עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dids22,

ניסיתי לצרוב דרך נרו\Alcohol 120%\ווינדוס וכל פעם הצריבה נכשלת (ניסיתי לצרוב קבצים שונים) מה יכולה להיות הבעיה? יש לי את הצורב של LG (קומבו עם dvd)

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by amisha,

מה אתם אומרים עליו ? מה אתם יודעים עליו ? למישהו יש אותו ? ממליץ ? לא ממליץ ?? האם הוא תומך U3 ?

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  3. שיטת האחסון המרשימה של אינטל זמינה כעת גם בכונן SSD בנפח כפול של 750 ג׳יגה-בייט - והמפעל האחראי על התפוקה יורחב משמעותית בכדי לעמוד בביקושים גדולים יותר לכתבה

4. ראיתי את ה128GB M4 SATA3 ב890 שקל, וזה עשה לי חשק להשלים את המפרט ולהרוג את צוואר הבקבוק של האיחסון השאלה שלי כזאת: הלוח שיש לי כרגע הוא מבוסס P67 B3, ואני מתכוון לשים את כל מע' הפעלה בSSD. יהיה איזשהו יתרון למערכת עם לוח Z68 כשהWIN מותקן כולו על הSSD? אחרי עידכוני ביוס לSSD הנ"ל, ושימוש שוטף ממושך(חודש, חודשיים) מישהו בעלי הSSD פה יכול להעיד על האטה כלשהי באופן כזה שהיה שוקל לקנות את הSSD פעמיים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  5. ישנם המון מדריכים לפריצת הכונן מה שמאפשר כל מיני תוספות מעניינות, רציתי לדעת אם מישהו מכאן הצליח או ניסה ?? ועוד כמה שאלות , יש לי כונן 1 טרה פנימי שמחולק ל3 מחיצות, ורציתי לדעת למה יש לי עוד מחיצה שנקראת system reserved מהי מטרתה ? ולמה על כונן C ו- D רשום שהם: פריימרי פרטישן, ועל המחיצה השלישית E רשום לוגיקל דרייב ?? מה ההבדלים בינהם ולמה הכונן E לא קיבל עליו גם להיות פריימרי ?? רב תודות, ניר

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by G-BOY10,

יש לי שתי כוננים על המחשב, כונן אחד מפוצל לשתיים. ואמרו לי שאני צריך להגדיר זיכרון וירטואלי על שתי הכוננים כי אם אני אגדיר רק על אחד אז הביצועים במשחקים שאני מפעיל מהכונן ללא הזיכרון הוירטואלי יפעלו הרבה יותר כרועה מהמשחקים שמופעלים מהכונן עם הזיכרון הוירטואלי האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by asafgolan,

התחדשתי בLED של סמסונג וברצוני לקנות DOK שישמש להצגת סרטי FHD וגם סרטי תלת מימד. מה דעתכם על הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=15124 האם DOK איטי יותר יכול לעשות בעיות גם בניגון הקבצים או שהעתקה שלהם לכונן פשוט תיקח יותר זמן?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by shark1011,

ערב טוב, אני מחפש DOK 16GB כפי שצויין בכותרת, ואשמח להמלצה בנושא. חשוב לי שיהיה די מהיר וגם אמין, לא יוצא לי יותר מדי להתעניין בתחום הזה. מצאתי מספר דגמים זולים בזאפ אבל אני לא יודע מה עדיף ואשמח לעזרה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746572 של סאנדיסק ב138ש"ח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=770407 של קינגסטון ב135 ש"ח בעיקרון ראיתי עוד דגמים אבל בטווח מחירים הזה יש רק של סאנדיסק וקינגסטון. האם אלו דגמים מומלצים? יש אחרים מומלצים?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  9. ערב טוב לכולם ;D יש לי מפרט דיי ישן אבל עובד ומספק את הסחורה.. Q6600 4GB RAM DDR3 1333 470GTX 1280RAM SSD 38GB של אינטל (בין הראשונים) Samsung 500GB ועוד... השאלה שלי היא האם להחליף SSD לאחד אחר בגלל שלוש סיבות! 1.הבנתי ש SSD של 120GB+ הם יותר מהירים בצורה משמעותית! (אשמח אם מישהו יוכל לשפוך מאט אור מדוע ולמה?) הוא דיי קטן לי וצפוף. חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=18001 2.הוא דיי קטן לי וצפוף. 3.יש לי מחשב נוסף עם דיסק מכני ישן שאני מעונין לשלב שם SSD. חשוב לציין שלשתי הלוחות קיים חיבור SATA 2! נ.ב אשמח אם תכלו לענות לי על כמשה שאלות נוספות: האם המפרט הזה סביר למשחקים למרות הסיבה שהוא ישן? והאם כונן SSD ישפר משמעותית את הביצועים למחשב סלוני שיושב לי ב…

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  10. התקנתי מערכת הפעלה ועוד כל התוכנות כרגע אני מועניין לחלק את הדיסק לשני מחיצות ,האם זה מומלץ ולא יגרום לבעיות ? עדיפות לחלוקה מהחלונות עצמם (זקוק להסבר) תודה !

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  11. יש לי שתי צורבים אני רוצה להוציא את ה-CD-RW (אני לא משתמש בו) אז פשוט להוציא את הכבל (חיבורים) או שצריך לעשות משהו בביוס או בווינדוס ?? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by idanmal,

שלום לכולם .... מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה ההבדל בין המדיות, למה יש כאלו יותר טובים ויקרים, ולמה לא לקנות חברות לא מוכרות. אני פעם אחרונה קניתי מדיות של teac במחיר מצחיק ואז מישהו פה הסביר למה המחיר הזה,כנראה היו מזויפות . בקיצור מחכה להסברים מה לא טוב במדיות שהפירמה שלהן לא מוכרת ? ומה כל כך טוב במדיות של VERBTIME? כי אני לא מרגיש שום הבדל. עד היום אני צורב על מדיות כאלו בלי פירמה תקראו לזה ולא היו שום בעיות לא במדיות ולא בצורב שלי שאני מרוצה ממנו צורב על הכל וקורא הכל.

13. זה ככה התקלה היא פשוט נשבר אחד הפינים בהרדיסק.... אותו דבר קרה גם לחבר שלי (RK) רק פין אחר אצלו נשבר ;D זה אמרו לנו שאפשר להחליף את ה לוח הזה שעל ההרדיסק בחדש... מישהו אולי יודע איפה אפשר לעשות את זה כמה זה בערך יעלה והם זה כדאי? תודה ביי

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by the_alex_shooter,

שלום ! אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי. שמתי עין על HD של סיגייט 3TB, יש כזה ב KSP ב 685 ש"ח. המחירים עדיין יחסית גבוהים אחרי ההצפות, עוד לא ירדו לרמה שהיו, קניתי לפני כמעט שנתיים 1TB של סמסונג ב 255, איזה זמנים, הקרטל על שתי החברות הגדולות חוגג... ולא רק זה הם גם הורידו שנה אחריות לכוננים ( אני יודע לא לכולם, אבל זה תמיד היה 3! ). בכל מקרה אחרי שפרקתי את כעסי, נחזור לנושא.. האם הדיסק הנ"ל שווה את הכסף, המטרה זה איכסון סרטי HD, ולי נראה קצת יותר משתלם 3TB לעומת הדגם של ה 2TB שלהם (ההפרש סביר). פשוט לפני שאני מבזבז כמות לא מעטה של כסף (אני סטודנט, והמחשב כבר חנוק מבחינת מקום), יש פה חברה שיכולים להמליץ על משהו טוב יותר או שזה סביר. ניסיונות עם הדגמים האחרונים של סיגייט, האם …

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  15. קניתי 200JB ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר בעזרתה לבדוק את המעלות שלו? או שצריך להשתמש ב"מדחום" חיצוני?

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by iidoido,

אהלן, יצא לי לשאול את השאלה הזאת בפורום באיזשהו דיון אבל לא קיבלתי תשובה וודאית. גם חיפוש בפורום לא נתן לי מסקנה חד משמעית וסופית איך לעשות את מה שאני רוצה לעשות. העניין הוא מאוד פשוט ככה שאני יודע שהפיתרון ממש מולי אבל לא יודע איך לבצע אותו: כרגע אני משתמש בכונן HDD אחד בנפח 1TB לכל המחשב. החלטתי לא לחלק את המחשב לכונן C וכונן D ולהשאיר כונן אחד בלבד, שמן הסתם הוא C. עכשיו עם ההתארגנות לקנייה קבוצתית, אין סיכוי שאני מוותר על האופציה של ה-SSD, רק העניין הוא שאני עדיין רוצה שיהיה לי הרבה נפח לאיחסון של שירים, סרטים, סדרות וכו'. לכן השאלה שלי היא סך הכל איך אפשר לעשות כונן אחד שלם, כונן C, שיהיה רק SSD, וכונן אחד שלם, כונן D, שיהיה רק HDD? מתאר לעצמי שאני אחבר את ה-SSD ל-SA…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  17. שלום נניח ויש לי כונן כלשהו, למשל כונן C או D, והוא NTFS, ואני משתמש בו, יוצר קבצים, ומוחק קבצים. אם אני אריץ תוכנה שמאפשרת לעשות Undelete, כגון Recuva.EXE, אז היא תראה לי את רשימת הקבצים שנמחקו ועדיין שמורה אליהם הפנייה. השאלה שלי, איך אפשר "לנקות" את הרשימה הזו? שימו לב: מה שחשוב לי זה לא העלמת תוכן הקבצים דווקא.. כלומר הקבצים שנמחקו לא מכילים תוכן חשוב או סודי שאני רוצה להשמיד - ממש לא. (בשביל זה יש לי תוכנה שנקראת Shredder.exe - היא משמידה את תוכן הקבצים לפני שהיא מוחקת אותם) מה שאני כן רוצה, זה אפשרות לנקות פעם בכמה זמן(נגיד פעם ב-3 חודשים) את הרשימה של ה-File System, כך שאם אני אריץ תוכנה של Undelete על הכונן, אז זה יגיד לי שאין קבצים שניתן לעשות להם Undelete. תודה …

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  18. יש לי 2 הרדיסקים - 640 + 500 ה640 חדש ואליו מתבצע הGHOST בכדי שהמערכת הפעלה תפעל ממנו וכל שאר קבצי המדיה יחזרו ל500 כרגע חיברתי את ה640 רק כדי שאני יוכל להעביר אליו את תיקיית הסרטים(כ300GB) כי אין לי מקום ב500 והוא אמר לי שבמידה ונבצע GHOST מה500 ל640 אז יכול להיות שהתיקיית סרטים שהעברתי ל640 תימחק בגלל זה. אז השאלה היא אם הGHOST פשוט מוסיף להרדיסק את המידע או שהוא מעביר על חשבון מה שכבר קיים? אגב, הGHOST זאת העתקה או שהמידע יהיה ב2 הדיסקים ואז זה מצריך פירמוט של ה500? שיניתי מיקום לתיקיית המוסיקה שנמצאת בתיקיית המשתמש שלי(ווינדוס ויסטה) ולאחר שזה סיים להעביר, הופיע לי האייקון של ההרד דיסק והפרטים שלו(מסמן אותו בכחול ומופיע לי הנתונים של ההרדיסק) וכשאני נכנס אליו אז מופיע…

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  19. אשמח לשמוע ביקורות על מארזים לדיסק קשיח IDE 3.5 חיצוני - שנותנים לי חיבור USB (עבור כל דיסק שיש לי, בכל נפח) האם יש מודלים מומלצים? האם עדיף בכלל דיסק USB חיצוני? תודה

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by soprno,

טוב, אז יש לי מספר שאלות לגבי mb buffer 1. מה התפקיד שלו בדיסק קשיח, ומה זה בעצם עריכה: נראה לי שמצאתי תשובה לזה: 2. אם היה אפשר באופן תאירוטי(וגם אם לא) לייצר(או לפחות לעשות מעיין אב-טיפוס) מה היה יכול להוסיף 32mb buffer או אפילו יותר?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  21. במחשב מותקן SSD 840 של סמסונג והBIOS מקונפג על AHCI היום קניתי דיסק קשיח חדש של סיגייט 3T כדי שישמש לאחסון. בהתחלה הוא בכלל לא זיהה אותו ורק אחרי שנכנסתי לכלי ניהול הדיסקים ראיתי את הכונן עם אפשרות לפרמט 746 גיגה בלבד. Windows7 64bit I5 2300 INTEL dh67bl מה עושים? מחזירים לחנות?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by meiten,

שלום, אני מתן ואני חדש בפורום! אשמח לעזרה- יש לי כונן 320 GB של SEAGATE שפעם היה נקרא במחשב, והיום כבר לא. הכונן ממשיך להיקרא ב-DVD אך לא במחשב אשמח לעזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

מחפש משהו כזה רק שהוא יהיה חיצוני עם חיבור USB לא מצאתי כלוב ל-3/4 הרד דיסקים

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  24. אני לא מתכוון לדיסקים שניתן לשכתב עליהם יש הרבה דיסקים +R שיש להם תוספת של RW על הדיסק או על העטיפה לדוגמה מי שיש לו ורבטים +R אחד האנשים אמר לי שהסימן RW מסמן שזה דיסק יותר טוב לסרטים האם זה נכון ? ( נהייתי מכור לפורום הזה )

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  25. אז בשעה טובה ומוצלחת קניתי דיסק חדש של WESTERN DIGITAL 250KS . מזוהה כמובן בביוס,אך משום שהרבה זמן לא התעסקתי עם הדברים האלה,שכחתי כבר איך להפעיל את הדיסק במערכת הפעלה. מחכה לעזרה.

• 4 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים