עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by amirn,

המחשב החדש שקניתי הגיע מקונפג כך שה-SMART של הדיסקים הקשיחים היה ב-OFF האם יש סיבה לכך? האם יש עדיפות כלשהי להשאיר אותו ה-OFF?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. הי. מדובר ב p4 3.0ghz עם 1 GB ram ו 2 דיסקים קשיחים של 80 ג'יגה WD sata. לוח אם Intel D945GNT אני מנסה להתקין sbs בraid . הגדרתי בביוס של ה raid raid 1 והתחלתי התקנה של sbs. לחצתי f6 והגעתי למסך שלוחצים s כדי להגדיר sata. בחרתי את סוג ה chipset : Intel® 82801GR I/O Controller Hub (ICH7-R) הפלופי כמובן בפנים. המחשב עובד עם הפלופי ואז מגיע השגיאה הבאה: File iaStor.sys caused an unexpected error (513) at line 2187 in d:\srv03rtm\base\boot\setup\oemdisk.c. ניסיתי כבר כמה גירסאות של דרייברים ל raid ותמיד אני מקבל את אותה שגיאה. למישהו יש פתרון?? תודה א

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by vourt,

עובד עם Raid 0 לביצועים כבר כמה שנים טובות אבל הנפילות הן מאד תכופות, חושב לעבור לSSD כונן יחיד למערכת הפעלה ומשחקים, האם הביצועים ישתפרו? מה לגבי יציבות/אורך חיים ? אשמח להמלצה על כונן SSD עד 800 שח. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ilstockman,

קניתי ארד דיסק עם קופסא חיצונית. השאלה היא איך אפשר לנתק אותו בביטחה בחיבור ESATA? בחיבור של USB יש איקון למטה לניתוק בטוח של ה USB (כמו דיסק און קי)... אבל איך עושים את זה לESATA? הרי זה לא טוב סתם לסגור לו את החשמל... אפילו אם אני לא קורא/כותב מהדיסק...

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by redead,

KSP מוכרים את הWD2500KS ב320 שקל.. שווה לקחת?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  6. יצרנית הכוננים הקשיחים עתידה לבצע קפיצת ראש אל עולם שבבי ההבזק עם רכישתה של יצרנית ומפתחת השבבים ואמצעי האחסון האמריקאית לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-עסקה-ענקית-western-digital-תרכוש-את-סאנדיסק-ב-19-מ/

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי (או יותר נכון היה לי) צורב דיוידי של NEC דגם 3520A רק שנה והוא התפגר - מתחיל לדפוק דיסקים, בזמן המרה מDVD לDIVX אני פיתאום מקבל הודעת שגיאה, צריך לחכות המון זמן עד שיקלט דיסק אצלו או שצריך להוציא ולהכניס את הדיסק כמה פעמים ואז הוא לא תמיד נקלט יש לכם המלצה לכונן אחר? ולא של NEC בבקשה... אין לי הגבלה תקציבית אבל לא להתפרע במחיר דרך אגב, אני רואה כרגע שהוא עדיין באחריות, יכול להיות דבר כזה שאני יוכל לשלם קצת יותר מהערך שלו ולקבל צורב אחר? קניתי אותו מלוג'יק ברמת גן, הם יעשו בעיות על דבר כזה? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  8. אשמח אם כל אחד יענה וישתף את הידע והניסיון שלו. איך אתם מגבים חומר? (כונן HDD פנימי\חיצוני) איזה סוג חומר? (מסמכים\קבצי וידאו\קבצי אודיו\תמונות) האם אתם דואגים כל טווח-זמן להחליף כונן HDD בחדש? (כמה זמן\כאשר קיימים סימני מעידים על גסיסה של הכונן)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by omri_ro,

התקנתי במחשב אחד כזה ואני לא מוצא נתונים לגבי הבקר שלו. במחשב אחר שבו התקנתי SSD של ADATA S510 מצאתי ללא שום בעיה את נתוני הבקר בעזרת AIDA64 (SORAGE->ATA->CONTROLLER TYPE) משום מה בSAN DISK זה לא מופיע,אשמח לקצת עזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Doorman404,

היי ... אני מעוניין לקנות למצלמה שלי זיכרון CF סביר - לא במחיר גבוהה ומצאתי זיכרונות די זולים של PQI ... איך הם לדעתכם ? לא יעשו לי יותר מדי בעיות ? בכל מקרה הם הכי זולים שמצאתי - אז בטח יש להם איזה חסרונות ... אגב, איזה חברות טובות (ולא כל כך יקרות) יש לזיכרונות CF ?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. אז רשום הכל בכותרת.. נחמד שיהיה פיירוויאר, אבל נסתדר גם רק עם יו אס בי 2.. לא מחייב שיהיה קטן ונייד, לרוב הוא יהיה שולחני.. הכי חשוב חברה ודגם אמינים. על איזה דגמים להסתכל בכלל ואיזה מ KSP שמשם אני כנראה הולך לקנות.. בקשר ל 320-500 ג'יגה זה באמת תלוי בהבדל המחיר בין שני הדגמים כי בהפרש של כמה עשרות שקלים אני מעדיף 500 ג'יגה.. תודה תודה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. עיינתי במפרטים שהומלצו בפורום. מישהו יכול להסביר למה צריך כוננים קשיחים כל כך גדולים ( מעל 500 GB ׂ) לגרפיקה? התוכנות עצמן לא תופסות כל כך הרבה מקום. תודה שי

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  13. קניתי הרדיסק חדש seagate Barracuda 250GB 16MB SATA2 ואך אני יכול לבדוק שהוא טוב? יש איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. מה ההבדל בין דיסק קשיח ATA לבין דיסק קשיח SATA2?

15. Started by House M.D.,

אתמול שוחרר עדכון קושחה חדש לכונני Crucial M4, עם שיפורים מינוריים. ניתן להוריד את העדכון מהאתר של Crucial: http://www.crucial.com/support/firmware.aspx

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. היה לי MAXTOR 80 לקחתי את ה 120 זה טוב ? Seagate Baracuda 120GB 7200RPM

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gman_il,

אני צריך כונן כזה ישמש יותר לאחסון מאשר כל דבר אחר. כלומר אני לא מתכנן להתקין עליו משחקים או תוכנות ולכן מהירות הגישה אליו היא פחות קריטית. במידה ואתם צריכים עוד נתונים , אנא עדכנו אותי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Eden Gueta,

PCIe SSD האם יש משמעות ל PCIe ? אי רוצה לרכוש מחשב שמופיע שם שיש לו PCIe SSD ולא SSD רגיל. השאלה היא האם יש הבדל , ואם כן , מה יותר טוב? סלחו לי על הבורות, אני מרגיש שאני חייב לשאול לפני שאני רוכש http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y700-series/y700-15-inch/?sb=:000001C9:00015FF4:#SYSTEM זה המחשב תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by mrraz,

http://www.liteonit.com.tw/ODD/webfw/LTR-52327S/R52QS0C.zip

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  20. Started by i022052,

יש לי DOK U3. אני רוצה לעשות שתהיה לו מערכת הפעלה ואוכל לעשות boot ישר ממנו עם אתחול המחשב איך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ron1979,

הבנתי שיש דיסקים מיוחדים לraid.. אני מתכוון לרייד 5 עם 3 דיסקים. דרישות: גודל -אין לי צורך ביותר מ250GB גם לא בסה"כ. ממשק- שיתאים לממשק החדש סטה 2 עדיין חדש ? . מישהו מכיר מקום שעושה הנחה בקניית 3 דיסקים? אולי לארגן קנייה קבוצתית?מישהו? תודה http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7231 איך זה? רק עוד שאלה, מה עוד צריך בשביל raid? בקר או שזה בא בלוח אם יעודי לרייד?

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  22. חבר איפס CMOS והמערך רייד שלו לא מזוהה יותר. האם יש אפשרות להציל מערך זה?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  23. Started by gargoil,

שלום לכולם! אני מחפש דרך לקבע את אות הכונן שאני רוצה לdok שלי. כל פעם שאני מחבר אותו הוא מקבל את האות g האות הזו תפוסה ולכן אני משנה את האות כל פעם, אבל אני מחפש דרך לקבע את האות שלא אצתרך לשנות כל פעם.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  24. סליחה על הבורות... ותודה מראש למגיבים.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  25. כלומר - הלך כונן

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.