אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש הארד דיסק חדש במקום 3 ישנים עקב מחסור במקום . נפח כולל של 4 טרה לפחות .... מחפש גם SSD לשימוש משחקים ווינדוס . 250 גיגה .... יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר הביא לי היום את ה-HD החיצוני שלו שהפסיק לעבוד. מדובר ב WD mybook premium 320GB- חיבור USB. המחשב שלו הפסיק פתאום לזהות את הHD. המכשיר עדיין באחריות וגם בחנות ממנה הוא נקנה הסכימו להחליף אותו. העניין הוא שיש לו שם כמה קבצים שהוא צריך. אצלי במחשב הHD מזוהה נכון אבל לא ניתן לגשת אליו באמצעים רגילים(ב Disk management הוא מזוהה ללא FAT/NTFS). ניסיתי לשחזר את המידע באמצעות תוכנה שנקראת MediaRescue Pro. התוכנה זיהתה את הקבצים ואף ביצעה שיחזור לHD המקומי שלי. העניין הוא ש95% מהקבצים לא נפתחים- קובץ תמונה למשל-השם נכון, הגודל נכון אבל בהקלקה אני מקבל No preview available. כנ"ל עם קבצי וורד וכו. שחזרתי משהו כמו 10000 קבצים ולא נראה לי הגיוני שחלק כל כך גדול בHD נהר…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום ! אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי. שמתי עין על HD של סיגייט 3TB, יש כזה ב KSP ב 685 ש"ח. המחירים עדיין יחסית גבוהים אחרי ההצפות, עוד לא ירדו לרמה שהיו, קניתי לפני כמעט שנתיים 1TB של סמסונג ב 255, איזה זמנים, הקרטל על שתי החברות הגדולות חוגג... ולא רק זה הם גם הורידו שנה אחריות לכוננים ( אני יודע לא לכולם, אבל זה תמיד היה 3! ). בכל מקרה אחרי שפרקתי את כעסי, נחזור לנושא.. האם הדיסק הנ"ל שווה את הכסף, המטרה זה איכסון סרטי HD, ולי נראה קצת יותר משתלם 3TB לעומת הדגם של ה 2TB שלהם (ההפרש סביר). פשוט לפני שאני מבזבז כמות לא מעטה של כסף (אני סטודנט, והמחשב כבר חנוק מבחינת מקום), יש פה חברה שיכולים להמליץ על משהו טוב יותר או שזה סביר. ניסיונות עם הדגמים האחרונים של סיגייט, האם …
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום חברים, נתקלתי ב-2 הדיסקים האלו: Toshiba DT01ACA200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=841254 Seagate ST2000DM001 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812613 בפורומים ראיתי באופן כללי שיש המלצות על הסיגייט, אבל לפי ביקורות בNewEgg יש לסיגייט תופעה של רעשים מוזרים, שכנראה נפתרת ע"י עדכון קושחה. מבקש המלצה על אחד מהדיסקים האלו - או אחר עם מחיר זהה (450 ש"ח) במידה ויש. מצרף את הביקורות שקראתי (Most Helpful): Toshiba DT01ACA200 Seagate ST2000DM001 תודה.
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
המשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461520.10;topicseen אז לאחר שנמאס לי להיות עצלן, הרמתי את הכפפה, והזמנתי את הכבל הנ"ל: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220604126920&ssPageName=STRK:MEWNX:IT אולם כשחיברתי אותו, חיכתה לי הפתעה. ההארדיסק אמנם עובד פיזית (מרעיש, רוקד...), אך הוא לא מזוהה בביוס, ולא ניתן לעשות ממנו בוט. חיפשתי ברשת תופעה דומה, והסיבה היחידה הנראית לעין היא שהכבל לא תקין. האם באמת כך הדבר, או שמא יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/storage/news/2008/08/05/Pioneer-Produces-500GB-Blu-ray-Disc/p1 תואם לחלוטין לנגני BR רגילים. מדהים.
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הקשיח הזה מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר, 179 דולר נשמע שווה לא? http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=A5907566&dgc=SS&cid=251522&lid=4399086&acd=12309157445274932 תודה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
יש לי שאלה: דיסק קשיח 250. לכמה מחיצות כדאי לחלק ואיזה גודל כל מחיצה. אני שואלת כי פעם היתה לי מחיצה של 6 ג'יגה למערכת ההפעלה וזה עשה לי בעיות קשות. מה הגודל המומלץ לכונן שבו תותקן מערכת הפעלה, אופיס וכמובן תוכנות אנטי רוגלות ואנטי וירוס?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ה CD ROM שלי לא קורא כלום ! ומה שמוזר זה קורה אחרי שאני מכניס את הדיסקים שצרבתי של OFFICE DEPOT . כן אני יודע שזה חרא דיסקים אבל איו בררה . וה CD ROM לא קורא כלום . נראה לי שהו הלך לעולמו :-[ אבל זה ככה קרה לי לפני חן הלכו לי כבר 2 CD ROMS בגלל הדיסקים הצרובים (לא OFFICE DEPOT) . יכלו להיות שזה בגלל ה דיסקים ושה CD ROM מתאמץ יותר מידי . ומאתי שהו קרא את ה דיסקים הוא כאילו התאמץ לקרוא אותם . (פשוט אחרי הרבה זמן הוא נכנס ל דיסק . (כול זה קרא בעבר לפני שבוע). אתם יכולים להגיד לי מה זה . כי זה פשוט משגע אותי אין לי כול כך הרבה כסף כידי לקנות CD ROM אחרי חודש. אם אתם יודע מה זה אז תגידו מה אני צריך לעשות כידי שזה לא יקרא בעתיד. בבקשה תעזרו לי !
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
חברה אני חושב שזה בלתי אפשרי להעתיק די וי די בעזרת סי די רגיל אבל שמעתי מאנשים שאפשר לעשות את זה אז אתם יכולים לומר לי אם אפשר אם כן ? איך? בתודה מראש טומי
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום רב , ברצוני לרכוש הרד דיסק 250 של WD יש לי פה רשימה http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141804=142201&orderby=price אבל אני לא יודע איזה דגם מתאים לי לוח שלי הוא ( תוצאות מסנדרה ) SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 Processor(s) MPS Version : 1.40 Model : GA-K8NE Version : x.x System BIOS : 12/05/2005-NF-CK804-6A61FG0KC-00 Chipset : nVidia nForce4 ICP System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 12GB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : Empty Bank4/5 - A2 : Empty Chipset 1 Model : Advanced Micro Devices (…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, הושק ה-850 EVO לאחר ה-840 שיש לכמעט 100 אחוז מהפורום.. רציתי לשמוע איך הוא ? למישהו יש אותו ?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
במהלך הבדיקה הוא רשם 2 EA records processed
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן קשיח חיצוני לשם גיבוי Western Digital my book 1110 USB Device. שטח האחסון הוא 1 טרה והוא ישן. עכשיו אני מעוניין לרכוש עוד כונן קשיח נייד לשם גיבוי בגודל 1 טרה. ואני לא מבין בזה, 2.5 אינץ', 3.5 אינץ'. ממש לא מבין בזה. היום משתלם יותר לקנות 2 טרה? אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
הדבר הזה משגע אותי שנים,כל סרט PAL (שבמקורו הוא בפורמט R1 ז"א NTSC) פשוט רץ יותר מהר,הדיבור יותר מהר,אני יודע שזה בגלל ההמרה ב frame per seconds מ 30 או 29.9 ל 25 האם זאת הסיבה היחידה?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
hi ppl, any 1 knows about this drive if it is avalable in israel ?? if so, where and how much, this drive ROCKS !!!, King of the hill thank you
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מתלבט בין: 1) Seagate ST3500320AS 500GB - 265nis http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US&reqPage=Model&modelReqTab=Features# לבין 2) Western digital WD5000AAKS 500GB - 285nis השימושים יהיו למשחקים, ואולי אולי בעתיד אני אקנה קופסא של HD חיצוני, ואשים אותו בתוכה. שמעתי שיש דגמים של SEAGATE שעשו בעיות, האם זה הוא אחד מהם? תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
דיסק קשיח של 300 גיגה נבדק בעזרת תוכנת HDTINE ונמצאו BAD SECTOR -ים. הפעלתי את תוכנת HDD GENERTOR כל הלילה במטרה לתקן והיום בבוקר המצב נמצא על: שטח שנסרק - 7 % בלבד נמצאו 2915 סקטורים פגומים ותוקנו 18... אני לא מתמצא בתוכנה, האם זה אומר שהשאר יתוקנו בהמשך או שהשאר לא ניתנים לתיקון? זה הקצב הרגיל של הסריקה או שזה הרבה מעבר לזמן הרצוי? האם יש טעם להמשך הסריקה או שהדיסק פשוט פגום ולא ניתן לתיקון? תודה מראש TANGUSH
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם GigaByte HD4 . 6 חיבורי SATA, כולם תפוסים. 4 HD 1 SSD 1 צורב אני מחפש בקר SATA מהיר ואיכותי. השאלה אם לקחת פנימי או חיצוני ומה ההבדל? (מבחינת החיבורים)
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, הבנתי שSSD הרבה יותר מהיר מדיסק מכני. http://ksp.co.il/?list_compare=.28044..34390. אבל פה ניתן לראות שמהירות ההעברה של הSSD היא בסביבות ה400MB לשניה, לעומת הדיסק הרגיל שיכול להגיע ל5GB לשניה. אשמח לקצת סדר בבלאגן. בכל מקרה, לצורך חיבור הדיסק למחשב ועבודה רציפה איתו - מה עדיף? תודה
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני דיסקים DVD בנפח של 4.7GB אחד של GPT - והשני של ממורקס + על שינהם יש את אותו החומר, חומר שאני חייב לשחזר למצב תקין ופעיל. כמו שהבנתם הדיסקים נשרטו ונפגעו קשות. כאשר מפעילים חלק מהתוכנות והחומרים שבדיסק GPT הם םועלים חלק אך חלקם נעצרים לפתע מה שמביא אותי למסקנה שהוא פחות שרוט מהדיסק של ממורקס שלא מפעיל את התוכנות והחומרים ונעצר הרבה לפני. התוכנה הכי חשובה פועלת עד שלב מסויים עם דיסק הGPT ולאחר מכן ניתן להמשיך את הפעולה עם הדיסק ממורקס. אני חייב לדעת כיצד אני יכול לגבות את החומר מהדיסקים בין אם מדובר בתוכנת שחזור או שילוב חומרים משני הדיסקים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב 22X חשבתי על חברת LG, איך הוא ? ואיך החברה בעינייני צורבים ? יש את הדגם GH22NP20 ויש את הGSA-GH11L שזה עם הlight scribe נראה לי ששוה להשקיע 20-30 שקל בlight scribe בשביל זה למרות שלא יודע מתי אני יעשה בו שימש, אבל האם יש הבדל במפרט ? שמעתי שהשכלול הזה של הlight scribe יכול לעשות סתם בעיות... יש עוד דגמים טובים מומלצים ? ואיזה חיבור עדיף ? SATA או IDE ?
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
קניתי disk on key בנפח של 16 GB אבל המערכת קבצים שלו היא FAT32 ולכן אני לא יכול להעתיק לשם קובץ שגדול מ 4 GB ...מישהו יודע איך להפוך אתזה ל NTFS??? ניסיתי לעשות איתחול אבל הוא לא נותן לעשות NTFS!!!!!
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לאחרונה הוספתי למחשב HD נוסף של סמסונג (F3 SPINPOINT) של טרה. בנוסף לסמסונג יש לי גם WD של 500 גיגה. הWD משמש כהארד לאיחסון והוא מחולק ל3 חלקים בצורה אקראית. הסמסונג לא מחולק בכלל והווינדוס מותקן בו. כשאני נכנס מדי פעם לWD אני מקבל תקיעות כאלה ורעשים מוזרים של "קריאה" (בדקתי שזה לא קשור לתקלה - ע"פ מדריך רעשים של הארדים גוססים ) ) מדי פעם אני חווה תקיעות גם בסמסונג. ממה זה נובע כל העניין ומה אפשר לעשות כדי לתקן את זה. פרט לRAID כמובן. תודה מראש. defrag נעשה בצורה יסודית - לא עזר.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-