עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. עוד לא הספקנו לעכל את הבלו-ריי וכבר טכנולוגיה חדשה וחברות שמשקיעות בה. הטכמולוגיה נקראת הקלטה הולוגרפית: Holographic recording technology records data on discs in the form of laser interference fringes, enabling discs the same size as today's DVDs to store more than one terabyte of data (200 times the capacity of a single layer DVD), with a transfer speed of one gigabyte per second (40 times the speed of DVD). This approach is rapidly gaining attention as a high-capacity, high-speed data storage technology for the age of broadband. תקראו פה: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10950

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by guyhhh,

אם מישהו יודע? כי במחיר יש ביניהם הבדל של איזה 100 ש"ח

3. Started by Ananda,

שלום אני צריך HD 500 במינימום כסף [250-300] אבל שיהיה משהו נחמד למה רק עכשיו הלך לי HD עם מלא תמונות וסרטים ואני לא צריך להגיד עד כמה מבאס דבר כזה... תודה למי שעוזר

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  4. כרגע ההארדיסק הראשי שלי הוא של WD 200גיגה סאטא 2, ויש לי עוד הארדיסק IDE של 80 גיגה שאני רוצה לחבר איתו... השאלה שלי היא האם ההארדיסק IDE יוכל להאט את הביצועים למרות שהוא IDE ולמרות שאין לי RAID?

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  5. נעלם לי מקום ב SSD של PATRIOT TRAQX למישהו יש רעיונות

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  6. שלום לכולם קניתי דיסק קשיח חיצוני WD 500 עם חיבור USB. אני רוצה להעביר אליו לאיחסון חומרים אולם כשאני מנסה להעביר סרט שערכתי בפורמט AVI שגודלו מעל 3 ג'יגה, הוא לא מאפשר לי לעשות זאת (חומרים כאלה שגודלם עד כ- 2.5 ג'יגה הוא כן מאפשר). אני מקבל הודעה כלשהיא על חוסר מקום או משהו כזה. למה? תודה דני

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  7. הארדיסק הזה שווה? המחיר בשביל הארדיסק הזה ממש זול. אבל מה יותר חשוב:המהירות של הRPM ? או המהירות של הזיכרון נדיף? והאם שווה לי לקנות את הארדיסק הזה?כי אם כן אז אני קונה בלי למצמץ. כי יש לי כבר הארבה זמן 150 גי'גה7200 של 8 זיכרון .אז במחיר הזול הזה...להארדסיק שנראה לי ממש שווה...אני יוכל לקנות.אני רק מחכה לדעה שלכם בנושא.הנה הפרטים והמחיר על המוצר הזה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by hosham,

היי, למישהו יש משהו להגיד על המוצר הזה : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=49&CategoryID=80&ProductID=2081 היתרון שיש לו כבל USB כפול ולא כמו ב WD שהכבל קצר ולא נוח להשתמש בו. בנוסף מבקש המלצה לHD 1T תודה

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by Snufkin,

אני מניח שדנו בנושא הזה כבר הרבה אבל לא מצאתי תשובה ברורה! האם ההבדל בין כונן קשיח בעל 2 מגה Cache לעומת כונן בעל 8 מגה משמעותי? איך זה משפיע על ביצועי המערכת? במה מתבטא השינוי (יש קשר למהירות בה מערכת ההפעלה או משחקים עובדים)?

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by viper_sb,

האם למישהו יש כלים טובים ויעלים לתת לי ברגע שHDD פורמו כלל ויש לי חומרים שאני רוצה מאוד מאוד להציל ?? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  11. הי יש לי בעיה שמשגעת אותי ולא מצאתי עדיין מישהו שיודע מה הבעיה ..(ושאלתי הרבה!!!) אז ככה יש לי צורב טושיבה 5112 DVD-R אכשיו קניתי סרט DVD (לב אמיץ גירסה לאספנים) עשיתי גיבוי עם תוכנה DVDSRINK3.5 אז זה צרב את 2 הדיסקים פחות או יותר די טוב (זה נתקע רק פעם אחת באמצע הדרך וצריך ללחוץ קדימה בשלט) אבל מה לעשות שיש אחים קטנים ששוברים הכול!! הלך המקורי .... אכשיו ניסיתי לעשות גיבוי לגיבוי (לשכפל את העתק ) דרך NERO6 וגם דרך שתי תוכנות אחרות... אבל אחרי 2% זה מתקע ועשה ERROR שלא נותן לי לצרוב!!( הייתי בהלם!!) אמרתי לא יכול להיות וניסיתי לגבות DVD אחר אותו דבר דרך דוידי שרינק ונרו ואותו סיפור לא נותן לשכפל את השיכפול!! ניסיתי אם XDVD וכול פעם אותו סיפור ... ניסיתי להעתיק מ…

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by BentziBoy,

אהלן, בדיוק קנינו לבית עוד מחשב ונשאר מחשב שממנו לוקחים חלקים. מה שאני מעונין לעשות זה לקחת את ההארד דיסק שהוא יחסית חדש ונקנה לפני משהו כמו שנה וחצי ולהוסיף אותו למחשב הקיים, השאלה שלי היא איך אפשר לעשות את זה כי ברגע שאני מחבר אותו המחשב מצפצף ולא נדלק, על ההארד דיסק מותקנת מערכת הפעלה ומה שהייתי מעדיף זה באמת להיכנס אליו ולהוציא ממנו דברים, או במקרה הכי גרוע אם אין ברירה, לפרמט אותו

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  13. מחפש קופסא להארד דיסק בסביבות ה- 200 ש"ח כדי להתקיו עליו מערכת הפעלה נוספת. תודה.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  14. יש לי דיסק און קי 64GB וSSD 64GB שבוא נמצאת מערכת ההפעלה WIN8 עכשיו הייתי רוצה לעסות רייד במערכת ההפעלה ואני לא מוצה את האפשרות לUSB. עשיתי כבר רייד 0 לשני HHD לנפח כולל של 1.5TB והייתי רוצה לעסות אותו הדבר עם הSSD והדיסק און קי עכשיו האם לקנות בגרושים מתאם USB נקבה לנקבה וכבל USB לSATA והאם זה יעבוד או שיש אפשרות לUSB בWIN8 לעשות רייד 0. אם אין אפשרות בWIN8 אז אולי אם יש לי רייד בלוח האם P55-US3L 2.0. תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by Ori ZEE7,

מתלבט בין שלושה. טווח המחירים כמעט זהה. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11885 intel 530 120g http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11556 samsung 840 EVO 120g http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11536 OCZ Vertex 3 128g אני רואה שממליצים בעיקר על הסמסונג למרות שעל הנייר נראה שגם INTEL וגם OCZ לוקחים את הסמסונג..​ מה אומרים???

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  16. אז ככה, יש לי הארדיסק 80 ג'יגה של סמסונג, מחובר ב-sata אני מחפש הארדיסק נוסף (כנראה 320 ג'יגה), וראיתי שרובם מסוג sata 2 ... לוח האם של ישן, של msi דגם MS-7008 (לפי סנדרה) מה שהביא אותי לקישור: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PT880_Neo-LSR עכשיו מספר שאלות: 1. אם יש לי sata1 רגיל זה אומר שאני יוכל גם sata2? 2. האם יש בלוח אם שלי 2 חיבורי sata כך שההארדיסקים יעבדו במקביל? 3. מהו הדגם המומלץ למשתמש ביתי רגיל (7200rpm), איזה חברה ואיזה דגם ספציפי (לא יקר, גודל 320gb)? אם יש לכם שאלות או חסר מידע אשמח להוסיף, ותודה לכל העוזרים...

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by UserAr,

שלום! בכל פעם שאני בא להעביר קובץ לdok או לכל מקום אחר אני מקבל שגיאה "אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור" אני לא מצליח להוריד גם קבצים מהUtorrent. כל קובץ מפסיק אחרי כמה אחוזים של הורדה, ומציג שגיאה של כתיבת נתונים. בנוסף, המחשב מגיב לאט מתמיד. עוד לא ניסיתי לפרמט, אנסה זאת רק אם לא תהיה ברירה. ההרדיסק בן 7 ונקנה ביחד עם המחשב. לא פירמטתי את המחשב קרוב ל3 שנים. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהההארדיסק הלך לעולמו? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by ariel-ro,

בן-דוד שלי קנה כונן ESATA של SEAGATE BLACKARMOR 1TB מהירות ההעברה מכונן SATA2 פנימי היא כ50-60MB לשניה, השאלה שלי מה יכולה ליהיות הבעיה? למה זה ככה? צריך להגדיר משהו? אריאל

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by Karos,

קניתי Western Digital Caviar Green 1 TB דגם WDBAAY0010HNC http://www.bestbuy.com/site/Western+Digital+-+Caviar+GP+1TB+Internal+Serial+ATA+Hard+Drive/8492026.p?id=1186003685416&skuId=8492026 לא שמתי לב שהמהירות שלו היא 5400 ולא 7200. גם לא הצלחתי להבין מהמפרט אם החיבור הוא SATA1 או SATA2 השימוש עבורו יהיה בעיקר איחסון וצפייה בתכני HD. זה כונן נוסף ולא הכונן הראשי. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהבהיר לי כמה דברים בקשר לנושא הזה. השאלות שלי הכונן הזה ינגן תכני HD באיטיות לעומת כונן במהירות של 7200? צריבה מהכונן הזה איטית יותר? האם יש טעם לחזור לחנות ולהחליף את המוצר או שאין הבדל ממשי? ובקשר להתקנה, אני רק צריך לחבר אותו לחיבור SATA ולספק, או שצריך לשנות הגדרות? ההארד דיסק ה…

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

מה יותר משתלם לי Hitachi (IBM) 60GB 7200 ATA 100 ב 390? או Maxtor 60GB 7200 rpm ATA133 HDD ה 420 ?? או WD 80GB 7200 rpm ATA 100 ב 450?? ( המחירים כוללים דמי מישלוח.) המחיר המקסימלי שאני מוכן להשקיע הוא 450 + דמי מישלוח.... האם הייתם ממליצים על משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  21. יש לי ככה שתי הרד דיסקים שכבר עובדים ממזמן בנפח כולל של 500 גיגה השבוע קניתי עוד אחד של 1TB וספק כוח חדש (שקניתי היום בקיצור.. האוורסט והביוס כן קוראים את ההרד דיסק.. אבל המחשב לא מראה לי אותו במחשב שלי.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פוטר אותה?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by Cynicoren,

שלום, כיצד הייתם ממליצים לגבות בתוכנה הזו, ע"י הקובץ הייעודי (CBU.) ,שהבנתי שגם מכווץ (ואם הוא מכווץ, אז עד כמה לכווץ), או פשוט AS IS ? כמו כן אשמח לדעת איך לגבות את מערכת ההפעלה בעזרת התוכנה, בדרך בה אוכל להשתמש בה מהדיסק החיצוני במקרה של תקלה. תודה

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by Some Thing...,

שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה והיא... היום כשעברתי בקניון הקטן שיש ליד ביתי במקרה עברתי ליד חנות של קרביץ וראיתי בפנים מצבע שמשך לי את העין... הוא... לקנות שני דיו למדפסת של חברת HP ואז תוכל לקנות צורב של PHILIIPS 52X24X52 ב 100 ?שח'. עכשיו השאלה שלי זה עם זה שווה, כי אני לא מבין כל כך בחברות של צורבים... אם זה יקר או מה ? בכל מקרה, מה כדי לעשות... לקנות אותו, או מה? מה אתם חושבים... (?) תודה מראש Some Thing...

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  24. הגעתי למצב שצריך יותר מקום וחשבתי לקנות כונן קשיח 3TB בין 500-600 ש"ח , עכשיו אין לי ממש מושג בזה , מעולם לא קניתי כונן קשיח מאז שקניתי את המחשב אני לא יודע אם אני יכול להוסיף או להחליף כונן קשיח קיים , בקיצור אני צריך עזרה. המפרט שלי : Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et Hitachi HDS721050CLA362 Samsung HD502HJ Seagate ST3500418AS

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  25. שלום,יש לי 2 שאלות לשאול כאן בפורום: -האם כדאי בעידן שלנו לקנות כרטיס זיכרון SDHC בנפח של מתחת ל10GB? -האם צריבת קבצי ZIP גדולים בדיסק אחד עלולים לפגוע בקבצים שנמצאים בתוך ZIP? תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים