עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי. קראתי פה שאמורים להגיע נפחים של 5ו6 טרה בייט של חברת Seagate לחניות.אשמח לדעת כמה יעלה-יקר?זול?יש כיוון מסויים? אשמח לתגובה יום טוב :party0023::s0817:

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by R0tem1,

ברשותי דיסק קשיח Wstern digital my book 1TB אשר שירת אותי נאמנה למעלה משנתיים. לפני בערך חודשיים פירמטתי את הכונן ע"מ להעביר אותו ממערכת קבצים FAT30 לNTFS בעקבות המלצה שקיבלתי פה בפורום כדי שאוכל להעביר אליו קבצים גדולים במיוחד. בשבוע האחרון שמתי לב שתיקיות שלמות פשוט נעלמו על כל תכולתן, מדבור בתמונות שמאד חשובות לי, אוסף שירים מה-5 שנים האחרונות, סרטים, בקיצור כל החיים שאפשר לשים על מדיה דיגיטלית. בנוסף בדקתי מה גודל הכונן כולו ומה הגודל של כל התיקיות והם זהים. אני יודע שאפשר לעשות חיפוש בפורום ויש תכונות שיחזור קבצים אבל באמת מדובר בעיקר בתמונות שמאד חשובות לי ואני לא רוצה לקחת סיכונים. מה הדרך הכי טובה ובטוחה לשחזור הקבצים?? תודה רבה.

3. Started by dannygnh,

קניתי דיסק קשיח wd 80 gb ויש לי מעבד סלרון 800 מדוע הוא מזהה רק 10 gb

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by integral,

http://www.akihabaranews.com/en/news-11258-SH-B022A,%20Samsungs%20DVD%20of%20the%20future%20(News%20by%20Nikko).html [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by The Winter King,

לאחרונה התקנתי צורב של LG, ומאז המחשב מאוד איטי. (הוא גם ככה די ישן) האם יש קשר? ומה אני יכול לעשות למנוע את זה?

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  6. איפה אני יכל למצוא עידוכנים לצרוב lg 6163b חיברתי את הצורב אבל אני לא רואה אתהכונן שלו במחשב משום מה לא יודע איפה אני יכל למצוא עידוכנים לצורב כי במחשב הוא אומר שהוא מחובר .

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  7. היי לכולם! אני צריך דיסק קשיח למחשב עם לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 (זה עם הסוקט 939). איזה יתאים לי מ-KSP? (סניף באר שבע) משהו בסביבות ה-200 שקל. עד עכשיו היה לי 120G ולא הייתי מתקרב ללנצל אותו. תודה רבה!

8. Started by udist,

השאלה בכותרת? האם המחשב יעמוד בחיבור צורב אליו?? או לחליפין, איזה אמצעי אפשר לחבר למחשב בשביל לגבות מידע הגדול מ1.44MB?? צריך להזכיר שאין חיבור usb במחשב, אלה יציאות com רגילות, יש איזשהו מתאם לusb?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by nehmia,

או קי אבא שלי רוצה לגבות את כל החומר החשוב שלו במחשב...אז במקום דיסקים אמרתי לו שכדאי לו לקנות דיסק קשיח נייד הוא צריך את זה לאימיילים זה יוצא בערך...4-6GB למשהו יש כונן טוב של 20-40GB בשבילו ולא משהו יקר כל כך... תודה מראש עומר

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by moskitos,

אני רוצה לגבות את כל המידע שלי ובשביל זה יש לי זוג כוננים של 2 טרה כל אחד, מה שאני רוצה להתקין זו תוכנת גיבוי אשר תגבה לי את החומר הספציפי שאני רוצה באופן אוטומטי מאחד הכונני 2 טרה לשני ואני זקוק להמלצה על תוכה שעושה את העבודה. תודה.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  11. Started by עמיר שחר,

ברצוני לצרוב קובץ ISO על דיסק DUBEL LEYAR. אני עובד עם נרו 6 איך אני מעביר את המצב בנרו ל צריבה של 8 ג"ב ולא של 4?‬ בתודה מראש עמיר

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  12. באתר של זיגזאג למשל לא ראיתי זכר לזה. כמו כן, מישהו בכלל משתמש בזה היום?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  13. אני מתלבט בין: 1) Seagate ST3500320AS 500GB - 265nis http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US&reqPage=Model&modelReqTab=Features# לבין 2) Western digital WD5000AAKS 500GB - 285nis השימושים יהיו למשחקים, ואולי אולי בעתיד אני אקנה קופסא של HD חיצוני, ואשים אותו בתוכה. שמעתי שיש דגמים של SEAGATE שעשו בעיות, האם זה הוא אחד מהם? תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by nadavov,

אני ערכתי סרט בתוכנה ואז שאני רוצה ליצרוב את הסרט לדיסק של דיוידי הוא לא נותן לי ביגלל שקובץ אחד שוקל יותר מ2 g מה אני יכול לעשות בישביל שהו בכול זות יצרוב למישהו יש תוכנה טובה שמפצלת?

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  15. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=27707&catid=73#details מאוד התלהבתי מהמארז הנ"ל, בגלל שלא צריך להתעסק עם הברגות, כך שאפשר להחליף כוננים במהירות ונוחות, במיוחד אם יש כמה. אהבתי בו גם את האפשרות של חיבור eSata וUSB. אני צריך גם את הeSata בשביל המהירות המקסימלית של המארז. לא מצאתי באינטרנט שום סקירות או חוות דעת על המוצר, כי אצל כל מארז חיצוני או כונן חיצוני האי- סאטה בא במהירויות שונות בפועל, וגם מעניין לדעת מה התוחלת חיים שלו וניסיון של אנשים אחרים וגם אם הספק שיש למארז מספיק בשביל להפעיל כוננים של 1TB-2TB. אשמח גם לקבל המלצות על מארזים אחרים לכונני SATA, שיש להם את אותה נוחות החלפת כוננים כולל eSata וUSB וגם אמין.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  16. תראו כיצד עובד הדיסק הקשיח מתחת למכסה בשידור חי! http://www.metacafe.com/watch/318610/inside_a_hard_drive_see_what_goes_on_inside/

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by compman12,

מעוניין בכונן SSD הכי קטן שיש, ראיתי שיש מלא חברות שלא הכרתי בתחום האחסון קשיחים. זקוק נטו לXBMC - יש הבדל בין הכי זול ליקר ב100 שקל. למה ההפרש.??? תודה

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by House M.D.,

אני מעוניין בהמלצה לצורב DVD , עד 140 ש"ח. הבעיה היא שאני צריך צורב SATA אבל עם חיבור מתח molex ולא מחבר sata. זה מכיוון שלספק שלי יש רק שני מחברי SATA ושניהם בשימוש בדיסקים הקשיחים שלי.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by ofir_16,

היי, רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים הבאים של WD: 1. WD20EARS שעולה כ- 400 ש"ח 2. WD20EADS שעולה כ- 500 ש"ח למה הדגם השני עולה יותר והאם שווה לשלם עליו את ההפרש של המאה שקל. תודה.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  20. Started by ita123,

שלום , קניתי כונן חדש SILICON POWER V60,60GB עבור מחשב מדיה סנטר . הכונן חובר ליציאת SATA3 בלוח אם (ASROCK H77M-ITXׂ) , הלוח מעודכן לביוס האחרון ו AHCI מופעל. הותקנה מערכת הפעלה נקייה עם כל הדריברים העדכניים ו TRIM עובד בווינדוס הורגשה איטיות במערכת הפעלה לא מה שמצפים מכונן חדש אז ביצעתי בדיקה עם as-ssd ואלו התוצאות שהתקבלו: ד"א הכונן מעודכן בFIRMWARE האחרון. האם יש עוד בדיקה שאפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by Vidati,

אני מתכנן בקרוב מאוד לרכוש 2 דיסקים SSD קטנים על מנת לקבל ביצועים ויחסית גם נפח משהו כמו M4 64GB ברייד כמובן, המחשב שלי קצת ישן ולא תומך בSATA 3 בשביל כל התעבורה ששני הכוננים יבצעו לכן מצאתי בקר שמתחבר לPCI-E ונותן 2 חיבורי SATA 3 השאלה היא האם הם מתפקידים כמו חיבורים רגילים? או שיש להם בעיות כלשהם כי לא שמעתי על הרבה אנשים שביצעו את הפתרון הזה. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PE-116&cart=131261418291826167〈=heb

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  22. שלום וברכה, אני מחפש לחבר כונן נייד של 2TB (לכן חשבובה לי האמינות מאוד מאוד כי זה לא בשבילי ) וממה שראיתי יש 2 דגמים שנראו לי מעניינים. הראשון של WD והשני של סמסונג שהמליצו פה עליו כבר בפורום. כמובן שההעדפה היא לUSB 3. מה שאני לא כ"כ מבין הוא שעד היום (ז"א עד שקראתי בפורום פה לגבי כוננים ניידים) חשבתי\ידעתי שWD נחשבים לחברה האמינה והטובה ביותר, אבל אחרי קריאה קצרה הבנתי שסמסונג לא פחות טובים מהם אם לא יותר . לכן בגלל שזה לא בשבילי אני אשמח לדעת מה הכונן בנפח 2TB האמין והמהיר שכל מה שאני צריך ממנו זה שישמש לגיבוי אמין וטוב שיחזיק לי כמה שיותר זמן. אההה...והתקציב הוא בסביבות 500 ש"ח+- תודה מראש

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  23. צריך עזרה, בעת העתקת קבצים אל הדיסק הקשיח החיצוני (USB2) אני מקבל את ההודעה הבאה : "windows - delayed write failure" קרה לי בכארבעה מחשבים ב USB2 וב USB1.1 גם לאחר העדכונים של windows XP למי שיש פיתרון תודה,

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by meish,

מה DOK 32GB הכי טוב ויעיל בארה"ב?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  25. אוקיי הרגע פרמטתיי, והמצב כזה כונן סי 15 ג'יגה שהוא המחיצה של XP. כומן די 60 ג'יגה לא מפורמט. כונן אי 120 ג'יגה לא מפורמט. האם יש אפשרות לאחד את שניהם כדי שיופיעו ככונן אחד של 180 ג'יגה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים