אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום יש לי כונן קשיח של חברת MAXTOR 120GB SATA I שקניתי לפני פחות או יותר שנה וחצי בחצי השנה האחרונה אני סובל מבעיה חוזרת, אני עובד זמן קצר על המחשב ואז אני שומע נקישות בכונן הקשיח (טאק, טאק) המחשב נתקע מתחיל את עצמו מחדש ולפעמיים לא מזהה יותר שיש לי קונן קשיח, ולפעמיים הוא פשוט מעלה את חלנות אבל שוב משמיע נקישות כמובן שיש לי עדין אחריות על הכונן הקשיח, ולקחתי אותו למעבדה, הם טוענים שהם הריצו עליו בדיקות ולא מוצאים שום דבר פגום, וכל מה שדרוש לעשות הוא לפרמט את הכונן (FORMAT כולל) זה ממש מרגיז אותי, אני לא מוכן לפרמט את המחשב כול חודש וחצי, חודשיים חברה למה יש לי נקישות בכונן הקשיח, האם הבעיה היא באמת בחלונות, תנו לי קצת הסברים מה אני צריך לעשות??
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ברשותי קשיח של WD 250GB אם חשוב אני אוסיף את הדגם המלא מפרט בצד אם זה משנה .. לאחרונה שמתי לב שהוא מרעיש, בעיקר כשהמחשב מתאמץ. האם יש דרך לפתור את הבעיה ? או שההרד דיסק בסכנת הכחדה ועליי לגבה כל מה שחשוב לי במהירות האפשרית ?
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
איך אני עושה דבר כזה? (הקובץ הוא סרט) ואם אני צורב דיסק נתונים של מוזיקה אני יכול לשמוע אותם גם במערכת סטריאו רגילה? זתומרת כמו דיסק אודיו? תודה על העזרה ואיך אני יכול לחתוך את הסרט? (את ההתחלה ואת הסוף)
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להוסיף כונן רשת, כך שאפשר יהיה לגשת לתכנים שלו (כולל HD) מכל מקום ברשת הביתית. על מה הייתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
שלום יש לי הרד דיסק של מקסטור 5400RPM 40 ג'יגה ATA אין לי כסף להרד דיסק חדש ואני קונה מחשב עם מעבד E6300 זכרונות 2 ג'יגה 800MHZ משחק משחקים וכל מיני דברים בלה בלה בלה בלה השאלה אם חוץ ממקום, הוא יאט את המערכת בדברים מסויימים שזה יהיה משהו משמעותי?
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים את ה-WD6400AAKS למחשב לא חדש מדי, וראיתי שאין לי איך לחבר לו אספקת כוח. (מספק הכוח של המחשב הישן יוצאים רק קונקטורים מסוג Molex, והוא דורש איזשהו קונקטור אחר) תמונות: הכונן הקשיח חיבור Molex ראשית, רציתי לשאול איך נקרא החיבור שבו משתמש ה-WD6400AAKS, ובאופן כללי, איזה קונקטורים יש לאספקת כוח לכוננים קשיחים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מתכוון לא על המקור , אלא לבצע שחזור על ההעתק החדש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי קניתי בהום-סנטר מדיות DVD-R SILVERLINE , אבל לא היה להם מדיות DVD-RW (ל NEC 3500) איפה יש לקנות (חנות רגילה, לא אינטרנט)? מה מומלץ? וכמה עולה? תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הקשיח הבא מומלץ? לא הצלחתי למצוא אם זה דגם בעייתי.. http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=18367&txt_search=%EB%E5%F0%EF+%F7%F9%E9%E7+Western+Digital+Caviar+Blue+WD10EZEX+1TB+Sata+III&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם אני לא טועה זה הכי זול שיש ל 1TB מחברה שנחשבת טובה. כמה זה יהיה מסובך להתקין אותו במחשב ולהגיע למצב שהקשיח הנוכחי הפנימי שהוא בסה"כ 160 ג'יגה להעתיק ממנו את מערכת ההפעלה והכל כמו שהוא AS IS ולהגיע למצב שהכל יהיה אותו הדבר בקשיח החדש? הגיוני? הרעיון בא לי ממשהו שראיתי שאפשרי בפלאפונים במיוחד אנדראויד אפשר לבצע גיבוי של כל המצב של הפלאפון לקבל קובץ של הגיבוי והכל כגע נתון "להפליש" אותו והנה יש לך את המצב של הפלאפון איך…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
יש ברשותי צורב דיוידי שעושה לי בעיות(בעיקר בקריאת דיסקים והעתקה מדיסקים), האם יש איזו תוכנה שבודקת כונני,צורבי דיוידי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אני עומד לקבל HD חדש 1 TB של SAMSUNG F1 ויש לי כרגע WD 250 GB אני מתכוון להתקין VISTA ב 250 ואת החדש ליצור בתור D ויש לי 4 GB RAM השאלה שלי איזה גודל של SWAP אני צריך ואם בכלל וגם יעצו לי להגדיר שני קבצי SWAP אחד בכל HD האם זה מומלץ ובאיזה גודל כל אחד מהם ?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
ברצוני לגבות באופן אוטומטי שרת לכונן חיצוני. מערכת הפעלה בשרת windows 2003 server. קניתי maxtor one touch אבל התברר שתוכנת הגיבוי שלו לא תומכת במערכת ההפעלה של השרת , גם בבדיקה באתר symantec ghost ראיתי שהמוצר איננו תומך במערכת ההפעלה הנ"ל. אשמח להצעות חלופיות. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כותרת: בעת ההכנסה זה לא קורא את -DOK. ניסיתי ע"י הכנסה של DOK אחר וזה כן קרא. מה הבעיה בעצם? מישהו יודע אולי על DOK'S אחרים שכן יתמכו בחיבור USB בטלוויזיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היו לי שני HD במערך RAID לאחר שפירקתי אותם (בעקבות מכירת הלוח) ומנסה להתקין על כל אחד מהם בנפרד מערכת הפעלה מגיע לשלב על איזה כונן להתקין ואז הוא רושם שאין שום כונן. בביוס הוא רואה את ה-HD . אני מבין שזה בגלל שהם היו במערך RAID איך אני מחזיר אותם למצב רגיל?
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
למחשב חדש, עם תקציב יחסית גבוה(8000 שקל ללא מסך) שאומר שניתן להתפרע באופן יחסי, אני מתכנן אחסון קשיח שיעמוד בין 200 ל-250 ג'יגה, אני שוקל בין 2 האפשרויות: מערך RAID 1(שתי דיסקים קשיחים שבו מאוחסון אותו המידע, במידה טעיתי בשם שכתבתי) עם 2 דיסקים קשיחים בגודל 26- ג'יגה, 16 מגה באפר ומהירות 7200. מול דיסק קשיח בגודל 73 ג'יגה במהירות 15000, 16 מגה באפר, שישמש בתור הכונן להרצת מערכת ההפעלה התוכנה ולחלק מן המשחקים הכבדים. ועוד דיסק פשוט, 160 ג'יגה, 7200 ו-16 מגה באפר למטרת אחסון מידע בעיקר. האם המחיר(שבהחלט אפשר להשקיע בו) שווה את ההשקעה? כמה מהיר יהיה RAID מול הדיסק המהיר?(משמעותית לדעתכם). הרי ברור ש-RAID (ללא קשר לעניין שצריך לקנפג מספר תהליכים שיש לי חשש של מתחילים כנראה …
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שהרכבתי, בהתחלה הוצאתי את HDD אחד כדי לעשות התקנה של הווינדוס (8) ואחר כך חיברתי אותו וראיתי שבביוס,הבעיה הוא שיש ממשק חדש כי זה מחשב חדש אז אני לא ממש יודע מה לעשות אני רואה 1.צורב 2. HDD והוא לא נוסף לשם, *אבל* קטגוריה אחת למטה יש לי קטגוריה של כוננים ושם הוא כן מופיע. מה לעשות? לוח האם הוא גיגה בייט Z77-D3H
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
הדבר הזה משגע אותי שנים,כל סרט PAL (שבמקורו הוא בפורמט R1 ז"א NTSC) פשוט רץ יותר מהר,הדיבור יותר מהר,אני יודע שזה בגלל ההמרה ב frame per seconds מ 30 או 29.9 ל 25 האם זאת הסיבה היחידה?
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על Samsung STORY Station 1000gb? האם למישהו יש דעות קדומות\ניסיון\ כל עצה או טיפ אחר שיעזור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כמו שכתוב מחפש כונן חדש לשימוש דסקטופ ממוצע משחקים סרטים וכו אשמח להמלצות קראתי דברים טובים על ה M4 אבל מצד שני הביקורות עליו קצת מעורבות חשבתי גם על סאנד פורס של קורסייר. מה דעתכם? אני צריך כונן 128GB תודה
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש DOK 16GB כפי שצויין בכותרת, ואשמח להמלצה בנושא. חשוב לי שיהיה די מהיר וגם אמין, לא יוצא לי יותר מדי להתעניין בתחום הזה. מצאתי מספר דגמים זולים בזאפ אבל אני לא יודע מה עדיף ואשמח לעזרה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746572 של סאנדיסק ב138ש"ח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=770407 של קינגסטון ב135 ש"ח בעיקרון ראיתי עוד דגמים אבל בטווח מחירים הזה יש רק של סאנדיסק וקינגסטון. האם אלו דגמים מומלצים? יש אחרים מומלצים?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ערב טוב רכשתי הרד דיסק של סיגגיט 1 טרה בחיבור SATA וחיברתי ללוח אם של ג'יגהבייט דגם P35DS3R במנהל ההתקנים אני רואה את ההרד דיסק עם כל הנתונים אך שאני פותח את המחשב שלי הוא לא מופיע פעם היתה אפשרות לחבר חלק קטן ולהפוך את ההרד דיסק לסלייב אך איך אני עושה את זה עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן יש לי סרט ב DVD, אני רוצה לגבות אותו על DVD-R הוא תופס 8GB... אני יכול לדחוס ולהשאיר רק את הסרט ולצרוב... סבבה. השאלה שלי אם אני מתעקש לצרוב בלי דחיסה ועם כל התוספות... איך אני אומר ל DVD SHRINK שיפצל לי את הדיסק לשני חלקים? תודה! יניב
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-