אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בהארד דיסקים המומלצים בסטוק אבל אני לא יודע מ מהם יתאים ללוח אם שלי!!! GIGABYTE GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2599 תודה לעונים!!!
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם לוח אם D850GB פנטיום 4A ... מפרט של לוח האם: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/sb/cs-013254.htm אני מתעניין בדיסק 250 גיגה. מה יעבוד עם המחשב שלי? מה כדאי לי לקנות?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון אני ברצף של שיפור המחשב, והחלטתי להוסיף לו SSD. המפרט: i5 3470 Gigabyte GA-B75M-D3H 500W ספק כוח 8GB RAM HD 7970 עם 2TB זכרון של Segate Barracuda 7200 (הכללתי גם אם הדגם ואת הספק כוח כי יכול להיות שהSSD מצריך ספק כוח גדול יותר?) אני רוצה לשים על ה-SSD כמה משחקים ואת הווינדוס, אני משער שאני צריך 120-250GB נפח. ראיתי ב-eBay את הדגם 850EVO עם 250GB זכרון, ב441 ש"ח כולל משלוח - השאלה היא: האם המחיר שווה? איך הדגם הזה? טוב? זה הולך להיות הניסיון הראשון שלי עם SSD, אז איך הולך כל העניין של להעביר אליו את הווינדוס? אני משער שאני אצטרך פרמוט? או שיש תוכנה שיכולה להעביר אליו? עד כמה קשה להתקין אותו, והאם באמת צריך לשחק עם ההגדרות שלו במחשב עצמו בשביל…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני כבלים IDE אחד אם גידים גסים (עבים) ואחד אם יותר גידים אבל דקים יותר . השאלה אם יש עבדל בניהם ? הכבל אם הגידים הדקים מהיר יותר ?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי כולם! רכשתי לפני כמה ימים את ה-DOK בעיצוב החדש של סאנדיסק, קרוזר בנפח 32GB. לעומת הדור הקודם שאותו היה קל לחבר למחזיק מפתחות, את הנוכחי אי אפשר! פשוט אין מספיק מקום בחיבור. אני ממש לא מבין איך הם תיכננו אותם הפעם שזה מבטל את כל הפילוסופיה של Disk On Key מי שרכש את אחד הדגמים החדשים בעיצוב החדש - האם הצלחתם? וכיצד? הדגם שאני מתכוון אליו נראה כך - תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? שלום לכל המבינים בצריבה... קניתי היום צורב חדש : TEAK 40X12X48 , בחרתי ספרייה עם שירים (Mp3), וצרבתי אותה כ- DATA לאחר שהצריבה נסתיימה רציתי לראות מה נצרב ומשום מה איני רואה כלום על הדיסק. תוכנת הצריבה שלי היא Nero 5.5. האם הייתי צריך לעשות מה שנקרא נעילה של הדיסק? אם כן איך אני עושה זאת. נ.ב. חבל שאין כאן פורום מדריכים... זה היה מסייע להרבה חברים ומונע שאלות מיותרות.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128951 איך הוא? יש לי הארדיסק 60 ג'גה דיי ישן 2מגה באפר IDE זה בסדר שאני אוסיף את הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HD אין תקציב אבל אני מאמין שאני לא רוצה להשקיע יותר מידי. אני צריך את הדיסק קשיח הכי אמין שיחזיק הרבה זמן, שיהיה מהיר, אבל הכי חשוב שייהיה חזק ואמין, שלא ישרף אחרי שנה ולא ישרף אחרי קצר חשמלי. אני צריך HD פנימי. המלצות לגדלים : 500,750,320. שאלה נוספת. האם כדאי לקנות כבר "שרת" כזה שאפשר לחבר אליו HD במקום למארז של המחשב? האם זה מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אחד מהם לבית מישהו שמע ראה או יודע משהו על המוצרים האלו לדוגמה: http://www.kotech.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=144 רציתי לדעת אם יש מוצרים טובים יותר ופחות יקרים מהירים וכן הלאה תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
צהריים טובים יש לי מחשב נייד של ASUS, ובדיסק קשיח קיימת מחיצה נפרדת בה מותקן הווינדוס, שדרכה יכולתי לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס מחדש (יש לי CD-KEY OEM מודבק בתחתית המחשב) אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש למחשב, אולם אז אני נכנס לבעיה: כיצד אפשר להעתיק את המחיצה הנסתרת שבה מותקן הווינדוס? מבירורים ברשת, ביצוע פעולת הClone לא תמיד מצליחה, וחלק מהתוכנות לא מצליחות להעתיק בכלל את המחיצה הנסתרת של הווינדוס - שתכלס, רק זה מה שמעניין אותי. חשבתי להוריד מהאתר של מיקרוסופט את הווינדוס, אבל אין אפשרות להכניס שם את הקוד הסיריאלי מאחר והוא OEM אז, מישהו מכיר ויכול להמליץ על דרך להעתקת הווידוס מהדיסק קשיח הישן לאחד חדש? תודה א…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בגלל רצון לחסוך בחשמל וברעש הרהרתי בדבר כיבוי הארדיסקים לאחר בערך שעה וחצי של חוסר עבודה, כמה שאלות, 1.עד כמה זה מזיק להארד דיסק (הדלקה\כיבוי)? 2.האם רוב האנשים שמדווחים על תקלות בכונן הקשיח הן תקלות שקורות תוך כדי עבודה או בזמן הדלקת המחשב? 3.האם כיבוי הכוננים מכניס אותם למצב stand by(הכוונה לזה שעדיין מגיע אליהם זרם חשמל אך נמוך משמעותית)או ממש מנתק אותם? תודה
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
דיסק קשיח 1000- 1500 SATA 2 או 3 , מהיר , שקט
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפעלתי את סורק הדיסק ע"י לחיצה על מחיצה מסויימת ואז יש אפשרות בכלים של בדיקת שגיאות. זה הדבר היחיד שמצאתי שקשור לסורק הדיסק ואז אני מסמן בדיקת סקטורים פגומים ושחזורם אבל בסוף הוא לא רושם לי אם יש פגומים או אין הוא רושם שהבדיקה הסתיימה וזהו... איך אני יכול לדעת אם יש לי סקטורים פגומים? :AR15:
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שני הארד דיסקים די ישנים: Seagate ST360014A Excelstor Technology J880 ברצוני לחבר אותם ללוח אם ABIT KN9-SLI שתומך בSATA 3.0 Gb/s האם הם ישנים מדי ואין תאימות או שאין בעיה? הסיגייט הוא ATA-100 האקסלסטור הוא ATA-133 תודה
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חשוב שיהיה בעל קצב העברת נתונים מהיר אשמח לשמוע המלצה לדגמים תודה לעוזרים. שאלה נוספת.. מה ההבדל מבחינת קצב העברה בין USB 2 לUSB 3 והאם USB 3 תומך בלוחות אם ישנים בני שנתיים +?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אתמול צילמתי עם המצלמה שלי. פתאום המצלמה הראתה שלא מזהה את הכרטיס. ניסיתי לחבר את הכרטיס למחשב בעזרת מתאם, וכלום. המחשב אפילו לא מזהה שהכנסתי כרטיס. ניסיתי בעוד מחשב, גם שום דבר. חקרתי קצת באינטרנט, ויש שיטה שבה מלחימים חוטים ישירות לתאי הזיכרון של הכרטיס ודרך כרטיס PCB מתאם מיוחד ניתן לקרוא את הנתונים מהכרטיס התקול. מישהו יודע מאיפה קונים כזה כרטיס PCB? https://www.acelaboratory.com/pc3000flash.php https://www.youtube.com/watch?v=jjB6wliyE_Y&t=4s או שלמישהו יש איזה רעיון להציל את הקבצים מכרטיס שאפילו לא מזוהה ע"י שום מכשיר?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מחבר את הכבל של הצורב ליציאה השנייה של הide בהפעלת המחשב זה נתקע בPost ואומר שסורק התקני ide משהו כזה.. בביוס בדקתי ושני היציאות עובדות. וניסיתי את כל האפשרויות ג'ימפור.. מה הבעיה פה?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, אני צריך לבצע רכישה של כונן SSD בגודל 4TB, הייתי מעדיף NVME אבל לצערי הוא יקר יותר. ההתלבטות שלי היא לגבי מס' דגמים אבל היייתי מעדיף לרכוש מה שלדעתכם ומניסיונכם אמין יותר ומומלץ. כמובן שאם ישנן הצעות לגבי דגמים אחרים מאלו שהזכרתי, אז אשמח אם תוכלו לייעץ. חיפשתי 4TB של crucial אבל לא נראה לי שיש דבר כזה (לפחות לא באמאזון)?! Western Digital 4TB WD Blue 3D NAND Internal PC SSD - SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm, Up to 560 MB/s - WDS400T2B0A מחיר - 1530 https://www.amazon.com/gp/product/B07QV3XGCP/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 Samsung SSD 870 EVO Form Factor 2.5 Inch Intelligent TurboWrite…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שהלוח שלי לא מספיק חזק?????????? זה יכול להיות ?? של לי לוח של Via Tech .. ומחשב פנטיום 3 800 (בקרוב אני משדרג)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אוקיי אז לפי המפרט שלי אפשר לראות שיש לי הארדיסק אחד של 250 הבאתי עכשיו עוד הארדיסק SATA 160GB אף פעם לא התעסקתי בכל ה RAID הזה ואין לי מושג איך מתקינים את זה, הבנתי שזה מומלץ פשוט. אשמח אם תגידו לי איך עושים זאת כי אין לי מושג. יש לי לוח ASUS P5N-D nForce 750i. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מנזה להכין דיסקט אתחול בוינדוס הוא נותן לי תהודעת שגיאה : AN UNEXPECTED1\0 EROR ACCORD ולא מכין לי את הדיסקט מישהו יודע מה לעשות ?? ושניסיתי לעשות לו פורמט הוא אומר שהדיסקט מוגן מפני כתיבה אז הזזתי תצ'ופצ'יק וזה לא עזר יש לי וינדוס אקס פי ... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום! יש לי צורב Samsung SH-S223F חדש שלא קורא את כל הנתונים על המדיה שהכנסתי, למרות שכונן אחר (הרבה יותר ישן) קורא מצויין. יש מה לעשות, או רק להתאכזב? נ.ב. אני חושב שזה Samsung SH-S223F כי בדף של ההזמנה כתוב Samsung SH-S223FBLK אבל בחשבונית כתוב Samsung SH-S223B ובמנהל ההתקנים כתוב TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device. האם עבדו עלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב Philips שהמהירות שלו היא 48x16x40 בזמן האחרון הוא לפעמים מסכים לצרוב רק על מהירות x2 מתי שהוא מסכים לצרוב כרגיל (מx40 ומטה) בתחילת הצריבה המחשב אומר שא"א לצרוב על המהירות הנוכחית והוא יורד ל x2 ומיד אח"כ יש ארור והוא מפסיק את הצריבה... זה בעיה בנרו או בצורב ? נ.ב. הצורב בן 3 וחצי שנים +- הנרו זה 6 v 6.3.0.3
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
אני צורב המון מוזיקה ובמיוחד עם האקולייזר של התוכנה נרו. המליצו לי על הדיסקים האלו בתור דיסקים טובים לצריבה כזאת של מוזיקה: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=353&cat=368 יש יותר טובים או שלהזמין וזהו?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-