עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SweeT_EviL,

אז עדין המחירים גבוהים אבל אני חייב לקנות כונן ראיתי שבארץ 2TB של סמסונג עולה 710 שקל, בחול זה עולה 500.. חשבתי לקנות משם, אבל אתם יודעים מה בנוגע לאחריות, יש להם אחריות עולמית? אתם יודעים לכמה שנים? תודה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by who_Cares,

אחרי מותו של הצורב הישן שלי והצטברות של 8GB סרטים (מתוך 13GB של הHD), החלטתי לקנות מורב חדש. אני מתלבט בין מספר דגמים: 1) LITEON 48X24X48X ב360 ש"ח 2) SONY 48X24X48X ב370 ש"ח 3) TEAC 52X24X52X ב580 ש"ח בבקשה תעזרו לי לבחור. בתודה מראש, Who_Cares.

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by moskitos,

כל ההפסקות חשמל הורסות לי את המחשב,כבר קרה לי שנמחק לי איזה קובץ חיוני ונאלצתי לפרמט מחדש כי פשוט מערכת ההפעלה(XP PRO) פשוט לא עלתה.איזה פיתרון יש ?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  4. שלום, כמו שציינתי בכותרת, האם התקנת SP1 תפתור את הבעיה לגמרי ואני יכול לראות את כל ה160GB ? והאם בזמן ההתקנה של WINXP כשאני יחלק שם למחיצות תהיה בעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. Started by leonchik1976,

האם דיסקים של SILVER LINE נחשבים לאמינים?

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by liloli,

אהלן אנשים. יש לי כונן חיצוני של WD 1T עם חיבורי ESATA .זה הדגם: WDH1CS10000 וWestern Digital לוח אם GIGABYTE X58 UD5 כאשר עם הלוח קיבלתי חיבורי ESATA אשר מתחברים לכניסות SATA/RAID אשר על הלוח ( ממש כמו כונן פנימי רגיל). כמובן חיברתי את הכונן ללוח ב-ESATA הדלקתי את המחשב, והוא זיהה אותו ככונן רגיל לכל דבר במחשב. ןגם כן הווינדוס. במשך יומיים כבר אני שם לב שלאחר לילה שלם ויום עבודה שהמחשב נח אני חוזר ורואה שווינדוס איבד את הקשר עם הכונן למרות שהוא עדיין דולק. ווידאתי זאת גם תוכנת EVERST ע"מ להיות משוכנע שהוא לא מזהה יותר את הכונן עד להדלקה הבאה של הכונן והמחשב. ורק לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המכונן החיצוני והמחשב הווינדוס מזהה אותו . מדוע זה? למה המחשב מאבד את הקשר עם הכ…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  7. שלום ! קראתי בחדשות שיצאה שיטת כתיבה חדשה בHD , ועם זה יכולים להעלות את הנפח , אני לא הבנתי את ההסבר שבכתבה : http://hwzone.co.il/news/1146621128/31715/ חבר אמר לי שיש איזה סרטון שמדגים את השיטה , הייתי מעוניין למצוא אותו . תודה .

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  8. הי , אני צריך צורב , בעיקר כדי אמממ ארמ לשכפל ארמ , דיסקים של די וי די . עכשיו הבנתי שהדיסקים המקוריים שלוקחים מהספריות וידאו , הם או מוגנים בפני צריבה (יש דבר הזה ?!) או שהם בדאול לאייר , אז אין לי בעיה לקנות את ה Nec3520 , שהוא צורב שכבה כפולה , אבל לא ראיתי מקום שמוכרים דיסקים כאלה בשכבה כפולה , וכמה הדיסקים האלה עולים בערך? אני מתכנן לקנות את זה מנועה מחשבים... יש שם דיסקים כאלו? איזה צורב ממולץ? וזה אפשרי לצרוב דיסקים של סרטים מקוריים? (נ.ב תקציב לצורב הוא 500 שקל , לא כולל דיסקים לצריבה) תודה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by kobibo,

שלום לכולכם יש לי צורב דיי ישן אבל לפי דעתי מעולה של RICOH MP7083A ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה לצרוב תקלטורים של 800MB ( ה overburn אצלי מוגדר ועוד היה מוגדר ל עד 900MB ). קניתי לאחרונה מדיות של cd-r master של 900MB אך הנירו שלי ( הגירסה הכי חדשה ) לא מזהה את המדיה כ 900MB אלא כ 700MB ,כשנסיתי לצרוב סרט ב VCR של 86 דקות הנירו פשוט זהה את המדיה כ 700MB ונותן לי הודעה שלא ניתן לצרוב את כל ה data והאם אני רוצה לבצע overburning, אז זהו הייתי מנסה אך אני לא יודע האם הצורב שלי יכול לתמוך ב 900MB כלומר 100 דקות ואו שהמדיות שברשותי אולי " זבל " ואולי כדאי בכלל להחזירם חזרה . אודה לתגובותכם. כאשר בצעתי ב CD INFO בדיקה למדיה הנירו בכלל לא זיהה שיש לי שם מדיה.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

יש לי EVO 120GB העניין הוא שאני רוצה לקנות GTA V והוא לוקח פאקינג 60GB ויש לי פנוי בכונן 27GB בערך.. ניסיתי להוריד TREESIZE ואין דברים שלוקחים מקום, מה שלוקח מקום בעיקר זה רק תיקיית הוינדוס וזהו.. יש לי אולי משחק אחד ב-SSD.. יש אפשרות או שחייב לקנות SSD אחר?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by AsD[eyal],

כמה הוא שווה ומה זה firewire? http://img235.imageshack.us/my.php?image=hd6gz.jpg

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  12. שלום קניתי כונן SATA והוינדאוס לא מזהה אותו. אוקיי אז קראתי את המדריך שב FAQ ושעה בדקתי כל דריבר נראה לי שיש על הדיסק של הלוח אם ואף אחד לא פעל.כל פעם שאני מכניס דיסקט הוא רושם please wait ואז שוב פעם please insert manufacturer-supllied hardware support disk into drive A: מישהו יכול למצוא לי את הדריבר המתאים ? בבקשה אני מיואש :ם קצת מידע טכני - לוח אם GA-7N400 PRO 2 HD - MAXTOR250GB צריכים עוד משהו? ישל י ביוס של award משהו כזה ואני מתקין windows xp pro תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. שלום אני מברר עבור חבר כונן SSD חיצוני בגודל 250 חשבתי על samsung evo 850 (קניתי לי כזה. טרם הגיע) אבל אני לא מכיר מארזים מומלצים הוא מחפש עם חיבור USB3 מטרה מערכת הפעלה plug and play תקציב 700 שקל (עדיפות לרכישה באזור המרכז)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by MotoCross,

האם זה משנה (חיי ההרדיסק, תקינותו....) אם בתוך המאזרז אני אחבר את ההרדיסק בצורה הפוכה, כלומר הצד המתכתי עם הכתוביות כלפי מטה?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אז ככה: קניתי לפני שנה וחצי מחשב עם הארד דיסק 40 ג'יגה של IBM. הוא נפדק והוחלף 4 פעמים- אני עובד כבר עם החמישי. הסיכוי שזה מקרה הוא קטן מאד. אמרו לי שכנראה משהו דופק אותם, אז בדקתי את הספק כוח ולא נמצאה בו שום בעיה. אמרו לי שכדאי לבדוק את לוח האם. האם הבעיה יכולה להיות בלוח אם? האם מישהו מכם נתקל בבעיה כזאת?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by Vent,

שלום. אני רוצה לשדרג את הכונן הקשיח שלי לSSD, תקציב 200-500 שח , יכול להתגמש עד 600. אני בדרך כלל גולש באינטרנט, עובד בוורד, ומשחק במשחקים.( באטלפילד 4, פיפא,) תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. שלום מחשב נייד LG LS55 בן שלוש אוטוטו כמה חודשים לא קורא דיסקים מסוג DVD - עושה רעש ומסובב אותם אך לא מזהה. צרובים- מקוריים- כל פורמט של תוכן - לא משנה. לגבי CD אין שום בעיה. היות ועדיין באחריות מסרנו לחברה שטענה שיש בעיה בתוכנה ולא בחומרה. עשינו פירמוט - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה - סה"כ מחשב מצויין וזו בעיה מציקה...

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by יהונתן,

היי, קניתי הארדיסק 1.5 טרה של ווסטרן דיגיטל והווינדוס לא מזהה אותו,הביוס כן,וגם המנהל התקנים מזהה,אבל בווינדוס הוא לא מראה לי אותו,ככה שאין לי דרך לאתחל אותו... אני צריך עזרה... תודה,יהונתן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי 2 כוננים במחשב C D פירמטתי את כונן C שעליו נמצא הוינדוס ובכונן D שמתי את התיקיה שלי (שבה יש 50 ג'יגה שירים!!!!!!!) בקיצור התקנתי את הוינדוס על כונן C כמובן הפעם במערכת של NTFS אחרי שהתקנתי אני בא להיכנס לכונן D ואז הוא אומר לי שהכונן אינו מאותחל והאם ברצוני לאתחל אותו.. ועוד בעיה! בכונן C מופיע לי רק 2 ג'יגה שהכונן עצמו בכלל הוא 19 ג'יגה!! איך זה יכול להיות?!?! חשובב מאודדדדדדדדדדדד במיוחד הבעיה הראשונה אני חייייייב את הכונן ואת התיקיה שלי אם לאאאא מווווותת! חובה חובה! אני יעשה הכללל כדי שהתיקיה תחזור! דחווף עזרה חברים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Posford,

רציתי לדעת עד כמה כוננים קשיחים ניתן לחבר במחשב נייח אחד? האם זה אפשרי שהוא יחזיק 4 כוננים קשיחים? במה זה תלוי? לוח-אם\מעבד\ספק? ורציתי לברר אני לא ממש מעודכן ובקיא בתחום. איך הכוננים של2TB, הם חדשים? הוכיחו את עצמם? אמינים יותר מ- 1TB\1.5TB? מה עדיף היום, שני כונני 1TB או כונן אחד 2TB? והאם יש תכנון עתידי\יעד ליציאת כונן 3TB+? תודה.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  21. מחפש HD חיצוני בנפח 1T לגיבוי סרטים/סדרות שכוללים תרגום. יש לי חיבור USB בDVD והוא עובד עם HD אבל לא עם כולם (הבנתי שצריך לפרמט לFAT32) מצד שני הבנתי שיש HD שכוללים כבר יציאות RCA לטלבזיות וחלקם אפילו HDMI. 1. האם שווה להשקיע בכונן כזה? 2. המצלה לדגם? 3. האם להסתפק ב640GB? (יותר אמינים?)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by er0101,

הי יש לי 2 כוננים WD6400AAKS והחלטתי לעבור לRaid. הלוח הוא Gigabyte EP43-UD3L. אני מתלבט אם כדאי Raid 0 וצריך לדעת אם יש שיפור משמעותי בביצועים ואיך ההרדיסקים מוצגים ב"מחשב שלי" ( כונן אחד? שניים?). אם אין שיפור משמעותי אז אעדיף JBOD. השאלה האם צריך להתקין ווינדוס מחדש ולפרמט את הכונן הקיים, איזה תוכנה של Gigabyte צריך לניהול Raid, ואיך בדיוק מבצעים את ה2 האופציות? עריכה: הפעלתי את SATA AHCI והווינדוס לא עולה אז זה אומר שצריך להפעיל את האופציה ואז להתקין ווינדוס?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בשעה טובה החלפתי חזרה את מערכת ההפעלה מ VISTA ל XP עכשיו נוצרה לי בעיה שהמערכת הפעלה לא מזהה את הדיסק קשיח השני שלי(SATA). הוא מופיע בביוס וב"ניהול מחשב" אבל ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע. יש לציין שבכונן יש דברים חשובים ואיני מעוניין לפרמט אותו. בתודה מראש א.ש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. כונן C שלי כבר ממש מלא ואני רוצה להגדיל אותה על חשבון כונן D.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by tal_levi1000,

איזה דיסק של 300GB הכי כדאי לקחת? SATA 2 הולך לשבת על הלוח הזה זה צריך להיות מניואגג ומאה דולר +/- זה התקציב ( 100 דולר קשוח, לא יכול להוסיף הרבה מקס' 5-6 דולר) תודה מראש לעוזרים טל

• 5 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.