עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by InspiteL,

שלום, יש ברשותי שני הארד דיסקים די ישנים: Seagate ST360014A Excelstor Technology J880 ברצוני לחבר אותם ללוח אם ABIT KN9-SLI שתומך בSATA 3.0 Gb/s האם הם ישנים מדי ואין תאימות או שאין בעיה? הסיגייט הוא ATA-100 האקסלסטור הוא ATA-133 תודה

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by BURTON,

אתמול קיבלתי את הרכש החדש שלי ;D(ראה תמונה) ורציתי לצרוב סרט אבל אני לא מוצא בשום מקום מדיות DL(שכבה כפולה) אודה למי שיאיר את עיניי ויתן לי שם של חנות המוכרת מדיות כאלה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  3. שלום מדובר על לוח GIGABYTE H67N-USB3-B3 כונן SAMSUNG 830 128G SSD התקנה חדשה ונקיה של WIN 7 64BIT בתוכנה של INTEL RST אני רואה שהוא מזהה שהכונן מחובר בחיבור SATA 2, למרות שהכונן תומך בSATA 3 ומחובר בכבל שהגיע עם הלוח לחיבור הSATA 3 בלוח. היכן יכולה להיות הבעיה? או שאין בעיה ואין אפשרות לדעת אם הכונן מחובר בSATA 2 או SATA 3?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by maXopka,

מצב קיים :יש זוג דיסקים של 1TB בRAID1 המשתשמים בבקר של GRAID (יעודי של GIGABYTE). אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר ללא בקר של GIGABYE אלא הסטנדרטי של אינטל המובנה בלוח אם P5N-T DELUXE. הדיסקים יקראו רגיל או שצפוי לי סקס ארוך מול המחשב? תודה.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  5. ב 8 זה נראה כאלי הדיסק ריק לגמרי, כשחיברתי חזרה ל XP לא ראו את הקבצים אבל היה נראה שהמקום תפוס ע"י איזו ספרייה (נראה כמו משהו של מערכת)

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by hz707,

מה ההבדל בביצועים ? האם כדי להנות מהביצועים יש צורך בחומרה מיוחדת מבחינת הלוח אם ?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by SPIDERRRMAN,

הבעיה כנראה לא בהארדיסק אלא אולי בלוח... בחיבור של הארדיסק החיצוני לחיבור USB 2.0 הוא עובד מצויין אבל שמחברים אותו ליציאה של USB 3.0 הוא לא מגיב בכלל ולא מתקשר עם המחשב... יש לי לוח אם של חברת ג'יגהבייט GA-P55-USB3 הדרייבר של הביאוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by ohad5g,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק ssd ולהתקין עליו את המערכת הפעלה השאלה שלי את אם יש באמת הבדל שערכת הפעלה תהיה מתוקנת רק על כונן ssd זאת אומרת שאני רק צריך 32 gb זה מספיק בשביל המערכת הפעלה . ואיך אני יכול לעביר את מערכת הפעלה שלי לדיסק ssd מהדיסק הרגיל .? או שאני מתקין מחדש הכל ?..

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  9. Started by Athlon-WINGS,

היי. יש ברשותי את הצורב הנ"ל כבר תקופה של שנה וחצי. צורב מצויין, לא עשה לי שום בעיות, קרא דיסקים סרוטים רצח כמו מלך. אני משתמש בדיסקים של SILVER LINE קבוע, והם מצויינים ואיכותיים! לאחרונה התחילה בעייה, כל פעם שאני צורב מדיה, מעל ל24X הBUFFER יורד לאפס, ואז עולה חזרה (כל זה ב2 שניות). ככה מעל ל100 פעמים בצריבת מדיה (הוא מודיע לי בסיום כמה פעמים הוא תיקן את הנפילת כוח). אני מצויין שאם אני צורב מתחת ל24X כולל, זה לא עושה לי את הבעייות האלה.. ניסיתי לפרמט - לא עזר. ניסיתי להחליף סוג דיסקים- לא עזר. אני משתמש קבוע ב Nero 6.6 הגרסא האחרונה ביותר. שהיא לא עשתה לי בעיות בכלל עד עכשיו. עריכה: 1. מצב DMA מופעל. 2. לאחר חיפוש בפורום מצאתי שהצורבים של MSI הם צורבים חרא שנדפק…

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  10. קניתי מחשב נייד חדש שהיה מותקן בו כבר וינדוס 8 (לצורך העיניין SONY VAIO FLIP) עכשיו יש על ההרד דיסק את הקובץ הגיבוי והשיחזור של סוני אני רוצה לשדרג את ההרד דיסק ל SSD ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את הקובץ הזה ?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  11. שלום רב לכולם התעוררתי בבקור לגלות שהמערכת הפעלה נדפקה סבבה...התקנתי מחדש התעסקתי קצת עם מחיצות אבל הכל עלה בחזרה הווינדווס הותקן על דיסק אחד והדסיק השני של ה 500 ג'יגה לא נגעתי בו היה לי שם יותר מ 400 ג'יגה של חומר ותמונות של ה 7 שנים האחרונות עכשיו הבעיה בכונן של ה 500 דרך כל תוכנת צד שלישי אפשרית אני רואה את הכונן אבל הוא מראה לי שפשוט על אותו דיסק יש 130 ג'יגה של unpratitioned space אני לא רוצה ליצור מחיצה על אותם 130 ג'יגה האלה בשביל שמה שהיה על הדיסק לא ימחק הנה תמונה להמחשב זה קצת קשה להבנה בבקשה למומחים פה אני אובד עצות...נראה לי שבסוף אני אקח אותו לשיחזור החיים שלי שם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  12. אם בכלל תודה

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by Cyron,

שלום רציתי לצרוב דיסק והמהירות היחידה שמופיעה לי ב-Nero זה x4 ??? מישהו נתקל בבעיה הזאת ?

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by TripMan,

המפרט שקניתי אתמול : כל עוד שהמחשב עוד לא מוכן, החלטתי שאני רוצה גם לקנות הארד דיסק חדש, בגלל שבמחשב הישן שלי יש הארד דיסק של 60 ג'יגה ATA. איזה הארד דיסק כדאי לי - של איזו חברה וכו' השקעה עד 350 ש"ח- 120 ג'יגה יספיקו לי. תמליצו לי על משהו טוב, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by Swed,

כבר המון זמן אני מנסה לצרוב קבצים והצורב פשוט לא נותן לי הוא מגיע לשלב הverifying ופשוט רושם מלא שגיאות. לעומת זאת אם אני מבטל את הverifying הוא צורב אבל חצי מהקבצים לא תקינים. שלחתי את הצורב לתיקון ותענו שסידרו אותו אבל עדיין יש את אותה בעיה אני לא יודע מה לעשות אשמח לייעוץ ! שבת שלום

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by BENNY-L,

אני מחפש כונן אך ורק לגיבוי לא לשימוש יום יומי חשבתי על חיצוני עם יציאת E-SATA איזה חברות מומלצות סיגייט מאוד מרתיע אותי כי כבר נהרסו לי 2 כוננים של 500 פחות מחצי שנה שהיו משמשים לגיבוי פנימי גם בא בחשבון במידה וזה יהיה דגם טוב ה יותר אמין חיצוני או פנימי?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  17. ניסיתי לצרוב משחק ששוקל 8GB על דיסק דיוידי דו שכבתי הצורב שלי קרא והכל..אבל המשחק לא פעל לי בפלייסטישן הוא התחיל לעשות קולות וכל מיני ולא העלה את המשחק.אז שמתי את הדיסק במחשב כדי לראות מה לא בסדר והיה רשום לי שהדיסק תופס רק GB3.97 וכשחשבתי על זה בצריבה בנרו היה רשום שהוא מתחיל לצרוב את השכבה השנייה אחרי שצרב את הראשונה אבל זה כבר הגיע ל100 אחוז והוציא לי את הדיסק לא הסתכלתי אם הוא רשם לי הערה או משהו כי מיהרתי לשחק ,ההשערה שלי שהוא לא צרב לי את השכבה השנייה ולכן המשחק לא פועל. השאלה שלי היא האם צריבה על דיסק דו שכבתי שונה מצריבה על דיסק דיוידי רגיל?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by UncleRico,

ללוח הזה יש תמיכה בSATA, אני רוצה לקנות הרד דיסק חדש, ונראה שהיום הרבה יותר נוח זה לקנות את הSATA II. אני שוקל לקנות WD 200GB SATA II יש אולי המלצות אחרות, לפני שאני שם את הכסף ? האם אני אצטרך לעדכן ביוס ? האם הדרייברים של הSATA 1 טובים גם לSATA 2 ? או שאני אצטרך משהו אחר כדי להגדיר אותו לווינדוס ? שאלה קצת אופטופיק אבל על הדרך... יש צורך בהתקנת דרייברים להרד-דיסק SATA שהוא לא משמש את מערכת ההפעלה ? (אצלי ווינדוס זיהה לי אותו רגיל, השאלה זה האם במחשבים אחרים זה גם קורה ? ) בתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  19. אני מנסה לעשות פירמוט להאר דיסק שלי. אני עושה את זה דרך דיסק bootable של ווינדוס. בכל שאני עושה פורמט הוא אומר לי שאי אפשר לפרמט את הדיסק ושהסיבה לכך היא שיש בעיה בחיבור או שיש תקלה עם ההרד דיסק. האם לדעתם נדפק לי ההרד דיסק?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  20. בס"ד שלום לכולם , לפני שנה רכשתי בתום לב מחשב עם הרדיסק כאמור 320גיגה של היטאצי ברשת KSP המהוללת. שנה עברה, וכיום ההרדיסק מתחיל לעשות תיקים...בכל משחק, שהווינדוס עולה..בכל פעולה של העברת קבצים וכאשר עשיתי בדיקה למשל ע"י HD TUNE, ועוד תוכנות להרדיסק.. כל פעם שיש תיקים בום יש ירידה בגרף של קריאת הסקטורים.. מה שאומר לי, שאוטוטו הההרדיסק הזה קרוב לסופו?, יש לי אחריות 3 שנים. מה אוכל לעשות... אם אחזיר לקייאספי עוד יגידו לי שה"תיקים" האלה תקינים וההרדיסק עובד... מחכה לתשובתכם המקצועית תודה.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  21. כמו שרשמתי בכותרת , אני זקוק להמלצה על כונן קשיח פנימי , נפח של 1-2TB . הכונן חייב להיות שקט במיוחד בגלל שהמחשב שבוא הוא עובד נמצא באולפן הקלטות. המהירות חשובה , אך העדיפות היא כמובן לשקט . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by House M.D.,

היי. האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לכבות HDD פנימי שמחובר למחשב (או יותר נכון להכניס למצב idle, מצב שבו הדיסק לא מסתובב אבל יכול לקבל פקודה שתפעיל אותו)? יש לי דיסק פנימי שמשמש כדיסק לגיבוי, ואני ניגש אליו לעיתים רחוקות מאוד כך שאם קיימת אפשרות כזו, היא תאפשר לי להאריך את חייו בצורה ניכרת. תודה.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by aviv88,

האם כדאי לכבות Hard Disk ? לא העיניין של חיסכון בחשמל, רק לדעת אם זה מועיל להארכת חיי הדיסק, (או בכלל מקצר אותם...) (דרך אגב, מה הכוונה ב - Turn off - ניתוק החשמל להרד דיסק או רק stop spinning ? ) * WD3200AAKS - SATA2 ..

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  24. שלום, אני מחפש כונן קשיח חיצוני בעיקר לחיבור לLCD (דרך USB) לסרטי HD בגדול של 500GB-1TB בטווח של200-250 ש''ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by gurzeev,

היי אני מחפש דיסק קשיח בתקציב שבכותרת (אולי קצת חריגה), כנראה של 250GB... איזה חברה הייתם ממליצים לי? חשוב שיהיה מהיר ושקט. תודה

• 8 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים