אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אז בשעה טובה ומוצלחת קניתי דיסק חדש של WESTERN DIGITAL 250KS . מזוהה כמובן בביוס,אך משום שהרבה זמן לא התעסקתי עם הדברים האלה,שכחתי כבר איך להפעיל את הדיסק במערכת הפעלה. מחכה לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כונן חיצוני , עדיפות לאחד קטן (2.5 אינץ אם אני לא טועה) , נפח הרצוי הוא בין - 1 ל- 2 TB תקציב: עד 300 ש"ח עדיפות לאחד שאפשר להזמין גם כיסוי מעדיף לקנות בארץ עם אופציה לאמזון. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך intel 335 240GB? מוכרים אותו ב-KSP ב 965 ש"ח. http://ksp.co.il/?uin=17246 שווה? משתלם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות פירמוט להאר דיסק שלי. אני עושה את זה דרך דיסק bootable של ווינדוס. בכל שאני עושה פורמט הוא אומר לי שאי אפשר לפרמט את הדיסק ושהסיבה לכך היא שיש בעיה בחיבור או שיש תקלה עם ההרד דיסק. האם לדעתם נדפק לי ההרד דיסק?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
DOK מפורמט אפשר לשחזר ממנו מידע? יש דרך גם אם היא תעלה המון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב שלי יש צורב CD וכונן DVD אך לא צורב DVD אני רוצה צורב DVD שתומך בלייטסקרייב לפי מה שהבנתי אין כבר את ה- 62 של LG כבר אצל היבואנים? איזה עוד צורב SATA מומלץ? בבקשה תתנו דגם מלא עד 200 שקל. ועוד שאלה. מקבלים עם הצורב קבל\כבל(איך אומרים?) SATA או שצריך להשיג? כי אין לי עוד קבל\כבל של SATA רק את ההוא של ההארדיסק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ידידה שלי מחפשת HD לגיבוי,הנפח שהיא רוצה הוא 250Gb,מצאתי עבורה את הHD הבא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=206 האם הוא יתאים לעבודה עם PIII? האם כדאי לקחת את הHD החיצוני הבא? http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=070406&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=58&aff=Zap〈=he
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, שמתי לב שיש לי בהארד דיסק ג'אמפר שמגביל אותו ל 1.5G ויש לי כמה שאלות 1. מזה אומר בכלל ההגבלה הזאת והאם יש הבדל עם ובלי ההגבלה ... ? 2. אין אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי תומך ב 3.0G ? אם אתם עדיין לא מבינים על מה אני מדבר אז הנה תמונה http://img135.imageshack.us/img135/2720/dsc00560xk3.jpg תודה רבה, דור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה ועוד כל התוכנות כרגע אני מועניין לחלק את הדיסק לשני מחיצות ,האם זה מומלץ ולא יגרום לבעיות ? עדיפות לחלוקה מהחלונות עצמם (זקוק להסבר) תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש הרדיסק חיצוני. כרגע אני מתעניין ב-WD, בנפח של 250 GB מסוג PASSPORT. התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח. וברוח החנויות ההרדיסק הנ"ל הוא מעל 350 ש"ח למרות שמצאתי בחנות בשם ZED בת"א את ההרדיסק הנ"ל במבצע של 300 ש"ח. העניין הוא שאני לא ממש מכיר את החנות והאם היא מוכרת מוצרים איכותיים. ואני אשמח אם מישהו שמכיר את החנות יוכל לתת לי קצת מידע עליה ועל טיבה. אני אשמח גם לקבל הצעות חלופיות לחנויות אחרות וגם לחברות אחרות טובות כל עוד זה עומד בתקציב (גם להרדיסקים של 160 GB). פשוט לי יש ניסיון טוב עם WD לכן החלטתי לקנות הרדיסק שלהם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כידוע אחת מחברות ההגנה העיקריות קנתה את הזכויות ל DVD DECRYPTER מה שגורם לבעיות בגיבוי הסרטים שלנו. אז היום ניסיתי לגבות שני סרטים חדשים ולא ממש הצלחתי. הבעיה נפתרה ע"י שימוש ב DVD FAB DECRYPTER החינמית. לידיעתכם http://www.dvdidle.com/free.htm
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם המחיר לא נמוך מדי? מישהו יודע על בעיה בדגם כזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HP WDC-1293 HP HPBAAD0010HBK WD Elements 1000GB WDBAAU0010HBK אחד מהם ממומלץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי הארד דיסק חדש של 250GB ועכשיו הוא כונן H במחשב, אני רוצה להתקין מחדש תווינדוס ולעשות את ההארד דיסק הזה כונן C ולהתקין עליו תווינדוס איך עושים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ידיד שלומד משפטים שנה ד הבעייה: 1)המחשב הנישא שלו נפל ו ה WINDOWS כבר לא עולה 2)כל פעם שאנו מדלקים את המחשב המחשב עובד אבל הגישה לכונן כרוכה ברעשים מוזרים ושגיעות IO (דרך אובנטו) 3)מחשש שכל פעולה כזו תגרום לנזק גדול יוצר הפסקתי את השיחזור. השאלה: מה אפשר לעשות ..? אני אישית לא מוכן לקחת את הסיכון באיבוד נתונים (לא שלי) איזה חברה אתם ממליצים ואיזה מחירים נאלצתם לשלם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו שיהיה סביר וזול יחסית, 128 או 256 מגה. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קרס ונתן הודעת שגיאה כלשהי של Windows paging ולאחר מכן לא זיהה את כונן D (גם לא בביוס). הווינדוס מותקן על כונן C שהוא SSD. שיחקתי עם החיבורים ועכשיו הוא כן מופיע אז כרגע אני מעביר את כל הקבצים החשובים לכונן חיצוני. הכונן הוא Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 שנקנה באפריל 2014. יש טעם לנסות לתקן אותו או שעדיף חדש? יש כוננים חדשים טובים יותר או שעדיף לי לקנות את אותו דגם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם, ברשותי כונן DVD של טושיבה אשר נקנה לפניי כ 4 שנים לערך.. החלפתי בכונן את האיזורים הוא ננעל לי על איזור 1 כלומר סרטים ללא תרגום. האם יש אפשרות לשחרר את הנעילה המעצבנת הזאת כי אם אני לא יצליח לשחרר את הנעילה הזאת אני יעלץ לקנות כונן חדש. בשביל מה נועדה הנעילה הזאת בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סמסונג מכריזה על סדרת כונני SSD חדשה תחת השם 850 EVO, אשר מביאה שילוב חדשני בין ארכיטקטורת TLC ושבבים מוערמים תלת מימדית לשוק הביצועים הביתי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%94-nand-%d7%94%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על דיסק קשיח מדגם הזה עם 64CASH ן מהירות של 7200 ו גם SATA3 ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בארגונים גדולים שמדובר על שרתי אחסון ורובוט גיבויים למה מעדיפים לעבוד עם מערכות לינוק ויוניק ולא עם מערכות מיקרוסופטיות ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בשעה טובה קניתי את הדיסקRitek DL 8.5 GB DVD+R plus x2.4 לנק3500 שלי, ורציתי לדעת לפני שאני צורב עליו את מה שתיכננתי, אם איזוהשהן בדיקות ששווה להריץ כדי לבדוק את איכות הצריבה ואיכות הדיסק. בקיצור, תגידו לי מה לבדוק ואני אפרסם פה תוצאות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לדוגמא בתוספת קטנה אפשר לקחת מקסטור 120GB עם ATA133 ולא 100 אך ללא ה 8 באפר מה יותר משתלם , להסתפק ב 80 עם 8 או שהיתרון של ה 8MB לא כזה משמעותי שמצדיק אותו על פני 120 GB, אומנם יש הבדל קטן כי ה 120 מקסטור וה 80 WD מה אתם אומרים ? נ.ב אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
2 תוכנות האמת. האחת חינמית, ובמידה ואין אחת כזאת מספיק טובה אז אחת בתשלום - שתיתן דיאגנוזה מאוד ברורה - תקין או לא תקין. המחשב שלי כל כמה ימים נדפק והוא לא עולה, אני כמעט בטוח שזאת בעיית חומרה בHD, הבעייה היא שהסריקה של הווינדוס לא ממש עוזרת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-