עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש אפשרות לשנות אותו לntfs אני לא יכול להעביר קבצים מעל 4 ג'יגה. הusb של סן דיסק.. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. Started by yotamoo,

אמור להיות צורב טוב, TEAC לא? בכל מקרה הוא לא צורב לי שום דיסק, ואין לי מושג למה... מה שכן יש לי תמונה ולוג, ככה שאולי אחד המבינים פה יוכל לעזור לי... כה אני מקווה לפחות. בכל מקרה זה מאוד חשוב לי אז כל ניסיון יתקבל בברכה... תמונת השגיאה מנרו לוג הצריבה מנרו

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by Rittberg,

אני זקוק לכבל לצורך חיבור כונן SATA חיצוני לכניסת eSATA אשר על לוח האם. איפה ניתן לרכוש כבל כזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ciauai,

חייב דרך לדעת אם הארדיסק שלי טוב!!!! כמו שרשמתי בנושא אחר, הארדיסק שלי עושה רעשים טיפה חזקים יש איזה תוכנה משהו שיכול להגיד לי אם משהו דפוק בארדיסק הארדיסק הוא Maxtor Diamond משהו כזה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  5. שמעתי שישנו פתרון זול ל RAID ביתי, כלומר מספר דיסקים קשיחים המחוברים יחדיו, מאפשר שטח אחסון גדול מאוד, וגיבויים ההדדיים, האם מישהו יכול לשפוך אור על הנושא ? (Holy - מבקש ממך לא לענות בתר'ד זה, ובאופן כללי מבקש שלא תענה לשאלותי, בשל העובדה שאינך עונה לעניין (וזה קרה יותר מפעם אחת), ובעיקר בשל העובדה שאתה פועל מתוך נקמנות אישית (ראה 2 נעילות אחרונות לא מוצדקות), מקווה שתענה לבקשתי).

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by AtR,

שבת שלום לכולם! חבר שלי מעוניין לקנות כונן חיצוני בנפח של 1TB, מהו לדעתכם הכונן הכי משתלם מבחינת ביצועים/מחיר? תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. למה כוננים מכאנים מכילים נפחים בגדלים "עגולים" כמו 250, 400, 500 , 750 וכו' לעומת שכונני פלאש מכילים נפחים במכפלות של 8ביט? (גם זכרונות הראם נכנסים לקטגוריה זן)

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by arik89,

היה לי כונן IDE 80 ג'יגה שהיה בתור מאסטר,וכונן SATA 160 שהיה מחובר בתור מאסטר שלישי. הלך ה80 ג'יגה לעולמו,וניתקתי אותו מהמחשב. הכונן SATA עדיין מוגדר בתור מאסטר שלישי,אבל המחשב לא טוען ממנו את הווינדוס,ונותן לי הודעה להכניס מדיה לכונן DVD או להגדיר בביוס את הכוננים. רק שה80 ג'יגה מחובר למחשב למרות שאין בו כלום והוא לא עובד המחשב עולה. מה לעזאזל הבעיה? אני יושב כבר שבוע ולא מצליח לפתור את הבעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. Started by sahargt,

אני חושב לקנות קשיח חדש הגודל היה 160 SATA איזה חברה את ממלצים מה הכי טוב והכי מהיר ודבר נוסף האם כדי לפצל את הקשיח ?? זה יעבוד יותר מהר אם מפצלים?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  10. קניתי מחשב ב- ksp חיפה לפני כמה חודשים עם הארד דיסק 80 ג'יגה sata של westen digital וחסרים לי 5 וחצי ג'יגה אני יודע שזה אף פעם לא 80 בידיוק אבל למה כל כך הרבה? :s05: תודה למי שעונה.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by idanoosh10,

קניתי דיסק קשיח לפני חצי שנה בערך 250GB של WD גירסאת KS, ולפני שבועיים בערך קניתי מחשב חדש שהגיע שלשום, ועד אתמול הדיסק הקשיח בכלל לא היה בשימוש (היה ריק חלוטין). חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב, וכל פעם שאני מדליק את המחשב בתמונה הראשונה של ההדלקה מופיעה הודעה כזאת: Pri Master Hard Disk: S.M.A.R.T Status BAD, Backup and Replace שורה מתחת כתוב ללחוץ על F1 כדי להמשיך. ניסיתי להתקין XP אבל ההתקנה נתקעה באיזשהו שלב, אז לא ניסיתי שוב כדי שלא יקרה משהו קריטי. התקשרתי לתמיכה של איפה שקניתי את הדיסק והמחשב (קניתי באותו מקום) ואמרו לי שאו הזכרונות פגומים או הדיסק הקשיח, ויש לי אחריות על שניהם ואני צריך לקחת אותו לבדיקה איפה שקניתי. למישהו יש מושג מה הבעיה? מה אפשר לעשות כדי לסדר? לפר…

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, אבי רכש לפני כשבוע צורב CDRW חדש של פיליפס אך הוא איננו מצליח להשתמש בו. גם לאחר עדכון ל- Nero Burning Rom 7 ווידוא כי הצורב מזוהה ופועל (בתור כונן דיסקים) מתקבלת ההודעה "Driver Not Ready" כמספר שניות לאחר תחילת צריבה כלשהי. יש לציין שגם בנסיון צריבה באמצעות ה"תוכנה המובנית" של Windows התקבלה הודעה דומה, וגם השתמשנו במספר מדיות של חברות שונות לבדיקה. יש לציין כי תחילה נקנה כונן של BenQ ולאחר שהתגלתה תקלה די דומה הוחלף לזה של פיליפס. האם לדעתכם אבי קיבל צורב דפוק פעמיים? (או שמה משהו בהגדרות ה- DMA יכול להיות לא נכון למשל) תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. יש לי דיסקים נשלפים המשמשים לגיבוי ובזמן האחרון הופיעה תופעה מוזרה. כאשר אני מכניס אחד מהדיסקים הוא מזוהה ע"י המחשב (מותקנת לי תוכנת USB safely remove אשר מזהה את כל כל ההתקנים הנשלפים) כסוג הדיסק (למשל ST2000DM-001) ולא ע"י שמו במערכת (דיסקי הגיבוי אצלי נחשבים ככונן :X) ואני לא יכול לגשת לדיסק. אני חייב לגשת ל Disk management בה הדיסק מופיע ולבצע שינוי אות הכונן ל X כדי שאוכל לגשת לכונן. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה הזו? (היא הופיעה לפני מספר חודשים, עד אז הכנסת הכונן זוהתה כדיסק הנכון מייד)

14. לדוד שלי נכבה המחשב וכשלקחתי את ההארדדיסק אלי אז ב WINDOWS הוא אומר ש1 הכוננים לא מפורמט אבל היה שם מידע ומידע חשוב האם יש דרך לשחזר את המידע הזה??? צריך עזרה מהר תודה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by orental5,

יש לי שתי דיסקים של WD האחד 160GB והשני 500GB מערכת ההפעלה מזהה את ה160 כ- 149 (לאן נעלמו 11 GB ???) ואת ה500 מזה כ465 (לאן נעלמו 35 GB ???) עריכה: לאחר גריאה בFAQ האם ניתן לשנות הגדרות בפירמוט על מנת לקבל נפח יותר גדול(לאבד כמה שפחות שטח דיסק)

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by Belgid,

מישהו יודע איך אני עושה הגנה על CD ככה שלא יוכלו להעתיק אותו? אני יודע שהכל ניתן לפריצה ולעקיפה, אבל עדיין, אני מחפש איזה כלי פשוט שיהיה ניתן להריץ את ההתקנה מהדיסק אבל לא להעתיק אותו. תודה.

17. Started by composite,

שלום לכולם בעקרון גמרתי אומר לשלם את ה- 270 ש"ח הנוספים מעבר ל- 840 EVO ולרכוש את ה- 256GB 840 Pro ב- KSP. לאחר מחקר נוסף, שמתי לב שבחלק מהביקורות, בחלק מהמבדקים, יש יתרון ל- EVO לעומת ה- Pro. כיוון שמדובר במבדקים ספורים איני יכול לתת קישור מדויק אליהם. בכל אופן, אני מוציא הרבה מאוד כסף, במיוחד לנוכח הדגמים היותר זולים, בידיעה שאני מקבל את מלך הביצועים הבלתי-מעורער בליין של סמסונג, אבל עכשיו אני מעורער. רציתי לדעת באלו תרחישים ה- EVO כן מתעלה על ה- Pro. עריכה: ניתן להגדיר אותי כמשתמש ביתי. תודה מראש

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by alexsm,

אני רוצה לקנות דיסק חיצוני לגיבוי, של פעם בחודש, אולי אפילו לעתים יותר רחוקות. המליצו לי לקחת דיסק קשיח העובד משקע חשמל. ובחנות ממליצים לקחת SSD קטן. שני הדיסקים של סמסונג, רק שה-SSD הוא על טרה אחת, והקשיח על שתי טרה. המחיר אותו מחיר שווה על שנהם. מה עדיף לקחת ?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  19. המחשב שלי יחסית ישן ועם SATA2 עד שאתחדש במחשב חדש, רציתי לדעת אם התוצאות האלה תקינות התקנתי את הSamsung magician ועידכנתי גירסא. תודה. המפרט של המחשב: intel q9450 gigabyte GA-EP45-DS3 4gb ddr ATI hd4850

20. שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כונן SSD מדגם Samsung 840 EVO Series 250GB SSD ולהרכיב על מחשב מזדקן עם מאדרבורד של MSI מדגם P45-8D. האם העסק יהיה כדאי במצבו הדפולטי דרך Sata2? האם מתאם מPCIE לsata3 יתרום?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by רן.ט,

מזה כונני IDE ואיך אפשר לנתק אותם?? זה יכול לגרום נזק אם מנתקים אותם?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by alia,

שלום לכולם!! יש לי ויברציה לא קטנה בדיסק הקשיח-זה מורגש גם במארז ואפילו בשולחן של המחשב wd 800jb וכמו כן יש "נקישות" בעיקר בזמן הדלקת המחשב.הרצתי תוכנת אבחון מהאתר של היצרן(בחרתי סריקה מלאה)וגם עשיתי איחוי עם תוכנה חיצונית-perfectdisk לא נמצאו כל שגיאות.ברשותי רק דיסק קשיח אחד. ביצעתי גם בדיקה פשוטה:הכנסתי את המחשב למצב שינה עיי לחיצה על sleep במקלדת,והויברציה נפסקה. האם יש עוד דבר שניתן לבדוק או ש.... תודה ושבת שלום

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ben007,

שלום! איזה מהדיסקים שמוצעים למכירה ב- K.S.P שהם 80 Giga SATA הכי טוב? ( מהירות/שקט/מומלץ ) יש לי כרגע 40G של WD שמחובר ב-ATA, ואני רוצה להוסיף אליו עוד אחד. הלוח Epox 8Kda3j לא תומך בSATA2 או NCQ. Hitachi - Deskstar 80GB WESTERN DIGITAL - 80GB SATA 7200 8MB WD800JD SEAGATE - 80GB SATA ST380817AS MAXTOR - 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 תודה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by Neus,

אהלן חברים. שאלה קצרה: רכשתי דיסק קשיח חיצוני של WB, ובתוך הדיסק עצמו ישנה התקנה של איזו תוכנת גיבוי של WB.. האם יש צורך לעשות בה שימוש, או שאפשר להסתדר בלעדיה ולעשות שימוש רגיל בדיסק הקשיח?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.