עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכם, עזרתכם בבחירת כונן/צורב בולריי , מה עדיף ? צורב BD-5300S BLU-RAY SONY DVDX12 DL - קישור או צורב פנימי Pioneer BDR-207DBK Blu-Ray Writer x12 Black Sat - קישור עזרתכם...

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  2. התקנתי מערכת הפעלה ועוד כל התוכנות כרגע אני מועניין לחלק את הדיסק לשני מחיצות ,האם זה מומלץ ולא יגרום לבעיות ? עדיפות לחלוקה מהחלונות עצמם (זקוק להסבר) תודה !

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  3. שלום, מעוניין לצרוב דיסק ולהגן עליו משכפול/שעתוק, יש אפשרות? אשמח לקבל לינקים לתוכנות/הסברים איך לבצע... תודה מראש, יוסי.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by Dror Arasheven,

אני מחפש הארד דיסק חדש במקום 3 ישנים עקב מחסור במקום . נפח כולל של 4 טרה לפחות .... מחפש גם SSD לשימוש משחקים ווינדוס . 250 גיגה .... יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  5. Started by the_alex_shooter,

שלום ! אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי. שמתי עין על HD של סיגייט 3TB, יש כזה ב KSP ב 685 ש"ח. המחירים עדיין יחסית גבוהים אחרי ההצפות, עוד לא ירדו לרמה שהיו, קניתי לפני כמעט שנתיים 1TB של סמסונג ב 255, איזה זמנים, הקרטל על שתי החברות הגדולות חוגג... ולא רק זה הם גם הורידו שנה אחריות לכוננים ( אני יודע לא לכולם, אבל זה תמיד היה 3! ). בכל מקרה אחרי שפרקתי את כעסי, נחזור לנושא.. האם הדיסק הנ"ל שווה את הכסף, המטרה זה איכסון סרטי HD, ולי נראה קצת יותר משתלם 3TB לעומת הדגם של ה 2TB שלהם (ההפרש סביר). פשוט לפני שאני מבזבז כמות לא מעטה של כסף (אני סטודנט, והמחשב כבר חנוק מבחינת מקום), יש פה חברה שיכולים להמליץ על משהו טוב יותר או שזה סביר. ניסיונות עם הדגמים האחרונים של סיגייט, האם …

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by iidoido,

אהלן, יצא לי לשאול את השאלה הזאת בפורום באיזשהו דיון אבל לא קיבלתי תשובה וודאית. גם חיפוש בפורום לא נתן לי מסקנה חד משמעית וסופית איך לעשות את מה שאני רוצה לעשות. העניין הוא מאוד פשוט ככה שאני יודע שהפיתרון ממש מולי אבל לא יודע איך לבצע אותו: כרגע אני משתמש בכונן HDD אחד בנפח 1TB לכל המחשב. החלטתי לא לחלק את המחשב לכונן C וכונן D ולהשאיר כונן אחד בלבד, שמן הסתם הוא C. עכשיו עם ההתארגנות לקנייה קבוצתית, אין סיכוי שאני מוותר על האופציה של ה-SSD, רק העניין הוא שאני עדיין רוצה שיהיה לי הרבה נפח לאיחסון של שירים, סרטים, סדרות וכו'. לכן השאלה שלי היא סך הכל איך אפשר לעשות כונן אחד שלם, כונן C, שיהיה רק SSD, וכונן אחד שלם, כונן D, שיהיה רק HDD? מתאר לעצמי שאני אחבר את ה-SSD ל-SA…

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  7. יש לי בעיה יש לי DVD-ROM מדגם PIONEER S06 וצורב Yamaha CRW2100 - קורא 40 כותב 16 משכתב 10 אני משתמש בתוכנה נירו הגירסה המעודכנת ביותר (5.9.0.0) כל דיסק שאני צורב ואני מכניס לכונן הדי וי די הוא פשוט מתקשה לזהה אותו לדוגמא בהתקנה של משהו ההתקנה זזה מאוד מאוד לאט אבל כשאני מריץ את זה בצורב הכל מצוין זה מהיר וטוב. יש לציין שדיסקים אורגינלים הוא קורא כמו שצריך וצריבות מחברים שלי הוא גם קורא

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  8. Started by oded6188,

אני מצליח לעשות לו רק Quick Format כשאני עושה פורמט מלא, אז הוא מראה שהתהליך מתקדם (משהו כמו 10 דקות), ואז כתוב לי שהפורמט נכשל ווינדוס ויסטה

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/storage/news/2008/08/05/Pioneer-Produces-500GB-Blu-ray-Disc/p1 תואם לחלוטין לנגני BR רגילים. מדהים.

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by shlomi_x,

היי, אני מחזיק צורב לייט-און 52-24-52 ותוכנת צריבה נרו 5, ובכל זאת לא מצליח לצרוב דיסק בנפח 800. יש למשהו הצעה? שלומי

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  11. יש לי שני דיסקים קשיחים שאני מעוניין למכור ביד2. שניהם אצלי כבר כמה שנים, כך שנצבר עליהם המון מידע (כולל תמונות אישיות, כל מיני שיחות עם חברים במסנג'ר וכו'). כבר עשיתי כמה שיחזורים בעצמי אחרי פירמוט, וראיתי שלשחזר דברים שחשבתי שנמחקו זאת לא בעיה בכלל. כדי למנוע מקרה כזה אחרי שאמכור את שניהם, יש איזה שהיא דרך למחוק לגמרי את כל המידע מבלי אפשרות לשחזור? דרך אגב, מה המחיר ההוגן לשניהם ביחד? הם מופיעים בפרופיל. שניהם אצלי כבר כמה שנים טובות, אבל אין איתם שום בעיות טכניות.

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  12. במחשב מותקן SSD 840 של סמסונג והBIOS מקונפג על AHCI היום קניתי דיסק קשיח חדש של סיגייט 3T כדי שישמש לאחסון. בהתחלה הוא בכלל לא זיהה אותו ורק אחרי שנכנסתי לכלי ניהול הדיסקים ראיתי את הכונן עם אפשרות לפרמט 746 גיגה בלבד. Windows7 64bit I5 2300 INTEL dh67bl מה עושים? מחזירים לחנות?

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  13. היי קניתי בהום-סנטר מדיות DVD-R SILVERLINE , אבל לא היה להם מדיות DVD-RW (ל NEC 3500) איפה יש לקנות (חנות רגילה, לא אינטרנט)? מה מומלץ? וכמה עולה? תודה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by meiten,

שלום, אני מתן ואני חדש בפורום! אשמח לעזרה- יש לי כונן 320 GB של SEAGATE שפעם היה נקרא במחשב, והיום כבר לא. הכונן ממשיך להיקרא ב-DVD אך לא במחשב אשמח לעזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

מחפש משהו כזה רק שהוא יהיה חיצוני עם חיבור USB לא מצאתי כלוב ל-3/4 הרד דיסקים

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  16. שלום, אשמח לקבל המלצה לכונן חיצוני אמין ככל הניתן לצורך שכבת גיבוי במשרד שבו אני עובד. נפח אחסון לפחות 3TB. אציין שנקנו כבר 2 כונני seagate Maxtor שהתגלו מאד לא אמינים וכבר הוחלפו פעמיים באחריות, לכן אשמח למשהו איכותי יותר. הרעיון לשלבו במערך הגיבוי במשרד בנוסף לגיבוי בענן (DropBox), כאשר אחת לתקופה של נניח שבועיים נחבר אותו למחשב נגבה וננתק. אשמח גם לדעתכם לגבי מערך הגיבוי. תודה

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by itamarz_,

ברצוני לגבות באופן אוטומטי שרת לכונן חיצוני. מערכת הפעלה בשרת windows 2003 server. קניתי maxtor one touch אבל התברר שתוכנת הגיבוי שלו לא תומכת במערכת ההפעלה של השרת , גם בבדיקה באתר symantec ghost ראיתי שהמוצר איננו תומך במערכת ההפעלה הנ"ל. אשמח להצעות חלופיות. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by stingeR-,

*ציטוט(אילתור)*קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות. טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר ,…

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by integral,

קראו את זה: http://www.digitimes.com/news/a20040924A1002.html

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by ^oz,

במידה וההרד דיסק שלי מחולק למספר כוננים וירטואלים ויש לי צורך בפירמוט המאסטר (DRIVE C) , עליו מולבשת מערכת ההפעלה גם כן. האם כאשר אפרמט אותו ייפגעו קבצי גיבויים שיושבים על כוננים אחרים? (D E )? כתוצאה מפגיעה במערכת ההפעלה או שעצם החלוקה של הכוננים ב BIOS בעצם מגן עליהם כאשר מפרמטים את הכוננים מבחוץ מדוס? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  21. הדבר הזה משגע אותי שנים,כל סרט PAL (שבמקורו הוא בפורמט R1 ז"א NTSC) פשוט רץ יותר מהר,הדיבור יותר מהר,אני יודע שזה בגלל ההמרה ב frame per seconds מ 30 או 29.9 ל 25 האם זאת הסיבה היחידה?

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by G-BOY10,

יש לי שתי כוננים על המחשב, כונן אחד מפוצל לשתיים. ואמרו לי שאני צריך להגדיר זיכרון וירטואלי על שתי הכוננים כי אם אני אגדיר רק על אחד אז הביצועים במשחקים שאני מפעיל מהכונן ללא הזיכרון הוירטואלי יפעלו הרבה יותר כרועה מהמשחקים שמופעלים מהכונן עם הזיכרון הוירטואלי האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by asafgolan,

התחדשתי בLED של סמסונג וברצוני לקנות DOK שישמש להצגת סרטי FHD וגם סרטי תלת מימד. מה דעתכם על הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=15124 האם DOK איטי יותר יכול לעשות בעיות גם בניגון הקבצים או שהעתקה שלהם לכונן פשוט תיקח יותר זמן?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by hen1235,

אני רוצה לקנות זיכרון ל-Nokia 3109 שלי ואני לא מבין באיזה מהם הוא תומך. ראיתי את הסוגים הבאים: microSD microSD TransFlash Mobile microSD microSDHC איזה מהם מתאים למכשיר שלי? כמה יעלה לי 2G זיכרון ואיזה חברה מומלצת היום?

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  25. Started by idokadosh,

מבקש המלצה לדיסק או קי עד 100 שקל 2-4 ג'יגה תודה.

• 1 תגובה
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.