אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם ;D יש לי מפרט דיי ישן אבל עובד ומספק את הסחורה.. Q6600 4GB RAM DDR3 1333 470GTX 1280RAM SSD 38GB של אינטל (בין הראשונים) Samsung 500GB ועוד... השאלה שלי היא האם להחליף SSD לאחד אחר בגלל שלוש סיבות! 1.הבנתי ש SSD של 120GB+ הם יותר מהירים בצורה משמעותית! (אשמח אם מישהו יוכל לשפוך מאט אור מדוע ולמה?) הוא דיי קטן לי וצפוף. חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=18001 2.הוא דיי קטן לי וצפוף. 3.יש לי מחשב נוסף עם דיסק מכני ישן שאני מעונין לשלב שם SSD. חשוב לציין שלשתי הלוחות קיים חיבור SATA 2! נ.ב אשמח אם תכלו לענות לי על כמשה שאלות נוספות: האם המפרט הזה סביר למשחקים למרות הסיבה שהוא ישן? והאם כונן SSD ישפר משמעותית את הביצועים למחשב סלוני שיושב לי ב…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
אשמח לדעת.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מצטער על הבורות ... אבל לא פעם אחת שאני מסתובב בפורום ורואה אנשים שמדברים על RAID 0 או RAID 1 ודברים דומים ולא הצלחתי להבין מה זה, מה המטרות שלו ,איך זה פועל ולמה צריך את זה ... תודה ...
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
אם מישהו יודע? כי במחיר יש ביניהם הבדל של איזה 100 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני מוכן להשקיע עד 170 בצורב dvd - ide איזה צורב הייתם ממליצים עליו?רק בבקשה אל תפנו אותי למדריך למעלה.פשוט תנו תהמלצה שלכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני צריך HD נייד עד 400 ש"ח שיהיה בקיבולת ההכי גדולה שאפשר והכי טוב שאפשר במסגרת התקציב..מה אתם ממליצים לי?כמובן אני מדבר על נייד! תודה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
מה דעתכם ? SanDisk SDP-128G-G25 חבר הזמין עבורי את הכונן הזה .... האם הוא שווה SanDisk SDP-128G-G25
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
קראתי קצת אבל לא הבנתי אני מחפש צורב (רגיל לא דיוידי) אני מחפש חברה טובה שלא יהרס לי אחרי 2 צריבות כמו הסוני שהיה לי עד עכשיו ושיהיה מהיר....משמש ככונן רגיל + צורב... תודה
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי דיסק קשיח חיצוני WD 500 עם חיבור USB. אני רוצה להעביר אליו לאיחסון חומרים אולם כשאני מנסה להעביר סרט שערכתי בפורמט AVI שגודלו מעל 3 ג'יגה, הוא לא מאפשר לי לעשות זאת (חומרים כאלה שגודלם עד כ- 2.5 ג'יגה הוא כן מאפשר). אני מקבל הודעה כלשהיא על חוסר מקום או משהו כזה. למה? תודה דני
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אז בשעה טובה ומוצלחת קניתי דיסק חדש של WESTERN DIGITAL 250KS . מזוהה כמובן בביוס,אך משום שהרבה זמן לא התעסקתי עם הדברים האלה,שכחתי כבר איך להפעיל את הדיסק במערכת הפעלה. מחכה לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות דיסק סאטא אבל יש לי רק אידיאי על המחשב, האם ההרדיסק בא גם עם חיבר אידיאי או שיש אולי ממיר לחיבור הזה...? אני לא קונה את הסאטא בשבל המהירות אז בבקשה בלי הערות של לקנות אידיאי וזהו... תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את הWD 40GB 8MB CACHE והמוכר של החנות אמר לי שאין לו בעיה לקחת לי את ה40GB ולשים לי WD 80GB 8MB CACHE בעוד 150 שקל.... לא עדיף??? למרות שתאכלס גם את ה40 האלה אני לא אמלא. ועוד יש לי את הJUKEBOX שהוא 20GB....
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, הושק ה-850 EVO לאחר ה-840 שיש לכמעט 100 אחוז מהפורום.. רציתי לשמוע איך הוא ? למישהו יש אותו ?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עכשיו יש לי שניי שאלות הראשונה כמה יעלה לי cd חדש למחשב נייד כמו כן כמה יעלה לי ומאיפה אני יכול לקנות מתאם מ-usb ל- pci הכוונה היא לחבר כרטיס טלויזיה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב שני כוננים קשיחים, אחד של 80 ואחד של 320. השגתי עכשיו עוד אחד של 80, אז חשבתי לעשות raid 0 ביניהם, השאלה שלי היא כזאת - האם ניתן לעשות מערך raid 0 מבלי לאבד את המידע הקיים? אני מניח שבעזרת מחשב אחר אני אוכל לעשות ghost לכונן, לבנות את המערך ואז לשחזר, השאלה אם זה אפשרי גם בדרך אחרת? אם זה לא אפשרי אז יש לי עוד שאלה - האם מערך raid 1 משפר את קצב קריאת הנתונים, כלומר האם המחשב יודע לנצל את זה שהמידע רשום בשתי מקומות? אם כן אז אולי אני פשוט אבנה מערך raid 1, קצב קריאה יותר חשוב לי מקצב כתיבה. תודה יואב עריכה - אני אציין שיש לי לוח אם Gigabyte GA-K8VT800M עם בקר RAID
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש בנפח של 1TB... הכונן ישמש אותי לאכסון סרטים, מוזיקה וכו' (ולא למשחקים או משהו כדומה). כלומר אין צורך בביצועים הכי טובים שיש אך יש צורך בשקט. חשבתי ללכת על הסמסונג HD103UJ שעולה 480 שקל... מה אתם אומרים ? ועוד שאלה, האם כדאי לי לקנות מאייבורי? כי הם הסניף שהכי קרוב לבית שלי עם המחיר הכי נמוך ... (שמעתי שיש בעייה עם איבורי מבחינת שירות, אחריות ועוד...)
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
התחדשתי בLED של סמסונג וברצוני לקנות DOK שישמש להצגת סרטי FHD וגם סרטי תלת מימד. מה דעתכם על הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=15124 האם DOK איטי יותר יכול לעשות בעיות גם בניגון הקבצים או שהעתקה שלהם לכונן פשוט תיקח יותר זמן?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח ישן עם 40GB בלבד ואני רוצה לפרמט אותו שלא יהיה בו כלום! אפילו לא מערכת הפעלה... יש אפשרות לפרמט אותו בלי להתקין WIN וישר לחבר אותו למחשב אחר ולהעביר את הקבצים שלי אליו?כאילו הוא DOK רק עם נפח גדול.. אם כן מה האפשרויות שיש לי ואיזה הכי נוחה לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני בונה HTPC, וכרגע בוחן כוננים קשיחים. כמובן שהדרישות הן שקט וקרירות. עבור אחסון הסרטים אני צריך כונן של 2TB. לפי הסטיקי שלכם ראיתי שמומלץ הכונן של סמסונג. עם זאת, אני מעוניין גם בכונן קטן יותר (בנפח) עבור מערכת ההפעלה. מבחינתי שיהיה 120 GB או אפילו פחות אבל האם זה משתלם? יש המלצות לדגמים ספציפיים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, ניסתי לסדר את המחיצות של כונן רגיל שלי ואיכשהו ה partition magic דפק לגמרי את ה SSD שלי, לרמה שאני לא מצליח לעשות איתו כלום יותר, הוא בקושי מזוהה בהתקנה של הווינדוס 8, וגם אז אני לא מצליח לפרמט אותו ולא להתקין עליו שוב מערכת הפעלה. משום מה הוא מפוצל ל 2 מחיצות, אחת שכתוב עליה "שמור למערכת הפעלה" בגודל של 100MB והשני השאר שאי אפשר לעשות איתה כלום כאמור. שברתי את הראש כבר! שום דבר לא עובד לי. איך אני מחזיר את ה SSD הזה לתפקד שוב?
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, לפני שעתיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (ראו מפרט). התקנתי על כונן ה SSDאת מערכת ההפעלה Windows 7, ובגלל זה הוא מזהה רק אותו. אני פשוט צריך להגדיר אות לכונן (D) אבל אני לא יודע איך עושים את זה, אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
האם אני יוכל לעשות מערך RAID 0 בין Samsung 1 TB HD103SJ לבין Seagate 500 GB ST3500320AS?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הציעו לי את הכוננים הבאים למחשב חדש שאני קונה: אפשרות ראשונה: Samsung SSD 250/512GB 960 EVO NVMe M.2 אפשרות שנייה: SSD PCIe Gen3 256/512GB WD Black MLC הכוונה היא 2 כוננים האחד של 256 והשני של 512. הכוננים הללו יכילו 2 מערכות הפעלה נפרדות ותוכנות להפעלה (משחקים, לייטרום וכדומה). מה ההבדלים בינהם, מי טוב יותר ? מהיר יותר ? אמין יותר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-