אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הכללתי אותו במפרט, בעיקר בגלל גודל הקאש שהוא מספק - 32MB - בניגוד ל-16MB שמספקת Western Digital. מה דעתכם עליו? כמו כן, כעת אני רואה שסך המקום בדיסק הוא 298GB, לאן נעלמים ה-22GB? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
כן .התקנתי FREE REGION צורב הDVD שלי פועל כשורה קורא חופשי את אותו סרט אשר הכונן אינו קורא הכונן הוא LG GDR 8162B מה עושים? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש HDD נוסף בשביל ליצור Dual boot משני כוננים נפרדים(XP ו - 7), אבל לפני שאני עושה זאת הייתי רוצה לוודא שהחומרה שיש לי לא תעשה בעיות. לוח אם - Intel DP35DP מארז - HEC 6AG1 Black מעבד - Intel Q6600 אני מעוניין לקנות כונן בנפח 1T והייתי רוצה לוודא שלא אמורה להיות בעיה מבחינת מקום/תאימות/זיהויי/בעיות נפוצות וכדומה, לפי מה שראיתי עד עכשיו (גם בפורום הזה וגם במקומות אחרים כמו Tomshardware) הכי כדאי לקנות עכשיו את ה - "Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5. תודה מראש, ירון
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
התקנתי כרגע עוד הארד אך הוא לא ריק ולכן אני רוצה לפרמט אותו. ה-WIN עלה כמו שצריך מהדיסק קשיח הראשי ואת המשני הוא הגדיר כשני דרייבים של E ו-G. את E פירמטתי דרך WIN אך את G לא ניתן לפרמט כך ולכן אני רוצה לעשות זאת דרך BOOT DISK. מהיכן אני יכול להוריד כזה דיסקט שיש לו אופציית פירמוט התומכת בכוננים בנפח גדול? הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובות רלוונטיות.... אנא תנו לי לינק...
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להתקין חלונות 7 מחדש וחשבתי באותה ההזדמנות להפעיל ACHI יש לי כונן WD 500 GB מסדרה כחולה רציתי לשאול עד כמה יתן לי הפעלת מצב ACHI ו-NCQ מבחינת ביצועים קראתי את המאמר באתר זה בנושא NCQ השאלה שלי יותר מתמקדת בתאכלס / בשטח הרוויח משהו או לא תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היי קניתי צורב dvd LG GSA-4167B הצורב תומך במהירות צריבה של 16x הכנסתי דיסק DVD-R שתומך ב8x פתחתי את הנירו והוא נתן לי אפשרות לצרוב רק במהירות 4x - לא הייתה אפשרות לבחור כלל את מהירות הצריבה. אין לי תוכנות צריבה נוספות חוץ מנירו כך שאני לא יודע אם זאת הגבלה בתוכנה או שזה קשור למשהו אחר. מדוע זה קורה? עריכה: שמתי לב שכאשר אני לא מכניס דיסק, אז הנירו נותן לי לבחור מהירות צריבה מבין המהירויות הבאות: 3.1, 4.1, 5.1, 6.1 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני ואחרי קצת קריאה בפורום אני נוטה לכיוון הסמסונג 103SJ + מארז חיצוני עם יציאת E-SATA. אני יקנה כנראה מ KSP והמליצו לי שם על Spire Gigabod VIII ב 130 שקל. http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=892 מישהו יודע\מכיר עם המארז הזה הוא סבבה או שאני יכול למצוא טובים יותר? האמת היא שאני לא ממש בטוח מה הנתונים שאני צריך לחפש במארז לכונן קשיח... התקציב שלי למארז הוא עד 200 שקל ואני אשמח לקבל המלצות למארזים אחרים אם מניסיון אישי או ביקורות באינטרנט. תודה מראש! אלמוג.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הארדיסק עושה בעיה כשאני מפעיל אותו הוא מזוהה בעליה של הבקר גם הDisk Managment הוא מזוהה אבל הוא לא מופיע במחשב שלי ואי אפשר לפרמט אותו אני על ווינדוס 7 אולטימייט ומעניין לי תתחת מה עם הקבצים שם אני רק צריך את ההארדיסק אצמו לדעת אם הוא תקין חשבתי על לעשות LLF אבל אני צריך מדריך אני עכשיו יריץ את הבדיקה של Samsung בינתיים יש הצעות???
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הצורב הזה : Samsung SH-S223B (גירסאת ה SATA). האם זהו צורב טוב? יש גם את ה LG GH22NS באותו מחיר, איזה מהם יותר מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1) יש לי במחשב כרגע 160GB ואני רוצה להוסיף עוד 320GB... רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יקנה אהרדיסק,יחבר אותו למחשב ושכל ה-320GB יתווספו ל-160GB שיש לי עכשיו ללא לעשות שיהיה לי נגיד 160GB בכונן C ועוד 320GB בכונן D? (אני אומר בעצם שיהיה לי סה"כ 480GB רק בכונן אחד C) ? 2) האם שאני מוסיף אהרדיסק אני חייב לפרמט את המחשב או שאני יכול להוסיף את הקיבולת של החדש לישן בלי לפרמט ולהתקים ווינדוס מחדש (רק להוסיף ושאני ידליק את המחשב אני יראה 480GB ב-C)? 3) איזו חברה של הארדיסקים הכי מומלצת,אמינה וזולה כיום? עכשיו בקשר לאצעי גיבוי.. 4) אני מעוניין לקנות איזהשהו כלי גיבוי של 500GB בערך שיהיה זול ואמין.ראיתי באיזה חוברת ששלחו לי מ-BUG משהו שקוראים לו "דיסק נייד" של 250GB…
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחבר הרדיסק חדש 250 גי'גה IDE ובאתי לחבר אותו למחשב ולא שמתי לב שאני מחבר את כבל IDE הפוך ודחפתי את אחד הפינים שבהרדיסק לבפנים לקחתי פלייר קטן ובזהירות הוצאתי את הפין החוצה חזרה למקום אחריי שחיברתי את ההרדיסק למחשב הוא עובד מאוד איטי האם ניגרם נזק כתוצאה שאחד הפינים ניפגע? האם יש אפשרות לתקן?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני דיי חדש בפורום , אני מקווה שהכותרת שלי בסדר ( לפי מה שהבנתי אז כן ) , אשמח לדעת ממישהו שיש לו נסיון בכונני SSD , מה קורה איתם היום? איזו חברות מומלצות (מנסיון?) , מה ההבדלים בין הטכנולוגיות שלהם? אני כרגע מתעניין בכונן X-25 Intel בנפח 80GB למחשב הנייד שלי. מה אתם חושבים עליו? האם הוא שווה את זה? במקום ה 320GB הקיים שלי ואת ה 320 אני רוצה להכניס למארז חיצוני מסוג ESATA ( משהו שגם לא מצאתי בשום חנות!! וביקרתי ב 4 חנויות כבר ). מישהו יודע מאיפה אפשר להביא קופסא של ESATA ריקה לכונן של מחשב נייד? אני ממש לא יודע איפה לחפש כבר. הסיבה פשוטה, במחשב הנייד שלי אין מספיק יציאות USB בשביל להחזיק כונן אבל יש יציאה של ESATA , ומה שאני רוצה זה לשים בסיסטם את ה 80GB למ…
-
- 24 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב בבית שלאט לאט הופך להיות שרת אחסון. החלטתי שהגיע הזמן לבנות מערך Raid ולישון טוב יותר בלילה. יש לי את הלוח הבא: MSI H55M-ED55 (ניתן לצאת מנקודת הנחה שכל ה-PCI פנויים). אני רוצה ליצור מערך RAID 5 עם 5 או 4 דיסקים 2TB (עדיפות ל-5 דיסקים) ממה שהבנתי הבקרי FAKE RAID בעצם עושים את אותו דבר שהלוח עושה, אבל עם בקר כזה יש לי את האפשרות להעביר את המערך בשלמותו ממערכת למערכת. אני פחות מעדיף להשתמש במערך של הלוח בדיוק בגלל הסיבה הזו (וגם אם יפול על הלוח פסנתר או משהו). מצד שני בקרי הרייד ה"אמיתיים" דורשים משכנתא ואני גר בשכירות. השאלה שלי היא בשורה התחתונה בנוגע לבקר RAID מומלץ. האם יש בקר רייד "אמיתי" שיענה על הדרישות שלי ומחירו נמוך מ-1000 שקל? ואשמח להמלצה על בקר F…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי כונן של טרה sata2 מחברת סמסונג למחשב הבא : פנטיום 4 מהירות 3GHZ לוח אם asus p5vd1-x הביוס לא מזהה אותו ניסינו עוד אחד של 500 GB והוא גם לא זוהה רק כוננים שמתחת ל250 GB זוהו יש לי מערכת הפעלה xp sp2 תודה בכל אופן
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לוח P55A-UD3 מעבד I7 2.8GHZ ו8 GB זיכרון כרטיס מסך 4830 אני רוצה לשדרג את המהירות עבודה שלי בפוטושופ בעיקר,,,,,האם 128 יספיקו לי לטובת מערכת הפעלה, פוטושופ ועוד שתיים וחצי תוכנות קלות? האם שדרוג הזכרונות ל16 ג"ב ושדרוג הכרטיס מסך יעזרו ויתרמו גם הם? איזה SSD מומלץ לי לטובת הצרכים שלי? אני עובד עם מצלמה עתירת פיקסלים(D800E) ולכן אני צריך קצת לזרז עניינים בעיבוד בברכה, אורי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי צורב של LG, ומאז המחשב מאוד איטי. (הוא גם ככה די ישן) האם יש קשר? ומה אני יכול לעשות למנוע את זה?
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אבא שלי חזר היום מטיול בחו"ל, ואמר לי ששלשום לקרת סוף הטיול הוא פירמט בטעות את המצלמה (A610) והלכו לאיבוד כל התמונות על הכרטיס. הוא צילם מאז כמה תמונות, אבל דיי קצת. השאלה שלי היא האם, ובמדיה ואפשרי הכיצד, אני משחזר את החומר שהיה בזיכרון? תודה, Anatoli.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה SSD בקניה הקבוצתית ואת ההארדיסק שיש לי רציתי לאחד. יש בו 2 מחיצות, אחת של 80 ג'יגה והשנייה 390... אין לי אופציה לאחד אותם! שניהם על אותו הארדיסק כמובן.. ניסיתי עם מנהל המחיצות בWIN7 ועם EaseUS Partition master וזה עדיין לא עובד. קראתי כמה פוסטים ישנים ולא מצאתי פתרון.. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק חיצוני מדגם My Passport 320GB ורציתי לדעת האם ניתן להשתמש בכבל USB אחר בחיבור למחשב? הכבל שמגיע עם הדיסק קצר מידי אבל כשנסיתי להשתמש בכבל אחר שיש לי התחלתי לשמוע מאין נקישות מהדיסק והמחשב לא זהה אותו. האם מישהו נתקל בתופעה זאת?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק און קי של 32 ג'יגה. איזה חברה נחשבת איכותית?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 2.4 לוח אם Gigabyte 8PE667P (צ'יפסט INEL 845) , עם חיבורי IDE בלבד. היום קניתי כונן קשיח WD בגודל 250GB ואני לא מצליח בשום אופן לפרמט אותו. אמרו לי שזה יכול להיות כי המחשב לא חדש וההארד דיסק גדול עליו. האם זה נכון ? האם יש דרך להתחכם ובכל זאת להצליח ? למשל לפרמט אותו אצל מישהו עם מחשב חדיש יותר ואז לשים אותו אצלי. תודה !
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש הבדל במהירות שמירת נתונים? במהירות גישה? אני רוצה לקנות כרטיס CF 256MB למצלמה דיגיטלית.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, אז הסיפור הוא כזה, אני קם בבוקר, מנסה להפעיל את המחשב, עולה רגיל והכל, איך שהוא מסיים את הטעינה של הווינדוס (7), אני מקבל מסך כחול מהיר, והמחשב מבצע ריסטרט וכך חוזר חלילה, ניסתי את הדברים הבאים: 1. ההעברת ההארד דיסק למחשב אחר, ושם הוא לא זוהה, וברגע שחובר לבדו ללוח אם, קרתה את אותה התקלה. 2. ניסתי לתקן את ההארד דיסק עם הדיסק של הווינדוס, ושוב נתן לי שגיאה שהוא לא מזהה ווינדוס. 3. ניסתי להתקין מחדש ההתקנה נתקעת לפני המידע על הדיסקים הזמינים.. אגב שמתי לב שההארד דיסק כן מזוהה בביוס! תגידו לי בבקשה אם יש דרך להציל את המידע, זה מידע נורא יקר לי.. עוד משהו, אני כבר קיבלתי את זה שהלך לי ההארד דיסק, ואני מתכנן לקנות ecogreen 1.5T, איך הוא ביחס לברקודה 7200 שיש לי עכשיו? יו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הסתכלתי באתר של ח.י (יבואן של LG) על צרובי DVD, והשוואתי בין ה- GSA-H10A : http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=7&subcatid=23&prodid=124&keySearch= לבין ה-GSA-H20L : http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=7&subcatid=23&prodid=123&keySearch= יכול להיות שה- GSA-H10A יותר טוב (פרט LigntScribe שנשאיר אותו בצד)? תסתכלו על מהירות כתיבה של DVD-R DL בראשון זה 2X,4X,6X ובשני רק 4X גם למשל קריאה - CD-ROM של X48 לעומת X40. בקיצור מה קורה פה, למה דגם שאמר להיות יותר טוב בעל תכונות פחות טובות? (הכל בגלל שהכניסו LigntScribe ?) אם אתם מוצאים עוד הבדלים חשובים הסבו את תשומת ליבי! חוץ מזה היה פה שרשור על שדרוג של H10A ל H10N http…
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי צורב חדש LG 4163B. מאז צרבתי דיסק אחד DVD+R, דיסק אחד DVD-R ודיסק אחד CD-RW והכל היה בסדר. היום קניתי חבילת דיסקים של Verbatim (המדיה קוד של הדיסקים: MCC 02RG20). הכנסתי דיסק אחד מהחדשים לכונן (עוד לא עשיתי כלום, רק הכנסתי לכונן) ונשמעו רעשי דפיקות, כאילו מישהו דופק מתוך הכונן. חשבתי שאולי לא שמתי את הדיסק טוב, אבל עוד 2 דיסקים אחרים מאותה אריזה השמיעו רעשי דפיקות דומים מהכונן. עדיין לא צרבתי עליהם, רק בדקתי אותם עם DVD Identifier (וגם בזמן הבדיקה הם השמיעו רעש דומה). הכנסתי אחר כך דיסק CD-R ריק של Maxell ודיסק DVD-R ריק של פיליפס ואיתם לא היה כל רעש. הכנסתי שוב את ה-Verbatim ושוב דפיקות! אני שמעתי כוננים רעשניים, אבל כאלו דפיקות אף פעם! חיפשתי כאן בפורומ…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-