עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מדובר במחשב ישן יחסית וכונן קשיח של WD בנפח 80G. הכונן מפוצל לשניים: C ו-D. יום בהיר אחד, לאחר שהמחשב פעל מספר שעות בצורה רגילה, כונן D הפך לבלתי נגיש. ניסיון כניסה אליו דרך My Computer מעלה את ההודעה הבאה: D:\ is not accessible The wrong diskette is in the drive Insert (Volume Serial Number) into drive D אין לי מושג למה הכוונה. חיברתי את הדיסק למחשב אחר בתור כונן חיצוני, אך המצב לא השתנה. הרצתי תוכנית אבחון (דיאגנוזה) של WD על הדיסק, ולפי הפלט הדיסק תקין. אני רק מקווה שהמידע שם לא אבד. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  2. Started by integral,

http://www.akihabaranews.com/en/news-11258-SH-B022A,%20Samsungs%20DVD%20of%20the%20future%20(News%20by%20Nikko).html [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by jepe,

שלום. רכשתי אקסטרימר ואני רוצה להתקין בו כונן 2.5. יש לי כונן חיצוני 3.5 אבל זה מסורבל ומכער את הסלון. איזה כונן מומלץ ,גודל 250 גיגה יספיק אני חושב. המטרה של הכונן היא ניגון סרטי 720P HD ו XVID.

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by Mr.positive,

שלום אני רוצה לשאול מספר שאלות : -האם הHDD משפיע על מהירות וביצועים של המחשב במשחקים ועבודה עם תוכנות כמו VISUAL STUDIO? -מה זה אומר זיכרון מטמון ? -האם מערכת שיושבת על דיסק של 10000RPM חזקה יותר או מהירה ? -האם כדי לקנות היום SATA3 מה גודל ההבדל בין SATA2? על איזה דיסק אתם ממליצים? כמה שיותר שקט,אני חשבתי על Samsung EcoGreen 1TB=1000GB 32MB Sata HD105SI מה אתם חושבים ?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by Bah_gots_pIII_450,

DVD+RW שנצרב לפני חודש כבר לא קריא... (Verbatim). אני לא יודע אם זה בגלל המדיה או בגלל הצורב (NEC). בכל מקרה אני עובר לגבות מידע קריטי על SD Card. זכרון Flash מחזיק מעמד יותר זמן ממדיה אופטית נכון? תודה.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by slowdive,

הי, לפני כמה ימים שאלתי בנוגע להרד דיסק 160GB אמין עם דגש על זה שיהיה כמה שיותר שקט. הוצע לי לבדוק סיגייט וסמסונג.רק שבמקום בו אני קונה אין סמסונג וחבר אמר לי ש"סיגייט זה דראעק" לי יש WD 160 והוא יחסית רועש. אז אופציה נוספת בחנות היא MAXTOR,איך הוא?ומה דעתכם על מה שנאמר על סיגייט ?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by ranger_z,

אני מתכוון לעשות שדרוג למחשב ישן (פנטיום 4) השדרוג יכלול הוספת זיכרון והחלפת צורב ששבק חיים. המחשב ישן ולכן תומך רק בPATA/IDE אז חשבתי שאם כבר קונים משהו צריך גם לחשוב הלאה מה יהיה אם ירצו לקנות מחשב חדש. אז השאלה היא האם כדאי לקנות צורב SATA וגם מתאם שיאפשר להפעיל אותו במחשב הישן, או לקנות צורב PATA ואז אם בעתיד הרחוק יהיה מחשב חדש, אז מקסימום נוסיף מתאם לצורב, או שאולי הלוח אם יתמוך בשני הממשקים (SATA וPATA) נראה לי שיותר הגיוני, לפחות מבחינה חסכונית, לקנות צורב PATA, אבל השאלה היא האם כדאי להשתמש במתאם מPATA לSATA במחשב חדש, או האם יהיו עדיין לוחות כאלה שתומכים בשני הסוגים בעתיד הרחוק...

8. Started by ngordon1,

שלום, לפני שנים השתמשתי באייפוד 5G 80GB. באיזשהו שלב הכונן הקשיח שלו נדפק והתחיל להכנס לסיבובים אינסופיים ולהתקע. קבעתי (בלי הרבה ידע) שהכונן נדפק. יכול להיות שלא. אבל אני די בטוח שכן. בכל אופן, יש ברשותי כונן קשיח (MK3265GSX) וחשבתי לששלב באיזשהי צורה בינו ובין האייפוד ליצירת קופסת מוזיקה אחת. יכול להיות מעניין לסלון. זה הגיוני בכלל? הכונן של האייפוד הוא מדגם MK80106AH ויש לו חיבור ZIF, חיבו שונה מזה של כונן 2.5" סטנדרטי. הבנתי שיש מתאמים לדברים האלה (אבל! כל אחד מהכוננים דורש מתח שונה. זה של האייפוד 3.3V ב0.5A וה-2.5" 5V ב-1A). בקיצור, שאלתי היא: האם אפשר לשלב בין השניים? אם כן, איך? איזה מתאם ואיפה לקנות? ומה שיקולי צריכת האנרגיה? תודה רבה מראש וכו'

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  9. שבת שלום לכולם. אני מחפש להוסיף למחשב קצת נפח וראיתי את הכונן של סיגייט בתור הכונן הכי משתלם שמצאתי אני מדבר על הבארקודה 14 כמובן. אני רק זוכר שקראתי לפני איזה חודש משהו על הסדרה הזאת וההבדלים בכמות הפלטות וכיוצא מזה גם הביצועים ואמינות. (פחות פלטות=יותר מהיר ויותר אמין) זה תקף לגירסה של 2 טרה? אם כן איך אוכל להבדיל בינהן? מס סידורי או דרך אחרת? מצטער שאני מעלה את הנושא שוב פשוט אני לא מוצא את זה בחיפוש =/

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by ^pb^,

יש לי 3 כוננים שהם SATA 2, אבל המהירויות גישה (burst) שלהם הם 220, 208 ו-180 MB/S. אלה מהירויות סטנדרטיות לSATA 2? כי 3 ג'יגהביט אמורים להיות 375 מגה... הכוננים: Hitachi HDS721616PLA P220 WDC WD50 00AADS-00M2B 01.0 WDC WD16 00JS-22NCB1 10.0

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  11. Started by Cynicoren,

שלום, כיצד הייתם ממליצים לגבות בתוכנה הזו, ע"י הקובץ הייעודי (CBU.) ,שהבנתי שגם מכווץ (ואם הוא מכווץ, אז עד כמה לכווץ), או פשוט AS IS ? כמו כן אשמח לדעת איך לגבות את מערכת ההפעלה בעזרת התוכנה, בדרך בה אוכל להשתמש בה מהדיסק החיצוני במקרה של תקלה. תודה

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  12. צריך עזרה, בעת העתקת קבצים אל הדיסק הקשיח החיצוני (USB2) אני מקבל את ההודעה הבאה : "windows - delayed write failure" קרה לי בכארבעה מחשבים ב USB2 וב USB1.1 גם לאחר העדכונים של windows XP למי שיש פיתרון תודה,

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by CyberBot,

לקראת קנייה של HD מתלבט לגיימינג ועריכה 1TB תקציב שפוי אין משהו מדוייק מפרט בצד תודה.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  14. Started by Some Thing...,

שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה והיא... היום כשעברתי בקניון הקטן שיש ליד ביתי במקרה עברתי ליד חנות של קרביץ וראיתי בפנים מצבע שמשך לי את העין... הוא... לקנות שני דיו למדפסת של חברת HP ואז תוכל לקנות צורב של PHILIIPS 52X24X52 ב 100 ?שח'. עכשיו השאלה שלי זה עם זה שווה, כי אני לא מבין כל כך בחברות של צורבים... אם זה יקר או מה ? בכל מקרה, מה כדי לעשות... לקנות אותו, או מה? מה אתם חושבים... (?) תודה מראש Some Thing...

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by marking,

פיתאום נעלם לי הכונן CD של LG בוינדוס XP PRO! בדקתי 39689 פעם שגיעות בדיסק, וירוסים, ואיחוי, שום דבר לא עוזר, אני לא יודע מאיפה מורידים דריוורים! התקנתי את XP עוד פעם (בלי לפרמט, כלומר יש לי עכשיו עוד XP, 2 וינדוסים) והכונן מופיע בוינדוס החדש! (XP שם לו לבד דריוורים!) אין לי בעיה לעבוד עם הצורב של פלקטסור X16 X10 X40... אבל כשאני צריך לצרוב איזה דיסק... בעיה! תעזרו בבקשה! תודה.

16. אני מחר הולך לקנות הארד דיסק 500 אבל עדיין מתבלט בין שתי חברות... אחד סייגיט השני WD איזה מהחברות לקחת ? ‎WD5000AAKS‎ או ‎ST3500320AS‎ היתרון היחיד שמצאתי זה בסייגייט !!! אבל לא יודע עד כמה ישפיע ! אשמח לתגובות !

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by 111111,

האם אני יכול ללכת לחבר שלי עם הארד דיסק ריק לחבר אותו למחשב שלו (האם הוא ישר יזהה אותו?) להוריד עליו דברים ואז לחזור למחשב שלי ולחבר אותו חזרה? תודה

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by dovik,

1. בהרד דיסק שרכשתי לפני כמה שנים (כזה) יש תקלה קטנה,אך מעצבנת וחשודה. בין כל המידע הרב שיש בו, היו כמה תיקיות עם קבצי וידאו. ניסיתי למחוק אותן, אך הקבצים נמחקו והתיקיות נשארו ריקות ואין אפשרות למחוק אותן בינתיים. פורמט לא בא בחשבון, בכל אופן עד שאני מוצא מקום איחסון אחר למידע שנמצא. האם ניתן למחוק את התיקיות הריקות,וכיצד? 2. צריך המלצה להארד דיסק חיצוני, בתווך המחירים 200-380 ₪, בלי חיבור לחשמל. החל מ-500 GB תודה.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  19. אחרי איזה 4 חודשים בערך שיש לי את הכונן והוא עובד לי קבוע אני לא מנתק אותו או נותן לו מנוחנות הוא פשוט מתחבר ומתנתק כל הזמן אני לא יכול לעשות הורדה רציפה של שום דבר כמעט לפעמים הוא יכול לפעול כמה ימים ברציפות ולפעמים אני יכול לנסות שעה לחבר ולנתק וכלום לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  20. החלטתי שהמחשב שלי זקוק נואשות לעוד TB אחד. עכשיו, כמה שאלות: * מה בדיוק ההבדל בין באפר של 32 מגה לבין 16? לפי מה שקראתי, יש הבדל זעום בזמן כתיבה\קראיה של קבצים קטנים, וזהו. * קראתי איפשהו שהכוננים הדחוסים יותר (כלומר, 640GB ומעלה) מתקרבים לביצועים שלהם לכונני ראפטור למיניהם. כמה אמת יש בדבר? * אם אני אקנה כונן מהסדרה הפגומה של סיגייט (משיקולים תקציביים) ואעדכן את הקושחה - עדיין יש סיכון? אולי עדיף להשיע עוד 50-60 שקלים ולקנות כונן מחברה אחרת? תודה

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by gabriel6,

שלוםף איך הדיסקים ה- DL של TEAC ? האם למישהו יש נסיון איתם? כל טוב, גבריאל

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by LRa,

לפני שבועיים מסרתי את ה IBM 80 7200 120GXP לתיקון לאחר שהוא החליט להתאבד. למזלי קניתי אותו ביוני שנה שעברה כך שיש לי שלוש שנות אחריות. נאמר לי שהארד דוסק יהיה מוכן תוך שבוע, לקח שבועיים, אבל חפיף. באמצע השבוע דיברתי עם אחת הנציגות והיא אמרה לי שאין IBM ושאני אקבל WD או MAXTOR, אמרתי בסדר, למרות שבזמנו ה IBM עלה בסביבות העשרה אחוז יותר יקר. היום אני מגיע ומה יש? nikimi!!! חברה שאף פעם לא שמעתי עליה. אחרי ריב מיותר עם המזכירה קיבלתי מישהו יותר בכיר ואמרתי לו שעל WD או MAXTOR אני מוכן להתפשר אבל לא על nikimi(הם שווים משהו?), ואם אין מבחינתי שיחזירו לי את הכסף. הם טענו שזה מה שיש לחברה שמחליפה או משהו בסגנון, ובלסוף הוחלט שהם ישלחו את הארד דיסק חזרה עד שיהיה IBM ובאותו הזמן ה…

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by KindaLost,

מה הכי מומלץ ? האם התקנה של Firmware לא רשמי פוגעת באחריות ? האם התקנה כזאת היא הפיכה ? האם הנעילה של האיזור הפיכה (כרגע רשום שיש לי עוד שני שינויים ...) ? תודה.

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by matrix66,

היי יש לי זכרון פלאש נייד של קינגסטון בנפח של 16GB ואני מנסה להעביר אליו קובץ ששוקל 4.5GB בערך והוא נותן לי את השגיאה שאין מספיק מקום בדיסק (למרות שבפועל יש..) אני משער שזה קשור לבעיה הבאה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322749.msg2798968#msg2798968 במידה וכן האם אפשרי לפרמט זכרון DOK FLASH באופן של NTFS או שלא? תודה מראש.. -------- יש פתרון בתחילת הפורום.. אפשר לסגור את ההודעה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  25. היי לכולם! אני צריך דיסק קשיח למחשב עם לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 (זה עם הסוקט 939). איזה יתאים לי מ-KSP? (סניף באר שבע) משהו בסביבות ה-200 שקל. עד עכשיו היה לי 120G ולא הייתי מתקרב ללנצל אותו. תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.