עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by מסבחה,

ראיתי שמוכרים באייבורי את Maxtor OneTouch IV 500GB ב-350 ש"ח. מה אתם אומרים עליו? איך מקסטור מבחינת אמינות דיסקים? (אגב משום מה לאחרונה המחירים של 500GB עלו לסביבות ה-400 ש"ח... לא ברור לי למה)

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by moskitos,

יש לי הארד דיסק SCASI 136G 10K ויש לי כמה שא' : 1 האם יהיה הבדל בינו לבין ההארד שיש לי כרגע (7200) ? 2 איך אני מחבר אותו ? כמה בקר עולה ? (אגב יש לי לוח של DFI X48) תודה.

3. ראיתי בהרבה DVD עם כניסות USB השאלה האם מישהו מהם תומך בדיסק קשיח חימוני שאני יכול לחבר לDVD ישרות?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  4. Started by alon23,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 למישהו יש ניסיון או המלצה על הכונן הזה או על אחר בגודל של 1TB ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by viper_sb,

יש לי לוח אם שלא תומך בRAID מישהו יכול לעזור לי איך לבצע RAID?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by viper_sb,

אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר בקר חיצוני אשר מאפשר לבצע RAID חומרתי

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. Started by whitiger19,

שלום לכולם. לפני שלוש שנים ויום בדיוק קניתי את המחשב. (כולל HD כמובן) הHD השמיע רעשים חזקים, כאילו משהו נתקע שמה ושומעים מן קירטועים... ישר כיביתי את המחשב. לאחר כמה דקות הדלקתי את המחשב שוב, אבל הפעם הווינדוס לא עולה. ויש את השגיאה ההיא שאומרת שהדיסק FAILURE.. בכל אופן, האחריות נגמרה בדיוק היום. ככה שאי אפשר להחליף. אבל מה שיותר גרוע זה שיש לי בHD קבצים שאני צריך, מאוד. לכן אני שואל אתכם, האם יש דרך, איכשהו להפעיל את הHD לכמה דקות כדי לגבות את הכל הדברים החשובים? האם אפשר לחלץ איכשהו את המידע בלי לשלם כמה אלפים לאיזו חברה שתעשה את זה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by tal_be,

שלום לכולם, אם אני קונה את ה DVD הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3472 כתוב שם "כניסת USB PLUS לקריאת קבצי סרטים מ DISK ON KEY. רציתי לדעת אם אני מחבר לו דיסק קשיח חיצוני הוא יוכל לקרוא ממנו את הסרטים? (בד.החיצוני יהיו רק קבצי סרטים). השאלה היא אם אפשר בכלל לחבר דיסק קשיח חיצוני לנגני DVD. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by daniel123,

אני לא מבין כולכך בצורבים אז תעזרו לי למצוא צורב טוב ואיכותי ושיהיה בצבע שחור בבקשה,תודה. ראיתי צורב אחד שנראה לי טוב:LG GSAH55N מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. שלום, רכשתי צורב DVD חדש LG GH22NP20, היום אחרי ההתקנה נתקלתי בבעיה הבאה: כשהוספתי סרט לדיסק שכבר היה בו סרט אחד, הDVD לא הצליח לזהות אותו ( זיהה רק את הראשון ). לפני הצריבה קיבלתי את ההודעה הבאה: You are about to create a multisession write once DVD disc Session no.2 and above will not be readable with some DVD-Rom drivers and operating systems prior to Windows XP. הצריבה נעשתה באמצעות Nero 7, בשיטת disk at once ( אין אפשרות לבחור משהו אחר ) והDVD הוא די ישן, אבל אף פעם לא הייתה לו בעיה בקריאת סרטים. השאלה אם יש דרך לעקוף את הבעיה: להתקין גרסה אחרת של Nero? להתקין איזשהו driver? להחליף צורב DVD לדגם אחר? או שהבעיה היא בDVD עצמו ואין דרך לעקוף אותה... תודה מרא…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  11. שלום, ראיתי באתרי חומרה דיסקים קשיחים RAID Edition, רציתי לשאול מה זה אומר? מה בעצם שונה בדיסקים? עד כמה שידוע לי, טכנולוגיית RAID לא דורשת שום דבר מיוחד מהדיסקים עצמם, פרט לכך שהם יהיו זהים (ואפילו זה רק בחלק מגרסאות הרייד)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by arpa,

אהלן, דגש על מהירות, מחיר - עד 700 ש"ח. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

הדיסק המדובר הוא seagate 1TB והוא גם משמיעה רעשים מעצבים. תמונה(בהשווה לWD שאצלי כבר שנה וחצי): הוא לא עבר אפילו פעם אחת את ה35 מעלות.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by (Arik),

יש לי שקניתי לפני חודש וחצי~ SEAGATE ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32M וביימים האחרונים שמתי לב שהדיסק משמיעה מין "שריקה\צליל של שריטה" כאשר הוא פועל, וגם היום במחשב סירב לעלות בגלל בעיה בSMART של הדיסק המדובר, בדקתי תקינות עם התוכנה "HDTUNE" והיא הראתה FAILED בסעיף של" SEEK ERROR RATE" מה אתם אומרים תקול\ניתן לסדר לבד או לזרוק לפח ולממש אחריות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by nononinette,

המטרה זה דברים חובבנים בלבד, אין לי מושג מה זה U3 ומיקרו וטיטניום לכן אני לא יודעת איך להתייחס להמלצות שניתנו פה. אני צריכה את זה רק להעברת קבצים, בעיקר סרטים, ותמונות. ראיתי גם שיש איזה DOK שאם הקובץ גדול מדי צריך לפרמט אותו בהעברה, גם זה אין לי מושג מה זה אומר. אני מוכנה אף להגדיל קצת את התקציב, ואת הנפח אם זה שווה את זה. תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  16. כפי שניתן להסיק מהכותרת אני מתלבט בין מספר צורבי DVD. הייתי רוצה לקבל המלצה מנומקת (אם אפשר) על אחד הצורבים. להלן האפשרויות: 1. Samsung SH-S223 22x SATA Black 2. Samsung SH-S203B 20x SATA Black 3. LG GH20NS10 X20 4. LG GH22NS30 X22 5. PIONEER DVR-215BK X20 תודה רבה לעוזרים.

17. Started by yakir8,

שלום יש ברשותי כונן HD חיצוני של LACIE ולכונן יש 2 חיבורי USB לפי החוברת שלו רשום שיש מחשבים שלא צרכים את שני החיבורים וזה תלוי בהגדרות המחשב... אז השאלה שלי אך אני מעלה את המתח ליציאת הUSB הנ"ל כדי שאני שהוא לא ידרוש 2 חיבורי USB אם זה לא מתאים לפה תעבירו בבקשה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by ran1809,

טוב אז ככה יש לי צורב שאני מפעיל עם נרו עכשוי אני מכניס דיסק ריק וצורב שירים והכל בסדר אבל אם אני צורב כל כל דבר אחר אם זה סרט או תוכנה הוא מראה כאילו הוא צורב אבל בסוף מוציא את הדיסק ואומר שהצריבה נכשלה. האם זה יכול כשל טכני? ואם כן אז למה שירים כן ו DATA לא ? תודה רן

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 500 ג'יגה שמזוהה כדגם 5000 הזה של WD אבל במחשב עצמו מופיע לי רק 131 מגה, למה זה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by vale,

יש לי במחשב הארד דיסק פנימי של 160GB שדי מלא ואני צריך עוד הרבה מקום אז חשבתי לקנות עוד הארד דיסק אבל יש לי התלבטות בין פנימי לחיצוני. אני בעיקרון נוטה יותר לפנימי מכיוון שזה אמור להיות יותר מהיר(תקנו אותי אם אני טועה). במידה ואני בוחר בפנימי, כל סוג וכל דגם יתאים או שיכול להיות שיש דברים בלוח אם שעשויים להגביל אותי? כמו כן אשמח אם תמליצו על דגם בסביבות ה-500GB ושיהיה מהקטלוג של סקייפיסי, תקציב -500 ש"ח. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. קראתי פה על השוואה שעשה אחד בין הרפטור החדש (לפני הוולסירפטור המוקטן) ה 150 גיגה 10K מול ה 640 החדש.נא להכנס ולקרוא. http://forums.slickdeals.net/showpost.php?p=10388955&postcount=71 הרעיון שלו אומר לחלק את ה640 ל "רפטור " 150 וירטואלי וככה הזמן גישה מתקצר כמו רפטור 150 פיזי אמיתי ואת השאר להגדיר מחיצה מורחבת (EXTENDED PARTITION) כלומר 490 גיגה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Boxster,

יש לי צורב של DVD ושאני מנסה לצרוב משהו הוא כאילו לא קולט את הדיסק... אבל תמיד שאני מכניס דיסק ריק הוא עושה כאילו הדיסק בפנים.. אין לי מושג על איזה צורב מדובר ולא רשום עליו כלום..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Bingo,

ה-WD250GB שלי הלך עדיין לא יודע בדיוק ממה הוא משמיע טיקיםבאתחול הביוס מזהה אותו ובתוכו מידע שמאוד חשוב לי, האם ניתן לשחזר אותו דרך איזושהיא תוכנה או רק חברה לשחזור מידע תעזור לי? ה-WINDOWS לא מזהה אותו אבל כל אתחול הוא מבצע כל מני פעולות RECOVERING שאני לא ממש מוצא.. תודה לעונים :]

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה להארד דיסק בנפח עד 320 GB והארד דיסק נוסף של 1 TB. חשוב לי שההארד דיסקים יהיו מאוד טובים ושיפעלו הכי טוב שיש, שיהיו כמה שיותר שקטים ולא יעשו רעש כמו ההארד דיסק שיש לי. תודה לעוזרים

25. יש לי חבר שבמחשב שלו יש כונן קשיח 640AAKS, והוא רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה. אז אמרתי לו שכדאי שיהיה לו כונן נפרד להקלטות ואחד למערכת. אחרי זה חשבתי לעצמי, אולי שיקנה עוד 640 ויעשה RAID 0. השאלה זה מה עדיף (מבחינת ביצועים) כונן קטן למערכת ואת ה640 להקלטות מהכרטיס או ששני 640 בRAID 0 ושהמערכת תיהיה גם עליהם ??? ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.