עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ilstockman,

קניתי לפני כ 3 שבועות מחשב חדש עם צורב של LG GSA-H10N בדיסקים רגילים של DVD זה צורב מצוין... אבל קניתי 10 דיסקים של TDK DVD-RW 1-2X ואני לא יכול לצרוב עליהם.??????!!!!!! ניסיתי את תוכנות ROXIO, NERO (וגם את התוכונת הפנימיות שלהם לכתיבת דיסקים INCD) וכלום פשוט לא נותן לי לצרוב... ניסיתי להוריד FIREWIRE חדש אבל אין כלום... צריך עזרה :jump:

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by @ The_Dude @,

טוב אז ככה אבא שלי יש לו מרפאה והוא צריך לגבות כל יום שישי את הנתונים עכשיו הקאץ זה שהנתונים גדלים עם הזמן אז יוצא ככה שעכשיו הוא על 680 Mb אבל יותר מאוחר זה כבר יעבור את ה 700 עכשיו הוא משתמש בצורב אבל יש את הבעיה של מקום אז אני מבקש ממכם אם אתם יכולים לעזור לי למצוא אמצאי אחסון במחיר יחסית נמוך אבל אמצאי יעיל וגם שלא ידרוש יותר מידי אנא ממכם נ.ב המכשיר חייב להיות נייד והעיקר לא ענק שיהיה אפשר לקחת אותו אתך תודה מראש על כל העזרה.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by Ori ZEE7,

מתלבט בין שלושה. טווח המחירים כמעט זהה. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11885 intel 530 120g http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11556 samsung 840 EVO 120g http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11536 OCZ Vertex 3 128g אני רואה שממליצים בעיקר על הסמסונג למרות שעל הנייר נראה שגם INTEL וגם OCZ לוקחים את הסמסונג..​ מה אומרים???

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  4. ההודאה הרשמית בכך שמכשירי iPhone וותיקים "זוכים" לטעום ממנגנון בטיחותי אשר מגביל את הביצועים שלהם הביאה איתה מגוון כאבי ראש חדשים עבור היצרנית האמריקאית לכתבה

5. אהלן, לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה והתקנת Nero (כל גרסה, מ 5 עד 7) מופיעות מהירויות הצריבה הבאות בלבד: עבור CD: 32 , 24, 16, 8 בלבד עבור DVD: 2.4 , 2 , 1 כמדומני בהתקנה ראשונית עבד הכל תקין אבל עם ניסיון שדרוג לגרסה 6 יותר מתקדמת קרתה התקלה. עד עתה ניסתי להתקין ולהסיר מספר פעמים כולל מחיקת הספריה והערכים מה Registry. ניסתי להתקין מספר גרסאות של 5, 6 וגם 7. האם הבעיה / פתרון מוכר למישהו ? שחף.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by ofir_16,

היי, רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים הבאים של WD: 1. WD20EARS שעולה כ- 400 ש"ח 2. WD20EADS שעולה כ- 500 ש"ח למה הדגם השני עולה יותר והאם שווה לשלם עליו את ההפרש של המאה שקל. תודה.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  7. Started by ziv_r,

אני מעוניין לרכוש מארז NAS היום רוב המארזים הם SATA יש לי 2 כונני IDE שאני מעוניין להשתמש בהם. האם קיימת אפשרות לחבר איזה שהוא מתאם עבור הכוננים שיתאימו למארז NAS?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by 114508534,

קניתי היום בשעה טובה כרטיס הרחבה למחשב שלי SERIAL ATA PCI CARD של STLAB , מישהו התנסה איי פעם בהתקנת כרטיס הרחבה שכזה או דומה, קיבלתי דיסק איתו ולא ממש מצאתי שם ההתקנה של הדרייברים, אמורים להגדיר איזה משהו בבסיס ? הלוח אם ללא חיבורי SATA מקוריים, מנהל ההתקנים זיהה אותו מיידית, בחרתי להתקין דרייברים אוטומטית וזה כבר 20 דקות מחפש. תודה

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by Ran B,

היי, יש ברשותי מחשב שאני מנסה לטפל פה לעזור לחברה. המחשב פורמט והותקן מחדש ונקי לגמרי מכל דבר לפני כמה שבועות ועכשיו היא מתלוננת שלמחשב יש "קפריזות" ולפעמים הוא פשוט נתקע - לא עובד. שום דבר לא עובד. העכבר נתקע, הכל נתקע.. רק ריסטרט פותר את הבעיה וגם אז לפעמים הוא לא עולה. אני מריץ אותו אצלי כבר 3 ימים ברציפות ועושה כל מיני בדיקות ע"מ לאתר גורמים לבעיה ובנתיים אצלי הוא לא נתקע. -אבל- חשדתי קצת בדיסק הקשיח כל הזמן.. הוא wd מהסדרה הירוקה, כבר יצא לי להתיקל במגוון רחב של בעיות בדיסק הספציפי מהסדרה הזו והוא אכן זוועה. מכמה בדיקות שעשיתי באמצעות כל מיני תוכנות דיאגנוזה אני חושב שמצתי Bad Sector, שזה סוג של מנחם.. כי התקלות האלה ניתנות ל"פתרון" כלשהוא אפילו בצורה הכי פשוטה של ch…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by CyberBot,

לקראת קנייה של HD מתלבט לגיימינג ועריכה 1TB תקציב שפוי אין משהו מדוייק מפרט בצד תודה.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  11. הגעתי למצב שצריך יותר מקום וחשבתי לקנות כונן קשיח 3TB בין 500-600 ש"ח , עכשיו אין לי ממש מושג בזה , מעולם לא קניתי כונן קשיח מאז שקניתי את המחשב אני לא יודע אם אני יכול להוסיף או להחליף כונן קשיח קיים , בקיצור אני צריך עזרה. המפרט שלי : Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et Hitachi HDS721050CLA362 Samsung HD502HJ Seagate ST3500418AS

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  12. אשמח לקבל דעה על הSSD הזה.. איך הוא ביחס לאחרים? והאם הוא יביא לי שיפור במקום הרפטור שיש לי. Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9468 תלחצו על אחד הסניפים. השימושים לא מיוחדים במיוחד..וינדוס ועבודה שוטפת אינטרנט מוזיקה משחקים סרטים..ובכללי למהירות! הכונן נטו למערכת הפעלה. יש לי עוד אחד של 500GB.

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by 111111,

האם אני יכול ללכת לחבר שלי עם הארד דיסק ריק לחבר אותו למחשב שלו (האם הוא ישר יזהה אותו?) להוריד עליו דברים ואז לחזור למחשב שלי ולחבר אותו חזרה? תודה

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  14. שלום רב לכולם התעוררתי בבקור לגלות שהמערכת הפעלה נדפקה סבבה...התקנתי מחדש התעסקתי קצת עם מחיצות אבל הכל עלה בחזרה הווינדווס הותקן על דיסק אחד והדסיק השני של ה 500 ג'יגה לא נגעתי בו היה לי שם יותר מ 400 ג'יגה של חומר ותמונות של ה 7 שנים האחרונות עכשיו הבעיה בכונן של ה 500 דרך כל תוכנת צד שלישי אפשרית אני רואה את הכונן אבל הוא מראה לי שפשוט על אותו דיסק יש 130 ג'יגה של unpratitioned space אני לא רוצה ליצור מחיצה על אותם 130 ג'יגה האלה בשביל שמה שהיה על הדיסק לא ימחק הנה תמונה להמחשב זה קצת קשה להבנה בבקשה למומחים פה אני אובד עצות...נראה לי שבסוף אני אקח אותו לשיחזור החיים שלי שם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by hj4ever,

שלום לכם. לאחרונה הגעתי למסקנה שהמקום על הדיסק הקשיח שלי לא מספק אותי, ולכן אני רוצה "להחיות מהמתים" את הHD הישן שלי יחסית. ההארד דיסק הוא 250GB, מסוג IDE. הייתי רוצה המלצה למארז חיצוני, מחיר אני לא כלכך יודע את הטווחים, אבל שלא יהיה יקר בצורה מוגזמת, בסה"כ זה רק מארז חיצוני. יש לציין שיש לי בקר firewire, וכמובן שיש עדיפות גדולה למארז שיתחבר בצורה כזאת, שכן היא הרבה יותר מהירה מUSB (לא?). תודה מראש, מתן

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by doreiny,

שלום לכולם, יש לי 2 דיסקים של 200 גיגה ב raid 0 אתמול המקום בכונן c הלך ונגמר, נכנסתי למאפיינים של כונן c וסימנתי לו שידחוס את התוכן שבכונן. הכל נגמר טוב ויפה והתפנו לי 4 גיגה, המחשב המשיך לעבוד כרגיל. יום למחרת עשיתי ריסטארט למחשב בפעם הראשונה אחרי הקומפרס והמחשב לא עלה יותר הוא רשם : bootmgr is compressed ומאז לא עלה יותר, אחרי זה גם בהתקנה של הווינדווס ויסטה הוא הפסיק לזהות כוננים ניסיתי לפרק את המערך של ה raid ולהרכיב אותו מחדש, נראה רק שזה נהיה יותר גרוע, יש חומר ממש חשוב בדיסקים האלה מה אפשר לעשות חוץ מלשלוח לשיחזור? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by semca,

שלום! מרשותי קבצי מדיה נדירים וחשובים שאני מעוניין לצרוב,רציתי לשאול האם ובאיזו סוג,חברה מדיה כדאי לי להשתמש. בתודה מראש למשיבים.

18. Started by RS4,

משהו מוזר שקרה לי ולא הבנתי פירמטתי תמחשב וה-DISC ON KEY היה מחובר באותו זמן אז שמחקתי מחיצות אז בטעות גם מחקתי תמחיצה של ה-DISC ON KEY לאחר מכן שניסיתי להכנס לכונן במחשב של ה-DISC ON KEY הוא רשם לי שצריך קודם לאתחל אותו כאילו לעשות לו פורמט לחצתי איתחול אבל זה רושם לי שלא ניתן לעשות איתחול בקיצור הכונן של ה-DISC ON KEY מופיע לי אבל לא ניתן להכנס אליו ניסיתי גם במחשב נייד הכונן מופיע אבל הוא רשם לי להכניס דיסק נשלף משהו כזה... עשיתי גם לחצן ימני על הכונן מאפיינים וזה רשם לי שיש לי 0 מקום ב-DISC ON KEY משהו מוזר ניתן לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  19. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! אני קונה נגן מולטימדיה IAMM NOVATRON NTD35 שמאפשר לראות בטלויזיה סרטים מהמחשב. הוא צריך דיסק קשיח 3.5 אינצ', SATA. אני רוצה בגודל של 500ג'. איזה דיסק קשיח כדאי לי? ראיתי באתרים השונים סוגים שונים שנראים לי זהים, ואין לי דרך לדעת מה יותר טוב. אז איזה עדיף לי? תודה רבה, מושיקו

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  20. בקיצור לא קורא יותר את הדיסקים כל דיסק שצרבתי, לא משנה אם זה DVD או לא.., הוא מראה שהוא ריק! מזה אומר!? יש לי כולו שנה...

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  21. אני מתלבט בין: 1) Seagate ST3500320AS 500GB - 265nis http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US&reqPage=Model&modelReqTab=Features# לבין 2) Western digital WD5000AAKS 500GB - 285nis השימושים יהיו למשחקים, ואולי אולי בעתיד אני אקנה קופסא של HD חיצוני, ואשים אותו בתוכה. שמעתי שיש דגמים של SEAGATE שעשו בעיות, האם זה הוא אחד מהם? תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by 114508534,

קראתי את המומלצים,אחרי זה נכנסתי ל KSP לבדוק מה יש במלאי ומחירים וגיליתי את הדגמים הבאים LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 Black LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black LG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, LightScribe Black איזה מבינהם הוא מומלץ וכדאי לקנות או שכולם לא משהו ועוד דבר כדאי לקנות אחד מהם או שעדיף ללכת על הפיונר 111D תודה

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by BedB0y,

לא ממש משנה המחיר, הכי חשוב איכות בגדלים של 500GB - 1TB

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by ita123,

שלום , קניתי כונן חדש SILICON POWER V60,60GB עבור מחשב מדיה סנטר . הכונן חובר ליציאת SATA3 בלוח אם (ASROCK H77M-ITXׂ) , הלוח מעודכן לביוס האחרון ו AHCI מופעל. הותקנה מערכת הפעלה נקייה עם כל הדריברים העדכניים ו TRIM עובד בווינדוס הורגשה איטיות במערכת הפעלה לא מה שמצפים מכונן חדש אז ביצעתי בדיקה עם as-ssd ואלו התוצאות שהתקבלו: ד"א הכונן מעודכן בFIRMWARE האחרון. האם יש עוד בדיקה שאפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  25. ב 8 זה נראה כאלי הדיסק ריק לגמרי, כשחיברתי חזרה ל XP לא ראו את הקבצים אבל היה נראה שהמקום תפוס ע"י איזו ספרייה (נראה כמו משהו של מערכת)

• 0 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.