אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
קניתי WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ויש לי שאלה למה יש לו שני חיבורים לספק כוח אחד רגיל ואחד של הS-ATA ? מה לעשות איזה חיבור לחבר לספק את שניהם או רק אחד מהם ? בתודה סתיו.
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש שהיה מותקן בו כבר וינדוס 8 (לצורך העיניין SONY VAIO FLIP) עכשיו יש על ההרד דיסק את הקובץ הגיבוי והשיחזור של סוני אני רוצה לשדרג את ההרד דיסק ל SSD ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את הקובץ הזה ?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=18002 http://ksp.co.il/?uin=12760 אני מתכנן לקנות את שני הכוננים הנ"ל האם אני ירגיש הבדלים בקריאה של סרטים (1080P) מהHDD לעומת 7200RPM?
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי לא הייתי בטוח אם לשייך את הבעיה לכאן אבל למרות הכל מדובר בכונן עצמו..אז ככה: קניתי את הכונן הזה לפני כמה חודשים במטרה לחבר אותו למערכת סטריאו ברכב הכל עבד מצויין עד לפני חודש בערך שהחלו לי התנתקויות ובעיות זיהוי מול המערכת באוטו בדקתי מול המחשב הכל היה בסדר ניסיתי להחליף את הכבל USB שקיבלתי עם המוצר בכבל אחר שקניתי ולהפתעתי המערכת ברכב לא זיהתה את הכונן יותר ניסיתי עוד כמה כבלים שקניתי ושום דבר הרכב לא קורא את הכונן בלי הכבל המקורי שעושה הרבה בעיות של ניתוקים וקפיצות עכשיו KSP שקניתי מהם את הכונן אומרים שאין אחריות על הכבל רק על הכונן שזה הגיוני ומצד שני לא מצאו דרך לעזור לי אז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג קודם כל לגביי מי היבואן של WD בארץ אולי אני אפנה אליהם ודבר שנ…
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת עם כונן SSD ישפר לי את הביצועים עם תוכנות לעבודות גרפיות ועיבוד תמונה ? העם זה ישפר לי רק את מהירות העלאת תוכנה או גם את הסינכרון והעם זה משמאותי ? תודה על העזרה !
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שהגעתי למקום הנכון. בונה את המחשב שלי יש לי לוח אם של אסוס מדגם : ROG MAXIMUS XIII HERO מעבד אינטל i9 11990k כרטיס מסך rtx 3060 ג'יפורס רוג סטריק 12G OK של אסוס, המחשב יעשה קצת מכל דבר מתעד להכניס את 980 פרו המוכר והמומלץ (אלא אם כן מישהו יכול לתת המלצה טובה יותר במחיר דומה ל T1) יש גרסה שמגיעה ללא קירור ויש את האחרת - עם. לשאלתי: האם הגרסה עם הקירור תתאים ללוח האם? והאם אני בכלל זקוק לגרסה הזאת? ככלל, מעדיף להיות עם אובר קירור מאשר להיות עם פחות. תודה למשיבים, רועי
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שאקנה אחד כזה רציתי להיות בטוח שהמחשב יוכל להתגבר על מגבלת ה-137 ג"ב והאם אצטרך כרטיס בקר ATA 133 לתמיכה במהירות כזו. האם יש גורמים נוספים שצריך להתחשב בהם? מדובר במחשב AMD ATHLON XP1700 מלפני שנתיים בערך עם לוח אם 7VTXH+. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה יותר טוב בתור חיבור להעברת נתונים? FireWire שהוא חלק מהלוח או FireWire בתור כרטיס שיושב על חריץ ??? תודה רבה איתי דוברין
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם , לפני שנה רכשתי בתום לב מחשב עם הרדיסק כאמור 320גיגה של היטאצי ברשת KSP המהוללת. שנה עברה, וכיום ההרדיסק מתחיל לעשות תיקים...בכל משחק, שהווינדוס עולה..בכל פעולה של העברת קבצים וכאשר עשיתי בדיקה למשל ע"י HD TUNE, ועוד תוכנות להרדיסק.. כל פעם שיש תיקים בום יש ירידה בגרף של קריאת הסקטורים.. מה שאומר לי, שאוטוטו הההרדיסק הזה קרוב לסופו?, יש לי אחריות 3 שנים. מה אוכל לעשות... אם אחזיר לקייאספי עוד יגידו לי שה"תיקים" האלה תקינים וההרדיסק עובד... מחכה לתשובתכם המקצועית תודה.
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לא הבנתי מה עדיף SATA או ATA ומה יש SATA שאין ב ATA והאם עדיף לקנות אותו בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי. האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לכבות HDD פנימי שמחובר למחשב (או יותר נכון להכניס למצב idle, מצב שבו הדיסק לא מסתובב אבל יכול לקבל פקודה שתפעיל אותו)? יש לי דיסק פנימי שמשמש כדיסק לגיבוי, ואני ניגש אליו לעיתים רחוקות מאוד כך שאם קיימת אפשרות כזו, היא תאפשר לי להאריך את חייו בצורה ניכרת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי 2 אופציות והם כאלה: 1 כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX 2 כונן קשיח פנימי Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ הWD עולה 774 שקל לעומד הSAMSUNG שעולה 650 שקל בWD יש 64MB באפר לעומת הSAMSUNG שיש בו 32MB באפר. מה אתם הייתם לוקחים??? מה לדעתכם יותר איכותי??? אומרים שהקוויאר בלאק יותר איכותי מF3 של סמסונג זה נכון???
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
האם כדאי לכבות Hard Disk ? לא העיניין של חיסכון בחשמל, רק לדעת אם זה מועיל להארכת חיי הדיסק, (או בכלל מקצר אותם...) (דרך אגב, מה הכוונה ב - Turn off - ניתוק החשמל להרד דיסק או רק stop spinning ? ) * WD3200AAKS - SATA2 ..
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לא לפני הרבה זמן בצעתי raid0 במחשב הכל עבד מעולה. היום היה לי מסך כחול ולאחריו כשהמחשב עולה ראיתי שבמסך שהמחשב מציג את מערך הדסקים שלי על אחד מהם מופיע error occured! השאלה היא האם זו בעיה חומרתית בדיסק או שזו בעיה במערך..??? יש לציין שהמחשב עולה לווינדוס![br]פורסם בתאריך: 17.12.2009 בשעה 22:14:14 אני לא בטוח אם זה שייך לפה או לחומרה אני אשמח שיעבירו את ההודעה למי שצריך במידה וצריך....
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הנפח הוא 120 או 160 ג'יגה...הם קרובים במחיר אז עדיף 160... יש כוננים עם 16 באפר? או שנפחים כאלה יש רק 8 באפר?...אני ראיתי רק 8... יש לי כונן של MAXTOR...כבר הרבה שנים..וטפו טפו טפו עובד מעולה....הבעיה היא שSEAGATE קנו עכשיו את מקסטור..וגם אין למקסטור (בחנות של נועה מחשבים) SATA2. שמעתי על הרבה תלונות של אנשים על זה שWD מזייפים בחיישנים של הטמפרטורה והם לא הכי שקטים.. אז חשבתי ללכת או על הסמסונג....או על הסיגייט...כאשר חשובות התכונות הנ"ל..וגם שיהיה שקט ואמין.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5078 את הסמסונג אני לא ממש מכיר בכלל...אבל פה נכתב כי הוא "שקט במיוחד"...וגם יש 3 שנים אחריות...עולה 495 ש"ח והסיגייט: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=47…
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש דיסק פלאש מסיבות שונות. אשתמש בו להפעלת מחשב ולאחסון סרטים. מישהו מכיר את הטכנולוגיה ויכול להמליץ? איפה רוכשים בארץ? מחירים מומלצים.... יצרנים מומלצים.... אני מחפש משהו בנפח 80-160 גיגה. הסיבה נעוצה בכך שהדיסק יעבור רעידות גדולות ותנאי חום גבוהים שלא נראה שדיסק קשיח רגיל יעבוד איתם. תודה, SPC
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה...בעקבות "תאונה" קלה של קופסא עם משחת נעליים שנפתחה בתיק שלי יש לי עכשיו אוסף יפה של דיסקים מלוכלכים ... רוב הלכלוך הוא בעצם על הצד עם שם הדיסק וכו' ולא על הצד הצרוב (זה נקרא צרוב גם בדיסקים מקוריים?) אבל אני מניח שזה לא טוב לשום כונן או נגן דיסקים אם אני אכניס אליו דיסק מלוכלך... האם יש איזו דרך לנקות את הדיסקים (ולמנוע ממני לאבד דיסקים שעלו לא מעט) בלי לפגוע בהם...מים לא עזרו (גם לא חמים... מקווה שיש למישהו איזה פתרון...המון המון תודה מראש ;-) אודי
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום מדובר על לוח GIGABYTE H67N-USB3-B3 כונן SAMSUNG 830 128G SSD התקנה חדשה ונקיה של WIN 7 64BIT בתוכנה של INTEL RST אני רואה שהוא מזהה שהכונן מחובר בחיבור SATA 2, למרות שהכונן תומך בSATA 3 ומחובר בכבל שהגיע עם הלוח לחיבור הSATA 3 בלוח. היכן יכולה להיות הבעיה? או שאין בעיה ואין אפשרות לדעת אם הכונן מחובר בSATA 2 או SATA 3?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היו בפתאומיות, הצורב שליLiteon X8 הפסיק לקרוא דיסקים. אני מכניס לתוכו דיסק כלשהו הוא מתחיל לסובב אותו ואז אני שומע ויברציות חזקות מבפנים ותרתורים המערכת כמובן מסרבת לקרוא את תוכנם + המחשב עולה ממש לאט.. יכול להיות שזהו BOOT SECTOR VIRUS? או שאולי זו בעיה נפוצה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הזה: SanDisk 32GB Extreme SD Card (SDHC) 45MB/s - Class 10 אלה הם התוצאות של בדיקת המהירות, האם הם לא נמוכים מדי? מהירות הקריאה והכתיבה המקסימליים הוא 45 מגה לשניה ציפיתי להרבה יותר מזה. אגב הכרטיס נקנה מהאתר Mymemory.co.uk, האם הכרטיס פגום, האם אלה הם התוצאות שצריכות להתקבל? אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי. ראשית אני רוצה לציין שלנושא הזה אין שום קשר לנושא הקודם שפתחתי, פה מדובר במחשב האישי שלי ושם במחשב של בן דודי. ובכן, ניגש לנושא. לפני כחודשיים קניתי מחשב ואיתו כונן קשיח של 500GB, החלטתי גם לקחת את הכונן הקשיח של המחשב הקודם שלי בו יש נפח של 150GB. לפני שחיברתי את הכונן מהמחשב הקודם שלי, התקנתי את מערכת ההפעלה W7 על הכונן של ה-500GB אשר רכשתי, ופיצלתי אותו לשתי מחיצות. כונן C - עם 35GB (בו מותקנת מערכת ההפעלה ותוכנות קטנות אחרות), ואת מה שנשאר שמתי במחיצה בשם I. לאחר מכן חיברתי את הכונן מהמחשב הקודם שלו, בו גם כן היו שתי מחיצות, אך כיוון שכעת אין עליו מערכת הפעלה החלטתי לאחד אותו למחיצה אחת. כאן העניין התחיל להסתבך; ראשית, גיביתי את כל מה שאני צריך מהמחיצה הרא…
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני בשלב הסקר לפני קניית מחשב חדש. אני שוקל להפניק את עצמי, ולקנות כונן SSD. אני יודע שבעוד שנה המחירים שלהם יהיו הרבה יותר נמוכים והאיכות תעלה, אבל ה-AMD 2500 שלי כבר בן חמש וחצי... לפי מה שקראתי עד עכשיו, נראה שה-X25 דור שני של אינטל הוא הכי משתלם (80GB יספיקו לי). ניסיתי לעשות סקר שוק, אבל במפתיע מצאתי ברשת רק שתי חנויות שמוכרות את הכוננים האלה. האם זה באמת המצב גם בשטח? הכוננים האלה הם סוג של מוצר יוקרה, הייתי מצפה שיותר חנויות ינסו למכור אותם (בהנחה שהרווח על מוצרים כאלה יותר גדול). האם המחסור באספקה שלהם כל כך משמעותי? האם יש למישהו הערכה מתי הם יהיו זמינים בעוד חנויות, בתקווה שתחרות תוריד את המחיר?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, HD Seagate 500GB Barracuda 7200.12 יש עליו חומר חשוב שלא גובה... ללא מערכת הפעלה, היה מחובר כדיסק נוסף המחשב לא היה פעיל הרבה זמן כי רכשתי חדש אך מתישהו כשחיברתי - פתאום לא עלו הכוננים מהדיסק הזה ניסיתי לבדוק חיבורים ולחבר דרך מתאם USB למחשב אחר ברגע שהדיסק מקבל מתח, ישנם 10 תקתוקים ואני מרגיש כשהוא ביד שמנסה לקרוא, אך משתתק - לאחר כחצי דקה שוב 10 תקתוקים ושקט בcomputer management/disk management DISK 1 Unknown Not Initialized ומקבל הודעה Initialize Disk you must Initialize disk before Logical Disk Manager can access it/ select disk - Disk 1 use the following partition style for the selected disks: MBR (Master Boot Recore) GPT (GUID Partition Table) האם נדרש לבצע אח…
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אשמח לקבל דעה על הSSD הזה.. איך הוא ביחס לאחרים? והאם הוא יביא לי שיפור במקום הרפטור שיש לי. Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9468 תלחצו על אחד הסניפים. השימושים לא מיוחדים במיוחד..וינדוס ועבודה שוטפת אינטרנט מוזיקה משחקים סרטים..ובכללי למהירות! הכונן נטו למערכת הפעלה. יש לי עוד אחד של 500GB.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על הכונן הזה? יש לו 10000 RPM וכו', איך הוא מבחינת ביצועים? והאם כשאתה עובד עם חלונות VISTA ותוכנות אופיס, משחקים, וכו' אתה מרגיש שיפור בביצועים מבחינת זמני עליה וכו'? תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-