אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
זה מהיר מספיק? זה נורמאלי ירידות ל60 בהארדיסק כזה מומלץ? מוזר שאין תשובות לשאלות כאלה בסטיקי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז ככה .. הארד דיסק מתוצרת מקסטור 120 גיגא בייט 7200 RPM 8 מגא ביט באפר ... רכשתיא ותי לפני חצי שנה בערך פחות אפילו ... בחודש האחרון הוא התחיל לחרוק למשל אני מעלה תמשחק כלשהו לוקח לו איזה 15 שניות ואז הוא מתחיל לחרוק לעשות רעשים כמוש ל כונן תקליטונים או משהו בסגנון ואז עולה הכל יש לי שמחב פנטיום 4 2.66 256 מגא זיכרון פנימי די די אר מחשב דיי חדש מישהו אולי יוכל להגיד לי איך לפתור את זה ? אין לי משמ כח ללכתלחברה עם יש דרך אחרת של לפתור את זה מהר זה יעזור או האם זה בעיה בכלל ? תודה ...
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
שלום. אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואמא שלי ביקשה ממני לאחרונה שלפני שהמחשב שלהם יעבור למחסן (כרגע 2 מחשבים בבית - שלי ושל השאר, המחשב שלי יעבור לשאר והחדש יהיה שלי, הישן יישמר) היא רוצה שאני אגבה הכל ואעביר למחשב שקיים אצלי אחרי פרמוטו. חשבתי לייעל את התהליך ופשוט להעביר את ההארדיסק שלהם למחשב שלי, ואולי גם את שלי לחדש אם אני לא אמצא דרך יעילה לגבות מוזיקה ומסמכים (חשבתי על דיסק און קי בנפח 4 או 8 ג'יגהבייט, הם לא יקרים היום והפתרון נראה לי יעיל, אם למישהו יש חלופה זולה שירשום בבקשה). מה התהליך שאצטרך לעשות כדי לוודא שההארדיסק שלהם ייקלט בצורה הכי טובה במחשב שלי כשאני אחבר אותו ? תודה לעוזרים. אגב, אם זה משנה אני משתמש בחלונות XP עם SP2, והלוח הם שלי הוא מהדגם הבא : MSI 945G…
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקים מערך גיבוי ביתי בנפח של 1TB. אמור בעיקר לשרת מחשב מרכזי אחד, עם גישות ספורדיות ממחשבים אחרים. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM. תקציב משוער של 1000-1500 ש"ח. דרישות החובה הן - 1. הנפח המבוקש 2. אמינות 3. תמיכה ב-RAID-0 (MIRROR( רצוי מאוד 1. שקט 2. תמיכה ברשת (NAS?) 3. ניתן לבצע שינויים בעתיד (הרחבות, החלפות וכו') בעדיפות בינונית 1. תפקוד גם כשרת מדפסות (מדפסת משולבת של HP) 2. תוכנת גיבוי נוחה אני מתלבט לגבי האפשרויות הבאות 1. רכישה של פתרון NAS התומך ברשת 2. רכישה של ראוטר התומך בחיבוריות USB למערך אחסון 3. רכישה של מארז דיסקים, אשר יחובר פיזית למחשב המרכזי ומשם ישותף ברשת. האם יש אפשרויות נוספות שכדאי לשקול? בעתיד, אגב, אני צופה שארכוש מזרימדיה או אבנה…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עכשיו סיימתי להרכיב את OCZ Vector 150 מחליף Crucial M4 בגודל זהה השוותי אותו ל-EVO 840 שנמצא יחד איתו על המחשב תוצאות טובות יחסית ללוח הישן שלי P67
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי שאלה: דיסק קשיח 250. לכמה מחיצות כדאי לחלק ואיזה גודל כל מחיצה. אני שואלת כי פעם היתה לי מחיצה של 6 ג'יגה למערכת ההפעלה וזה עשה לי בעיות קשות. מה הגודל המומלץ לכונן שבו תותקן מערכת הפעלה, אופיס וכמובן תוכנות אנטי רוגלות ואנטי וירוס?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין סוגי הרישום על המדיות? למה כל סוג טוב והאם בכלל יש הבדל בין הסוגים למשל לצריבת תמונות או לצריבת סרטים? תודה ננסי
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
הארדיסק הזה שווה? המחיר בשביל הארדיסק הזה ממש זול. אבל מה יותר חשוב:המהירות של הRPM ? או המהירות של הזיכרון נדיף? והאם שווה לי לקנות את הארדיסק הזה?כי אם כן אז אני קונה בלי למצמץ. כי יש לי כבר הארבה זמן 150 גי'גה7200 של 8 זיכרון .אז במחיר הזול הזה...להארדסיק שנראה לי ממש שווה...אני יוכל לקנות.אני רק מחכה לדעה שלכם בנושא.הנה הפרטים והמחיר על המוצר הזה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני אחר חיפוש ל4 כונני 2TB ל NAS, כבר הבנתי ש WD ו Seagate בעייתיים מהבחינה הזאת, מבחינת מספר פלטות, לפחות בכונני 2TB, שיש גם יחידות של 2 ו של 3 פלטות, הבנתי שכמה שפחות, יותר טוב? כי יש פחות חלקים?, חיפשתי ונתקלתי בדגמים של Toshiba, הם גם מתגעים ב 1TB פר פלטה, אבל הבנתי שזה בעצם Hitachi לשעבר..אז לא ידע כמה הם טובים בכלל
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב. הייתי רוצה להעזר בכם בבחירה של דיסק קשיח בנפח 500GB בממשק Sata II. יש מגוון רחב וקשה לדעת במה לבחור. העדיפות הראשונה שלי היא לאמינות ויציבות (ומהירות כמובן). חשבתי על הדגם הבא, אשמח לדעת כיצד הוא מתפקד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21855&PHPSESSID=4e33271042ac1dbf0305f4bdcb2acd15 אשמח לשמוע הצעות, תקציב: עד 350 ש"ח. (אם ישנו כונן בנפח גדול יותר שנחשב ליותר איכותי אני מוכן להוסיף מעט כסף) אם דרושים עוד פרטים אשמח לתת. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7783580&type=1&product=1&dept_name=%f6%e9%e5%e3+%e4%e9%f7%f4%e92 חבר שלי זכה במכרז חבילה של מאה דיסקים של LGX8 במאתיים ועשר ש"ח והמחסן שלהם נמצא ליד הבית שלו בכ"ס כך שהוא לא שילם משלוח יוצא שכל דיסק עולה 2.1 ש"ח קוד של המדיה הוא PRODISKF01 לדעתי שווה לכם
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קיבלתי כונן קשיח פגום לחלוטין - לא חומרתית, אמנם, אבל עדיין המצב קשה: טבלת המחיצות שלו (Partition table) על הפנים, משהו שם לא בסדר, פגום, לא מזוהה על ידי אפאחת מהתוכנות כמעט - Partition Magic אומרת שטבלת המחיצות פגומה (שגיאה מספר 116) וכשאני מנסה לעשות פרמוט לכונן הקשיח גם לא עובד - הודעת שגיאה של Bad Argument או משהו כזה... Disk Doctor הדוסית טוענת שהיא מתקנת את הטבלה של הכונן הקשיח לאחר 10 שעות בערך, ואחרי שהיא כביכול סיימה - לא התבצע בעצם שום שינוי. עוד משהו אחד שחשבתי שיכול לעזור לי - Partition Table Editor של PQ שהיא גם דוסית, אבל אני לא יכול לעשות שם שום שינויים, משומה... FDISK הדוסית בStandart Mode לא רוצה למחוק לי מחיצות מהכונן הקשיח בגלל שאי אפשר לעשות את זה מSt…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש DOK מהיר, עליו תותקן מערכת הפעלה לינוקס (CLARKCONNECT), כך שהלוח אם יעשה BOOT ויריץ את מערכת ההפעלה מה-USB חשבתי על OCZ RALLY2 איזה DOK הכי מהיר בתחום המחירים של 200-300 איך משתווה כרטיס SD EXTREME III http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5666&perur=2&t=7&c=215 ל-DOK למשל? תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
דור חדש של דגמי 2.5 אינץ' וזוג דגמי NVMe לפלחים שונים של השוק: זה מה שמצפה לנו בתחילת השנה הבאה מהיצרנית הגדולה ביותר בשוק האחסון המהיר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי את ה128GB M4 SATA3 ב890 שקל, וזה עשה לי חשק להשלים את המפרט ולהרוג את צוואר הבקבוק של האיחסון השאלה שלי כזאת: הלוח שיש לי כרגע הוא מבוסס P67 B3, ואני מתכוון לשים את כל מע' הפעלה בSSD. יהיה איזשהו יתרון למערכת עם לוח Z68 כשהWIN מותקן כולו על הSSD? אחרי עידכוני ביוס לSSD הנ"ל, ושימוש שוטף ממושך(חודש, חודשיים) מישהו בעלי הSSD פה יכול להעיד על האטה כלשהי באופן כזה שהיה שוקל לקנות את הSSD פעמיים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום קראתי פה בפורומים לפני שכתבתי את ההודעה וכלום לא עזר לי עדיין :\ אני לוחץ F6 בתקנה וזה מבקש ממני דיסקט הפעלה של SATA?! אין לי כזה דבר ואפילו קניתי את הלוח אם עם הקופסא וזה בא עם הכל ואין שם שום דיסקט כזה :\ לוח אם epox 8RDA3+ מישהו יודע מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני לא מבין מה ההבדלים בינהם.. מישהו יכול להסביר?[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 23:02:54 ???
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום חברים , אני אמור לקבל מזרים מדיה HDX 1000 בעוד שבועיים אני מחפש לו HARD DISK מתאים מומלץ הדגם הזה http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=388 אני לא מוצא אותו בארץ !!!! מישהו יודע איפה הוא נמכר או אם יש דגמים של חברות אחרות המתאימות למזרים מדיה בו האיוורור לא מי יודע מה...
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי מאיביי זיכרון מיני SD 32 ג'יגה מקווה שלא נפלתי http://cgi.ebay.com/NEW-32GB-MicroSD-SDHC-card-32-GB-Class-10-SD-adap-/250855704058?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D1359628902864227488
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הנ"ל? (319 ש"ח) *אני מחבר אותו במקום הצורב במחשב הנייד, וכסטודנט אני מנסה לחסוך את ה470 ש"ח שעולה הEVO.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
בזמן התקנת ווינדוס, בטעות מחקתי את הpartition של אחד משני הדיסקים שהיו מותקנים אצלי במחשב.עכשיו המידע מופיע כRAW בווינדוס xp . לא פירמטתי מחדש אבל אין שום partition. הדיסק מכיל המון מידע חשוב. מחפירה באינטרט ראיתי שיש הרבה תוכנות שעושות את השחזור הזה, אבל כולן מצריכות תשלום. המידע מאד חשוב ואין לי בעיה לשלם, אבל לפני שאני עושה את זה, אני רוצה המלצה לתוכנה ספציפית, כי אין לי מושג מה ההבדל ביניהן. כמו כן, מין הסתם אעדיף תוכנה חינמית אם היא עושה בדיוק את אותה עבודה, אבל אם התוכנות הרציניות היחידות הן לא חופשיות- אשלם. חוץ מזה יש לי עוד שאלה: האם התוכנות האלה מזהות את הקבצים בדיוק באותה צורה כפי שהם היו על הדיסק לפני הבעיה, או שהמידע יימצא ללא השמות המקוריים, ולא בהכרח בתוך …
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
משהו שיהיה סביר וזול יחסית, 128 או 256 מגה. תודה !
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של GIGABYTE EP43-DS3, והבנתי שיש אופציה לחבר לוח הארד דיסק SATA באופן כזה שיאפשר לנתק ולחבר אותו גם כשהמחשב דולק. מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, ההרדיסק במחשב של קרוב משפחה שלי הלך לעולמו ואני מנסה להציל את המידע. היו לו 2 הרדיסקים פיזיים על המחשב שמחולקים לכוננים לוגים על ההרדיסק שהיה עליו הוינדוס הכול תקין אבל ההרדיסק השני הלך לעולמו. ניסיתי להגיע אליו דרך mini xp מ hirens boot אני מקבל מסך כחול. ניסיתי לעלות אותו עם ההרדיסק התקין ביחד וגם מקבל מסך כחול. ניסיתי לעלות ב DOS ולעשות chkdsk אבל גם קיבלתי אותו דבר מסך כחול. ניסיתי לעלות אותו דרך דיסק של וינדוס XP אבל תמיד אותו דבר אני מקבל מסך כחול. חשוב לציין שההרדיסק לא קיבל מכה בכלל הוא שלם לחלוטין. יש אפשרות איכשהו להציל את המידע או חלק ממנו ?
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-