כל הזמן משתנה והבפר לא יציב? פשוט אני זוכר שבצורב הישן שלי המהירות היית קבוע והבפר כמעת ולא היה קופץ.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
קניתי את הNAS והמהירות שלו נמוכה ממה שכתוב בכל הביקורות באינטרנט או אצל היצרן. אם יש למישהו ומוכן לעזור לי להבין למה זה קורה. אשמח מאוד תודה מראש בוריס
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אז ככך החלטתי לשדרג את עניין האחסון במחשב שלי והחלטתי לקנות כונן קשיח של 300-320G ופה אני צריך את העזרה שלכם. אז ככה יש לי את הלוח אם הבא:http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PEMT4.htm שכמו שאתם רואים הוא דיי ישן ולא תומך בטכנולוגיה החדשה של SATA אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות, האם כדאי לקנות כונן קשיח בתצורת ATA או שיש פשוט דרך שהמחשב שלי יוכל להפעיל כונן בממשק SATA. עכשיו מכל מה שאני ראיתי אלו הם הכוננים המתאימים לי כרגע למחשב: http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.ba88f6d7cf664718376049b291346068/?channelpath=/en_us/Products/Desktop%20Storage/DiamondMax%20Family/DiamondMax%2010&productview=Overview http://www.wdc.com/en/products/Pro…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מתברר שכל הכבלים SATA בארץ לא תומכים בהעברה 300MB אלא רק 150 MB כך עולה מנתונים שמסר לי יבואן בטלפון כל הכבלים בארץ ל-SATA 2 תומכים עד 150MB ואלו שקונים ארד דיסקים עם SATA 2 עד 300MB לא יודעים שהם צריכים לקנות כבל מתאים , האם זה נכון ??? דרך הגב כבל כזה נמסר שמכירו 50שח בערך
-
- 50 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=730 קוד הדגם הוא: WDBAAF0010HBK לעומת קוד הדגם הקודם: WDH1U10000 מדובר על כונני 1 טרהבייט.. מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם חוץ מעיצוב חיצוני (אולי טיפה יותר קומפקטי)? חשבתי לנסות לקנות אותו אבל אני בטוח שבארץ בזמן הקרוב לפחות, החנויות והיבואנים ירצו לחסל את המלאי של הישן לפני שהכונן החדש יהיה זמין... ובכלל התלבטתי בינו לבין ה-Home Edition שכולל חיבור eSata (שקיים אצלי), מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה. הביוס מזהה את הכונן SDD שלי. הוינדוס 7 לא מצליח לעלות. הפעלתי את התקנת/תיקון וינדוס מהדיסק (מבלי להתקין ממש) וזה מראה שהדיסק SDD שלי ריק לחלוטין, כאילו מעולם לא נעשה בו שימוש... יש לציין שהמחשב היה כבוי בליילה, והוא גם מחובר לUPS שהוא גם מייצב מתח. הכונן שברשותי הוא Intel SSD 320 120gb, והוא בשימוש כחודשיים. ניסיתי אגב להחליף יציאת SATA בתקווה שאולי יקרה נס, אבל זה לא עזר. מה הולך פה? אני לא יודעת מה לעשות, לנסות לממשל אחרויות או להתקין מחדש את הוינדוס? ולמה כל זה בכלל קרה?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי, לאחי הקטן יש מחשב עם 380GB SSD פנימי סה"כ. עומד להגמר לו, והוא צריך להוריד את הCOD החדש ששוקל כמעט 200 ג'יגה. בהיותי צלם וידאו, חשבתי לעשות "קומבינה" ולקנות לו כונן חיצוני שיוכל להתקין עליו את המשחק וגם אני אוכל לנצל אותו פה ושם כארכיון. השאלה היא - בלי קשר למחשב שלו שהוא סה"כ חזק ויריץ את המשחק בהגדרות בינוניות/גבוהות, האם פחות כדאי להריץ משחקים כבדים כל כך מתוך כונן חיצוני? חיצוני SSD כן יריץ סבבה? פחות יציב? כדאי ללכת על פנימי וזהו? פחות אכפת לי כמה אשלם וכמה נפח אקבל - אני חייב לוודא קודם שהכונן עצמו לא יהווה צוואר בקבוק מבחינת ביצועים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום היה לי כונן קשיח תקול שהפסיק להסתובב החלפתי פלטות של כונן 2.5" התקול עם פלטות של כונן תקין וחדש בדיוק מאותו סוג ונראה לי שהמחט לא יושבת טוב הכונן החדש מסתובב ומזוהה USB (זה כונן חיצוני) אבל אין מידע ולא מופיע כונן קשיח במערכת ההפעלה אני צריך בבקשה עזרה אם מישהו יכול להמליץ על מעבדה זולה או כיצד לתקן את התקלה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם,המש אתמול, כנראה שקרס לי הדיסק המגנטי שמכיל את רוב המידע, אבל לא את מערכת ההפעלה והתוכנות (שיושבות על דיסק אחר). אני מחפש תחליף ראוי וכלכלי להחליף את הדיסק. לא מדובר במחשב חדש ו/או צורך בביצועים עילאיים ולכן אני יכול להסתפק בדיסק שיהיה זול ביחס לנפח/אמינות וכיו"ב. צרכים: לפחות 2TB סוג עבודה: אחסון קבצים, בעיקר מסמכים אופיס וגרפיקה, המון-המון (באופן רצוף) פעילות I/O לצורך גיבויים (הכונן מועסק בגיבוי רציף לדיסק חיצוני וגם לשירותי גיבוי ענן במקביל). זול יחסית SSD/HDD - עד עכשיו עבדתי עם דיסקים מגנטים כדיסקים משניים, לדעתי העובדה הזאת דפקה את הכונן הנוכחי (ראו מטה); אבל אני לא מומחה, אז יכול להיות שעדיף לקחת מכא…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. בבקשה לצרף קישור לחנויות אינטרנטיות אילו. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שימו לב למחיר הזול מאוד זה קצת מחשיד לא?!? http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=61790
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ללא פלופי(כונן A), האם כבר עבר זמנו? או שעדיין כדאי להוסיף? למקרים כגון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229260.0 יש לציין שגם לי כנראה תהיה אותה הבעיה, לא? כי גם אני הזמנתי לוח כזה של ABIT וכזה מעבד... קראתי ב-FAQ דרך לעקוף את זה עם צריבה לדיסק ההתקנה. איך עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הם מוצעים למכירה בזול בKSP, למישו יש נסיון איתם?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-