אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
הצורב DVD עושה רק עבודה חקית הוא צורק רק 700MB כל דיסק גדול מזה כלומר DVD הוא עושה שגיאה באמצע הצריבה השאלה שלי היא אם יש לי משהו לעשות עם זה או פשוט לקנות חדש... ואם כבר לקנות חדש אז איזה צורב כדאי ועדיף שיוכל לצרוב גם דיסקים של 900MB ושל 9GB (חוץ מ700 ו4.7) תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני רוצה שיתמוך בSATA 3 כי אני לא רוצה לקנות בעתיד מארז חדש.. אני רוצה שיהיה לו חיבור USB 3 וחיבור ESATA (למה? כי כרגע הלוח שלי לא תומך USB3 אבל אני רוצה שהמארז הזה ישאר איתי... שיצאו HDD של 4 טרה אני יכניס את ה2 טרה שיש בתוכו למחשב וישים בקייס הזה 4 טרה...) כמו כן חשוב שיהיה קריר ביותר כי אני מתכוון לשים אותו שיהיה מחובר כמעט תמיד... אז לא איכפת לי אם יהיה לו איזה מאוורר ככה חיפשתי מלא ולא הצלחתי למצוא קייס עם USB3 וESATA... תמיד USB2 וESATA או USB3 בלבד.. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לאחר שרכשתי את Pioneer DVR-111, ראיתי באתר כי הוא ההמלצה הראשונה. אתמול הורדתי מספר קודקים-כדוגמת DIVX, K-LITE, ALL IN ONE, Codecs Pack-קודקים בסיסיים. לפתע כונן הDVD הפסיק לקרוא דיסקים-כל דיסק. לאחר שהגעתי למעבדת המחשבים, הטכנאי אמר כי הקודקים משבשים אותו, ויש להשתמש ב "POWER DVD". הקודקים הורסים את היכולת של הכונן לקרוא דיסקים?! ???
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר דיסק קשיח חיצוני עם התקן E-SATA לPC... בשביל זה צריך בקר תומך, כיוון שאין לי במארז תמיכה בהתקן הנ"ל. מחיפוש שעשיתי ברשת בכדי לקבל את מקסימום המהירות (עד 3GB לשניה) יש לקנות דגם שהוא יותר מתקדם מיציאות ESATA בבקרים זולים. לדוגמא: ST Lab A-341 PCIe SATA II 300 2CHANNEL (2P+2P) Raid CARD with PCI Express 1.0a specifications with Serial ATA II specifications תמיכה: NCQ מס' ערוצים: two independent Serial ATA channels תמיכה בדיסקים: SATA I and SATA II hard drives קצב העברת נתונים: Data transfer rate at 3.0 Gbps for Serial ATA II Data transfer rate at 1.5 Gbps for Serial ATA I תאימות: Windows 2000/XP/2003/Vista eSATA: לעומת דגם אחד אחורה של הכרטיס: שכבר לא…
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק נייד שהתחיל לעשות בעיות (חלק מהספריות לא ניתנות לפתיחה/קריאה/העתקה, אין גישה אליהן) בחלק מהספריות יש לי מידע חשוב שלא גיביתי, והייתי רוצה לדעת, לפני שאשלח לחברות שחזור מידע האם יש משהו שאוכל לעשות לבד במאופן עצמאי? להפעיל תוכנת שחזור כזו או אחרת... קראתי קצת על תוכנת easy recovery, האם לדעתכם היא מתאימה? בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לצרוב דיסק ולהגן עליו משכפול/שעתוק, יש אפשרות? אשמח לקבל לינקים לתוכנות/הסברים איך לבצע... תודה מראש, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קניתי 2 זכרונות של sandisk מהדיוטי פרי sandisk ultra backup של 16 גיגה ויש לי וונדוס 7 עכשיו שאני בא להכנס זה לא פותח לי את ה u3 מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
הורדתי קובץ אימאג' של Ubuntu לינוקס, ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק DVD. הדיסקים הם מחברת TEAC, DVD+R X16 CERTIFIED 4.7GB. הצורב הוא LG 4167B, נקנה לפני חודש ועד עכשיו צרבתי בעזרתו רק פעם אחת, על אחד הדיסקים מהחבילה שיש לי עכשיו, את המשחק COD II. לא ביצעתי לו שום עדכון קושחה. מה שקורה הוא, שאני מכניס את הדיסק לתוך המחשב והוא מזוהה ע"י המחשב. הוא ריק, אבל בכל זאת תמיד אפשר להיכנס לתוך תיקיית הדיסק הריקה דרך המחשב שלי. רק שהפעם אני לא יכול ומופיעה לי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה). אני התעלמתי מזה, פתחתי את נרו והתחלתי צריבת אימאג' על המהירות הכי נמוכה. רק שנרו טוען שאין דיסק, ומבקש ממני להכניס אחד חדש. ניסיתי את כל 8 הדיסקים שיש לי בחבילה, ואף אחד מהם לא מזוהה ע"י נרו, הוא ממשי…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מצליח לעשות לו רק Quick Format כשאני עושה פורמט מלא, אז הוא מראה שהתהליך מתקדם (משהו כמו 10 דקות), ואז כתוב לי שהפורמט נכשל ווינדוס ויסטה
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
קניתי מדיה אחת והיא באה בתוך קופסאת פלסטיק קטנה וסגורה שנראית כמו דיסקט וזה די מעצבן לפתוח את זה כול פעם אז קודם כל האם יש אריזה שונה שמתאימה מלכתחילה רק למחשב או שזה מה יש? שנית הבנתי שאפשר להשתמש בו פשוט כמו הרדדיסק בלי שום תוכנה אז - פירמטתי אותו וכתבתי עליו קצת דרך הEXPLORER ועכשיו אני לא יכול להוסיף כלום בלי לכתוב הכול מההתחלה ???
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
רכשתי את הצורב לפני מספר חודשים וחוץ מ-4 צריבות ראשונות בהתחלה לא יצא לי להשתמש בו...הוא עשה טיפה בעיות, הוא לא קרא דיסקים לדג' אבל לא ממש התייחסתי לזה. לפני שבוע בערך ניסיתי שוב לצרוב, אולי 4 פעמים והוא דפק את כולם. כרגע הוא בכלל לא מזהה דיסקים ורק עושה רעשים של כמו חריקות ומתאמץ. ניסיתי אותו עכשיו אצל חבר לפני שאני מחזיר לחנות והוא עובד בלי בעיות, קורא/כותב והכל חלק... למישהו יש מושג מה הבעיה יכולה להיות? קניתי כבל IDE חדש לכל מקרה (80 פין) ועם הכבל של החשמל אני לא חושב שיש בעיה, הצורב נדלק ופועל, רק עושה בעיות. תודה ענקית!
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי קניתי בהום-סנטר מדיות DVD-R SILVERLINE , אבל לא היה להם מדיות DVD-RW (ל NEC 3500) איפה יש לקנות (חנות רגילה, לא אינטרנט)? מה מומלץ? וכמה עולה? תודה
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, הדיסק הנייד שלי מראה סימני חיים (נורה דולקת) אבל לא מזוהה ע"י המערכת,גם לאחר ניסיון במחשב אחר. האם יש דרך לשלוף את המידע?
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ברצוני להתקין שתי מערכות הפעלה על PC אחד ולהפריד ביניהן ע"י מחיצות. במידה והתקנתי תוכנות על מחיצת WINDOWS, איך אוכל להשתמש בהן בלינוקס ? בשביל להשתמש עם תוכנות בשני OS, חייבים לתקין תוכנות על מחיצה נפרדת?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי DISC ON KEY של KINGSTONE בהתחלה הוא היה FAT32 והכל היה בסדר היה מעביר סרטים מהמחשב וצופה בהם ב-DVD אבל הבנתי שעדיף להשתמש ב-NTFS אבל עכשיו ה-DVD לא קורא את DISC ON KEY אפשר להחזיר אותו בחזרה ל-FAT32?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
כותרת: בעת ההכנסה זה לא קורא את -DOK. ניסיתי ע"י הכנסה של DOK אחר וזה כן קרא. מה הבעיה בעצם? מישהו יודע אולי על DOK'S אחרים שכן יתמכו בחיבור USB בטלוויזיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק ישן שאני מעוניין להשתמש בו כהארד דיסק נייד. הבנתי שניתן לחבר מתאם IDE2USB, השאלה שלי היא- מכיוון שאני לא רוצה וגם לא יכול סתם "לזרוק" כסף- האם אפשר להסתפק רק בכבל הנ"ל ללא(!) ספק כח? או שזה אמור בכל מקרה להגיע עם? (למשל: http://www.noacomp.co.il/ShowPic.asp?Pic=uploadimages/859815.JPG) ברור לי שאפשר פשוט לקנות "חבילה מלאה" כמו: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product/z_25351.jpg אבל, כאמור, אני רוצה לחסוך. עוד שאלה- לגב קירור- אני לא מתכוון להשתמש בכבל הרבה פעמים, רק פעמים בודדות שבהן אני ארצה לצרוב חומר מהמחשב שלי אצל חבר עם צורב DVD (ואל תגידו לי עכשיו-"יא קמצן, אז פשוט תקנה צורב DVD, בלה, בלה, בלה), אז בסה"כ אני מתכוון לחבר ת'הארד דיסק לזמן …
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
במידה וההרד דיסק שלי מחולק למספר כוננים וירטואלים ויש לי צורך בפירמוט המאסטר (DRIVE C) , עליו מולבשת מערכת ההפעלה גם כן. האם כאשר אפרמט אותו ייפגעו קבצי גיבויים שיושבים על כוננים אחרים? (D E )? כתוצאה מפגיעה במערכת ההפעלה או שעצם החלוקה של הכוננים ב BIOS בעצם מגן עליהם כאשר מפרמטים את הכוננים מבחוץ מדוס? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הדבר הזה משגע אותי שנים,כל סרט PAL (שבמקורו הוא בפורמט R1 ז"א NTSC) פשוט רץ יותר מהר,הדיבור יותר מהר,אני יודע שזה בגלל ההמרה ב frame per seconds מ 30 או 29.9 ל 25 האם זאת הסיבה היחידה?
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עשיתי מעבר מXtreamer Pro ל Xtreamer Prodigy Black, ומאז הhdd מתנהג מוזר. כשאני מעביר קבצים, הוא מעביר אותם, וכשאני מכבה אותו ופותח בחזרה, הקבצים לא נראים לעין( אם כי ניסיתי להעביר את אותו קובץ מהמחשב רשם לי שיש כבר קובץ בעל אותו שם, והוא לא נראה לעין). כשאני מוחק תיקיות, הם לפעמים נמחקות ולפעמים מבקשות הרשאות Unix, וגם כשהן נמחקות, לאחר כיבוי והדלקה הן חוזרות. מה הפתרון? כרגע הדבר היחיד שעולה לי לראש זה לפרמט את הארדיסק דרך הסטרימר. מה הפתרון? כמובן שהכול עבד חלק ויפה באקסטרימר פרו
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מחפש כונן 1T אשר ישמש לגיבוי בעיקר. ראיתי שהסמסונג F3 מומלץ , לא הצלחתי להבין למה הוא מומלץ.. לא הבנתי למה בסטיקי יש רק כונני סמסונג.. האם יש כונן יותר איכותי מה Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX - ב 455ש"ח מה רע? תודה
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום חברים , אני אמור לקבל מזרים מדיה HDX 1000 בעוד שבועיים אני מחפש לו HARD DISK מתאים מומלץ הדגם הזה http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=388 אני לא מוצא אותו בארץ !!!! מישהו יודע איפה הוא נמכר או אם יש דגמים של חברות אחרות המתאימות למזרים מדיה בו האיוורור לא מי יודע מה...
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ההודאה הרשמית בכך שמכשירי iPhone וותיקים "זוכים" לטעום ממנגנון בטיחותי אשר מגביל את הביצועים שלהם הביאה איתה מגוון כאבי ראש חדשים עבור היצרנית האמריקאית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון ל-Nokia 3109 שלי ואני לא מבין באיזה מהם הוא תומך. ראיתי את הסוגים הבאים: microSD microSD TransFlash Mobile microSD microSDHC איזה מהם מתאים למכשיר שלי? כמה יעלה לי 2G זיכרון ואיזה חברה מומלצת היום?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי קבצים של 780 ו-825 (זה משחק) ואני לא מצליח לצרוב את זה בנרו עם דיסק של 780 מגה. מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-