עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לא מזמן שמתי את הכונן במחשב שלי בתור CD הוא איטי עם זמן תגובה איטי מאוד וכשאני מנגן בו סרט DVD עם תוכנת POWERDVD במקרה הטוב התמונה קופצת ובד"כ לא רואים בכלל וגם האודיו קופץ, כאשר אני מנגן קבצי VOB גרך הסייר הוא מנגן אותם בסדר. יש לציין שזהו כונן שתומך ב ULTRA DMA 100 והוא מחובר בכבל מתאים והגדרות DMA פועלות, עדכנתי את ה FW לגרסא האחרונה והמעודכנת של ASUS אך ללא הועיל, החזרתי את הכונן הישן של פיוניר והוא עובד בסדר וקורא מהר יותר וכו'. מה לדעתכם הבעיה עם האסוס הכונן אומנם לא חדש אך בקושי השתמשו בו.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  2. Started by reyrey_200,

שלום אני אני רוצה לחבר HDD 80GB בIDE יש צורך לבר אותו גם לספק כוח ?,או שחיבור הIDE מספק גם חשמל וגם חיבור למחשב ?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by after,

שלום לכם ותודה מראש היתי רוצה לדעת האם יש תוכנה שאני יכול בעזרתה לזהות בודאות מי יצר את הכונן הקשיח שלי? מה שאני יודע שלפי תוכנה EVEREST הכונן קשיח זוהה כך WDC WD800JD-00LSA0 74 GB, IDE

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by slrr,

כמו של כולנו הדיסק הקשיח.. כולם אומרים ראפטור ראפטור, או שהם עושים בוררות בין הסדרות של ה7200, או לעיתים רחוקות אפילו ה-15,000 RPM... אז הבקשה שלי כזאת אם אפשר טבלה מסודרת (קריאה\כתיבה) 7,200VS10,000VS15,000 ואפילו אם אפשר לרשום את הביצועים שלהם גם לחוד ברייד-0 בבקשה אל תכניסו לנושא הזה את המילה SSD... תודה...

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  5. מספיק צורב דיסקים רגיל... תודה!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by Systema,

כשאני מנסה לצרוב DVD בנרו כמו סרט מקודד, התוכנה פשוט מציגה הודעת שגיאה באמצע בלי שום סיבה נראית לעין, כבר 5 דיסקים ביזבזתי כבר. הצורב הגיע לי עם המחשב, המחשב אצלי כבר שנה וחצי.

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  7. שמעתי טענה שיש משחקי מחשב שעלולים לעשות בעיות כאשר הם מוכנסים לצורב DVD בגלל שיש להם כל מיני אמצעי אבטחה נגד צורבים. המדובר הוא על משחקים מקוריים. האם כדאי לקנות שני כונני דיסקים כשקונים מחשב חדש- אחד צורב DVD והשני כונן DVD רגיל? או שכל העניין הוא סתם לא נכון? ??? אשמח לקבל לתשובה.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  8. העברתי לחבר את הפרטישן מFAT32 לNTFS, ואח"כ החזרתי. אני לא יודע באיזה שלב זה קרה - אבל כל התיקיות בעברית מסומנות בסימני שאלה, ואין גישה אליהן. יש דרך לשחזר? תודה.

9. Started by Karos,

במקור הזמנתי 20A1S אבל לא היה להם במלאי אז הציעו לי 20A1P או צורב סאטה מסוג PIONEER 212 צריך את הדעה שלכם. אלה שתי האופציות היחידות, מה כדאי מבינהן? SATA עדיף בצורה משמעותית מ-PATA? פיוניר מזהה DVD-R פשוטים של סילבר-ליין? תודה.

10. דגמי ה-NX500 החדשים יתחברו אל לוח האם שלכם במחבר PCI-Express 3.0, ומבטיחים ביצועים שיתחרו בטוב ביותר שיש לשוק האחסון להציע לכתבה

11. השאלה בכותרת. בנוסף, בכמה הם מהירים מSamsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3? בכמה הם פחותים מכונני SSD? איך ההבדלי מהירויות מתבטאות בשימוש השוטף במחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by BENNY-L,

אני מחפש כונן אך ורק לגיבוי לא לשימוש יום יומי חשבתי על חיצוני עם יציאת E-SATA איזה חברות מומלצות סיגייט מאוד מרתיע אותי כי כבר נהרסו לי 2 כוננים של 500 פחות מחצי שנה שהיו משמשים לגיבוי פנימי גם בא בחשבון במידה וזה יהיה דגם טוב ה יותר אמין חיצוני או פנימי?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  13. אהלן, רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להפוך דיסק און קי לקריאה בלבד, שאני אוכל להשתמש בו רק במחשב אחד ספציפי (המחשב שלי מן הסתם ), קיימת אפשרות כזו ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  14. ראיתי פעם מדריך איך בודקים תאיכות עם איזה תוכנה ומה כל צבע אומר וכו..?.. ככה אני יבדוק דיסיקים שיש ויראה איזה הכי איכותי... אז אם יש למישהו תוכנה ומדריך או משו שעוזר אשמח לקבל תודה ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. שלום לא מזמן קיבלתי צורב DVD וכאשר שמתי אותו היה לי כבר צורב רגיל..כרגע יש לי זוג צורבים על המחשב. מאז ששמתי את הצורב החדש הישן הפסיק לצרוב ונתקע ב5 אחוז. אז אני רוצה עכשיו לצרוב עם החדש ואני לא יכול כי נרו ככל הנראה מתייחסת רק אל הישן.. מה אני יכול לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by bluz,

האם ניתן לבצע פעולה כזאת? הכונן כבר מפורמט על NTFS. יש אפשרות להתקין עליו, לדוגמא, לינוקס? שירוץ לי בנפרד לווינדוס?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by yacovmateo,

אני מקווה שהכותרת לא מבלבלת ;D אז יש לי ד.ק של 640GB בא נגיד שיש 600GB בסך הכל 3 מחיצות. עשיתי את כונן C עם יותר מדיי מקום ועכשיו אני צריך לגבות המון דברים ואין לי מקום בשביל זה בגלל שהגודל של C יותר מדיי גדול לעומת D וF. איך אפשר להעביר את כמות השטח הפנוייה מכונן C לכוננים האחרים? אשמח לתשובה פשוט בניהול דיסקים לא מצאתי משהו כזה. תודה יום טוב.

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by xTz,

אהלן מישהו מוכן בבקשה להסביר על שתי המדיות האלה? עד כמה הן יקרות כיום? כמה ניתן לאכסן עליהן? והאם בעתיד זה יחליף את הDVD הרגיל? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by OverclockedMyToaster,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5950&perur= עולה 69 ש"ח. איך הוא? אין לי בעיה להשקיע גם 100-120 כדי לקבל משהו מהיר וטוב.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by pizzaguy,

שלום סליחה שאני פותח נושא חדש פשוט לא מצאתי בחיפוש קניתי דיסק קשיח בחיבור IDE בנפח 320 GB של WD בביוס הוא מזהה אותו כ320 כשאני בא להתקין את הווינדווס הוא מראה נפח של 130 GB ואם אני רוה לעשות מחיצה הוא לא נותן לי יותר מ130.... שוב סליחה שפתחתי נושא חדש תודה רבה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  21. קיים כרטיס שמאפשר להוסיף SATA למחשב שאין לו ניתן לעלות מערכת הפעלה מדיסק שמחובר כך או שחייבים דיסק IDE בנוסף ?

22. אני רק שאלה- נסיתי לחפש אך ללא הצלחה איך לעשות BOOT מ-USB לגירסה מוקדמת של HIRENS לדוגמא גרסה 9.3. אני מכיר את הדרך לעשות BOOT מגרסאות חדשות כמו 10.0 או 9.9. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by The Ripper,

מתלבט מאד בין השניים, שניהם מציגים עלות טובה לגיגהבייט. ידוע לי שהטרה מתחמם יותר, אבל מה ההבדל בביצועים בינהם? מה אתם ממליצים? [השימוש המיידי הוא אכסון אבל אולי הדיסק ישמש להרצת ה-OS בהמשך] ריפר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by roeesnir,

מעשה שהיה כך היה. הלילה, נגנב מחשב נייד מבית קרובי משפחה. הם חשדו שזה מישהו שכבר גנב להם, איימו עליו, ובסוף הוא הודה שגנב הלילה, ומכר לאיזה נהג מונית ב-200 ש"ח. נוצר קשר עם הנהג. הוא אמר שהוא השקיע במחשב הבוקר ולקח אותו לאיזה חנות כדי ש"יסדרו אותו". הוא דרש עליו 800 ש"ח, וקיבל. עכשיו נתנו לי את המחשב, ומסתבר שרק מחקו את הקבצים כנראה. המחשב אפילו לא עבר פירמוט. (Win 7 HP) מישהו יכול לעזור לי לשחזר את הקבצים? יש תוכנה טובה ממולצת?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מניח שגם כונני CD ROM, צורבים, וDVDs יעבדו עליו. זה יהיה מצויין........

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.