אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 הרדיסקים - 640 + 500 ה640 חדש ואליו מתבצע הGHOST בכדי שהמערכת הפעלה תפעל ממנו וכל שאר קבצי המדיה יחזרו ל500 כרגע חיברתי את ה640 רק כדי שאני יוכל להעביר אליו את תיקיית הסרטים(כ300GB) כי אין לי מקום ב500 והוא אמר לי שבמידה ונבצע GHOST מה500 ל640 אז יכול להיות שהתיקיית סרטים שהעברתי ל640 תימחק בגלל זה. אז השאלה היא אם הGHOST פשוט מוסיף להרדיסק את המידע או שהוא מעביר על חשבון מה שכבר קיים? אגב, הGHOST זאת העתקה או שהמידע יהיה ב2 הדיסקים ואז זה מצריך פירמוט של ה500? שיניתי מיקום לתיקיית המוסיקה שנמצאת בתיקיית המשתמש שלי(ווינדוס ויסטה) ולאחר שזה סיים להעביר, הופיע לי האייקון של ההרד דיסק והפרטים שלו(מסמן אותו בכחול ומופיע לי הנתונים של ההרדיסק) וכשאני נכנס אליו אז מופיע…
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להוסיף כונן רשת, כך שאפשר יהיה לגשת לתכנים שלו (כולל HD) מכל מקום ברשת הביתית. על מה הייתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
קניתי מדיה אחת והיא באה בתוך קופסאת פלסטיק קטנה וסגורה שנראית כמו דיסקט וזה די מעצבן לפתוח את זה כול פעם אז קודם כל האם יש אריזה שונה שמתאימה מלכתחילה רק למחשב או שזה מה יש? שנית הבנתי שאפשר להשתמש בו פשוט כמו הרדדיסק בלי שום תוכנה אז - פירמטתי אותו וכתבתי עליו קצת דרך הEXPLORER ועכשיו אני לא יכול להוסיף כלום בלי לכתוב הכול מההתחלה ???
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
טוב אז היום התפוצץ לו הספק של המחשב הישן שלי בלי סיבה נראית לעין ולקח איתו כל חלק וחלק במחשב. דרך אגב זה ספק 250W שזהה לספק 300W שנשרף לי בעבר (פתחתי את שניהם, בדיוק אותם ריכבים ובדיוק אותו מקום נשרף). זה רק מוכיח כמה המדבקה המפורסמת שווה. קיצור בין הקורבנות ישנו ההרדיסק, מין הסתם הבקר שלו נשרף אבל הדיסקים שלמים להערכתי. השאלה שלי איפה אפשר לשחזר (עדיף באזור חיפה) וכמה בערך זה צריך לעלות (בהנחה שרק הבקר נשרף) כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מה דעתכם ? SanDisk SDP-128G-G25 חבר הזמין עבורי את הכונן הזה .... האם הוא שווה SanDisk SDP-128G-G25
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
קראתי קצת אבל לא הבנתי אני מחפש צורב (רגיל לא דיוידי) אני מחפש חברה טובה שלא יהרס לי אחרי 2 צריבות כמו הסוני שהיה לי עד עכשיו ושיהיה מהיר....משמש ככונן רגיל + צורב... תודה
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
התקנתי ויסטה עכשיו והויסטה מראה לי רק את מחיצה C שיש בה 150 GIGA ויש עוד מחיצה D שיש שם עוד 700 וזה פשוט לא מראה למרות שזה קיים. מה עושים?GIGA
-
- 18 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לדיסקים שניתן לשכתב עליהם יש הרבה דיסקים +R שיש להם תוספת של RW על הדיסק או על העטיפה לדוגמה מי שיש לו ורבטים +R אחד האנשים אמר לי שהסימן RW מסמן שזה דיסק יותר טוב לסרטים האם זה נכון ? ( נהייתי מכור לפורום הזה )
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אם אני יקח 5400 סיבובים לדקה, שאני יכנס למחשב שלי וילחץ על תיקיות יהיה לי לאט? אותו דבר לגבי התקנה של תוכנות יהיה לי ממש לאט? הכי חשוב זה הביצוע שלו בווינדוס עם 5400 האם הווינדוס עזבו התקנות יעבוד לי מהר בהנחה שיש לי מחשב טוב והכל?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק ישן שאני מעוניין להשתמש בו כהארד דיסק נייד. הבנתי שניתן לחבר מתאם IDE2USB, השאלה שלי היא- מכיוון שאני לא רוצה וגם לא יכול סתם "לזרוק" כסף- האם אפשר להסתפק רק בכבל הנ"ל ללא(!) ספק כח? או שזה אמור בכל מקרה להגיע עם? (למשל: http://www.noacomp.co.il/ShowPic.asp?Pic=uploadimages/859815.JPG) ברור לי שאפשר פשוט לקנות "חבילה מלאה" כמו: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product/z_25351.jpg אבל, כאמור, אני רוצה לחסוך. עוד שאלה- לגב קירור- אני לא מתכוון להשתמש בכבל הרבה פעמים, רק פעמים בודדות שבהן אני ארצה לצרוב חומר מהמחשב שלי אצל חבר עם צורב DVD (ואל תגידו לי עכשיו-"יא קמצן, אז פשוט תקנה צורב DVD, בלה, בלה, בלה), אז בסה"כ אני מתכוון לחבר ת'הארד דיסק לזמן …
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני אחר חיפוש ל4 כונני 2TB ל NAS, כבר הבנתי ש WD ו Seagate בעייתיים מהבחינה הזאת, מבחינת מספר פלטות, לפחות בכונני 2TB, שיש גם יחידות של 2 ו של 3 פלטות, הבנתי שכמה שפחות, יותר טוב? כי יש פחות חלקים?, חיפשתי ונתקלתי בדגמים של Toshiba, הם גם מתגעים ב 1TB פר פלטה, אבל הבנתי שזה בעצם Hitachi לשעבר..אז לא ידע כמה הם טובים בכלל
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב. הייתי רוצה להעזר בכם בבחירה של דיסק קשיח בנפח 500GB בממשק Sata II. יש מגוון רחב וקשה לדעת במה לבחור. העדיפות הראשונה שלי היא לאמינות ויציבות (ומהירות כמובן). חשבתי על הדגם הבא, אשמח לדעת כיצד הוא מתפקד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21855&PHPSESSID=4e33271042ac1dbf0305f4bdcb2acd15 אשמח לשמוע הצעות, תקציב: עד 350 ש"ח. (אם ישנו כונן בנפח גדול יותר שנחשב ליותר איכותי אני מוכן להוסיף מעט כסף) אם דרושים עוד פרטים אשמח לתת. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, לפני כ3-4 שנים קניתי בבלק פריידיי, במבצע של כ70$- SSD של SANDISK PLUS. חשבתי שזו קניה טובה (בזמנו המחיר היה טוב) אבל אחרי כשנתיים ומשהו כשהתחילו בעיות, רק אז גיליתי שיש פרמטר שנקרא SLC,TLC ו MLC וכנראה הSANDISK היה TLC (או הגרוע מביניהם, לא זוכר) שלא מחזיק טוב. היום שוב הגיע הפריידיי, והפעם לא הייתי רוצה לחזור על אותה טעות. אני עדיין מחפש משהו שיהיה מתחת לרף ה75$ אבל הפעם אם אין כוננים שמתאימים לכל הפרמטרים, אני אחכה. אז השאלה שלי היא בעצם על מה בדיוק להסתכל? כי אני רואה למשל שאמזון מוכרת SSD של SILICON POWER בגודל 1TB, אז האם כדאי לקנות את זה אם יצטרף למבצעים ויהיה זול מ75$? או ה QVO של סמסונג? מבחינת מהירות גם הSANDISK הספיק לי, אבל אני …
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני יכולה ששני HD ישמשו לי ככונן אחד למשל כונן D יהיה משני HD?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מחפש כונן 1T אשר ישמש לגיבוי בעיקר. ראיתי שהסמסונג F3 מומלץ , לא הצלחתי להבין למה הוא מומלץ.. לא הבנתי למה בסטיקי יש רק כונני סמסונג.. האם יש כונן יותר איכותי מה Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX - ב 455ש"ח מה רע? תודה
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
וכן - קראתי את הסטיקי מומלצים - הוא בדיוק מה שחיפשתי - ועל כך תודה ועכשיו לשאלה - אני רוצה לרכוש את HD103SJ ובKSP מציעים למכירה את הדגם אשר לו הם קוראים כך: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ/UJ אני מניח שזה אומר שזה או SJ או UJ. אני חייב לומר שלא הבנתי כ"כ מה ההבדל בין הSJ לUJ - משהו בפלטות. בפירוט על המוצר באתר של KSP כתוב שהמודל הוא: Spinpoint F1 HD103SJ שזה בכלל מבלבל, כי לפי הסטיקי הבנתי שה-SJ הוא F3 וה-UJ הוא F1... אז מה זה מה ומה ההבדל ביניהם בכלל? הושיעני! תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום. קניתי צורב dvd והייתי רוצה לצרוב dvd שברשותי, האם זה אפשרי? וכיצד?
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חיברתי את הHDD שהוא SATA2 לחיבור של SATA3 בלוח, לפי מה שחיפשתי יש שם תאימות לאחור ולא צריכה להיות בעיה. איך שהדלקתי את המחשב הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים וחזקים, גם שניסיתי את זה שוב בפורט השני, והווינדוס גם לא עלה כמובן. החזרתי את זה לSATA2 ומאז המחשב נהיה תקוע, באתי לנסות לעשות DEFRAG וכונן C אפילו לא הופיע שם! אחרי ריסטרט המחשב הפעיל לבד CHKDSK, עזבתי אותו אז לא ראיתי לצערי אם הוא תיקן שגיאות או מצא שגיאות שאי אפשר לתקן . קרה לי נזק לHDD לדעתכם ? ומעבר לזה, למה זה קרה ? הלוח שלי דפוק ? עדכון : התקנתי FIRMWARE חדש לכונן שאמור לפתור בעיות על X58 וSB580 (אם אני לא טועה במספר, ציפסט של AMD בקיצור) וזה עזר גם לי על הZ77, כרגע הוא עובד דרך החיבור של הSATA3. עדכון 2 : הרצתי …
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה חודשים קניתי צורב של NEC 3520A הכל טוב ויפה. אין לו דרייברים, נתתי לXP לזהות אותו, אבל אני עדיין לא יודע אם זאת הבעיה. לפני כמה זמן ניסיתי לצרוב מספר דיסקים של DVD והם כל הזמן נדפקו, או היו בהם בעיות, ועכשיו ניסיתי לצרוב Data Disc פשוט והווינדוס יכול לזהות אותו אבל כשאני מנסה להפעיל ממנו איזה קובץ הוא נתקע ומסרב לפעול. המדיות לצריבה שנאי משתמש בהן הן של TEAC ומהירות הצריבה היא 8X. אני באמת שלא יודע מה הבעיה, אבל זה מאוד מעצבן שקונים צורב חדש וגם הוא לא עובד, סה"כ מה זה כבר Data Disc. אם מישהו יכול אולי לעלות על הבעיה - בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני בונה HTPC, וכרגע בוחן כוננים קשיחים. כמובן שהדרישות הן שקט וקרירות. עבור אחסון הסרטים אני צריך כונן של 2TB. לפי הסטיקי שלכם ראיתי שמומלץ הכונן של סמסונג. עם זאת, אני מעוניין גם בכונן קטן יותר (בנפח) עבור מערכת ההפעלה. מבחינתי שיהיה 120 GB או אפילו פחות אבל האם זה משתלם? יש המלצות לדגמים ספציפיים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי שתי צורבים אני רוצה להוציא את ה-CD-RW (אני לא משתמש בו) אז פשוט להוציא את הכבל (חיבורים) או שצריך לעשות משהו בביוס או בווינדוס ?? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר הביא לי היום את ה-HD החיצוני שלו שהפסיק לעבוד. מדובר ב WD mybook premium 320GB- חיבור USB. המחשב שלו הפסיק פתאום לזהות את הHD. המכשיר עדיין באחריות וגם בחנות ממנה הוא נקנה הסכימו להחליף אותו. העניין הוא שיש לו שם כמה קבצים שהוא צריך. אצלי במחשב הHD מזוהה נכון אבל לא ניתן לגשת אליו באמצעים רגילים(ב Disk management הוא מזוהה ללא FAT/NTFS). ניסיתי לשחזר את המידע באמצעות תוכנה שנקראת MediaRescue Pro. התוכנה זיהתה את הקבצים ואף ביצעה שיחזור לHD המקומי שלי. העניין הוא ש95% מהקבצים לא נפתחים- קובץ תמונה למשל-השם נכון, הגודל נכון אבל בהקלקה אני מקבל No preview available. כנ"ל עם קבצי וורד וכו. שחזרתי משהו כמו 10000 קבצים ולא נראה לי הגיוני שחלק כל כך גדול בHD נהר…
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
מצטער על הבורות ... אבל לא פעם אחת שאני מסתובב בפורום ורואה אנשים שמדברים על RAID 0 או RAID 1 ודברים דומים ולא הצלחתי להבין מה זה, מה המטרות שלו ,איך זה פועל ולמה צריך את זה ... תודה ...
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-