אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קנית צורב dvd sata חיברתי אותו כמו שצריך הוא מזוהה גם בביוס מה אני עושה הלאה?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני צריך דיסק חיצוני כדי לגבות דיי הרבה מידע שקיים במחשב נייח בבית. הדיסק ישמש כדיסק מערכת (לא גיבוי בלבד) במעונות בזמן הלימודים בשנה הקרובה אבל לא ינוייד הרבה. אני צריך לגבות כ-500-600gb, ולכן אני רוצה דיסק של לפחות פי 2 מזה. בשלב הזה אני מתלבט בין קנייה של דיסק חיצוני 3.5 אינצ' בנפח של 2TB לקנייה של דיסק חיצוני 2.5 אינצ' בנפח של 1.5TB. אם המחירים בשני המקרים הם כ-450 שח ובשניהם מדובר ב-3 שנים אחריות, מה נראה לכם עדיף? נ.ב. מצאתי אפשרות לקנות כונן של 3TB ב-550 שח. החסרונות הן שנתיים אחריות (במקום 3 במקרה של הכוננים למעלה) וחיבור USB2 בלבד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור מחיצה יחידה בדיסק קשיח 80GB בפורמט NTFS בו לא תותקן מערכת הפעלה (אך אולי בעתיד אחלקו גג לשלוש). ה- WIZ של WinXP ליצירת מחיצה מאפשר בחירה בין Primary partition ל- Extended. ה-WIZ של PartitionMagic מאפשר בחירה בין Primary partition ל- Logical. במה לבחור: Primary partition or Logical or Extended? האם כדאי לעשות דרך WinXP או דרך PartitionMagic? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ראיתי את ההארדיסק הזה בזאפ בהבדל משמעותי וגם בנתונים יש 2 דגמים של הכונן אחד SATA2 ואחד IDE כמו כן שמגדילים את התמונה היא בכלל של דגם של 400 ג'יגה.. אם אין פה טעות אז המחיר טוב (למרות שיותר זול לקנות שניים של 250) רציתי לדעת לגבי הביצועים והאמינות של הכונן, האם הם טובים? אני מדבר על 500ג'יגה IDE.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ראיתי הרבה אתרים שמסבירים איזה הגדרות יש לבטל/להפעיל או דרכי שימוש וכדומה כדי להשפיע על הביצועים ואורך חיים של כונן SSD פנימי אך לא מצאתי מידע בנוגע לכונן חיצוני אשמח לקבל מידע או קישורים מתאימים SanDisk 250GB Extreme
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בערך שנה כבר, עם HD SAMSUNG SATA HDD 120gb 7200 RPM עכשיו בזמן האחרון הוא התחיל לעשות רעשים חזקים מאוד כשהמחשב עולה, ולפעמים הוא ממשיך גם בזמן הפעולה של המחשב[הוא מפסיק את הרעשים אם אני נותן לו מכה קטנה] זה אומר שהוא עומד למות? אני חייב לציין שבזמן האחרון גם מורגשת פגיעה קלה בביצועיו לדעתי. תודה מראש, אבי.
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב מצטער שאני פותח עוד אשכול בנושא של צורבי DVD אבל אני רוצה המלצה לצורבי DVD טובים בלי הגבלת מחיר שיגיעו לאמריקה עוד חודש-חודש וחצי אפילו.... תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום חברה ראשית כל אחלה פורום מאוד עוזר אז ככה אני מעוניין להעביר חומר מהארדיסק ישן אם חיבור ide להארדיסק חדש חיבור sata כשאני מחבר כל אחד מהם לחוד המחשב מזהה אותם כשאני מחבר את שתיהם בו זמנית המחשב עושה ריסטארט כל הזמן אני רוצה להגיע למצב בו אני יראה את כל הכוננים של שתי הארדיסקים ב my computer כדי להעתיק את הקבצים תודה רבה על העזרה ומצטער אם היה נושא כזה פעם לא מצאתי ספציפית לבעיה זו
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל זמן רב בבעיה ולאחרונה היא התחילה להפריע לי, יש לי דיסק קשיח בן חצי שנה, מאז שהוא הותקן העתקת הקבצים (בין כוננים, מכונן להתקנים חיצוניים ולהפך, במיוחד להפך) איטית מאוד, וכאשר הקבצים מגיעים לגדלים גדולים (התקנת משחקים, למשל, לפעמים אני מגיע למצב שהמחשב פשוט נתקע ומחייב אותי לעשות ריסטרט ולהתחיל את ההתקנה מחדש) היא יכולה לארוך דקות ארוכות ואף שעות, גם כאשר אני מעתיק קבצי מוסיקה, ההעתקה לוקחת מספר דקות לגודל של כ-100MB. דיסק הקשיח - Hitachi HDP725050GLA360 500GB מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz לוח אם - GA-EG45M-DS2H Gigabyte זיכרון - Kingston KVR800D2N6/2G 2048MB 800MHZ PC2-6400 CL6
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה אין אפשרות לאחות CD-RW וכן DVD-+RW המפורמטים לפי UDF? הרי הם מתפקדים כמדייה נשלפת רגילה לכל דבר (ניתן לכתוב, לשנות ולמחוק מתקליטורים המפורמטים לפי UDF, בדיוק באותו אופן כמו בדיסק הקשיח, בדיסקט ובדיסק און קיי, ללא צורך בתוכנת צריבה).
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
קניתי Samsung 840 pro 256GB, ואני מקבל בו ביצועים לא טובים. משהו כמו 220 ב read ו 400 ב write. אני משתמש בכרטיס של PCIe 2.0 x1 של Asus, ה U3S6. מישהו יודע אם יש בארץ למכירה כרטיס של SATA3 עם PCIe 2.0 x2? למשל, http://www.amazon.com/Apricorn-Velocity-Extreme-Performance-VEL-SOLO-X2/dp/B0090IA3GY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385722737&sr=8-1&keywords=velocity+solo+x2 או http://www.amazon.com/HighPoint-Rocket-640L-PCI-Express-Controller/dp/B007EM7N70/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385724885&sr=8-1&keywords=highpoint+640l היחידים שמצאתי למכירה בארץ הם כרטיסים של PCIe 2.0 x1.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מצאתי את הצורב במחר זול ואני ממש רוצה אותו יש לי כמה שאלות... 1)האם יש רק דגם אחד של LG40x24x10 2)שאלה שמיועדת לבעלי הצורב - האם הוא אמין?! דופק צריבות?! רעש?! משהו?! 3)מה ההבדל בין גירסת הOEM לSoftware תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו למשל H20L וכו' שזה אומר לקרוא דיסק dvd מקורי/ודיסק dvd data או שרק כונני dvd
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הי, לפני כ3 חודשים קניתי בארה"ב (דרך Newegg) כונן 1.5T בשביל מדיה לHTPC. אתמול הוא התחיל לעשות תקתוקים. אני משער שזה אומר שהוא גוסס, והתחלתי להעביר את הסרטים לכוננים אחרים. מישהו יודע אם יש דרך לממש אחריות דרך היבואן ? במידה ולא, מהי הפרוצדורה בארה"ב ? בנוסף, יש דרך לתקן את התקתוקים ? אני אציין שלא חשבתי שיש בעיה שאת הכונן אני ארכיב לבד על המחשב (סה"כ חיבור של כבל SATA וחיבור חשמל). הדיסק עבד יפה בחודשיים האחרונים מאז שחובר. יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון בהתקנה ? תודה לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
היי, אני אשמח להמלצה על SSD שישמש רק עבור מערכת ההפעלה ואולי עבור משחק או שניים במחיר מינימלי וביצועים טובים עם חשיבות גבוהה בעיקר לאמינות. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס על דיסק קשיח אחר איך אני מגדיר בביוס שהדיסק קשיח שעליו יותקן הווינדוס יעלה ראשון עם הפעלת המערכת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ביום חמישי האחרון ממש פתאום המחשב העלה מסך כחול ולאחר ריסט לא הראה סימן חיים,לאחר בדיקה התגלה שהארדיסק לא תקין ולאחר קניית הארדיסק חדש, המחשב חזר לחיים, קצת מוזר לי שהארדיסק ההוא הלך, הוא בסך הכל היה בן שנה...לא אשכח גם כן שעל השבוע הראשון שהמחשב נקנה הארדיסק הלך ומכיוון שזה היה באחריות החברה[גלקסי מחשבים] החליפו לי בחינם. עכשיו ברצוני לשאול כמה זמן אחריות מגיע על ההארדיסק, ואם החברה[במקרה שלי גלקסי] לא רוצה להחליף, למי אני יכול לפנות, כי כפי שידוע לי על הארדיסק האחריות אמורה להיות 3 שנים.... כמו כן אשמח לדעת, איך אני יכול לשחזר את החומר שבהארדיסק הקודם... תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מעוניין ברכישת דיסק קשיח HD204UI F4EG 2tb אך כל הסיפורים סביב הבעיות עם הדיסקים של ה4K סקטור ,תחת XP (מערכת הפעלה שאני לא אעזוב בזמן הקרוב) מרחיקים אותי מקנייתם. (זו הסיבה שעזבתי את WD בזמנו). מצד אחד יש לא מעט מאמרים ברשת שמדברים על כל בעיות ה- alignment שנוצרות, למשל המאמר הזה: http://arstechnica.com/microsoft/news/2010/03/why-new-hard-disks-might-not-be-much-fun-for-xp-users.ars/2 מצד שני, מוכרים בחניות ששאלתי אותם על זה, אמרו שהם לא מבינים על מה אני מדבר. השאלה היא, האם החשש מוצדק? במידה וארכוש את הדיסק הקשיח, מה אצטרך לעשות כדי שלא ייווצרו בעיות כלשהן? האם בכלל אמורות להיווצר בעיות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני של 2T. חשוב לי שיהיה אמין. עדיף יותר שקט מיותר מהיר. לא מעניין אותי כל מיני פיצ'רים משונים, נורות, כפתורים, ותוכנות מיותרות שמגיעות עם המכשיר... מה דעתכם על "Transcend StoreJet 35T3 TS2TSJ35T3 2TB USB 3.0" http://ksp.co.il/?uin=16813 ? אני מוכן לשלם קצת יותר למשהו יותר טוב. תודה, צביקה
-
- 9 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! באפשרותי לרכוש מבין 2 דגמים של כונן קשיח ורציתי לשאול את דעתכם ... איזה מהם עדיף יותר? שניהם חדשים באריזה וירכשו מאתר בחו"ל... Westren Digital WD5000AVVS 500GB זיכרון מטמון: 16MB עלות: 45$ כולל משלוח. Samsung Spinpoint HD642JJ 640GB זיכרון מטמון: 16MB עלות: 64$ כולל משלוח. לגבי עצם ההבדל 640GB לעומת 500GB ... : יש לי במע' מחשב הנוכחית דיסקים קשיחים בני איזה 3.5 שנים שעימם אני משתמש בשנים האחרונות... (ממשק סאטה 1) W.D 120GB HITACHI 80GB אז חשבתי להשתמש באחד מהם במידה ואני אלך על ה-W.D 500GB. יש דבר כזה שנקרא "ייעוד" הדיסק הקשיח? כלומר דיסק שמתאים יותר לאיחסון מוזיקה,סרטים ... וכזה המיועד לשמש לשימושי מחשב רגילים? כי על ה-Westren Digital WD5000AVVS קראתי בפירוט שהוא …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי עקב מצוקת מקום אחסון במחשב, קניתי כונן קשיח נוסף - NVMe 970 EVO. הלוח שלי הוא ASUS B150M-C. להבנתי אני צריך מתאם של PCI-X ל-M2. האם יש קריטריונים כלשהם למתאם כזה? אחרת אשמח לקבל קישור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7264312&type=2&product=1&= יוצא 9 שח למדיה... מה אתם אומרים? יניב
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
ניתן לעדכן דרך Samsung Magician, או עדכון ישיר: http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/samsungssd/downloads.html
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של LG מדגם LW70 Express. המחשב הנ"ל הגיע כשהוא מצויד בדיסק קשיח בקיבולת 100GB ומהירותו 4200RPM. לאור שימושי בכלים גרפים וכלי פיתוח אני מעוניין להחליפו בדיסק קשיח מהיר יותר מאחר והוא מאט לי את המחשב. על כן ראשית רציתי לשאול מה עדיף Seagate Momentus 7200.1 או Hitachi Travelstar 7K100? ושנית האם ניתן והיכן ניתן להשיג את ה Seagate Momentus 7200.1 בנפח 100 ג'יגה בארץ? אודה לעזרתכם בנידון .
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-