אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי הארד דיסק של מקסטור, לא זוכר דגם חבר שלי רוצה לקחת ממני כמה דברים אז הוא חיבר את ההארד דיסק שלו אל המחשב שלי.... הבעיה שהוא לא מופיע אצלי בmy computer... מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הרד דיסק חדש ולא יודע מה הכי כדאי לקנות היום יש לי כרגע שני הרדיסקים אחד 500GB של WD מלפני שנתיים שלוש ואחד חדש יותר מלפני שנה של 1000GB : Samsung SpinPoint F3 HD103SJ 1 TB הWD יחסית איטי ורועש והסמסונג משמעותית מהיר ושקט ממנו. המחשב משמש הרבה למשחקים כבדים ולסרטי בלו-ריי (הורדות רבות מהאינטרנט של סרטים ברמה גבוהה זה הסיבה שתמיד חסר לי מקום) ולכן ביצועים ומהירות חשובים לי הבנתי שיש היום הרד דיסקים של 64MB , האם זה אלמנט רב משמעות לביצועים? התקציב לא מאד ברור, עדיף עד 500 שקל אבל אם צריך להוסיף בשביל קנייה סופר משתלמת אז אפשר לעלות הוא חייב להיות לפחות 1TB אבל אני פתוח להצעות מה כדאי לקנות? האם יש בעייתיות עם זה שיהיו לי כבר 3 הרד דיסקים (ספק כוח לא בעיה…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
משהו מוזר.. דיסק SATA חדש ומפורמט, הדיסק היחיד המותקן במחשב, מנסה להתקין עליו WIN XP, הפעלתי את ההתקנה מה CD, היא העתיקה את כל הקבצים שצריך לדיסק הקשיח, יצאה ההודעה הרגילה של להוציא דיסק עם נמצא בכונן, ולעשות ריסטרט למחשב, כדי שההתקנה תמשיך. אך הבעיה היא שההתקנה לא ממשיכה. עליתי עם דיסקט, ראיתי שהועתקו קבצים ותיקיות לדיסק הקשיח, אבל לא עולה. הדיסק הקשיח מוגדר ראשון ב BOOT, לא עוזר. החלפתי את ה SATA ברגיל (חדש ומפורמט), עובד בונבוניירה. היתכן של SATA יש יד ורגל בנושא ?
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מחר אני קונה שני כוננים של סאמסונג F3 בנפח 500GB למטרת רייד 0. (כן אני מכיר את הסיכונים). לינק: http://www.skypc.co.il/pl_product~HD502HJ~7~0.htm ועכשיו ראיתי כונן מוזר, raid class. מה זה בעצם אומר? יש הבדל בין הכוננים לרייד? עדיף אותו על פני הF3? לינק: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=7122 אני הולך להשתמש בבקר רייד פנימי בלוח אם P35-GS3P של ג'יגבייט. תודה מראש. מיכאל.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי וירוס על הכונן קשיח SCSI שלי למישהו יש מושג איך להסיר אותו ה מורטון אנטי וירוס 2003 לא מצליח בבקשה תעזרו קוראים לוירוס: (rhubarb (b
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי צורב של LITEONמדגם LTR-48246S ושאני פותח אותו אז הוא מתחיל להיפתח במהירות רגילה אבל בשלוש'ת רבעי האחרונים הוא מאט וניפתח במהירות איטית. האם זה ככה נורמלי בדגם הזה או שיש לי בעיה?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, לא הצלחתי למצוא הבהרה לדבר הזה בחיפוש כאן וב-FAQ שונים... יש לי 80GB שבשימוש רגיל כבר שנה ומשהו. הזמנתי כונן זהה (סיגייט סטנדרטי כזה), רק עם נפח כפול, ואני חושב על לחבר אותם ב-RAID 0. אני מודע לבעייתיות של כשלים במערך כזה, וגם הבנתי שאם אחבר אותם כך אקבל נפח של 160GB סה"כ. השאלה היא - האם אפשרי ליצור מערך עם הכונן החדש, מבלי לפרמט את הקודם?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע בערך פתחתי כאן הודעה על HD חדש שקניתי, 250GB של WD,מאייבורי. ותודה על העזרה שלכם! (לגבי מחיצות וזיהוי הכונן קשיח בווינדוס). עכשיו לעניין... התקנתי על הכונן החדש ווינדוס ויסטה אולטימט X 64. 4 ימים עבד לי נהדר!, אך כשחזרתי אתמול ראיתי שהמחשב אינו מגיב לתזוזת העכבר (היה על שומר מסך), וגם לא ללחיצת המקשים. כמו כן שמעתי רעשי תקתוק מתוך המארז שלי, ולא הבנתי מאיזה כיוון זה מגיע... עשיתי ריסט למחשב, התקתוקים המשיכו, והביוס לא זיהה יותר את הכונן החדש שלי!!! יש לציין שהמחשב לא קיבל שום מכה!, אז אין מצב שזה נזק פיזי!!! עשיתי ריסט לביוס > לא עזר. ניתקתי וחיברתי את הכונן לSATA אחר בלוח אם > לא עזר. ניתקתי וחיברתי שוב את הכבלים > לא עזר. יש לצי…
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם משהו יודע עם יש הבדל ממשי בין ביצועי דיסקים במערך RAID 0 2 דיסקים של 300 גיג 15 אלף סל"ד SAS עם בקר PROMISE PCI EXPRESS X1 מול 2 דיסקים 300 גיג 10 אלף סל"ד SATA2 בבוקר שעל לוח האם השימוש העיקרי הוא מערכת הפעלה + הרצת משחקים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן DVD התומך ב-DIVX. שאלותי הן: 1. האם יש נגנים התומכים בכתוביות בעברית? 2. האם מישהו יכול להמליץ על נגן טוב? תודה מראש, תמיר.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לגולשי הפורום, קניתי מחשב נייד (Asus X554L) לפני כמה שבועות ואני מתכנן לשדרג לו את הכונן הקשיח לSSD. אני חיפשתי קצת באינטרנט, ומצאתי את הכונן הזה: http://ksp.co.il/?select=.1033..152..377.&list=1&sort=2&glist=0&uin=29521&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה דעתכם עליו? לא מצאתי עליו מידע כלשהו/ביקורת, ולכן אני פונה אליכם.. אין לי הרבה אפשרויות מאחר שהתקציב שלי מוגבל (קניתי כבר כונן SSD למחשב אחר ואני מעוניין לחסוך כמה שיותר), ולכן אני מנסה לחסוך כמה שיותר, אבל לא במידה שאני אקנה בסוף כונן איטי/לא משתלם וכו'.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני צריךשמות של חברות מוכרות בתחום הכוננים הקשיחים. והאם 200GB יספיקו אם המחשב נועד למשחקים? או שכדאי 320GB?
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
פשוט הגדרתי לפני כמה ימים הכל DMA ושאני עושה עכשיו COPY בנירו זה עושה לי X אדום שהוא לא יכול (יש לי צורב TEAC x40). לכן רציתי לדעת איפה לעשות PIO ואיפה DMA. הארד דיסק של מחובר לבד על קבל משלו. והצורב והסידי על קבל ביחד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
והאם זה אפשרי בכלל לפרמט מחיצה ולא את כל הHDD ? זו לא המחיצה של המערכת הפעלה אף על פי שמותקנת בה מערכת הפעלה.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי DOK של 512MG של חברת M-SYSTEMS שבטעות נפל ובהתחלה הוא עבד מאוד לאט ורק הראה את הקבצים עצמם, ואחר כך הודיע כי הדיסק לא מפורמט. לא נראה כי הדיסק נשבר פיזית אך משהו התקלקל בו. ניסיתי לפרמט דרך הWINDOWS אך הוא לא מצליח האם יש תוכנות אחרות שיכולות לפרמט את הדיסק מחדש ? דרך אגב תוכנת Zero Assumption Digital Image Recovery הצליחה להוציא מה DOK את התמונות שהיו בו כך שאני מאמין שהוא עדיין תקין. תודה .
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
מקווה שפניתי לפורום הנכון... זיכרון פלאש מסוג memory stick duo מה ההבדל בינו לבין שאר זיכרונות הממורי סטיק? אני קונה סלולרי שתומך ב"דואו", זה אומר שהוא לא תומך באחרים? או שאין ממש הבדל...? אפשר להשיג את "דואו" בחצי ג'יגה או ג'יגה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראשית כל הנה הצורב שיש ברשותי http://www.cdr.cz/rekordery/msi/images/8332b.gif מאז הפירמוט האחרון והתקנת WIN XP יש לי בעיות צריבה. אני צורב דאטא דיסק בנרו, הוא צורב הכל בסדר (רק בדיסקים יקרים), מסיים אותו ולאחר מכן כשאני רוצה להפעיל את הדיסק הוא פשוט ריק מתוכן, ואין בו כלום. ברגע שאני משתמש במדיה איכותית כגון VERBATIM הצורב צורב והכל בסדר, אולם לאחר מכן אני לא יכול להפעיל את הדיסק והוא כאילו ריק, כשאני משתמש במדיות זולות ולא מוכרות הצורב בכלל לא מסיים את הצריבה וכותב Could not perform fixation או משהו כזה. יש לציין שבשני המקרים אני צורב במהירות נמוכה יחסית (X12 או אפילו 8X, כשהצורב מסוגל 32X). עוד דבר הוא שאם אני מכניס דיסק REWRITABLE של TDK ומבצע צריבה, הנרו …
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD5000י של 500 GB.לאחרונה המחשב לא מזהה אותו. איך פותרים בעיה כזו? יש מי שמתקן דברים כאלה? האם יתכן שיש בעיה של דרייבר? אם כן,מאיפה מורידים דרייבר שלו ? חיפשתי וכל מצאתי אלה תוכנות שמתיימרות לתקן את כל הדרייברים בעבור תשלום.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לאחרונה נגמר לי המלאי של TY ואני מעוניין לקנות חבילה נוספת. מדובר על הדיסקים הסגולים שנמכרים כמדיות של FUJI DVD+R x8. מדיה קוד T02. יש למישהו מושג אם אפשר עדיין להשיג אותם בארץ? או כל מדית TY אחרת? במידה וכבר אין למכירה TY בארץ (לא הזמנתי מדיות בסביבות שנה), אילו מדיות איכותיות מומלצות כיום לקניה? ומהיכן אפשר לקנות אותן? תודה
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
wd MYBOOKWORLD כשהוא מחובר לרשת,כל המחשבים מזהים אותו.כשאני מנסה לחבר למחשב ספציפי,עם כבלusbהוא לא מזוהה.יש שיטה מסויימת או שזה אינו בנוי לחיבור מסוג זה?אגב,בנפח הוא 1 טרה-תודה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מתחיל ללמוד אז חשבתי להתחדש בדיסק און קי נחמד 4 גיגה נראה לי אידיאלי,יעבוד על מערכת הפעלה ויסטה ו XP ראיתי שני דגמים שנראו לי נחמדים לא ממש יודע מה ההבדלים 1.http://zap.co.il/model.aspx?modelid=490689 SanDisk Cruzer Titanium 2.http://zap.co.il/model.aspx?modelid=590579 Cruzer Contour המחיר לא ממש קריטי כי ההבדלים די קטנים,הבנתי שהטיטניום עמיד יותר והקונטור יכול לשמש להגדל הזיכרון של הויסטה אז אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל אתמול את הSSD הנ"ל, הביצועים - בשמיים... בהחלט הארדיסק ששווה קניה במחיר של 1150 שקל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
על לוח של DFI NF4 UT ULTRA-D... Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA או Hitachi 160Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II מה מבינהם יתן לי ביצועים יותר טובים... קיצור....השאלה היא NCQ VS SATA-II
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
החברה האמריקאית הצליחה לדחוס נפח חסר תקדים של 400 ג'יגה-בייט בתוך כרטיס ההרחבה הזעיר שיכנס לסמארטפון, לטאבלט ולמחשב שלכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום עכשיו לי יש 80 גיגה של WD עם 8 באפר קניתי אותו לפני שעה... ואז ראיתי את ה round up ב xbitlabs וראיתי את הביצועים שלו מול ה samsung ו לרוב הסמסונג היה הרבה יותר טוב.... (הסמסונג שאני רוצה הוא גם 8 באפר) העם כדי לי להחליף עם הסמנוסג ? (בשביל ההחלפה אני יצטרך להוסיף 35 שקל , העם זה שווה את זה?) ה WD עלה לי 420 ה סמסונג יצא לי 455. בבקשה תעזרו , כדי שאני יכול לתקשר ולהגיד לו להזמין לי את הסמסונג או לא.
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-