אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
ברשותי צורב NEC 3540 ותכנת NERO 6.3.1.12. משתמש בדיסקים של VANGUARD. לאחר צריבת דיסקים (סרטים או מה שזה לא יהיה) הצורב לא מזהה את הדיסקים ונותן הודעת שגיאה. הצורב עבד בעבר ולאחר הפירמוט האחרון הוא לא עובד....התקנתי הכל מחדש (את ה-NERO) ועדיין זה לא עובד. גם עשיתי DATA VERIFICATION והוא לא נתן הודעת שגיאה בתום הצריבה אך הדיסק לא עבד לאחר הצריבה ושוב קיבתי הודעת שגיאה. יש למישהו מושג מה התקלה?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילו רעשים מרגיזים מדי פעם. גם לפעמים אני סתם לוחץ על תיקייה ומתחיל צפצוף מעצבן... יש למישהוא דרך לבדוק מה הבעיה ? יש לי דיסק קשיח של W.D 80 GB 7200RPM
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
http://www.maximumpc.com/article/news/microns_960gb_solid_state_drive_cheaper_you_think
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש ברשותי 840 רגיל של סמסונג (לא פרו או EVO) כשהתקנתי את המערכת לראשונה הרצתי את ה Windows Experience Inde וקיבלתי על הכונן תוצאה של 7.9 היום אחרי כמה חודשים הרצתי שוב את הבדיקה וקיבלתי עליו 7.1 אני יודע שהבדיקה הזאת בדרך כלל לא מעידה על כלום אבל בכל זאת זה נראה לי מוזר. התחלתי להריץ בדיקות על הכונן: הבדיקות ניראות לי יחסית בסדר. מה דעתכם? יתכן והכונן נותן היום תוצאה יותר נמוכה ב Index rating כי הוא כבר חצי מלא? תודה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קניתי WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ויש לי שאלה למה יש לו שני חיבורים לספק כוח אחד רגיל ואחד של הS-ATA ? מה לעשות איזה חיבור לחבר לספק את שניהם או רק אחד מהם ? בתודה סתיו.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די אחד,וסידירום אחד.. ואני רוצה לעשות קופי לדיסקים dvd שיש לי בבית,איך אני עושה את זה? יש אפשרות להעתיק את התוכן של הדיסק די וי די למחשב ואז לצרוב אותו וכך יהיה קופי של הדיסק או שיש דרך אחרת?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה אקנה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה להעביר כונן קשיח של 1T מהמחשב הישן למחשב החדש. אם אני אעביר את הכונן פיזית התוכן שבכונן ישרד או שאני אהיה חייב לעשות פירמוט לכונן ברגע שהמחשב יעלה אותו? יש בכונן הזה הרבה קבצים שחשוב לי לשמור מהמחשב הישן. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני ואחרי קצת קריאה בפורום אני נוטה לכיוון הסמסונג 103SJ + מארז חיצוני עם יציאת E-SATA. אני יקנה כנראה מ KSP והמליצו לי שם על Spire Gigabod VIII ב 130 שקל. http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=892 מישהו יודע\מכיר עם המארז הזה הוא סבבה או שאני יכול למצוא טובים יותר? האמת היא שאני לא ממש בטוח מה הנתונים שאני צריך לחפש במארז לכונן קשיח... התקציב שלי למארז הוא עד 200 שקל ואני אשמח לקבל המלצות למארזים אחרים אם מניסיון אישי או ביקורות באינטרנט. תודה מראש! אלמוג.
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלתי היא (ותודה למי שיסביר לי) היא מה היתרונות/חסרונות על קצה המזלג בין סוגי הגדרות כונן. אני יודע שה- NTFS טוב ויעיל לקבצי מערכת, מוסיף הגנה ובקרה אבל לא מנצל מקסימום מהירות החומרה (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מה ההבדל בין FAT ל FAT32? מה מהם עדיף ל DOK למשל והאם כדאי לעשות PARTITION מסויים (שלא ל-WINDOWS) בתור FAT כלשהו ... תודה רבה ואחלה שבת [=
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת עם כונן SSD ישפר לי את הביצועים עם תוכנות לעבודות גרפיות ועיבוד תמונה ? העם זה ישפר לי רק את מהירות העלאת תוכנה או גם את הסינכרון והעם זה משמאותי ? תודה על העזרה !
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי רציתי להתייעץ בקשר לצורב DVD. אני קונה אחד בקרוב, ואני לא יודע אם עדיף SATA או IDE... SATA עושה יותר מקום, אבל יש אנשים שאומרים שהוא יוצא מהמקום... למישהו יש נסיון בנושא? יש הבדל במהירות ההעברה? חוץ מזה, אני צריך המלצה לדגם, כי אני לא מכיר שום דבר לא אכפת לי לשלם עוד 10 שקלים שיהיה יותר טוב, רק תגידו לי איזה דגם הכי טוב \ נותן מחיר\ביצוע הכי טוב. תודה
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הי יש לי בעיה שמשגעת אותי ולא מצאתי עדיין מישהו שיודע מה הבעיה ..(ושאלתי הרבה!!!) אז ככה יש לי צורב טושיבה 5112 DVD-R אכשיו קניתי סרט DVD (לב אמיץ גירסה לאספנים) עשיתי גיבוי עם תוכנה DVDSRINK3.5 אז זה צרב את 2 הדיסקים פחות או יותר די טוב (זה נתקע רק פעם אחת באמצע הדרך וצריך ללחוץ קדימה בשלט) אבל מה לעשות שיש אחים קטנים ששוברים הכול!! הלך המקורי .... אכשיו ניסיתי לעשות גיבוי לגיבוי (לשכפל את העתק ) דרך NERO6 וגם דרך שתי תוכנות אחרות... אבל אחרי 2% זה מתקע ועשה ERROR שלא נותן לי לצרוב!!( הייתי בהלם!!) אמרתי לא יכול להיות וניסיתי לגבות DVD אחר אותו דבר דרך דוידי שרינק ונרו ואותו סיפור לא נותן לשכפל את השיכפול!! ניסיתי אם XDVD וכול פעם אותו סיפור ... ניסיתי להעתיק מ…
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לא הבנתי מה עדיף SATA או ATA ומה יש SATA שאין ב ATA והאם עדיף לקנות אותו בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
למרות שאת הסרטים/קבצים וכו' הוא מציג בלי בעיה. האם אפשר לבדוק האם כונן ה DVD תקין, מבלי לשלוח אותו למעבדה ? (אולי ע"י תוכנה שבודקת אותו ?)
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אנשים שלום... (זה Psycho 17 מהמחשב של BooG'iNda) קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח S-ATA 120GB של WD והוא אינו מוגדר. אני יודע שעם דיסק קשיח S-ATA מגיע דיסקט שאיתו מגדירים את הדיסק הקשיח. איני יודע לבצע זאת אשמח אם תכלו להסביר לי את השלבים כדי להגדיר את הדיסק הקשיח ??? בתודה מראש אלדד כהן (Psycho17) ;D
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק גיבוי 2TB בחיבור USB בגודל 2.5" (שאינו זקוק למתח חיצוני), ראיתי כמה מוצרים זולים בצורה מחשידה (לדוגמה 1TB/2TB Portable External Hard Drive Disk HD High capacity SATA USB 3.0 Storage Device Original for Computer Laptop|External Hard Drives| - AliExpress) במחיר של כ 100 ש"ח... -זה בכלל אמיתי? -ממה שראיתי כל הדיסקים הזולים דרשים כי הפירמוט יתבצע ב FET32 בלבד ולא ב NTFS כדי לא לגרום נזק לדיסק, ממה זה נובע?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
- 2 followers
-
-
תרד זה מופנה לכל בעלי צורבי ה DVD-RAM שעד היום מחפשים מדיות DVD-RAM לצרוב עליהם ולא מוצאים... אז ככה, בשום מקום לא מצאתי שמוכרים מדיות בודדות(אם מישהו מכיר\שמע\ראה יותר ממוזמן להפנות את תשומת ליבי). ב COMP-IL נמכרות ב 150 ש"ח חמישיות דיסקים של FUJI:(כלומר 30 ש"ח ליחידה) http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=EDFUJRM475&Cat2Cat1ID=1425&Cat2ID=1727 ב E-BAY נמכרות עשיריות דיסקים של OPTODISK(שנמכרים ב COMP-IL ב 60 ש"ח ליחידה) ב 25$+משלוח כלומר פחות או יותר 150 ש"ח סה"כ - ומכאן 15 ש"ח ליחידה. אבל דיברתי עם המוכר והוא מקבל המחאות בנקאיות בלבד, לא פאיפאל. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41793&item=5214238650&rd=1&ssPageName=WDVW א…
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול בבקשה מהן ההשלכות של הרצת CHKDSK /R על הארדיסקים המערך Raid 0? האם תיתכן פגיעה במידע או ביכולת boot מהדיסק לאחר מכן? מדובר בשני הארדיסקים ב-RAID 0 שמכילים את מערכת ההפעלה שלי ואני שואל מכיוון שאחד מהם גורם לקריסת המחשב מידיי פעם. תודה מראש לעונים :-)
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בהנחה שצריך לבחור באחד מתוך שני הדיסקים האלה, בלי אפשרויות נוספות, במה הייתם בוחרים ולמה? אם לדעתכם ההבדלים לא קריטים בביצועים (קצת משחקים, אופיס, MATLAB ואינטרנט) אז תגידו גם. תודה
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק קשיח (500GB) וחיברתי אותו בנוסף לדיסק הקיים. הכונן מזוהה בBIOS וגם במנהל ההתקנים אבל הוא לא מוצג ב"המחשב שלי". אגב, חיברתי את הדיסק לאחר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת. מערכת הפעלה Windows XP SP3 מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום חברים, נתקלתי ב-2 הדיסקים האלו: Toshiba DT01ACA200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=841254 Seagate ST2000DM001 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812613 בפורומים ראיתי באופן כללי שיש המלצות על הסיגייט, אבל לפי ביקורות בNewEgg יש לסיגייט תופעה של רעשים מוזרים, שכנראה נפתרת ע"י עדכון קושחה. מבקש המלצה על אחד מהדיסקים האלו - או אחר עם מחיר זהה (450 ש"ח) במידה ויש. מצרף את הביקורות שקראתי (Most Helpful): Toshiba DT01ACA200 Seagate ST2000DM001 תודה.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD ואני לא יודע איזה דגם ואיזה חברה כדי לי? אני רוצה את הצורב שצורב בשיכבה כפולה
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
easeus מחלקת את גירסת הPRO הנוכחית של תוכנת ניהול המחיצות שלה בחינם! ההורדה מוגבלת עד ה1.2.2010 (ניתן להמשיך להשתמש בתוכנה גם לאחר תהליך זה). שווה הורדה. http://www.partition-tool.com/giveaways/epmpro/
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מה זה קובץ Gi? איך אני צורב אותו? ואם אילו תוכנות אני יכול לצרוב דיסק שהקבוץ תמונה בו בוא Gi? אם מישהו יכול לתת לי לינק תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-