אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרט DVD (לא משהו מוגן בזכויות יוצרים - סרט על מחנה קיץ של אחותי) שאני צריך לשכפל, אבל הסרט שוקל 300 מגה יותר מהקיבולת של מדיית DVD-5. איך אני יכול להוריד קצת מהאיכות כדי שהסרט יכנס למדיה? ועם איזו תוכנה? נרו יעתיק לי גם את התפריטים והנספחים לסרט?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בדקתי Webutation http://www.webutation.net/go/review/gemm.com יש לו ניקוד מושלם. הזמנתי משם תקליט. בסוף התהליך האתר כתב לי שהבקשה נשלחה למוכר, ולאחר שהוא יאשר אותה אני יקבל הוראות לגבי ביצוע התשלום באמצעות Paypal. האמת שבגלל שהעסקה תתבצע באמצעות Paypal אני פחות מודאג. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע של איזה חברה ליקנות מה אתם אומרים מי הכי איכותית ושקטה? חשבתי על MAXTOR או WD אבל ההיתלבטות קשה...
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה ההבדלים ביניהם? לי יש WD2500KS האם הפסדתי שלא קניתי JB ??
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש עם 3200AAKS שבו גם יכנס הHD הישן שלי בגודל 200GB (גם כן של WD) שעובד עם IDE. רציתי לדעת איפה הכי כדאי להתקין את מערכת ההפעלה, למה דווקא שם, ואם לחלק למחיצות אז לאיזה גודל ולמה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי קופסא חיצונית לHD ו CD הקופסא מתנתקת המון ועושה המון בעיות כתיבה/קריאה באמצע העברות... מישהו מכיר קופסא טובה שלא עושה בעיות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש שהגיע מותקן כך: ההארד-דיסק MASTER על IDE1 והצורב SLAVE על IDE1 גם (אין התקנים נוספים שמחוברים ל-IDE) האם יש בעייה בצורה הזאת? האם עדיף (ולמה) כל התקן על IDE משלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ווינדוס הפסיק לעבוד, בניסיון לתקן אותו דפקתי את הpartition table של ההארד דיסק. אני יודע על איזה סקטורים ישבו המחיצות הפגועות. 320GB בחלוקה הבאה: 1. Fat32 30GB -סיסטם 2. NTFS 130GB 3. NTFS 130GB מישהו יודע איך לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1095 אני קונה את זה ראיתי שהמחיר ירד פלאים כבר!! וראיתי שאני יכול לבחור ולקנות אם כבל מעוגל עכשיו ראיתי יש 24 ו-36 מה ההבדל?? לקחת 24 או 36? כי ההבדל הוא 20~ ש"ח :-\
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה על צורב DVD שישמש ככונן CD יחיד במחשב בגדול מהירות הצריבה/קריאה לא חשובה לי רק שיחזיק כמה שיותר זמן תודה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לקנות צורב די וי די מהדור החדש שאפשר לצרוב 8.5 גי'גה, אבל אני לא יודע איזה צורב לבחור מרוב הפירמות המרובות בשוק. צריך עזרה בבחירה הטובה ביותר!! תודה!!! עריכת המודר: סימן קריאה אחד מספיק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם טכני זה אפשרי לחבר 4 כוננים קשיחים על מחשב אחד. מדובר במחשב עם מעבד DualCORE 3GB זכרון פנימי כוננים קשיחים SATA האם זה אפשרי לחבר 4 כוננים? זה לא מומלץ? במה זה כרוך? תודה !
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מחפש מארזי כוננים איכותיים SATA 6 בצבע שחור עם דלת מקדימה להחלפת דיסק
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי שרת שמריץ "FRRNAS" ביתירות "RAID5" , אני רוצה להתחבר לשרת דרך האינטרנט מישהו יכול להסביר לי איך?? גירסת FREENAS שלי היא " 0.7.2 Sabanda (revision 5462)", ואני משתמש בפרוטוקול "SMB", גרסת הראוטר שלי היא "WR1043N v1 00000000" של "TP-LINK". ניסיתי הכל.. הגדרת את ה-"DMZ" בראוטר על הכתובת של השרת שהיא "192.168.1.250" והגדרתי גם "Webserver"ב-FREENAS על פורט 8085 ופתחתי את הפורט בשרת, כשאני מקליד "192.168.1.250:8085" בדפדפן במחשב שלי זה נכנס לי לשרת, אך כשאני רושם את הIP החיצוני שלי בדפדפן בכל סוגי הוריציות(גם אם ה- IP שלי:8085) זה לא נותן לי כלום.. יש משהוא שמבין ב-FREENAS או בחיבור שרת ביתי לאינטרנט שיכול לעזור לי??
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שאני בפורום הנכון(: אני מחפש דרך להמיר סרטים שנמצאים על קלטות וידאו לקבצים שאוכל לשים אותם על CD\DVD. איזה תוכנה צריך? איזה כבלים\מתאמים? וכו' וכו'.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
סתם שאלה שעלתה לי ואולי מישהו יודע: למה הצורבים הביתיים (CD ו DVD) לא צורבים על דיסקים רגילים עם משטח כסוף כמו אלו שקונים בחנויות מוזיקה ? הדיסקים הקנויים יותר איכותיים ומחזיקים יותר זמן והרי בסופו של דבר מישהו צרב אותם, נכון ?, אז למה אי אפשר לצרוב על כאלה ? עכשיו תגידו לי שכדי לצרוב דיסק כזה צריכים צורבים תעשייתיים מיוחדים שעולים המון כסף. ואני עדיין שואל: אז למה אף יצרן לא מייצר צורב ביתי שעובד באותה טכנולוגיה רק בקטן ? יש למישהו מושג ? ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב להפוך דיסק של DVD לקובץ ISO כדי שאני יוכל להעביר אותו ברשת ולהתקין את התוכנה שלי בכל המחשבים בגלל שרק בשלי יש כונן DVD.. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממשהו שמשתמש בתכונה זאת של הצורב ב CDSPEED שיניתי מ +RW ל DVD-ROM יש לי DVD שלא קורא RW וגם לאחר הצריבה ל DVD-ROM עדיין לא קורא את הדיסק
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני יוצר כונן עם הDeamon Tools או Alcohol 120 ואני לא יכול לראות את הכונן במחשב שלי?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי! יש ברשותי שני כונני 250GB מחוברים בRAID לכדי כונן GB500 אחד, השאלה היא אם אני אקנה כונן 500GB נוסף, האים אוכל לחבר אותו ברייד לאיזהשהיא קונפיגורציה לכדי כונן 1TB?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
סיימתי להרכיב את המחשב החדש, והמחשב עושה "חצי פוסט" - הוא נתקע בקטע של Detecting IDE Drives (אולי לא בדיוק המשפט הזה, אבל הבנתם את הכוונה), ואי אפשר לעשות כלום אפילו לא להכנס לביוס. בדקתי את הPort 88 Card (יש לי את הEPoX 8K3A+, ויש בו אחד מובנה), והופיע בו 75. בדקתי בחוברת כדי להבין מה זה אומר, וזה מה שמצאתי: Detect & Install all IDE devices: HDD, LS120, ZIP, CDROM... . עכשיו אני לא מבין מה לא מחובר טוב, יש לי כונן DVD שמחובר ללוח בכבל ATA33 (הATA33 זה הכבל עם הפחות גידים והגידים גם יותר עבים, נכון?), צורב SCSI שמחובר לבקר SCSI (כרטיס בחריץ PCI), ושני הארדיסקים שמחוברים כMaster וSlave עם כבל ATA133 (זה עם ההרבה גידים שהם גם יותר דקים, נכון?). מה יכולה להיות הבעי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כמובן שאני לא מנצל את כל ה 8 גיגה.. זה יכול לעשות או משהו או שזה סתם שטות..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתחיל לשמוע קליקים מתוכו, אך S.M.A.R.T לא אומר לי כלום וגם הרצתי את DFT מי.ב.מ וזה אמר שהדיסק בסדר... רק התקנתי את כל מערכת הפעלה\דוס\פרמוט מחדש ואין לי כלכך זמן להתחיל לגבות
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-