עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by THE_COMMANDER,

SONY CRX-175E-RP 24X10X40 מפרט מלא http://www.sony-middleeast.com/pcrelated/crx175_fs.htm

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ברשותי הרדיסק חיצוני חדש לגמרי Toshiba Store Art 500GB . ישנם קבצים מסוימים שאני לא מצליח להעביר מהמחשב להרדיסק בטענה שאין מספיק מקום על הדיסק. מיותר לציין שההרדיסק רחוק מלהיות מלא. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  3. שלום לכולם, ברשותי צורב DVD של NEC דדגם 3550A. הצורב עובד היטב אני צורב בו imag-ים, data ועוד. לאחרונה ניסיתי לצרוב סרט DVD ,אך גיליתי שהמחשב אינו מזהה שיש דיסק בכונן. ניסיתי מספר סרטים על מנת לוודא שהבעייה איננה בסרט. כמו כן עידכנתי קושחה (גירסה 1.06), אך הבעייה נותרה בעינה. אני רוצה להדגיש שהבעייה היא רק בקריאת סרטי DVD. האם מישהו יודע במה מדובר והאם יש פתרון, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  4. שלום לכל, צריך עזרה , בתחילת התקנת ויסטה התבקשתי לבחור את המיקום של התקנת מערכת ההפעלה ,בחרתי להתקין את המערכת בחוצץ primery של 100G (מתוך 500G שקיימים אצלי ) בשל אי הבנה המשכתי האלה בהתקנה בלי לעשות חוצץ לשאר הדיסק ,עכשיו אני עם מערכת התקנה מותקנת וכונן C אחד של 100G בלבד .מבלי לעשות פורמט והתקנה מחדש, איך אני יוצר עוד כונן ומחזיר את ה 400G שלא מופיעים אצלי במערכת? תודה .

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by CaRTeR,

שלום להרדדסיק שלי יש ide של 80 גידים ולכונן דיסקים שלי 40 האם החלפת 80 הגידים בהרדדסיק ל 40 תוריד את הביצועים ? ובקשר לכונן דיסקים 40 גידים זה מה שהוא צריך להישאר איתם ? בתודה מראש .

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  6. השאלה שלי אם אפשר לצרוב נגיד תוכנית טלויזיה שמורידים מהאינטרנט עם צורב דיוידי בצורה שיהיה אפשר לראות אותה בדיוידי שלא תומך אפילו ב vcd כלומר לצרוב את זה בפורמט של דיוידי ואם כן איך?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה הנ"ל הפורום המתאים - אם לא , עמכם הסליחה... רציתי לדעת איך אני מוציא (בשלום) את ההארד דיסק מתוך המארז שלו. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. האם אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by YOR8,

נא המלצתכם בין האפשרויות הבאות: (1) כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS (2) SEAGATE 500GB SATA2 7200 RPM 16MB . תודה

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  10. שלום אני מעוניים לקנות HD חיצוני [uSB] שישמש רק / בעיקר לגיבויים חשובים. הכי חשוב שיהיה אמין לשמירת אינפורמציה לטווח הארוך. גלשתי קצת באינטרנט ונסגרתי דיי על WD גם בגלל המחיר וגם בגלל כתבות. אך לא הצלחתי למצוא הבדל בין 2 דגמים שכמעט ואין הבדל במחירים: 1. WD Passport Portable 120GB WDXMS800TE 2. WDE1MS1200 WD Elements Portable 120GB איזה מהם יותר טוב לגיבויים? [מהירות לא כל כך משנה] תודה!

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

מעניין אותי כמה עולה 64\128 DDRAM נייד(כזה שאתה מחבר למחשב דרך USB ואז מוציא), והאם יש הבדלי ביצועים בין 128 PC2100 נייד לבין אותו הזיכרון רק בתוך המחשב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Sunny Jim,

היי, קניתי מחשב חדש לקרובים, כאשר המחשב הורכב במעבדה(זיגזג לצורך העניין, אז אין צורך לדאוג לגבי הרכבה מקצועית ובדיקת רכיבים כנדרש אני חושב) בכל מקרה, הדיסק הקשיח הוא WD250 KS. הבעיה היא, שמשום מה כשרציתי להתקין את מערכת ההפעלה, הUNPARTITIONED SPACE היה בסה"כ 130 GB (הארד דיסק מפורמט וללא מחיצות). בBIOS אכן ההארד דיסק ע"פ הדגם הוא ההארד דיסק הנכון, כאשר בדגם בפירוש כתוב 250 KS אז זאת לא הייתה הבעיה... בכל מקרה בנתיים התקנתי הכל והכל עובד כמו שצריך, אז במה יכול להיות העניין? אצטרך לבקש מהחנות להחליף, או שזאת בעיה נפוצה?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  13. המפרט שלי: amd phenom 2 x4 965 mugen 3 cpu cooler gigabyte ga-m68mt s2p seasonic psu 430w active pfc 80 ddr3 8gb seagate 1tb 660 GTX thermaltake v3 black edition אני רוצה לקנות את זה: https://www.tms.co.il/product/14835 1. הספק יעמוד בזה אם אוסיף SSD? 2. הSSD מגיע עם כבלים או שצריך לקנות בנפרד? (אין לי כבלים בבית) 3. שאלה לא כל כך קשורה... ווינדוס 10 ירוץ טוב במפרט הזה? הכבלים האלו? https://www.tms.co.il/product/15107 https://www.tms.co.il/product/13593

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by Fungus Funk,

מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by ScreameR,

16GB, שיהיה עשוי מחומרים טובים - עמיד, הוא הולך להסתובב הרבה בחוץ בין אם בין משרדים ובין אם בשטח, מאוד מאוד מאוד חשוב לי שהוא יקרא ויכתוב מהר ושיהיו לו כמה שפחות חלקים שיכולים ללכת לאיבוד או להדפק עקב בלאי. התקציב הוא 150 ש"ח +\- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Bear Cub,

בערך 200 ש"ח איזה חברה ואיזה דגם? (יש לא מעט) צורב שישומש הרבה לצריבה. בבקשה לבחור מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_933

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by SLI/CF,

מהי הדרך\התוכנה הטובה ביותר להמרה מדיסק דינאמי לבסיסי? ישנה עדיפות כמובן לביצוע הפעולה ללא איבוד מידע. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by iyehuda,

עד היום סילבר ליין היו RITEK ואלה הם של חברת INFOMEDIA מישהו שמע עליהם האם הם טובים יש לי NEC 3500 ולא הצלחתי לצרוב עליהם ב X8 רק בX4 הצריבה נראת בסדר אבל זה נראה לי זיוף

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  19. יש לי שני דיסקים קשיחים שאני מעוניין לדעת האם יש להם Buffer של 2MB או 8MB. 1. Maxtor DiamondMax Plus 8 40GB ATA/133 2. Western Digital WD Caviar WD800JB 80GB

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by steelmanx,

לפי מה שראיתי הביצועים שלי ב4K הם חצי ממה שאמור להיות. מפרט:asus g51vx-x1a ציפסט אינטל pm45 עם ich9. הלוח תומך בsata 2.(חשבתי שרק הקריאה הרצופה מושפעת מזה). התקנתי rst ו inf לציפסט הכי חדש. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by Shadowman,

יש לי הרד דיסק 38 gb חילקתי אותו די מיזמן לשני חלקים 18 ו 20!! עד עכשיו הכל היה טוב... עד שההרד דיסק d התחיל ליהיות נורא איטי... אז החלטתי לעשות לו פורמט.... אבל לא עזר עדיין נורא איטי.. בילתי ניסבל אפילו קובץ בגודל 5 mb אני מעתיק מהרד דיסק להרד דיסק 2 דקות!! מה יכולה ליהיות הבעיה? העם יש פיתרון..??????

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by Dramatic7,

שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי לי באולטרה בוק של אסוס (UX31A) המחשב הגיע עם כונן SSD בנפח של 128GB. מרגע שהעלתי את המחשב שמתי לב שבמאפייני הכונן מופיע שהקיבולת המקסימלית שלו היא 101GB. בהתחלה חשבתי לתומי שאולי מדובר בסוג של מחיצה שקיימת בכונן עליו קיימים ההתקנות של מערכת ההפעלה והדרייברים, אבל לאחר ששאלתי נציג טכני בנדון הוא הסביר שמדובר בפערים בשיטת החישוב של נפח הכונן. גם לאחר שניסתי לחשב את הפערים הללו (כלומר, לחשב כל קילובייט כ-1024 בייט וכן כל מגה בייט כ-1024 קילובייט במקום לחשב כל יחידה כ-1000 עגול כמו שאנחנו רגילים לעשות) התברר לי שאני עדיין אמור לקבל נפח גדול יותר בהארד דיסק (איזור ה-120GB). השאלה שלי היא לאן באמת נעלם נפח הדיסק שלי, שכן מדובר בפער של 27GB בין המפרט…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. ??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ohaddi,

שלום יש לי הארד דיסק seagate st3500320AS הרצתי בדיקה benchmark של hd tune והיא הפסיקה באמצע לכן הרצתי בדיקת error scan ומצאתי 4 אזורים פגומים(0.2% בלוקים פגומים) מה המשמעות של זה? יש דרך לתקן? יש סכנה של איבוד מידע? תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי 2 הארד-דיסקים של 250 ג'יגה: WD2500JS & SP2504C והתכוונתי ליצור מהם מערך RAID אפס לשיפור הביצועים. הסתכלתי בכמה אתרים ויש ויכוח לגבי השאלה האם השיפור בביצועים במשחקים ובמערכת הפעלה שווים את הסיכון הגבוה יותר של קריסה מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים