אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
- 

שלום אז ככה, אמצע עץ זה הממ נו - הקווים האלה שרואים על גזע עץ חתןך, עוד אומרים שכמות הקווים מסמלת את גיל העץ בשנים. מה קשור הדיסק? נתתי דיסק של משחק לחבר, והוא החזיר לי אותו (שמתי לב הרבה זמן אחרי זה, שמתי לב היום) עם ציור של אמצע עץ עליו. כשאתם כבר מבינים למה אני מתכוון , השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לקווים האלה? חשוב לציין שהדיסק לא מזוהה בשום כונן שניסיתי. למי שבכל זאת לא הבין על מה אני מדבר, העלתי תמונה: טאדהההההה: אני מנחש שהדיסק היה מונח על מנגל חם, או שעברה עליו כמות אדירה של קרינה רדיו-אקטיבית. מה אתם חושבים? - 

- 18 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

צמד בקרים חדשים פרי פיתוחה של חברת Silicon Motion יקראו תיגר על מוצריה הפופולריים של Phison בקצה הגבוה וגם בשוק הביניים - ויוכלו לדרבן עוד ועוד שחקניות להתקדם אל תמיכה בתקן הקישוריות החדש והביצועים המוגדלים שלולכתבה - 

- 0 תגובות
- 638 צפיות
- 1 follower

- 

- 

האם ההבדל במחיר הוא גם בביצועים כשמדובר בצורבים 40X12X40 מתוצרת LG ופלקסטור - 

- 7 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

ובכן, מישהו מכיר בקר SATA לPCI 64BIT ? כמו כן בין בקרים הקיימים ל32BIT - יש עדיפות לPROMISE? או שהכל אותו שיט? - 

- 1 תגובה
- 609 צפיות

- 

- 

שלום חברים , ראיתי בגלריית המודים את המוד של nebula ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג כונן סידי כמו שבתמונה .. אם תשימו לב זה כונן ממש שטוח . [attachment deleted by admin - 90 dayss] - 

- 6 תגובות
- 801 צפיות

- 

- 

שלום לכם. יש לי HD של 250GB שאין לי מקום במארז בשבילו... רציתי להשתמש בו לשים את כל הקבצים שאני מוריד ופחות משתמש כמו קבצי התקנה של משחקים וכאלה, סדרות סרטים וכו' על איזה מארז חיצוני אתם יכולים להמליץ לי בשבי שהוא יעבוד בצורה הטובה ביותר? התקציב.. בואו נגיד לא מוגבל, כי אין לי מושג מה הטווח מחירים.. בואו נגיד עד 250 שקל תודה מראש חבר'ה :] - 

- 6 תגובות
- 776 צפיות

- 

- 

תגידו DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 זה צרוב רגיל וגם DVD?? - 

- 2 תגובות
- 575 צפיות

- 

- 

אני חדש בפורום ודבר שני רציתי לשאול איזו תוכנת צריבה הכי טובה? :coolman: :smoke2: - 

- 4 תגובות
- 892 צפיות

- 

- 

יש לי צורב די וי די אחד,וסידירום אחד.. ואני רוצה לעשות קופי לדיסקים dvd שיש לי בבית,איך אני עושה את זה? יש אפשרות להעתיק את התוכן של הדיסק די וי די למחשב ואז לצרוב אותו וכך יהיה קופי של הדיסק או שיש דרך אחרת? - 

- 4 תגובות
- 917 צפיות

- 

- 

שלום, אני מעוניין לבצע Raid 1 חומרתי במחשב שלי. אך אני לא מצליח לברר אם לוח האם שלי תומך בRAID1. זה לוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4151#ov מודה מראש למי שיעזור. - 

- 6 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

לאבא שלי יש נייד של טושיבה שהלך לו ההארדיסק, נגמרה אחריות. עכשיו, אני צריך את ההארדיסק הכי פשוט וזול שאפשר למצוא,שיריץ וורד, WIN98 ותוכנות מע"מ מכס וכו', שרצו יפה על סלרון500. נא לציין מחיר. תודה - 

- 2 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

1. האם SATA2 הוא סוג הדיסק הקשיח העדכני, המהיר והמומלץ ביותר ? או שיצא כבר משהו חדש ? :-) 2. אני זקוק לדיסק קשיח גדול ומהיר (לטובת פיתוח/development) - על מה אתם ממליצים ? 3. אשמח לקבל המלצה לצורב DVD 4. האם יש כבר צורבי Blue Ray ו/או HD DVD במחיר שפוי של צורב ומדיות ? (והאם כבר הסתיימה מלחמת התקנים, ויודעים מה כדאי לקנות ? :-)) תודה ! - 

- 9 תגובות
- 828 צפיות

- 

- 

קניתי WD חצי טרה והDVD לא מצליח לקרוא אותו נאמר לי כי בגלל שהדיסק הוא בפורמט NTFS אינני מצליח ועלי להפוך אותו בפירמוט לFAT דרך האיתחול של הדיסק עצמו אין אופציה כזאת לצערי,האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? - 

- 8 תגובות
- 7.1k צפיות

- 

- 

שלום, ברשותי 2 הארד דיסקים, ישן, MAXTOR 40GB ATA, מחובר דרך IDE וחדש, WD 500GB SATA. מה שאני רוצה לעשות זה ככה. לגבות קבצים מההארד דיסק החדש להארד דיסק הישן. קבצים כמו מוזיקה, תמונות, סרטים, הורדות וקבצי ISO לאחר הגיבוי אני רוצה לפרמט את ההארד דיסק החדש, לשנות מערכת הפעלה (windows 7). ואז אני רוצה להעביר את כל מה שגיבתי על ההארד דיסק הישן לחדש. האם זה אפשרי ? עוד כמה שאלות. מחר אני מקבל HD חדש של 1TB WD. האם אני יכול לעשות RAID בין ה1TB ל500GB? ואם כן איך אני עושה את זה? במידה ואפשר, האם אני יכול פשוט לשמור את כל הקבצים מהארד דיסק של ה500GB (לא לפרמט). וכשאני אתקין את מערכת ההפעלה החדשה על ההארד דיסק של ה1TB, להעביר את מה שהיה לי על ה500GB ואז לפרמט גם אותו? (אם בילבתי פ… - 

- 9 תגובות
- 4.8k צפיות

- 

- 

שווה עוגיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss] - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

- 

שלום לכולם!!! ברשותי מחשב בעל דיסק קשיח בחיבור SATA II. עם הזמן הולך ואוזל נפח האיחסון בתוכו ,ולכן אני נאלץ לקנות דיסק קשיח נוסף. אחרי שהסתכלתי בכמה אתרים חשבתי ללכת על משהו "כבד" - 500GB,אך אני מתלבט בין שני דגמים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5006 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4526 אשמח אם תיעצו לי במה לבחור.. דבר נוסף וחשוב יותר נעוץ בחיבור הדיסק הקשיח - אני יודע שאין ב SATA II את המושגים MASTER ו SLAVE ,ולכן רציתי רק לשאול איך צריך לחבר את שני הכוננים ביחד(האם צריכים הגדרות מסוימות או דגם מיוחד או שפשוט מחברים וזהו...) בתודה מראש!!!! - 

- 6 תגובות
- 626 צפיות

- 

- 

שלום לכולם קניתי מחשב נייד דגם g510 של לנובו עם מעבד i5 4200m. קראתי רבות על חשיבות הssd, ואני שוקל כרגע לקנות ssd שישמש למערכת ההפעלה ולתוכנות בסיסיות (אין לי שימושים מיוחדים במחשב רק אופיס, תוכנות המרה קלות, תוכנות עריכה חובבניות וכו׳ שימושיים קלאסיים) ואת הhdd הקיים לחבר באמצעות מתאם במקום הצורב שאין לי ממש שימוש בו. יש לי כמה שאלות: א. כמה באמת משפיע הssd על מהירות המחשב גם בשימושים ״נורמליים״ כמו שלי? ב. איזה נפח מומלץ לשימוש כזה? ג. ועכשיו לחלק הכי חשוב... איזה ssd מומלץ? קראתי שיש בעיה בסדרת האיבו של סמסונג, האם היא עדיין מומלצת? ועוד נקודה, האם יש בכל סדרה כזו דגמים חדשים יותר וישנים יותר או שמספיק לרכוש 840 evo, ובמידה וכן איך אפשר לדעת אם המוצר הוא הדגם החדש בי… - 

- 13 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

- 

אני מחפש SSD בנפח חצי טרה שיחליף את ה-240 שיש לי כרגע בלפטופ. דרישות: 1. לא יותר מ-200$ (ייקנה בארה"ב) אפשר לחרוג קצת נניח 20$. 2. כמה שפחות מתחמם, קרי צריכת חשמל נמוכה. 3. לא אכפת לי אם זה יהיה SATA או MSATA. 4. לא EVO840. תודה מראש. - 

- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower

- 

- 

ביררתי על זה קצת ברשת והביקורות טובות מאוד - במיוחד ב-DVD-RECORDABLE.ORG מדיה שמיוצרת ע"י פוג'י בפורמט מינוס לצריבה במהירות 8. אשמח לשמוע אנשים שיש להם ניסיון עם המדיה קוד הזה. תודה מראש. - 

- 8 תגובות
- 893 צפיות

- 

- 

היי חברים. אני מחפש זיכרון נייד רצוי בגודל של 32GB, הוא יכול להיות USB 2 לא חייב 3, והדרישה הכי חשובה שלי שהמעטפת של הזיכרון תהיה עמידה מאוד, רצוי שיהיה עשוי ממתכת ושיהיה אפשר לחבר אותו לצרור מפתחות מבלי שישבר!. בנוסף רציתי לדעת אם אני יכול לחלק את הזיכרון שלו ל-2? אחד עם מערכת קבצים FAT32 והשנייה עם NTFS? - 

- 2 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

אני במצב כזה שיש לי כונן DVD וצורב. ה-DVD שאמור לשמש ככונן רגיל, הינו איטי ביותר ולא ניתן לעבוד איתו. כתוצאה מכך אני משתמש בצורב Plextor 241040A, ככונן רגיל, למרות שכמו שקראתי בכמה מקומות הוא לא משהו בקטע הזה, אבל בכל אופן, טוב יותר מהDVD. השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורב? או בדיסק? או במשהו? תודה מראש! - 

- 10 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

- 

אני קונה מחשב חדש, וחשוב לי מאוד השקט. לא משנה לי אם זה 320GB או 500GB. מקריאה בפורומים בחו"ל ה - Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ הוא דיסק קשיח שקט ובעל ביצועים טובים, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש. - 

- 0 תגובות
- 682 צפיות

-