אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי 2 דיסקים של 200 גיגה ב raid 0 אתמול המקום בכונן c הלך ונגמר, נכנסתי למאפיינים של כונן c וסימנתי לו שידחוס את התוכן שבכונן. הכל נגמר טוב ויפה והתפנו לי 4 גיגה, המחשב המשיך לעבוד כרגיל. יום למחרת עשיתי ריסטארט למחשב בפעם הראשונה אחרי הקומפרס והמחשב לא עלה יותר הוא רשם : bootmgr is compressed ומאז לא עלה יותר, אחרי זה גם בהתקנה של הווינדווס ויסטה הוא הפסיק לזהות כוננים ניסיתי לפרק את המערך של ה raid ולהרכיב אותו מחדש, נראה רק שזה נהיה יותר גרוע, יש חומר ממש חשוב בדיסקים האלה מה אפשר לעשות חוץ מלשלוח לשיחזור? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, למישהו יש משהו להגיד על המוצר הזה : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=49&CategoryID=80&ProductID=2081 היתרון שיש לו כבל USB כפול ולא כמו ב WD שהכבל קצר ולא נוח להשתמש בו. בנוסף מבקש המלצה לHD 1T תודה
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום! מרשותי קבצי מדיה נדירים וחשובים שאני מעוניין לצרוב,רציתי לשאול האם ובאיזו סוג,חברה מדיה כדאי לי להשתמש. בתודה מראש למשיבים.
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם קראתי במקום כלשהו או שזה סתם שקר אבל האם יש דרך לחלק את הכונן בצורה מסוימת כך שינוצלו באמת 2 טרה? הרי הגודל של הכונן בתאכלס יהיה איזה 1.8 טרה נכון? אשמח לתשובה ולדרך ביצוע..
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ישמש בעיקר לגיבוי סרטים תמונות ווידאו..יחובר לטלווזיה עם USB לצפייה בסרטים
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי כונן FLOPPY USB (אין כונן רגיל...) כמובן שבווינדוס הוא עובד ברגע שאני מחבר אותו, איך אני יכול להפעיל אותו בדוס?
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני הולך לקנות HDD חדש עוד בקרוב ואני מתעניין באחד מהשניים האלה. אין ממש עדיין ביקורת על הAAKS, לפחות אני לא מצאתי. מה אתם ההיתם ממליצים לי לקנות. שקט כמובן חשוב אבל לא הגורם החשוב ביותר. אני מניח שאמינות היא בערך אותו דבר בכל הכוננים, אי אפשר להיות בטוחים ב-100% מי מהם יותר אמין... אני רוצה את הHDD המהיר מבין השניים לדעתכם, מחיר לא משחק תפקיד כי ההבדל ביניהם הוא 15 ש"ח בKSP לטובת הSEAGATE
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני western digital my passport essential 500gb עם תמיכה לחיבור USB 3.0 1. אם יש אפשרות באמצעות תוכנה כלשהו שמאפשר לכונן קשיח למצב שינה בידנית בלבד ובעיקר תוכנה תיזכור שבעת אתחול חלונות, לכונן קשיח תמיד יהיה במצב שינה. 2. שאלה על שמירת כונן: מה אורך חיים לכונן קשיח ואילו רגישים לכונן קשיח חיצוני שכדאי למנוע נזקים? תודה רבה. ל-!_Nike_! תיקנתי את כותרת, מקווה שזה בסדר.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
אהלן, לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה והתקנת Nero (כל גרסה, מ 5 עד 7) מופיעות מהירויות הצריבה הבאות בלבד: עבור CD: 32 , 24, 16, 8 בלבד עבור DVD: 2.4 , 2 , 1 כמדומני בהתקנה ראשונית עבד הכל תקין אבל עם ניסיון שדרוג לגרסה 6 יותר מתקדמת קרתה התקלה. עד עתה ניסתי להתקין ולהסיר מספר פעמים כולל מחיקת הספריה והערכים מה Registry. ניסתי להתקין מספר גרסאות של 5, 6 וגם 7. האם הבעיה / פתרון מוכר למישהו ? שחף.
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הבחנתי שכרטיסי המסך ירדו במעט האם יהיה ירידה בקרוב במחירי הSSD?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מארז NAS היום רוב המארזים הם SATA יש לי 2 כונני IDE שאני מעוניין להשתמש בהם. האם קיימת אפשרות לחבר איזה שהוא מתאם עבור הכוננים שיתאימו למארז NAS?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מחפש חיבור שמשנה את היציאה של HD רגיל(IDE) ליציאה של USB אני יודע שדיברו על זה בפורום והרצתי חיפוש אבל מצאתי כל מיני דברים שדומים אבל הם לא מה שאני מחפש. אני צריך רק כבל שישנה חיבור IDE לחיבור USB (ושיתמוך בUSB 2 ) אני גם צריך מקום שבו אני יוכל לקנות את זה (אם זה לא נגד חוקי הפורום להגיד) אני חושב שיש באינטרנט אבל בכללי אני קצת פארנואיד בלתת את מספר כרטיס האשראי שלי באינטרנט...(אתם חושבים שיש לזה הצדקה?)
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לעזרתכם בהמלצות לגבי דיסק קשיח חיצוני בקוטר 2.5 אינץ' הכולל חיבור FIREWIRE בנוסף ל USB. חיפשתי לא מעט ובגדול כל פעם ניתקלתי רק בכוננים של WD בקוטר 2.5 אינץ' בעלי חיבור FIREWIRE. אשמח לדעת אם יש למישהו כאן ניסיון או המלצה עם יצרנים אחרים שמציעים דגימים בעלי חיבור USB וגם FIREWIRE, או אם יש מילה חיובית לזרוק על אלה של WD. הנפח הוא לא פונקציה כרגע. תודה.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
קניתי היום בשעה טובה כרטיס הרחבה למחשב שלי SERIAL ATA PCI CARD של STLAB , מישהו התנסה איי פעם בהתקנת כרטיס הרחבה שכזה או דומה, קיבלתי דיסק איתו ולא ממש מצאתי שם ההתקנה של הדרייברים, אמורים להגדיר איזה משהו בבסיס ? הלוח אם ללא חיבורי SATA מקוריים, מנהל ההתקנים זיהה אותו מיידית, בחרתי להתקין דרייברים אוטומטית וזה כבר 20 דקות מחפש. תודה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 דיסקים קשיחים של סמסונג אבל בגלל שאני לא כל כך מתמצא בדיסקים קשיחים חשבתי שאולי פה יסבירו לי מה עדיף ולמה אחד הוא 120GB 7200/133 (8MB) SAMSUNG והשני הוא 120GB SATA SAMSUNG המחיר כמעט שווה אבל אחד מהם הוא בטח יותר טוב אז איזה אחד זה??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכוי בבאג מה שאומר שהדגמים הבאים רלוונטיים: Cruzer pop/slice/glide/switch/blade אני יודע שלרוב בתקציב הזה זה לא באמת משנה ולקחת מה שיותר נראה לי בעין אבל מצאתי ספציפית ביקורת על ה-Blade והוא מראה ביצועים נחותים משל ה-Cruzer micro שישן ממנו בהרבה אבל היה באותה קטגורית מחיר בזמנו אז ככה אם יש לכם איזה המלצה ספציפית אני אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני למחשב אשר יתחבר גם לטלוויזיה. השימוש בכונן יהיה רציף. סוג החיבור USB 2 ו-3. נפח של לפחות טרה ביט. עדיף שיהיה עמיד. יותר מזה אין לי כל כך מושג. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה יותר משתלם לי Hitachi (IBM) 60GB 7200 ATA 100 ב 390? או Maxtor 60GB 7200 rpm ATA133 HDD ה 420 ?? או WD 80GB 7200 rpm ATA 100 ב 450?? ( המחירים כוללים דמי מישלוח.) המחיר המקסימלי שאני מוכן להשקיע הוא 450 + דמי מישלוח.... האם הייתם ממליצים על משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
היי, קראתי מעט על התקן והיכולות שלו, מצאתי את החלק הבא: "50% more power is provided for unconfigured or suspended devices (150 mA up from 100 mA), and 80% more power is available for configured devices (900 mA up from 500 mA). This means that more power-hungry devices could be bus powered, and battery powered devices that previously charged using bus power could potentially charge more quickly." האם השיפור באספקת החשמל יאפשר חיבור של כונן 3.5 ללא מקור חשמל נוסף ?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח 16GB, אשמח לקבל המלצות. ה- DOK חייב להיות עם פקק, כלומר, לא כזה שהקונקטור שלו נשלף בהזזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
האם היצרנית האמריקאית תוכל לספק הצעה תחרותית עם מוצר שתומך בחצי מרוחב הפס המירבי של חיבור ה-M.2 המודרני? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.maximumpc.com/article/news/microns_960gb_solid_state_drive_cheaper_you_think
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אחי נוסע לארה"ב ואני רוצה שיביא איתו מדיות. זה מה שמצאתי בAmazon לגבי DVD-RAM: http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-form/104-2860487-4256721 איזה מדיות DL מומלצות? תודה [;
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-