אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
- 

קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה - 

- 5 תגובות
- 616 צפיות

- 

- 

או קי אז יש ברשותי את הכונן פחות משנה.. במהלך העבודה במחשב פיתאום אני מקבל הודעה כזו Delayed Write Failed בכונן המדובר. ואז קיבלתי עוד הודעה ארוכה כזו " An error was detected on device \Device\Harddisk3\D during a paging operation" עכשיו אם הכונן מחובר למחשב זה נתקע במהלך הפעלת המחשב ויש מסך שחור ואם הכונן לא מחובר המחשב עולה רגיל - 

- 4 תגובות
- 869 צפיות

- 

- 

שלום אני רוצה לקנות צורב די וי די.. ורציתי לדעת למה הוא משמש?? כאילו מה הוא איך משתמשים בו מכנסים דיסק רגיל והוא צורב אותו ישר לדי וי די? צריכים דיסקים מיוחדים לצריבה?? מי שיכול בבקשה שיסביר לי פה קצט על צורבי די וי כמה שהוא יכול .... תודה לעוזרים...! - 

- 3 תגובות
- 639 צפיות

- 

- 

אז ככה, מזה זמן מה שאני מעוניין לקנות HD למחשב מיני, כלומר מחשב עם מקום קטן מאד ולפיכך אני מעוניין ברכיבים שפולטים הכי מעט חום, יום אחרי שהזמנתי סיגייט או מקסטור(לא זוכר, זה עם ה-5 שנים אחריות) הופיע כאן הידיעה הבאה http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1104091185,48348, אני לא יודע אם לינק יעבוד והרי התכונה בה אני מעוניין: .כמו כן אפשר לקרוא כאן => http://www.pcvsconsole.com/news.php?nid=2878 לבסוף ההזמנה בסוף לא התבצעה והחלטתי לחכות שיגיעו הדיסקים החדשים אבל עבר הרבה זמן ואין שום מילה, אפשר להזמין ישירות מ-WD אבל אין שום ביקורות (שאני מצאתי) וחנויות מחשבים בארץ לא מכירות את הנושא, לי כבר נמאס לדחות את הקניה הזו ובקיצור, למישהו יש מידע מה עם זה? מה קורה… - 

- 2 תגובות
- 675 צפיות

- 

- 

יש ברשותי דיסק קשיח IBM 80GB שאין עליו שום מדבקת אחריות. בדקתי באתר HITACHI ולפי האתר הדיסק עוד באחריות יצרן. השאלה זה אם קיים איזהשהוא יבואן שיחליף לי את הדיסק תמורת תשלום? - 

- 10 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

יש לי מחשב פנטיום 4 , מעבד 2.4 GHZ ו-512 זיכרון. כשאני צורב משהו אני בדר"כ מפעיל גם וינאמפ וגם תוכנות שיתוף כמו קאזה וכדומה . שמתי לב שהמחשב שלי לא נתקע אלא דווקא עובד טוב מאוד אפילו בלי שום בעיות איטיות מיוחדות. הצריבה עצמה לא נדפקת והיא עוברת בסדר גמור . השאלה שלי היא כזאת , האם זה שאני מפעיל תוכנות נוספות בזמן שאני צורב הורס את הצריבה לא במובן כמו שידפק הדיסק אלא נגיד העברת הנתונים לא עובדת כמו צריך ? - 

- 5 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

יש לי NEC 3520 ו-ASUS X52 אני חושב שאין הבדל , אבל אני לא בטוח ? - 

- 3 תגובות
- 632 צפיות

- 

- 

אני קונה בשבוע הקרוב מחשב חדש והמליצו לי לקחת crucial mx100 128 gb הכונן הזה טוב? 128gb זה מספיק או שכדאי לקחת את ה256? כי יש כאלה שראיתי שכותבים שזה קצת מדי וזה מתמלא מהר מאוד - 

- 7 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שניתן להחליף ארד -דיסק במהירות וחשוב מכשיר אמין - 

- 2 תגובות
- 634 צפיות

- 

- 

יש ברשותי את הצורב (אחלה צורב) הנ"ל , כשנסיתי ליצור אימג' למחשב ישירות למדיות DVD נתקלתי בסוג אחד שהצורב פשוט לא מזהה. רציתי לבדוק איזה Frimware יש לי ואולי לנסות לעדכן אותו. אודה ללינק אם אפשר. - 

- 2 תגובות
- 727 צפיות

- 

- 

אני מדבר רק על מהירות נתונים אחרים לא מעניינים אותי... השאלה היא מה יותר מהיר ואם יש סוגים של מהירות אז יהיה עדיף לפרט! ה-SSD הוא: OCZ Vertex 2 Pro ה-HDD הם: 4XWD CAVIER BLUE 500GB 32MB תודה רבה למגיבים! - 

- 12 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

התקנת קשיח חדש פורמט מהיר או איטי? דיסק 200 גיג מה עדיף פורמט מהיר או איטי שיקח לפי הערכתי יותר משעה - 

- 29 תגובות
- 2.8k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מאבא שלי Disk On Key של חברה מסויימת, כשמכניסים אותו ה-Windows מזהה כונן נשלף וכונן תקליטורים ובכונן תקליטורים יש Autorun של החברה שסיפקה את הDisk On Key שבו קיימת פרסומת. האם יש אפשרות איכשהו להסיר את ה"כונן תקליטורים" שנוצר ככה שלכול מחשב שאני יכניס את הDisk On Key הכונן הזה לא יופיע? או שזה מובנה בDisk On Key ואין לי שום אפשרות להסיר את זה? אין לי אפשרות להסיר את מה שיש ב"כונן תקליטורים" שנוצר לי לצערי. אשמח לתגובה, תודה! - 

- 2 תגובות
- 924 צפיות

- 

- 

היי, אני פשוט לא יודע כמה באמת חדש הנושא שיש בנעוץ - כי לפי מה שמופיע זה בערך שנה אחורה בכל מקרה, אחרי לא מעט בעיות עם צורב יחסית ישן NEC 3520AW - ואחרי שעברתי לwindows 7 ואחרי המון זמן בלנסות לתקן שגיאת power calibration error החלטתי להחליף צורב... בקיצור - אני צריך צורב DVD, אני יודע שזה ילדותי אבל חשוב לי כמעט יותר מהכל שהוא יהיה חדש, כזה שלא הפסיקו לתמוך בו כבר לפני שנתיים או שלוש משהו חדש שיצא לפני כמה שפחות זמן אחורה אני צריך חברה אמינה, וצורב שיצרוב על dual layer הכי הרבה HD וכד' לא באמת משנה לי כי סרטי HD אני רואה מהמחשב ישירות לטלוויזיה אז אין לי באמת צורך בזה. לגבי מחיר אני לא ממש נעול על מחיר, אבל אני לא הולך לבזבז 300 ש"ח על צורב שאני אשתמש בו פעם בחודש בערך.… - 

- 2 תגובות
- 634 צפיות

- 

- 

לפני כן הצורב צרב לי דיסקים רגילים CD-R אבל פתאום הוא צורה לי רק דיסקים של DVD כשצרבתי בפעם הראשונה דיסק DVD הוא שאל אותי איזו שאלה על MULTISISSION ולחצתי לו אישור. יש לי תוכנת נרו גירסא 6.6.0.15 מצורפת תמונה של הבעיה.. אשמח אם תעזרו לי.. שלומי [attachment deleted by admin] - 

- 3 תגובות
- 596 צפיות

- 

- 

צורב הDVD שהיה לי(LG GSA H32 משהו כזה)התקלקל,ואני מחפש צורב חדש. חשבתי ללכת על האסוס DRW1814BLT אבל ראיתי בסטיקי של המומלצים שהוא לא כל כך טוב.. אני מחפש צורב SATA תומך lightscribe,עם צריבות מהירות וטובות ככל האפשר,משהו במחיר של האסוס... הייתי הולך על הLG אבל לא מצאתי את גרסת הlightscribe... אז איזה צורב לקחת?אולי האסוס לא עד כדי כך רע כמו שהבנתי וכדאי לי לקחת אותו? תודה רבה לעוזרים! - 

- 5 תגובות
- 666 צפיות

- 

- 

חשוב שיצרוב בכל הפורמטים (כולל RAM) ושיהיה הכי מהיר בכל הפורמטים. פרט לזה שיהיה של חברה גדולה (רצוי LG), ואחרי כל זה - שיהיה זול. ראיתי כמה דגמים של LG בZAP ולא ממש מצאתי הבדלים בהם. חשוב לבדוק שם משהו מיוחד? יש הבדל בין צורב USB2 לFIREWIRE במהירות (אם אני לא טועה USB2 מהיר יותר מFIREWIRE 400 - שזה מה שיש לי בנייד)? - 

- 0 תגובות
- 626 צפיות

- 

- 

שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE 865PE ושלושה HD: 1) SATA של WD 80GB 2)IDE של Seagate 120GB 3)IDE של WD 80GB ושני DVD+/-RW: 1)IDE של LG H10N 2)IDE של NEC ND-3550A כול האתקנים שמחוברים לכבל IDE נמצאים במוד של DMA MODE 2 שכולם יכולים ULTRA DMA MODE 5 ( ) . זה מגביל את המהירות של כולם ל 12,500 KBS בין כל הIDE מוריד לי את מהירות הצריבה מ16 לבערך 4 . אין לי מושג ממזה יכל להגרם בדקתי לאפרויות בביוס ואין שום אפשרות לזה , חשבתי שזה אולי הכבל והחלפתי לכבל איכותי וגם זה לא עזר ... השאלה היא איך לעזעזל אני גורם לו לעבוד במהירות הנורמאלית ?? תודה מראש - 

- 2 תגובות
- 554 צפיות

- 

- 

מישהו יודע איך מייצרים מחיצה חדשה על כונן C ? - 

- 3 תגובות
- 652 צפיות

- 

- 

כבר מזמן SSD היה במחשבות שלי ואם כבר באמאזון יש מבצעים- אז למה לא... 120GB מספיקים לי בהחלט ו150 שקל נראים לי כמו מחיר סביר... השאלה היא מה איכות הכונן עצמו. לא כל כך מבין בנושא, מה דעתכם? http://www.amazon.com/Kingston-2-5-Inch-Desktop-SNV125-S2BD-128GB/dp/B002BH3UDY/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448549232&sr=1-1&keywords=ssd&refinements=p_n_feature_three_browse-bin%3A6797518011|6797517011 http://www.amazon.com/SanDisk-Internal-120GB-2-5-Inch-SDSSDA-120G-G25/dp/B00S9Q9UKS/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=1448549232&sr=1-5&keywords=ssd&refinements=p_n_feature_three_browse-bin%3A6797518011|6797517011 http://www.amazon.com/Silicon-Power-Tog… - 

- 4 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

מכיוון שאני רוצה לקנות עכשיו HD חדש... ואני ניסיתי לחפש בזאפ... ויש שם המון דרכים\ממשקים לחיבור הכונן... ואני לא יודע איזה מהם מתאים ללוח אם שלי יש כל מיני : ATA 100 ,ATA II 3, SATA וכל מינ יכאלה בקיצור.... http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141823&Filter=141811 איך אנ ייכול לבדוק? הלוח אם שלי זה: ASUS מודל : P4B533 תודה רבה לעוזרים - 

- 8 תגובות
- 798 צפיות

- 

- 

אני מחפש צורב DVD חדש והפנו אותי לכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0 הדבר שהכי חשוב לי זה שאיכות הצריבה תיהיה הכי טובה שאפשר כדי שאני אוכל להסתמך על הדיסקים שאני צורב אותם שלא יהרסו לי עם הזמן ( למשל אם אני צורב תמונות וסרטונים שלי או דברים אחרים שחשובים שאני ארצה שתמיד יהיו לי ), לכן הכי התרשמתי מהצורב של pioneer. אולם צויין שישנם 2 חסרונות שמדאיגים אותי ( אני לא יודע מה המשמעות שלהן ): - אינו תומך ביטסטינג עבור מדיות DVD+R/RW מזה ביטסטינג בכלל ולמה אצטרך את זה? - אינו תומך בסריקת טעויות מעמיקה - Disc Quality Scanning. מה הסריקה הזו תתן לי? האם היא פועלת לפני צריבה? או כאשר יש דיסק פגום? אני רוצה לדעת איפה החסרונות האלו יבואו לידי ביטוי? א… - 

- 2 תגובות
- 806 צפיות

- 

- 

שלום לכולם יש לי כמה דיסיקים קשיחים של מקסטור כולם זההים DIAMONDMAX PLUS 9 120GB ATA 133 הבעיה היא בהעתקה אליו המהירות איטית מגיע עד 1 מגה לשניה לעומת זאת העתקה ממנו המהירות היא בערך 20 מגה בצעתי פורמט מלא )לא מהיר( ניסיתי גם לחברו דרך מתאם USB התופעה זהה אין עליו אחריות יותר יש למישהו רעיון - 

- 6 תגובות
- 747 צפיות

- 

- 

תקציב עד 600 שקל תמיליצו לי על דיסק קשיח טוב של 120 גיגה לפחות(אפשר יותר) אבל העיקר זה שהוא יהיה אמין טוב וקריר בתקן SATA ויש לי עוד שאלה האם אפשר לחבר דיסק קשיח SATA 2 לSATA רגיל(1) - 

- 6 תגובות
- 603 צפיות

- 

- 

רציתי לדעת דעתכם על דיסק במהירות 10000 במקום 7200 להלן קישור באתר שאחד המשובקים בארץ : https://www.lamir.co.il/home.htm#50130 להלן הקישור באתר היצרן: http://www.wdc.com/fr/products/WD360GD.asp?Language=en השאלות הם : 1. האם הוא באמת כל כך מהיר שכדאי לשלם על 40 גיגה 800 ש"ח כאשר אפשר לקנות במחיר זה 120 גיגה במהירות 7200 2. אם אני אתקין את וינדאוס והתוכנות בדיסק זה אבל כל שאר הקבצים יהו על דיסק 7200 עדיין אוכל להרגיש במהירות טובה. 3. יש לי חשש על דברים חדשים - אולי יש מישהו שכבר קנה ? - 

- 1 תגובה
- 731 צפיות

-