אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי את הכרטיס הזה: SanDisk 32GB Extreme SD Card (SDHC) 45MB/s - Class 10 אלה הם התוצאות של בדיקת המהירות, האם הם לא נמוכים מדי? מהירות הקריאה והכתיבה המקסימליים הוא 45 מגה לשניה ציפיתי להרבה יותר מזה. אגב הכרטיס נקנה מהאתר Mymemory.co.uk, האם הכרטיס פגום, האם אלה הם התוצאות שצריכות להתקבל? אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי ככה שתי הרד דיסקים שכבר עובדים ממזמן בנפח כולל של 500 גיגה השבוע קניתי עוד אחד של 1TB וספק כוח חדש (שקניתי היום בקיצור.. האוורסט והביוס כן קוראים את ההרד דיסק.. אבל המחשב לא מראה לי אותו במחשב שלי.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פוטר אותה?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום אנשים, היום קניתי הרד דיסק חדש - Samsung HD103SJ 1000 gb, שישמש לי כהרד דיסק נוסף במחשב קיים. אחרי שחיברתי את ההרד דיסק, התחלתי להעמיס עליו דברים והכל הלך חלק. עכשיו, כמה שעות אחרי ההתקנה... שמתי לב שההרד דיסק מדי פעם עושה את אותו צליל שהוא עושה כשמדליקים את המחשב. מעין "התנעה" כזו... הוא עושה את זה בערך פעם בשעה ללא כל גישה להרד דיסק החדש (המחשב סתם דולק ולא עושה כלום). הרעש נשמע כמו דיסק שמתחיל להסתובב... ממש כמו הרעש שנשמע מהרד דיסק כשמדליקים את המחשב. תקין? לא תקין? יש דרך לוודא? תודה אנשים.
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בתחום הssd ולכן אשמח אם מישהו ימליץ לי על כונן בנפח128gb אמין עד 900 חפשתי בפורום אבל זה רק בילבל אותי יותר תבודה מראש דוד
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני חייב עזרה בקשר לדיסק צריבה רגיל DVD-R שצרבתי עליו משהו, אבל השארתי אותו פתוח בנרו (multi session) אחר כך כ כשנשאר מלא מקום על הדיסק ורציתי לצרוב עוד משהו ועוד משהו שמתי לב שהווינדוס מראה לי רק את מה שצרבתי אחרון - כלומר המידע הקודם אבד, המקום שלו נשמר על הדיסק והוא נמצא אך אי אפשר להשתמש בו כי רואים רק מה שנצרב אחרון .. יש איזו דרך לסדר את זה? או להוציא את המידע שצרבתי בהתחלה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
תראו... יש לי עכשיו WD 250G 16M במחשב עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד (כן לא מספיק לי חחח אני איש מוזיקה וממומלץ לעבוד אם 2 דיסקים קשיחים) עכשיו עלה לי רעיון אם כבר אני קונה עוד הרד דיסק למה לא שיהיה נייד\חיצוני??? אבל כמה דברים חשובים בעניין: 1. העמידות של הרד דיסק חיצונית כמו בפנימי? 2.מהירות שליחת\קבלת המידע היא טובה כמו ברגיל? כלומר שיפעל כאילו הוא פנימי זה מאוד חשוב 3.הביצועים פה חשובים יותר מן החיצוניות של ההרדדיסק כי זה מיועד לעבודות אדיו כבדות שצורכות עיבוד מהיר והעברה מהירה גם כן... 4.אם קונים הרד דיסק ויוצא שכדאי ולא מזיק לקנות חיצוני אז קנות נייד אמיתי כמו אלודוגמה) או שהרד דיסק רגיל כמו במחשב שאני קונה ומכניס לקופסה חיצונית כמו זה למשל: מקווה שהבנתם …
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח Wstern digital my book 1TB אשר שירת אותי נאמנה למעלה משנתיים. לפני בערך חודשיים פירמטתי את הכונן ע"מ להעביר אותו ממערכת קבצים FAT30 לNTFS בעקבות המלצה שקיבלתי פה בפורום כדי שאוכל להעביר אליו קבצים גדולים במיוחד. בשבוע האחרון שמתי לב שתיקיות שלמות פשוט נעלמו על כל תכולתן, מדבור בתמונות שמאד חשובות לי, אוסף שירים מה-5 שנים האחרונות, סרטים, בקיצור כל החיים שאפשר לשים על מדיה דיגיטלית. בנוסף בדקתי מה גודל הכונן כולו ומה הגודל של כל התיקיות והם זהים. אני יודע שאפשר לעשות חיפוש בפורום ויש תכונות שיחזור קבצים אבל באמת מדובר בעיקר בתמונות שמאד חשובות לי ואני לא רוצה לקחת סיכונים. מה הדרך הכי טובה ובטוחה לשחזור הקבצים?? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
מדובר במחשב ישן יחסית וכונן קשיח של WD בנפח 80G. הכונן מפוצל לשניים: C ו-D. יום בהיר אחד, לאחר שהמחשב פעל מספר שעות בצורה רגילה, כונן D הפך לבלתי נגיש. ניסיון כניסה אליו דרך My Computer מעלה את ההודעה הבאה: D:\ is not accessible The wrong diskette is in the drive Insert (Volume Serial Number) into drive D אין לי מושג למה הכוונה. חיברתי את הדיסק למחשב אחר בתור כונן חיצוני, אך המצב לא השתנה. הרצתי תוכנית אבחון (דיאגנוזה) של WD על הדיסק, ולפי הפלט הדיסק תקין. אני רק מקווה שהמידע שם לא אבד. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
היי לא הייתי בטוח אם לשייך את הבעיה לכאן אבל למרות הכל מדובר בכונן עצמו..אז ככה: קניתי את הכונן הזה לפני כמה חודשים במטרה לחבר אותו למערכת סטריאו ברכב הכל עבד מצויין עד לפני חודש בערך שהחלו לי התנתקויות ובעיות זיהוי מול המערכת באוטו בדקתי מול המחשב הכל היה בסדר ניסיתי להחליף את הכבל USB שקיבלתי עם המוצר בכבל אחר שקניתי ולהפתעתי המערכת ברכב לא זיהתה את הכונן יותר ניסיתי עוד כמה כבלים שקניתי ושום דבר הרכב לא קורא את הכונן בלי הכבל המקורי שעושה הרבה בעיות של ניתוקים וקפיצות עכשיו KSP שקניתי מהם את הכונן אומרים שאין אחריות על הכבל רק על הכונן שזה הגיוני ומצד שני לא מצאו דרך לעזור לי אז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג קודם כל לגביי מי היבואן של WD בארץ אולי אני אפנה אליהם ודבר שנ…
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק maxtor 40gg והוא לא הכי חדש ... מהסידרה אחת מתחת לחדשות על עכשיו... הוא הוא עושה טונות רעשששששששששששששש.!!!! (כדי להמחיש קחו SF ותשימו אותו על המהירות הכי גבוה) מה יכולה להיות הבעיה?? האם אפשר לסדר אותו , או שזהו? הוא הולך...?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת עם כונן SSD ישפר לי את הביצועים עם תוכנות לעבודות גרפיות ועיבוד תמונה ? העם זה ישפר לי רק את מהירות העלאת תוכנה או גם את הסינכרון והעם זה משמאותי ? תודה על העזרה !
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הממ... עם כל הבעיות שאומרים שזה עושה בדוס ומערכות הקבצים fat32\NTFS, אין לי מושג איך לפרמט הרד דיסק מסוג זה כמו שצריך, שיזהה את כל המקום וכו'.... מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
לפני שאקנה אחד כזה רציתי להיות בטוח שהמחשב יוכל להתגבר על מגבלת ה-137 ג"ב והאם אצטרך כרטיס בקר ATA 133 לתמיכה במהירות כזו. האם יש גורמים נוספים שצריך להתחשב בהם? מדובר במחשב AMD ATHLON XP1700 מלפני שנתיים בערך עם לוח אם 7VTXH+. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן וחילקתי את שני ההארד דיסקים (שני הארד דיסקים של 500 גיגה של סיגייט) למחיצות. כל פעם שרציתי להעתיק קבצים אל אחת מהמחיצות הופיעה הודעה שצריך לעשות פירמוט, ולכן עשיתי פירמוט רק לשתי מחיצות בהארד דיסק אחד. בשני לא היה לי צורך בינתיים. הכונן השני נשאר לא מפורמט במשך כמה זמן, עד שפתאום הוא נעלם. הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" או בניהול מחיצות. בנוסף, הורדתי תוכנה לניהול מחיצות וגם היא לא זיהתה אותו. גם בביוס מופיע רק אחד, ושיחקתי קצת עם הכבלים של ההארד דיסקים במארז והכל בסדר. מה לעשות? ??? תודה, גיא
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן, בדיוק קנינו לבית עוד מחשב ונשאר מחשב שממנו לוקחים חלקים. מה שאני מעונין לעשות זה לקחת את ההארד דיסק שהוא יחסית חדש ונקנה לפני משהו כמו שנה וחצי ולהוסיף אותו למחשב הקיים, השאלה שלי היא איך אפשר לעשות את זה כי ברגע שאני מחבר אותו המחשב מצפצף ולא נדלק, על ההארד דיסק מותקנת מערכת הפעלה ומה שהייתי מעדיף זה באמת להיכנס אליו ולהוציא ממנו דברים, או במקרה הכי גרוע אם אין ברירה, לפרמט אותו
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ברשותי שני HARD-DISK לאחר פירמוט של אחד מיהם השני מזוהה ע"י WINDOWS XP אך לא ניתן להכנס לתוכו ...לאחר שני לחיצות על הכונן מבקש פירמוטjavascript:void(0); javascript:void(0); מה ניתן לעשות בכדי לפתור ת'בעיה בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שאני קונה hd סאטה אז במה יעזור לי אם אני אקנה מתאם ממולקס לסאטה?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעו יש לאבא שלי יש 3 מחשבים בעבודה שעובדים עם איזה תוכנה ורק תקבצים שלה צריך לגבות עכשייש לי שאלה יש לו עוד מחשב בעבודה שהוא סתם לא טוב ש לו כרטיס רשת אבלרציתי לדעת אם אפ]ש לחבר אותו לשלושת המחשבים ושהוא יגבה מכולם או אפילו רק מאחד שיגבה? לכולם יש כרטיסי רשת..ויש גם כבלים והכל..
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה...בעקבות "תאונה" קלה של קופסא עם משחת נעליים שנפתחה בתיק שלי יש לי עכשיו אוסף יפה של דיסקים מלוכלכים ... רוב הלכלוך הוא בעצם על הצד עם שם הדיסק וכו' ולא על הצד הצרוב (זה נקרא צרוב גם בדיסקים מקוריים?) אבל אני מניח שזה לא טוב לשום כונן או נגן דיסקים אם אני אכניס אליו דיסק מלוכלך... האם יש איזו דרך לנקות את הדיסקים (ולמנוע ממני לאבד דיסקים שעלו לא מעט) בלי לפגוע בהם...מים לא עזרו (גם לא חמים... מקווה שיש למישהו איזה פתרון...המון המון תודה מראש ;-) אודי
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב hp pavilion מעבד core i3 380 m 4 gb ram. המחשב די ישן אך מספיק בשביל השימושים שמיועדים לו (אינטרנט, תכנות eclipse, visual studio,סרטים). לאחרונה המחשב נהיה מאוד איטי , וגם לאחר פירמוט לוקח לו זמן לעלות, והוא מתנהל די לאט באופן כללי. חשבתי להחליף לו את ה HD ל SSD כדי לשפר את הביצועים . רציתי לשאול דעתכם לגבי הכוננים הבאים האם מומלצים: [h=1]ranscend SSD320 TS128GSSD320 128GB SSD SATA III[/h] (עולה 310 ש"ח KSP) [h=1]Kingston SSDNow 120GB SV300S37A/120G[/h](320 ש"ח ksp\ivory). [h=1]SanDisk 128GB SDSSDP128G[/h](313ש"ח ksp\ivory). הכוננים האלו הם בערך בתקציב שלי, והחנויות בגלל הקרבה לבית (חיפה). אשמח לשמוע דעתכם על הכוננים שציינתי וכמו כן …
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
מה עדיף לדעתכם, Western Digital Caviar Blue WD10EALX או Samsung HD103SJ? הכוננן של WD כולל sata III שלמחשב שלי יש תמיכה בו, אבל לפי מה שהבנתי זה לא באמת משנה, כי המהירויות שלהם לא מגיעות למגבלה של sata II, בכל זאת, מי מהיר יותר ועדיף בכללי?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בארץ/בחו"ל המאפשרת לרכוש מסילה כזאת שמרכיבים עליה כונן 3.5 אינץ ומכניסים למסילה של 5.25 אינץ (איפה שהצורב). הסיבה לכך שיש לי אפשרות במארז להוציא את התא של 3.5 וזה מפנה המון מקום במארז. עם המארז קיבלתי רק מסילה מתאמת אחת וברצוני לרכוש עוד כמה.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הי, אני צריך עזרה בכול מה שקשור לאיך הארד דיסק בנוי .... כגון הברגים המהודקים, מהי שיטת החיבור של הארד דיסק, עיקרון פעולה של המנוע, חומרים ממנו עשוי, איך מסלקים לחות, מקורות הרעש וכיצד מקטינים את הרעש, חשיבות ציריות אחידה של ההארד דיסק וכיצד מבטיחים אותה ועוד ועוד.... כול מי שמוכן לתרום מהידע שלו בכול מה שהוא יודע על ההארד דיסק שיכתוב באשכול זה . גם לינק לאתר באנגלית או בעברית שעוסק בהארד דיסק יעזור בהחלט!!! (כבר ציינתי שאין לי מושג קלוש בכול מה שנוגע להארדיסק).
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-