עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by undav,

אם מחפשים באיביי: 256gb usb מגיעים לתוצאות האלו: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=m570.l3201&_nkw=256gb+usb&_sacat=0 שנראות לא הגיוניות בעליל. איך כזה נפח עולה בסביבות 150 שקלים, כולל משלוח? יש שם גם כאלו שעולים 200 שקלים כולל משלוח, אבל עדיין, זה מחיר נמוך מאוד לנפח כזה גבוה. יש לציין שאם מחפשים חברה מוכרת באיביי, למשל קינגסטון, אז לנפח של 32 ג'יגה, ראיתי מחיר של 71 שקלים, שזה כבר הרבה יותר נורמלי: http://goo.gl/vflxrn איך לכל הרוחות 256GB בכזה מחיר? אני שולח לבחור שמוכר את זה: http://goo.gl/DQIsv1 שאלה וניראה מה יענה. יש לציין שהוא לא היחיד שמוכר כאלו נפחים במחירים נמוכים. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  2. יש לי התלבטות בין 2 דיסקים קשיחים של סמסונג אבל בגלל שאני לא כל כך מתמצא בדיסקים קשיחים חשבתי שאולי פה יסבירו לי מה עדיף ולמה אחד הוא 120GB 7200/133 (8MB) SAMSUNG והשני הוא 120GB SATA SAMSUNG המחיר כמעט שווה אבל אחד מהם הוא בטח יותר טוב אז איזה אחד זה??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by danvis,

שלום לכולם, לאחרונה אני בודק אופציות לקנות דיסק קשיח חיצוני מחברת Seagate ונתקלתי בחנויות שמציעות לי כונן בגודל של 2.5 אינץ' מסוג Portable או מסוג Freeagent. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל ביניהם? תודה!

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by OutRaGe,

שלום יש לי זיכוי בבאג מה שאומר שהדגמים הבאים רלוונטיים: Cruzer pop/slice/glide/switch/blade אני יודע שלרוב בתקציב הזה זה לא באמת משנה ולקחת מה שיותר נראה לי בעין אבל מצאתי ספציפית ביקורת על ה-Blade והוא מראה ביצועים נחותים משל ה-Cruzer micro שישן ממנו בהרבה אבל היה באותה קטגורית מחיר בזמנו אז ככה אם יש לכם איזה המלצה ספציפית אני אשמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by itsik1231995,

מצטער על הבורות ... אבל לא פעם אחת שאני מסתובב בפורום ורואה אנשים שמדברים על RAID 0 או RAID 1 ודברים דומים ולא הצלחתי להבין מה זה, מה המטרות שלו ,איך זה פועל ולמה צריך את זה ... תודה ...

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  6. שבת שלום, אני מעוניין להוסיף למחשב דיסק קשיח נוסף, בגודל 1000GB. במחשב כיום יש כבר 2 דיסקים קשיחים, פלופי וסידירום (בחיבור IDE). 1. האם הספק מספיק חזק בשביל זה? 2. האם יש עוד מגבלה למעט מספר חיבורי הSATA בלוח (4) למספר הכוננים שניתן לחבר? 3. חשבתי על ה WD10EACS, יש משהו רע לאמר עליו? המחשב הוא מארז + ספק Compucase-HEC CI-6A19 300W מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 דיסק קשיח Western Digital WD800AAJS לוח אם Gigaybyte GA-K8NF-9 זיכרון Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 כרטיס מסך Gigabyte FX6600 GV-NX66128D דיסק קשיח נוסף WD5000AAKS

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Started by 1_Nike_1,

מהי טכנולוגיית S.M.A.R.T. ? המשמעות של ראשי התיבות S.M.A.R.T. היא Self-Monitoring, Analysis, and Reporting Technology. כבר מזה ניתן להבין במה מדובר - טכנולוגית ניטור, ניתוח ודיווח. טכנולוגיה זו נמצאת בכל הכוננים הקשיחים המודרניים והיא נועדה לזהות ולדווח על מדדים לאמינות הכונן הקשיח במטרה לצפות מראש כשלים, מעין "מערכת אזהרה מוקדמת". מה שהיא עושה פשוט מאוד, היא קולטת אינפורמציה בכל מיני שלבים, מנתחת אותה כפי שהיא הוגדרה לעשות ומדווחת לנו המשתמשים את הממצאים. הבקר המובנה שבכונן הקשיח קולט ממספר חיישנים את ההתנהגות של הכונן (כל חיישן מתעד אינפורמציה שונה), ובעזרתם הוא מחליט האם ישנה בעיה או שלא, ובעזרת תוכנה מתאימה ניתן לגלות את הממצאים הללו. העיקרון שמאחורי SMART ובעצם הרעיו…

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  8. עוד לא הספקנו לעכל את הבלו-ריי וכבר טכנולוגיה חדשה וחברות שמשקיעות בה. הטכמולוגיה נקראת הקלטה הולוגרפית: Holographic recording technology records data on discs in the form of laser interference fringes, enabling discs the same size as today's DVDs to store more than one terabyte of data (200 times the capacity of a single layer DVD), with a transfer speed of one gigabyte per second (40 times the speed of DVD). This approach is rapidly gaining attention as a high-capacity, high-speed data storage technology for the age of broadband. תקראו פה: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10950

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by 114508534,

אני מחפש מתאם כזה.

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  10. קניתי מדיה אחת והיא באה בתוך קופסאת פלסטיק קטנה וסגורה שנראית כמו דיסקט וזה די מעצבן לפתוח את זה כול פעם אז קודם כל האם יש אריזה שונה שמתאימה מלכתחילה רק למחשב או שזה מה יש? שנית הבנתי שאפשר להשתמש בו פשוט כמו הרדדיסק בלי שום תוכנה אז - פירמטתי אותו וכתבתי עליו קצת דרך הEXPLORER ועכשיו אני לא יכול להוסיף כלום בלי לכתוב הכול מההתחלה ???

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by KL-xXx,

שלום לכולם! יש לי בעיה הבאה: קניתי לפני כחצי שנה את הצורב LITE-ON DVDRW LH-20A1S. בהתחלה הייתי מאוד מבסוט ממנות, אך אחרי כמה חודשים הוא התחיל לעשות בעיות עם דיסקים CD-RW של PHILLIPS, כלומר הוא הפסיק לראות אותם כרב פעמיים, ולא רצה למחוק, בזמן שצורבים אחרים עשו זאת. נוסף לכך, אם הייתי מפרמט את הדיסק בכונן אחר, אז LITE-ON היה צורב על הדיסק בלי שום בעיה. מה שעשיתי חידשתי את הFirmware לגרסה 9L08, אבל פה התחילו בעיות אחרות . . . אני לא שמתי לב עם זה קרה בגלל שחידשתי את Firmware או מסיבה אחרת, כי לא בדקתי ישר איך הוא צורב דיסקים אחרים, אבל הוא התחיל לעשות בעיות הבאות: כשאני מכניס דיסק DVD+R של VERBATIM או אחר, ואפילו זה, שהוא צרב לי כרגע, אז בWINDOWS הוא מראה לי אותו כדיסק ריק,…

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  12. יש לי HD חיצוני 150 גיגה של WD. יש עליו סה"כ 36 גיגה בשימוש. אני רוצה להעתיק אליו וידאו בגודל של 11 גיגה אך הוא לא מאפשר לי בתואנה שאין מספיק שטח על הדיסק. ממה עשויה לנבוע הבעיה וכיצד ניתן להתגבר עליה? תודה...

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by liav25,

שלום. אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואמא שלי ביקשה ממני לאחרונה שלפני שהמחשב שלהם יעבור למחסן (כרגע 2 מחשבים בבית - שלי ושל השאר, המחשב שלי יעבור לשאר והחדש יהיה שלי, הישן יישמר) היא רוצה שאני אגבה הכל ואעביר למחשב שקיים אצלי אחרי פרמוטו. חשבתי לייעל את התהליך ופשוט להעביר את ההארדיסק שלהם למחשב שלי, ואולי גם את שלי לחדש אם אני לא אמצא דרך יעילה לגבות מוזיקה ומסמכים (חשבתי על דיסק און קי בנפח 4 או 8 ג'יגהבייט, הם לא יקרים היום והפתרון נראה לי יעיל, אם למישהו יש חלופה זולה שירשום בבקשה). מה התהליך שאצטרך לעשות כדי לוודא שההארדיסק שלהם ייקלט בצורה הכי טובה במחשב שלי כשאני אחבר אותו ? תודה לעוזרים. אגב, אם זה משנה אני משתמש בחלונות XP עם SP2, והלוח הם שלי הוא מהדגם הבא : MSI 945G…

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by MadCat,

יש בפלונטר צורב ARTEC 50*16*48 במחיר של 300 ש"ח. איך החברה (ARTEC)??? איכות טובה ???

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by dr computer,

הכונן פשוט לא עובד!!! ניסיתי להחליף 4 כוננים שהיו לי ו2 כבלי IDE וזה עדיין לא עוזר ולמי שחושב שהכבל מחובר הפוך הוא טועה כי הנורה לא דולקת ושאני מחבר אותו הפוך היא כן דולקת. אני מחליף מלא דיסקטים והוא עדיין רושם לי שאני צריך להכניס דיסקט לכונן למישהו יש פיתרון לבעייה

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  16. שלום לכולם תתכוננו, זה הולך להיות ארוך, אני מספר לכם את כל הסיפור כי כבר באמת שאני אובד עצות הרכבתי שרת לפני כשנתיים וחצי. השגתי מארז טוב של antec (שמתאים למספר רב של דיסקים קשיחים) עם 7 מאווררים + ספק 1500W של thermaltake. וUPS עם הספק מתאים. בגלל שהשרת שלי נבנה לאט לאט והוספתי דיסקים שונים ובגדלים שונים, החלטתי להשתמש בwindows home server. שמי שלא יודע, יש לו תכונה שאתה מוסיף דיסקים קשיחים לPOOL ואז יש לך אפשרות ליצור מחיצות לוגיות גדולות ללא כל קשר לגודל הדיסקים או סוגם. הכל דרך מערכת ההפעלה. בנוסף לתוכנה זו, יש תכונה של Duplication שמאפשרת לי ליצור מחיצות לוגיות שהקבצים בהם משתכפלים פעמיים בין הדיסקים. שיוצר מצב שאם נהרס לי דיסק קשיח אחד, אז מה שגדרתי בתור Duplicatio…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  17. איפה אני יכל למצוא עידוכנים לצרוב lg 6163b חיברתי את הצורב אבל אני לא רואה אתהכונן שלו במחשב משום מה לא יודע איפה אני יכל למצוא עידוכנים לצורב כי במחשב הוא אומר שהוא מחובר .

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  18. יש מה לעשות כדי שזה יעבוד בכל זאת או שאין מה לעשות? בדקתי ברדיו דיסק של חבר וזה עבד שם. האם צריך לנסות לצרוב בכל מיני דיסקים אחרים?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by diablo4u,

אני לא בטוח אם קראתי במקום כלשהו או שזה סתם שקר אבל האם יש דרך לחלק את הכונן בצורה מסוימת כך שינוצלו באמת 2 טרה? הרי הגודל של הכונן בתאכלס יהיה איזה 1.8 טרה נכון? אשמח לתשובה ולדרך ביצוע..

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by nir_o,

יש לי נסיון טוב עם WD אבל בחנות שאני קונה את המחשב KSP יש רק Seagate http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3002 או Maxtor http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3600 האם כדאי ללכת על אחד משנייהם או שעדיף לקנות של WD מחנות אחרת תודה ניר

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by ido-nava,

אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש בנפח של 1TB... הכונן ישמש אותי לאכסון סרטים, מוזיקה וכו' (ולא למשחקים או משהו כדומה). כלומר אין צורך בביצועים הכי טובים שיש אך יש צורך בשקט. חשבתי ללכת על הסמסונג HD103UJ שעולה 480 שקל... מה אתם אומרים ? ועוד שאלה, האם כדאי לי לקנות מאייבורי? כי הם הסניף שהכי קרוב לבית שלי עם המחיר הכי נמוך ... (שמעתי שיש בעייה עם איבורי מבחינת שירות, אחריות ועוד...)

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by 00Amir,

אני מחפש כונן 1T אשר ישמש לגיבוי בעיקר. ראיתי שהסמסונג F3 מומלץ , לא הצלחתי להבין למה הוא מומלץ.. לא הבנתי למה בסטיקי יש רק כונני סמסונג.. האם יש כונן יותר איכותי מה Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX - ב 455ש"ח מה רע? תודה

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by nadavov,

אני ערכתי סרט בתוכנה ואז שאני רוצה ליצרוב את הסרט לדיסק של דיוידי הוא לא נותן לי ביגלל שקובץ אחד שוקל יותר מ2 g מה אני יכול לעשות בישביל שהו בכול זות יצרוב למישהו יש תוכנה טובה שמפצלת?

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  24. חברה אני רוצה לקנות HD חדש למחשב שלי, עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לחבר למארז שלי דיסק קשיח שהוא 2.5 " ? תודה:]

• 1 תגובה
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים