עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חשוב שיהיה בו לפחות 500G ושיהיה תואם לחיבור USB רגיל (יש לי מחשב ישן שאני עובד איתו ורוצה לגבות ואין לו USB2) מה אתם אומרים על המוצר הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766904 תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by oren99,

יש לי אחד חיצוני של 1.5 TB של VERBATIM. אני מעוניין לפרק אותו ולחבר אותו כפנימי. מעוניין לדעת אם לא תהיה בעיה עם הספק.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מקווה שזה הפורום הנכון.. עכשיו ככה: אני מעוניין להעתיק את הווינדוס שלי (XP) להארד דיסק משנה כדי להעביר אותו למחשב אחר. כי אני לא הכי מסתדר עם הביוס =/ זאת אומרת שבמקום להתקין ווינדוס אני אשתמש באחד קיים ע"י העתקה, או כל דרך אחרת העיקר לא לעבור דרך הביוס. זה אפשרי? אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by LooseCannon,

אהלן, קניתי 160 ג'יגה סאטה2 של ווסטרן דיגיטל, כשאני נכנס לביוס הכל טוב ויפה והוא מראה את מלוא הנפח, אבל בווינדווז הוא על רק 130 ג'יגה משום מה.. איך אני מסדר את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ran778,

שלום מצאתי מחשב זרוק (זה קורה הרבה בת"א) ולקחתי לו את הכונן הקשיח איך אני מאתחל אותו מבלי להפעיל אותו (חשש לוירוס) והאם לאחר האתחול צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשב יש לי WIN XP תודה

6. שלום חבר'ה .. אני מחפש צורב DVD בחיבור של SATA בתקציב של 140-150 ש"ח .. אני פשוט די מבולבל מכל הדגמים שיש אשמח לכמה המלצות טובות .. תודה רבה והמשך יום נעים ..!

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  7. לילה/בוקר טוב לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי בעיה (מן הסתם) והיא לא נעימה. עבדתי עם מחשב די מיושן שהחליט שהוא רוצה לנוח תמידית, מה שהביא אותי למצב שבו אני צריך להרכיב מחשב חדש מהחומרים המצויים אצלי. מה שלמעשה התבצע זה החלפה של כל החומרה במחשב (מעבד, לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך) והכוננים הועברו להכלאה החדשה. במחשב היו קיימים 2 כוננים, C ו D. C - הקטן מבינייהם (40GB) הכיל את מערכת ההפעלה שזה זניח ו D - הכיל את כל הנתונים החשובים. כאמור שנייהם הועברו, C עבר פירמוט עקב בעיות זיהוי חומרה אך מאז D לא נגיש יותר, מעבר לזה, הוא מציג לי שלא קיים פרטישן מוגדר (בחלון ההתקנה של הווינדואוס איפה שאפשר לחלק לפרטיש'נים הכונן "מחולק" לשניים אבל משומה לא מזהה NTFS או FAT, הוא מופיע כ UNKNO…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  8. כונני SSD מבית חברת Western Digital במחיר הנמוך ביותר עד כה וגם כרטיס GeForce GTX 1080 במחיר כולל של פחות מ-2,000 שקלים הם משהו שעשוי לעניין אתכם? הפרטים בפנים לכתבה

9. Started by kastro,

שלום חברים, מחפש המלצה לדיסק פנימי בנפח 1TB של WD אני יודע שהשחור מהיר הירוק איטי יותר וחסכוני בחשמל כחול בין שניהם יש לי כרגע את הירוק שלהם ועושה רושם שהוא קצת איטי אני עורך וידאו ב-HD פרמייר ונראה לי שה-BLACK יהיה לי יותר טוב. יש למישהו יותר אינפורמציה בנושא? ואיפה הכי זול היום לקנות את הדיסקים האלו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. עדיין לא קראתי רק ראיתי את זה הכותרת הרגיזה אותי http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=153689&sid=10 לא נורא לא הולכים לעצור חצי מהמדינה

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by mokisho,

איך התוצאה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by cooper,

רכשתי הרדיסק מדגם WD2500KS שהוא בעצם 250גיגה א ב ל בלחיצה על קליק ימני הוא מראה לי שהוא 130 גיגה איך זה ??? ???

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by darkstar276,

אפשר בבקשה המלצה לכונן קשיח חיצוני של 1TB אם יש אחד ממש טוב של 2TB אז סבבה. לא אומר לכם תקציב אך אני רוצה אחד שהוא אמין וטוב. סומך עליכם שתתנו לי מוצר לא יקר מדי שמשתלם. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aviram20,

היי חברים יש לי סאנדיסק U3 בנפח 8 ג'יגה שאלותי הן כאלה: במידה ואחר אותו למחשב (פנטיום 4) אפשרי להתקין עליו מערכת הפעלה? (אקס פי תזהה אותו בבוט?) ללא דיסק קשיח אחר.. במידה ואני מכבה את המחשב ומדליק שוב.. הוא יעלה אוטומטית ? פשוט לקבוע אותו לבוט ודיי ? מה לגבי הU3 הזה הוא תומך ביכלל במערכת הפעלה? יהיה בעיות עם אקס פי על כזה דבר? המחשב יהיה מיועד לשירים בלבד.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. באופן כללי - מה צריכה להיות מהירות הארדיסק כדי שיהיה מהיר כמו זיכרון ?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  16. מה ההבדל בין דיסקים של DVD+R לבין DVD-R? קניתי 5 דיסקים של virbatim *8 DVD+R ב-40 ש"ח שווה או לא (אם לא תסבירו למה כדי שאני יוכל להחליף)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by iakovl,

השאלה המרכזית בכותרת אני רוצה לדעת למה זה טוב ואיזה הכי כדאי לעשות

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  18. שלום חברים קניתי DELL Inspiron n3010 לפני כשבוע, עכשיו אני מחפש לו צורב חיצוני כי זה ממש מציק. יש לי דיסקים שקיבלתי (גם ווינדוס) ואני רוצה לסדר כמה דברים, יש המלצות למשהו נחמד? רוצה שהוא יראה טוב, מקסימום 350 ש"ח, שיהיה חסכוני במקום ולא עדין כל כך. יש כמה נחמדים שראיתי בזאפ והייתי רוצה המלצה, תודה. נ.ב: ה - LiteScribe לא דחוף, אבל אם אפשר, שיהיה. ואם יש הצעות אחרות, אשמח לשמוע, תודה. דוגמאות: http://www.mozil.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=85 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725434 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757651 תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מתכוון לפרמט את המחשב בימים הקרובים וחשבים לחלק מחדש את המחיצות אני פועל עם 2 כוננים על המחשב אחד של 640 שאני מניח שאין מה לשנות בו ועדיף להשאירו "שלם" ועוד כונן של 200 GB שאני רוצה שיחולק לכונן אחד למערכת ההפעלה, כונן אחד לגיבוי של דברים ואם זה לא עושה בעיות אז עוד כונן לכמות הנותרת בשביל משחקים וכו'. כמו כן, עם איזה תוכנה מומלץ לעשות תמונה למערכת ההפעלה בשביל להימנע מפירמוטים עתידיים (עד כמה שאפשר) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  20. היי, קניתי לפני כמה חודשים את ההארדיסק הזה: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop יש לי WIN 7 64 ביט שמתי בו מידע והוא היה סבבה והכל עד שפירמטתי את המחשב (ההארדיסק החיצוני לא פירמוט אלא רק הפנימי) גם אחרי הפירמוט יש לי את אותה מ"ה,, אחרי הפירמוט כנראה ששיניתי את שם המחשב שלי ושם היוזר שלי אז כשנכנסתי אליו הוא הראה לי את התקיות אבל לכל תקייה שהייתי מנסה להכנס הוא היה רושם לי שאין לי גישה (ז"א הרשאות..) אז נכנסתי למאפיינים, שיניתי את הבעלים של הקבצים ליוזר ה"חדש" והוא עבד יופי טופי. לאחר כמה זמן לקחתי את הHD למחשב אחר בכלל לא בבית שלי והוא כתב לי שהHD לא מאותחל והוא צריך לעבור פירמוט. אני נהייתי ממש ממש עצוב כי היה לי ממש המון מידע …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by RAZIEL98,

שלום קניתי לפני כמה שבועות את הכונן הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8706 עכשיו שחיברתי אותו בפעם הראשון ראיתי שיש בו רק 930gb זה הגיוני שהתוכנה שלו לוקח חלק מהשטח איחסון?

22. Started by imac,

הכל קרה אחרי שהכנסתי דיסקט BOOT של BEOS (לנסות מערכת הפעלה אחרת) ואחרי זה הכונן לא עובד הוא מופיע בWINDOWS אבל למשל שאני מכניס STARTUP DISK הוא לא מזהה אותו והכל בביוס טוב וגם הקבלים מחוברים טוב אז למה לדעתכם זה קרה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by darkman,

איך עושים כזה דבר ומה צריכים

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by shlomishlomi,

יש לי מחשב שמחובר אליו דיסק קשיח בחיבור SATA ואני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש שהוא SATA 2 (של WD AAKS 500GB) השאלה שלי האם הוא יעבוד? יש לי לוח אם של MSI 865PE Neo2...

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by ShakedEX,

שלום, לאחרונה המחשב שלי ניהיה די עמוס, וזאת בגלל שברשותי רק 224GB במחשב. ברצוני להוסיף למחשב עוד דיסק קשיח, יש לי בערך 400-500 ש"ח בשביל להוציא על דיסק קשיח חדש. אני צריך לדעת מה הכי טוב ומשתלם במחיר הזה וכמובן שיהיה בנפח שיספק אותי לפחות לשנה. תודה רבה, שקד.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים