עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by jara14,

שלום לכולם, רציתי לברר האם כדאי לי לחסוך בקניית HD חדש למחשב חדש. יש לי HD ישן SATA1 בקיבולת 80 ג'יגה 7200RPM. אני יודע שזה עלוב, אבל יש לי פשוט HD חיצוני של 2T שמחובר קבוע. האם שימוש ב- HD ישן כזה עלול ליצור צוואר בקבוק במחשב חדש באם מע' ההפעלה תרוץ עליו?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by MooMoo,

האם יש בעיה לחבר ללוח חדש עם חיבורי SATA II הארד דיסק בחיבור SATA1? תודות..

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by yotam.m,

שלום לכולם יש ברשותי 2 HD'S SCSI בסל"ד 15K. ראיתי ב-Ebay מתאמים במחירים סבירים. האם יש טעם בחיבור הארדיסקים מסוג זה או שעצם פעולתו דרך מתאם תוריד מיתרון הסל"ד הגבוה? יש דרך אחרת לחברו חוץ ממתאם PCI? איפה הוא יהיה בהשוואה ל-HD Sata סטנדרטי?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

את הלוח אפשר לראות בחתימה וגם את ההרד דיסק.... איך אני יכול לדעת שהוא עובד בSATA2? ולא צריך להתקין כלום?? בEVEREST זה מה שהוא רושם.. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eyahalom,

שלום, ברשותי HD מסוג Maxtor OneTouch 500G, ללא השנאי המקורי. הHD מגיע עם שנאי 2 אמפר (בדקתי אצל חבר שברשותו השנאי המקורי). רכשתי שנאי דומה שהומלץ ע"י המוכר בחנות אלקטרוניקה, אך בדיעבד התברר שהוא 3 אמפר. האם יש בעיה לחבר את הHD לשנאי הזה?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by xtract1,

חבר שלי צפוי לקנות מחשב חדש אוטוטו..AMD3800X2 לוח של DFI וכו'... יש לו מחשב,(שאני לא בטוח שאפשר לקרוא לו ככה),בן 6 שנים נדמה לי..פנטיום 2 או משהו בסגנון...עם HD של 40 ג"ב וחוץ מזה אין לי פרטים עליו.. יש לו המון דברים על הHD אבל אין לו צורב DVD או צורב בכלל... השאלה היא האם אני יכול לקחת את הHD הישן ולחבר אותו במחשב החדש..מה דעתכם? החיבור יתאים? ואם לא יש לכם הצעות אחרות איך מעבירים ככ הרבה נתונים בקלות יחסיח?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by maccabeast,

אז עברתי למחשב חדש, איך אני שם את ה-HD הישן במחשב החדש כדי להעביר ממנו כמה דברים לHD החדש? והאם זה אפשרי כלל? כי ה-HD די ישן(בן 5+). תודה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by etz,

לקראת קניית לפטופ בקרוב אני מחפש מה תהיה הדרך הטובה ביותר לחבר את ה-HD מהמחשב (הנייח) הקודם בצורה חיצונית. ראיתי שיש בלפטופ חיבור eSata שמעולם לא יצא לי להתעסק איתם אבל הבנתי שמהיר הרבה יותר מ-USB. מחיפוש קצר למדתי שיש 2 סוגים: הרגיל שבו יש צורך בחיבור מתח חיצוני בנוסף לכבל נתונים, והשני שהוא מעיין קומבו eSata/USB שמצריך חיבור אחד בלבד (ואם הבנתי נכון, הלפטופ תומך בו). ניסיתי לחפש קופסה לחיבור חיצוני של הדיסק ב-DX ובחנויות בארץ אבל ממש הלכתי לאיבוד בעניין... מה שאני מחפש זאת קופסה שתתאים לדיסק "3.5 בעל חיבור sata כמובן ושאותה אוכל לחבר למחשב דרך eSata. אם זה מהסוג שמצריך חיבור פיזי אחד מה טוב אבל כמובן שכל דבר יתקבל בברכה.

9. Started by D@nny,

יש לי הארד דיסק של מקסטור, לא זוכר דגם חבר שלי רוצה לקחת ממני כמה דברים אז הוא חיבר את ההארד דיסק שלו אל המחשב שלי.... הבעיה שהוא לא מופיע אצלי בmy computer... מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by st0m,

שלום לכולם ... יש לי 80GB על המחשב שלי ויש לי עוד מחשב מעאפן שאני לא צריך ויש בו 40GB אז רציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את ה 40GB למחשב שלי ואז יהיה לי 120GB אם אפשר : א. איך אני עושה את זה ? ב. צריך איזה משהו מיוחד בשביל זה ? ג. יפית ד. שני הדיסקים הקשיחים הם של WD . ה. מה זה מאסטר ומה זה סלייב והאם זה קשור לעניין . תודה לעוזרים .

• 43 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by jeyjey,

מה יקרה אם אני יחבר הארד דיסק מלא שיש בו כבר מחיצת C עם WINDOWS למחשב עם הארד דיסק שגם בו יש מחיצת C עם WINDOWS? הם יצליחו לעבוד ביחד?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by netanel1234,

שלום, יש לי 2 מחשבים אחד עם HD IDE והשני עם HD SATA, עכשיו אני רוצה לחבר את HD IDE למחשב של הSATA.. זה אפשרי..? זה יזהה אותו ויעבוד רגיל..? זה משנה איזה SATA זה..? תודה!

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות HD חדש של WD 1TB. רציתי לדעת לאחר החיבור שלו במחשב, איך אני גורם למחשב לזהות אותו? זכור לי שצריך לעשות משהו בביוס וגם בווינדוס על מנת שיזהה את הכונן כי מיידי הוא לא מזהה. אשמח להסבר בבקשה. ואני עדין לא סגור על עצמי, לא מצליח להחליט. כונן פנימי או חיצוני? הוא מיועד לגיבוי של מידע שאני רוצה לשמור. בגדול אני לא צריך אותו נגיש כל הזמן, אבל זה יותר נוח אם הוא יהיה פנימי ויותר נגיש. מה שיותר חשוב לי זה אורך החיים של הכונן, שלא יפתיע אותי. מה אתם אומרים? ולדוגמא אם אני נוסע לתקופה כלשהי והמחשב ממשיך לעבוד, אני מנתק את הכונן הספציפי הזה, האורך שלו ישמר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  14. Started by benfree,

האם ישנה אפשרות לחבר HDD פנימי, SATA בזמן שהמחשב דלוק עם WIN7?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by SugarFreeBoy,

יש לי ה.ד וכונן DVDRW בממשק IDE. הCMOS מתעקש לזהות את הDVD כMASTER ואת הה.ד כSLAVE. יש מניעה/ירידה בביצועים בעקבות הקונפיגורציה או שאין סיבה לא להשאיר? ת'נקס, אביתר.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by balagan777,

שלום, יש לי לוח אם של GIGABYTE EP43-DS3, והבנתי שיש אופציה לחבר לוח הארד דיסק SATA באופן כזה שיאפשר לנתק ולחבר אותו גם כשהמחשב דולק. מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by Talt16,

רציתי לדעת מה ההבדל בין חיבור IDE וחיבור SCSI (האיכות שלהם....)

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by eizik26,

שלום אנשים רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר יציאת IDE מהלוח אל דיסק קשיח SATA? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ac1240,

אם אני אחבר כונן IDE למחשב שיש בו SATA 2 זה יאט את המחשב או שיעבוד כרגיל ויאט רק שאני אשתמש בכונן של ה IDE?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  20. Started by NuNaTaK,

סתם משהו שמעניין אותי: בIDE רגיל יש 40 פינים, בIDE של 2.5" יש 44 פינים ואני מניח ש4 הפינים הנוספים משמשים לחשמל, אבל למה משמשים 6 הפינים הנוספים בחיבור של 1.8"? תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by LiorZi,

אני עומד לשדרג ל-SSD במחשב הנייד ככה שלאחר מכן ישאר לי בצד כונן 2.5" 320GB 7200RPM. אז כמובן למה להשאיר אותו בצד ולא להשתמש בו ככונן חיצוני. כמה זה "בטוח" להשתמש במתאם הזה: http://www.dealextreme.com/p/2-5-sata-usb-2-0-hdd-enclosure-with-leather-pouch-black-51124 לא אמור להיות גם חיבור מתח? ואם כבר אז כבר, יש לי חיבור USB3, יש את המתאם הזה: http://www.dealextreme.com/p/designer-s-usb-3-0-2-5-sata-hdd-enclosure-black-66655 מומלץ? אני פשוט מפחד שמשהו ידפק (המחשב ו\או הכונן) אם אני ישתמש בזה... תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by אחד שיודע,

שלום רב יש לי אפשרות לקנות כונן intel 530 ssd 240G בהנחה משמעותית, הבעיה היא שהחיבור שלו הוא mSATA ולא SATA . האם החיבור הזה פוגע בביצועים? פשוט הביקורות שקראתי ברשת בוצעו על חיבור ה - SATA. דבר שני, האם יש מתאם בין חיבור mSATA ל - SATA ? המחשב שעליו אתקין את הכונן הוא נייח. תודה לעוזרים

23. שלום לכולם יש לי נייד HP ZV6000, ואני רוצה לחבר את הקייס הרדיסק החיצוני שלי בFirewire מתוך הכרטיס PCMCIA, מכיון שיציאת הFW של המחשב תפוסה ע"י ממשק האודיו שלי, ועובדת יופי. ניסיתי שני סוגי כרטיסי PCMCIA, אחד תואם Texas, השני לא זוכר, ושניהם עולים ונראים תקינים לוינדוס- אבל עם שניהם נדיר שהקייס או הממשק אודיו (שניסיתי לבדוק בשביל לוודא שהבעיה לא עם הקייס) עולים (כלומר, רק הכרטיס מופיע בתפריט Safely remove hardware). מצד שני הקייס עולה יופי מיציאת הFW, אז הבעיה לא איתו. אני לא מבין במחשבים הרבה (אני לא מאלה שנכנסים לקרביים ושמים שורות פקודה), אבל אם יש למישהו רעיון למה זה קורה והנחיה מה לנסות אני אשמח, והאמת זה די דחוף! עוד שאלה, על הדרך, זה שאם הקייס הזה הוא FW800, ואני רוצ…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by nogi85,

שלום רציתי לברר מזה המושג raid שמעתי שזה קשור לחיבור מרובה של הארדיסקים אני צריך להגדיר כזה דבר? כי יש לי 2 הארדיסקים במחשב תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by jfgjh54,

אני מעוניין לחבר RAID 2 דיסקים אך הלוח GA-EX58-UD5 לא מוכן לזהות 2 ארדיסקים ב-RAID רק מוכן לזהות ארד דיסק 1 כפי שמצויין בחוברת מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים