עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן. היום פירמטתי מחשב אשר מכיל שני כוננים קשיחים. לכונן הראשון, לו נקרא כונן 0, היו שני מחיצות, C ו-E. ולכונן השני, לו נקרא כונן 1, הייתה מחיצה (D) אחת ועוד 94GB שלא הוקצה לפני. ככל הנראה, היה ווינדוס בעבר אשר מותקן בכונן D אבל כשהמחשב שומש בתקופה האחרונה הווינדוס היה מותקן על כונן C. היום כאשר פרמטתי את המחשב הזה, התקנתי את ווינדוס 7 על כונן C. בסיום ההתקנה כשהייתה אמורה לעלות מערכת ההפעלה ווינדוס 7 בפעם הראשונה במחשב זה אחרי הפרמוט, הופתעתי לגלות שפתאום המחשב אומר לי שיש לי יותר ממערכת הפעלה אחת על המחשב הלא היא המערכת של כונן D שפתאום הופיעה (שאגב לפני כן, לא אופשר לי לבחור בה וזה העלה אוטומטית את של כונן C. בחרתי להפעיל את המערכת של כונן C, כמובן, ווינדוס 7. כאשר ני…

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  2. או רק בתור גיבוי והעברת נתונים?! ואפשר המלצה על אחד כזה החל מ20 גיגה עד 80. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  3. ככה שהסיכויים יהיו קטנים שאני יאבד את החומר? כמו שאבדתי אתמול?.... יש איזה משהו?... ההארדיסק WESTERN DIGITAL תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by shab669,

אהלן יש לי צורב ישן יחסית של philips דגם cdd 3610 (מישהו מכיר ? ? ) xp מזהה אותו .... אבל לצרוב אני לא מצליח, נראה לי שיש בעיית תאימות של הצורב עם xp.... אודה לחוות דעת או איפה אני יכול להוריד עידכוני דרייבר או firmware לצורב הזה ניסיתי באתר של philips אבל הוא נראה כמו הצורה שלי.....

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  5. אני מתכוון לקנות את ה-Western Digital WDME1600TE דיסק חיצוני Western Digital Passport 160GB 3 שנות אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=680&CatCode=405 יש איזה טענות או לא יודע מה עליו? אני עכשיו יוצא לשם אני יראה אם מישהו הגיב דרך הפלאפון אם אפשר אז זריז תודה !

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  6. Started by shildman,

שלום רב, מבקש המלצה לכונן קשיח חיצוני בנפח 2T. סיגייט או WD או משהו אחר מומלץ. שימוש לא יהיה יומי... שבועי. גיבוי של תמונות, סרטים, מסמכים. תודה רבה וגמר חתימה טובה

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  7. Started by kip,

יש לי דיסק מנייד ששבק ( הלך ה GPU) ואני רוצה קופסא. הזולות ב 8$ או משהו טוב יותר? על מה להקפיד? תודה

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  8. כונני SSD מבית חברת Western Digital במחיר הנמוך ביותר עד כה וגם כרטיס GeForce GTX 1080 במחיר כולל של פחות מ-2,000 שקלים הם משהו שעשוי לעניין אתכם? הפרטים בפנים לכתבה

9. Started by tora26,

בס"ד שלום ביצעתי העתקה של קבצים גדולים (וידאו) לצורך בדיקה ואף פעם לא הגעתי למהירות של 400MB אפילו יש משהו שאפשר לעשות בשביל לנצל את מלוא המהירות של הכונן? שם מוצר דגם תודה ! AMD Ryzen 5 3400G Tray yd3400c5m4mfh AMD Wraith Spire Cooler no LED awsc DDR4 8G / 3000 CL16 XPG GAMMIX D10 A-DATA AX4U300038G16A-SB10 2 ANTEC P…

10. Started by hgecmn,

שלום לכם. אני מתלבט בין שני מחשבים, שאני רוצה להביא מארה"ב. האחד הוא של אסוס עם זכרון 256GB SSDHard drive size והשני הוא של דל 1TB 5400 rpm Hard Drive כעקרון 256 ג"ב לא מספיקים לי כ"כ, האם להשתמש בכונן גיבוי חיצוני לחומר כבד, לא רצוי, או שזה רק עניין של נוחות. ומה באמת עדיף?? אודה לתשובתכם.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by urinka,

הי אתמול קניתי דיסק קשיח של 160 ג'יגה במהלך התקנת ה WINDOWS בשלב שבו אני יוצר מחיצות נוכחתי שיש 136000 מגה בייט זה אומר שיש 136 ג'יגה או שאני טועה והכל בסדר נ.ב בביוס הוא מזהה 160 GB אני מקווה מאוד שזה הגיוני

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Hi I apologize for writing in english, the computer doesn't support hebrew... I have a new LG burner and the new NERO I burn 800MB CDs all the time, and I know how to do it I have a few 900MB blank CDs. I can burn 800 on them but I can't burn more 800MB blank CDs work fine also I e-mailed LG and NERO support, but they can't help any help will be appreciated! THANKS!

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי שני הרדיסקים מחוברים על צמה אחת : WD120JB ואיזה דיסק ישן 9 גיגה(כמובן שהוא ישן ולכן גם איטי יותר). המחשבה שלי בחיבור שניהם הייתה כזו : על ה120 נשים את המערכת הפעלה, סרטים וכול השאר, והדיסק של ה-9 ישמש להורדות בלבד ז"א אם אני מפעיל אימיול ,סבבהDC או ביטטורנט (לא ביחד כמובן) הכול יורד לשם. השאלה שלי האם בעצם יצרתי איזשהוא צוואר בקבוק כאן ? ובכלל האם כדאי להוריד הכול מלכתחילה ישר לדיסק של ה120 ? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  14. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות כונן נייד "1TB 2.5 עם חיבור usb3. ההמלצות שראיתי פה בפורום הם WD passport or samsung n2. אבל הבנתי שהם מסתובבים ב5400rpm בלבד. לכן חשבתי לקנות מארז ודיסק 7200rpm בנפרד. קודם כל מה דעתכם על הרעיון, באם ההמלצות חיוביות אשמח להמלצות למארזים ודיסקים. תקציב 500-700 שקל. אם זה מוזיל (סטודנט בכל זאת.. ) אין לי בעיה להזמין את המארז מחו"ל (את הדיסק אני חושב שעדיף שלא, לא?) השימוש יהיה בעיקר אחסון מוסיקה ווידאו (גם hd) וניגון שלהם ישירות מהדיסק החיצוני. תודה רבה לכל העונים\מתעניינים, גלעד.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  15. Started by free fraek,

איך אני עושה דבר כזה? (הקובץ הוא סרט) ואם אני צורב דיסק נתונים של מוזיקה אני יכול לשמוע אותם גם במערכת סטריאו רגילה? זתומרת כמו דיסק אודיו? תודה על העזרה ואיך אני יכול לחתוך את הסרט? (את ההתחלה ואת הסוף)

16. שלום,יש לי 2 שאלות לשאול כאן בפורום: -האם כדאי בעידן שלנו לקנות כרטיס זיכרון SDHC בנפח של מתחת ל10GB? -האם צריבת קבצי ZIP גדולים בדיסק אחד עלולים לפגוע בקבצים שנמצאים בתוך ZIP? תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  17. זה לא אותם אנשים כמו של IBM ? כאילו למה שבסדרה הזאת לא יקרה מה שקרה בסדרה הקודמת ?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  18. יש בו מחיצה אחת.. עכשיו ניסתי דרך.. המחשב שלי - ניהול אבל זה לא מביא לי אפשרות לפיצול.. רק למחוק את כל מה שיש במחיצה.. ניסתי דרךPartitionMagic 8.0 אז זה חילק לי את המחיצה ל160GB ואז את השאר כשאני מנסה לחלק כל אחד גם ל160GB.. זה מביא לי error ניסתי מיליון פעם.. ואין זה לא מצליח... עכשיו אם אני מנסה להחזיר את המחיצה למצב ההתחלתי של 500GB זה גם לא נותן לי ומראה שיש 160GB.. קיצר מה הדרך הכי טובה לפצל ל3 מחיצות?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by Asafalfa,

שלום הייתי מעוניין לדעת האם כדי לי לשקיע כסף על כונן רפטור 10 אלף RPM או על הכוננים הרגילים שיש כיום !... תחלס מה השוני ואיך זה בא לידי ביטוי ?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  20. ומה התועלת חוץ מזה שראיתי מבחני ביצועים של כתיבה וקריאה של RAID שפשוט משאירים את הביצועים של HD בודד הרחק מאחור. האם יש תועלת אמיתית? בהעתקה של קבצים או במשחקים או שבמערכת (ישנה) כמו שלי, זה לא יעזור לי???

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by chenc,

קיבלתי כונן קשיח פגום לחלוטין - לא חומרתית, אמנם, אבל עדיין המצב קשה: טבלת המחיצות שלו (Partition table) על הפנים, משהו שם לא בסדר, פגום, לא מזוהה על ידי אפאחת מהתוכנות כמעט - Partition Magic אומרת שטבלת המחיצות פגומה (שגיאה מספר 116) וכשאני מנסה לעשות פרמוט לכונן הקשיח גם לא עובד - הודעת שגיאה של Bad Argument או משהו כזה... Disk Doctor הדוסית טוענת שהיא מתקנת את הטבלה של הכונן הקשיח לאחר 10 שעות בערך, ואחרי שהיא כביכול סיימה - לא התבצע בעצם שום שינוי. עוד משהו אחד שחשבתי שיכול לעזור לי - Partition Table Editor של PQ שהיא גם דוסית, אבל אני לא יכול לעשות שם שום שינויים, משומה... FDISK הדוסית בStandart Mode לא רוצה למחוק לי מחיצות מהכונן הקשיח בגלל שאי אפשר לעשות את זה מSt…

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by @ The_Dude @,

טוב אז ככה אבא שלי יש לו מרפאה והוא צריך לגבות כל יום שישי את הנתונים עכשיו הקאץ זה שהנתונים גדלים עם הזמן אז יוצא ככה שעכשיו הוא על 680 Mb אבל יותר מאוחר זה כבר יעבור את ה 700 עכשיו הוא משתמש בצורב אבל יש את הבעיה של מקום אז אני מבקש ממכם אם אתם יכולים לעזור לי למצוא אמצאי אחסון במחיר יחסית נמוך אבל אמצאי יעיל וגם שלא ידרוש יותר מידי אנא ממכם נ.ב המכשיר חייב להיות נייד והעיקר לא ענק שיהיה אפשר לקחת אותו אתך תודה מראש על כל העזרה.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by BigBandJoe,

שלום, יש התפתחויות בקשר לבעיה שהצגתי כאן ולכן אני מוסיף אותם לתחילת ההודעה, מקווה שתוכלו לעזור לי. הורדתי את התוכנה שהציע החבר ron26 ועשיתי את הבדיקה המלאה Extended Test (לא דרך ווינדוס אלה אחרי התחלת המחשב במצב דוס). התוצאה היתה שאין שגיאות\בעיות בכונן ! והבדיקה הזו אמורה להיות אמינה! לא עשיתי את ה-WRITE ZEROS כי ממש אין לי כח או חשק להתקין את כל הווינדוס והתוכנות מחדש אז מה קורה פה ? כשאני מריץ scandisk\Thorough test אני מקבל סיכום שיש סקטורים פגועים (ראה תמונה למטה) ואילו כשאני מריץ (בהפעלה בדוס) את התוכנה של WD אני מקבל שאין כל תקלה ! תודה על עזרתכם ההודעה המקורית ------------------------------------------------------------------------------------ היום…

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

ובכן אני אספא לכ םאת הסיפור שלי על סילבר ליין, אבל בואו נתחיל מהתחלה: כשקניתי את הצורב שלי, שזה היה בקיץ, קניתי גם ביחד חבילה של 25 של סילבר ליין החדשים, האלה של Neovo *40. הייתי מאוד מרוצה איתם, ה Lite-on שלי צרב אותם בלי בעיות וגם הסידי רום של טושיבה, במחשב הענתיקה שלי קרא אותם(מאוד נדיר היות והוא כמעט ולא קורא טוב דיסיקים צרובים). לאחר זמן מה נגמרו לי הדיסיקים ואני נדדתי לחנות השכונתית כדי להצטייד בחבילה נוספת והחלטתי לנסות דיסיקים נוספים, שהיה כתוב עליהם Samsung . טוב, סמסונג חשבתי אחלה דיסקים וקניתי 100 במחיר של 170. הסתברו כדיסיקים לא רעים בכלל, בכל המאה לא הייתה בעיה ולו אחת והייתי די מרוצה מהם. גם הדיסקים של סמסונג נגמרו והפעם החלטתי ללכת על המוצר …

25. Started by compman12,

מעוניין בכונן SSD הכי קטן שיש, ראיתי שיש מלא חברות שלא הכרתי בתחום האחסון קשיחים. זקוק נטו לXBMC - יש הבדל בין הכי זול ליקר ב100 שקל. למה ההפרש.??? תודה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים