עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב 40125S lite-on ואני מנסה להשתמש בדיסקים של gpt 800mb והכונן מזהה אותם כ-702MB עידכנתי firmware מה עוד אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  2. יש לי בעיה דחופה! אז ככה כשאני מנסה לצרוב משהו בצורב (Samsung 52x24x52) הוא רושם שהצריבה הסתיימה בהצלחה, ואז כשאני מכניס את הדיסק אז הדיסק ריק לגמרי, וזה למרות שאני הופך את הדיסק ורואה את הפס של הצריבה(במקרה הזה 500 מגה) אבל זה לא מראה כלום כשאני מכניס את זה לכונן. ניסיתי לשים את הדיסק בכונן אחר וזה עדיין אומר שאין כלום בדיסק. הקבצים שניסיתי זה כל מיני קבצי bin ו - cue. אהה וגם ניסיתי לצרוב על אותו דיסק שוב וזה לא הולך. בבקשה תעזרו לי!

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by erez_levy,

שלום לכולם, לפני זמן מה, נדפק לי הצורב, זה התחיל בזה שהוא הפסיק לקרוא דיסקים, וכל פעם שרציתי לפתוח אותו הוא היה נפתח חצי,נסגר, ואז שוב נפתח חצי,נסגר ורק אז הוא היה נפתח לגמרי. בזמן האחרון כבר התחלתי להתעצבן עליו אז פתחתי אותו רגיל (כמו שמכניסים דיסק לא את הבפנים של הצורב) וניקיתי אותו קצת, אחרי כך ניסיתי לפתוח אותו שוב והוא נפתח והכל טוב רק שהוא עדיין לא קורא דיסקים, היום ניסיתי לפתוח אותו שוב והוא בכלל לא נפתח כאילו לא מגיב או לא יודע מה. כאילו הוא עושה קולות של מנסה להיפתח אבל לא נפתח. מישהו יודע מה הבעיה?

4. Started by lion03,

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by Dark_Phantom,

שלום רב. יש ברשותי צורב lg h10n שבעזרתו צרבתי אימייג'ים על דיסקים דו שכבתיים. לאחרונה החלטתי לבדוק ולהתקין את אחד הדיסקים שצרבתי אך להפתעתי הצורב זיהה את דיסק כדיסק סידי ריק(cd blank) אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. הקושחה הינה 1.03, החיבור הינו SATA1 בתודה מראש.

6. Started by eyal00,

אחרי שאני צורב משהו בצורב(NEC 3550),הוא לא מסוגל לקרוא אותו. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by oren99,

יש לי צורב DVD SATA חדש *18 אני מצליח לצרוב עם נירו בלי בעיות והוא גם קורא את מה שצרבתי אבל, כמה פעמים אני שם דיסק DVD (אפילו משחק חדש מקורי) והוא לא קורא אותו מה אפשר לבדוק? אני מסתכל עכשיו ב"מחשב שלי" וכתוב CD DRIVE בכונן הזה. זה יכול להיות קשור?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by halachmania,

יש לי צורב X48 של פיליפס, הוא עבד מעולה אך לאחרונה התקנתי אותו על מחשב חדש והוא צורב בכל פעם דיסקים פגומים. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  9. אני מכניס דיסק ריק בכוונה לצרוב עליו וכאשר אני מנסה לפתוח את הדיסק הריק אז קופצת ההודעה: H:\ is no accesible incorrect function מערכת הפעלה XP PRO וכאשר אני מנסה לצרוב עם נרו אז פשוט הוא לא מזהה דיסק.. ווינדוס מזהה שיש דיסק.. הוא מחליף את הסמל לסמל של CDR אבל כאשר אני מנסה לפתוח אז מופיעה ההודעה הנ"ל כשאני מכניס דיסק מוזיקה או כל דיסק מקורי אחר אז הצורב מתפקד מצויין!

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  10. זה כבר סיפור שדורש ת'רד חדש. את הצורב הבעייתי בדקתי באחד המחשבים שלי. מסתבר, שכאשר הוא מחובר בערוץ הראשי יחד עם ההרד דיסק(שניהם IDE), אז הוא פועל במצב UDMA 4. לעומת זאת, כאשר הוא מחובר בערוץ המשני(לא משנה אם הוא מסטר או סלייב) אז הוא פועל בUDMA 2. בדקתי את שאר הצורבים שברשותי בשאר המחשבים, וכולם גם כן פועלים בUDMA 2, ואף הם נמצאים בערוץ המשני. האם הערוץ המשני מגביל לUDMA 2? מעניין אותי מה הגורם לכך...

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  11. יש לי צורב DVD שקיבלתי כשקניתי את המחשב- SONY DVD RW DW-D22A DRIVER שעד לא מזמן עבד בסדר אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות: הוא מסתדר סבבה עם דיסקים CD אבל הבעיות הם עם DVD: כל צריבת DVD נכשלת (אין הדעת שגיאה. פשוט נכשלת). דיסקי DVD הוא קורא פחות טוב. דיסק עם סדרה (לא מקורי)- הוידאו קופץ מידי פעם. דיסק עם כמה סרטים (לא מקורי)- פותח את הסרטים והכל קורס. סרט DVD מקורי (בדקתי 3 סרטים)- בכלל לא נפתח. יש דרך לתקן את הבעיות או שאני צריך לקנות צורב חדש?

12. הצורב הוא MSI 52-24-52 יש ברשותי דיסקים של ורבטים יפן, הצבעונים. הבעיה היא שהנרו לא נותן לצרוב על יותר מ4X, וגם אז הוא עושה שגיאת צריבה. חששתי שזה אולי הדיסקים (למרות שצרבתי מהם מספר קטן), אז בדקתי גם בSilverLine, ועדיין אותה הבעיה. יש לציין שלפני זמן מה הצורב היה עושה לי את אותה בעיה מדי פעם, אבל לפעמים הייתי מצליח לצרוב. האם הצורב נדפק? או אולי זה משהו בקינפוג שלו או בתוכנה (Nero 6.3.1.25). תודה עדכון: אחרי מספר נסיונות הצלחתי לצרוב עם הסילברליין, עם הורבטים אין סיכוי אני חושב.. מזה אומר? תודה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. Started by dandisc,

הצורב שלי נהייה פתאום איטי מוות:צריבה של 2.7GB X8 לקחה לו 20 דקות אני משתמש בנרו 7 אז מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? הצורב הוא נק 3550A

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by elada92,

יש לי צורב של LG מדגם GSA-4163b ודיסקים של silverline dvd+r dl. כשאני בא לצרוב עליהם (לא משנה אם בעזרת nero או ImgBurn) הצורב עושה בעיות, נתחיל מזה שאם אני רוצה להיכנס למחשב שלי הוא נמצא בסטטוס לא מגיב עד שאני מוציא את הדיסק ואם אני בא לצרוב אז הוא יעשה לי fail ישר על ההתחלה אבל יעשה גם finalize לדיסק ככה שדיסק לא זול הלך לפח... יש למישהו פתרון לבעיה? אני כמעט בטוח שזה עניין של firmware אבל אני לא ככ מתמצא ולכן פניתי אליכם

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  15. שלום חברים! ברשותי צורב DVD LG שאני לא ממש זוכר את הדגם שלו. הבעיה היא שלא משנה איזה סוג צריבה זאת (תוכנות, שירים,תמונות או סרטים)הצריבה היא מעל 20 דקות גם על המהירות הכי מקסימלית. בתחילת הצריבה הוא מראה לי זמן צריבה סביר של 4 עד 6 דקות וכשהוא מסיים את הספירה לאחור הוא מוסיף עוד 20 דקות... אני חייב לומר שלא זכור לי מתי התחילה הבעיה אבל בוודאות היא לא התחילה בשנה הראשונה בשימוש איתו. כמו כן אני לא צורב כל כך הרבה, אולי דיסק לשבוע... אני משתמש בנרו 9. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. Started by sPoiled,

קניתי צורב חדש 2014L1T ASUS עד עכשיו הכל טוב. יש לי את הבעיה הזאת עוד מהצורב הקודם, בגלל זה החלפתי. אני התקנתי כבל SATA, הכל טוב, כל החיבורים במקום. אני בא לצרוב בוא אומר שהוא צורב לי 4X והוא צורב את הדיסק חצי שעה. שמתי בנרו שבא עם הצורב, מקסימום מהירות. המהירות שהוא תומך ב DVD-R (הדיסקים שאני צורב) היא 20X אז למה לעזאזל הוא צורב לי 4X ? או שהוא כותב 4X וצורב לי שעה. כאמור צורב חדש, בעיה שהייתה בצורב הקודם. יש בעיה עם הכונן קשיח? יש בעיה בלוח אם? אני לא מצליח להבין! מערכת הפעלה: XP PRO סוג צורב: 2014L1T ASUS 20X (חדש עכשיו קניתי) סוג דיסקים: PHILIPS DVD 4.7 GB 1-16X צריכים מפרט מלא? עכשיו אני מתבאס..

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by nokobik,

יש לי צורב LG GSA-H22 אני רוצה להבין אם יש לי בעיה בצורב על עוד יש לי אחריות. כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD הוא צורב על X2 מקסימום למרות שבתוכנה מוגדר לו על X16 וגם המדיה תואמת (BENQ). ניסיתי מס' תוכנות צריבה שונות ובכולן התופעה זהה. לעומת זאת, דיסק CD הוא צורב בסדר עד כמה שאני זוכר, למרות שאני אעשה בדיקה נוספת היום. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by -neo-,

שלום לכל פורום אמצעי אחסון, יש לי בעייה בצורב (צורב דיוידי DL של נק אפשר לראות במפרט שלי), הוא קורא רק dvdים, אם אני שם סידי ובודק באקספלורר אני רואה שהכונן ריק, מישו מכיר פה את הבעייה או יוגע מה גרם לה? תודה רבה על זמנכם!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי שלושה צורבים : 1. טושיבה 2.NEC 3500 3. NEC 3520 ועכשיו קניתי פילפס 1628 חברה אין מה להשוות 3 דיסקים שלא הצלחתי לקרוא עם שני הNEC והטושיבה ( יש לי 3 מחשבים בבית ) ( UNRECOVER EROR ?) עם הפילפס זה היה משחק ילדים עם הNEC היה לוקח לי 10:40 צריבה בכפול X8 ועם הפילפס לוקח לי רק 8:20 דקות הייתי בטוח שאפול בפח עם הפילפס אבל אחרי שקראתי את המאמר הבא הייתי חייב לקנות תקראו פה : http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15369

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. רציתי לשאול. קנינו מחשב חדש, ובקיצור, הצורב שלנו הוא צורב של LG [גם של DVD וגם של מוזיקה רגילה, אבל זה לא הענין]. הדיסקים שצרבתי [לא MP3, אלא רגילים], לא מסכימים להתנגן במערכת שלי [או לחילופין במערכת של הצבא]. במערכות סטריאו אחרות [לדוגמא, באוטו או במע' של אחותי] לעומת זאת הוא כן מתנגן. מה עלולה להיות הסיבה? ואיך לעזאזל אני פותרת את זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  21. ברשותי צורב מסוג Yamaha 16x10x40x - 2100S שפועל על ממשק SCSI. לאחורנה הוא החל לצרוב לי במהירות 8X. פשוט באמצע הצריבה הוא אמר לי שהוא מחליף את המהירות מ-16 ל-8 בגלל שהמדיה לא מתאימה. אבל היא כן, וניסיתי כבר מדיות רבות. הפיירווייר שלו מעודכן לגרסה האחרונה ואני עובד עם WIN XP. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  22. ברשותי צורב מסוג Yamaha 16x10x40x - 2100S שפועל על ממשק SCSI. לאחורנה הוא החל לצרוב לי במהירות 8X. פשוט באמצע הצריבה הוא אמר לי שהוא מחליף את המהירות מ-16 ל-8 בגלל שהמדיה לא מתאימה. אבל היא כן, וניסיתי כבר מדיות רבות. הפיירווייר שלו מעודכן לגרסה האחרונה ואני עובד עם WIN XP. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by hofit_s,

שלום, יש לי צורב DVD של NEC. במשך השנתיים שהוא חי הוא בקושי צרב עשרה דיסקים. בקיצור רציתי לצרוב תמונות על דיסקים של DVD והוא מסרב לצרוב עליהם. הוא צורב רק על דיסקים של מוזיקה. ניסיתי לשנות בפנים את ההגדרות שלו, הגעתי לאיזה מסך ב"מאפיינים" שאומר שצריך לבחור איזור, בחרתי ישראל וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג למה הוא מסרב לצרוב? תודה. חופית.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by waizman,

הצורב שלי (זכרונו לשמצה) מת וכבר לא מוכן לקרוא כלום... ציפיתי לזה, הוא הוחלף כבר פעמיים מאותה סיבה... בקיצור, אני צריך תחליף זול ויעיל. חשבתי כמובן על ליטאון אבל ראיתי שהם יותר יקרים מסוני וידוע שהם מייצרים להם ת'צורבים. 1. האם הצורבים באמת אותו הדבר? 2. האם יש צורב של סוני במהירות 52*32*52? 3. האם הבאנדל זהה? 4. לשניהם שנה אחריות? 5. אפשר לצרוב Firmware של סוני על ליטאון ולהיפך? 6. הם שקטים בכלל? 7. יש משהו שיותר מומלץ בתחום המחירים של עד 300 שקל? תודה :-*

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  25. היום רציתי לצרוב לחבר שלי משהו והצורב לא הצליח לקרוא את הדיסק. זה בדר"כ קורה לי כשהמחשב פועל הרבה זמן, אז עשיתי ריסט אבל הפעם זה לא עזר וזה עדיין לא קורא דיסקים... מה יכולה להיות הבעיה? איך אני פותר את זה? ולמה הצורב שלי לא קורא דיסקים אחרי שהמחשב פועל הרבה זמן? (כל זאת ועוד בפרק הבא של... החתולים הסמוראים...) תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים