אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום! היום נקרעה לי הגומייה בdvd/r והוא לא נכנס. עכשיו אני צריך לקנות חדש. אני צריך המלצה לכונן חדש במחיר זול ושיהיה חיצוני (חשוב). השימושים שלי הם כלליים ולא ספציפיים. האם סביר שעוד מעט כבר לא ימכרו דברים לdvd וכדאי לי לקנות בלו ריי? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי! הכונן "קשיח" נמצא על צמה נפרדת והמחשב לא מצליח לזהות אותו, הוא לא הופיע בעליית המחשב. גם כאשר נכנסתי לביוס ראיתי ב-BOOT שהוא לא מופיע. העניין הוא כזה,הבנאדם פירק אותו לבדו רק את הקשיח ממחשבו האישי ונתן אותו לאדם שיפרמט לו אותו ויתקין לו ווינדוס על המחשב של אותו אחר. כאשר הוחזר הקשיח הוא חיבר אותו למחשב שלו אך לדאבונו הרב "לא דובים ולא יער" לא עולה הווינדוס. כעת אני מנסה לפרמט עם פרטישיין אך מקבל שגיאה והיא: ERROR 88 unable to find the drive specified כאשר המחשב עולה הוא נעצר וכתוב אם אני רוצה שהמחשב ימשיך ללחוץ F-1 או אם אני רוצה ליכנס לביוס ללחוץ DEL החלפתי צמה אחרת לא עוזר. ייתכן וזה קשור להגדרות בביוס? ייתכן "שהקשיח" נדפק? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם HD של WD דגם 120GBJB המחשב לא מוכן לקרוא ממנו הוא מגדיר אותו כ-DYNAMIC HD שאין לי מושג מה זה בכלל ניסיתי לפרמט אותו עם PartitionMagic 8.0 גם הוא לא מוכן "לדבר" איתו יש לי עליו מידע די חשוב שאני רוצה לשחזר אם זה אפשרי אם לא אז אני ינסה להשיג אותו מחדש בדקתי את ה-HD עם תוכנה של WD מהאתר שאמור לבדוק את החומרה כדי לדעת אם היא תקינה וכל הבדיקות עברו בהצלחה אז ה-HD תקין אבל אין לי גישה אליו יש למישהו פיתרון מה אני יכול לעשות במיקרה כזה איך אני משחזר את המידע או מפרמט אותו
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
זה נורא פשוט... האם יש מאריכי כבל USB1 ומאריכי כבל USB2 בנפרד או שזה אותו כבל והדבר נקבע לפי הבקר USB והמכשיר שמחובר ועוד שאלה... אם זה אותו כבל גם ל 1 וגם ל 2... עד איזה מרחק אני יכול להאריך כרטיס רשת אלחוטי USB... האם אפשר לחבר 3 מאריכי USB של 9 מטר סה"כ... האם זה "יהפוך" את זה ל USB1... שאלה קצת מוזרה... חחח תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי לפני שנה וחצי מחשב עם הארד דיסק 40 ג'יגה של IBM. הוא נפדק והוחלף 4 פעמים- אני עובד כבר עם החמישי. הסיכוי שזה מקרה הוא קטן מאד. אמרו לי שכנראה משהו דופק אותם, אז בדקתי את הספק כוח ולא נמצאה בו שום בעיה. אמרו לי שכדאי לבדוק את לוח האם. האם הבעיה יכולה להיות בלוח אם? האם מישהו מכם נתקל בבעיה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אולי זה מתאים יותר לפורום עזרה טכנית אני לא בטוח אז אשמח להעברה באם כן. ההארדיסק הישן שלי (1000GB סטה2 של סמסונג) מתחיל לעשות בעיות ועולה לי באתחול המחשב הודעת שגיאה שמשהו בו לא בסדר אז קניתי אחד חדש (גם כן 1000GB של HGST) והתקנתי אותו, המחשב מזהה ככונן נוסף הכל יפה. אני רוצה להשתמש בתוכנה כלשהי כדי להעביר את כל כונן C (כונן האתחול עם מערכת ההפעלה ווינדוז 7) להארדיסק החדש (כונן X) ככה שאוכל לאחר מכן לעשות רק ממנו בוט ולהעיף את ההארדיסק הישן. סיבה נוספת היא שמסתבר בדיעבד שעדיין יש לי אחריות על הישן אז אני רוצה להוציא אותו ולהחליף. אני לא מעוניין כרגע להתקין מערכת הפעלה מחדש, הייתי רוצה להעביר את הכל כמו שהוא כי אין לי הרבה זמן להתעסקות + אני עצלן. יש המלצות על א…
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לכם כתבה על SSD החדש והצלחתו אבל אין להשיג בישראל , מתי יגיע
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
האם הוספת כונן בלוריי למחשב מצריך רכיב כלשהו או חיבור כלשהו במחשב? כמו למשל לוח אם עם חיבור מסויים? אני משדרג את המחשב שלי כעת שרובו יהיה בתור HTPC ואני מאמין שעוד כמה זמן אני אוסיף לו כונן בלוריי. המפרט שלו יהיה: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX 1,047.00 Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET 621.00 G.SKILL DDR3 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL8 465.00 SeaSonic SS-500ET 500Watt 332.00 כרטיס מסך בהתלבטות עדיין אבל זה או 5770 או 4870
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מישהו קנה או מכיר ? אני רוצה הארד דיסק עמיד שלא יקרוס לי לאחר שנה בגלל שאני משאיר את המחשב דלוק 24 שעות... מישהו שמע דברים טובים / רעים עליו ?
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
קראתי את המומלצים,אחרי זה נכנסתי ל KSP לבדוק מה יש במלאי ומחירים וגיליתי את הדגמים הבאים LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 Black LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black LG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, LightScribe Black איזה מבינהם הוא מומלץ וכדאי לקנות או שכולם לא משהו ועוד דבר כדאי לקנות אחד מהם או שעדיף ללכת על הפיונר 111D תודה
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לא לפני הרבה זמן בצעתי raid0 במחשב הכל עבד מעולה. היום היה לי מסך כחול ולאחריו כשהמחשב עולה ראיתי שבמסך שהמחשב מציג את מערך הדסקים שלי על אחד מהם מופיע error occured! השאלה היא האם זו בעיה חומרתית בדיסק או שזו בעיה במערך..??? יש לציין שהמחשב עולה לווינדוס![br]פורסם בתאריך: 17.12.2009 בשעה 22:14:14 אני לא בטוח אם זה שייך לפה או לחומרה אני אשמח שיעבירו את ההודעה למי שצריך במידה וצריך....
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
או בקיצור, האם שני דיסקים של WD יעבדו "טוב יותר" מאשר דיסק של WD ודיסק של seagate? שאלה נוספת, כרגע יש לי 2 דיסקים של 250GB של WD אני רוצה להוסיף דיסק של 1T של seagate (ראיתי בסטיקי שה-ST31000528AS מומלץ). האם אני אוכל להוסיף אותו כדיסק שלישי או שאצטרך להחליף אחד מהשניים שיש לי? תודה..
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול בבקשה מהן ההשלכות של הרצת CHKDSK /R על הארדיסקים המערך Raid 0? האם תיתכן פגיעה במידע או ביכולת boot מהדיסק לאחר מכן? מדובר בשני הארדיסקים ב-RAID 0 שמכילים את מערכת ההפעלה שלי ואני שואל מכיוון שאחד מהם גורם לקריסת המחשב מידיי פעם. תודה מראש לעונים :-)
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי DVD של טושיבה אבא שלי אמר לחנות לשכפל מי כסטא לדיסק DVD אז סמתי את הדיסק במחשב והכול פועל אבל הבעיה שרואים מי הקסתא איזה 50-60 % הסרט הזה פועל עד50-60% ואז זה מפסיק את הסרט .. ניסיתי איזה 20 פעם.. אז החזרתי לו את הדיסק אמרתי לו את הבעיה אחרי כמה ימים או אמר שהדיסק פועל עד הסוף .. הוא אמר בטח בDVD של המחשב שלך אין כוח הDVD שלי לא תקין או התוכנה ??????? או הדיסק?יש עוד תוכנת DVD חוץ מיPOWERDVD
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי מחשב מגע ALL IN ONE של סאמסונג. ההארד דיסק שלו פגום ואני רוצה להחליף. בדקתי בDEVICE MANAGER והשם של ההארד הוא: ST500LM012 אני לא מוצא שום ספק שמייבא אותו לארץ (ואני לא רוצה להזמין מחול) האם אפשר להשתמש בהארד דיסק אחר? אם כן איזה?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
דיסק של IBM 30 גיגה התחיל לפני יומים אחרי שפירמטתי אותו להשמיע קולות חיכוך. יכול להיות שזה סופו? יש תוכנה שבודקת את התקינות שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות הרדיסק ב 500 - 700 שקל, יש לכם המלצות? ומה זה ה-8 CACHE הזה למה זה טוב? אגב יש לי כבר 2 הרדיסקים כך שאני יצטרך למקור 1, יש לכם המלצות גם איפה אני יכול לפרסם את זה?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי חבר'ה , אני קונה מחשב נייד מסוג Asus K55VM-SX117V ואני מעוניין לקנות לו SSD אמין,טוב ולא יקר.אני מתלבט בין השניים הללו: Corsair Force Series 3 180GB SSD Sata III MLC 2.5 Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 אני לא מכיר יותר מדי את הטכנולוגיה העומדת מאחור הSSD והכונטרולרס ולכן אני פונה אליכם מה עדיף לקנות המחירים שלהם הם בין 540ש"ח ל690 ש"ח אני קונה מKSP אז זה המחירים כיום תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קניתי Disk On Key של 8 ג'יגה ויש לי מספר שאלות: 1. אני לא יכול להעביר קובץ של 6 ג'יגה. למה? 2. כיצד ניתן להגן על המידע ? 3. יש תוכנות\קבצים מומלצים שכדאי שיהיו על ה disk on key?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מה צורב הדיוידי הטוב ביותר שאני יכול לקנות בארה''ב, עד 1000-1500 ש''ח? אני אשתמש בו להכל, ואני צריך כונן אחד כי מקום חשוב לי. אני רוצה שיקרא ויכתוב CD-Rom ו- DVD, שיהיה מהיר ושיתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות (DualLayer וכו'). והוא צריך להיות בצבע שחור, וגם אם הוא יהיה שקט (ואם לא שקט אז לא רועש כמו ה- Liteon's) זה יהיה נחמד מאוד. אה, ומה זה Blueray, ואפשר למצוא כבר כוננים שתומכים בזה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אם פרמטי את המחשב שלי ועשיתי בטעות כונן אחד (כאילו כל הנפח של ההארד דיסק במחיצה אחת)......יש אפשרות לפצל לעוד כונן....(אחרי שהמערכת הפעלה כבר מותקנת)....מבלי לפרמט?????!!
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי דרך דוד שלי הארדיסק חדש WD80 GB 8MB לאחר שההארדיסק הקודם שלי פיתח סקטורים פגומים וההארדיסק שלפניו שבק חיים בצורה פתאומית... אני מתחיל לראות פה תבנית, כי משום מה ההארדיסק הזה גם מתחיל לעשות לי בעיות אחרי סה"כ שבוע שהוא נמצא אצלי במחשב... הורדתי תוכנת activesmart ומצאתי שהטמפרטורה שלו היא 46 מעלות, זה גבוה ? נמוך ? כמו כן, יש לי בעיה שכן אני משתמש בכבלים IDE פשוטים (33) ולכן אינני משתמש ב-UDMA רציתי לדעת אם הדבר עלול לפגוע בהארדיסק. שאלה אחרונה היא האם יתכן שהספק שלי פגום ולא מספק מתחים מספיקים להארדיסק
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום רב, קראתי כל מיני דברים שרצוי להגדיר במערכת הפעלה שרצה מתוך כונן ssd ורציתי את דעתכם. 1. להעביר את תקנית temp וtmp של הווינדוס לכונן המכני כדי למנוע כתיבות מיותרות. 2. להפסיק את פעולת האינדקס 3. להגדיר pagefile ל ...( ?) 4. להשאיר 5 אחוז מהכונן לא מפורמט ו25 אחוז מהנפח - ריק האם מישהו שמבין בזה יכול לעשות סדר בדברים ואולי גם לכתוב מדריך בנושא? תודה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
היי, אני רוצה כונן רשת, משהו בסגנון הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4828 אבל רק את המעטפת. האם מישהו ניסה להתקין משהו כזה לבד? מה זה מצריך (חוץ מהרד דיסק)? זה מסובך\ ארוך? איפה אפשר לקנות דברים כאלה בכלל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם . ברצוני לקנות צורב DVD היה לי נק 3520A עבד יופי חצי שנה שנה ואז הגיעו הצרות .. לא קורא שום דיסק ולא נעליים היתפטרתי ממנו ועכשיו אני רוצה לקנות צורב איכותי ואמין . חברות אני מתלבט חזק על LG הדגם של LG הוא : GSA-4167B הציעו לי את הצורב של TEAC אמרו שהם טובים ( היו לי מדיות שלהם בחבילה שקניתי והם מצויינים ) ראיתי את הדגם הזה בחנות שעולה 250 שקל ?TEAC DVW516G DVD±RW x16? אז אני רוצה לשמוע חוות דעת על הצורב אם מישהו ניסה או שיש לו או שהוא מכיר בבקשה זה חשוב לי אני רוצה לקנות משהו אוטוטו ואם יש משהו אחר תציעו גם .. טוב תודה למשיבים
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-