אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
זה הגיוני ? לא חשבתי שבמחשב החדש שלי יהיה לי חיבור פחות מהיר מ- USB2 :
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, מדובר בקורא כרטיסים , הקורא לא מזוהה כאמור בווינדוס 8.1. מדובר בקורא כרטיסים שנקנה לפני כ4 שנים. במחשב ישנן כניסות usb 3 בלבד. כאשר אני מחבר את הקורא למחשב, הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב ב disk management- הסרתי אותו (uninstall) וניתקתי מהמחשב,הפעלתי מחדש את המחשב, חברתי שוב פעם את הקורא למחשב והתקלה חוזרת על עצמה. מה עוד ניתן לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני נוהג להחזיק SYSTEM די גדול של כ55GB ולכן מעדיף נפח של 80GB וצפונה, ראיתי שיש בסביבת ה1000 ש"ח (שזה המקסימום של התקציב) לא מעט אופציות. מה מהן העדיפה? מדובר כמובן בכונן למערכת שבחתימה שלי. אין חשיבות לFORM FACTOR, כלומר אם זה 2.5" או 3.5". חשבתי על כונן של OCZ שנמצאים בטווח המחיר. אני רואה גם כונני 40GB שאני מבין שמהירות הכתיבה שלהם איטית מהותית, אבל שניים כאלו נכנסים בתקציב. (אין כוונה לRAID) חשבתי יותר בכיוון של WINDOWS על אחד ו PROGRAM FILES על השני.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
עיינתי לי בלשונית ה INFO של HDTUNE ושמתי לב שאין התאמה באף דיסק אצלי בין ה SUPPORTED UDMA MODE ל ACTIVE UDMA MODE. מאחר ומדובר בדיסק SATA אין לי מושג כיצד לשנות את רמת ה UDMA MODE מ4 או 5 ל 6. האם בכלל יש לזה חשיבות? האם יכול להיות שזה תלוי בעידכון דריברים לציפסט? בנוסף מספר שאלות שלא מצאתי להם תשובה לגבי HD TUNE: א. האם המדידות של HD TUNE מושפעות ממידת התפוסה של ההרד דיסק? ב. האם המדידות של HD TUNE מושפעות ממידת הדפרגמנטציה של ההרד דיסק?
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה והיא... היום כשעברתי בקניון הקטן שיש ליד ביתי במקרה עברתי ליד חנות של קרביץ וראיתי בפנים מצבע שמשך לי את העין... הוא... לקנות שני דיו למדפסת של חברת HP ואז תוכל לקנות צורב של PHILIIPS 52X24X52 ב 100 ?שח'. עכשיו השאלה שלי זה עם זה שווה, כי אני לא מבין כל כך בחברות של צורבים... אם זה יקר או מה ? בכל מקרה, מה כדי לעשות... לקנות אותו, או מה? מה אתם חושבים... (?) תודה מראש Some Thing...
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום ביום שישי המחשב קרס ואתחל את עצמו מחדש , בדקתי את הטמפרטורות של ssd והם עמדו על 76 ת כיבתי את המחשב . אתמול בלילה הפעלתי שוב את המחשב וקיבלתי תוצאות של 60 מעלות ( תמונה ) האם יש בעיה ב ssd ?
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי כמה דיסקים קשיחים במחשב של Seagate של 1.5T מסוג ST3150034AS שהטמפ שלהם 41~42 זה מסוכן?
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
נעלם לי מקום ב SSD של PATRIOT TRAQX למישהו יש רעיונות
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
??? גם בלוח אם של אביט ושל גיגה בייט?
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
http://www.akihabaranews.com/en/news-11258-SH-B022A,%20Samsungs%20DVD%20of%20the%20future%20(News%20by%20Nikko).html [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
התקנתי אותו עכשיו ה-HD103UJ הוא מזוהה ע"י הביוס וEVEREST אך לא ע"י מערכת ההפעלה. הוא מופיע במנהל ההתקנים כ"לא מזוהה" איך אני פותר את בעייה זו?
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף הארד דיסק שלישי למחשב. עד כמה שאני יודע יש שתי כניסות של דיסקים קשיחים על לוח האם(GIGABYTE GA-G31M-S2L). איך ניתן לחבר 3 HDs בו זמנית?
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
אני רוצה הרדיסקעד 500 שקל .. ראיתי יש את האופציות האלה WD 320GB 7200RPM 16MB IDE =- 455 Samsung SATA2 400GB 16MB 7200RPM HD401LJ =500 חשבתי אולי על נייד WD MY BOOK Essential Edition 320GB USB2.0= 585 מה עדיף?? בטווח המחירים של 450 עד 550 +- בקשר לצורב אני לא יודע מה זה משנה לי מבחינה הטכנית של הצורב ( כמו שראיתי באחד האשכולת אני צריך שהצורב יצרוב פשוט ולא להתבתבל עם עצמי מה טוב מה לא.....אבל שהצריבה תהיה איכותית?! ) אז מה כדאי ואיזה ? NEC DVDRW 7200S BLACK 20X DUAL LAYER SATA ASUS DVDRW DRW-1814BL BLACK 18X DUAL LAYER IDE NEC DVDRW 7170A BLACK 18X DUAL LAYER IDE או שיש איזה משו אחר?! כי כולם אותו מחיר כמעט 140 עד 180
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
DVD+RW שנצרב לפני חודש כבר לא קריא... (Verbatim). אני לא יודע אם זה בגלל המדיה או בגלל הצורב (NEC). בכל מקרה אני עובר לגבות מידע קריטי על SD Card. זכרון Flash מחזיק מעמד יותר זמן ממדיה אופטית נכון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הייתי רוצה ליישם RAID0 זמני על מחשב זמני שאני עובד עליו ואני זקוק לשני SSD כדי לקבל נפח של 1-2TB (לא ממש משנה). הצצתי באמזון (אני מעדיף לקנות משם חלקים שאולי ידרשו טיפול/אחריות ולא מעלי/איביי מסיבות מובנות.) וראיתי כונני 1TB במחיר 100-120 ש"ח מחברות שאף פעם לא שמעתי עליהן (Fikwot, fanxiang וכו'). -אפשר לסמוך עליהם מבחינת אמינות? אני צריך שישרדו לי כמה חודשים וזה מספיק. -מה ההמלצה לשני כוננים הכי איכותיים עד 270 ש"ח לשניהם? -במנו עם RAID0 בו נדפקו סקטורים קיבלתי הודעה מהבקר כי ה RAID0 דפוק ולא ניתן להשתמש בו, האם ניתן כל זאת להשתמש בו? -האם ניתן לתקן RAID0 בו נדפקו סקטורים באמצעות תוכנה כלשהי? לא ממש אכפת לי לאבד חלק מהאינפורמציה כל זמן שאוכל עדיין להשת…
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
בקרים חדשים יאפשרו להעביר מידע קצת יותר מהר בין המחשבים ואמצעי האחסון שלנו, גם ללא צורך בהתבססות על ה-Thunderbolt 3 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, אבל בגלל מחירי הדיסקים הקשיחים החלטתי להעביר את הדיסק מהמחשב הישן. מדובר בדיסק בנפח 500GB של WD (caviar blue) . היום הדיסק הפיסי מחולק לשני דיסקים: C ו-D C בנפח של 50G ו- D בנפח של 450GB. יש לי כמה שאלות: 1. בהנחנ שאני משאירה את C ו-D באותם נפחים כמו קודם, האם ניתן יהיה לפרמט רק את C ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה במחשב החדש? (או שצריך לפרמט את כל הדיסק הפיסי?) 2. האם בימינו, מספיק להשאיר 50G בדיסק C או שעדיף ךהגדיל את הנפח? תודה, מיכל
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
באיזה חנות אני יכול לקנות NEC 3500A שיהיה בגרסת BOX?
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
easeus מחלקת את גירסת הPRO הנוכחית של תוכנת ניהול המחיצות שלה בחינם! ההורדה מוגבלת עד ה1.2.2010 (ניתן להמשיך להשתמש בתוכנה גם לאחר תהליך זה). שווה הורדה. http://www.partition-tool.com/giveaways/epmpro/
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
השאלה שלי האם אפשר להכניס למחשב עוד כונן תקליטורים שייפעל גם במקביל לרגיל ולצורב או אפילו להכניס 2 צורבים שאלה חשובה לי תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
המחשב חדש לגמרי , הכנסתי את ההארדיסק SATA 120GB MAXTOR הביוס של הRAID מזהה אותו טוב מאוד אבל , שהבוט מעלה את ההתקנה של XP אחרי שאני עושה ENTER במסך הראשון הוא כותב לי שהוא לא מוצא הארדיסק על המחשב... כאילו אין הארדיסק ואז אני צריך לעשות ריסטרט... זה דיי דחוף , בתודה , טל.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום יש לי כיום כונן חיצוני 2.5 של WD בנפח 320GB ואני חושב על החלפה שלו לנפח גדול יותר ..מה אוכל למצוא במחיר של450 ש"ח כמובן 2.5 במהירות טובה ונפח גדול יותר? תודה
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין סוגי הרישום על המדיות? למה כל סוג טוב והאם בכלל יש הבדל בין הסוגים למשל לצריבת תמונות או לצריבת סרטים? תודה ננסי
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-