עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. SSD CRUCIAL 128 קניתי אותו לפני כמה ימים ורציתי לדעת האם אני קודם מחבר אותו בתור הרד דיסק רגיל מעלה את הווידוס מפרמט אותו לNTFS? או שקודם אני מתקין עליו ווינדוס ? וכנ"ל לגבי עידכון קושחה ... האם אני יכול להתקין עליו ווינדוס ואז לעשות עידכון קושחה או ששוב לחבר אותו כהרד דיסק רגיל לעדכן אותו ואז להתקין ווינדוס? ובמדריך לSSD לא מצאתי תשובות לזה... בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by ofir_16,

היי! אני מחפש לקנות מדיה דו שכבתית ורציתי בעצתכם מה הכי טוב? ראיתי את זה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1657&products_id=10279 (איך הם בתור חברה? זה שרשום ביפנית לא אומר שהם מיוצרים שם, נכון וגם ראיתי באופיס דיפו מבצע על ורבטים..... בהנחה שכסף לא בעיה - איזו מדיה דו שכבתית הכי טובה?? (הבנתי שאלה שמיוצרים ביפן הכי טובות, אם כן, היכן אוכל למצוא)? תודה.

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by zohar678,

הזמנתי דרך האינטרנט צורב DVDRW LG H10A וקיבלתי דגם אחר מימה שהזמנתי GSA-H10N האם מישהו יכול לומר לי איזה דגם עדיף יותר? והאם יש הבדל משמעותי בין שתי הדגמים הללו? האם המושג DULE LAYER מדבר על צריבה על דיסק בנפח של 8.5 ג'יגה? האם בצורב שאינו תומך בפורמט הזה אינני יכול לצרוב על דיסק בנפח כזה? כיצד עושים בדיקה (טסט) ליפני צריבה?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by afik zach,

אני יודע NEC לא מומלץ אבל בכל זאת אשמח לעזרה אני מתכנן לקנות צורב ולפי הבקורות בפורום לא כל כך הצלחתי להבין מה מומלץ חוץ מה BENQ שאין בארץ בקיצור ראתי שלNEC יש צורב חדש שהם הוציאו ביחד אם SONY ולפי הביקורות הוא נראה די סבבה הדבר העקרי שאני צריך מהצורב זה איכות צריבה די טובה בקיצור מה דעתכם שווה לנסות? ועוד שאלה יכול להיות שאני מזמין חבילה מחו"ל שווה להשקיע ולהזמין גם את הBENQ או שזה לא כל כך משנה?

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by Trilandian,

לא משנה.

6. Started by jack2008,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16817995001 זה מארז פנימי לדיסקים קשיחים הוא מאוד שקט גם Hot swap וגם יש שליטה כל כול דיסק בניפרד אני צריך 3 כאלה אבל כרגע אני לא יודע איפה למצוא אותו או מאיפה לקנות בחול

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by RubberDuck,

מישהו מכיר אתר או אדם שבנה מארז חיצוני USB לHD לבד? אני מאמין שכל הסיפור פה יוצא די זול אם אתה בונה את זה לבד(וגם די מעניין...) הבעיה היחידה לדעתי היא המעגל שממיר מIDE לUSB. כל פיפס היום יוצא עם חיבור USB ואני בטוח שעם קצת tweaking אפשר לגרום לזה לעבוד עם HD

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by shay7629,

שלום אני מעוניין לבצע מערך RAID 0 עם 2 הארדיסקים זהים כרגע הלוח אם שלי הוא ABIT IB9 , שאינו תומך בRAID חשבתי לקנות בקר RAID, שעולה בסביבות 100 ש"ח ואיתו לעשות מערך RAID 0 אין לי ניסיון בנושא, ואף פעם לא ראיתי או התקנתי RAID אז יש לי 2 שאלות 1. האם הבקרים הללו שווים בינהם מבחינת ביצועים, או שיש דגשים שאני צריך לשים לב אליהם? 2. האם צפויות להיות בעיות מוכרות עם הבקרים הללו? או שהם מתפקדים זהה לבקרים סטנדרטים שנמכרים עם הלוח אם?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by n-o-a-m,

הצורב DVD עושה רק עבודה חקית הוא צורק רק 700MB כל דיסק גדול מזה כלומר DVD הוא עושה שגיאה באמצע הצריבה השאלה שלי היא אם יש לי משהו לעשות עם זה או פשוט לקנות חדש... ואם כבר לקנות חדש אז איזה צורב כדאי ועדיף שיוכל לצרוב גם דיסקים של 900MB ושל 9GB (חוץ מ700 ו4.7) תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום, אני רוצה ליקנות צורב כמה שיותר טוב עד 350 שקל על מה אתם ממליצים? והאם מיצרים עוד צורבי סקזי

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  11. תראו אני חושב על מה שמשתלם יותר דהיינו עזבו כסף עכשיו יש הבדל גדול בין ה 16 mb buffer לבין ה 8 mb buffer ???

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by ModChiP,

מצב תמונות בהתחלה הייתה לי את הבעיה הזו C0000218 אז עשיתי את הבדיקת דיסק ותיקון- המחשב עלה. ואז ראיתי שיש עוד סקטורים פגומים והחלטתי לעשות עוד בדיקת דיסק כדי להוציא את הפגומים מהמחזור השתמשתי בבדיקת הדיסק של התוכנה הזו- http://www.ubcd4win.com/index.htm מאז המחשב לא עלה- הביוס עולה ואז יש מסך שחור. אשמח לעזרה ויעוץ- תודה!

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by andrei21,

רכשתי Samsung 1TB HD103SJ ואחריי פרמוט ראשוני הוא מראה 118 מגה תפוסים . האם זאת תקלה ביצור או תופעה טבעית.. מצאתי עוד מישהו עם בעיה דומה שפירסם פה: http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=4102733 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  14. אני חושש שמה יש משהו לא תקין בהרדיסק ורוצה לבדוק אותו בצורה הכי טובה שיש .

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by tamir245,

שלום רב, היות שגוף הקירור של הGTX 470 חוסם לי כרגע 2 יציאות SATA על הלוח (לאחר שדרוג כ.מסך). אני מבקש המלצה לכרטיס PCIEX שיוכל לתת לי פתרון מהיר ומתאים לכך, אם אפשר לינק בבקשה, אין לי בעיה להזמין מEBAY/DX כל עוד מדובר במשהו בעל צ'יפ אמין ולא סתם זבל. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by soffer1,

שלום לכולם יש לי HD מנייד של קומפק ואני צריך להוציא ממנו נתונים אחרי שהלוח אם הלך. הבעיה היא שהחיבור נראה כמו SATA אבל אין אפשרות לחבר לו כבל. מהמחשב הוא יוצא כמו מתקע. יש למישהו רעיון או תשובה איך אפשר לחבר אותו ? תודה שוקי

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by itaydrum,

שלום, רציתי לדעת מה יותר טוב בתור חיבור להעברת נתונים? FireWire שהוא חלק מהלוח או FireWire בתור כרטיס שיושב על חריץ ??? תודה רבה איתי דוברין

18. בס"ד שלום לכולם , לפני שנה רכשתי בתום לב מחשב עם הרדיסק כאמור 320גיגה של היטאצי ברשת KSP המהוללת. שנה עברה, וכיום ההרדיסק מתחיל לעשות תיקים...בכל משחק, שהווינדוס עולה..בכל פעולה של העברת קבצים וכאשר עשיתי בדיקה למשל ע"י HD TUNE, ועוד תוכנות להרדיסק.. כל פעם שיש תיקים בום יש ירידה בגרף של קריאת הסקטורים.. מה שאומר לי, שאוטוטו הההרדיסק הזה קרוב לסופו?, יש לי אחריות 3 שנים. מה אוכל לעשות... אם אחזיר לקייאספי עוד יגידו לי שה"תיקים" האלה תקינים וההרדיסק עובד... מחכה לתשובתכם המקצועית תודה.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת איך לעשות את זה כי ניסיתי להגדיר בביאוס שהכרטיס יעשה בוטינג ראשון [על הכרטיס כשאני מעלה אותו על מחשב אחר מופיע לי סמל של xp] וזה פשוט לא הולך בבקשה זה דחווווווף תודה מראש.

20. Started by wons,

סיגייט באמת עד כדי כך גרועים שהמחיר של ווסטרן דיגיטאל כפול משל סיגייט?!

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by tomikos,

דרישות: 2.5" ללא חיבור לחשמל USB 3.0 500GB מחפש המלצה לדגם אמין ויציב שלא יעשה בעיות אחרי שנה תודה!

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by RayZ,

היי, הזמנתי דיסק קשיח, 250GB של Maxtor, ויצא לי במקרה לצלם אותו ולהראות אותו למישהו. הוא העיף עליו מבט ואמר שהוא איטי ("הבאפר שלו רק 8, וזמן גישה רק MS9"). האם זה קריטי, והאם כדאי לי להחזיר ולבקש דגם יותר מהיר? ואם כן, כמה באפר וזמן גישה צריך? והנה תמונה: http://img243.imageshack.us/img243/5745/hardisk2ih4.jpg תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by Nemoman,

מותקן באחד מהסאטות בביוס רואה 803גיגה, בווינדוז רואה מקס 939גיגה והוא בכלל 3 טררה , אין עידכון חדש לביוס ,מערכת הפעלה WIN764BIT לוח ASUS P5Q DELUX אההה וד"א מותקנים בו כבר 3סמסונגים של 1טרה ועובדים מושלם למישהו יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  24. Started by ggg123,

קניתי מחשב חדש וברצוני לחבר לו את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי. מדובר בדיסק קשיח די חדש מדגם SAMSUNG HD103SJ שעובד מצויין. חיברתי את הדיסק למתח וכן ללוח האם לחיבור SATA 3 עם כבל SERIAL ATA ורוד. בביוס הדיסק לא מזוהה. בנוסף הדיסק גורם ל POST איטי מאוד וכן לטעינה איטית למדי של הווינדוס במהלך ה BOOT. מה עושים? יש לי עליו מידע מאוד חשוב ולא יתכן שהדיסק הלך.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by SPIDERRRMAN,

הבעיה כנראה לא בהארדיסק אלא אולי בלוח... בחיבור של הארדיסק החיצוני לחיבור USB 2.0 הוא עובד מצויין אבל שמחברים אותו ליציאה של USB 3.0 הוא לא מגיב בכלל ולא מתקשר עם המחשב... יש לי לוח אם של חברת ג'יגהבייט GA-P55-USB3 הדרייבר של הביאוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.