עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני לא מצליח למצוא את זה... תודה, אלי

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by Dana_s,

שלום הכונן הקשיח הישן במחשב בבית התקלקל (אין לו אחריות). לוח האם במחשב שלי תומך בכונני s-ata ברשותי ghost של המחשב לפני שהדיסק קרס. יש לי 3 שאלות: 1. אני יודעת שבשלב התקנת חלונות צריך להכניס דיסקט המכיל דרייבר של הכונן הקשיח. הגוסט של המחשב שלי לא מכיל את אותו הדרייבר. האם המחשב יעלה? 2. האם יהיו לי קשיים בשחזור המחשב בגלל דגמי הכוננים השונים? 3. בכלל מומלץ לקנות דיסק ?sata תודה רבה 8)

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by AMD-Z,

ניסיתי לצרוב בנרו דיסק של 800 ב700. הוא אומר לי שאין מקום ומציע לי לעשות finialize.... הוא אומר שהוא מצליח לצרוב וכו'... זה אפשרי? יש איזשהי שיטה לצריבה כזו????????

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by ofirr,

איזה צורב איכותי יותר,עמיד יותר ומשתלם יותר? Asus 1814BLT SATA Lightscribe או LG HN-62 או שיש אחד אחר שמספק את הסחורה טוב מהם?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by The Ghost,

הצורב DVD שלי הפסיק לפעול כמו שצריך, הוא מריץ דיסקים רגילים וגם צורב אותם. ברגע שאני מתחיל לעבוד עם דיסקים של DVD הוא לא מגיב,הוא לא מריץ אותם ולא צורב עליהם.. אין לי מושג מה הבעיה. אשמח לקבל עזרה. זה הDVD שיש לי: NEC DVD RW ND-3540A לאחראי פורום: הרגע ראיתי את הת'רד עם הבעיות בצורבי NEC בפורום של אמצעי האחסון, האם הייתי צריך לפתוח את הנושא שלי שם?

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by bugosvi,

שלום רב , רציתי להוסיף למחשב שלי כניסת usb 3 קראתי את השרשור כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510226.msg4362349#msg4362349 ולא הבנתי אם מה שהבחור קנה יפעל לו טוב בכל מקרה הלוח אם שלי הוא asus p5qd turbo האם הכרטיסים שקיימים בebay (חברות לא מוכרות ) יעשו את העבודה ? חשבתי על משהו כזה : http://www.ebay.com/itm/PCI-e-PCI-Express-USB3-0-Card-NEC-720200F1-chipset-/230659716672?pt=AU_Components&hash=item35b463f640 או משהו כזה : http://www.ebay.com/itm/PCI-e-PCI-Express-USB3-0-Card-ASMEDIA-1042-chipset-/330579002296?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf80b43b8 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  7. אני מעדיף שיהיה מהיר כמה שיותר אבל שלא בגלל זה יעלה לי פי כמה וגם אני עוד יותר מעדיף שיהיה אפשר לעבוד עליו ולהתקין עליו .ושכל זה לא יהיה יקר ביותר מ100 ש"ח מהרגיל חשוב לי אחריות מעל שנתיים ודסיק קשיח אמין .כי אני שם שם חומר חשוב חשוב לי גם שהוא יהיה כמה שיותר קטן {אם יש משהו ממש קטן והוא עולה מממש יותר יקר אף בחריגה,אשמח לשמוע עליו} בכל שאר דברים אני כבר לא מבין

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by nesber,

לאחרונה קניתי SSD והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה(XP). קראתי ושמעתי שבניגוד להארדיסק רגיל, לSSD יש יכולת מוגבלת לכתוב מידע מחדש. שלוש שאלות: 1) האם מדובר בשינויים אלקטרוניים פיזיים, שגם פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס לא תעזור? 2) האם מדובר בירידה מוגבלת בביצועים, אן שההתדרדרות כל כך משמעותית, בסופו של דבר הדיסק יהפוך לעיות "בעייתי"? 3) האם חלוקה לPARTITIONS רלוונטית לפתרון הבעיה? כלומר, אם אני אבודד את מערכת ההפעלה והקבצים הקבועים שלי משאר הקבצים על ידי חלוקת הדיסק- האם תהיה לזה השפעה?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  9. איפה אני מוצא דיסקים לצריבה של שתי שכבות??? וכמה הם עולים??? איתן

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by SABONIS,

שלום לכולם! ראשית כל הנה הצורב שיש ברשותי http://www.cdr.cz/rekordery/msi/images/8332b.gif מאז הפירמוט האחרון והתקנת WIN XP יש לי בעיות צריבה. אני צורב דאטא דיסק בנרו, הוא צורב הכל בסדר (רק בדיסקים יקרים), מסיים אותו ולאחר מכן כשאני רוצה להפעיל את הדיסק הוא פשוט ריק מתוכן, ואין בו כלום. ברגע שאני משתמש במדיה איכותית כגון VERBATIM הצורב צורב והכל בסדר, אולם לאחר מכן אני לא יכול להפעיל את הדיסק והוא כאילו ריק, כשאני משתמש במדיות זולות ולא מוכרות הצורב בכלל לא מסיים את הצריבה וכותב Could not perform fixation או משהו כזה. יש לציין שבשני המקרים אני צורב במהירות נמוכה יחסית (X12 או אפילו 8X, כשהצורב מסוגל 32X). עוד דבר הוא שאם אני מכניס דיסק REWRITABLE של TDK ומבצע צריבה, הנרו …

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  11. אהלן הכותרת בערך אומרת הכל אני צריך בבקשה המלצה ל-2 כוננים חיצוניים שישמשו לצורך גיבוי: 1. כונן בעל נפח גדול יותר של 1TB ולכן 3.5 2. כונן בעל נפח קטן יותר, חשבתי על 500GB ו"להתפנק" בנוחות של 2.5. תקציב, לכל אחד מהם, הוא בערך עד 350.. אבל גמיש. התקציב שלי די גמיש אז אם יש משהו משתלם יותר שעדיף, אשמח לשמוע (אבל אני צריך כונן "מורכב" כבר, ולא לקנות מארז לחוד וכו') כמו כן אין טעם ליותר מ-1.5TB לכונן הגדול תודה

12. Started by danit84,

אהלן! קניתי את http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733485 ב365 ש"ח. כעת רציתי אם יש משהו שמומלץ לעשות לפני השימוש? לפרמט? (אם כן, כיצד?) תודה רבה ויום מעולה!

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו הביאו לי דיסק צריבה רב פעמי אחרי שצרבתי עליו היה עליו את סימני הצריבה [צרבתי 300 מגה מתוך 700],אחרי זה הכנסתי אותו לכונן ניכנסתי לנרו ועשיתי "ERASE CD" עשיתי FULL ואחרי 25 דקות הוצאתי את הדיסק והוא היה כמו חדש! איך זה?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by zoyaniv,

מתחיל ללמוד אז חשבתי להתחדש בדיסק און קי נחמד 4 גיגה נראה לי אידיאלי,יעבוד על מערכת הפעלה ויסטה ו XP ראיתי שני דגמים שנראו לי נחמדים לא ממש יודע מה ההבדלים 1.http://zap.co.il/model.aspx?modelid=490689 SanDisk Cruzer Titanium 2.http://zap.co.il/model.aspx?modelid=590579 Cruzer Contour המחיר לא ממש קריטי כי ההבדלים די קטנים,הבנתי שהטיטניום עמיד יותר והקונטור יכול לשמש להגדל הזיכרון של הויסטה אז אשמח לשמוע את דעתכם

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by lior_lev,

יש ברשותי כונן חיצוני WD 1 טרה, כשנגשתי לעשות לו אתחול הוא נתן לי אפשרות לעשות אתחול רק ל 32 גיגה ולא לכל הנפח המלא של 1 טרה מה הסיבה ואיך מסדרים זאת

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות הרד דיסק חדש ולא יודע מה הכי כדאי לקנות היום יש לי כרגע שני הרדיסקים אחד 500GB של WD מלפני שנתיים שלוש ואחד חדש יותר מלפני שנה של 1000GB : Samsung SpinPoint F3 HD103SJ 1 TB הWD יחסית איטי ורועש והסמסונג משמעותית מהיר ושקט ממנו. המחשב משמש הרבה למשחקים כבדים ולסרטי בלו-ריי (הורדות רבות מהאינטרנט של סרטים ברמה גבוהה זה הסיבה שתמיד חסר לי מקום) ולכן ביצועים ומהירות חשובים לי הבנתי שיש היום הרד דיסקים של 64MB , האם זה אלמנט רב משמעות לביצועים? התקציב לא מאד ברור, עדיף עד 500 שקל אבל אם צריך להוסיף בשביל קנייה סופר משתלמת אז אפשר לעלות הוא חייב להיות לפחות 1TB אבל אני פתוח להצעות מה כדאי לקנות? האם יש בעייתיות עם זה שיהיו לי כבר 3 הרד דיסקים (ספק כוח לא בעיה…

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by orgabay87,

אני יודע שהרבה מחברי הפורום קנו את הM4 ומרוצים ממנו. אני רוצה לדעת בצורה אובייקטיבית מי משניהם טוב יותר ובעל ביצועים גבוהים יותר. לפי Tom's Hardware הvertex3 מדורג 3 בטבלת הביצועים. http://www.tomshardware.com/reviews/buy-ssd-recommendation,3255-6.html תודה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by Usagi,

שלום - קניתי דיסק קשיח חדש (80GB ריק) שאמור להחליף את ה-כונן הישן (40GB שהתקלקל - ועליו הייתה מערכת ההפעלה וכו'). אני רוצה לדעת מה השלבים שצריכים לעקוב אחריהם להתקנת הדיסק. האם מישהו יודע איפה יש מדריך שיסביר איך לפרמט ולחלק למחיצות? יש לי את תוכנה MAGIC PARTITION 8 (ב-CD) וגם הRESCUE דיסק (1.44) של התוכנה.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  19. שלום. אני רוצה לרכוש כונן חיצוני של 1TB קטן מימדים (2.5 אינץ') והתקציב שלי הוא 450 ש"ח (ראיתי גם ב395 אבל אם כבר אז אני מעדיף שתמליצו לי אתם על הטוב ביותר בתקציב שיש לי). חשוב לי גם שיתמוך ב USB 3.0 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  20. Started by vlad vovchuk,

היי, מדובר בקורא כרטיסים , הקורא לא מזוהה כאמור בווינדוס 8.1. מדובר בקורא כרטיסים שנקנה לפני כ4 שנים. במחשב ישנן כניסות usb 3 בלבד. כאשר אני מחבר את הקורא למחשב, הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב ב disk management- הסרתי אותו (uninstall) וניתקתי מהמחשב,הפעלתי מחדש את המחשב, חברתי שוב פעם את הקורא למחשב והתקלה חוזרת על עצמה. מה עוד ניתן לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

דיסק לכתיבה רב פעמית לא משנה הגודל אחסון כתיבה הכי מהירה שאפשר, גם מחיקה מחיר? מקום לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  22. שלום עכשיו לי יש 80 גיגה של WD עם 8 באפר קניתי אותו לפני שעה... ואז ראיתי את ה round up ב xbitlabs וראיתי את הביצועים שלו מול ה samsung ו לרוב הסמסונג היה הרבה יותר טוב.... (הסמסונג שאני רוצה הוא גם 8 באפר) העם כדי לי להחליף עם הסמנוסג ? (בשביל ההחלפה אני יצטרך להוסיף 35 שקל , העם זה שווה את זה?) ה WD עלה לי 420 ה סמסונג יצא לי 455. בבקשה תעזרו , כדי שאני יכול לתקשר ולהגיד לו להזמין לי את הסמסונג או לא.

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  23. כמו שכתוב בכותרת מחפש DOK הכי מהיר שאפשר עד 16GB נפח ובעלות שלא תעבור את ה250 שקל, כרגע יש לי DOK של KINGSTON פשוט מאוד של 8GB והוא בכלל מיועד להעברת מידע אבל בגלל הReady Boost אני לא רוצה לנתק אותו בגלל שזה מוסיף לי מהירות. עכשיו אני צריך DOK כמה שיותר מהיר עם מהירויות כתיבה\קריאה כמה שיותר גבוה אפילו שיהיה 8GB הכי חשוב זה המהירות שלו. המלצות ? ;D

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by דובי770,

שלום וברכה. אני בונה מחשב, השימוש שלו יהיה בעיקר כרטיס הPRI שישב עליו. אני צריך כונן קטן של כ60 GB רק בשביל מערכת ההפעלה (Ubuntu). איזה כונן הכי אמין בשוק הביתי והוא לא יקר במיוחד ואיזה כונן יש לשוק היותר מקצועי וכמה הוא יעלה? המחשב הולך לעבוד 24/6 וכנ"ל הכונן.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  25. צילמתי בפלאפון שלי כמה סרטוני וידאו שנמחקו בטעות. הסרטונים היו שמורים על כרטיס זכרון הפלאש שלי. הרצתי את התוכנה File Scavenger (תוכנה מעולה!), והיא מצאה את סרטוני הוידאו ואף שיחזרה אותם (שמרתי אותם בMy Docs). הבעיה היא שהסרטונים לא נפתחים. בכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם (עם הWMP או עם MP Classic) מופיעה לי הודעת שגיאה: Can't open file: Unspecified error איך אפשר להריץ את הסרטונים האלה?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים