עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ido-nava,

Hard Disk Info Hard Disk Drive 1/1 Name WDC WD2000JS-98MHB0 Manufacturer ( ) Capacity 186.31 GB Model WDC WD2000JS-98MHB0 Interface Type IDE עפ"י 3DMARKS 05 איך אני משנה את זה לSATA2 ? כי הארד דיסק והלוח אם אמורים לעבוד בSATA 2

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by PiniShv,

שלום, אני מחפש הארד דיסק (3.5אינץ) בגודל של טרה למחשב שלי. אני צריך שהוא יהיה מספיק מהיר לקרוא ולכתוב מידע כי אני מוריד נון סטופ דברים למחשב. יש לכם המלצות?

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  3. אני מעוניין גם כן בדיסק קשיח בנפח של 500 GB רוב תכליתו היא גבויים + צפיה בסרטונים של VIDEO TUTORIALS במשקלים כבדים... קורצים לי שני דגמים הבעיה שלי היא מהיכן לרכוש הראשון Seagate FreeAgnet DESKTOP 500GB שיש לו 5 שנםי אחריות... הבעיה מכיוון ואני חייל כל שקל נחשב.. תהיתי אם לקנות מהחנות IVORY שאני יודע שלא זוכה כלל לתמיכה פה בפורום... שמה עולה 300 שקל להבדיל מפנדה שעולה 450... תהיתי אם "5 שנים אחריות מעבדת אייבורי" זה בעצם "ההרדיסק הזה ממוחזר ונקנה ביבוא אפור.." אשמח לשמוע על אנשים שקנו מהם ועל חוויות הקניה לטווח הארוך והתמיכה במוצרים... אופציה שניה היא לקנות מ KSP ... איך האחריות שלהם כלפי ההרדיסקים ? מחליפים ישר בלי בעיה ? או ששוב תכלית היבוא האפור משחקת פה תפקיד ולך חפש …

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by yotam360,

שלום, אני מעוניין לקנות הארד דיסק קשיח בנפח 1TB אבל לא יודע איזה מכיוון שיש המון סוגים. אני רוצה לקנות הארד דיסק מצויין שלא יתקלקל (היה לי WESTERN DIGITAL לא זוכר את הדגם עם 500GB והוא פשוט לא הצליח לעלות -המחשב לא עלה). כרגע אין לי הגבלת מחיר (משהו עד 900 ש"ח). תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  5. Started by viper_sb,

בארגונים גדולים שמדובר על שרתי אחסון ורובוט גיבויים למה מעדיפים לעבוד עם מערכות לינוק ויוניק ולא עם מערכות מיקרוסופטיות ?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by HilaX3,

שלום, אני חושדת שההארד שלי תקול. עשיתי לו בדיקה בHDtune ורציתי לדעת אם לפי התמונה הוא תקול. אשמח לעזרה כי אם הוא תקול אשלח אותו להחלפה. סגרתי גם את כמעט את כל התוכנות שיכולתי חוץ מהמקלדת, הדרייבר של הכרטיס מסך והאנטי וירוס. חוץ מזה, הכל היה סגור. אשמח לעזרה, הילה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by מטרייה,

רכשתי צורב DVD... עברתי בפורומים השונים, והבנתי שחייבים לבדוק טוב טוב את המדיות לפני שקונים. בסופו של דבר כל מה שמצאתי זה שמומלץ לקנות באופיס דיפו את ורבאטיים DVD-R יש עוד חנויות ודגמים שאתם ממליצים עליהם? (זולים כמה שיותר כמובן) איך בכלל מתבצע תהליך בדיקה של דיסק. נגיד אני קונה יחידה אחת, ואז איך אני רואה את הקוד ייצור שלה (ומוצא מי החברה האמיתית) ואיך אני בודק את איכות הדיסק לפי זה?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by Arnold,

שלום. לפני כמה זמן ה CD ROM שלי לא קורא כלום ! ומה שמוזר זה קורה אחרי שאני מכניס את הדיסקים שצרבתי של OFFICE DEPOT . כן אני יודע שזה חרא דיסקים אבל איו בררה . וה CD ROM לא קורא כלום . נראה לי שהו הלך לעולמו :-[ אבל זה ככה קרה לי לפני חן הלכו לי כבר 2 CD ROMS בגלל הדיסקים הצרובים (לא OFFICE DEPOT) . יכלו להיות שזה בגלל ה דיסקים ושה CD ROM מתאמץ יותר מידי . ומאתי שהו קרא את ה דיסקים הוא כאילו התאמץ לקרוא אותם . (פשוט אחרי הרבה זמן הוא נכנס ל דיסק . (כול זה קרא בעבר לפני שבוע). אתם יכולים להגיד לי מה זה . כי זה פשוט משגע אותי אין לי כול כך הרבה כסף כידי לקנות CD ROM אחרי חודש. אם אתם יודע מה זה אז תגידו מה אני צריך לעשות כידי שזה לא יקרא בעתיד. בבקשה תעזרו לי !

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by Fir3^StorM,

שלום, איזה צורב הכי טוב, אמין ומהיר מבין הצורבים הבאים..? PIONEER DVR-111BK NEC 5170A SAMSUNG S182M LG H10NK מבלי להתייחס לכמה עולה כל אחד. (כולם עולים לי אותו דבר~ חוץ מה- H10NK שעולה קצת פחות מהשאר, אבל שוב, לא להתייחס למחיר)

• 14 תגובות
    • 963 צפיות
  10. Started by matan5165,

אהלן. יש לי לפטופ ורציתי לקנות דיסק קשיח חיצוני, משהו שאני אוכל להשתמש בו מעבר למחשב שלי. ראיתי שמוכרים דיסק קשיח רגיל ושמים אותו בתוך מגירה שנראת לא רע בכלל וזה הופך להיות דיסק קשיח חיצוני לכל דבר. הרבה זמן לא הייתי בתחביב הזה אבל שכן התעסקי (כמה שנים אחורה) דיסק קשיח היה יחסית בעייתי. אפשר המלצות או חוות דעת על המוצרים האלה ? הדיסק קשיח לא נהרס מהר ? בזמן שהוא עובד הוא חייב להיות על מתקן ישר ? לוקח לו זמן לעלות או שזה כמו דיסק און קי ? מצטער על כל השאלות, אבל לפני שאני שם 500 שקל (250 גיגה) אני רוצה להיות סגור על עצמי. תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  11. ובכלל, מה ייתן מהירות קריאה עדיפה, הרפטור או מערך RAID 1 של Seagate?

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  12. מדובר בצורב סמסונג 182M... כמו שרשמתי בכותרת, צורב אך לאחר מכן לא מזהה את המידה שצרב לפני דקה... מזהה כדיסק ריק. בכוננים אחרים המידע מזוהה ללא בעיות. האם הגיע סופו של הצורב?

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  13. שלום, יש לי נייד של MSI, פתאום היום בבוקר לא קורא שום דיסק. מה ניתן לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by erbrt,

לצערי איבדתי היום את הPATRIOT XT 16GB שלי, ואני מחפש תחליף... את המקורי קניתי באי-ביי ב150 ש"ח, אבל שמתי לב שהמחירים שלו מאד קפצו ודוקא של הCRUZER נפלו. האם הCRUZER עדיין מומלץ? אני מחפש DOK עם 16-32 ג'יגה. תודה

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  15. שלום רב ברשותי מחשב עם כמה ליבות וכמה הארדיסקים. עד עתה כאשר העברתי מידע חשוב מכונן לכונן, הייתי עוזב את המחשב עד סוף ההעברה על מנת למנוע פגיעה בקובץ (מדובר בקבצעי וידאו אך גם pdf) וכאשר אני מעביר קבצים פחות חשובים, אני ממשיך לעבוד על המחשב (למרות ההאטה בביצועים) עד כה לא נתקלתי בקבצעים שנהרסו כתוצאה מכך, כלומר קבצים שהחלו לקבל errors בעת הפעלתם, עיוותים בסרטים וכדומה. השאלה שלי האם העברת קבצים יכולה לפגוע בצורה כלשהי בקבצים או למעט האטה בשימוש במחשב אין מניעה לכך?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by HilaX3,

שלום, אני מעוניינת לרכוש הארד דיסק חיצוני למחשב שלי ולצורכי עבודה כמו העברת דרייברים וכול'. אני קצרה בכסף ולכן חיפשתי משהו זול, אבל לפעמים יש סיבה למה דברים זולים. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם ההארד דיסק הזה - http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=13197&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap ואם כן, האם הוא טוב? אני צריכה להיזהר ממנו? וחשוב, מה המהירות העברה שלו? (שלא יהיה כמו דיסק און קי) תודה רבה לממליצים.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by miim17,

שלום לכולם. אני מנסה להתקין את כונן ה SATA החדש שלי (סיגייט 250 GB ) במנהל ההתקנים אני רואה שהא מוגדר על 3GB SATA2 ואילו ב HDTUNE אני רואה שהוא מוגדר כ ULTRA DMA MODE6 133 בעוד שבעיקרון הוא יכול להגיע ל MODE 7 512 כיצד (אם בכלל אני משנה את ההגדרה הזו? (ובאופן כללי אני מקבל במבחן של HDTUNE בסביבות ה 80 מגהביט לשניה. תקין ? ) ועוד שאלה: הטמפרטורה של כל ההארדיסקים שלי היא בסביבות ה51 מעלות. כיצד מומלץ לקרר ? אין לי כלכך איך לרווח אותם (מארז יחסית קטן) במידה ואני מתקין מאוור לידם - אני מתקין אותו שיוציא אוויר מהמארז או שיכניס ? ובאותו עניין - מישהוא מכיר חנות שמוכרת כנפיים/מתאמים/או איך שלא קרואים לזה שמאפשרת להקין הארדיסק 3.5" בתוך בי של 5" ? (מפרצים של הסידירומים )

18. Started by The_Man,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות צורב אבל אני לא חזק בתחום ובכלל לא בענינים בקטעים האלו עכשיו...בגלל זה באתי הנה לבקש את עזרתכם... יש לי תקציב של 600 שקל. מישהו יכול לעזור? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by benor,

פרטים על המערכת: WIN7 32BIT WDC WD6400AAKS-07A7B0 (596 GB Gigabyte GA-MA78GM-US2H כשאני מעתיק קובץ מסוים, מספריה מסויימת למקום אחר באותו הכונן אני מקבל קצב העתקה מאוד איטי. וקצב העתקה איטי עוד יותר שאני מעביר מכונן C ל- D. צרפתי קובץ שממחיש את מהירות ההעתקה, וקובץ נוסף מ- HD TUNE. ההרדיסק עבד תחילה במצב IDE/ATA, לאחר מכן העברתי אותו למצב AHCI מכיוון שחשבתי שזה מה שיפתור את הבעיה. ההרדיסק מזוהה כ- SATA II ב- Device Manager , ובנוסף לכך מותקן הדרייבר הכי עדכני של בקר ה- SATA מהאתר של ATI. הגדרות פנימיות - Better perfomance ו - Enable write caching מסומנות... דיסק קשיח מחולק ל-2 מחיצות C ו- D. #1 (Active) NTFS C: 0 MB 39997 MB #2 NTFS D: 39997 MB 570471 MB [attachment dele…

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by kapyuval,

בכמה לוחות אם שנתקלתי בהם לאחרונה, בעיקר מחברת Gigabyte למשל ה- GA-Z77X-UD5H. שמתי לב לתושבת mSATA עבור כונני SSD. אמנם לא משתלם לשים SSD בעל נפח גדול שכן כונני SSD קונבנציונלים הרבה יותר משתלמים... אך קראתי בפורומים שניתן להשתמש בIntel Smart Response. שבעצם הופך את הSSD למעין Cache עבור הדיסקים הרגילים. הדעות חלוקות לגבי היעילות של דבר שכזה. שמתיימר להוות מעין פתרון זול לSSD גדולים ממש כמו כונני ההיבריד של סיגייט Momentus XT או OCZ RevoDrive Hybrid. רציתי לדעת האם המהירות שמתקבלת מדבר שכזה משתווה לSSD רגיל ללא Cache? משתווה לו או נמוכה ממנו? האם RAID של הדיסקים (RAID 0) ביחד עם ה-Smart Response יכולים לעבוד ביחד? מישהו התנסה עם זה?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by amit.w1986,

אהלן, קניתי ב DX מתאם SATA TO USB ולא ציפיתי לבעיות מיוחדות. קיבלתי מתאם לחיבור SATA וגם ספק עם חיבור לחשמל. כבל החשמל שהגיע אמנם לא התאים לארץ אז חיברתי כבל קומקום סטנדרטי שלי. יש לציין שהספק הוא 240 ככה שהוא אמור להתאים לחשמל בארץ. בשניה שחיברתי את החשמל להארד דיסק, התחיל לצאת עשן ישר מהחיבור חשמל של ההארד דיסק. הוצאתי מיד אחריי שניה. השאלה שלי, מה הסיכוי שההארד דיסק הלך כתוצאה מהתהליך הזה ?

22. Started by bluenote,

שלום, אני מחפש לקנות NAS ביתי והייתי שמח לשמוע המלצות. אני מחפש NAS של לפחות 3 HDD כדי שאוכל להשתמש ב-RAID5. מיועד בעיקר לאחסון תמונות מוסיקה וסרטים (HD) שיוזרמו לסטרימר הבייתי. שמעתי על ה-NASים של QNAP לטובה אבל הם קצת יקרים לי... מישהו שמע משהו על ה-NAS הזה של ThermalTake: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2433 תודה!

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by R007,

שלום, יש לי כונן של 1TB של WD במחשב כרגע, אני רוצה לרכוש כונן נוסף (HD154UI) על מנת לשפר את נפח האחסון. אני מתכנן לפרמט את המחשב. השאלה שלי היא כזאת: אם אני מחבר את הכונן הקשיח (HD154UI) לפני הפרמוט ומעביר אליו את הקבצים שאני רוצה לשמור, האם לאחר הפרמוט (אני מתקין את המערכת על ה -WD) כשאני אחבר את הכונן השני (HD154UI) הקבצים יישמרו ואני אוכל להשתמש בהם על המחשב המפורמט?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by ijar,

היי, אני בעל אולפן הקלטות ובקרוב מאוד אני עובר ללמוד בארה"ב. חלק מהדרישות בקולג' זה עבודה על MAC, ויהיה עליי לרכוש מקבוק דרך הקולג' בתחילת לימודיי. במחשב שלי (PC) כרגע, בארץ, יש קצת פחות מ-1T שעליי לקחת עימי לארה"ב. אני צריך לקנות כונן קשיח חיצוני איכותי, לגבות את כל החומר כאן ולהתקין אותו על המקבוק כשאגיע לשם. העניין הוא שקראתי ששפת קריאת הקבצים בPC וMAC היא שונה, ושהשפה המשותפת ביניהם (FAT32 כמדומני) מוגבלת לעד 4GB לקובץ. ויש לי קבצים ששוקלים גם 40GB... הבנתי שבשביל להתאים את הכונן לMAC, אפשר לפרמט אותו ל-ExFAT. אבל נשמע לי הגיוני שכל הקטע של הפירמוט הוא שהקבצים נמחקים - אז מה עשינו בזה? את הכונן הקשיח החיצוני המיוחל עוד לא קנית…

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by ran07,

שלום יש לי DOK 16G ואני ל יכול להעיבר קובץ יחיד ששוקל מעל 4G , הוא רושם לי שהדיסק מלא הבנתי שצריך לפרמט את ה DOK כ NTFS מה שאין תודה

• 8 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים