אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש HD חדש, תכננתי לרכוש את ה 640AAKS אבל לצערי גיליתי שאין אותו במלאי ויגיע רק עוד 3 שבועות. נשארתי עם התלבטות בין שלושה כוננים: 500AAKS , 10EACS , 10FALS. עכשיו אתם בטח תמליצו לי על Seagate וכו' אני באמת מעדיף שלא, קראתי פה בפורום טיפה ואני לא רוצה ליפול. השאלה שלי היא אתם יכולים לדרג את שלושת ה HD הנ"ל מבחינת מהירות ולציין הפרש בין כל אחד ? בנוסף איך כל אחד מהם מבחינת שקט - את ה 500AAKS כבר יש לי במחשב אז אני מעדיף שתשווה אליו את רמת השקט של השניים האחרים. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני אוליי בקרוב אקנה דיסק קשיח חדש שיחליף את ה- Maxtor30GB שלי. הדרישות שלי ממנו : ATA, 8MB Chace, 160 GB, 7200 RPM התקציב עד 600 ש"ח. החלטתי שאני אקח את הכונן הכי מהיר מבין הכוננים הבאים: Maxtor,Seagate,samsung איזה מבין הכוננים הנ"ל הוא המהיר ביותר והכי מומלץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני לפני קניה של כמה חלקי מחשב חדשים בינהם דיסק קשיח... החנות שממנה אני קונה את הדיסק הקשיח היא iqpc הסתכלתי בדיסקים הקשיחים ויש לי כמה שאלות... ההתלבטות העיקרית היא בין הדיסקים האלו... WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS 432 ש"ח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS 451 ש"ח כמובן אני אעדיף יותר מקום. אבל למה דיסק של 320 giga עולה פחות מ250 giga? מה היתרון של הדיסק השני (ה250) על הראשון? תודה...
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות. רציתי לדעת איזה חברת הארדיסק לקחת בנפח של 200 ג'יגה. במידה ו200 ג'יגה זה לא דבר טוב(קראתי כאן שיש לו שתי דיסקיות שזה מקור לבעיות) אז המצב עובר ל160 ג'יגה. סיגייט(שמעתי דברים טובים עליו),סמסונג,וסטרן דיגיטל(תמיד ראיתי שהמון קנו הארדיסקים של וסטרן) או מקסטור. מה יותר טוב?שקל פה שקל שם זה לא משנה..העיקר שיחזיק טוב וכפי שראיתי יש 3 שנות אחריות על 3 כוננים,ועל סיגייט 5. אחריות זה דבר מאוד חשוב בישבילי מאחר והיה לי ניסיון מאוד רע עם כוננים קשיחים. ולגבי הצורב: המליצו לי על: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5894 זה בסדר? אין איתו בעיות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כפי שניתן להסיק מהכותרת אני מתלבט בין מספר צורבי DVD. הייתי רוצה לקבל המלצה מנומקת (אם אפשר) על אחד הצורבים. להלן האפשרויות: 1. Samsung SH-S223 22x SATA Black 2. Samsung SH-S203B 20x SATA Black 3. LG GH20NS10 X20 4. LG GH22NS30 X22 5. PIONEER DVR-215BK X20 תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני מעוניין בדיסק קשיח מהיר למערכת הפעלה בעיקר, ולאחרונה שקלתי לקחת SSD מצד אחד, כונן SSD בסיסי ב600 שקל עלול להיות גבולי בשבילי, כי אני רואה שהמחיצה שלי של המע' הפעלה חלונות 7 גירסה 64BIT מגיעה לניצול של 60GB מה שאומר שהדיסק המינימלי והמומלץ שנראה בשטח שמתאים לי זה: Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 נשמע לי כמועמד טוב, אבל קצת יקר :-\ מצד שני, לקחת עוד 500GB מהיר של SEAGATE)מאותו הדגם שכבר יש לי) ולעשות RAID0. וגם אם אקח 2 דיסקים ביצועיסטים (הסמסונג F3 לדוג') במערך RAID0: היתרונות שאני מצפה: 1. מחיר - עדיין לא אגיע במחיר ללSSD שציינתי מקודם 2. ביצועים כמעט כפולים(תיאורטית) 3. נפח איכסון לא בעייתי. אבל: 1. שמעתי מכמה טכנאים שהתעסקו עם מערכי RAID …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים ההתלבטות היא בין צורב NEC בדגם החדש NEC 4570A x 16 DUAL LAYER שתומך גם ב DVD-RAM שמי יודע מתי נשתמש איתו אם בכלל ... לבין צורב ASUS בדגם ASUS DRW-1608P2 מעיון ברשת התברר לי שרוב האנשים מרוצים מ 3550A של NEC ככה שמסתמה גם הדגם הזה החדש יהיה בהתאם כידוע לחברת NEC אבל ה ASUS מגיע עם באנדל שלם לעומת NEC בקופסא והוא גם צורב מאוד טוב חוץ מפה ושם שראיתי שלא צורב על DVD-RW על פול מהירות יעני רק על 4X ומטה ... שזה לא הכי משנה ההתלבטות קשה והסכום דומה מה דעתכם חברים יקרים :s05: אסף.
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קרוב מאוד לרכישת מחשב חדש ואני מתלבט בין שני צורבי DVD: Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA / Lite-On 20A1P DVD-RW Dual Layer X20 או צורב,לא שחור, אחר: http://tms.co.il/index.php?cPath=86_70_92 אין לי צורך ב-LS. מה עדיף לדעתכם? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות שדרוג למחשב ישן (פנטיום 4) השדרוג יכלול הוספת זיכרון והחלפת צורב ששבק חיים. המחשב ישן ולכן תומך רק בPATA/IDE אז חשבתי שאם כבר קונים משהו צריך גם לחשוב הלאה מה יהיה אם ירצו לקנות מחשב חדש. אז השאלה היא האם כדאי לקנות צורב SATA וגם מתאם שיאפשר להפעיל אותו במחשב הישן, או לקנות צורב PATA ואז אם בעתיד הרחוק יהיה מחשב חדש, אז מקסימום נוסיף מתאם לצורב, או שאולי הלוח אם יתמוך בשני הממשקים (SATA וPATA) נראה לי שיותר הגיוני, לפחות מבחינה חסכונית, לקנות צורב PATA, אבל השאלה היא האם כדאי להשתמש במתאם מPATA לSATA במחשב חדש, או האם יהיו עדיין לוחות כאלה שתומכים בשני הסוגים בעתיד הרחוק...
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הצורב הנוכחי שלי נהרס מהר מאוד (שנה בערך עם משהו כמו 100 צריבות, אפילו פחות) אני מחפש צורב חדש בתקציב של עד 300 שקל. הדבר שהכי חשוב לי זה האמינות, הביצועים פחות חשובים - העיקר שיצרוב ולא "ימות" אחרי שנה. בגלל שרוב הצורבים חוץ מהאיכותיים באמת נמצאים במסגרת התקציב ההתלבטות קשה מאוד, ולא מצאתי בשום מקום מידע בקשר לאמינות של הצורבים אלה רק בביצועים. ההתלבטות שלי כרגע היא בין LiteON , TEAC ו - ASUS אבל אם למישהו יש המלצה אחרת אני פתוח להצעות..
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, כונן התקליטורים שלי התקלקל והחלטתי לרכוש צורב ההתלבטות העיקרית שלי היא בין LG 52 x 24 x 52 (kit) 260 ¤ LG 52 x 24 x 52 (box) 280 ¤ ASUS 52 x 24 x 52 (box) 290 ¤ Teac 52 x 24 x 52 (bulk) 290 ¤ Lite-on 52 x 24 x 52 (kit) 300 על מה הייתם ממליצים? האם ישנו דגם אחר יותר זול או בסביבות או מחיר שכדאי לי לרכוש ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בצורב .. אז ככה אני חשבתי או על pioneer או Lg או samsung.. samsung - SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata Lg - DVD±RW GH22NS x22 Black SATA pioneer - DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata מי הכי מומלץ (צורב טוב וכדומה),הכי שקט ועם הכי פחות בעיות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ערב טוב... אני זקוק למקום נוסף במחשב והחלטתי לקנות דיסק קשיח של סמסונג 500GB משום שלפי כל הביקורות הוא הדיסק קשיח 500 הנגיש הכי טוב... אבל אמרתי לעצמי שאם כבר אז נלך עד הסוף ונקנה עכשיו ראפטור 150 למערכת ההפעלה התקנות וכו' ונגיד חודש הבא נקנה את הדיסק 500 שישמש לאיחסון קבצים... היו כמה ביקורות שקראתי שבהם כבר לא כדאי כל כך לקנות ראפטורים למינהם בגלל שהדיסקים ה"רגילים" היום מתקרבים מאוד לביצועים שלהם ... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://www.sandisk.com/Products/Item(1114)-SDCZ4-512-SanDisk_Cruzer_Micro_USB_Flash_Drive_512MB.aspx http://www.pretec.com/product/SSD/iDisk/iDisk_Tiny_luxury.htm http://www.pretec.com/product/SSD/iDisk/iDisk_Diamond.htm שלושתם הכי קטנים שמצאתי (ושניתנים לתליה על מחזיק מפתחות) כמובן שמבחינת המחיר סאנדיסק הכי משתלם, אבל הוא גם הכי גדול מבין שלושתם. במס' חנויות שבדקתי לא ראיתי את הזכרונות הללו, לכן אשמח להמלצות ממישהו שהתנסה איתם.. מבחינת גודל פיסי (שיפריע כמה שפחות בכיס)/מהירות/אמינות..
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! תעזרו לי בבחירה מבין שלושה HD: 1. WD1600JD Western Digital 2. Seagate Barracuda 160GB SATA ST3160827AS 3. SAMSUNG 160GB SATA 7200 rpm SP1614C חשוב לי שיהיה אמין, שקט ומהיר (בסדר הזה). מבחינת המחיר הבנתי שאין הבדל משמעותי. תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחר אני אקפוץ לKSP ואקנה סוף סוף SSD שישמש למערכת ההפעלה - הבעיה היחידה היא שאני נמצא בהתלבטות בין שלושה כונני SSD. Corsair Force Series 3 120GB או INTEL 330 120GB או Transcend SSD320 128GB מה יביא לי את הביצועים הטובים ביותר ?
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום.. אני מתחבט בין 3 דיסקים קשיחים לקראת בניית מחשב חדש. Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 WD 1TB Sata 3 Caviar Blue Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB[table][tr][td] [/td][/tr][/table]אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על הדיסק השקט,האמין והמהיר ביותר מבין אלו..דגש על מהיר.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ראשית אגיד שקראתי את הדיון של המלצות צורבים ובעקבותיו ההתלבטות. 1. רציתי לדעת אם החברה : Sony NEC Optiarc והחברה Sony Optiarc זו בעצם אותה חברה? האם זו Sony המוכרת? 2. איזה צורב עדיף מבין הרשימה שלכם : א. Sony Optiarc AD-7240S ב. Pioneer DVR-215BK ג. Samsung SH-S223F מבחינת מהירות צריבה, איכות צריבה על CDR ו-DVDR וכו'. 3. באיזה חנות אתם ממליצים לקנות את הצורב? אשמח להמלצות באזור הדרום.... ואיך החנות KSP? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לקנות DOK חדש, ועד עכשיו הייתי כמעט סגור על Sandisk 4GB Cruzer Contour U3 http://sandisk.com/Products/Catalog(1225)-SanDisk_Cruzer_Contour_USB_Flash_Drive.aspx מהירותו - 25Mb Read / 18Mb Write ונמכר בכ- 260~ ש"ח. שמתי לב גם לדגם הזה של OCZ: http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drive שמהירותו - Up to 28MB/s (read), 15MB/s (write)* ונמכר ב 180 ש"ח. אני שואל האם כדאי להשקיע עוד ולקנות את הסאןדיסק? או שאין סיבה, ואפשר פשוט לקנות את ה OCZ שמהירותיו די זהות לסאןדיסק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה דגמים של SSD. ה-BX 100 250gb של קרושיאל. ה-850evo 250gb של סמסונג. או ה-hyperx fury 240gb של קינגסטון. הקינגסטון עולה 490, הסמסונג 570-550 בערך, וה-קרושיאל 470. מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין שני SSD ולא יודע מה כדאי לקנות (הקניה מתוכננת לבעוד חודש) שניהם 256GB ושניהם אותו מחיר בKSP 990 ש"ח Crucial m4 2.5'' 256GB SSD MLC SATA III CT256M4SSD2 המוכר SSD Transcend SSD720 2.5'' 256GB SSD SATA III Retail הSSD הזה סוקר בפורום בנפח 128GB כאן וזכה בתמורה הטובה ביותר לכסף כאן כאשר היה כתוב שמחירו 850 ש"ח בארץ (ה128GB) ופה הבאתי את ה256GB ב990 ש"ח המפרט מחשב שלי בצד ימין (בפרופיל) אבל אני מתכנן באותה קניה של הSSD לקנות גם ספק כוח חדש (חשבתי על SEASONIC X560 או X660 או Thermaltake Toughpower Grand 650W) וגם כרטיס מסך חדש (חשבתי על MSI HD6850 או Sapphire HD6870) אז ככה שהSSD יתאים למערכת שלי תודה רבה מראש לעונים עריכה: אני מתכנן לשים את המערכ…
-
- 51 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל אחד מדגמי הSSD הבאים: 1. MICRON REALSSD C300 128GB 2. סמסונג 470 SERIES MZ-7PA128 הכוננים נשלפו מניידים עסקיים ולכן הדגמים שלהם שונים מהדגמים שניתן לקנות בחנויות. המיקרון מעודכן לקושחה האחרונה, לסמסונג לא הצלחתי למצוא עדכונים בשום מקום. הכונן ינתן לי במתנה כך שהמחיר לא משנה. תוצאות מבחנים שערכתי להם: MICRON samsung כמו שניתן לראות מהתמנות, לסמסונג יתרון עצום בכתיבה רציפה, אך ככל שגודל הקבצים יורד וכמות הפעולות עולה הוא נופל מהמיקרון. השאלה מה עדיף, כתיבה רציפה או OVERALL טוב יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין קניית דיסק קשיח של סיגייט ST3250620NS לבין רכישת דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל wd2500ks הסיגייט מפתה אותי בגלל 5 שנות אחריות (בד"כ דיסקים קשיחים נשארים אצלי בשימוש גם אחרי שהמחשב מת), ויש לו NCQ לעומת זאת עד היום היה לי נסיון לא רע בכלל אם ווסטרן דיגיטל עד היום (דיסק אחד דפוק מתוך קרוב לעשרים שקניתי במהלך השנים) שימו את שיקול התקציב בצד, מה הייתם מעדיפים כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח של 1TB , אני מתלבט בין סמסונג HD103UJ לבין WD1001FALS . קראתי בסטיקי שהסמסונג מומלץ אבל היה לי ניסיון לא טוב עם הארד דיסק שלהם(אשמח לקבל תגובות למי שיש את הדגם הזה של הסמסונג), השאלה היא איך WD לעומת הסמסונג מבחינת שקט וביצועים .
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עליי לקנות בדחיפות, מחר, דיסק קשיח חיצוני. נראה לי שהמחיר פר נפח הטוב ביותר הוא בדיסקים של 3 טרה-בייט. אני מלבט בין שני הדגמים האלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8713 680 ₪ ושנתיים אחריות או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10943 899 ₪ ושלוש שנים אחריות. המלצותיכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-