עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי חומר חשוב ששוקל בסביבות ה 300GB+ כל הקלטות של המשפחה וכו' שאני רוצה לגבות לאורך שנים. כרגע הכל על דיסקים של DVD וכבר יש בעיות קריאה, גיביתי את כולם על 1TB ירוק של WD. אני מתלבט בין להזמין 2 סטיקים של 128GB כל אחד מ ebay בעלות של 500 לשניהם. או הארדיסק נוסף של טרה או 500 ואאחסן אותו בארון. האם הארדיסק שאעתיק עליו את המידע ואאחסן אותו בארון יאריך שנים? מה לגבי DOK כזה של Sandisk לדוגמא? למיטב ידיעתי הם יותר אמינים מכיוון שהם אלקטרונים ולא מכאנים אבל האם הם יכולים להחזיק יותר מ 5 שנים ללא איבוד חומר?

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  2. שלום לכולם, מקווה שהגעתי למקום הנכון. בונה את המחשב שלי יש לי לוח אם של אסוס מדגם : ROG MAXIMUS XIII HERO מעבד אינטל i9 11990k כרטיס מסך rtx 3060 ג'יפורס רוג סטריק 12G OK של אסוס, המחשב יעשה קצת מכל דבר מתעד להכניס את 980 פרו המוכר והמומלץ (אלא אם כן מישהו יכול לתת המלצה טובה יותר במחיר דומה ל T1) יש גרסה שמגיעה ללא קירור ויש את האחרת - עם. לשאלתי: האם הגרסה עם הקירור תתאים ללוח האם? והאם אני בכלל זקוק לגרסה הזאת? ככלל, מעדיף להיות עם אובר קירור מאשר להיות עם פחות. תודה למשיבים, רועי

3. יש לי הארד דיסק נוסף במחשב שאני לפעמים מחבר אותו ושאני לא משתמש בואז הוא מנותק מהכבל חשמל ואתמול ניתקתי לו את הכבל חשמל נראה לי לפניי שהמחשב סיים את הכיבוי ועכשיו שאני מנסה לגשת אליו הוא כותב שההארד דיסק לא מפורמט...... יש דרך לגשת אל הקבצים בהארד דיסק, או איזו תוכנה שאולי יכולה לסדר את זה?........ תודה מראש :'(

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by Itzik 007,

רציתי לדעת כמה את אומרים שעולה הארד דיסק משומש של 30G מחברת WD.... די ישן... הדיסק נראה שמור.. ואם אפשר לדעת - כמה נראה לכם שווה מעבד פנטיום היום? וזיכרון ישן של 16MB... (את אלה מצאתי במחשב הישן ישן שכבר לא בשימוש) תודה

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by Sango,

ערב טוב , מצאתי בביוס את האפשרות 0 OnChip IDE Channel ו OnChip IDE Channel 1 . מי יכול להסביר לי מה זה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

יש לי אפשרות להביא מארה"ב כונן חיצוני, אני מחפש המלצה לכונן בעל נפח של 500GB-1TB, עד גבול ה100$\400-500 ש"ח, שישמש בעיקר לסרטים בין המחשב לטלויזיה. צריך לציין שיש במחשב USB 3 אשמח להמלצות. תודה!

7. Started by Aviv C,

לוח האם שלי הוא ASUS P5S800-VM. מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP SP2. אני מתכוון לקנות עוד כונן קשיח SATA, ויש לי כמה שאלות: 1) אני לא בדיוק יודע אם לוח האם מתאים ל- SATA 1.5 Gb/s או ל- SATA 3 Gb/s. בחוברת ההוראות שלי רק רשום משהו על 150 MB/s. מישהו מכיר את הלוח ויכול לעזור? או אולי איך אני יכול לבדוק את זה? 2) אני זוכר שיש איזושהי הגבלה ב- Windows XP על הגודל המירבי של מחיצות או משהו כזה. מישהו יודע על דבר כזה? מהו הגודל המירבי? 3) שמעתי גם שצריך משהו עם דרייברים ל- SATA ואחרת מערכת ההפעלה לא מזהה את הכונן. מישהו יכול לומר לי מה בדיוק אני צריך לעשות עם זה?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  8. שלום לכם, עזרתכם בבחירת כונן/צורב בולריי , מה עדיף ? צורב BD-5300S BLU-RAY SONY DVDX12 DL - קישור או צורב פנימי Pioneer BDR-207DBK Blu-Ray Writer x12 Black Sat - קישור עזרתכם...

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  9. יש לי כרגע שני דיסקים של WD - אחד של 10GB ועוד אחד של 30 GB. חוץ מהם יש לי צורב וכונן DVD - כך שכל חיבורי ה - IDE מלאים. אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב HD נוסף של WD 80GB - ואני לא כל כך יודע מה לעשות עם החיבורים. יש לי לוח ABIT IT7MAX עם שני חיבורי IDE ורייד. יש לכם רעיונות בשבילי?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by ad112,

אהלן, נגמרו לי הכניסות של הSATA על הלוח אם, אני רוצה להוסיף כוננים קשיחים לכן אני זקוק לכניסות נוספות. יש כרטיס הרחבה איכותי וזול כזה? המחשב משמש כשרת קבצים.

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  11. התקנתי מע' הפעלה 64 VISTA במחשב החדש וחיברתי דיסק קשיח חיצוני משהו נתקע ומחשב לא מזהה את כונן יותר (אחרי הפעלה מחדש ) מחשב אחר רואה רק חלק מהדברים 137 GB בלבד XP WIN VISTA רואה את הכונן בפורמט RAW איך אני יכול להחזיר דברים משם ( אין לי גיבוי ) הכונן של MAXTOR BASIC חיצוני 500 GB ידוע לי על המון תקלות בסדרה הזאת

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  12. איזה צורב DVD הכי מומלץ לקנות תודה

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  13. HP WDC-1293 HP HPBAAD0010HBK WD Elements 1000GB WDBAAU0010HBK אחד מהם ממומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by KL-xXx,

שלום לכולם! יש לי בעיה הבאה: קניתי לפני כחצי שנה את הצורב LITE-ON DVDRW LH-20A1S. בהתחלה הייתי מאוד מבסוט ממנות, אך אחרי כמה חודשים הוא התחיל לעשות בעיות עם דיסקים CD-RW של PHILLIPS, כלומר הוא הפסיק לראות אותם כרב פעמיים, ולא רצה למחוק, בזמן שצורבים אחרים עשו זאת. נוסף לכך, אם הייתי מפרמט את הדיסק בכונן אחר, אז LITE-ON היה צורב על הדיסק בלי שום בעיה. מה שעשיתי חידשתי את הFirmware לגרסה 9L08, אבל פה התחילו בעיות אחרות . . . אני לא שמתי לב עם זה קרה בגלל שחידשתי את Firmware או מסיבה אחרת, כי לא בדקתי ישר איך הוא צורב דיסקים אחרים, אבל הוא התחיל לעשות בעיות הבאות: כשאני מכניס דיסק DVD+R של VERBATIM או אחר, ואפילו זה, שהוא צרב לי כרגע, אז בWINDOWS הוא מראה לי אותו כדיסק ריק,…

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/storage/news/2008/08/05/Pioneer-Produces-500GB-Blu-ray-Disc/p1 תואם לחלוטין לנגני BR רגילים. מדהים.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  16. אני מתכנן לרכוש מחשב פשוט וזול לשימוש משרדי, בכ 1,500 ש"ח בערך, אין לי צורך במקום אחסון נרחב, מכיוון שבעוד שנה/שנתיים אני כבר לא אצטרך את המחשב. אך מכיוון שדיסק קשיח של 250/320/500 גיגה עדיף מדיסקים של 160 ג'יגה ומטה, אני שוקל לרכוש דיסק של 500GB, למרות שאני לא צריך את מקום האחסון, מתוך ראייה שלאחר שהמחשב עצמו ילך לפח, אני אוכל להשתמש בדיסק הקשיח במחשב אחר, חדש. האם התכנון הוא ש SATA II ישאר איתנו שנים רבות, או שכבר יש תכנון לתקן חדש ברקע ?

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by xtineR,

.

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

התקנתי ויסטה עכשיו והויסטה מראה לי רק את מחיצה C שיש בה 150 GIGA ויש עוד מחיצה D שיש שם עוד 700 וזה פשוט לא מראה למרות שזה קיים. מה עושים?GIGA

• 18 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by כפיר,

כונן SSD 4TB מה כדאי ומחיר טוב מה שמצאתי SAMSUNG 870 QVO SATA III 2.5" SSD 4TB במחיר 1711 ש"ח עד הבית כולל הכול האם זה כונן איכותי ? כדאי משהוא אחר ?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by dor_guy,

שלום, יש לי : מעבד QX9770 1600MHZ זכרון: 8GB DDR3 לוח אם: GA-EP45C-UD3R western digital black caviar 2tb :H.D מערכת הפעלה: WIN7 64Bit אני מעוניין להוסיף SSD למחשב בעיקר בכדי להאיץ את זמן הצגת ועיבוד התמונות (אני משתמש הרבה בלייטרום) מכיוון שהמחשב שלי תומך ב SATA 2, אני מניח שאצטרך בקר ל SATA 3 בנוסף. האם בקר באמת יתן לי את המהירות של SATA 3 ? אשמח לכל המלצה בעניין. * אגב הסכום שחשבתי עליו הוא כ 600 ש"ח. תודה, גיא

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by DLS,

מה קורה אנשים? אז ככה, חבר רצה שאני אסדר לו את המחשב ששכב כמה שנים במחסן, לפי מה שהוא אמר ניסו להתקין עליו פעם ווינדוס 7 אבל זו הייתה שטות כי המחשב לא מספיק חזק בשביל להריץ את מערכת ההפעלה הזאת. זה ההארדיסק: אוקיי, הבאתי את המחשב אליי והדלקתי אותו, זאת ההודעה שקיבלתי: החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס XP, הכנסתי את הדיסק והגעתי למצב הזה: אם הבנתי נכון, אין עליו בכלל חלוקה למחיצות? :s05: אז ניסיתי לפתוח מחיצה חדשה כמו שכתוב ללחוץ על כפתור C אבל אז הגעתי למצב הבא אובד עצות, ניתקתי את ההארדיסק וניסיתי לחבר אותו אצלי במחשב, הדלקתי את המחשב, קפץ החלון הקטן למטה שאומר שזוהתה חומרה חדשה הוא נפתח ואמר שהוא הותקן בהצלחה, הכל טוב ויפה.. נכנסתי למחשב שלי אבל הוא ל…

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  22. 2 תוכנות האמת. האחת חינמית, ובמידה ואין אחת כזאת מספיק טובה אז אחת בתשלום - שתיתן דיאגנוזה מאוד ברורה - תקין או לא תקין. המחשב שלי כל כמה ימים נדפק והוא לא עולה, אני כמעט בטוח שזאת בעיית חומרה בHD, הבעייה היא שהסריקה של הווינדוס לא ממש עוזרת. תודה.

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by itamarz_,

ברצוני לגבות באופן אוטומטי שרת לכונן חיצוני. מערכת הפעלה בשרת windows 2003 server. קניתי maxtor one touch אבל התברר שתוכנת הגיבוי שלו לא תומכת במערכת ההפעלה של השרת , גם בבדיקה באתר symantec ghost ראיתי שהמוצר איננו תומך במערכת ההפעלה הנ"ל. אשמח להצעות חלופיות. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  24. האם זה אפשרי לעשות רייד 100? כלומר לעשות פעמיים רייד 10 ולחבר בינהם אפיק 0. איך עושים את זה ? מה צריך בישביל זה? תודה ;D.

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by integral,

קראו את זה: http://www.digitimes.com/news/a20040924A1002.html

• 6 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים