עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by b3ta0,

אני לא מכיר מה עדיף ואיזו חברה או דגם כדאי לקנות. מה מבחינת מהירויות? אני צריך שיצרוב ויקרא Blu Ray, DVD. תודה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  2. האם 12 ק"ב של סקטורים פגומים בהארד דיסק סיגייט 500 ג"ב בן חודשיים זאת תקלה שתכובד ע"י היבואן בהחלפה של חדש ? נראה לי שהבקרת איכות שלהם נעשית ע"י בני 12.... עוד שאלה קטנה: בזמן האחרון הוא התחיל "לחשוב" לי אפילו בBIOS... מעין רעשי קריאה קטנים כאלה, פחח פחח פחח, זה נורמלי ? על מה כבר הוא חושב בBIOS ?

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by The-Q,

הסיפור מעט ארוך אבל בקצרה: היה לי Seagate Barracuda 500GB ששווק חיים, במסגרת האחריות הוא הוחלף ל-1TB. חצי שנה אחרי ההחלפה גם הכונן החלופי 1TB החזיר נשמתו לבוראיו ואני כרגע חודש לפני תום האחריות על הכונן המקורי. הבעיה היא מחלה ידועה של הסדרה הנ"ל של סיגייט שהייתי יכול למנוע אם הייתי מעדכן את ה-firmware בזמן. מיותר לציין שהכשלים האלו הסבו לי עוגמת נפש בעקבות מידע שאבד ולעולם לא יוחזר הי"ד. יש דרך לשחזר את המידע אך היא כרוכה בפתיחת הכונן ובסיום האחריות. לפני שאני מממש את האחריות ומחזיר את הכונן, אני רוצה למחוק את כל המידע שנמצא עליו והדרך היחידה לעשות זאת מבלי לפגוע באחריות היא degaussing. האם יש מקום בארץ שמבצע degaussing? מה טווח המחירים עבור כונן בודד והאם בכלל נותנים שיר…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  4. www.xbitlabs.com הכי טוב מבחינת ביצועים, אבל לא RAPTOR (יקר מדי) . תודה.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  5. איך פתרון דיסק קשיח 100אחוז? נסיתי תוכנה UltimateDefrag לא עוזר בבקשה עזזה לי. לא רוצה להתאבד דברים מידע חשוב! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by R9547655G,

טוב הגיע הזמן לעבור למשהו יותר גדול. -- מה לעשות אם ה פורמט FLAC פשוט מרשש אותי מבחינת מקום אבל מזכה אותי באיכות חלומית. --- יש בערך כ 7GB של MP3 כפול 5 פעמים...בקיצר אני צריך מינימום 80GB אבל חשובה לי גם האיכות.(מאוד)

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  7. חבר שלי קיבל אתמול את הSSD הנ"ל, הביצועים - בשמיים... בהחלט הארדיסק ששווה קניה במחיר של 1150 שקל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  8. Started by מאור247,

אם פרמטי את המחשב שלי ועשיתי בטעות כונן אחד (כאילו כל הנפח של ההארד דיסק במחיצה אחת)......יש אפשרות לפצל לעוד כונן....(אחרי שהמערכת הפעלה כבר מותקנת)....מבלי לפרמט?????!!

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  9. Started by mosabr1234,

מבקש לדעת איך אפשר לחבר האר דיסיק SAS ל PC. איזה בקר אני יכול לקנות במחיר סביר ואיפה. תודה

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  10. התקנתי הארד דיסק במחשב, עם חיבור SATA. כשנכנסתי לווינדוס הוא זיהה את ההארד דיסק (של היטאצ'י) אבל לא הופיע לי שום כונן במחשב שלי. איך אני גורם לו להופיע במחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  11. במחשב שלי יש כונן של WD בנפח 1 TB, וכונן בנפח 320 של סמסונג. שניהם 7200RPM 3.5 מה יכולות להיות ההשלכות של RAID 0 בין שני כוננים כאלה ? (אם בכלל זה עובד) ואם כבר פתחתי אשכול אז עוד כמה שאלות לגבי כוננים - RAID 0 - ראיתי באנצ'ים שונים, והתוצאות של הRAID לא נראות כאלה מדהימות, אבל כל זה תוצאות של כלים שאני לא מכיר. מה שמעניין אותי זה- האם יש שיפור משמעותי בזמני הטעינה והעבודה של מערכת ההפעלה ? יש טעם לקנות למטרה הנ"ל SSD קטן ? משהו כזה לדוגמה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2273 להתקנת מערכת ההפעלה בלבד וכמה תוכנות שלא יתפסו יותר מידי מקום, ואם זה לא מספיק אז רק מערכת הפעלה. מהירויות כתיבה וקריאה לא חשובות, העיקר שעבודת מערכת ההפעלה תשתפר. אני מנסה לשפר מחשב מת…

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני 3.5 אינץ' 2 TB זכרון ו חיבור USB3 . ולחברת SAMSUNG יש שני מוצרים שמתאימים לדרישות שלי אחד g3 ststion הקצת יקר יותר והM3 station החדש והזול יותר. השאלה שלי מה בדיוק ההבדלים הטכניים ,אם יש בכלל,בין שני הדגמים ולמה אחד יותר יקר מהשני? תודה

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by BigT,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן DVD התומך ב-DIVX. שאלותי הן: 1. האם יש נגנים התומכים בכתוביות בעברית? 2. האם מישהו יכול להמליץ על נגן טוב? תודה מראש, תמיר.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  14. רציתי לקנות את הדגם שאלכס המליץ עליו וראיתי שבאתר שלהם יש רק את הדגם הזה אז הלכתי לחנות וקניתי אותו מבלי להסתכל יותר מידי כי גם הייתי לחוץ בזמן ועכשיו בבית אני רואה זה דגם DRW-20B1LT ולא RW-2014L1T!!! מה ההבדל בניהם ומי עדיף?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  15. שלום, איזה כונן קשיח יותר טוב לדעתכם SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ או WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS, אשמח אם תגידו גם למה.

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by ofri11,

שלום! קניתי דיסק קשיח פנימי SATA2, וחיברתי אותו למחשב שבו קיים דיסק קשיח נוסף בחיבור IDE ועליו מערכת ההפעלה. המחשב זיהה את הדיסק ("זוהתה חומרה חדשה") אך איני רואה אותו במחשב שלי. הבנתי שאני אמור לעשות לו פירמוט ראשוני. אז שאלתי היא איך עושים זאת? המטרה הסופית היא להתקין עליו מערכת הפעלה חדשה ולנתק את הכונן הקיים- אז האם צריך לפרמט אותו ראשית תחת מערכת ההפעלה הקיימת, או שאפשר ישר לנתק את הישן, להדליק את המחשב ולהכניס דיסק של חלונות ותוך כדי התקנה הוא יפורמט? תודה מראש, עופרי.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by LENOVO,

יש לי הארדיסק של 500 GB, יש לי את מחיצה C שבא יש 63GB מותקן הווינדוס ויש לי את E שהיא 206 GB ריקה בינתיים. אני רוצה להעביר בערך 10 GB למחיצה C. זה אפשרי? עם כן איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by golanc,

שלום, לחבר הלך ההארד-דיסק במחשב הנייד, והוא מחפש המלצה לקניית חדש. מדובר על קומפאק מלפני 4 שנים, והחיבור הוא SATA. קראתי בסטיקי, אבל יש שם רק כונני 3.5". האם ניתן להסיק שגם לנייד מומלץ סמסונג, או שלא בהכרח ? חיפשתי כאן בפורום וגם בפורום לניידים, אבל לא מלאתי משהו מועיל. אשמח לכל פידבק !

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  19. יש לי HTPC בסלון עם שני כונני 1TB של סמסונג, אני מעוניין להוסיף עוד 2TB (כנראה להחליף אחד מהם כי אין לי מקום ל3 כוננים קשיחים שם) השאלה האם מהירות הכונן בין 5400RPM ל7200RPM משפיע על צפיית סרטים באיכות 1080p ? המטרה של הכונן זה נטו איחסון סרטים ולהפעיל אותם בעזרת XBMC.. בגדול הכונן ששמתי עליו את העין הוא HD204UI של סמסונג שהביקורות עליו שהוא שקט וכונן 2TB במחיר שפוי...

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by boom,

האם נחשב DVD טוב?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by ofirr,

איזה צורב איכותי יותר,עמיד יותר ומשתלם יותר? Asus 1814BLT SATA Lightscribe או LG HN-62 או שיש אחד אחר שמספק את הסחורה טוב מהם?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by CMuf,

בווינדוס 7, כונן קשיח סאטא, הנמצא בתוך מגירה עם מפתח און אוף בתוך המארז, בטעות המפתח סובב, דבר שבטח גרם לחשמל ונתונים של הכונן להפסיק. אני לא רואה שום בעיה בהפעלות מחדש של המחשב. נראה בסדר גמור. האם אני צריך לחשוש מאיבוד נתונים או בעיה בחלונות בהמשך הדרך? - אם לא אז מדוע - האם ה- אן טי אפ אס שומר על הנתונים תקינים גם באיבוד כזה של חשמל ונתונים לכונן? - אם כן - יש תוכנה שכדאי לי להריץ לבדוק תקינות?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by galr52,

שלום אני רוצה למחוק את הדיסק הקשיח שלי כך שלא ישאר עליו כלום, כמו כשמקבלים מחשב חדש עם דיסק קשיח נקי מכול איך אני עושה את זה?? בתודה מראש, גל

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by ziv13,

שלום לכולם!!!! ברשותי לוח EPOX 8KDA3J למעבדי AMD עם דיסק קשיח SATA 1 80 ג'יגה. לאחרונה אני ממש סובל מחוסר מקום בדיסק ואני רוצה להוסיף עוד מקום... אבל הבעיה שכל דיסק 250 ג'יגה הוא SATA 2 אז האם זה יתאים או שזה לא יעבוד בלוח?! אפשרות נוספת שיש לי היא לקנות עוד 80 ג'יגה של WD ולעשות RAID ככה שיהיה לי 160 ג'יגה ב 260 שקל... מה לדעתכם עדיף? תודה.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  25. Started by x-dude,

רייטק ו CMC כבר נערכים להוצאת המדיות של הדור הבא ממש עוד מעט ;D http://www.digitimes.com/systems/a20050412A7035.html בלו-ריי - שנה הבאה.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.