עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חשבתי האם כדאי להמליץ על כונן SSD לטובת שיפור חוויית המולטי טסקינג עבור מחשבים ישנים בעלי PROT בתקן SATA 1.0 ידוע שהוא מוגבל מבחינת מהירות, שזה למעשה פחות רלוונטי בהתקנת מערכת על גבי SSD, אך האם יש השפעה (ניקרת?) על זמני הגישה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם אני רוצה לקנות DOK חדש ,שישמש בעיקר להעברת סרטים בגודל של 4GB +- . עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל גדול ומשמעותי (של יותר מ-5 דקות למשל) בין הדוקים השונים? למשל אם רוצים להיות ספציפים יש את הדגם הזה : Patriot Xporter XT 8GB שאמרו לי שהוא מהיר מאוד לבין זה : SanDisk Cruzer 4GB ההבדלים בינהם יהיו משמעותיים מאוד או זניחים יחסית? המחיר של ה-XT כמעט כפול (ואני לא צריך יותר מ-4GB ) אגב הדוק יפורמט לגירסא של FAT32 כי הפלייסטיישן לא יכול לקרוא NTFS - זה ישפיע על המהירות באופן ניכר? תהיה מגבלה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by h_yoav,

מאיפה אפשר לקנות? ואיך יודעעים איזה דגם מתאים למחשב? אם יש מספר חנויות תגידו את כולם שאני ימצא מה שיותר קרוב תודה או שאתם יכולים להגיד לי איך מפרמטים מחשב עם cdrom חיצוני בחיבר usb תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ?LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8? ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? אני מחר הולך לקנות ב KSP ואני רואה שהמליצו פה באשכול של הצורבים המומלצים את הצורב LG GSA-H22N ופה בשני הצורבים הבאים אחרי ה H22N* הוסיפו באחד K ובשני B אז מה ההבדל בניהים בעצם ? הם אותו המחיר

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by BEN903,

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_55_255_52&products_id=1401 VS http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_55_255_52&products_id=3159 איזה כדי או יותר נכון שווה הRE ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Gilo2005,

צהריים טובים, האם יכול להיות מצב ש HD נייד יהרס מקרבה לממיר של YES? האם כדאי להרחיקם או אין ממה לחשוש?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  7. יש לי הארד דיסק נוסף במחשב שאני לפעמים מחבר אותו ושאני לא משתמש בואז הוא מנותק מהכבל חשמל ואתמול ניתקתי לו את הכבל חשמל נראה לי לפניי שהמחשב סיים את הכיבוי ועכשיו שאני מנסה לגשת אליו הוא כותב שההארד דיסק לא מפורמט...... יש דרך לגשת אל הקבצים בהארד דיסק, או איזו תוכנה שאולי יכולה לסדר את זה?........ תודה מראש :'(

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by Trilandian,

אני ניסיתי למצוא מדריכים לגבי הנושא הזה באינטרנט, אבל הם כולם מניחים שיש לך קונן קשיח קטן אחד, ואתה רוצה להעביר את כולו ל-SSD. לי, למשל, יש RAID 0 עם שני כוננים קשיחים, בנפח כולל של 2TB, מחולק ל-3 מחיצות, והמחיצה של מערכת ההפעלה היא בגודל 100GB, מה שקטן מספיק ע"מ להעביר את כולה לכונן ה-SSD שלי, שהוא בנפח 128GB. השאלה שלי, אז, אם אני עושה שיבוט של מערכת ההפעלה ממחיצה C, זה לא נוגע במחיצות D ו-E?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by tomerA,

יש לי intel 330 gb חדש והרצתי עליו מבחן, זה מה שיצא. זה נראה לי ממש נמוך עשיתי את כול המדריך הזה: http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/3 יש לי SATA 2 מעבד i3-350m 3GB RAM

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  10. התקנתי 3 כונני 250GB של WD (כונן אחד של היטאצ'י), ניסיתי רייד 5 ורייד 0 על לוח X58 של אינטל, אבל בעת עליית מערכת ההפעלה אני מקבל מסך כחול מהיר וריסט. יש לציין כי כונן המערכת לא נמצא במערך הרייד (כונן 1TB של היטאצ'י) אך משתמש באותו הבקר. מה הבעייה ? האם יש חובה להתקין את מערכת ההפעלה כשהרייד מותקן ??

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by liortaib,

מה אתם אמרים על הצורב הזה?LG GH20NS תקציב 130 שח

12. שלום, לבת דודה שלי קרסה מערכת ההפעלה בלפטופ. כשהיא מדליקה אותו יש לה הודעת שגיאה והיא לא מגיעה למערכת הפעלה. מאחר והיא סטודנטית הדבר האחרון שהיא רוצה זה לפרמט ולאבד את כל החומר המאוד חשוב שיש לה שם. הסתכלתי בסטיקי על תוכנות לשחזור מידע , ראיתי המלצה על R-STUDIO. יש לי את התוכנה אבל האם יש לה שימוש כלשהו כל עוד לא מגיעים למערכת הפעלה? אשמח לעזרה מה ניתן לעשות במצב שבו המחשב לא מגיע למערכת הפעלה ואיך לשחזר את המידע בצורה הטובה ביותר תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by oshoman,

היי לכולם, נעלתי ממש מזמן תיקייה בכונן חיצוני שלי ואני לא מצליח לשחרר את זה בשום צורה. האם אפשר לעשות את זה ואיך? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. 1. אם אני קונה את הדגם Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 יש בכל דגם אותו מספר פלטות ? או שיש לו אותה בעיה כמו של ה2TB (כמו כאן http://hwzone.co.il/community/threads/527915) 2. הכונן Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 עם 2 הפלטות יותר מהיר מSeagate Barracuda 3TB ST3000DM001? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן עוזרים יקרים! אני מתלבט כרגע אם לקנות כונן קשיח פנימי או חיצוני כי אני רואה, מעיון לא מעמיק במיוחד, שחיצוניים עולים ממש מעט יותר מפנימיים. אז בנוגע להתלבטות הראשונית - האם אני צודק, או שאולי הסתכלתי על דגמים זולים ומחורבנים של כוננים חיצוניים? קושיה נוספת, בתוך תחום החיצוניים, האם שימוש בחיבור USB יהיה איטי במידה בלתי נסבלת לעומת חיבור של הארד דיסק פנימי? והאם יהיה זה דבר שיפריע לי לעשות את הדברים הצנועים שאני רוצה לעשות - לשמוע מוזיקה ולראות סרטים, בגדול? בנוסף, קראתי כאן שיש אפשרות למעין תותב כזה ללוח האם שמאפשרת להוציא את החיבורSATA החוצה ובעצם הופכת אותו ל-ESATA, זה זורם עם כל לוח אם, גם אחד בן כ-8 שנים? כי אם זוהי אפשרות פשוטה וטובה כמו שהיא נשמעת אז היא …

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by J0n1,

למישהו יש מושג מאיפה אני קונה אחד כזה? לא מצאתי בארץ ולא מקום ששולח לארץ...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני יכולה ששני HD ישמשו לי ככונן אחד למשל כונן D יהיה משני HD?

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by h_yoav,

נעלמו לי מלא שירים וכמובן כל אחד אומר אני לא מחקתי... יש איזשהי דרך לבצע שיחזור לקבצים שנעלמו?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  19. שלום אני על סף רכישת דיסק קשיח חיצוני נייד בגודל 2.5", הנפח לא ממש רלוונטי לשאלה אבל ככל הנראה 320GB אני בהתלבטות בין Iomega eGo לבין Transcend Storejet הדיסק קשיח ישמש אותי לאחסון וגיבוי תמונות בטיול ארוך של מספר חודשים, ולאחר מכן ישמש אותי לגיבוי סטנדרטי בבית עקב השימוש הראשוני שלו, אני מעדיף שהוא יהיה עמיד יחסית, ולכן עניין אותי ה-StoreJet, שעל-פי האתר של Transcend בעל מנגנון בלימת זעזועים העומד בדרישות של הצבא האמריקאי. ה-StoreJet מגיע עם אחריות לשנתיים. במחיר דומה מצאתי את ה-eGo של Iomega שמגיע עם אחריות ל-3 שנים. ל-eGo מנגנון של הגנה מנפילות של עד 1.3 מטרים. השאלה היא אם זה מקנה לו גם עמידות לזעזועים קלים יותר, כמו היטלטלות בתוך תיק גב וכדומה. הדיסק של Transcend נרא…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Cooler-Master,

ערב טוב לכולם הלכתי היום להרכיב את הצורב הזה למורה נהיגה שלי. אז הרכבתי את הצורב ביחד אם צורב רגיל שכבר היה לו (אין כונן די וי די) הכל עובד טוב אין בעיה של זיהוי חומרה או משו. עכשיו השתמשתי בתוכנה של הנרו ורציתי לעשות COPY DISC לסרט די וי די עכשיו מכיוון שיש רק כונן אחד שיודע לקרוא די וי די אז חשבתי שלא תיהיה בעיה שהוא קודם יקרא את הדיסק ואחרי זה נחליף דיסק ואז הוא יצרוב אותו. אז זה מה שעשיתי פתחתי את הנרו שמתי את הדיסק משום מה הוא תוך שנייה רשם שהוא כבר העתיק את הדיסק והוא ביקש את הדיסק הריק בשביל לצרוב עליו. אז שמתי את הדיסק לצריבה הוא התחיל לצרוב משום מה לא רואים נתונים ואחוזים במסך של הנרו כמו לדוגמה הבאפר והאחוז של הצריבה. אחרי איזה 3 דקות הוא פתאום הקפיץ הודעה שהוא …

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by dudik5,

במהלך העברת קבצים יוצאת הודעת השגיאה "אין אפשרות להעתיק את <שם הקובץ> :אין אפשרות למצוא את הקובץ שצויין. ודא שציינת את הנתיב ואת שם הקובץ הנכונים" ולפעמים קופץ גם משולש צהוב קטן למטה " כתיבה מושהית נכשלה" פניתי לתמיכה של קינגסטון ושם ניסו לפתור את זה בפירמוט עם תוכנת killdisk ואח"כ פירמוט שוב בווינדוס - לא עזר. עכשיו ניסיתי זכרון 8GB של קורסייר והוא עובד נהדר במחשב שלי. הזכרון של קינגסטון עובד נהדר בכל מחשב אחר שבדקתי ,רק לא במחשב שלי. זה כאילו הזכרון נייד הספציפי הזה והמחשב שלי - לא חברים ולא רוצים שום קשר אחד עם השני. אני מצרף תמונה של "מציג האירועים" שקובע שמדובר במזהה אירוע מספר 51 ומשם אני כבר לא מצליח למצוא את הפתרון. [br]פורסם בתאריך: 30.12.2008 בשעה 21:49:49…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Hayek,

אני רואה כל מיני דיסקים קשיחים שמוגדרים "לניידים" (למשל) - בדרך כלל עם מהירות של 5400. אני יכול להשתמש בכונן כזה גם במחשב נייח?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Salwaby,

באופן כללי ייתן שכונן קשיח יוצר צוואר בקבוק רציני למערכת ? באופן יותר פרטי יש לי HD WDC WD5000AAKS-00YG0 האם הוא יאט את המערכת החדשה שלי i5 3570 Gigabyte H77M-D3H 2x4GB 1333mhz Dual Channel geforce 560TI

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  24. אני רוצה ליקנות את הצורב http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=GSA4163B&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=38 האם כדי ב 310 שקל ? יש לי תקציב של עד 400 שקל.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by itziks123,

ברשותי מחשב נייד, לפני מספר ימים נדפק לי ההארדיסק - כאשר המחשב עולה הוא מציג הודעה שחסר קובץ hal.dll , ניסיתי עם מספר מדריכים לתקן את הבעיה אבל התברר ששום דבר לא עוזר וההארדיסק פגום. כמו כן, ניסיתי לחבר את ההארדסיק כ-slave במחשב אחר, והוא לא העלה אותו. על ההארדיסקים קבצים חשובים מאוד (לא מגובים לצערי), מה הסיכוי שניתן לשחזר את הקבצים במעבדה או אופציה אחרת?? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים