עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by magadi,

שלום לכולם יש לי בעיה בצורב DVD הצורב לא רוצה לצרוב לי על דיסקים של DVD.. אני צורב משהו ושאני מכניס את הדיסק לאחר הצריבה למחשב הוא מזהה אותו כדיסק חדש אם בכלל הוא עולה.. הצורב עצמו הוא בן שנה ובקושי צרבתי אליו גג 15 צריבות לדעתי הרבה פחות האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הצורב עובד כמו שצריך? מה אני יכול לעשות? ככונן רגיל הוא עובד מצוין וגם כצורב מדיות רגילות(אני צורב בעזרת נרו) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by t-mac1,

שלום ‎ אני צורב לאחרונה בנרו כבר כמה דיסקים, הוא מתחיל לצרוב ואז הוא רושם לי למעלה כזה הערות עם איקסים אדומים בתיבה של הערות (איפה שהוא רושם בצריבה שהוא התחיל לצרוב, על הכמה הוא צורב וכל זה) והוא רושם שמה אחרי כמה דקות שיש סקטורים פגומים... ככה דפק לי איזה 5-6 דיסקים (פעם אחת חיכיתי עד הסוף שהוא יגמור, הוא עשה את הסקטורים האלה ואחרי חצי שעה הוא עצב את הצריבה בERROR). היום ניסיתי לצרוב דיסק דיוידי ולא הצליח (צרבתי אותו על מהירות 2.4 ואחרי 40 דקות הוא לא סיים אותו, ותמיד במהירות הזאת הוא היה עושה לי תדיסק ברבע שעה), וגם לפני כמה ימים הוא דפק לי 2 רגילים... יש לי את הצורב בין שנתיים לשלוש, צורב של פיליפס... יש מצב שהצורב הלך? אוליי אני יכול לתקן אותו? תודה רבה לכולם...!

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  3. רכשתי לפני שבועיים צורב של פיונר DVD כמו במומלצים עכשיו לקחתי איתו 50 דיסקים ועלה לי 70 ש"ח אמרו לי שאפשר למצוא 100 דיסקים בעלות של 120 ש"ח המלצות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  4. BURST RITE - 250 בערך לאינטלSSD ו360 BURST RITE לרייד0 של שני 500 גיגה של סיגייט. האם הSSD תקול?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. סתם הסתכלתי לי על כוננים חיצוניים (צורבי DVD) וראיתי שהם די משמעותית יותר איטיים מהפנימיים, מדוע זאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ד"ר אלי הררי, ממייסדי סנדיסק: "מחיר זכרונות פלאש יירד השנה ב-55% בהשוואה לשנה שעברה" (מקור themarker) הגיע הזמן! זו ירידה משמעותית+טוב לדעת שזו חברה של ישראלי...

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  7. יש לי משחק מסויםם, כאשר אני מכניס אותו ל DVD אצלי הוא עובד אך כאשר אני מכניס אותו לDVD של חבר שלי הוא לא מצליח לקרוא אותו ונותן לי את השגיאה כפי שתראו בתמונה . מה אני יכול לעשות בנידון? מה נראה לכם הבעיה כאן ? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by integral,

מישהו אמר שהמבצע של וורבטים נגמר. אז מהיום יש מבצע חדש - קונים 3 חבילות משלמים על 2, כלומר 33% הנחה. קניתי 3 חבילות של 10 דיסקים X16 -R במחיר של 2X35 שקל כלומר 2.33 שקל לדיסק. היום בערב (מקווה) אבדוק אותם על 4163B ואמסור עוד אינפורמציה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yarivot26,

אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני, 250GB. הבנתי שלכונן חיצוני USB2 זה כבר עבר, אבל אני לא בטוח שלמחשב של אחי (שלו אני קונה את הכונן) יש את זה, מה שגם בהרבה מחשבים אחרים אין את זה אז אם אפשר תמיכה גם בUSB2 וגם בfirewire זה יהיה מעולה. תקציב: 700-750 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by almogzand12345,

ניסיתי לצרוב דיסק של DVD צרבתי 4 סרטים כ-DATA במהירות 4x וצרבתי אותם ב-4 תוכנות שונות: CD BURNER, DEEP BURNER ושתי גרסאות של נרו. בכל התוכנות הצריבה הצליחה אבל אז ששמתי את זה ב-DVD הסרטים קפצו קדימה ונתקעו. שמתי סרט מקורי וצרוב אחרים ב-DVD והם עבדו סבבה אז זה לא הבעיה של ה-DVD. גם שמתי את הדיסק במחשב והפעלתי את הסרטים דרך המחשב וזה גם עבד אז אין לי מושג מה יכולה להיות הבעייה. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  11. הורדתי לא מזמן קבצים כאלה והשאלה שלי היא: מה לעזאזל אני עושה איתם? ???

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by zaroor,

יש לי dok חדש של SANDISK CRUZER U3 16 GB ושמתי לב כאשר הוא תקוע בתוך המחשב הנורה שלו האדומה דולקת נורמלי וגם שמעבירים קבצים אז יש קצה היבהוב מהיר ..אבל כאשר הוא בסרק או לא מעבירים בו קבצים אז הוא מהבהב בקצב איטי מאוד כמו ספוט שנידלק ונכבה לאט .לעומת זאת באחר שיש לי אותו הדבר בדיוק רק נפח של 8gb אז הוא דולק קבוע בסרק ולא מהבהב ,השאלה האם זה ככה או תקלה ב 16GB ??? וצריך להחליפו ??

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  13. שלום, קניתי מחשב חדש, אבל בגלל מחירי הדיסקים הקשיחים החלטתי להעביר את הדיסק מהמחשב הישן. מדובר בדיסק בנפח 500GB של WD (caviar blue) . היום הדיסק הפיסי מחולק לשני דיסקים: C ו-D C בנפח של 50G ו- D בנפח של 450GB. יש לי כמה שאלות: 1. בהנחנ שאני משאירה את C ו-D באותם נפחים כמו קודם, האם ניתן יהיה לפרמט רק את C ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה במחשב החדש? (או שצריך לפרמט את כל הדיסק הפיסי?) 2. האם בימינו, מספיק להשאיר 50G בדיסק C או שעדיף ךהגדיל את הנפח? תודה, מיכל

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  14. עם שני מגה באפר והשני עם שמונה? או שתיווצר כלשהי התנגשות או משהו? כי יש לי כרגע 160 עם 8 מגה ויש לי מונח עוד 40 עם 2 מגה אז רציתי לדעת האם אני יכול לשלב ביניהם במחשב שלי בלי חשש.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  15. רכשתי צורב DVD והייתי מעוניין לדעת אילו תוכנות מלבד הנירו שכבר יש לי ( 2-3 ) מומלץ שיהיו לי כדי שאוכל לבצע כמה דברים כגון : 1. גיבוי כמה סרטי DVD שיש לילדיי ( לא יודע אם הם עם הגנה או בלי ) ? 2. המרת סרטים בעיקר לילדים ל DVD במקום ל VCD שעד עכשיו הייתי מבצע ? 3. צריבת משחקים שכעת מגיעים הפורמט DVD ברובם ? אודה לעזרתכם ושוב פעם המלצה רק לתוכנות שבאמת צריכים אותן ויודעות לבצע את הפעולות הנ"ל .

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  16. מישהו יכול להגיד לי איפה קונים דיסקים של 8 ס"מ בארץ ? תודה מראש :-*

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by okarmi,

שלום לכולם, אני מנסה לעזור למחשב של האבא של החברה. המחשב המדובר מריץ Win XP Pro עם הארד דיסק סביר אבל חלוקה דפוקה. הכונן הלוגי C מכיל את מערכת ההפעלה והוא רק 10 ג'יגה. הגודל ממש מגביל אותו ובמהלך העבודה הוא מקבל הרבה התרעות על מקום פנוי בדיסק והמחשב מאט מאוד. ישנן שתי אפשרויות שאני מכיר (ואם יש אפשרויות נוספות אשמח לשמוע עליהן). 1. פירמוט והגדרה מחדש של הכוננים הלוגיים (בנוסף לעשות סוף סוף גוסט למחשב לצורך שיחזור מהיר בעתיד). 2. Repartition ללא איבוד מידע. בחיפוש בפורום ראיתי הודעה על Partition Magic אבל התוכנה מ2003 ועולה כסף אז רציתי לדעת אם יש אפשרויות חדשות יותר / זולות יותר כיום. כמו כן, יש הפניה לParagon Partition Manager (שגם עולה כסף) ומהאתר לא ברור אם האופציה לRe…

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by nirh216,

הבעייה שלי איתו היא כזאת: כל פעם שאני צורב מוזיקה (דיסק רגיל של סילבר ליין X52, 80min, 700MB) ולא משנה באיזה מהירות אני צורב אותו, אני מנגן אותו באוטו ותמיד יש לי שגיאות כאלה או קפיצות קטנות ומעצבנות למרות שהדיסק בכלל לא שרוט או משהו כזה.. מה אני יכול לעשות? נ.ב ** אני יכול לצרוב במהירות של מקסימום 48 של דיסק רגיל. ** זה צורב DVD X16 ** יש לו buffer underrun protection ** במקור הוא בא עם גירסת קושחה של DL10 אבל עדכנתי אותו ל- DL13 מהאתר http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=4&manufactor=16 ובכל זאת אני לא יודע מה לא טוב!!! זה ממש מתסכל ולא משנה באיזה מהירות אני צורב את הדיסק... ניסיתי את כל המהירויות!!! בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה אני כבר לא יודע מה לעשות!!!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by MDK,

אני רוצה לקנות את הכונן הקשיח החדש של Western Digital - WD800JB, אבל אני לא בטוח בקשר לאמינות של החברה. לפי מה ששמעתי בעבר היו לחברה בעיות אמינות רבות, אך לאחרונה לא נשמעו תלונות. לי עצמי יש את הכונן הקשיח WD 8.4 הישן מאוד והוא לא קרס עדיין... טפו טפו... לעומת זאת לבן דוד שלי החליפו פעמיים WD 30G ! שאלתי היא - האם כדאי לקחת את הסיכון ולקנות את הסילון הזה או לוותר עליו ולקחת משהו יותר אמין כמו סיגייט ? ? ? לפי מה שראיתי מת'רדים בעבר ישנם מחלוקות רבות לגבי האמינות - חלק אומרים שאין בעיות אמינות וחלק טוענים שאסור לקחת WD גם אם הוא בחינם, בניגוד לכוננים של IBM שידועים לשמצה עקב בעיות האמינות החד משמעיות שלהם....

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ברשותי דיסק סקזי של seagate . הבעייה היא שיש לו חיבור מיוחד כזה לשרתים (HOT SWAP) . אני מחפש מתאם לחיבור "רגיל" (חשמל ו DATA 68 פינים). מי שמתמצא יודע על מה אני מדבר. אבל אני לא יודע איפה אפשר לרכוש את זה. מישהו יודע ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות צורב DVD וראיתי באולסייל שני דגמי 4163B עכשיו שהסתכלתי על המפרט של שניהם לא מצאתי הבדלים... מישהו יכוללהסביר מה ההבדל ומה עדיף? אולי בכלל צורב אחר?... בין http://www.olsale.co.il/olsale/Product.aspx?auction_id=7626180&type=2&= לזהhttp://www.olsale.co.il/olsale/Product.aspx?auction_id=7637492&type=2&=

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  22. מערכת חדשה > HD חדש (SATA II באפר 16 ) בגודל 250 G כרגע לאחר ההתקנות של המחשב החדש >> תפוסים לי 60G בכונן C 1. למה חשב לחלק במחיצות 2. לאיזו חלוקה אתם ממליצים? THX

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  23. בנוסף לכונן ה-SSD שאני קונה פה מהמכירה הקבוצתית ( ), אני צריך גם כונן קשיח לקבצים הגדולים. רצוי משהו מ-RSM, שמהם אני כנראה קונה את רוב המערכת. מוכן לחרוג ב-100-200 שקל במידה ומדובר בכונן משתלם במיוחד, אבל רוצה מינימום טרה-בייט, כמה שיותר מהיר, וכמה שיותר אמין (קרי, כמה שפחות פלטות).

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  24. שלום לכולם!! כונן WD RAPTOR 10K + כונן 160GB SATAII, יתן לי שיפור ניכר בביצועי המחשב לעומת כונן יחיד של 16MB SATAII? אותותו אני קונה מחשב חדש ואני צריך שמערכת אחזת הנתונים שלו תהיה מהירה מאוד(!). זה הפתרון שבינתיים חשבתי עליו, לעשות כונן RAPTOR 10K ככונן C, ועוד הרד דיסק נוסף של 160GB ככונן D. זה אפשרי לעשות את זה? האם זה פשוט כמו שאני חושב ור אצטרך לשים כל אחד בערוץ נפרד? איך אני יצטרך לחבר את הדיסקים כדי לקבל את התוצאה הזו? האם זה באמת יתן לי את התוצאה הרצויה? (במצב שהווינדוס וכל התוכנות שיופעלו עליו כולם יהיו בC, ורק משחקים, הורדות, שאר יהיו בכונן D) או שכדאי לי ללכת לכיוונים אחרים כמו SEAGATE NCQ(אני לא בטוח אבל אני יודע שזה יותר מהיר) או כיוון אחר? אשמח לשמו…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by R0tem1,

קורה לי הרבה שאני מנסה לגשת למידע על הדיסק ומיד כשאני מנסה לפתוח קובץ אני מקבל מסך כחול לשניה (לא מספיק לקרוא מה רשום) והמחשב עושה ריסטרט. מה זה יכול להיות? תודה.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים