עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי חומר חשוב ששוקל בסביבות ה 300GB+ כל הקלטות של המשפחה וכו' שאני רוצה לגבות לאורך שנים. כרגע הכל על דיסקים של DVD וכבר יש בעיות קריאה, גיביתי את כולם על 1TB ירוק של WD. אני מתלבט בין להזמין 2 סטיקים של 128GB כל אחד מ ebay בעלות של 500 לשניהם. או הארדיסק נוסף של טרה או 500 ואאחסן אותו בארון. האם הארדיסק שאעתיק עליו את המידע ואאחסן אותו בארון יאריך שנים? מה לגבי DOK כזה של Sandisk לדוגמא? למיטב ידיעתי הם יותר אמינים מכיוון שהם אלקטרונים ולא מכאנים אבל האם הם יכולים להחזיק יותר מ 5 שנים ללא איבוד חומר?

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by iyehuda,

שלום את השאלה הזאת אני שואל בכל הפורמומים האפשריים כי אני כבר נואש קניתי השבוע צורב LG 40X12X40 יש לי CDROM X52 ASUS ב MASTER והצורב LG ב SLAVE בזמן הצריבה לאחר 4% צריבה הבפר יורד ל 50% והצריבה או שהיא נתקעת או שהיא מאד איטית לקחתי את הצורב של אחי ASUS 40X10X32 איתו לא היה שום בעיה למחרת החלפתי את הצורב LG בצורב חדש LG מאותו סוג והבעיה שוב חזרה על עצמה אני כבר נואש :'(

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by Sango,

ערב טוב , מצאתי בביוס את האפשרות 0 OnChip IDE Channel ו OnChip IDE Channel 1 . מי יכול להסביר לי מה זה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

יש לי אפשרות להביא מארה"ב כונן חיצוני, אני מחפש המלצה לכונן בעל נפח של 500GB-1TB, עד גבול ה100$\400-500 ש"ח, שישמש בעיקר לסרטים בין המחשב לטלויזיה. צריך לציין שיש במחשב USB 3 אשמח להמלצות. תודה!

5. נסיון חדש נועד להנגיש את טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדשנית לקהל הרחב, באמצעות סדרת 800p לכתבה

6. יש לי כרגע שני דיסקים של WD - אחד של 10GB ועוד אחד של 30 GB. חוץ מהם יש לי צורב וכונן DVD - כך שכל חיבורי ה - IDE מלאים. אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב HD נוסף של WD 80GB - ואני לא כל כך יודע מה לעשות עם החיבורים. יש לי לוח ABIT IT7MAX עם שני חיבורי IDE ורייד. יש לכם רעיונות בשבילי?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by ad112,

אהלן, נגמרו לי הכניסות של הSATA על הלוח אם, אני רוצה להוסיף כוננים קשיחים לכן אני זקוק לכניסות נוספות. יש כרטיס הרחבה איכותי וזול כזה? המחשב משמש כשרת קבצים.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by mordehay8886,

שלום, מה העדיפות של הכוננים מ-1 עד 5 (1 הכי טוב) כונן Kingston NV1 500GB NVMe PCIe SSD - מחיר - 225 ש"ח כונן Samsung 980 NVMe M.2 SSD 500GB SSD - מחיר - 340 ש"ח כונן Western Digital WD Blue SN550 500GB PCIe M.2 2280 NVMe SSD - מחיר - 300 ש"ח כונן Seagate FireCuda 510 500GB PCIe M.2 2280 SSD - מחיר - 390 כונן Crucial P2 500GB PCIe M.2 2280 SSD - מחיר 295 ש"ח

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by maormark,

אני מעוניין לקנות כונן של 1TB שיחובר לסטרימר Popcorn c200. יש יותר מידי אופציות: Western Digital - Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS Western Digital - Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD10EALS Seagate - 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS Samsung - 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ Samsung - 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI תודה מראש

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  10. החלפתי את כונני ה BR ביו שני המחשבים (אחד מהם לא הצליח לצרוב, רק לקרוא) וכשניסיתי לחבר את הכונן היותר טוב (צורב וקורא) גיליתי כי פס הפלסטיק בשקע נתונים של ה SATA נשבר... אני מחפש עדיין כונן איכותי כדי להחליף את השניים האלה, אבל האם ניתן בנתיים לאלתר איזהשהו חיבור?

11. Started by puyol,

היי ברשותי HD של 1TB. איך הייתם מחלקים אותו? לכמה מחיצות? השימושים העיקריים הם: לאחסון של סרטים ותמונות. מה המינימום לגודל המחיצה של מע' ההפעלה (WIN7)? תודה!

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  12. משפחת כונני ה-870 QVO מוצגת באופן רשמי - ותהפוך למעניינת במיוחד בחודש הבא תודות לדגם בנפח שלא היה זמין לנו בעבר לכתבה

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  13. Started by Artic,

משהו שיהיה סביר וזול יחסית, 128 או 256 מגה. תודה !

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  14. http://www.navitech.co.il/items/166909 זה המחשב שלי. אני מתכנן לקנות SSD רציתי לשאול אם תהיה בעיה לחבר את הSSD ככונן ראשי במחשב? הרעיון הוא גם להשתמש במערכת ההפעלה שבאה עם המחשב. הבעיה שהיא מותקנת בהארדיסק הנוחכי שקיים.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by soprno,

טוב, אז יש לי מספר שאלות לגבי mb buffer 1. מה התפקיד שלו בדיסק קשיח, ומה זה בעצם עריכה: נראה לי שמצאתי תשובה לזה: 2. אם היה אפשר באופן תאירוטי(וגם אם לא) לייצר(או לפחות לעשות מעיין אב-טיפוס) מה היה יכול להוסיף 32mb buffer או אפילו יותר?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by orendia,

שלום, הדיסק הנייד שלי מראה סימני חיים (נורה דולקת) אבל לא מזוהה ע"י המערכת,גם לאחר ניסיון במחשב אחר. האם יש דרך לשלוף את המידע?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  17. Started by DLS,

מה קורה אנשים? אז ככה, חבר רצה שאני אסדר לו את המחשב ששכב כמה שנים במחסן, לפי מה שהוא אמר ניסו להתקין עליו פעם ווינדוס 7 אבל זו הייתה שטות כי המחשב לא מספיק חזק בשביל להריץ את מערכת ההפעלה הזאת. זה ההארדיסק: אוקיי, הבאתי את המחשב אליי והדלקתי אותו, זאת ההודעה שקיבלתי: החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס XP, הכנסתי את הדיסק והגעתי למצב הזה: אם הבנתי נכון, אין עליו בכלל חלוקה למחיצות? :s05: אז ניסיתי לפתוח מחיצה חדשה כמו שכתוב ללחוץ על כפתור C אבל אז הגעתי למצב הבא אובד עצות, ניתקתי את ההארדיסק וניסיתי לחבר אותו אצלי במחשב, הדלקתי את המחשב, קפץ החלון הקטן למטה שאומר שזוהתה חומרה חדשה הוא נפתח ואמר שהוא הותקן בהצלחה, הכל טוב ויפה.. נכנסתי למחשב שלי אבל הוא ל…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  18. אני רוצה שיתמוך בSATA 3 כי אני לא רוצה לקנות בעתיד מארז חדש.. אני רוצה שיהיה לו חיבור USB 3 וחיבור ESATA (למה? כי כרגע הלוח שלי לא תומך USB3 אבל אני רוצה שהמארז הזה ישאר איתי... שיצאו HDD של 4 טרה אני יכניס את ה2 טרה שיש בתוכו למחשב וישים בקייס הזה 4 טרה...) כמו כן חשוב שיהיה קריר ביותר כי אני מתכוון לשים אותו שיהיה מחובר כמעט תמיד... אז לא איכפת לי אם יהיה לו איזה מאוורר ככה חיפשתי מלא ולא הצלחתי למצוא קייס עם USB3 וESATA... תמיד USB2 וESATA או USB3 בלבד.. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  19. שלום לכולם אני רכשתי לא מזמן חבילת דיסקים DVD של חברת silver line בגודל של 4.7G אך כשאני מכניס אותם למחשב תחת מערכת הפעלה WIN 7 תוכנת הצריבה שלי nero 8 אומרת לי שיש על הדיסק רק 4.43G האם זו בעייה נפוצה בכול חברות הדיסקים או רק בחברה שקניתי ניסיתי בתוכנת הצריבה לאפשר צריבת יתר אך היא מגבילה אותי עד 4.6G כך שאני לא מסוגל לממש את כל הגודל שרשום על דיסק ה DVD בנוסף רציתי המלצה לחברה שמייצרת דיסקים DVD איכותית שמחזיקים הרבה זמן ואולי ניתן לצרוב עליהם קרוב יותר ל 4.7G כי אני מעוניין לשמור עליהם מידע יקר ולאורך זמן ממושך תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by sheva23,

אני מעוניין לחבר דיסק קשיח חיצוני עם התקן E-SATA לPC... בשביל זה צריך בקר תומך, כיוון שאין לי במארז תמיכה בהתקן הנ"ל. מחיפוש שעשיתי ברשת בכדי לקבל את מקסימום המהירות (עד 3GB לשניה) יש לקנות דגם שהוא יותר מתקדם מיציאות ESATA בבקרים זולים. לדוגמא: ST Lab A-341 PCIe SATA II 300 2CHANNEL (2P+2P) Raid CARD with PCI Express 1.0a specifications with Serial ATA II specifications תמיכה: NCQ מס' ערוצים: two independent Serial ATA channels תמיכה בדיסקים: SATA I and SATA II hard drives קצב העברת נתונים: Data transfer rate at 3.0 Gbps for Serial ATA II Data transfer rate at 1.5 Gbps for Serial ATA I תאימות: Windows 2000/XP/2003/Vista eSATA: לעומת דגם אחד אחורה של הכרטיס: שכבר לא…

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by tagada0071,

בעניין יישור לSSD עם תוכנת Paragon.Alignment.Tool.3.0 כדי לשפר ולייעל ביצועים ירודים או לא מנוצלים עד תום , איך בדיוק עושים את זה ? חפרתי בכל האינטרנט ולא מצאתי מדריך או הוראות , אשמח אם אחד ה''כבדים'' כאן ירים את הכפפה ויעשה מעט סדר בנקודה הכל כך חשובה הזאת ... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  22. דור חדש של דגמי 2.5 אינץ' וזוג דגמי NVMe לפלחים שונים של השוק: זה מה שמצפה לנו בתחילת השנה הבאה מהיצרנית הגדולה ביותר בשוק האחסון המהיר לכתבה

23. יש לי הארד דיסק נוסף במחשב שאני לפעמים מחבר אותו ושאני לא משתמש בואז הוא מנותק מהכבל חשמל ואתמול ניתקתי לו את הכבל חשמל נראה לי לפניי שהמחשב סיים את הכיבוי ועכשיו שאני מנסה לגשת אליו הוא כותב שההארד דיסק לא מפורמט...... יש דרך לגשת אל הקבצים בהארד דיסק, או איזו תוכנה שאולי יכולה לסדר את זה?........ תודה מראש :'(

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by alienboo,

hi ppl, any 1 knows about this drive if it is avalable in israel ?? if so, where and how much, this drive ROCKS !!!, King of the hill thank you

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by Dark_Phantom,

ובכן אני אספא לכ םאת הסיפור שלי על סילבר ליין, אבל בואו נתחיל מהתחלה: כשקניתי את הצורב שלי, שזה היה בקיץ, קניתי גם ביחד חבילה של 25 של סילבר ליין החדשים, האלה של Neovo *40. הייתי מאוד מרוצה איתם, ה Lite-on שלי צרב אותם בלי בעיות וגם הסידי רום של טושיבה, במחשב הענתיקה שלי קרא אותם(מאוד נדיר היות והוא כמעט ולא קורא טוב דיסיקים צרובים). לאחר זמן מה נגמרו לי הדיסיקים ואני נדדתי לחנות השכונתית כדי להצטייד בחבילה נוספת והחלטתי לנסות דיסיקים נוספים, שהיה כתוב עליהם Samsung . טוב, סמסונג חשבתי אחלה דיסקים וקניתי 100 במחיר של 170. הסתברו כדיסיקים לא רעים בכלל, בכל המאה לא הייתה בעיה ולו אחת והייתי די מרוצה מהם. גם הדיסקים של סמסונג נגמרו והפעם החלטתי ללכת על המוצר …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.