אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי M4 64GB של CRUCIAL הפעלתי FILE COMPRESSION על כל הדיסק . עכשיו זה התוצאה שאני מקבל האם זה הגיוני בכלל ??!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הייתי בדרכי לקנות את הpionner a05 כאשר אמרתי מה לעזאזל .. אם מחר יצא צורבים שתומכים ב7.4 גיגה .. סוף לre-encoding ממה שהבנתי הצורבים הפשוטים כיום אפילו שאני יכנניס להם את המדיה עם התמיכה הגדולה יותר זה לא יזהה מישהו יכול להבהיר את הנקודות? תודה מראש :smoke:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הדיסק לא ישמש למערכת ההפעלה, אלא לוידאו, קבצי קול, מסמכים וכ"ו. זה למחשב נייח, לא נייד. שלא יהיה איטי. לא חייב להיות הכי מהיר בשוק אבל צריך להיות סביר מבחינת מהירות. ה 7200 ים בד"כ מספיק מהירים בשבילי. נפח: 2TB גודל: 3.5 אינצ' מיקום: פנימי לא SSD. התקציב הוא עד 400 ש"ח. עדיף בפחות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קי אבא שלי רוצה לגבות את כל החומר החשוב שלו במחשב...אז במקום דיסקים אמרתי לו שכדאי לו לקנות דיסק קשיח נייד הוא צריך את זה לאימיילים זה יוצא בערך...4-6GB למשהו יש כונן טוב של 20-40GB בשבילו ולא משהו יקר כל כך... תודה מראש עומר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חומר חשוב ששוקל בסביבות ה 300GB+ כל הקלטות של המשפחה וכו' שאני רוצה לגבות לאורך שנים. כרגע הכל על דיסקים של DVD וכבר יש בעיות קריאה, גיביתי את כולם על 1TB ירוק של WD. אני מתלבט בין להזמין 2 סטיקים של 128GB כל אחד מ ebay בעלות של 500 לשניהם. או הארדיסק נוסף של טרה או 500 ואאחסן אותו בארון. האם הארדיסק שאעתיק עליו את המידע ואאחסן אותו בארון יאריך שנים? מה לגבי DOK כזה של Sandisk לדוגמא? למיטב ידיעתי הם יותר אמינים מכיוון שהם אלקטרונים ולא מכאנים אבל האם הם יכולים להחזיק יותר מ 5 שנים ללא איבוד חומר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי hd של wd - 80 mb - אך משום מה כשאני בודק את גודלו - הווינדוס מודיע על גודל של 74.4 - נכון שהחברות מודדות כל מגה לפי 1000 קי ולא 1024 - אז בעצם הגודל היה אמור להיות 78.125 - מישהו נתקל בבעיה כזו? כמו כן בכונן d שלי הווינדוס מציג שיש לי 55 gb - אך כאשר אני בודק את תכולתו אני רואה שיש בו 35 ג'יג'ה מלאים ו 15 ריקים - איפה עוד 5 מגה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האים שווה לקחת את הכונן הזה בגלל ה32MB ? או שיש חלופות אחרות שהן באותה הרמה(ובאותו הסכום...)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי כונן קשיח חיצוני של seagate בנפח 1.5 טרה FreeAgent Desk מאייבורי (כן אני יודע טעות של מתחילים) בכל אופן מהיום הראשון שהגיע הכונן עושה רעשי קרקוש וחריקה בעת חשיבה ויציאה מIdle ופעמים רבות הוא גם נתקע עם הרעש הזה כאשר הוא לא מצליח לחזור לפעולה (לעיתים נדירות). בנוסף כאשר אני מפעיל ישירות ממנו סרטים לפעמים הוא עוצר את הסרט באמצע... כאילו נתקע לכמה שניות עושה קצת רעשים וחוזר לפעולה רצופה שוב, מאוד מציק. האם יש בעיה עם הכונן? מישהו נתקל בזה? כדאי לפנות לseagate? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי צורב LITHON והוא מזהה אותו כלעוד הכונן הישן מחובר בשנייה שאני מנתק את הCD הישן הוא "מאבד" את שנייהם , דחוף!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה מהירה, כמה מחזורי צריבה נותן דיסק DVDRW של וורבאטים (או כל אחד אחר) במהירות X8 ? אשמח לדעת האם שימור מוגבר בפונקציית ה-RW מזיקה לצור ביותר מצריבה רגילה של DVDR... תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק בבקשה להמצלה לכונן חיצוני USB עד סכום של 500 ש"ח ועדיפות למטה. חשבתי על 4 דגמים: 1- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4446&CatCode=405 2- http://www.speed4u.co.il/sg_product~WDH1U10000~45~69.htm 3 - http://www.getit.co.il/Prod/55384/728 4 - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8885 מה אתם אומרים ? וד"א קראתי את סטיקי לא מצאתי שם תשובות... :-\ תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש כנראה WD השאלה היא מה הם ההבדלים בין הדגמים מה מהיר יותר מה איכותי יותר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בe-sata, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtreme 1t לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברי וחברות הפורום. שמעתי וקראתי בהרבה מקומות שהדיסקים של Verbatim הם הכי אמינים ומחזיקים כ15 שנה בערך. הלכתי לקנות באופיס דיפו כ25 דיסקים ב60 ש"ח כולל מע"מ, ואז הקופאית אמרה לי שיש מבצע שהשני בחצי מחיר. לקחתי עוד יחידה של 25. מתברר ש2 הקופסאות שקניתי של 25 כל אחד זה דיסקים PRINTABLE... הם חלקים בצבע לבן ועשויים ממעיין ציפוי של גומי. כתבתי עליהם עם דיסק מיוחד של דיסקים. רציתי לדעת האם זה יכול לפגום בדיסקים או לא. לפי הבנתי, על הדיסקים האלה צריך להדפיס עטיפה בעזרת מדפסת מיוחדת. ושאלה קצת בנושא אחר: האם הדגם WD5000KS נחשב לאמין? אשמח לפרטים נוספים עליו. (וסטון דיגיטל 500 גיגהבייט SATA) תודה מראש, אפי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתגע ולא מבין ממה נובעת הבעיה הזו... אני משתמש בתוכנת צריבה - CDBurnerXP, אבל גם בNERO הייתה לי בעיה דומה (לא אוהב לעבוד עם NERO)... זה לא משנה אם אני מנסה לצרוב DVD או CD אני מקבל את ההודעה הבאה: Device error:(336130) Could not write to disk (LBA:246496 Length: 32). Invalid Address For Write. - 0x052102 זה קורה לפעמים ולפעמים לא ובזמן האחרון זה קורה לי מלא, עכשיו הצלחתי לצרוב בסדר אחרי שעשיתי איתחול מחדש למחשב אבל בצריבה השנייה שוב קיבלתי את ההודעה הזו. הצורב הוא צורב חדש ויש לי אותו אולי חודש. הדיסקים הם של TEAC חדשים ואיכותיים, אני משתמש בדגם הזה כבר מלא זמן ואף פעם לא היו לי בעיות. יש לציין שזה קרה לי גם עם דיסקים מפירמות אחרות... אני לא מצליח להבין ממה …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי HD חדש. 250 ג'יגה של WD. בבדיקה שעשיתי לו ב-HD sentinel קיבל 100 אחוז HEALTH. היום בבוקר ראיתי שהוא ירד ל-96 אחוז. גם ריסטרט לא עזר. שמתי לב באמת שבימים האחרונים הוא עובד על טמפ' של 46-48 מעלות, שנראית לי גבוהה מדי, והיום אני מתכוון להתקין מאוורר נוסף לקירור. האם מכאן זו הבעיה של ירידת אחוזי "בריאות"...? האם יש דרך להעלות אותו בחזרה ל-100? או שזה אחוזי נכות לכל החיים....?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה צורב מומלץ יותר ? והאם יש צורב שמומלץ יותר מהשניים בטווח מחירים הזה ? 130 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hard Disk Info Hard Disk Drive 1/1 Name WDC WD2000JS-98MHB0 Manufacturer ( ) Capacity 186.31 GB Model WDC WD2000JS-98MHB0 Interface Type IDE עפ"י 3DMARKS 05 איך אני משנה את זה לSATA2 ? כי הארד דיסק והלוח אם אמורים לעבוד בSATA 2
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לכונן D וזה אומר לי שאני צריך לפרמט אז אני מנסה לפרמט ואז זה מביא לי את השגיאה הזאת תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש את הDOK הכי טוב ב150-200 שקל. מבחינת מקום ומהירות. אולי כדאי בכלל לקחת U3?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים שאני מעוניין למכור ביד2. שניהם אצלי כבר כמה שנים, כך שנצבר עליהם המון מידע (כולל תמונות אישיות, כל מיני שיחות עם חברים במסנג'ר וכו'). כבר עשיתי כמה שיחזורים בעצמי אחרי פירמוט, וראיתי שלשחזר דברים שחשבתי שנמחקו זאת לא בעיה בכלל. כדי למנוע מקרה כזה אחרי שאמכור את שניהם, יש איזה שהיא דרך למחוק לגמרי את כל המידע מבלי אפשרות לשחזור? דרך אגב, מה המחיר ההוגן לשניהם ביחד? הם מופיעים בפרופיל. שניהם אצלי כבר כמה שנים טובות, אבל אין איתם שום בעיות טכניות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו סיימתי להרכיב את OCZ Vector 150 מחליף Crucial M4 בגודל זהה השוותי אותו ל-EVO 840 שנמצא יחד איתו על המחשב תוצאות טובות יחסית ללוח הישן שלי P67
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לארה"ב, אז הוא יקנה לי DVD למחשב כי הכונן שלי נדפק, אז אני צריך דגם טוב שיחזיק מעמד הרבה זמן ולא יפסיק לקרוא דיסקים פתאום. האם יש כונן עם קריאה כמו של כונן CD רגיל.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד hp 650 ואני רוצה להתקין עליו ssd samsung 840 evo.על הדיסק אמור להיות מותקן וינדוס 8.1 64 ביט כמה מקום הוא יתפוס על כונן של 120 גיגה? כמה תכלס ישאר לי בשביל דאטה? שווה להשקיע בכונן כזה? כרגע יש לי דיסק 500 גיגה בנייד אבל הוא יחסית זוחל...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כונן Bulk לכונן Retail? מה יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-