אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX ואני נתקל בבעיות מוזרות עם ה disk on key שלי לפעמים כשאני מכניס אותו ומנסה להיכנס אליו אז הוא מופיע ב"מחשב שלי" אבל כשאני לוחץ עליו ומנסה להיכנס אז המחשב לא נותן לי וכותב שהוא לא מזהה שום כונן שמחובר אולם אם אני מאתחל את המחשב אני יכול להיכנס ל dok אבל לאחר כמה זמן שהמחשב דלוק הבעיה חוזרת אודה לכם מאד אם תעזרו לי... בנוסף רציתי לדעת איך אני בודק איזה usb בדיוק יש לי?כלומר של איזו חברה תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
צריך המלצה ל HD חיצוני 2.5" ו- 3.5" של 2TB שיהיה מהיר. המטרה היא לאיכסון וגיבוי נתונים. ללא חיבור חשמל. מה אתם אומרים על זה? : My Passport 2TB 2.5'' External Portable HDD USB 3.0 Black המחיר שלו ממש גבוהה, שמעתי על עוד אופציה לקנות כונן רגיל ולהשים עליו מארז. מישהו יכול להגיד מאיפה אני קונה את המארז ואיך אני עושה את זה? ומה אתם אומרים על ה HD הזה? : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv אשמח לשמוע עוד הצעות.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
קניתי בקנייה הקבוצתית SSD M4 יש לי במחשב SATA 2 בלבד אחרי מה שבדקתי, זה הלוח שלי Gigabyte GA-P35C-DS3R כמו שהמליצו לי העברתי ל AHCI במקום IDE וזה שיפר לי במעט את הביצועים, אבל עדיין אני רואה הבדלים משמעותיים ביני לבין אחרים האם זה המצב ב SATA 2 ? או שיש אופציה לשדרג את המהירות?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
בעקבות הטירוף שרץ כאן על ה SSD בקניה הקבוצתית , האם ה SSD יתמך ע"י המע' הישנה שלי ? מפרט : P4 , ASUS P4C800 . תודה ! בדף באת כתוב שהוא תומך אחורה רק עד SATA2 , לא אמורה להיות תאימות מלאה לכול העסק הזה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש את שני אלה באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3121&CatCode=399 מה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי מפרט לגמריי לא רע: לוח ASUS P5W DH, מעבד Intel® Core2 Duo 6600 2.4GHZ זכרון: 3GB בשבועיים האחרונים הוא מגיב באיטיות, מבדיקות שעשיתי ראיתי ש זיכרון שלו נמצא בניצולת של בין 1.5-2.00 והCPU USAGE קצת משתולל, מבדיקות וירוסים וטיפלים אחרים לא מצאתי כלום, הוספתי 2 מצבים של ביצועיי ה HD שלי שהם ב raid0 נראה נמוך קצת לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית הופכת לאחת מהראשונות בשוק אשר מציעה נפח אחסון גדול במיוחד בהתבסס על ממשק החיבור העדכני אין ספק שתקן ה-M.2 הוא העתיד של עולם האחסון מבוסס שבבי ההבזק, עם תמיכה ישירה בממשק ה-PCI-Express לקבלת מהירויות וביצועים גבוהים במיוחד, תאימות לתקן ה-NVMe וגם מימדים קומפקטיים במיוחד למוצרים המתבססים עליו, שהופכים אותם למתאימים בהחלט הן למחשבים נייחים והן לניידים וטאבלטים כמעט מכל סוג. כעת, נראה שגם אחד מהחסרונות המשמעותיים ביותר שעוד נותרו לכונני ה-M.2, שהוא מגבלת נפח מירבי לעומת כונני ה-2.5 אינץ' הוותיקים אשר קשורה ישירות לגודל המינימלי שלהם, מתחילה להצטמצם – תודות ליצרנית Transcend ולקו כונני ה-MTS800 שלה. ב-Transcend השיקו עתה דגם חדש של כונן …
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק של WD בנפח 80GB. הוא אצלי כ 5 שנים לערך, אולי אפילו קצת יותר. לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת איטיות בכל דבר שקשור למע' ההפעלה (פתיחת תוכניות וזמני תגובה כלליים). סוג החיבור הינו IDE. קראתי קצת בסטיקי אחסון והורדתי את HD Tune לאבחון של ההארד דיסק. כמה תמונות שצילמתי אחרי סיום כל תהליך: יש לציין שבזמן פעולת התוכנה האנטיוירוס היה מבוטל ולא עשיתי איתו כלום רק התוכנה עבדה ברקע. תודה
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי עקב צורך להתגבר על גודל דיסקים הקטנים המוצעים בשוק הSSD האם ניתן לקשר 2 דיסקים SSD (מאותו סוג כמובן) בRAID -0 ? תודה והמשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה הזאת ממש מוזרה, ישבתי על המחשב (נייד-DELL inspiron 8600) סתם במהלך שימוש רגיל-גלישה . פתאו המחשב הציג לי מסך כחול של תקלת חומרה וזהו, עשיתי ריסטרט והוא רשם שהקובץ HAL.DLL לא נמצא או לא תקין, ניסיתי להעתיק את הקובץ מחדש לכונן אבל ללא הצלחה, הוא רושם שאין לו גישה או שהוא לא מוצא את הכונן, הקטע המוזר זה שבביוס הHD מזוהה כ-40 G וזה מה שצריך להיות אבל אחרי זה הוא אומר שהוא לא מוצא את הPRIMARY HD כשאני מעלה את המחשב דרך הדיסק של XP הוא מזהה את הכונן, אני יכול למחוק את המחיצות וליצור וכ"ו אבל ברגע אני מנסה לפרמט מחיצה הוא פשוט נתקן באחוז או שניים וגם בפרמוט מהיר ב-20 אחוז, ממש מוזר, עכשיו אני חושב שהארד דיסק תקין אבל אולי ישנה איזו תקלה ב-MBR או משהו כזה, אני לא ממש…
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי סידירום מחובר למחשב,עכשיו כשאני מחבר את הצורב עם הסידרום המחשב נתקע ולא עולה או שאת אחד מהם הוא לא מזהה או בכלל כאשר מחברים את אחד מהם לבד הוא פועל אך כאשר מחברים את שניהם אז הם לא פועלים יחד. מדוע??? וזה לא הג'ימפורים כבר נסיתי את כל האופציות! תודה לכל העוזרים,יום טוב! 8)
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מה זה Large 8MB data buffer ומה ההבדל בנו לבין שתי מגה זה קשור לצורב אנה עיזרו לי
-
שלום לכולם. לפני שבוע בערך פתחתי כאן הודעה על HD חדש שקניתי, 250GB של WD,מאייבורי. ותודה על העזרה שלכם! (לגבי מחיצות וזיהוי הכונן קשיח בווינדוס). עכשיו לעניין... התקנתי על הכונן החדש ווינדוס ויסטה אולטימט X 64. 4 ימים עבד לי נהדר!, אך כשחזרתי אתמול ראיתי שהמחשב אינו מגיב לתזוזת העכבר (היה על שומר מסך), וגם לא ללחיצת המקשים. כמו כן שמעתי רעשי תקתוק מתוך המארז שלי, ולא הבנתי מאיזה כיוון זה מגיע... עשיתי ריסט למחשב, התקתוקים המשיכו, והביוס לא זיהה יותר את הכונן החדש שלי!!! יש לציין שהמחשב לא קיבל שום מכה!, אז אין מצב שזה נזק פיזי!!! עשיתי ריסט לביוס > לא עזר. ניתקתי וחיברתי את הכונן לSATA אחר בלוח אם > לא עזר. ניתקתי וחיברתי שוב את הכבלים > לא עזר. יש לצי…
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
עכשיו הגיע זמן האמת..... אני על סף קניית צורב DVD, איזה משני הצורבים הללו אתם ממליצים ולמה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
SSD CRUCIAL 128 קניתי אותו לפני כמה ימים ורציתי לדעת האם אני קודם מחבר אותו בתור הרד דיסק רגיל מעלה את הווידוס מפרמט אותו לNTFS? או שקודם אני מתקין עליו ווינדוס ? וכנ"ל לגבי עידכון קושחה ... האם אני יכול להתקין עליו ווינדוס ואז לעשות עידכון קושחה או ששוב לחבר אותו כהרד דיסק רגיל לעדכן אותו ואז להתקין ווינדוס? ובמדריך לSSD לא מצאתי תשובות לזה... בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן DVD התומך ב-DIVX. שאלותי הן: 1. האם יש נגנים התומכים בכתוביות בעברית? 2. האם מישהו יכול להמליץ על נגן טוב? תודה מראש, תמיר.
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני עכשיו קניתי מחשב ובחנות אין להם את הדגם שלAAKS WD בגרסא של 250G אבל יש להם 320G והוא AAKS וההבדל בינהם הוא ~100 שקל. עריכה: יש להם בחנות גם את ה 250G AAJS שגם מצתרף לשאלה שלי. ואני צריך 250 גיגה. עכשיו לשאלה שלי האם כדאי לקחת את ה AAKS 320G או לקחת 250KS? תודה, גיל.
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי דיסק קשיח לא מזוהה יותר ולא ניתן להעלות את המחשב הוצאתי אותו מהמחשב והכנסתי לתוך מארז של דיסק נייד, בחיבור למחשב אחר הוא עובד( כדיסק חיצוני) לפעמים, תלוי איך מניחים אותו ברור שהוא נדפק עליו יש אין ספור התקנות כולל ווינדוס מקורי שהדיסק נעלם לי האם יש דרך להעתיק את כל התוכן של הפגום כולל הכל( ווינדוס תוכנות- הכל) כולל מחיצות לדיסק חדש שיתפקד כראשי עם כל החומר עליו??? פשוט להכניס את החדש אחרי ההעתקה ולעבוד רגיל??? אודה לכם על תשובה מהירה זה דחוף מאוד!
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, לאחר הקנת הגרסא החדשה של ssd tool box הוא מציג לי את נתוני הSMART בצורה לא טובה כמו בתמונה המצורפת, אשמח לדעת אם מדובר בבאג או שככה זה צריך להיות, ואם זה תקין אז איך קוראים את הנתונים האלו?, האם עוד מישהוא נתפל בתופעה עם הגרסא החדשה?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
מישהו צרב פעם דיסק dual-layer? מעולם לא ניסיתי כי שמעתי שהם לא הכי מוצלחים (לא זוכר אפילו למה) ואני רוצה לדעת אם שווה לנסות, עכשיו שהמחירים סבירים למדי.
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
האם ה-Nec 2510A קושחה 2.15 תומך bitsetting? אם לא האם קיים עידכון firmware רשמי המוסיף את האופציה הזאת? בכל מקרה חיפשתי בכלל עידכונים רשמיים ולא כל כך מצאתי, איפה הם נמצאים? ואם אנחנו כבר בשוונג איך מפעילים את זה?
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני להוסיף למחשב של אחי את הצורב H22N של LG וכרגע מותקן במחשבו רק כונן דיסקים רציתי לשאול האם לצורב שאני מתכוון להוסיף לכונן הדיסקים אני צריך לחבר חוץ מהכבל מתח וה IDE עוד איזה כבל ? תודה רבה לעונים...
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ב- KSP צורב LG H22N, איך אני אדע שהבחור לא דחף לי "בטעות" H12N ??? היש מדבקה שלא ניתן להתבלבל איפשהו על הכונן ? מיותר לציין כי הוא מגיע BULK, כלומר עירום, ללא קופסא.
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
נחמד לאללה. HP פיתחו צורבים שיכולים בשיתוף של דיו ומדיות מתאימות להדפיס עם קרן הלייזק של הצורב על הדיסק. מה דעתכם? צורב מולטי\מולטי גם צורב וגם מדפסת לייזר... http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10799
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-