אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
- 

שווה לקנות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9999 - 

- 2 תגובות
- 849 צפיות

- 

- 

חבר שלי קנה צורב דיוידי, הווינדוס מזהה אותו אבל ה Nero לא! עם איזו תוכנה מומלץ להישתמש בישביל הצורב הזה? ועוד שאלה, העם הצורב הזה הוא צורב גם דיסרים רגילים CD -RW???? - 

- 1 תגובה
- 659 צפיות

- 

- 

שלום אני מרכיב מחשב ב RSM ואני צריך HD. גודל של 1T מספיק בהחלט בשבילי עכשיו נשאר לבחור באחד שאמין ושקט אני יוזר ממוצע, קצת משחק, קצת עובד, לפעמים רואה סרטים ולפעמים מוריד מהאינטרנט (Bit Torrent) בדר"כ משאיר את המחשב עובד בלילה התקציב עד 500-600 ש"ח למרות שנרא לי שזה הרבה (לכן הדגשתי את ה"עד") מאוד רצוי שהיה אמין ככל האפשר לא מתוכנן Raid תודה - 

- 5 תגובות
- 853 צפיות

- 

- 

תמיד יש מצב שימכרו מזוייף או לא אמיתי, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת את הנתונים והביצועים המקוריים איך אני בודק את זה? לדוגמה אני קונה ארדיסק עם מהירות של 15 אלף סיבובים לדקה אני רוצה לדעת שהוא באמת עושה את ה15 אלף סיבובים לדקה יש איזה ספידומטר אלקטרוני שיכול להראות לי את זה או נוסחאה כל שהיא שבעזרת ניתן יהיה לחשב זאת? או למשל את הזיכרון מטמון של הארדיסק איך אני בודק שהוא באמת 16 ולא 8? בתודה מראש שגב שטובי! - 

- 1 תגובה
- 628 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי כרגע HD 160 ג'יגה של WD ואני רוצה לקנות HD נוסף של 250 גי'גה אותו דגם. מישהו יכול להסביר לי איך אני מתקין את ההארד דיסק החדש? אני פשוט מחבר אותו וזהו? תסבירו לי בבקשה... תודה. - 

- 9 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

יש RAID ל DOK ? ניתן לעשות RAID ל שני או שלושה DISK ON KEY ? כי זה נשמע די מבטיח במיוחד למיני לאפטופ - 

- 1 תגובה
- 849 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, הופיעה לי בעיה מאוד חמורה היום... באמצע שאני עובד במחשב פתאום קופצת בועה למטה "לא ניתן לרשום על כונן G" משהו כזה.. פתאום המחשב לא רואה את כונן G, עשיתי הפעלה מחדש והכל עבד מצוין ואחריי חמש דקות זה שוב קרה וזה תוקע את כל המחשב, לא ניתן לפתוח תוכנות או קבצים שנמצאים על G.. וזה בעיה כי G הוא הכונן הכי שימושי שלי הכל נמצא שם אני עובד עם XP ד"א.. תודה לכל העוזרים, אדיר.. - 

- 4 תגובות
- 826 צפיות

- 

- 

שלום, כשאני מכניס דיסק און קי מופיעים לי 2 דיסקים חדשים, F וG כשאני לוחץ על הF יש דמונה של SANDISK ורושם לי שאני צריך לפרמט את דיסק G . כשאני לוחץ פתיחה על G רושם לי אנא הכנס דיסק, כשאני לוחץ מקש ימני אתחל ואז התחל רושם לי לווינדווס לא היתה אפשרות להשלים אתחול. איך אני מאתחל אותו ? והאם כל הקבצים ימחקו ? - 

- 8 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

אהלן, מחפש כונן SSD למחשב מדיה סנטר שיריץ עליו רק מערכת הפעלה OPENELEC. כבר קניתי אחד של 120 של סמסונג, שעלה 520 ש''ח מחפש כונן יותר קטן מבחינת מקום - כי זה בזבוז רק למערכת הפעלה. במידה ולא כדאי, אז המלצה לכונן 120 SSD איכותי ואמין - שלא קורע את הכיס. תודה - 

- 7 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי Maxtor 120 IDE, מרגיז אותי שבעבודה עם קבצים יש איטיות, אם אני פותח RAR ותוך כדיי מעלה משהו אז לוקח המון זמן יש אפשרות להטיס אותו, - 

- 7 תגובות
- 803 צפיות

- 

- 

ה-HD שעליו מותקנת המערכת הפעלה הוא ה- 2GB. יש ירידה מאור חדה בין הביצועים בהתחלה לסוף. האם זה נובע משום שהמערכת הפעלה יושבת על ההארד דיסק הזה ? (הרי מתקינים את הוינדוס על ה-HD המהיר ביותר לא סתם, אז למה הביצועים נמוכים שם משמעותית בין ההתחלה לסוף ושלא נדבר על 2 ההארדיסקים האחרים שבדקתי ). האם אני מפספס משהו או שהכל תקין ? - 

- 4 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

היי, ניתקלתי בצורב הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=258 ויש לי כמה שאלות לגביו: איך יכול להיות שזה אחד מהצורבים המהירים ביותר בעולם והוא כזה זול? למישהוא יש ניסיון איתו או סקירות שלו? איך החברה הספציפית הזו? (אני מאמין שזה PCH בשם אחר). OVERALL , האים זו קניה שווה? תודה רבה!!! - 

- 3 תגובות
- 755 צפיות

- 

- 

שלום אנשים. לפני כשעה אירעה בעיה די חמורה עם הכונן הקשיח הנייד שלי. תחילה אפרט קצת על הרכיבים הרלוונטים בסיפור: מע' ההפעלה המותקנת ע"ג המחשב שלי היא Win7. ברשותי כונן קשיח נייד בנפח 320GB של WD. עד היום השתמשתי בכונן כאמצעי אכסון עבור כל הסרטים\סדרות\מוסיקה ותכנים באופן כללי לסטרימר המותקן בסלון ביתנו. מדובר על המון תוכן וכן גיבויים חשובים של מסמכי המחשב ותמונות. לפני כשעה ניסיתי לגשת למס' קבצים והבחנתי שהכונן הקשיח מתנהג בצורה חריגה. הוא לא איפשר לי גישה לתיקיות בטענה שאינני הOwner של תיקיות אלו והמשיך לא לאפשר לי לגשת לקבצים עד אשר נכנסתי להגדרות של כל תיקיה ותיקיה, ובלשונית ה"אבטחה" הגדרתי שאני הבעלים של התיקיה [WTF??] לבסוף אחרי שהבנתי שמדובר בעבודה סיזיפית מדי… - 

- 32 תגובות
- 5.6k צפיות

- 

- 

שמעו אני הולך להחליף חלקים למחשב שלי ורציתי לדעת אם כדי לקחת sata או sata2 ? - 

- 5 תגובות
- 832 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! ברשותי 3 הארדיסקים אחד 80 גיגה ושניים 40 גיגה. עכשיו אני כמעט שלא משתמש ב שני ה 40 גיגה אבל אני צריך אותם זמינים לפעמים, השאלה שלי איך אני מרדים את שני הארדיסקים?? בעבר (ווינדוס 95) היתה אפשרות אבל עם ה XP PRO אני לא יודע איפה עש את זה... אשמח לעזרה.. - 

- 1 תגובה
- 667 צפיות

- 

- 

לא משנה תקציב..אני רוצה sata או IDE העיקר ד.קשיח הכי טוב וחזק. גם 3 או יותר שנים אחריות גם הוסיף מה דגם? - 

- 8 תגובות
- 846 צפיות

- 

- 

כמו בכותרת, האם יש הבדל (אמיתי, ולא סתם תיאורטי) בביצועים בין כונן שהוא 5900RPM לעומת כונן שהוא 7200RPM? תודה - 

- 2 תגובות
- 717 צפיות

- 

- 

קיבלתי הרד דיסק חיצוני חדש של סמסונג במארז USB. כשחיברתי אותו לחשמל ואחר כך למחשב אז המחשב זיהה אותו ורשם לי שהוא עובד כשורה אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי. - 

- 2 תגובות
- 487 צפיות

- 

- 

אהלן! אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חדש למטרת עריכת סרטים. לכן חשבתי על WD My Book Essential Edition 2000GB WDBACW0020HBK אשר כתוב שהוא תומך usb3. מישהו יודע איך הוא? המלצות בעד או נגד? תודה רבה! - 

- 9 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי ואני רואה שיש הבדלים די גדולים בין חברות איזה חברה עדיף לקנות שרוב הצריבות יצליחו ולא יהיו כשלים ואחרי זה שהדיסק יחזיק הרבה זמן מעמד? תודה יואב - 

- 3 תגובות
- 637 צפיות

- 

- 

אהלן, בעזרתכם הגעתי להחלטה להחליף את הSSD בעצמי, עכשיו נותר לי להחליט איזה כרטיס. המחשב הוא hp pavilion 14 al001nj וכרגע יש לו -||| sandisk ssd x400 m.2 128gb sata. מבקש את עזרתכם. - 

- 1 תגובה
- 820 צפיות

- 

- 

http://66.39.25.183/england/ ביקורות ב CDR-Info http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.asp?RelatedID=2380 ניראה נחמד - 

- 2 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש דרייבר להתקן disk on key בשביל WIN98. ההתקן של חברת SANDISK. 256MB. תודה. - 

- 3 תגובות
- 3.1k צפיות

- 

- 

התקנתי ווינדוס על כונן קשיח 10 גי'גה בשיטת קיבוץ NFTS במקום FAT32 והוא נתן לי הודעת שגיאה מסך כחול NTFS.SYS יכול להיות שזה בגלל שלא פירמטתי אותו על FAT32 ? - 

- 4 תגובות
- 717 צפיות

- 

- 

אני לא בטוח שהמחשב שלי חזק מספיק: P3 800 128MB 15GB (אין לי יותר מדי מקום פנוי בהארד דיסק בד"כ) פועל על WIN98 SE מה אתם אומרים? - 

- 8 תגובות
- 844 צפיות

-