אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב מגע ALL IN ONE של סאמסונג. ההארד דיסק שלו פגום ואני רוצה להחליף. בדקתי בDEVICE MANAGER והשם של ההארד הוא: ST500LM012 אני לא מוצא שום ספק שמייבא אותו לארץ (ואני לא רוצה להזמין מחול) האם אפשר להשתמש בהארד דיסק אחר? אם כן איזה?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מחפש מתאם שמעביר לי מכונן 1.44 מגה ל יציאת USB. במחשבים ישנים ובהרבה התקנים אלקטורנים לימנם יש כונן 1.44 מגה ואין יצאת USB. המתאם צריך להנכס לכונן דיסקטים ולהוציא משם יציאת USB שניתן לחברה ל דיסק און קיי. אני מודע שקיים הבדלי מהירות בין ההתקנים השונים. האם מישהו מכיר מתאם כזה או איזה מדריך להכנה עצמית של זה ? תודה לכל המשבים.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי לפני שבועיים: הרצתי diagnose ב- ES-Tool, בדיקה מקיפה שלקחה הרבה זמן, והתוצאה בסוף הייתה: Your HDD has no error !!! גם SpeedFan, כולל בדיקה אונליין, מראה שההארדיסק תקין. כמו כן, הרעשים החריגים נעלמו. האם יש עדיין סיבה לדאגה? אין זה הגיוני שאין יותר רעשים? (הסיבה לפער בין הדיונים היא היותי חייל) ורציתי להגיב ל- Nike: הייתי מתאר את הרעשים כחריקות הידועות שהארדיסקים משמיעים, אבל הן חלשות\עדינות יחסית. זה הכל. תודה רבה רועי
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
החברה האמריקאית הצליחה לדחוס נפח חסר תקדים של 400 ג'יגה-בייט בתוך כרטיס ההרחבה הזעיר שיכנס לסמארטפון, לטאבלט ולמחשב שלכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי צורב של LITEONמדגם LTR-48246S ושאני פותח אותו אז הוא מתחיל להיפתח במהירות רגילה אבל בשלוש'ת רבעי האחרונים הוא מאט וניפתח במהירות איטית. האם זה ככה נורמלי בדגם הזה או שיש לי בעיה?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ראיתי באתר של איבורי את הרד דיסק הזה : דיסק קשיח Western Digital WD6400AAKS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137&CatCode=399 נפח 640 גיגה ב360 ש"ח לפי הנתונים שלו נשמע אחלה הרד דיסק. השאלה שלי האם יש כאן קאץ? או בעיה סמויה שבגלל הרד דיסק במחיר כזה נמוך? האם יש איזה ביקורת או משהו על המוצר? עריכה: מצאתי גם את הרד דיסק הזה: דיסק קשיח Seagate דגם ST3750640AS נפח 750GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2153&CatCode=399 יש פרטים? האם הוא טוב ומה הסיבה שהמחיר שלו רק 410 שח? ומה מבינים בסופו של דבר כדאי לי לרכוש? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כרגע על המחשב מותקן אצלי כונן קשיח 80 ג'יגה של WD עם 8 מגה בייט זיכרון מטמון, קיבלתי מחבר כונן קשיח ישן יותר של WD בנפח 30 ג'יגה עם 2 מגה בייט זיכרון מטמון. השאלה היא אם הוא ייגרום להורדת הביצועים של הכונן הקשיח הנוכחי ולהשוואת ביצועים או שהוא לא ישפיע על ביצועי המחשב והדבר היחידי שאני אראה זה עוד כונן של 30 ג'יגה?
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי יש לי היום כונן DVD ו צורב CD מותקנים (DVD TOSHIBA ו צורב LITE ON 52) אני רוצה לקנות צורב DVD, האם כדאי להחליף את ה DVD או את ה CD-RW? (כלומר, האם עדיף לההשתמש בצורב DVD גם בתור צורב CD קצת יותר איטי, או בתור נגן DVD) דבר נוסף, הצורב שאני חושב לקנות הוא PIONEER 106 ה-1000 ש"ח כולל משלוח... אשמח לתגובות למחיר ולדגם תודה
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
תראו... יש לי עכשיו WD 250G 16M במחשב עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד (כן לא מספיק לי חחח אני איש מוזיקה וממומלץ לעבוד אם 2 דיסקים קשיחים) עכשיו עלה לי רעיון אם כבר אני קונה עוד הרד דיסק למה לא שיהיה נייד\חיצוני??? אבל כמה דברים חשובים בעניין: 1. העמידות של הרד דיסק חיצונית כמו בפנימי? 2.מהירות שליחת\קבלת המידע היא טובה כמו ברגיל? כלומר שיפעל כאילו הוא פנימי זה מאוד חשוב 3.הביצועים פה חשובים יותר מן החיצוניות של ההרדדיסק כי זה מיועד לעבודות אדיו כבדות שצורכות עיבוד מהיר והעברה מהירה גם כן... 4.אם קונים הרד דיסק ויוצא שכדאי ולא מזיק לקנות חיצוני אז קנות נייד אמיתי כמו אלודוגמה) או שהרד דיסק רגיל כמו במחשב שאני קונה ומכניס לקופסה חיצונית כמו זה למשל: מקווה שהבנתם …
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי (אני במחשב אחר) התחיל להשמיע טיקים ולתקוע די הרבה את המחשב, אז כיביתי אותו, ועכשיו אני מעוניין להספיק לגבות כמה שיותר (לא הצלחתי להעתיק כלום כשהוא היה דלוק, הוא כל שנייה נתקע). מה הדרך הכי בטוחה לגבות? אני מתכוון, שהוא ישרוד כמה שיותר תוך כדי שאני מעתיק... לחבר אותו למחשב אחר בתור הארד-דיסק משני? אה, ומשהו קצת פחות קשור לפורום הזה: אם יש לי מחיצת לינוקס, רק שאני לא יכול להכנס אליה כי הבוט סקטור קצת דפוק, יש לי דרך להעתיק הכל לווינדווז? המערכת קבצים שם היא reiserfs, ואני לא חושב שיש תוכנה שקוראת את זה מווינדווז :\
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אתמול כיביתי תמחשב כשהיה כונן,בבוקר קמתי הדלקתי ופתאום חסר כונן "D" מה זה לעזעזל??!?!? תודה רבה רבה!!!!
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אולי זה מתאים יותר לפורום עזרה טכנית אני לא בטוח אז אשמח להעברה באם כן. ההארדיסק הישן שלי (1000GB סטה2 של סמסונג) מתחיל לעשות בעיות ועולה לי באתחול המחשב הודעת שגיאה שמשהו בו לא בסדר אז קניתי אחד חדש (גם כן 1000GB של HGST) והתקנתי אותו, המחשב מזהה ככונן נוסף הכל יפה. אני רוצה להשתמש בתוכנה כלשהי כדי להעביר את כל כונן C (כונן האתחול עם מערכת ההפעלה ווינדוז 7) להארדיסק החדש (כונן X) ככה שאוכל לאחר מכן לעשות רק ממנו בוט ולהעיף את ההארדיסק הישן. סיבה נוספת היא שמסתבר בדיעבד שעדיין יש לי אחריות על הישן אז אני רוצה להוציא אותו ולהחליף. אני לא מעוניין כרגע להתקין מערכת הפעלה מחדש, הייתי רוצה להעביר את הכל כמו שהוא כי אין לי הרבה זמן להתעסקות + אני עצלן. יש המלצות על א…
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של 500 GB, יש לי את מחיצה C שבא יש 63GB מותקן הווינדוס ויש לי את E שהיא 206 GB ריקה בינתיים. אני רוצה להעביר בערך 10 GB למחיצה C. זה אפשרי? עם כן איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי דיסק חיצוני של חברת סיגייט 2TB desktop backup הדגם שבא עם הdocking station הזה ... כל הדיסק והדוק היו שוכבים במגרה ורק פעם בחודש מתחברים למחשב בשביל גיבוי היו לי שם אולי 3 גיבויים אתמול בלילה באתי לגבות ופשוט הדוק לא מקבל חשמל , באסה ... מקווה שהדיסק עדיין עובד מקווה שעדיין באחריות מחר אלך לחנות שקניתי ממנה לבדוק למישהו עוד קרה?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
לא ידעתי כ"כ איפה לשים את הת'רד, בכל מקרה חבר שלי מעוניין ב DVD טוב קורא צרובים ואת כל האיזורים, אין לי ממש ידע בתחום, אז אם אפשר להביא לי שמות של דגמים טובים והסברים... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קצת לפני הקנייה, אני רוצה לדעת 1. האם ישנם הבדלים רציניים בין הכוננים של מקסטור, סיגייט, ווסטרן-דיגיטל? למיטב זכרוני המקסטור היה קצת יותר מהירים, אבל המחיר בהתאם. 2.האם SATA שווה את זה? צריך לבחור בין SATA+120GB, לבין 160+ATA, ששניהם באותו המחיר. האם הנוחות בכבלים דקים שווה כל כך הרבה?
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלי יש לי לוח אם P5N-D chipset nvidia nforce 750i sli win 7 32bit ultimait המחשב נקנה בשנת 2008 לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשב המחשב מזהה את הדיסק אבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB) הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h] אשמח לכל עזרה בנושא תודה מראש ski_farm
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
העתקתי את המחיצה :C מהדיסק הישן אל כונן ה-SSD החדש באמצעות קלונזילה, מחקתי את המחיצה שאחריה עם אקרוניס ואז הוספתי את המערכת החדשה עם EasyBCD לתפריט האתחול. המערכת החדשה עולה בלי בעיות, אבל כונן המערכת מקבל אות כונן E. כונן המערכת הקודם עדיין מקבל את האות C. הבעיה היא שכל הקיצורים לתוכנות נשארו ל-C:\Program Files. יש דרך לשנות את זה ל-E:\Program Files או לגרום למערכת החדשה לעלות עם אות כונן C? ניסיתי להחביא את מחיצת המערכת הישנה דרך אקרוניס (כדי להכריח את המערכת על ה-SSD לקבל אות כונן C) אבל זה רק גרם לווינדוז לסמן את ההתקנה כלא חוקית. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
-
-
אהלן.יש לי לוח אם של ASUS מסוג P5Q3.אחלה לוח ואני תוהה אם לקנות לו הארד דיסק שתומך בUSB 3.0 - הכרטיס של ה-PCI מסופק עם ההארד דיסק ונותן לי בעצם את היציאה על המחשב.השאלה אם זה באמת יעבוד כמו USB 3.0 אמיתי אז שהמהירות תהיה נחותה מהמקור. שאר המפרט הוא: Core 2QUAD Q9550 2.83GHZ GEFORCE 9800GT 1GB DDR3 4GB DDR3 1333 MHZ IN DUAL CHANNEL A-DATA(THE COMPANY( 500GB WD HARD DRIVE SATA אני מניח ש-2 אבל לא בטוח להגיד לכם. מארז של THERMALTAKE הארד דיסק חיצוני של LACIE מדגם QUADRA עם ESATA 1TB תודה רבה לעוזרים.שגיא
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למחוק את הדיסק הקשיח שלי כך שלא ישאר עליו כלום, כמו כשמקבלים מחשב חדש עם דיסק קשיח נקי מכול איך אני עושה את זה?? בתודה מראש, גל
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הדסיק הקשיח הבא נראה ממש מצוין לגיבויים בין מחשבים: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501103 מדובר על דיסק קשיח חיצוני לניידים, במהירות 5400RPM, בקיבולת 120GB. היתרון הגדול שלו הוא שלא צריך חיבור חיצוני לחשמל, אלא הוא לוקח את החשמל דרך חיבור ה USB2. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי במהירות הגיבוי והקריאה, לעומת דיסק קשיח 7200RPM חיצוני, שגם הוא משתמש בחיבור USB2 למחשב.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הי, מפרט נוכחי: I7 4790K 4.5GHz 32GB RAM GTX770 GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Antec P280 מערך כוננים כרגע: Samsung EVO 840 120GB SATA - בו הווינדוס וה-pagefile WD 1TB SSD SATA - בו VM-ים\משחקים וכו'. 4 כוננים קשיחים נוספים. המערכת שלי כבר בעייתית לשימושים שלי (פיתוח כבד, VM-ים, קונטיינרים, דפדפן) ואני מוצא את עצמי בבעיות RAM כל הזמן. הגדלה של ה-pagefile על ה-ssd עזרה (ברור שזה לא אידאלי). אני אקנה מערכת חדשה בהמשך, אבל אני מעדיף לחכות כרגע כמה שאפשר - תקופת קורונה, כרטיסים חדשים של nvidia וכו'. (זה חשוב לציין, כי הכונן יצטרך לעבור למערכת החדשה בתור ראשי) אני חושב על השדרוג הבא למערכ…
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-